Vitacost kokemuksia РTiedä nämä asiat

Vitacost on Amerikkalainen tunnettu lisäravinteiden, vitamiinien ja luontaistuotteiden verkkokauppa. Vitacost on iHerbin ohella Suomalaisten keskuudessa erittäin suosittu. Lue iHerb tilauksestä lisää. Vitacostin valikoima on laaja ja hintataso edullinen. Lue kirjoituksesta meidän Vitacost kokemuksia.

Parhaat vitamiinitarjoukset

Jos olet nyt ostamassa vitamiineja tai lisäravinteita, kannattaa tarkistaa myös suomalaisten kauppojen hintoja. Ehkä saat saman tuotteet nopeammin Suomesta?

hyvinvoinnin
  • Vitamiinit ja terveys
  • Nopea toimitus
  • Iso valikoima
apteekkituotteet
  • Vitamiinit ja terveys
  • Luotettava toimija
  • Nopea toimitus

Yleistä Vitacost:ista

Vitacost on perustettu vuonna 1994 ja se on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Valikoimassa Vitacost:illa on ainakin 45 000 erilaista tuotetta ja yli 2500 valmistajaa. Suosittuja ovat varsinkin Vitacost:in omat tuotteet, jotka ovat hintalaatusuhteelta alan kärkeä.

Vitacost kokemuksemme

vitacost tilaus

Tilasimme Vitacostista kaksi tuotetta. Tuotteet maksoivat yhteens√§ noin 26‚ā¨. Vertailuksi kerrottakoon, ett√§ vastavat tuotteet maksavat Suomessa noin 42‚ā¨. S√§√§st√∂ oli noin 40% luokkaa, joka on siis jo melko tuntuva s√§√§st√∂. Tilauksesta tuli heti tilausvahvistus ja parin p√§iv√§n p√§√§st√§ l√§hetysilmoitus seurantakoodilla.

Tuotteet olivat oikeat ja ne olivat hyvin pakattu. Verkkokaupasta oli helppoa tilata ja tuotteet toimitettiin 7 päivässä lähipostiin. Toimitusaika oli mielestämme kohtuullinen, kun ottaa huomioon, että Vitacostin varasto on Las Vegasissa.

Tilauksemme tiedot

  • Toimitusaika: 9 p√§iv√§√§ (l√§hetys kesti 2 p√§iv√§√§ ja toimitus 7)
  • Postimaksu: 7,65‚ā¨
  • Toimitustapa: DHL (nouto postin toimipisteest√§)
  • Toimitusmaa: USA

Vitacost arvosteluja netistä

Tarkistimme englanninkielisiltä sivuilta muiden käyttäjien Vitacost kokemuksia ja yllätyimme kaupan heikoista arvosanasta (noin 2,5/5). Valituksia oli tullut varastosaldoista, jotka eivät olleet pitäneet paikkaansa. Jotkin käyttäjät olivat siis onnistuneet tilaamaan tuotteita, joita ei sitten ollutkaan varastossa.

Asiakaspalvelu oli myös joidenkin mukaan nihkeää eikä apua saanut tarpeeksi nopeasti. Näiden huonompien arvostelujen välissä oli kuitenkin ylistäviäkin arvosteluja, joissa kehuttiin esimerkiksi asiakaspalvelua.

Emme kuitenkaan antaisi näiden arvostelujen liikaa vaikuttaa ostopäätökseen, sillä jos haluat säästää hinnassa ja pieni odottaminen ei sinua haittaa, voi tilaus olla järkevää. Muista kuitenkin aina maksaa PayPalilla tai luottokortilla, niin sinulla on mahdollisuus saada rahat takaisin, jos tilaus ei tule perille.

Vitacost Commercial - Yoga

Vitacost tulli

Vitacost tilaukset toimitetaan tilaustavasta riippuen suoraan kotiovelle tai sen voi noutaa postin toimipisteestä. Huomaathan, että Vitacost tilauksista pitää maksaa tullit ja verot. Saat siitä kotiin erikseen saapumisilmoituksen, jossa ohjeistetaan kuinka toimia ja miten voit maksaa verot. Käytä apuna tullilaskuria, jos haluat arvioida mahdollisia lisäkustannuksia.

Vitacost:iss√§ myyd√§√§n my√∂s tuotteita jotka Suomessa luokitellaan l√§√§keaineiksi. Voit tarkistaa l√∂ytyyk√∂ tuote l√§√§keluettelostaLista aukeaa uuteen ikkunaan, josta voit hakea painamalla samanaikaisesti ”Ctrl+F”. Kirjoita hakukentt√§√§n tuotteessa oleva ainesosa ja paina ”enter”. Jos ainesosaa ei listalta l√∂ydy, on sen tilaaminen turvallista.

Maksutavat

Voit maksaa Vitacost tilauksesi kaikilla tutuilla maksukorteilla, kuten Mastercard ja Visa. Myös PayPalilla voi maksaa ostoksia tässä kaupassa. Lue PayPal-tilin avausohje. Vitacost toimitukset toimitaan noin kahden viikon sisällä ja postikulut ovat edulliset.

Yhteenveto

Vitacost on helppo ja turvallinen kauppa tilata vitamiineja. Kauppa sopii varsinkin sinulle, joka etsit hyvää vaihtoehtoa iHerbille. Meidän kokemuksien mukaan kaupasta on yksinkertaista tehdä ostoksia ja uskallamme sitä suositella. Nykyisin kannattaa kuitenkin vertailla hintoja kotimaisiin kauppoihin, koska voit löytää samat vitamiinit ja muut tuotteet edullisesti myös Suomesta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vitacost?

Vitacost on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman terveys- ja wellness-tuotteita, kuten vitamiineja, lisäravinteita ja luonnollisia elintarvikkeita. Se on suosittu niille, jotka etsivät laadukkaita ja edullisia luontaistuotteita.

Kuinka kauan Vitacostin toimitukset yleensä kestävät?

Vitacostin toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta ja määränpäästä. Yleensä toimitukset Yhdysvalloista kestävät 1-2 viikkoa.

Onko Vitacostilla palautusoikeus?

Kyllä, Vitacost tarjoaa palautusoikeuden useimmille tuotteilleen, mutta asiakkaiden tulee lukea yksityiskohtaiset palautusehdot ja -käytännöt verkkosivuilta ennen palautuksen tekemistä.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Vitacost kokemuksia