Tori.fi myyminen – Opas tehokkaampaan myymiseen

0

Tori.fi on yksi Suomen suosituimmista verkkosivuista. Ulkomaalaiset verkkosivustot mukaan luettuina Alexa -vertailusivuston mukaan Tori.fi on 16 suosituin nettisivu suomalaisten keskuudessa (kirjoitushetkellä). Otimme selvää miten Tori.fi myyminen tapahtuu tehokkaammin. Lue kirjoitus ja paranna myyntitaitojasi!

Tori.fi on siis kauppapaikka, jossa voit tehdä kauppaa lähestulkoon kaikesta mahdollisesta. Suosituimpia Tori.fi -kaupankäynninkohteita ovat mm. asunnot, autot, harrastusvälineet ja huonekalut. Torissa on suhteellisen helppo saada kauppaa aikaiseksi, juurikin suuren käyttäjämäärän takia. Tämän oppaan tarkoituksena on opettaa sinulle, kuinka saat vielä paremmin tavarasi kaupaksi Torissa.

1. Kuvat, kuvat, kuvat

Kuvien tärkeyttä ei voi vähätellä, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ostajat hyppäävät suoraan ilmoituksien yli joissa ei ole kuvia. Kovinkaan moni ei jaksa lähteä kyselemään erikseen kuvia ellei kyseessä ole jokin todella harvinainen myyntikohde.

Ota kuvia hyvässä valaistuksessa ja mahdollisimman monesta kuvakulmasta. Kuvia ei voi olla ilmoituksessa liikaa. Ostajat valitsevat usein kohteen josta on enemmän kuvia, koska he pystyvät vakuuttumaan kohteen kunnosta paremmin.

2. Hinta kohdilleen

Kun hinnoittelet myytäviä tavaroitasi, älä anna tunteiden vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Hinnoittele tuotteet markkinahinnan mukaan. Eli katso mitä muut pyytävät samasta tavarasta. Tarkista myös tavaran hinta uutena, ja hinnoittele tavarasi tuntuvasti uutta halvemmaksi. Humioi hinnassa myös tuotteen kunto.

Hinnalla voit myös pelata sitä kuinka nopeasti haluat tavaran kaupaksi. Usein riittää, että laitat vain pari euroa halvemman hinnan kuin toisella kohteella, niin puhelin alkaa pirisemään.

3. Kuvaus kuntoon

Älä ole se myyjä, jonka kohteen kuvauksessa lukee pelkästään ”Hieno sohva”. Ostajat haluavat tietää kohteesta kaiken mahdollisen. Mitä enemmän tietoa, sen parempi. Aloita vaikka kertomalla kohteen ikä, väri, kunto, ominaisuudet ja mitat. Kerro myös yksityiskohtaisesti mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Ostajaa helpottaa myös jos kerrot nouto ja toimitusmahdollisuuksista.

Huonekaluissa ja vaatteissa on hyödyllistä kertoa myös onko taloudessa ollut eläimiä tai muita allergisoivia asioita. Jos löydät tuotteelle lisätietoa muualta netistä, voit lisätä ilmoitukseen myös linkin näihin tietoihin. Se helpottaa ostajan elämää entisestään.

4. Selkeä otsikko

Otsikoi myytävä tuote selkeästi, jotta muut ostajat löytävät sen Tori.fi -sivustolta. Jos tuotteellasi on jokin merkki, kirjoita se aina otsikkoon. Otetaan esimerkiksi sohva. Kumpi seuraavista on mielestäsi parempi otsikko?

Esimerkki 1: ”Sohva”
Ei kerro ostajalle tuotteesta mitään ylimääräistä.

Esimerkki 2: ”Isku Chic tyylikäs musta 3h nahkasohva”
Esimerkki 2 kertoo ostajalle sohvan merkin, mallin, kuvauksen, koon ja materiaalin.

Toivottavasti sait näistä vinkeistä jotain irti ja Tori myyminen käy sinulta jatkossa helpommin. Jos sinulla on jotain kommentoitavaa tai kysyttävää artikkeliin liittyen, voit kommentoida alle. Hyviä kaupantekohetkiä!

Lue seuraavaksi:

Sijoittaminen Legoihin – Onko LEGO-palikat parempi sijoitus kuin osakkeet? Tiesitko, että joidenkin avaamattomien Lego-rakennussarjojen hinnat ovat kohonneet vuosien saatossa hurjiin lukemiin? Legon Taj Mahal -pakkaus on yksi niistä. Kyseinen pakkaus julkaistiin vuonna 2008 ja sitä myytiin kauppojen hyllyillä noin 300€ hint...
Kiinalaiset nettikaupat – Tilaajan tietopaketti Kiinalaiset nettikaupat ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Syynä tähän on tilaamisen helppous ja halpa hintataso. Lisähoukuttimena tilaamiselle toimivat usein ilmaiset postikulut, sekä älyttömän laaja valikoima. Kiinasta tilatut tuotteet ovat yleensä...
eBay Suomi-ohje EBay on valtava kauppapaikka, jossa on peräti miljardi myynti-ilmotusta! Älä ryntää kuitenkaan suoraan ostoksille, vaan lue ensin tämä kaikenkattava eBay Suomi-ohje. Opi muun muassa tilin avaaminen, tullijutut sekä 7 hyödyllistä vinkkiä tilaukseen. ...
Bank Norwegian luottokortti kokemuksia – Matkailijan valinta Monet hankkivat ensimmäisen luottokortin juuri matkailun takia. Lentoja ei kannata ilman luottokorttia mielestämme edes ostaa. Miksikö? Mitä jos käykin niin huono tuuri, että lento peruuntuu tai lentoyhtiö hakeutuu konkurssiin? Voit siis säästyä ...
PayPal Suomi-ohje PayPalilla on aktiivisia käyttäjiä maailmassa yli 190 miljoonaa. Kyseessä on yksi maailman suosituimmista maksunvälityspalveluista, jonka avulla on helppoa ja turvallista tehdä maksuja netissä. PayPalin etu on se, että myyjä ei saa korttitietojasi, v...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top