Verisure kokemuksia РTiedä nämä 6 asiaa tästä turvapalvelusta

10 kommenttia

Turvallisuus on bisnes siinä missä muutkin ja Verisure on tämän alan tunnetuimpia toimijoita. Halusimme ottaa selvää minkälaisesta yrityksestä on kysymys ja minkälaisia palveluja he tarjoavat. Löydät kirjoituksesta myös Verisure kokemuksia. Huomaathan, että kirjoituksessa esitetyt tiedot voivat muuttua. Tarkista ajantasaiset tiedot Verisuren verkkosivuilta.

1. Mikä on Verisure?

Verisure on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista hälytysjärjestelmistä, jolla voit turvata kotisi ja yrityksesi. Verisure turvapalvelu kuuluu kansainväliseen konserniin, joka kertoo asentavansa uuden Verisure-järjestelmän joka 30-sekunti.


Verisure tarjoaa hälytysjärjestelmien lisäksi muitakin turvallisuus- ja älytuotteita koteihin. Seuraavaksi selvitetty hieman Verisuren palveluita ja tuotteita.

verisure hinta
Verisuren hinta määräytyy valittujen palveluiden perusteella (kuva: verisure.fi)

Verisuren palveluita koteihin ja yrityksiin

‚ÄĘ 24/7 h√§lytyskeskus, joka tutkii h√§lytyksen ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin
‚ÄĘ Avaimenper√§ll√§ p√§√§lle ja pois kytkett√§v√§ j√§rjestelm√§ (ei koodien muistelua)
‚ÄĘ Kehittynyt palovaroitin, joka esim. ilmoittaa savun sijainnin ja h√§lytt√§√§ apua
‚ÄĘ √Ąlypistorasia – Ohjaa puhelimella valoja ja muita s√§hk√∂laitteita
‚ÄĘ Murtoturva mm. tunnistaa tunkeutujan ja h√§lytt√§√§ apua
‚ÄĘ Hiljainen h√§t√§kutsu yrityksesi ty√∂ntekij√∂ille
‚ÄĘ Vesivuotovahti tunnistaa vuodon ja ilmoittaa h√§lytyskeskukselle
‚ÄĘ Kosteusvahdilla voit valvoa rakennusen l√§mp√∂tilaa ja suhteellista kosteutta
‚ÄĘ Verisure tarra (tai kyltti), joka ennaltaehk√§isee murtoja
‚ÄĘ SOS-turvapainike kotiin, josta nopeasti apua
‚ÄĘ Verisure-sovellus, jonka avulla saat esim. tiedon h√§lytyksist√§
‚ÄĘ Panasonic-ilmal√§mp√∂pumpun ohjaus puhelimella
‚ÄĘ √Ąlylukko – Ohjaa puhelimella lukkosi toimintaa
‚ÄĘ Kuvailmaisin jota mm. hy√∂dynnet√§√§n h√§lytystapauksissa
‚ÄĘ Ovi- ja ikkunavahti t√§rin√§ilmaisimella
‚ÄĘ Puhekeskus, jolla puheyhteys kotiin milloin tahansa

Kuten saatat huomata Verisurella on suuri määrä erilaisia palveluita joista valita. Voit tietysti itse päättää mitä palveluita tarvitset ja mitä et. Osa näistä palveluista on suunnattu vain yrityksille ja osa kotitalouksiin. Pakettisi sisältöä on aina mahdollista muokata ottamalla yhteys Verisureen.

2. Netistä poimittuja Verisure kokemuksia

verisure kokemuksia
Käyttäjien Verisure kokemukset ovat pääsääntöisesti hyviä (kuva: verisure, trustpilot)

Kävimme läpi kaikki merkittävimmät nettilähteet, joista voisimme löytää Verisure kokemuksia (mm. keskustelupalstat ja arvostelusivut). Arvostelujen suuri määrä etenkin Trustpilot -sivustolla yllätti meidät. Suurimmalla osalla kokemus tuntui olevan hyvä, asennuksesta käyttöönottoon asti.

Negatiivisissa kommenteissa toivottiin edullisempaa kuukausimaksua tai parempaa opastusta laitteiden käyttöön. Verisuren myyjät herättivät kirjoittelijoissa
myös monenlaisia tuntemuksia. Alla suoria lainauksia eri lähteistä.

