Zalando – 4 faktaa ja kokemuksia tästä muotijätistä

0

Zalando on Saksassa, Berliinissä vuonna 2008 perustettu yritys, joka rantautui Suomen markkinoille kesällä 2012. Zalandon verkkokaupassa pääset shoppailemaan vaatteita, kenkiä , asusteita, äitiysvaatteita, sisustustuotteita, kauneudenhoitotuotteita ja urheilutuotteita helposti kotisohvalta.

Lue myös kirjoituksemme yhdestä Zalandon pahimmasta vihollisesta eli ASOS -vaatekaupasta.

Zalando tarjoaa laajan valikoiman vaatteita miehille, naisille sekä lapsille tunnetuilta brändeiltä ja nuorien uusien suunnittelijoiden luomuksista. Valikoima kattaa yli 1000 tunnettua ja useita yksinomaan heillä myynnissä olevaa merkkiä.

Olipa kyseessä sitten klassista tyyliä edustavat merkit, kuten Filippa K, Ted Baker, Esprit, GAP ja Gant tai streetwear-merkit kuten Converse, Vans ja Vagabond. Kommentoi artikkelin jälkeiseen kommenttikenttään omia Zalando kokemuksia ja arvostele kauppa.

Zalando tarjoaa kaikille uutiskirjeen tilaajille 10 % alekupongin, kun tilauksen vähimmäisarvo on 75 euroa. Uutiskirjeen tilaajana kuulet uusista tarjouksista, tuotteista ja kampanjoista aina ensimmäisenä. Zalando tarjoaa myös muita alennuskoodeja asiakkailleen. Zalandolta voi myös ostaa lahjaksi lahjakortin, jonka saa itselleen PDF-muodossa sähköpostiin tai kirjeenä kotiin toimitettuna.

1. Kokemuksia Zalando tilauksista

Zalando-nettikauppa lupaa erinomaisen asiakaspalvelun ja helpon ostoskokemuksen. Verkkokaupassa onkin helppo navigoida ja käyttää hakukonetta, jos tietää mitä tuotetta on hakemassa. Tuotteet lisätään normaalisti ostoskoriin, jonka jälkeen menet kassalle ja pääset valitseman, miten haluat maksaa ostoksesi. Viimeistään tässä vaiheessa, tulee sinun rekisteröityä Zalandon asiakkaaksi, jolloin annat yhteistietojasi ja valitset, mihin postiin haluat pakettisi saapuvan.

Netistä lainattuja kokemuksia:

”Luotettava kauppa, tilaa ihmeessä. Monet kerrat tilannu ja palauttanut.” – Lainaus Vauva.fi

”Joskus toimituksissa saattaa vaan kestää aika pitkään (e.g. yli viikko)” – Lainaus Demi.fi

”Zalandolla reilut palautusehdot” – Lainaus suomi24.fi

Tämän jälkeen pääset valitsemaan ilmaisen toimituksen postiin, joka kestää 4–7 arkipäivää tai DHL Express pikatoimituksen, jonka summa riippuu tilauksestasi. Sen jälkeen pääset valitsemaan maksutapaa.

Zalandolla voit maksaa ostoksesi Pankki- ja luottokortilla, pankkitunnuksilla, laskulla tai PayPalilla, mistään maksutavasta ei tule lisäkuluja. Saat sähköpostiisi varmistusviestin, kun olet tehnyt tilauksen. Varmistusviesti toimii ostostodisteena. Saat myös ilmoituksen, kun tilauksesi on lähetetty varastolta. Tästä sähköpostiviestistä löydät seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata pakettisi matkaa.

Kaikki tilaukset saapuvat valko/musta/oranssi -värisessä pahvilaatikossa, johon on helppo myös palautettavat tuotteet paketoida ja lähettää takaisin.

2. Zalando palautus ja toimituskulut

Toimitusmaksuja et joudu Zalandosta tilatessasi koskaan maksamaan, oli tilauksesi kuinka suuri tahansa. Voit siis shoppailla rennosti mitä haluat, miettimättä toimituskuluja. Myös tuotteiden palautus on täysin ilmaista. Maksat siis vain vaatteista, jotka ostat. Zalando tarjoaa tuotteilleen 100 päivän palautusoikeuden.

Halutessasi palauttaa tilausta, kirjaa palautus asiakastilillesi: klikkaa ”Palauta tuote nyt”, valitse tilaus, palautettavat tuotteet ja palautuksen syy. Pakkaa palautettavat tuotteet ja kiinnitä palautuskortti laatikon päälle. Vie paketti MyPack-pisteeseen, joka yleensä löytyy lähikaupastasi, älä vie pakettia tavalliseen postiin. Palautus on sinulle ilmainen. Zalando hyvittää palauttamiesi tuotteiden hinnan sinulle, kun ovat vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi.

3. Zalando Lounge

Zalandon vastine Nellyn Members klubille on nimeltään Zalando Lounge. Tuotteet jotka tulevat Loungeen tarjolle ovat pieniä eriä ja ne myydään yleensä nopeasti loppuun. Tarjolla on tunnettuja merkkejä, mutta myös vähemmän tunnettujen merkkien vaatteita ja muita tuotteita.

4. Asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Zalandon suomenkieliseen asiakasplveluun. Asiakaspalvelussa osataan auttaa eri ongelmatilanteissa ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti.

Voit soittaa arkipäivisin klo 8-18 ilmaiseen asiakaspalvelunumeroon. Saat puhelimitse henkilökohtaista palvelua. Voit myös ottaa yhteyttä Zalandon asiakaspalveluun sähköpostilla tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella. Mikäli sinulle heräsi jotain kysyttävää tai haluat vain jakaa omia Zalando kokemuksiasi, voit rustailla niitä sivumme kommenttiosioon.

1000
Top