Verisure kokemuksia – Tiedä nämä 6 asiaa tästä turvapalvelusta

0

Turvallisuus on bisnes siinä missä muutkin ja Verisure on tämän alan ehdotonta kärkeä. Halusimme ottaa selvää minkälaisesta yrityksestä on kysymys ja minkälaisia palveluja he tarjoavat. Jos olet kiinnostunut palvelun hinnasta, hyppää suoraan Verisuren hinta kappaleeseen. Löydät näiden lisäksi tästä kirjoituksesta Verisure kokemuksia, sekä tietysti kattavan tietopaketin.

1. Mikä on Verisure?

Verisure on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista hälytysjärjestelmistä, jolla voit turvata niin kotisi, kuin yrityksesi. Verisure turvapalvelu kuuluu kansainväliseen Securitas Direct -ryhmään, joka kertoo asentavansa uuden Verisure-järjestelmän joka 30-sekunti.

Eli ihan pienestä, tai uudesta tekijästä ei ole kysymys. Verisure on kuitenkin tarkemmin tutustuessa paljon muutakin, kuin pelkkä hälytysjärjestelmä, sillä heiltä on saatavissa myös laaja valikoima älytuotteita koteihin. Seuraavaksi selvitetty hieman Verisuren palveluita ja tuotteita.

verisure hinta
Verisuren hinta määräytyy mm. valittujen palveluiden perusteella (kuva: verisure.fi)

Verisuren palveluita koteihin ja yrityksiin
• 24/7 hälytyskeskus, joka tutkii hälytyksen ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin
• Avaimenperällä päälle ja pois kytkettävä järjestelmä (ei koodien muistelua)
• Kehittynyt palovaroitin, joka esim. ilmoittaa savun sijainnin ja hälyttää apua
• Älypistorasia – Ohjaa puhelimella valoja ja muita sähkölaitteita
• Murtoturva mm. tunnistaa tunkeutujan ja hälyttää apua
• Hiljainen hätäkutsu yrityksesi työntekijöille
• Vesivuotovahti tunnistaa vuodon ja ilmoittaa hälytyskeskukselle
• Kosteusvahdilla voit valvoa rakennusen lämpötilaa ja suhteellista kosteutta
• Verisure tarra (tai kyltti), joka ennaltaehkäisee murtoja
• SOS-turvapainike kotiin, josta nopeasti apua
• Verisure-sovellus, jonka avulla saat esim. tiedon hälytyksistä
• Panasonic-ilmalämpöpumpun ohjaus puhelimella
• Älylukko – Ohjaa puhelimella lukkosi toimintaa
• Kuvailmaisin jota mm. hyödynnetään hälytystapauksissa
• Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella
• Puhekeskus, jolla puheyhteys kotiin milloin tahansa

Kuten saatat huomata Verisurella on suuri määrä erilaisia palveluita, eli todella kattavasta palvelusta on kyse. Voit tietysti itse valita mitä palveluita tarvitset ja mitä et. Osa näistä palveluista on suunnattu vain yrityksille ja osa kotitalouksiin. Pakettisi sisältöä on aina mahdollista muokata ottamalla yhteys Verisureen.

2. Netistä poimittuja Verisure kokemuksia

verisure kokemuksia
Käyttäjien Verisure kokemukset ovat pääsääntöisesti hyviä (kuva: verisure, trustpilot)

Kävimme läpi kaikki merkittävimmät nettilähteet, joista voisimme löytää Verisure kokemuksia (mm. keskustelupalstat ja arvostelusivut). Arvostelujen suuri määrä etenkin Trustpilot -sivustolla yllätti meidät. Suurimmalla osalla kokemus tuntui olevan hyvä, asennuksesta käyttöönottoon asti.

Negatiivisissa kommenteissa toivottiin edullisempaa kuukausimaksua tai parempaa opastusta laitteiden käyttöön, myös myyjät herättivät kirjoittelijoissa erilaisia tuntemuksia. Alla suoria lainauksia eri lähteistä.

Verisureen liittyviä kommentteja netistä

Verisure vs. pelkkä valvontakamera: ”Ei se hirveästi lohduta jos olen esim. töissä, ja tulee puhelimeen ilmoitus ”palohälytys”. Soittele siinä nyt sitten naapurille ”menisitkö katsomaan mikä palaa”, vaan keskus katsoo kuvat ja tarvittaessa ilmoittaa palokunnan paikalle.” – Lainaus Suomi24.fi

”Laitteiden huollosta tai pattereista ei tarvitse huolehtia, koska keskuksesta soitetaan ja sovitaan huoltoaika. Esim juuri pari vk sitten kävi kaveri päivittämässä ohjelmiston ja kaikkien hälyjen paristot kun oli vuoden ollut käytössä. ” – Lainaus Suomi24.fi

”Laitteiden valikoiman suhteen puute, eli kaipaisimme myös ulkokameroita. Asensimme ne erikseen mutta olisi helpompaa jos kuuluisivat samaan järjestelmään.” – Lainaus Suomi24.fi

”Olen paljon ulkomailla, tieto siitä että talomme ei voi eikä ehdi esim. palaa kivijalkaan saakka verisure järjestelmän vuoksi, rauhottaa minua suuresti.” – Lainaus Truspilot.com

”Laitteet eivät jää teille, jos lopetatte yhteistyön, vaikka maksatte ne aluksi. Se kai ainut negatiivinen asia.” – Lainaus Kaksplus.fi

Edellä mainittujen kommenttien lisäksi netistä löytyä aika paljon negatiivisia kommentteja mm. yrityksien myyjiin liittyen. Joidenkin mukaan myynti on ollut liian aggressiivista ja asiantuntematonta. Verisure on myöhemmin ilmeisesti muuttanut toimintatapoja, siten että myynnin hoitaa asentaja. Tämän luulisi parantavan asiakaskokemusta, sillä myyjällä olisi tällöin parempi tieto laitteista.

