Verkkokaupat – Parhaat nettikaupat listattu

2 kommenttia

Nettishoppailu on todella suosittua ja uusia verkkokauppoja perustetaan jatkuvasti. Uusien nettikauppojen löytäminen voi olla haastavaa, joten päätimme listata parhaat suomalaiset nettikaupat. Lue listaus ja löydä itsellesi paras nettikauppa.

Urheilu-, terveys- ja ruokaverkkokaupat

Hyvinvointi on kasvava ala ja ihmiset ovat valmiita panostamaan omaan terveyteen. Nettikaupoista löytyy niin urheiluvälineet, lisäravinteet kuin vitamiinitkin. Pysy perillä uusimmista trendeistä ja tutustu seuraaviin nettikauppoihin.

nettikauppa
Ruoka, elintarvikkeet ja juomat

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Vitamiinit ja terveys

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Fitness ja urheilutuotteita

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Vitamiinit ja apteekkituotteet

Muut nettikaupat

Osaa verkkokaupoista voi olla vaikeaa luokitella tiettyyn kategoriaan, joten olemme listanneet ne tähän. Tutustu kauppoihin ja löydä omat lempikauppasi.

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Aikuistenlelut

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Hauskoja lahjatuotteita ja vempaimia

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Aikuistenlelut

Asuste- ja nettivaatekaupat

Vaatteita on tilattu netistä jo kauan ja somen ansiosta muoti uudistuu entistä nopeammin. Nappaa uusimmat vaatteet, asusteet sekä korut ja kellot. Löydät verkkokaupoista ison valikoiman ja usein myös halvemmat hinnat. Alta löydät halpoja nettivaatekauppoja, joissa on hyvän valikoiman lisäksi paljon tarjouksia.

lindex
Naisten ja lasten vaatteet

laatukoru
Sormukset, korut ja kellot

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Naisten vaatteita

Silmälasit ja piilolinssit

Tilaa kotiin kätevä silmälasien testipakkaus ja kokeile omassa rauhassasi. Maksuttomat palautukset tekevät kokeilusta yleensä helppoa. Jos käytät piilolinssejä, saatat arvostaa edullisempia hintoja ja nopeita toimituksia.

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Silmälasit ja piilolinssit

nettikauppa
Silmälasit ja pilolinssit

Koti- ja sisustusnettikaupat

Koti ja sisustustuotteet on perinteisesti ostettu kivijalkakaupoista, jotta tuotteen näkisi livenä ennen ostopäätöstä. Tuo kynnys on kuitenkin ajan myötä laskenut, koska verkkokaupat tarjoavat hyvät palautus- ja vaihtomahdollisuudet. Ihmiset myös kaipaavat enemmän vaihtoehtoja ja siihen tarpeeseen parhaat nettikaupat vastaavat.

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Huonekalut ja sisustus

nettikauppa
Parhaat tuotteet keittiöön

nettikauppa
Kodin tekstiilit ja sisustusesineet

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Huonekalut ja sisustus

kitchentime
Keittiötarvikkeet

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Valokuvat ja kuvalahjat

Kauneus- ja kosmetiikkaverkkokaupat

Meikit ja muut kauneustuotteet on helppoa tilata netistä, koska tuotteet ovat yleensä pieniä ja niiden toimitus on nopeaa. Kovan kilpailun alana kosmetiikan hinnat ovat netin takia laskeneet ja kuluttajan on helppo verrata kymmeniä kauppoja yhdellä kertaa.

nettikauppa
Hiustenpidennykset

nettikauppa
Kosmetiikka

lyko
Kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa

nettikauppa
Shampoot ja vartalovoiteet

nordicfeel
Kosmetiikka

hajuvesi
Hajuvedet, meikit ja kosmetiikka

Autojen renkaat, vanteet ja varaosat

Jos työkalut pysyvät kädessä, on autojen varaosat kätevää tilata verkkokaupoista ja vaihtaa itse. Osien hinnat ovat yleensä netissä huomattavasti edullisempia ja saatavuus on parempi. Renkaat ja vanteet on niin ikään kätevää tilata netistä, koska voit tilata vanteet suoraan renkaille asennettuna.

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Renkaat ja vanteet

nettikauppa
Renkaat ja vanteet

Lastentarvikkeet ja lelut

Etsitpä sitten klassikkoleluja tai halutuimpia uutuuksia, löydät ne luultavasti nettikauppojen valikoimista. Lastentarvikkeiden tilaaminen netistä on myös erittäin kätevää, koska shoppailun voi tehdä suoraan kotisohvalta. Lasten kanssa lähteminen voi olla hankalaa, joten tilaus kotiinkuljetuksella saattaa olla paras vaihtoehtosi.