Verisureen liittyviä kommentteja netistä

  Verisure vs. pelkk√§ valvontakamera: ”Ei se hirve√§sti lohduta jos olen esim. t√∂iss√§, ja tulee puhelimeen ilmoitus ”paloh√§lytys”. Soittele siin√§ nyt sitten naapurille ”menisitk√∂ katsomaan mik√§ palaa”, vaan keskus katsoo kuvat ja tarvittaessa ilmoittaa palokunnan paikalle.” – Lainaus Suomi24.fi

  ”Laitteiden valikoiman suhteen puute, eli kaipaisimme my√∂s ulkokameroita. Asensimme ne erikseen, mutta olisi helpompaa jos kuuluisivat samaan j√§rjestelm√§√§n.” – Lainaus Suomi24.fi

  ”Olen paljon ulkomailla, tieto siit√§ ett√§ talomme ei voi eik√§ ehdi esim. palaa kivijalkaan saakka verisure j√§rjestelm√§n vuoksi, rauhottaa minua suuresti.” – Lainaus Truspilot.com

  ”Laitteet eiv√§t j√§√§ teille, jos lopetatte yhteisty√∂n, vaikka maksatte ne aluksi. Se kai ainut negatiivinen asia.” – Lainaus Kaksplus.fi

Edellä mainittujen kommenttien lisäksi netistä löytyä aika paljon negatiivisia kommentteja mm. yrityksien myyjiin liittyen. Joidenkin mukaan myynti on ollut liian aggressiivista ja asiantuntematonta. Jonkin verran löytyi myös kritiikkiä koskien palvelun kuukausimaksua ja laitteiden käyttöön ottoa.

3. Mihin hälytysjärjestelmää tarvitsee?

Hälytysjärjestelmä sopii oikeastaan kenelle tahansa, joka haluaa tuntea olonsa turvallisemmaksi. Järjestelmällä voit seurata etänä mitä kotonasi tapahtuu. Se sopii mainiosti vaikka kodin tarkistamiseen matkalta tai lapsen vahtimiseen töistä.

Kun koti on varustettu Verisuren-järjestelmällä, on asunnossasi Verisure -tarra, joka saattaa pelottaa mahdollisen tunkeilijan jo ennen murtoa. Jos murto kuitenkin tapahtuu, järjestelmän avulla tarvittava apu (vartija tai poliisi) saadaan nopeammin paikalle. Verisure-järjestelmään voi lisätä videokameran, jolloin tekijä todennäköisesti tallentuu siihen.

4. Mikä on Verisuren hinta?

Palvelun hinta on yksilöllinen ja hintaan vaikuttaa esimerkiksi asuntosi koko ja tyyppi. Parhaiten saat tietää sinun Verisuren hinnan laskemalla tarjouksen. Tarjouksen voi laskea helposti Verisuren sivuilla.

Netist√§ ker√§ttyjen tietojen pohjalta veikkaamme, ett√§ kuukausimaksu asettuu noin 20-70‚ā¨ tuntumaan. Laitteiden hintaa on mahdotonta sanoa, koska jokainen valitsee pakettiinsa erilaisia laitteita. On hyv√§ tiet√§√§, ett√§ laitteet maksetaan tietojemme mukaan ensimm√§isess√§ laskussa ja ne on k√§ytt√§j√§ll√§ aina sopimuksen p√§√§ttymiseen asti. Jos sopimus irtisanotaan, hakee Verisure laitteet pois. Laitteita ei pysty k√§ytt√§m√§√§n ilman Verisuren j√§rjestelm√§√§.

Koska hinnat voivat muuttuvat, suosittelemme tarkistamaan ajankohtaisen hinnaston ja tarjouslaskurin Verisuren -sivuilta.

Hintaan vaikuttaa ainakin seuraavat asiat:

‚ÄĘ Onko kohde koti vai yritys?
‚ÄĘ Asunnon tyyppi (esim. omakotitalo vai kerrostalo)?
‚ÄĘ Loma-asunto vai tavallinen?
‚ÄĘ Onko sijainti maaseudulla vai kaupungissa?
‚ÄĘ Sis√§√§nk√§yntien sijainti ja m√§√§r√§
‚ÄĘ Lemmikit

5. Ketkä ovat yrityksen takana ja mistä löydän asiakaspalvelun

Verisuren sivuilla kerrotaan, että yritys toimii 14 maassa ja heillä on yli 2 miljoonaa asiakasta. Toimintavuosia on takana jo 25, sekä työntekijöitä firmalla 9000. Verisuren turvallisuustuotteita kehitetään Ruotsissa sijaitsevassa Innovation Centerissä.

Verisure Oy (Y-tunnus 1773522-2) Suomessa sijaitsee Helsingissä ja tarkempi käyntiosoite on Palkkatilanportti 1, 7 krs. Postiosoite on PL 80, 00241 Helsinki.

Firman asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 010 217 9000. Huomaathan, ett√§ puhelut nauhoitetaan palvelutapahtuman varmistamiseksi. Onneksi asiakaspalvelun tavoittaa my√∂s s√§hk√∂postilla osoitteesta [email protected]

Huomaa, että kirjoituksessa esitetyt tiedot pitivät paikkaansa kirjoitushetkellä. Ajantasaiset tiedot löydät aina Verisuren omilta sivuilta.

