Verisure kokemuksia – Tiedä nämä 7 asiaa

Turvallisuus on tärkeä osa elämää, ja Verisure on yksi turvallisuusalan tunnetuimmista toimijoista. Tässä artikkelissa tutustumme yritykseen tarkemmin ja selvitämme, millaisia palveluja he tarjoavat asiakkailleen. Artikkelista löydät myös asiakkaiden Verisure kokemuksia.

Huomioithan, että esitetyt tiedot saattavat päivittyä, joten suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset tiedot suoraan Verisuren verkkosivuilta ja asiakaspalvelusta.

1. Mikä on Verisure?

Verisure on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista hälytysjärjestelmistä, jonka avulla voit suojata niin kotisi kuin yrityksesikin. Verisure turvapalvelu on osa kansainvälistä konsernia, joka ilmoittaa asentavansa uuden Verisure-järjestelmän joka 30. sekunti.

Hälytysjärjestelmien lisäksi Verisure tarjoaa monipuolisesti muita turvallisuus- ja älyratkaisuja koteihin. Seuraavassa tarkastelemme lähemmin Verisuren palveluita ja tuotteita.

verisure hinta
Verisuren hinta määräytyy valittujen palveluiden perusteella (kuva: Verisure.fi)

Verisuren palvelut koteihin ja yrityksiin:

 • 24/7 hälytyskeskus, joka tutkii hälytykset ja ryhtyy tarvittaessa toimiin
 • Avaimenperällä käytettävä järjestelmä, joka ei vaadi koodien muistamistaEdistynyt palovaroitin, joka esimerkiksi ilmoittaa savun sijainnin ja hälyttää apua
 • Älypistorasia, joka mahdollistaa puhelimella valojen ja muiden sähkölaitteiden ohjaamisen
 • Murtoturva, joka tunnistaa tunkeutujan ja hälyttää apua
 • Hiljainen hätäkutsu yritysten työntekijöille
 • Vesivuotovahti, joka tunnistaa vuodon ja ilmoittaa hälytyskeskukselle
 • Kosteusvahti, jonka avulla voit valvoa rakennuksen lämpötilaa ja suhteellista kosteutta
 • Verisure-tarra tai -kyltti, joka ennaltaehkäisee murtoja
 • SOS-turvapainike kotiin, josta saa nopeasti apua
 • Verisure-sovellus, jonka kautta saat tiedon hälytyksistä
 • Panasonic-ilmalämpöpumpun ohjaus puhelimella
 • Älylukko, jonka toimintaa voit ohjata puhelimella
 • Kuvailmaisin, jota hyödynnetään hälytystapauksissa
 • Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella
 • Puhekeskus, joka mahdollistaa puheyhteyden kotiin milloin tahansa

Verisure tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joista voit valita tarpeidesi mukaan. Jotkut palveluista on suunnattu vain yrityksille, kun taas toiset kotitalouksille. Voit muokata pakettisi sisältöä ottamalla yhteyttä Verisureen.

2. Netistä poimittuja Verisure kokemuksia

verisure kokemuksia
Käyttäjien Verisure kokemukset ovat pääsääntöisesti hyviä (kuva: Verisure, Trustpilot)

Kävimme läpi kaikki merkittävimmät nettilähteet, joista voisimme löytää Verisure kokemuksia (mm. keskustelupalstat ja arvostelusivut). Erityisesti Trustpilot-sivustolla oli runsaasti arvosteluja. Suurimmalla osalla käyttäjistä kokemus vaikutti olevan myönteinen aina asennuksesta käyttöönottoon asti.

Joissakin negatiivisissa kommenteissa toivottiin edullisempaa kuukausimaksua tai parempaa opastusta laitteiden käyttöön. Verisuren myyjien toiminta herätti myös monenlaisia ajatuksia. Alla on suoria lainauksia eri lähteistä.

Verisureen liittyviä kommentteja netistä:

Verisure vs. pelkkä valvontakamera: ”Ei se hirveästi lohduta jos olen esim. töissä, ja tulee puhelimeen ilmoitus ”palohälytys”. Soittele siinä nyt sitten naapurille ”menisitkö katsomaan mikä palaa”, vaan keskus katsoo kuvat ja tarvittaessa ilmoittaa palokunnan paikalle.” – Lainaus Suomi24.fi

”Laitteiden valikoiman suhteen puute, eli kaipaisimme myös ulkokameroita. Asensimme ne erikseen, mutta olisi helpompaa jos kuuluisivat samaan järjestelmään.” – Lainaus Suomi24.fi

”Olen paljon ulkomailla, tieto siitä että talomme ei voi eikä ehdi esim. palaa kivijalkaan saakka verisure järjestelmän vuoksi, rauhottaa minua suuresti.” – Lainaus Truspilot.com

”Laitteet eivät jää teille, jos lopetatte yhteistyön, vaikka maksatte ne aluksi. Se kai ainut negatiivinen asia.” – Lainaus Kaksplus.fi

Näiden kommenttien lisäksi löysimme internetistä joitakin kriittisiä kommentteja, jotka liittyivät yrityksen myyntiin ja laitteiden käyttöönottoon.

3. Mihin kodin hälytysjärjestelmää tarvitsee?

Hälytysjärjestelmä on erinomainen valinta kenelle tahansa, joka haluaa tuntea olonsa turvallisemmaksi. Järjestelmän avulla voit seurata etänä kotisi tapahtumia, mikä on ihanteellista esimerkiksi loman aikana tai lasten tarkistamiseen töiden lomassa.

