TinyDeal kokemuksia – Näin sujui tilauksemme

0

Tinydeal.com on Hongkongissa toimiva verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään maailmanlaajuisesti edullisia elektroniikkatuotteita, kuten esimerkiksi älypuhelimia ja tietokoneita. Lisäksi sivustolla on myynnissä muoti- ja urheilutuotteita, kotitarvikkeita, leluja sekä autotarvikkeita ja lahjaesineitä. Valikoima kaupalla on siis suuri! Kerro oma kokemuksesi TinyDeal verkkokaupasta kommenteissa.

Meidän TinyDeal kokemuksemme

Tilasimme TinyDealin EU-varastolta taskulampun, joka maksoi noin 7€. Postikulut kuuluivat hintaan. Tuote toimitettiin reilussa viikossa, joten toimitusaika piti kutinsa. Maksoimme tilauksen PayPalilla, joten ostaminen oli todella helppoa. Kun ostat PayPalilla, sinun ei tarvitse syöttää tietojasi, eikä rekisteröityä. Tiedot tulevat valmiiksi PayPalista.

tinydeal eu taskulamppu
CREE XM-L T6 1-LED 3800LM on yllättävän hyvä taskulamppu

Meillä ei ollut tuotteen suhteen kummoisia odotuksia, mutta taskulamppu osoittautui todella korkealaatuiseksi hintaansa nähden. Taskulampun materiaali oli metallia. Valokeila on säädettävä, sekä lampusta löytyy myös vilkkumistoiminto. Lamppu toimii pattereilla ja valaisutehoa on tavalliseen käyttöön todella reilusti. Meidän tilauskokemuksemme oli siis positiivinen. Muista jakaa omasi kommenteissa!

7€ taskulamppu Tinydeal nettikaupasta – Opastaja.com

 
Tällä verkkokaupalla ei ole ehkä yhtä suurta valikoimaa, kuin esimerkiksi Wishillä, mutta on se kuitenkin täysin riittävä. Nimensä mukaisesti TinyDealista löytyy parhaiten edullista pientavaraa. Toki kaupasta löytyy arvokkaampaakin tavaraa, kuten puhelimia. Hinnat ovat edulliset ja tuotteita on paljon. TinyDealiin lisätään yli kolmetuhatta uutta tuotetta joka kuukausi. Lisäksi Tinydeal myy tuotteitaan eBay:ssä. Voit shopailla Tinydeal –sivustolla verkossa tai ladata heidän siihen tarkoitukseen tekemänsä mobiilisovelluksen.

Kaupan sivut ovat selkeät ja niissä on helppo navigoida. Ne ovat samantyyliset kuin muillakin Kiinalaisilla verkkokaupoilla. Tuotteet on jaoteltu selkeästi eri kategorioihin. Sivustolta löytyy myös listaus suosituista tuotteista sekä alle 4,99 $:n tuotteista. Sivustolla on myös ”Wholesale”- eli tukkumyyntiosio, eli mitä enemmät tilaat samaa tuotetta kerralla, sen halvemmalla sen saat.

Toimitus Suomeen

TinyDeal tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille tuotteille, mutta tällöin paketin painon on oltava alle 2kg. Toimitusaika on 2-4 viikkoa. TinyDeal laskee sinulle automaattisesti postituskulut yli 2kg paketeille sen jälkeen, kun olet valinnut postitustavan.

Saat seurantanumeron tilauksestasi sähköpostiisi, jolla voit seurata pakettisi matkaa. Kirjautumalla Tinydeal-sivustolle, pääset ”Ordering Manager”-valikon kautta näkemän, missä vaiheessa tilauksesi tila on.

Maksutavat

Maksutapoina hyväksytään PayPal, luottokortit ja Western Union. PayPalin käyttöön apua löydät täältä.

Tinydeal ja tulli

Tilatessasi Tinydeal-sivustolta alle 2kg paketteja, et joudu maksamaan toimituskuluja. Maksat siis tuotteista vain siitä ilmoitetun kappalehinnan. Joudut kuitenkin maksamaan arvonlisäveroja, jos pakettisi jää tulliin ja sen arvo toimituskuluineen ylittää 22€.

Tinydeal.com omistaa varaston EU-alueella, mutta varaston valikoima on paljon suppeampi kuin kiinan varaston valikoima. Tilatessasi EU-alueelta, et joudu maksamaan arvonlisäveroja tai tullimaksuja.

EU-alueen varastosta pääset shoppailemaan viemällä hiiren ensin Tinydeal.com etusivun vasempaan yläkulmaan ”All Categories”-painikkeeseen, jolloin aukeaa alavalikko, jossa ensimmäisenä lukee ”Overseas Warehouse”. Vie hiiri siihen, jolloin aukeaa toinen valikko, etsi sieltä ”EU Warehouse” ja paina sitä, jolloin pääset selailemaan EU-alueen varastossa olevia tuotteita. Mitä mieltä olet kaupasta? Kerro TinyDeal kokemuksia muille lukijoille.

1000
Top