Sports Direct – Iso-Britannian suurin urheilukauppa

1

Sports Direct on Iso-Britannian suurin urheiluväline- ja vaatekauppa netissä, joka on tunnettu hurjista, jopa 90 prosentin alennuksista. Sports Directin on perustanut Mike Ashley vuonna 1982. Kirjoita Sports Direct kokemuksia artikkelin alapuolelle kommentteihin. Sports Directillä on noin 420 urheilumyymälää Iso-Britanniassa ja sillä on noin 270 myymälää 19 Euroopan maassa ja yrityksen strategiana on laajentaa toiminta kaikkiin Euroopan talousalueen maihin.

Sports Direct tarjoaa laajan valikoiman hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita, kuten jalkapallokenkiä, juoksukenkiä, jalkapallovaatteita, kuntoiluvaatteita ja paljon muuta. Tästä verkkokaupasta löytyy siis vakavaankin urheiluharrastukseen välineet sekä vaatteet ja valikoima onkin jaettu lajien mukaan.

Tutustu: Sports Direct (EU) tarjouksiin

Lisäksi sivustolla myydään urheilullisia vapaa-ajan vaatteita ja jopa pyöriä. Nykyään voit tehdä tilauksesi helposti verkkosivuston lisäksi myös Sports Direct –sovelluksen avulla, jonka voit ladata kännykkääsi. Sports Direct -verkkokauppa on englanninkielinen. Yritys omistaa nykyisin monia tunnettuja urheilu brändejä, kuten Karrimor ja Londsdale.

Sportsdirect toimitus ja tulli

Tilauksiin tästä kaupasta ei tule tullimaksuja, koska kauppa on EU-alueella. Etsi haluamasi tuote ja lisää se ostoskoriin. Voit tilata Sports Direct –nettikaupasta myös ilman rekisteröitymistä. Tällöin syötät vain sähköpostiosoitettasi tilausvaiheessa, jonka jälkeen sinulta pyydetään yhteystietosi. Syötä yhteystietosi tilauslomakkeeseen ja paina ”continue”. Sinulle aukeaa sivu, jossa saat valita sinulle sopivan toimitustavan.

Sports Direct toimittaa ulkomaantilaukset Barlin Deliveryn kautta, joka käyttää kuljetuksiin DHL-kuriiripalvelua. Tarkkoja toimitusaikoja ei anneta, mutta tilausta on mahdollista seurata toimitusnumerolla. Yleensä tilauksen saapumiseen menee 5-14 päivää ja paketti tuodaan kotiovelle DHL:n toimesta. Sports Direct Suomi toimituksen kulut ovat alkaen 8,32 £ eli noin 11,80 €. Postikulut riippuvat tilauksestasi, näet toimitustapaa valitsiessasi toimituskulujen suuruuden.

Sportsdirect tilaaminen

Tullimaksuista ei tarvitse huolehtia, sillä tuotteet lähetetään EU-alueelta. Valittuasi toimitustavan, sinulle aukeaa sivu, jossa kysytään maksutapaa, jolla haluat maksaa ostoksesi. Maksutapoina ovat Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, American Express, Maestro, PayPal sekä lahjakortit.

Valitse haluamasi maksutapa ja siirry maksamaan tilaustasi. Vahvista tilauksesi tämän jälkeen. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksestasi. Saat sähköpostiin myöhemmin ilmoituksen, kun tilauksesi on pakattu ja laitettu matkaan.

Katso myös: PayPal tilin avaaminen

Sports Direct palautus

Jos et ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, sinulla on 7 päivän palautusoikeus. Palautuksesta koituvan toimitusmaksun joudut itse maksamaan. Palautuslomakkeen saat tulostettua Sportsdirect.com –sivulta.

Onko sinulla kysymyksiä? Kirjoita omia Sports Direct kokemuksia ja arvostele kauppa. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

1 kommentti

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista