Sports Direct kokemuksia – Näin sujui tilauksemme

Sportsdirect.com on suuri Englantilainen vaate- ja urheiluvälinekauppa netissä, joka tunnetaan erityisesti tuntuvista alennuksista ja isosta valikoimastaan.

Päätimme tutustua tässä kirjoituksessa tarkemmin tähän urheilukauppaan kertomalla meidän Sports Direct kokemuksia sekä muuta hyödyllistä tietoa. Jatka lukemista ja selvitä voisiko tässä olla sinun seuraava ostospaikka!

Muita suosittuja urheilukauppoja

Vaikka Sports Direct tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja monia sellaisia tuotteita, joita ei välttämättä löydy Suomesta, on markkinoilla myös muita suosittuja urheilukauppoja. Nämä kaupat voivat tarjota erilaisia tuotteita, brändejä tai erityisiä tarjouksia, jotka saattavat houkutella sinua.

Alla olevasta luettelosta näet muita suosittuja urheilukauppoja, joista voit löytää monenlaisia tuotteita urheiluun ja vapaa-aikaan.

hobbyhall
 • Kattava valikoima
 • Edulliset hinnat
 • Helppo tilata
fitnesstukku
 • Fitness ja urheilutuotteita
 • Hyvä palvelu
 • Paljon tuotteita
 • Edulliset hinnat
 • Paljon tarjouksia
 • Nopea toimitus

Mikä on Sports Direct?

sports direct suomi
Näin vaihdat kaupan kohdemaaksi Suomen, jolloin valuutat vaihtuvat euroihin

Sports Direct on perustettu vuonna 1982 ja sen perustaja on Mike Ashley. Kauppaketju on laajentunut nopeasti, ja sillä on tällä hetkellä yli 420 myymälää Iso-Britanniassa sekä 270 myymälää muissa Euroopan maissa. Yhtiö omistaa useita tunnettuja urheilubrändejä, kuten Karrimor ja Lonsdale, ja sen tavoitteena on laajentaa toimintaansa kaikkiin Euroopan maihin.

Sports Directin verkkokauppa on englanninkielinen, mutta kohdemaan valitseminen muuttaa näkyvän valuutan euroiksi. Ostoksia voidaan tehdä sekä verkkokaupan kautta että puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Jos kenkien kokomerkinnät tuottavat ongelmia, voi tarkistaa kokotaulukon tästä.

Meidän Sports Direct kokemuksia

sports direct kengät

Teimme Sports Directissa tilauksen, johon kuului neljä poistotuotetta. Tilauksen kustannukset olivat edulliset, esimerkiksi urheilukengät maksoivat 20€ ja urheilukassi 4€, ja koko tilauksen loppusumma oli 53€, johon lisättiin 10,99€ postikulut.

Tilaaminen oli yksinkertaista, mutta huomioi, että tilaukset tulee tullata ja maksaa verot. Tarjoustuotteiden runsas määrä saattaa vaatia aikaa selata läpi. Tilauksemme saapui kotiovellemme viikossa DHL:n kautta, ja tarjolla oli myös edullinen express-toimitus nopeampaan toimitukseen. Tilauksen tiedot olivat seuraavat:

 • Toimitusaika: Yksi viikko
 • Postimaksu: alkaen 10€
 • Toimitustapa: DHL
 • Toimitusmaa: Iso-Britannia (UK)
 • Maksutapa: Käytimme maksutapana PayPalia, mutta Sports Direct tarjoaa myös vaihtoehdoksi Mastercardin, VISAn ja Maestro-kortin.

Sports Direct valikoima

Sports Direct tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tarjolla on muun muassa jalkapallokenkiä, juoksukenkiä, jalkapallovaatteita, kuntoiluvaatteita ja paljon muuta. Verkkokaupasta löytyy välineitä ja vaatteita myös vakavampaan urheiluharrastukseen.

Sportsdirect toimitus ja tulli

sports direct tuotteet

Sports Directin lähetykset on tullattava, ja niistä on maksettava verot. Sports Direct Suomi -tilauksen kulut ovat alkaen noin 10€, ja ne riippuvat tilauksen koosta ja painosta. Toimituskulut näet, kun valitset toimitustapaa. Yleensä tilauksen saapumiseen menee 5-14 päivää.

Sports Direct maksutavat

Maksutapoina Sports Directissa ovat Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, American Express, Maestro, PayPal sekä lahjakortit. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin sekä tiedon, kun tilauksesi on pakattu ja lähetetty.

Sportsdirect palautus

Jos et ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, sinulla on palautusoikeus. Palautuksesta koituvat toimituskulut joudut itse maksamaan, ja palautuslomakkeen saat tulostettua Sportsdirect.com –sivulta.

Suosittelemme myymään sopimattomat tuotteet itse eteenpäin esimerkiksi kirpputorilla tai netissä (Tori.fi ja vastaavat). Se tulee usein edullisemmaksi ja on helpompaa.

Yhteenveto

Sports Direct tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita ja -välineitä, ja sen verkkokauppa on helppokäyttöinen. Tilauksen tekeminen, maksaminen ja toimitus sujuvat vaivattomasti, mutta kannattaa huomioida verotus ja tullimaksut. Jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, sinulla on mahdollisuus palauttaa ne, mutta se voi olla maksullista ja vaivalloista.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä Sports Direct on tunnettu?

Sports Direct on tunnettu laajasta valikoimastaan urheiluvälineitä ja -vaatteita sekä tuntuvista alennuksista.

Mitkä ovat Sports Directin toimitusvaihtoehdot Suomeen?

Sports Direct toimittaa tilaukset Suomeen DHL:n kautta ja tarjoaa sekä standardi- että express-toimituksen.

Mitä maksuvaihtoehtoja Sports Direct tarjoaa?

Sports Direct hyväksyy useita maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien PayPalin, Mastercardin, VISAn ja Maestro-kortin.

Etusivu » Nettikaupat » Sports Direct kokemuksia – Näin sujui tilauksemme