Elektroniikka ja harrastukset

Elektroniikkaa on jo kohta pari vuosikymmentä saanut tilattua netistä. Ihmiset tykkäävät tilata elektroniikkaa varsinkin Suomessa edustetuista verkkokaupoista, koska tällöin takuuasioiden hoito on vaivattomampaa. Jos et kuitenkaan pelkää takuuasioiden hoitoa englanniksi, on varsinkin Amazon.de erityisen mielenkiintoinen vaihtoehto!

proshop
Elekroniikka ja komponentit

aliexpress nettikauppa
Kaikkea mahdollista

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Saksan Amazon – Laaja valikoima

Viihde- ja kirjaverkkokaupat

Kirjoja ja muita viihdetuotteita on näppärää tilata verkkokaupoista, koska löydät etsimäsi tuotteet todella nopeasti. Nopea Google haku näyttää sinulle useiden kauppojen tarjonnan, jolloin voit valita halvimman nettikaupan. Netissä toimivista kirjakaupoista suosittelemme tutustumaan varsinkin Adlibrikseen.

Verkkokaupat - Parhaat nettikaupat listattu
Kirjat ja muuta

Suomalaisen ja kansainvälisen verkkokaupan raja hämärtyy

Monet suosituimmista nettikaupoista, jotka toimivat Suomessa ovat ulkomaalaisessa omistuksessa, mutta palvelu ja varastot ovat Suomessa. On siis vaikea puhua suomalaisesta nettikaupasta, kun rahat valuvat ulkomaille. Kuluttaja tuskin kuitenkaan välittää tästä asiasta niin paljon, koska hinta usein ratkaisee.

Miten tunnistan parhaan nettikaupan?

Parhaat nettikaupat tunnistaa monista asioista. Mielestämme verkkokaupalle on tärkeää, että tuotteet ovat esitelty selkeästi. Selkeään esittelyyn kuuluu mielestämme tarkat kuvat ja yksityiskohtainen tuotekuvaus. Meille tärkeää on myös, että hinta ja toimituskulut ovat helposti löydettävissä.

Hinnoittelu kuntoon!

Näiden asioiden lisäksi hinta on usein ratkaisevassa asemassa. Kukapa haluaisi maksaa liikaa? Hyvä verkkokauppa on sellainen, jonka hintataso on verrattavissa muihin vaihtoehtoihin, mutta mielellään vielä edullisempi, kuin muut toimijat. Postikulut tulisivat olla edulliset tai mielellään ilmaiset. Monet kaupat käyttävät tilausrajaa, jonka jälkeen postikulut ovat maksuttomat. Se on mielestämme reilua toimintaa.

Palautus on tärkeää

Ostoksien tekeminen on nykyisin melkein liian helppoa, jolloin hutiostoksia tulee tehtyä entistä enemmän. Tämän takia verkkokaupan tulisi panostaa mielestämme helppoon palautusprosessiin. Vielä parempaa olisi, jos tuotteiden palauttaminen olisi ilmaista. Emme pidä siitä, jos tuotteen paluttaminen vaatii monimutkaisia yhteydenottoja tai selittelyjä.

Mikä on luotettava ja turvallinen nettikauppa?

Turvallisen verkkokaupan tunnistaa siitä, että yhteystiedot löytyvät helposti verkkosivuilta. Uskottavuutta parantaa mikäli nettikauppa on lisännyt yhteystietoihin osoitteen ja puhelinnumeron. Suosittelemme lisäksi tarkistamaan onko nettikaupalla useita maksutapoja käytössä ja onko muilla ihmisillä kokemusta kaupasta.

Mitkä ovat Suomen suosituimmat verkkokaupat?

Postin teettämän kyselyn mukaan (noin 2000 ihmisen otanta) Suomen suositmpien verkkokauppojen listalla näkyy vahvasti kansainväliset toimijat.

Suosituimpia verkkokauppoja ovat:

Zalando
Verkkokauppa.com
Adlibris
Amazon
Kärkkäinen
Elisa
XXL
Prisma
Jimms
CDON
Gigantti
Ellos
Sokos
Ebay
H&M
AliExpress
Stockmann
Tokmanni

Verkkokaupan kasvu ei tule hiipumaan (meidän arvio)

Kuten olet saattanut ehkä huomata, pandemiat lisäävät verkkokaupan kasvuvauhtia huimasti, koska ihmiset välttelivät kontakteja pysyttelemällä omissa oloissaan. Tämä johti siihen, että moni verkkokauppa löysi täysin uusia asiakkaita. Nämä asiakkaat ovat nyt saattaneet jäädä verkkokaupan vakioasiakkaiksi. Suomalaiset tilaavat siis tuotteita verkosta entistä herkemmin, eikä vauhti tuskin hiivu.


Etusivu » Nettikaupat »

2 kommenttia artikkeliin ”Verkkokaupat – Parhaat nettikaupat listattu”

  1. Tuote tuli oikeassa paketissa, mutta sisällys oli eri kuin paketin selosteet.
    Miten voi toimia palautuksesta eBay.
    Aiemmat ostot onnistuneet,
    Palautusohjeistus puuttuu.

    Vastaa

Jätä kommentti