TinyDeal – Edullinen sekatavarakauppa Kiinassa

0

Tinydeal.com on Hongkongissa toimiva verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään maailmanlaajuisesti laajan valikoiman edullisia elektroniikkatuotteita, esimerkiksi älypuhelimia ja tietokoneita. Lisäksi sivustolla on myynnissä muoti- ja urheilutuotteita, kotitarvikkeita, leluja sekä autotarvikkeita ja lahjaesineitä.

Verkkokaupalla ei ole yhtä suurta valikoimaa kuin esimerkiksi DealExtremessä. Nimensä mukaisesti TinyDealista löytyy parhaiten pientavaraa.Hinnat ovat edulliset ja tuotteita on paljon. Yli kolme tuhatta uutta tuotetta lisätään sivustolle joka kuukausi. Lisäksi Tinydeal myy tuotteitaan eBay:ssä. Voit shopailla Tinydeal –sivustolla verkossa tai helposti myös mobiilisovelluksen avulla.

Kaupan sivut ovat selkeät ja niissä on helppo navigoida. Ne ovat samantyyliset kuin muillakin Kiinalaisilla verkkokaupoilla. Tuotteet on jaoteltu selkeästi eri kategorioihin. Sivustolta löytyy myös listaus suosituista tuotteista sekä alle 4,99 $:n tuotteista. Sivustolla on myös ”Wholesale”- eli tukkumyyntiosio, eli mitä enemmät tilaat samaa tuotetta kerralla, sen halvemmalla sen saat.

Toimitus Suomeen

TinyDeal tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille tuotteille, mutta tällöin paketin painon on oltava alle 2kg. Toimitusaika on 2-4viikkoa. TinyDeal laskee sinulle automaattisesti postituskulut yli 2kg paketeille sen jälkeen, kun olet valinnut postitustavan.

Saat seurantanumeron tilauksestasi sähköpostiisi, jolla voit seurata pakettisi matkaa. Kirjautumalla Tinydeal-sivustolle, pääset ”Ordering Manager”-valikon kautta näkemän, missä vaiheessa tilauksesi tila on.

Maksutavat

Maksutapoina hyväksytäänTinydeal.com-sivustolla PayPal, luottokortit ja Western Union. PayPalin käyttöön apua löydät täältä.

Tinydeal ja tulli

Tilatessasi Tinydeal-sivustolta alle 2kg paketteja, et joudu maksamaan toimituskuluja. Maksat siis tuotteista vain siitä ilmoitetun kappalehinnan. Joudut kuitenkin maksamaan arvonlisäveroja, jos pakettisi jää tulliin ja sen arvo toimituskuluineen ylittää 22€.

Tinydeal.com omistaa varaston EU-alueella, mutta varaston valikoima on paljon suppeampi kuin kiinan varaston valikoima.Tilatessasi EU-alueelta, et joudu maksamaan arvonlisäveroja paketin jäädessä tulliin.

EU-alueen varastosta pääset shoppailemaan viemällä hiiren ensin Tinydeal.com etusivun vasempaan yläkulmaan ”All Categories”-painikkeeseen, jolloin aukeaa alavalikko, jossa ensimmäisenä lukee ”Overseas Warehouse”. Vie hiiri siihen, jolloin aukeaa toinen valikko, etsi sieltä ”EU Warehouse” ja paina sitä, jolloin pääset selailemaan EU-alueen varastossa olevia tuotteita.

Mitä mieltä olet kaupasta? Kerro TinyDeal kokemuksia muille lukijoille.

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top