Muista, että nettiin päätyvät helpommin ne negatiiviset palautteet, kuin positiiviset. Aika ajoin meno nimettömillä keskustelupalstoilla voi mennä aika villiksikin, joten ihan kaikkea ei kannata uskoa.

3. Mihin hälytysjärjestelmää tarvitsee?

Hälytysjärjestelmä sopii oikeastaan kenelle tahansa, joka haluaa tuntea olonsa turvallisemmaksi. Järjestelmällä voit seurata etänä mitä kotonasi tapahtuu, joten se sopii mainiosti vaikka kodin tarkistamiseen matkalta, tai lapsen turvallisuuden vahtimiseen töistä.

Kun koti on varustettu Verisuren-järjestelmällä, on asunnossasi Verisure -tarra, joka saattaa pelottaa mahdollisen tunkeilijan jo ennen murtoa. Jos murto kuitenkin tapahtuu, järjestelmän avulla tarvittava apu (vartija tai poliisi) saadaan nopeammin paikalle. Verisure-järjestelmään voi lisätä kuvailmaisimen, jolloin tekijä todennäköisesti saadaan myös kuvanauhalle.

4. Mikä on Verisuren hinta?

Palvelun hinta on yksilöllinen ja hintaan vaikuttaa esimerkiksi asuntosi koko ja tyyppi. Parhaiten saat tietää sinun Verisuren hinnan laskemalla tarjouksen. Tarjouksen voi laskea helposti Verisuren sivuilla sähköisesti.

Netistä kerättyjen tietojen pohjalta veikkaamme, että kuukausimaksu asettuu noin 20-50€ tuntumaan. Laitteiden hintaa on mahdotonta sanoa, koska jokainen valitsee pakettiinsa erilaisia laitteita. On hyvä tietää, että laitteet maksetaan tietojemme mukaan ensimmäisessä laskussa ja ne on käyttäjällä aina sopimuksen päättymiseen asti. Jos sopimus irtisanotaan, hakee Verisure laitteet pois. Laitteilla ei tee mitään ilman Verisuren järjestelmää, joten se tuskin useimpia haittaa.

Koska hinnat voivat muuttuvat, suosittelemme tarkistamaan ajankohtaisen hinnaston ja tarjouslaskurin Verisuren -sivuilta.

Hintaan vaikuttaa ainakin seuraavat asiat:
• Onko kohde koti vai yritys?
• Asunnon tyyppi (esim. omakotitalo vai kerrostalo)?
• Loma-asunto vai tavallinen?
• Onko sijainti maaseudulla vai kaupungissa?
• Sisäänkäyntien sijainti ja määrä
• Lemmikit

5. Ketkä ovat yrityksen takana ja mistä löydän asiakaspalvelun

Verisuren sivuilla kerrotaan, että yritys toimii 14 maassa ja heillä on yli 2 miljoonaa asiakasta. Toimintavuosia on takana jo 25, sekä työntekijöitä firmalla 9000. Verisuren turvallisuustuotteita kehitetään Ruotsissa sijaitsevassa Innovation Centerissä.

Verisure Oy (Y-tunnus 1773522-2) Suomessa sijaitsee Helsingissä ja tarkempi käyntiosoite on Palkkatilanportti 1, 7 krs. Postiosoite on PL 80, 00241 Helsinki.

Firman asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 010 217 9195 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min). Huomaathan myös, että puhelut nauhoitetaan palvelutapahtuman varmistamiseksi. Onneksi asiakaspalvelun tavoittaa myös sähköpostilla, ja sen osoite on asiakaspalvelu@verisure.fi

Huomaa, että kirjoituksessa esitetyt tiedot pitivät paikkaansa kirjoitushetkellä. Ajantasaiset tiedot löydät aina Verisuren omilta internetsivuilta.

6. Verisuren pahimmat kilpailijat?

Kotipuolen hälytysjärjestelmissä kilpailu on melko vähäistä, sillä kotitalouksia suojataan huomattavasti vähemmän. Tunnetuimpia koteihin asennettavia hälytysjärjestelmiä ovat kuitenkin Sector Alarm ja Securitas 24Koti. Yrityspuolella hälytyskeskuspalveluita tarjoaa edellisten lisäksi esimerkiksi Avarn ja lukuisat muut paikalliset vartiointiyritykset.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tämän kirjoituksen tarkoituksena oli kerätä kaikki oleellinen tieto Verisuresta yhteen paikkaan ja auttaa lukijaa mahdollisesti päätöksen teossa. Toivottavasti opit joitain uutta tästä kirjoituksesta. Olet tietysti vapaa jättämään kommenttia alle. Kaikki kommentit luetaan ja niihin tarpeen mukaan myös vastaillaan. Jos sinulla on kysyttävää itse Verisuresta, suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä kyseiseen yritykseen, jolloin saat varmimman vastauksen.

Sivuiltamme löydät kaikenlaista yleishyödyllistä sisältöä shoppailusta aina erilaisiin raha-asioihin. Sinua voisi kiinnostaa esimerkiksi langattomista valvontakameroista kertova kirjoituksemme. Kerromme tuossa kirjoituksessa esimerkiksi miten valvontakamera asennetaan oikeaoppisesti.

1000
Top