Kun kotisi on varustettu Verisure-järjestelmällä, asunnossasi on näkyvillä Verisure-tarra, joka saattaa ennaltaehkäistä murtoja pelottamalla mahdolliset tunkeilijat pois. Jos murto kuitenkin sattuu, järjestelmä varmistaa, että tarvittava apu (vartija tai poliisi) saapuu paikalle. Verisure-järjestelmään on mahdollista lisätä myös videokamera, joka voi tallentaa tunkeutujan, mikä helpottaa tekijän tunnistamista ja kiinniottamista.

4. Mikä on Verisuren hinta?

Palvelun hinta on yksilöllinen ja hintaan vaikuttaa esimerkiksi asuntosi koko ja tyyppi. Parhaiten saat tietää sinun Verisuren hinnan laskemalla tarjouksen. Tarjouksen voi laskea helposti Verisuren sivuilla.

Netistä kerättyjen tietojen pohjalta veikkaamme, että kuukausimaksu asettuu noin 20-70€ tuntumaan. Laitteiden hintaa on mahdotonta sanoa, koska jokainen valitsee pakettiinsa erilaisia laitteita. On hyvä tietää, että laitteet maksetaan tietojemme mukaan ensimmäisessä laskussa ja ne on käyttäjällä aina sopimuksen päättymiseen asti. Jos sopimus irtisanotaan, hakee Verisure laitteet pois. Laitteita ei pysty käyttämään ilman Verisuren järjestelmää.

Koska hinnat voivat muuttuvat, suosittelemme tarkistamaan ajankohtaisen hinnaston Verisuren -sivuilta.

Hintaan vaikuttaa ainakin seuraavat asiat:

 • Onko kohde koti vai yritys?
 • Asunnon tyyppi (esim. omakotitalo vai kerrostalo)?
 • Loma-asunto vai tavallinen?
 • Onko sijainti maaseudulla vai kaupungissa?
 • Sisäänkäyntien sijainti ja määrä
 • Lemmikit

5. Yleistä Verisuresta

Verisuren sivuilla kerrotaan, että yritys toimii 14 maassa ja heillä on yli 2 miljoonaa asiakasta. Toimintavuosia on takana jo 25, sekä työntekijöitä firmalla 9000. Verisuren turvallisuustuotteita kehitetään Ruotsissa sijaitsevassa Innovation Centerissä.

Verisure Oy Suomessa sijaitsee Helsingissä. Yrityksen käyntiosoite, postiosoite sekä yhteystiedot löydät Verisuren verkkosivuilta.

Firman asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla. Huomaathan, että puhelut nauhoitetaan palvelutapahtuman varmistamiseksi. Ajantasaiset yhteystiedot, kuten puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet, löydät Verisuren verkkosivuilta.

6. Mitä kilpailijoita Verisurella on?

Kotipuolen hälytysjärjestelmissä kilpailu on melko vähäistä, sillä kotitalouksia suojataan huomattavasti yrityksiä vähemmän. Tunnetuimpia koteihin asennettavia hälytysjärjestelmiä ovat esimerkiksi Sector Alarm ja Securitas 24Koti. Yrityspuolella hälytyskeskuspalveluita tarjoavat edellisten lisäksi esimerkiksi Avarn ja lukuisat muut paikalliset vartiointiyritykset.

7. Verisuren irtisanominen

Verisuren hälytysjärjestelmän irtisanominen on suoraviivaista ja vaivatonta. Irtisanominen tapahtuu ottamalla yhteyttä Verisuren asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu auttaa sinua läpi irtisanomisprosessin ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi liittyen sopimuksen päättämiseen. Muista tarkistaa ajantasaiset yhteystiedot Verisuren verkkosivuilta ennen yhteydenottoa.

Yhteenveto

Verisure on suosittu hälytysjärjestelmä, joka tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille monipuolisia turvallisuus- ja älytuotteita. Palveluun sisältyy 24/7 hälytyskeskus, joka tutkii hälytykset ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin. Verisure tarjoaa laajan valikoiman lisäpalveluita, kuten älypistorasioita, murtoturvaa, vesivuotovahtia ja älylukkoja.

Verisuren järjestelmä on helppo käyttää ja sen avulla voit valvoa kotiasi etänä. Hinta määräytyy yksilöllisesti, ja voit räätälöidä sopimuksen sisällön tarpeidesi mukaan. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla. Verisuren palvelu sopii niille, jotka haluavat lisätä turvallisuutta ja mukavuutta kotiinsa tai yritykseensä.

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia palveluita Verisure tarjoaa?

Verisure tarjoaa monipuolisia turvallisuus- ja älytuotteita koteihin ja yrityksiin, kuten hälytysjärjestelmiä, älypistorasioita, murtoturvaa ja vesivuotovahtia.

Miten Verisuren hinta määritellään?

Verisuren hinta on yksilöllinen ja riippuu muun muassa asuntosi koosta, tyypistä ja valituista palveluista. Ajantasaisen hinnan voi laskea Verisuren verkkosivuilla olevalla tarjouslaskurilla.

Miten Verisuren palvelun voi irtisanoa?

Verisuren palvelun irtisanominen tapahtuu ottamalla yhteyttä Verisuren asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Etusivu » Nettivinkit » Verisure kokemuksia – Tiedä nämä 7 asiaa