Sports Direct kokemuksia – Näin sujui tilauksemme

7

Sportsdirect.com on suuri Englantilainen vaate- ja urheiluvälinekauppa netissä. Kauppa tunnetaan tuntuvista alennuksista ja isosta valikoimastaan. Sports Direct on perustettu vuonna 1982 henkilö nimeltä Mike Asheley. Artikkelista löydät meidän Sports Direct kokemuksia, sekä voit kirjoittaa kommentteihin omasi.

Sports Directillä on noin 420 urheilumyymälää Iso-Britanniassa ja sillä on noin 270 myymälää 19 Euroopan maassa ja yrityksen strategiana on laajentaa toiminta kaikkiin Euroopan talousalueen maihin.

Sports Direct kokemuksemme

Tilasimme Sports Directista 4 tuotetta. Kaikki tuotteet olivat poistotuotteita. Esimerkiksi Puman urheilukengät maksoivat 20€ ja urheilukassi 4€. Koko tilauksen loppusumma oli 53€. Tällä kertaa ei ollut ilmaisen toimituksen kampanjaa, joten postikuluja tuli 10,99€. Ostokset olivat silti edullisia, kun vertaa tavalliseen kauppaan.

sports direct kengät

Tilaaminen oli melko helppoa. Tarjoustuotteita katsoessa voi tosin mennä tovi, koska niitä on niin paljon! Tilauksemme tuli noin viikossa DHL:n toimesta suoraan kotiovelle. Pienenä vinkkinä mainittakoon, että voit valita tilatessasi express-toimituksen, joka ei ole pahan hintainen. Tällöin saat tuotteet noin parissa päivässä.

Tilauksemme tiedot
Toimitusaika: 1 viikko
Postimaksu: 10,99€
Toimitustapa: DHL
Toimitusmaa: EU
Maksutapa: PayPal (tarjolla myös: Mastercard, VISA-kortit ja Maestro)

Kaupan valikoima

Sports Direct tarjoaa laajan valikoiman hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita, kuten jalkapallokenkiä, juoksukenkiä, jalkapallovaatteita, kuntoiluvaatteita ja paljon muuta. Tästä verkkokaupasta löytyy siis vakavaankin urheiluharrastukseen välineet sekä vaatteet ja valikoima onkin jaettu lajien mukaan.

Lisäksi sivustolla myydään urheilullisia vapaa-ajan vaatteita ja jopa pyöriä. Nykyään voit tehdä tilauksesi helposti verkkosivuston lisäksi myös Sports Direct –sovelluksen avulla, jonka voit ladata kännykkääsi. Sports Direct -verkkokauppa on englanninkielinen. Yritys omistaa monia tunnettuja urheilu brändejä, kuten Karrimor ja Londsdale.

Sportsdirect toimitus ja tulli

Tilauksiin tästä kaupasta ei tule tullimaksuja, koska kauppa on EU-alueella. Etsi haluamasi tuote ja lisää se ostoskoriin. Voit tilata Sports Direct –nettikaupasta myös ilman rekisteröitymistä. Tällöin syötät vain sähköpostiosoitettasi tilausvaiheessa, jonka jälkeen sinulta pyydetään yhteystietosi. Syötä yhteystietosi tilauslomakkeeseen ja paina ”continue”. Sinulle aukeaa sivu, jossa saat valita sinulle sopivan toimitustavan.

Sports Direct toimittaa ulkomaantilaukset Barlin Deliveryn kautta, joka käyttää kuljetuksiin DHL-kuriiripalvelua. Tarkkoja toimitusaikoja ei anneta, mutta tilausta on mahdollista seurata toimitusnumerolla. Yleensä tilauksen saapumiseen menee 5-14 päivää ja paketti tuodaan kotiovelle DHL:n toimesta. Sports Direct Suomi toimituksen kulut ovat alkaen 8,32 £ eli noin 11,80 €. Postikulut riippuvat tilauksestasi, näet toimitustapaa valitsiessasi toimituskulujen suuruuden.

sports direct tuotteet

Sportsdirect tilaaminen

Tullimaksuista ei tarvitse huolehtia, sillä tuotteet lähetetään EU-alueelta. Valittuasi toimitustavan, sinulle aukeaa sivu, jossa kysytään maksutapaa, jolla haluat maksaa ostoksesi. Maksutapoina ovat Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, American Express, Maestro, PayPal sekä lahjakortit. Jos haluat maksaa tilauksesi PayPalilla, katso kätevä PayPal-ohjeemme suomeksi.

Valitse haluamasi maksutapa ja siirry maksamaan tilaustasi. Vahvista tilauksesi tämän jälkeen. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksestasi. Saat sähköpostiin myöhemmin ilmoituksen, kun tilauksesi on pakattu ja laitettu matkaan.

Sports Direct palautus

Jos et ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, sinulla on 7 päivän palautusoikeus. Palautuksesta koituvan toimitusmaksun joudut itse maksamaan. Palautuslomakkeen saat tulostettua Sportsdirect.com –sivulta.

Yhteenveto

Yhteenvetona voimme sanoa, että kyseessä on ihan toimiva kauppa. Varsinkin tarjoustuotteita on paljon! Tästä pääset suoraan Sportsdirect.com -tarjouksiin. Onko sinulla kysymyksiä? Kirjoita omia Sports Direct kokemuksia ja arvostele kauppa. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

1000
4 Kommenttiketjuja
3 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
4 Eri kommentoijia
Pyöräpate

Hei Huomaisin että UK ja SWE lipun alla on enemmän maastopyöriä myynnissä, muutta nitä ei toimiteta suomeen, jos valitsee FIN lipun niin vain muutama maastopyörä? Mistä tämä johtuu?

uimari

Hei, tilasin Sports Directiltä vaatteita ja uimahousut pojalle. Uikkari on Sport Directin ilmoittamana varastosta loppu, mutta tililtäni on siitä huolimatta veloitettu uikkareiden hinta. Miten saan tililtä veloitetun summan ja todellisen ostosten hinnan erotuksen takaisin? Tililtäni on nyt veloitettu siis liikaa.

Anonyymi

Hei!
Tehkää mieluusti palautusohjeet; niille olisi nyt tarvetta!

Top