Tietoa meistä

Opastaja.com perustettiin vuonna 2014, kun havaitsimme, että verkosta ei ollut saatavilla kattavia ohjeita verkkokauppaostosten ja -maksujen suorittamiseen. Sivustomme sai myönteisen vastaanoton, ja sen kehittämistä ja laajentamista on jatkettu nykypäivään saakka. Aihealueemme kattavat nykyisin monia muitakin aiheita, kuten arkivinkit, talouden ja matkailun.

Vahvuutemme ovat erityisesti käytännönläheiset oppaat, jotka pohjautuvat omiin kokemuksiimme ja havaintoihimme. Tärkein tavoitteemme on ohjata lukijoitamme tekemään hyviä valintoja verkossa ja sen ulkopuolella. Sivustoltamme löydät paitsi hyödyllisiä ohjeita, myös lukijoidemme kommentteja sekä käteviä työkaluja, kuten prosenttilaskurin ja tullilaskurin.

Intohimomme on auttaa lukijoitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi toivomme aina palautetta ja kommentteja. Halumme auttaa perustuu asiakaspalveluhenkiseen asenteeseemme ja vankkaan alakohtaiseen koulutukseemme. Kiitämme kaikkia lukijoitamme ja toivomme, että tarjoamamme sisältö on ollut hyödyksi!

Sivuston kaupallisuus

Haluamme tiedottaa lukijoillemme, että tämä verkkosivusto rahoitetaan mainostuloilla. Tarjoamme aina ilmaista sisältöä kaikille käyttäjillemme, mutta on tärkeää ymmärtää, että sivustomme hyödyntää kumppanuusmainontaa ja näyttömainoksia rahoituksen saamiseksi.

Käytämme mainoslinkkejä sivustollamme, ja kaikki sivustolta poistuvat linkit tulee ymmärtää mainoksina. Emme halua häiritä lukijoitamme merkitsemällä jokaista linkkiä erikseen, joten tämä tiedote auttaa sinua tunnistamaan mainoslinkit.

On olennaista huomata, että kumppanuusmainontalinkit eivät vaikuta sinun maksamaasi hintaan palveluista tai tuotteista. Yhteistyökumppanimme saattavat maksaa meille korvausta linkkien kautta suoritettujen ostojen tai mainostilan vuoksi sivustollamme. Tämä tuki auttaa meitä ylläpitämään sivustomme toimintaa ja tarjoamaan sinulle ilmaista sisältöä. Mikäli sinulla on kysymyksiä mainonnasta tai kumppanuusmarkkinoinnista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteydenotto

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin mahdollisimman nopeasti. Lisätietoa yhteydenotosta löydät täältä.

Sosiaalinen media:

Mainostaminen

Tavoita edullisesti suuri joukko ihmisiä mainostamalla sivustollamme. Sivuillamme vierailee kuukausittain tuhansia uniikkeja kävijöitä. Lue lisää kävijäryhmistä ja mainostusmahdollisuuksista täältä.

Vastuuvapautuslauseke

Haluamme korostaa, että tämä verkkosivusto tarjoaa ainoastaan informaatiota ja viihdettä, eikä se ole tarkoitettu korvaamaan ammattilaisen antamaa neuvontaa tai suosituksia. Emme ole vastuussa seurauksista, jotka johtuvat sivustomme sisällön käytöstä, ja käyttäjät ovat itse vastuussa päätöksistään ja toimistaan sivustolla olevan tiedon pohjalta.

Emme myöskään takaa sivustollamme olevan tiedon tarkkuutta, luotettavuutta tai ajantasaisuutta. Kaikki sivustolla esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajien henkilökohtaisia näkemyksiä, eivätkä ne välttämättä edusta sivustomme virallista kantaa. Suosittelemme käyttäjiämme noudattamaan huolellisuutta ja varovaisuutta kaikessa sivustollamme esitellyssä toiminnassa ja kääntymään tarvittaessa ammattilaisten puoleen.