6. Verisuren pahimmat kilpailijat?

Kotipuolen hälytysjärjestelmissä kilpailu on melko vähäistä, sillä kotitalouksia suojataan huomattavasti yrityksiä vähemmän. Tunnetuimpia koteihin asennettavia hälytysjärjestelmiä on esimerkiksi Sector Alarm ja Securitas 24Koti. Yrityspuolella hälytyskeskuspalveluita tarjoaa edellisten lisäksi esimerkiksi Avarn ja lukuisat muut paikalliset vartiointiyritykset.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tämän kirjoituksen tarkoituksena oli kerätä kaikki oleellinen tieto Verisuresta yhteen paikkaan ja auttaa lukijaa mahdollisesti päätöksenteossa. Toivottavasti opit joitain uutta. Olet tietysti vapaa jättämään kommenttia alle. Kaikki kommentit luetaan ja niihin tarpeen mukaan myös vastaillaan. Jos sinulla on kysyttävää itse Verisuresta, suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä kyseiseen yritykseen, jolloin saat varmimman vastauksen.

Sivuiltamme löydät kaikenlaista yleishyödyllistä sisältöä shoppailusta aina erilaisiin raha-asioihin. Sinua voisi kiinnostaa esimerkiksi langattomista valvontakameroista kertova kirjoituksemme. Kerromme tuossa kirjoituksessa esimerkiksi miten valvontakamera asennetaan oikeaoppisesti.


Etusivu ¬Ľ Nettivinkit

10 kommenttia artikkeliin ”Verisure kokemuksia – Tied√§ n√§m√§ 6 asiaa t√§st√§ turvapalvelusta”

 1. Irtisanomisajan kohdalla kannattaa viitata KKV:n päätökseen:
  https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/sopimukset/sopimuksen-irtisanominen/

  ”Toistaiseksi voimassa oleva sopimus loppuu, kun jompikumpi sopimuksen osapuolista on irtisanonut sen. Irtisanomisen voi yleens√§ tehd√§ milloin tahansa.

  Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika ei saa olla kohtuuttoman pitkä. Irtisanomisajan pituus voi olla esimerkiksi kaksi viikkoa ja pisimmillään yksi kuukausi.

  Joissakin tapauksissa, kuten huoneenvuokrasuhteissa, irtisanomisaika alkaa kulua vasta irtisanomishetkell√§ kulumassa olevan kuukauden viimeisest√§ p√§iv√§st√§.”

  Vastaa
 2. Todella vaikeaa päästä irti verisuresta. Törkeää maksattaa 3kk maksut vielä irtisanomisen päälle. En suosittele kenellekään. Vetkutellaa laitteiden pois haussakin. Asuntoni uusi omistaja ei huoli laitteita. En pääse luovuttamaan asuntoa kun 3vkon päästä uudelle omistajalle, jos nyt joku vaivautuu hakemaan laitteet pois jos silloinkaan. Olin 16vuotta asiakkaana ja tämän kohtelun sain sieltä. Tästä otan vielä yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja kenties lehteen annan mainosjutunkin tästä.

  Vastaa
 3. Kun sanotaan Verisuren hälytysjärjestelmä irti niin asiakas on vielä velvollinen maksamaan 3kk irtisanomisen jälkeen. Laitteet haettiin pois kun uusi omistaja ei halunnut järjestelmää.
  En suosittele!!!

  Vastaa
  • Hei,
   irtisanomisaika kannattaa aina tarkistaa sopimusta tehdessä tai kysyä myyjältä.

   Vastaa
  • T√§m√§n sain kokea my√∂s karvaasti. T√∂rke√§√§ ja huijauksen makua on toiminnassa. En suosittele min√§k√§√§n t√§t√§ kenellekk√§√§n

   Vastaa
  • Verisuren irtisanominen muutenkin tehty yll√§tt√§v√§n vaikeaksi, pit√§√§ t√§ytt√§√§ netist√§ vaikeasti l√∂ytyv√§ lomake ja t√§t√§ ei l√∂ydy suoraan yrityksen omilta sivuilta: https://www.verisure.fi/landingpages/lomakeet/irtisanomislomake tai vaihehtoisesti odotella sopimusvastaavan soittoa, jota ei ihan hetkeen tapahdu. Pid√§n kyseist√§ toimintatapaa kuluttaja- asiakkaan kohdalta hivenen arveluttavana.

   Vastaa
 4. Miten voi saada aikaan tilanteen, jossa verisuren myyjä ei koskaan enää tulisi ovelle?

  Vastaa
 5. Voiko vaikeammaksi tehd√§ irtisanomisen kuin Verisurella on, tietenkin jos sopimusta ei voi sanoa irti ollenkaan, mutta verisurella on mahdollista sanoa irti sopimus mutkien ja hakemisen kautta ei mist√§√§ sivulta ainakaan min√§ l√∂yt√§nyt irtisanomis paikkaa johon olisi p√§√§ssyt suoraan laittamaan irtisanomisilmoituksen EI HYV√Ą.

  Vastaa
  • Hei,
   sopimuksen voi irtisanoa soittamalla Verisuren asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät Verisuren verkkosivuilta.

   Vastaa

Jätä kommentti