TinyDeal kokemuksia РNäin sujui tilauksemme

Tinydeal.com on Hong Kongissa toimiva verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään maailmanlaajuisesti edullisia elektroniikkatuotteita, kuten esimerkiksi älypuhelimia ja tietokoneita. Lisäksi sivustolla on myynnissä muoti- ja urheilutuotteita, kotitarvikkeita, leluja ja autotarvikkeita. Valikoima kaupalla on siis suuri! Katso meidän TinyDeal kokemukset ja päätä sopiiko kauppa sinulle.

Meidän TinyDeal kokemuksemme

tinydeal eu taskulamppu

Tilasimme TinyDealin EU-varastolta taskulampun, joka maksoi noin 7‚ā¨. Postikulut kuuluivat hintaan. Tuote toimitettiin reilussa viikossa, joten toimitusaika piti paikkansa. Maksoimme tilauksen PayPalilla, joka tekee ostamisesta helppoa. Kun ostat PayPalilla, sinun ei tarvitse sy√∂tt√§√§ tietojasi tai rekister√∂ity√§. Tiedot tulevat valmiiksi PayPalista.

Odotuksemme eivät olleet korkealla

Meillä ei ollut tuotteen suhteen suuria odotuksia, mutta taskulamppu osoittautui todella korkealaatuiseksi hintaansa nähden. Taskulampun materiaali oli metallia. Valokeila on säädettävä ja lampusta löytyy vilkkumistoiminto. Lamppu toimii pattereilla ja valaisutehoa on tavalliseen käyttöön todella reilusti. Meidän tilauskokemuksemme oli siis positiivinen.

7‚ā¨ taskulamppu Tinydeal nettikaupasta - Opastaja.com

 

Valikoima ei ole kaikkein isoin

T√§ll√§ verkkokaupalla ei ole ehk√§ yht√§ suurta valikoimaa, kuin esimerkiksi Wishill√§, mutta se on kuitenkin t√§ysin riitt√§v√§. Nimens√§ mukaisesti TinyDealista l√∂ytyy parhaiten edullista pientavaraa. Toki kaupasta l√∂ytyy arvokkaampaakin tavaraa, kuten puhelimia. Hinnat ovat edulliset ja tuotteita on paljon. TinyDealiin lis√§t√§√§n yli kolmetuhatta uutta tuotetta joka kuukausi. Lis√§ksi Tinydeal myy tuotteitaan eBay:ss√§. Voit shopailla Tinydeal ‚Äďsivustolla verkossa tai ladata heid√§n siihen tarkoitukseen tekem√§ns√§ mobiilisovelluksen.

Selkeä verkkokauppa

Kaupan sivut ovat selke√§t ja niiss√§ on helppo navigoida. Ne ovat samantyyliset kuin muillakin Kiinalaisilla verkkokaupoilla. Tuotteet on jaoteltu selke√§sti eri kategorioihin. Sivustolta l√∂ytyy my√∂s listaus suosituista tuotteista sek√§ alle 4,99 $:n tuotteista. Sivustolla on my√∂s ‚ÄĚWholesale‚ÄĚ tukkumyyntiosio, jossa saat alennusta tilatessasi suuria m√§√§ri√§.

Toimitus Suomeen

TinyDeal tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille tuotteille, mutta paketin painon on oltava alle 2kg. Toimitusaika on 2-4 viikkoa. TinyDeal laskee automaattisesti postituskulut yli 2kg paketeille, kun olet valinnut postitustavan.

Seurantanumero tulee sähköpostiin

Saat seurantanumeron tilauksestasi s√§hk√∂postiisi, jolla voit seurata pakettisi matkaa. Kirjautumalla Tinydeal-sivustolle, p√§√§set ‚ÄĚOrdering Manager‚ÄĚ -valikon kautta n√§kem√§n, miss√§ vaiheessa tilauksesi tila on.

Maksutavat

Maksutapoina hyväksytään PayPal, luottokortit ja Western Union. Suosittelemme maksamaan PayPalilla, sillä se tarjoaa sinulle lisäturvaa, jos tilaus ei tule perille tai se on rikki. Sivuiltamme löydät kätevän PayPal -ohjeen, josta voit lukea lisävinkkejä.

Tinydeal ja tulli

Tilatessasi Tinydeal-sivustolta alle 2kg paketteja, et joudu maksamaan toimituskuluja. Maksat siis tuotteista vain siitä ilmoitetun kappalehinnan. Joudut kuitenkin maksamaan tullit ja verot normaaliin tapaan.

Tinydealilla on myös EU-varasto

Tinydeal.com omistaa varaston EU-alueella, mutta varaston valikoima on paljon suppeampi kuin Kiinan varaston valikoima. Tilatessasi EU-alueelta, et joudu maksamaan arvonlisäveroja tai tullimaksuja.

EU-alueen varastosta p√§√§set shoppailemaan viem√§ll√§ hiiren ensin Tinydeal.com etusivun vasempaan yl√§kulmaan ‚ÄĚAll Categories‚ÄĚ-painikkeeseen, jolloin aukeaa alavalikko, jossa ensimm√§isen√§ lukee ‚ÄĚOverseas Warehouse‚ÄĚ. Vie hiiri siihen, jolloin aukeaa toinen valikko, etsi sielt√§ ‚ÄĚEU Warehouse‚ÄĚ ja paina sit√§, jolloin p√§√§set selailemaan EU-alueen varastossa olevia tuotteita.

Yhteenveto

TinyDeal on kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan. Asiakkaille tarjotaan monipuolisia maksuvaihtoehtoja ja toimitusvaihtoehtoja, ja yrityksen asiakaspalvelu on omistautunut auttamaan asiakkaita joka vaiheessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko TinyDeal luotettava verkkokauppa?

Kyllä, TinyDeal on ollut toiminnassa useita vuosia ja sillä on lukuisia positiivisia arvioita eri arviointialustoilla.

Miten TinyDeal käsittelee toimituksia?

TinyDeal toimittaa tilauksia useiden logistiikkakumppaneiden kautta ja tarjoaa sekä standardi- että nopeat toimitusvaihtoehdot eri hinnoilla.

Voinko palauttaa ostamani tuotteen, jos en ole tyytyväinen?

Kyllä, TinyDeal tarjoaa palautusoikeuden tietyissä olosuhteissa. Asiakkaan tulee tarkistaa yrityksen palautusehdot ennen ostoksen tekemistä. Palauttaminen voi tulla hintavaksi, jolloin on helpompaa esimerkiksi myydä tuote itse eteenpäin.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ TinyDeal kokemuksia