Zavvi kokemuksia – Näin tilauksemme sujui

0

Zavvi on suuri brittiläinen verkkokauppa, joka on keskittynyt erityisesti leffojen, pelien, musiikin ja kaiken näihin liittyvän myymiseen. Kaupassa on erityisen hyvä valikoima ja houkutteleva hintataso. Otimme selvää pitävätkö mainospuheet paikkaansa ja tilasimme itse tästä verkkokaupasta. Alla siis meidän Zavvi kokemuksia ja video tilauksen tekemisestä.

Zavvi kokemuksemme

Tilasimme Zavvista Everybody’s Golf nimisen PS4 -konsolipelin. Tilauksen tekeminen ja rekisteröityminen oli hyvin helppo prosessi. Kokonaisuudessaan tilaus oli tehty noin 3 minuutissa. Tuotteen hinta oli noin 12% halvempi kuin kotimaassa, eikä tilaukseen tullut postimaksuja.

Tilausosoitetta laitettaessa oli yksi hämmentävä kohta, jossa kysyttiin talon nimeä (House name). Erikseen oli myös Address -kohta. Laitoimme molempiin saman postiosoitteen.

zavvi tilaus

Kun tilaus ei tullut viikossa aloimme ihmettelemään, että kuinkas kauan tässä kestää. Sitten huomasimme Zavvin sivuilta, että toimitusajaksi oltiin ilmoitettu 21 päivää. Tuote toimitettiin kuitenkin 12 päivässä, eli luvattua nopeammin. Emme siis voi suositella tilaamaan Zavvista, mikäli tarvitset tuotteen todella nopeasti. Ellet sitten valitse pikatoimitusta. Tuote toimitettiin suoraan postiluukusta, joten sitä ei tarvinnut noutaa mistään.

Paketissa luki Post NL, joten epäilemme tuotteen tulleen Hollannista. Ilmeisesti Zavvi toimittaa pelejä myös sieltä.

zavvi tilaus 2
Tuotteen mukana tuli läjä erilaisia mainoksia

Tilauksemme tiedot:
Toimitusaika: 12 päivää
Postimaksu: Ilmainen (yli 30€ ostoksille)
Toimitustapa: Maksikirje
Toimitusmaa: Hollanti (EU)
Maksutapa: PayPal


Yleistä Zavvista

Zavvi on perustettu vuonna 2009 ja se on osa The Hut Group -ketjua. The Hut Group on suuri brittiläinen e-commerce (nettikauppa) yritys. Heillä on useita erilaista verkkokauppoja ja koko The Hut Groupin yrityksen liikevaihto on 375 miljoonaa euroa. The Hut Group omistaa muun muassa seuraavat brändit: Myprotein, Mass ja Lookfantastic.

Zavvin valikoimassa on paljon erilaisia viihdetuotteita, kuten Xbox, PS4, Nintendo, PC -pelejä. Näiden lisäksi leffoja löytyy niin Blu-Ray ja DVD muodossa. Merchandise osiosta löydät hauskoja leffa ja peli aiheisia oheistuotteita, kuten leluja, vaatteita ja julisteita. Viihdetavaran lisäksi Zavvissa on miesten vaatteita, kenkiä ja elektroniikkaa.

ZBOX

Normaalien tuotteiden lisäksi Zavvilla on myynnissä kuukausittain vaihtuva mysteerilaatikko nimeltään ZBOX. Laatikon sisältö on tarkoitettu erilaisten tv-sarjojen ja leffojen faneille. Laatikoissa on ollut esimerkiksi Star Wars, Marvel, DC ja Game Of Thrones aiheista tavaraa. Jokaisessa laatikossa on ainakin yksi t-paita ja 4-7 muuta tuotetta. Voit tilata laatikon 3-12kk kerrallaan. ZBOXissa on ilmainen toimitus ja halvimmillaan sen saa 19€ kuussa, kun tilaa vuoden jakson kerrallaan.

zbox zavvi
ZBOXin sisältö voi näyttää esimerkiksi tältä

Zavvi on mielestämme kelpo nettikauppa, erityisesti peli ja leffaostoksiin. Tilaamalla tästä kaupasta voit hyvin säästää rahaa. Varsinkin jos tilailet paljon viihdetuotteita. Voit tästä katsoa Zavvi.comin tarjouksia.

Lue seuraavaksi:

Gearbest kokemuksia – Näin sujui tilauksemme Gearbest on Kiinalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori on Shenzhenissä, Kiinassa. GearBest on erikoistunut kulutuselektroniikaan kuten älypuhelimet, älykellot ja tabletit. Valikoimasta löydät kuitenkin myös muotia, kodinsisustusta ja lastentarvikkei...
Tomtop kokemuksia – Näin sujui tilauksemme Tomtop on kiinalainen tukku ja nettijälleenmyyjä. Se on aloittanut toimintansa jo vuonna 2004. Tomtop keskittyy halpaan tavaraan, joka toimitetaan Kiinasta tai kaupan EU-varastoista. Ostaminen käy helposti korteilla tai PayPalilla. Löydät kirjoitukse...
Paras robotti-imuri kotiin – 8 kohdan osto-opas Lattian imurointi tavallisella imurilla on suhteellisen rasittavaa puuhaa. Tosin jotkut pitävät siitäkin. Tässä kirjoituksessa perehdytään kuitenkin robotti-imureihin. Robotti-imurit helpottavat lattian puhdistusta tekemällä sen puolestasi! Kyllä, tä...
Halpa tabletti netistä – Nämä ovat parhaat noin 100€ tabletit Pieni taulutietokone eli tabletti on helppoa ottaa mukaan. Sen avulla työskentelet, pelailet ja surffailet kätevästi mistä tahansa. Jos sinulla on siis hakusessa halpa tabletti, olet tullut oikeaan paikkaan. Suosittelemme sinulle pari hyvää kauppaa, ...
Lookfantastic kokemuksia – Näin tilauksemme sujui Lookfantastic -kauneusnettikauppa on perustettu vuonna 1996 ja se on yksi alansa suurimmista toimijoista. Alhaisten hintojen ja suuren valikoiman ansiosta se onkin monille kauneustuotteiden ykköshankintapaikka. Eri brändejä on edustettuna yli 350 kap...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top