Tietoa meistä

Opastaja.com perustettiin vuonna 2014, kun huomasimme, ettei netistä löytynyt kunnollisia ohjeita nettishoppailuun ja -maksuihin. Vastaanotto oli hyvä, joten sivustoa on kehitetty ja laajennettu aina tähän päivään asti. Aihealueisiin kuuluu nykyisin myös paljon muutakin, kuten talous ja matkailu.

Vahvuutemme ovat erityisesti käytännönläheiset oppaat, jotka perustuvat omiin kokemuksiin ja havaintoihin. Tärkein tavoitteemme on opastaa lukijoita tekemään hyviä valintoja netissä ja sen ulkopuolella. Sivustolta löydät kätevien ohjeiden lisäksi lukijoidemme kommentteja, sekä muita käteviä työkaluja, kuten prosenttilaskuri ja tullilaskuri.

Intohimonamme on auttaa lukijaa parhaalla mahdollisella tavalla, ja voitkin aina jättää meille kommentteja, sekä palautetta. Auttamisen halumme pohjautuu asiakaspalveluhenkiseen asenteeseen ja vankkaan alan koulutukseen. Kiitämme kaikkia lukijoitamme ja toivomme, että tarjoamamme sisältö on ollut avuksi!

Ota yhteyttä

Saat meihin yhteyden sähköpostilla, sekä voit myös kirjoittaa julkisen kommentin jokaiseen artikkeliimme. Pyrimme vastaamaan jokaiseen kommenttiin ja viestiin mahdollisimman pian. Lisätietoa yhteydenotosta täällä.

Mainostaja

Tavoita edullisesti suuri määrä ihmisiä. Sivuillamme vierailee tuhansia uniikkeja kävijöitä joka kuukausi. Lue lisää kävijäryhmistä ja mainostusmahdollisuuksista täällä.