St1 Visa kokemuksia – Luottokortti autoilijalle

0

St1 Visa on luottokortti, joka on suunnattu autoileville ihmisille. Kortin kylkeen on ladattu iso nippu etuja, joita kortin omistajat voivat hyödyntää. Kortin luottotyyppi on jatkuva luotto, eli siihen kuuluu maksuaikaan- ja luottokorttiin liittyvä luottotili. Luottoa kortilla voi saada vähintää 500€ ja enintään 5000€ riippuen hakijasta. Kirjoita omia St1 Visa kokemuksia kommentteihin ja kerro mielipiteesi muille lukijoille. Katso myös kirjoituksemme hyviä etuja tarjoavasta Bank Norwegianin luottokortista.

Mitä etuja voin saada?

St1 Visa -luottokortilla saat paljon erilaisia etuja. Rahanarvoiset edut hyvitetään korttilaskulla ja ne ovat voimassa yhden vuoden ansaintapäivästä eteenpäin. Olemme listanneet edut alla olevaan listaan. Huomaathan, että sinun tulee aina maksaa ostos St1 Visalla, jotta saat edut.

Luottokortin edut
1. 2% etua kaikilla St1- ja Shell asemilla. Tähän kuuluu Polttoaineet, ruokailut, pesut sekä muut huoltoaseman ostokset.
2. 0,5% etua muista ostoksista kuten ruoka, sisustustarvikkeet, harrasteostokset, matkat ja kodinkoneet.
3. 2% etua Euromaster rengasliikkeissä.
4. ACE vakuutusyhtiöltä erikoisetuja kortin haltijalle.
5. Alennuksia Viking Linen -risteilyistä. Ajankohtaiset edut saat laskun mukana.
6. Ilmainen tilinavaus, sekä 40 päivää korotonta maksuaikaa

st1 luottokorttiSt1 -sivustolta löydät kätevän etulaskurin

Faktat St1 Visa -luottokortista

St1 luottokortin luotonantaja on Ikano Bank AB, Suomen sivuliike. Ikano Bank on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut erilaisiin maksuratkaisuihin eri yrityksille. St1 Visa kortin lisäksi he tarjoavat maksuaikaa IKEA -ostoksille. Ikano Bank tarjoaa suomenkielisen asiakaspalvelun puhelimitse ja sähköpostitse. Löydät yhteystiedot St1 -sivuilta.

st1 visa

Kuka voi hakea St1 Visa korttia?

Korttia voi hakea, kunhan täyttää tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu mm. 18-vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, säännölliset tulot ja ei maksuhäiriömerkintää. Hakemusten käsittely tapahtuu yksilökohtaisesti. Jos et ole ihan varma ehtojen täyttymisestä, voit kuitenkin aina kokeilla hakea korttia. Siinä ei ole mitään riskiä.

Minkälaiseen käyttöön kortti sopii?

Periaatteessa korttia voi käyttää, kuten mitä tahansa muutakin luottokorttia. Jotta saisit kortista kuitenkin täyden hyödyn irti, kannattaa sillä tankata ainoastaan St1 ja Shell -asemilla.

Tällä kortilla käteisen nostamisesta tulee lisäkuluja, sekä korko alkaa juoksemaan nostohetkestä. Lasku kannattaa myös maksaa aina ajallaan, ettei korkoa ala kertymään. Kortin koko on aikamoisen korkea (18,00%), joten sitä kannattaa kyllä varoa. Tai jos näyttää siltä, ettet pysty maksamaan laskua, ota toinen edullisempi laina tämän maksuun.

St1 Visa kokemuksia

Kyseessä on kaiken kaikkiaan kelpo perusluottokortti, kun ottaa huomioon kortin kohderyhmän: autoilevat asiakkaat. Jos et siis edes omista autoa, emme voi oikein suositella tätä luottokorttia. Kortin antamat tankkausedut tuovat sinulle selvää säästöä lompakkoon. Eli lyhyesti sanottuna, hyvä kortti hyvillä eduilla, kunhan maksat laskun ajallaan.

Jos haluat tietää lisää luottokorteista ja niiden turvallisuudesta, lukaise nämä 5 turvallisuusvinkkiä.

Lisää luottokortteja

Kiitos kirjoituksemme lukemisesta. Omistatko St1 Visan? Kuulisimme mieluusti lukijoiden kokemuksia tästä kortista. Voit kirjoitella niitä tämän kirjoituksen kommenttikenttään. Löydät sivuiltamme myös luottokorttivertailun, jossa on esitelty useita erilaisia luottokortteja. Suosittelemme myös kurkkaamaan sen ennen kortin valintaa.

1000
Top