Vitacost – Vitamiineja netistä, vaihtoehto iHerbille

2

Vitacost on Amerikkalainen yksi tunnetuimmista lisäravinteiden, vitamiinien ja luontaistuotteiden verkkokaupoista. Vitacost on iHerb:in ohella Suomalaisten keskuudessa erittäin suosittu. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan iHerbistä paremman valikoiman ja hintatason takia. Tutustu tästä iHerb kirjoitukseen.

Vitacostiin saat uutena asiakkaana saat 10$ alennusta yli 30$ arvoisesta tilauksesta. Sinun tarvitsee syöttää vain sähköpostiosoitteesi, niin näet henkilökohtaisen alennuskoodisi.

Hae henkilökohtainen: Vitacost alennuskoodi

 

 

Yleistä Vitacost:ista

Vitacost on perustettu vuonna 1994 ja se on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Valikoimassa Vitacost:illa on tuotteita ainakin 45000 erilaista yli 2500 johtavalta valmistajalta. Suosittuja ovat varsinkin Vitacost:in omat tuotteet, jotka ovat hintalaatusuhteelta alan kärkeä.

Kokemuksia

Vitacostissa on todella laaja valikoima ja tilaaminen on helppoa. Hintataso on huomattavasti edullisempi kuin Suomessa ja tuotteet ovat laadukkaita. Vitacostilla on iHerb:in tapaan omia Vitacost merkkisiä tuotteita, jotta voit säästää vielä enemmän. Vitacost on hyvä iHerb vaihtoehto ja ensitilaajana saat vielä alennusta.

Vitacost tulli

Vitacost tilaukset toimitetaan suoraan kotiovelle ja jos tilaaja ei ole paikalla, voi paketin noutaa myöhemmin omasta postista. Noin yli 39$ arvoisesta tilauksesta pitää maksaa verot jos se jää tulliin , mutta saat siitä kotiin erikseen saapumisilmoituksen jossa ohjeistetaan kuinka toimia ja miten voit maksaa verot. Käytä apuna tullilaskuriani, jos teet isompaa tilausta ja haluat arvioida mahdollisia kustannuksia.

Vitacost:issä myydään myös tuotteita jotka Suomessa luokitellaan lääkeaineiksi. Voit tarkistaa löytyykö tuote lääkeluettelosta(Lista aukeaa uuteen ikkunaan josta voit hakea painamalla samanaikaisesti Ctrl+F

Vitacost alennuskoodi

Tarjoamme lukijoillemme 10$ alennuksen ensitilauksesta. Siirry Vitacost:iin ja klikkaa ”Unlock Offer” saadaksesi alennuksen. Alennuskoodi lähetetään sähköpostiisi rekisteröitymisen jälkeen.

Maksutavat

Voit maksaa Vitacost tilauksesi kaikilla tutuilla maksukorteilla. Voit käyttää tilauksen maksuun myös Visa Electronia. Vitacost toimitukset toimitaan noin kahden viikon sisällä ja postikulut ovat edulliset.
 
Aloita nyt Vitacost tilaaminen ja tutustu Vitacostin isoon valikoimaan!
 
Heräsiko kysymyksiä? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

2 kommenttia

 1. Hei
  Kuinka vitacostissa voi maksaa visa electronilla ??
  Olen löytänyt vain paypal ja luottokortti vaihtoehdot.

  • Opastaja

   Hei!
   Valitse luottokortti ja syötä Electronisi tiedot niin pääset tilaamaan.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista