Tori.fi myyminen – Opas tehokkaampaan myymiseen

2 kommenttia

Tori.fi on yksi Suomen suosituimmista paikoista käydä kauppaa. Olitpa sitten myymässä vanhaa ruokapöytää tai ostamassa uutta autoa, voit sen kaiken tehdä Torissa. Otimme selvää miten Tori.fi myyminen tapahtuu tehokkaammin. Lue kirjoitus ja paranna myyntitaitojasi!

Mikä on Tori.fi?

Tori.fi on kauppapaikka, jossa voit tehdä kauppaa lähes kaikesta mahdollisesta. Suosituimpia Tori.fi kaupankäynninkohteita ovat mm. asunnot, autot, harrastusvälineet ja huonekalut. Torissa on suhteellisen helppoa saada kauppaa aikaiseksi, koska sillä on niin suuri käyttäjäkunta. Tämän oppaan tarkoituksena on opettaa sinulle, kuinka saat vielä paremmin tavarasi kaupaksi Torissa.

1. Kuvat, kuvat, kuvat

Kuvien tärkeyttä ei voi vähätellä, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ostajat hyppäävät suoraan ilmoitusten yli, jos niissä ei ole kuvia. Kovinkaan moni ei jaksa lähteä kyselemään erikseen kuvia, ellei kyseessä ole jokin todella harvinainen myyntikohde.

Ota kuvia hyvässä valaistuksessa ja mahdollisimman monesta kuvakulmasta. Kuvia ei voi olla ilmoituksessa liikaa. Ostajat valitsevat usein kohteen, josta on enemmän kuvia. Lisäkuvat antavat ostajalle paremman tiedon myyntikohteen kunnosta.

2. Hinta kohdilleen

Kun hinnoittelet myytäviä tavaroitasi, älä anna tunteiden vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Hinnoittele tuotteet markkinahinnan mukaan. Eli katso mitä muut pyytävät samasta tavarasta. Tarkista myös tavaran hinta uutena ja hinnoittele tavarasi tuntuvasti uutta halvemmaksi. Humioi hinnassa myös tuotteen kunto.

Hinnalla voit myös vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tavara menee kaupaksi. Usein riittää, että laitat vain pari euroa halvemman hinnan ja tavara menee nopeammin kaupaksi.

3. Kuvaus kuntoon

Älä ole se myyjä, jonka kohteen kuvauksessa lukee pelkästään ”hieno sohva”. Ostajat haluavat tietää kohteesta kaiken mahdollisen. Mitä enemmän tietoa, sen parempi. Aloita vaikka kertomalla kohteen ikä, väri, kunto, ominaisuudet ja mitat. Kerro myös yksityiskohtaisesti mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Ostajaa helpottaa myös jos kerrot nouto ja toimitusmahdollisuuksista.

Huonekaluja ja vaatteita myydessä on hyödyllistä kertoa, onko taloudessa ollut eläimiä tai muita allergisoivia asioita. Jos löydät tuotteelle lisätietoa muualta netistä, voit lisätä ilmoitukseen myös linkin näihin tietoihin. Se helpottaa ostajan elämää entisestään.

4. Selkeä otsikko

Otsikoi myytävä tuote selkeästi, jotta muut ostajat löytävät sen Tori.fi -sivustolta. Jos tuotteellasi on jokin merkki, kirjoita se aina otsikkoon. Otetaan esimerkiksi sohva. Kumpi seuraavista on mielestäsi parempi otsikko?

Esimerkki 1: ”Sohva”
Ei kerro ostajalle tuotteesta yhtään mitään.

Esimerkki 2: ”Isku Chic musta 3h nahkasohva”
Esimerkki 2 kertoo ostajalle sohvan merkin, mallin, värin, koon ja materiaalin.

Jaa vinkkisi kommenteissa

Toivottavasti sait näistä vinkeistä jotain irti ja Tori myyminen käy sinulta jatkossa helpommin. Jos sinulla on jotain kommentoitavaa tai kysyttävää artikkeliin liittyen, voit kommentoida alle. Hyviä kaupantekohetkiä!

Oletko muuten aikoihin vertaillut puhelinliittymäsi hintaa? Voisit säästää puhelinlaskussa jopa 50% vaihtamalla liittymäsi. Katso halpoja liittymiä täältä.


Etusivu » Raha

2 kommenttia artikkeliin ”Tori.fi myyminen – Opas tehokkaampaan myymiseen”

    • Hei, yksityishenkilöltä ei laskuteta mitään myynneistä. Yritykset voivat ostaa erilaisia näkyvyyspaketteja, joissa on tietysti omat kulunsa.

      Vastaa

Jätä kommentti