Sormukset netistä РNäin tilaat ulkomailta ja säästät rahaa

6 kommenttia

Oikean kihlasormuksen tai vihkisormuksen ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Kiitos nettikauppojen, iso valikoima ja edullisemmat hinnat ovat nykyään jokaisen saatavilla. Tässä kirjoituksessa esittelemme pari edullista sormuskauppaa sekä opetamme sinut ostamaan sormukset netistä. Kirjoituksen loppupuolella kätevä ohje sormuksen valintaan. Onnea sormushankintoihin!

Miksi ostaisin sormukset netistä?

Kivijalkakaupassa asioiminen on helppoa, mutta kun on kyse suurista säästöistä, netistä tilaaminen tuntuu houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Voit saada ulkomailta samalla rahalla huomattavasti upeamman sormuksen tai sitten vain säästät rahaa johonkin muuhun tärkeään.

Parhaat sormuskaupat

Sormusnettikauppoja on maailmassa useita, mutta hyviä kauppoja on sitäkin vähemmän. Olemme tutkineet useita sormuksia myyviä kauppoja ja päätyneet suosittelemaan Purely Diamondsia. Kauppa on luotettava, tuotteet ovat korkatasoisia ja hintataso huomattavasti Suomea edullisempi.

Ilmainen toimitus
30 päivän palautusoikeus
Asiakastyytyväisyys 9.9/10
Korttimaksu ja PayPal
Toimitusmaa: Englanti

Purely Diamonds on yksi Euroopan suosituimmista sormuskaupoista, joka sijaitsee Englannissa. Kauppa on erikoistunut sormusten suunnitteluun ja valmistukseen. Kyseessä on Englantilainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1979 Lontoossa. Tämän kaupan tavoitteena on myydä sormukset ja korut suoraan valmistajilta, eli heiltä. Näin he voivat jättää turhat välikädet pois ja siirtää säästön kuluttajalle.

Purely Diamonds - Packaging/Presentation

Purely Diamonds sormuksen laatikko

Sormus tehd√§√§n valintojesi mukaan ja sen valmistus kest√§√§ noin 7-12 p√§iv√§√§. Valmis sormus postitetaan ilmaiseksi 3-5 p√§iv√§ss√§ tai voit valita 1-2 p√§iv√§n pikatoimituksen (30‚ā¨). Kokemustemme mukaan kyseess√§ on yksi halvimmista kaupoista tilata sormus. S√§√§st√∂√§ Suomen hintoihin on jopa 50% ja tuotteet ovat eritt√§in korkealaatuisia.

Making of a diamond ring - Purely Diamonds

Miten Purely Diamonds valmistaa sormukset

Olemme tehneet t√§st√§ verkkokaupasta kaksi tilausta. Molemmat ostokset ovat sujuneet moitteetta, joten meill√§ on vain hyvi√§ Purely Diamonds kokemuksia. Toimitusajat pitiv√§t paikkaansa ja tuotteet olivat todella laadukkaita. Toisella kertaa tilatun sormuksen koko vaati hienos√§√§t√∂√§ kultasep√§nliikkeess√§, joka tuli kustantamaan 35‚ā¨. Itse Purely Diamondsin toiminnasta meill√§ ei ole mit√§√§n pahaa sanottavaa.

Trustpilot -sivustolla kaupasta on annettu 735 arvostelua ja niiden keskiarvo on melko uskomaton 9.9/10. Voit katsoa Purely Diamondsin arvosteluita tästä.


blue nile

BLue Nile on yksi suurimmista sormuksia myyvistä nettikaupoista maailmassa. Tämän kaupan tarkoituksena on tarjota korkealaatuisia sormuksia, kilpailukykyisin hinnoin. Blue Nile on myynyt sormuksia netissä vuodesta 1999. Tilauksiin saa 30 päivän palautusoikeuden ja ilmaisen toimituksen.

Blue Nilen valikoimassa on upeita kihla- ja vihkisormuksia, mutta hintataso on hieman kalliimmasta päästä. Vastine rahoille on kuitenkin kohtuullisen hyvä ja Blue Nile peittoa usein kotimaiset kaupat. Trustpilot -sivustolla kauppa on saanut asiakkailta arvosanaksi noin 7/10.

Purely Diamondsiin verrattuna Blue Nile on kuitenkin huomattavasti kalliimpi ja kenties vaikeakäyttöisempi verkkokauppa.

