Vitacost kokemuksia ja 4 tiedettävää asiaa tästä kaupasta

2

Vitacost on Amerikkalainen yksi tunnetuimmista lisäravinteiden, vitamiinien ja luontaistuotteiden verkkokaupoista. Vitacost on iHerbin ohella Suomalaisten keskuudessa erittäin suosittu. Lue iHerb tilauksestä lisää. Vitacostin valikoima on laaja ja hintataso edullisempi kuin Suomessa. Lue kirjoituksesta meidän Vitacost kokemuksia, sekä kommentoi omasi.

1. Yleistä Vitacost:ista

Vitacost on perustettu vuonna 1994 ja se on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Valikoimassa Vitacost:illa on ainakin 45000 erilaista tuotetta ja yli 2500 valmistajaa. Suosittuja ovat varsinkin Vitacost:in omat tuotteet, jotka ovat hintalaatusuhteelta alan kärkeä. Voit katsoa Vitacostin tarjouksia tästä.

2. Vitacost kokemuksemme

Tilasimme Vitacostista kaksi tuotetta. Tuotteet maksoivat yhteensä noin 26€. Vertailuksi kerrottakoon, että vastavat tuotteet maksavat Suomessa noin 42€. Säästö oli noin 40% luokkaa, joka on siis jo melko tuntuva säästö. Tilauksesta tuli heti tilausvahvistus ja parin päivän päästä lähetysilmoitus seurantakoodilla.

vitacost tilaus

Tuotteet olivat oikeat ja ne olivat hyvin pakattu. Verkkokaupasta oli helppoa tilata ja tuotteet toimitettiin 7 päivässä lähipostiin. Toimitusaika oli mielestämme kohtuullinen, kun ottaa huomioon, että Vitacostin varasto on Las Vegasissa.

Toimitusaika: 9 päivää (lähetys kesti 2 päivää ja toimitus 7)
Postimaksu: 7,65€
Toimitustapa: DHL (nouto postin toimipisteestä)
Toimitusmaa: USA

3. Vitacost tulli

Vitacost tilaukset toimitetaan tilaustavasta riippuen suoraan kotiovelle tai sen voi noutaa postin toimipisteestä. Noin yli 39$ arvoisesta tilauksesta pitää maksaa verot jos se jää tulliin. Saat siitä kotiin erikseen saapumisilmoituksen jossa ohjeistetaan kuinka toimia ja miten voit maksaa verot. Käytä apuna tullilaskuria, jos haluat arvioida mahdollisia lisäkustannuksia.

Vitacost:issä myydään myös tuotteita jotka Suomessa luokitellaan lääkeaineiksi. Voit tarkistaa löytyykö tuote lääkeluettelosta(Lista aukeaa uuteen ikkunaan josta voit hakea painamalla samanaikaisesti Ctrl+F

4. Maksutavat

Voit maksaa Vitacost tilauksesi kaikilla tutuilla maksukorteilla (kuten Visa Electron). Myös PayPalilla voi maksaa ostoksia tässä kaupassa. Lue PayPal tilin avausohje. Vitacost toimitukset toimitaan noin kahden viikon sisällä ja postikulut ovat edulliset.

Yhteenveto

Vitacost on helppo ja turvallinen kauppa tilata vitamiineja. Kauppa sopii varsinkin sinulle, joka etsit hyvää vaihtoehtoa iHerbille. Jos sinulla on kokemuksia Vitacostista, voit kirjoitella niitä artikkelin alle. Myös muut kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita.

1000
1 Kommenttiketjuja
1 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
Markku

Hei
Kuinka vitacostissa voi maksaa visa electronilla ??
Olen löytänyt vain paypal ja luottokortti vaihtoehdot.

Top