Zavvi kokemuksia – Pelit ja tarvikkeet halvalla?

Zavvi on suuri brittiläinen verkkokauppa, joka on keskittynyt erityisesti leffojen, pelien, musiikin ja kaiken näihin liittyvän myymiseen. Kaupassa on erityisen hyvä valikoima ja houkutteleva hintataso. Otimme selvää pitävätkö mainospuheet paikkaansa ja tilasimme itse tästä verkkokaupasta. Alla siis meidän Zavvi kokemuksia ja video tilauksen tekemisestä. Tarjoushaukoille suosittelemme pahimpaan ostosvimmaan Zavvi.comin tarjouksia.

Zavvi kokemuksemme

Tilasimme Zavvista Everybody’s Golf nimisen PS4 -konsolipelin. Tilauksen tekeminen ja rekister√∂ityminen oli hyvin helppo prosessi. Kokonaisuudessaan tilaus oli tehty noin 3 minuutissa. Tuotteen hinta oli noin 12% halvempi kuin Suomessa. Tuote toimitettiin ilman postimaksuja.

Tilausosoitetta laitettaessa oli yksi hämmentävä kohta, jossa kysyttiin talon nimeä (House name). Erikseen oli myös Address -kohta. Laitoimme molempiin saman postiosoitteen.

  • Hyv√§ valikoima
  • Edulliset hinnat
  • Useita tarjoksia
Zavvi tilaus Suomeen - Opastaja.com

 

Huomaa toimitusaika

zavvi tilaus

Kun tilaus ei tullut viikossa aloimme ihmettelemään, että kuinkas kauan tässä kestää. Sitten huomasimme Zavvin sivuilta, että toimitusajaksi oltiin ilmoitettu 21 päivää. Tuote toimitettiin kuitenkin 12 päivässä, eli luvattua nopeammin.

Emme siis voi suositella tilaamaan Zavvista, mikäli tarvitset tuotteen todella nopeasti. Ellet sitten valitse pikatoimitusta. Tuote toimitettiin suoraan postiluukusta, joten sitä ei tarvinnut noutaa mistään.

Paketissa luki Post NL, joten epäilemme tuotteen tulleen Hollannista. Ilmeisesti Zavvi toimittaa pelejä myös sieltä.

Tilauksemme tiedot:

  • Toimitusaika: 12 p√§iv√§√§
  • Postimaksu: Ilmainen (yli 30‚ā¨ ostoksille)
  • Toimitustapa: Maksikirje
  • Toimitusmaa: Hollanti (EU)
  • Maksutapa: PayPal

Yleistä Zavvista

Zavvi on perustettu vuonna 2009 ja se on osa The Hut Group -ketjua. The Hut Group on suuri brittiläinen e-commerce (nettikauppa) yritys. Heillä on useita erilaista verkkokauppoja ja koko The Hut Groupin liikevaihto on yli 375 miljoonaa euroa. The Hut Group omistaa muun muassa seuraavat brändit: Myprotein ja Lookfantastic.

Hyvä valikoima

Zavvin valikoimassa on paljon erilaisia viihdetuotteita, kuten Xbox, Playstation, Nintendo ja PC-pelejä. Näiden lisäksi leffoja löytyy useissa muodossa. Merchandise osiosta löydät hauskoja leffa ja peli aiheisia oheistuotteita, kuten leluja, vaatteita ja julisteita. Viihdetavaran lisäksi Zavvissa on miesten vaatteita, kenkiä ja elektroniikkaa.

Loppusanat

Zavvi on mielestämme hyvä nettikauppa, erityisesti peli- ja leffaostoksiin. Tilaamalla tästä kaupasta voit hyvinkin säästää rahaa. Varsinkin jos tilaat usein harvinaisempia peli- ja viihdeaiheisia tuotteita. Kannattaa ainakin vertailla hintoja ja tutustua kaupan valikoimaan!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Zavvi?

Zavvi on brittiläinen verkkokauppa, joka myy elokuvia, videopelejä, vaatteita ja muita viihdetuotteita. Se on tunnettu erikoistarjouksistaan ja eksklusiivisista julkaisuistaan.

Kuinka kauan Zavvin toimitukset yleensä kestävät?

Zavvin toimitusaika vaihtelee riippuen määränpäästä ja valitusta toimitustavasta. Eurooppaan toimituksissa kestää yleensä 5-10 arkipäivää, mutta ajat saattavat vaihdella sesongista ja toimitusalueesta riippuen.

Onko Zavvilla palautusoikeus?

Kyllä, Zavvi tarjoaa 14 päivän palautusoikeuden useimmille tuotteille, mutta asiakkaan tulee varmistaa tuotteen palautusehdot ennen palautuksen tekemistä.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Zavvi kokemuksia