Zavvi kokemuksia – Pelit ja tarvikkeet halvalla?

Zavvi on suuri brittiläinen verkkokauppa, joka on keskittynyt erityisesti leffojen, pelien, musiikin ja kaiken näihin liittyvän myymiseen. Kaupassa on erityisen hyvä valikoima ja houkutteleva hintataso. Otimme selvää pitävätkö mainospuheet paikkaansa ja tilasimme itse tästä verkkokaupasta. Alla siis meidän Zavvi kokemuksia ja video tilauksen tekemisestä. Tarjoushaukoille suosittelemme pahimpaan ostosvimmaan Zavvi.comin tarjouksia.

Zavvi kokemuksemme

Tilasimme Zavvista Everybody’s Golf nimisen PS4 -konsolipelin. Tilauksen tekeminen ja rekister√∂ityminen oli hyvin helppo prosessi. Kokonaisuudessaan tilaus oli tehty noin 3 minuutissa. Tuotteen hinta oli noin 12% halvempi kuin kotimaassa, eik√§ tilaukseen tullut postimaksuja.

 

Tilausosoitetta laitettaessa oli yksi hämmentävä kohta, jossa kysyttiin talon nimeä (House name). Erikseen oli myös Address -kohta. Laitoimme molempiin saman postiosoitteen.

Zavvi tilaus Suomeen – Opastaja.com

 

Huomaa toimitusaika

Kun tilaus ei tullut viikossa aloimme ihmettelemään, että kuinkas kauan tässä kestää. Sitten huomasimme Zavvin sivuilta, että toimitusajaksi oltiin ilmoitettu 21 päivää. Tuote toimitettiin kuitenkin 12 päivässä, eli luvattua nopeammin.

Emme siis voi suositella tilaamaan Zavvista, mikäli tarvitset tuotteen todella nopeasti. Ellet sitten valitse pikatoimitusta. Tuote toimitettiin suoraan postiluukusta, joten sitä ei tarvinnut noutaa mistään.

Paketissa luki Post NL, joten epäilemme tuotteen tulleen Hollannista. Ilmeisesti Zavvi toimittaa pelejä myös sieltä.

zavvi tilaus 2
Tuotteen mukana tuli läjä erilaisia mainoksia

Tilauksemme tiedot:

‚ÄĘ Toimitusaika: 12 p√§iv√§√§
‚ÄĘ Postimaksu: Ilmainen (yli 30‚ā¨ ostoksille)
‚ÄĘ Toimitustapa: Maksikirje
‚ÄĘ Toimitusmaa: Hollanti (EU)
‚ÄĘ Maksutapa: PayPal

Yleistä Zavvista

Zavvi on perustettu vuonna 2009 ja se on osa The Hut Group -ketjua. The Hut Group on suuri brittiläinen e-commerce (nettikauppa) yritys. Heillä on useita erilaista verkkokauppoja ja koko The Hut Groupin liikevaihto on 375 miljoonaa euroa.

The Hut Group omistaa muun muassa seuraavat brändit: Myprotein, Mass ja Lookfantastic. Lue Mass.fi kokemuksia sisältävä kirjoituksemme.

Hyvä valikoima

Zavvin valikoimassa on paljon erilaisia viihdetuotteita, kuten Xbox, PS4, Nintendo, PC -pelejä. Näiden lisäksi leffoja löytyy niin Blu-Ray ja DVD muodossa. Merchandise osiosta löydät hauskoja leffa ja peli aiheisia oheistuotteita, kuten leluja, vaatteita ja julisteita. Viihdetavaran lisäksi Zavvissa on miesten vaatteita, kenkiä ja elektroniikkaa.

ZBOX

Normaalien tuotteiden lisäksi Zavvilla on myynnissä kuukausittain vaihtuva mysteerilaatikko nimeltään ZBOX. Laatikon sisältö on tarkoitettu erilaisten tv-sarjojen ja leffojen faneille. Laatikoissa on ollut esimerkiksi Star Wars, Marvel, DC ja Game Of Thrones aiheista tavaraa.

Jokaisessa laatikossa on ainakin yksi t-paita ja 4-7 muuta tuotetta. Voit tilata laatikon 3-12kk kerrallaan. ZBOXissa on ilmainen toimitus ja halvimmillaan sen saa 19‚ā¨ kuussa, kun tilaa vuoden jakson kerrallaan.

zbox zavvi
ZBOXin sisältö voi näyttää esimerkiksi tältä

Loppusanat

Zavvi on mielestämme kelpo nettikauppa, erityisesti peli- ja leffaostoksiin. Tilaamalla tästä kaupasta voit hyvinkin säästää rahaa. Varsinkin jos tilailet paljon harvinaisempia peli- ja viihdeaiheisia tuotteita. Muistathan jättää kommenttia, mikäli haluat kertoa mielipiteesi tästä kaupasta, tai kysyä apua.

Jätä kommentti