Tori.fi myyminen – Opas tehokkaampaan myymiseen

Jätä kommentti

Tori.fi on yksi Suomen suosituimmista verkkosivuista. Ulkomaalaiset verkkosivustot mukaan luettuina Alexa -vertailusivuston mukaan Tori.fi on 16 suosituin nettisivu suomalaisten keskuudessa (kirjoitushetkellä). Otimme selvää miten Tori.fi myyminen tapahtuu tehokkaammin. Lue kirjoitus ja paranna myyntitaitojasi!

rahalaitos

Mikä on Tori.fi?

Tori.fi on siis kauppapaikka, jossa voit tehdä kauppaa lähestulkoon kaikesta mahdollisesta. Suosituimpia Tori.fi -kaupankäynninkohteita ovat mm. asunnot, autot, harrastusvälineet ja huonekalut. Torissa on suhteellisen helppo saada kauppaa aikaiseksi, juurikin suuren käyttäjämäärän takia. Tämän oppaan tarkoituksena on opettaa sinulle, kuinka saat vielä paremmin tavarasi kaupaksi Torissa.

1. Kuvat, kuvat, kuvat

Kuvien tärkeyttä ei voi vähätellä, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ostajat hyppäävät suoraan ilmoituksien yli joissa ei ole kuvia. Kovinkaan moni ei jaksa lähteä kyselemään erikseen kuvia ellei kyseessä ole jokin todella harvinainen myyntikohde.

Ota kuvia hyvässä valaistuksessa ja mahdollisimman monesta kuvakulmasta. Kuvia ei voi olla ilmoituksessa liikaa. Ostajat valitsevat usein kohteen josta on enemmän kuvia, koska he pystyvät vakuuttumaan kohteen kunnosta paremmin.

2. Hinta kohdilleen

Kun hinnoittelet myytäviä tavaroitasi, älä anna tunteiden vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Hinnoittele tuotteet markkinahinnan mukaan. Eli katso mitä muut pyytävät samasta tavarasta. Tarkista myös tavaran hinta uutena, ja hinnoittele tavarasi tuntuvasti uutta halvemmaksi. Humioi hinnassa myös tuotteen kunto.

Hinnalla voit myös pelata sitä kuinka nopeasti haluat tavaran kaupaksi. Usein riittää, että laitat vain pari euroa halvemman hinnan kuin toisella kohteella, niin puhelin alkaa pirisemään.

3. Kuvaus kuntoon

Älä ole se myyjä, jonka kohteen kuvauksessa lukee pelkästään ”Hieno sohva”. Ostajat haluavat tietää kohteesta kaiken mahdollisen. Mitä enemmän tietoa, sen parempi. Aloita vaikka kertomalla kohteen ikä, väri, kunto, ominaisuudet ja mitat. Kerro myös yksityiskohtaisesti mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Ostajaa helpottaa myös jos kerrot nouto ja toimitusmahdollisuuksista.

Huonekaluissa ja vaatteissa on hyödyllistä kertoa myös onko taloudessa ollut eläimiä tai muita allergisoivia asioita. Jos löydät tuotteelle lisätietoa muualta netistä, voit lisätä ilmoitukseen myös linkin näihin tietoihin. Se helpottaa ostajan elämää entisestään.

4. Selkeä otsikko

Otsikoi myytävä tuote selkeästi, jotta muut ostajat löytävät sen Tori.fi -sivustolta. Jos tuotteellasi on jokin merkki, kirjoita se aina otsikkoon. Otetaan esimerkiksi sohva. Kumpi seuraavista on mielestäsi parempi otsikko?

Esimerkki 1: ”Sohva”
Ei kerro ostajalle tuotteesta mitään ylimääräistä.

Esimerkki 2: ”Isku Chic tyylikäs musta 3h nahkasohva”
Esimerkki 2 kertoo ostajalle sohvan merkin, mallin, kuvauksen, koon ja materiaalin.

Jaa vinkkisi kommenteissa

Toivottavasti sait näistä vinkeistä jotain irti ja Tori myyminen käy sinulta jatkossa helpommin. Jos sinulla on jotain kommentoitavaa tai kysyttävää artikkeliin liittyen, voit kommentoida alle. Hyviä kaupantekohetkiä!

Oletko muuten aikoihin vertaillut puhelinliittymäsi hintaa? Voisit säästää puhelinlaskussa jopa 50% vaihtamalla/kilpailuttamalla liittymäsi. Katso halpoja 4G-liittymiä täältä.


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Tori.fi myyminen – Opas tehokkaampaan myymiseen" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)
rahalaitos

Jätä kommentti