Ilmainen toimitus
30 päivän palautusoikeus
Asiakastyytyväisyys 7/10
Kaikki yleisimmät maksukortit
Toimitusmaa: Englanti

Sormuksen valintaohje

Olemme käyneet sormuksen valinnan perusasiat läpi ja päätyneet näihin neljään vaiheeseen jotka auttavat sinut alkuun.

blue nile eu
Oikeanlaisen sormuksen valinta voi olla haastavaa.

1. Valitse sormuspohjan materiaali

Yleisimpia vihki- ja kihlasormusten materiaali vaihtoehtoja ovat 18ct kelta- ja valkokulta, 9ct valkokulta sekä palladium ja platina. Isompi karaatiluku tarkoittaa, että seoksessa on enemmän kultaa. Alla on selvitetty Purely Diamondsin materiaalivaihtoehtoja.

platina sormus

Platina on arvokkain materiaali sormuksessa, koska se on harvinaista. Sen väri on säihkyvän valkoinen ja puhtausaste on parempi kuin kullassa (95% verrattuna kullan 75%). Puhtauden vuoksi se sopii hyvin herkälle iholle. Materiaalina platina on kestävä ja hieman painavampi, kuin muut metallit.
 

palladium sormus

Palladium on luonnollisesti vaalea arvometalli, joka sopii myös hyvin sormusmateriaaliksi. Se on rakenteeltaan vähemmän tiheää, kuin platina ja muistuttaa hopeaa. Palladiumsormus tuntuu kädessä kevyeltä. Tämä on hyvä materiaalivalinta, jos haluat päästä hieman edullisemmin.
 

18ct valkokulta sormus

18ct valkokulta metallia ei esiinny luonnossa vaan se tehdään sekoittamalla. Sen koostumus on 75% puhdasta kultaa ja 25% muita metalleja, kuten hopeaa ja palladiumia. Valkokultaiset sormukset päällystetään rhodiumilla, jotta ne saadaan näyttämään valkoisemmilta, kuten platina. Tämä päällystys kuluu ajan myötä, mutta voit korjauttaa sitä aina tarvittaessa kultasepällä.
 

18ct keltakulta sormus

18ct keltakulta on muuten kuten edellä mainittu valkokulta, mutta se ei vaadi päällystystä. Materiaali kestää siis hieman paremmin kulutusta, mutta säännöllinen kiillotus on suositeltavaa.

 

18ct rosekulta sormus

18ct rosekulta sormukseen lisätään hieman kuparia, jolla saadaan hieno väri sormukseen. Tämä on sinulle, joka haluat hieman persoonallisemman tyylin.

 

9ct valkokulta sormus

9ct valkokulta koostuu 37,5% puhtaasta kullasta ja muista metalleista, kuten hopea ja palladium. Tämä on hyvä valinta, jos 18ct valkokulta ei mahdu budjettiisi.


2. Valitse tyyli

Yksi isompi timantti, kolme keskikokoista vai monta pienempää? Sormuksien tyylejä on paljon erilaisia, jos et kuitenkaan ole aivan varma saajan mieltymyksistä suosittelemme pysymään klassisissa ja yksinkertaisissa linjoissa. Alla on muutamia suosituimpia tyylejä Purely Diamondsista.

erilaisia timanttisormuksia

3. Valitse timantti

Jos valitset sormuksen jossa on timantti, tulisi sinun tietää jotain timantin valinnasta, sillä jokainen timantti on erilainen. Ammattilaiset arvioivat timantteja erilaisilla mittareilla, kuten timantin väri, kirkkaus, leikkaus ja karaatiluku. Timantin koko vaikuttaa sen hintaan eniten, mutta myös muut edellämainitut ominaisuudet vaikuttavat hintaan.

kihlasormuksen hinta

Yll√§ olevassa kuvassa on esimerkki siit√§ miten saat valita itse timantin koon ja laadun Purely Diamondsissa. Kyseinen sormus maksaisi siis 0.15ct timantilla (ja 9ct valkokullalla) vain 260¬£ puntaa (joka on kirjoitushetkell√§ alle 300‚ā¨).

Timanttien ominaisuudet kuvina
Alla oleva kuvasarja kertoo sinulle, miten timanttien laatumerkintöjä tulkitaan.
 
sormukset netistä


kihlasormukset netistä


vihkisormukset netistä
 

4. Sormuksen koko

Sormuksen koon voi tarkistaa helposti netistä löytyvillä taulukoilla, käymällä kultasepällä tai vertaamalla jonkin vanhan sormuksen kokoa. Yllättyskihloja suunnitellessa koko on hieman vaikeampi saada selville. 

Purely Diamondsin verkkosivuilla on myös näppärä sormuksen-koko-työkalu.

Koot ovat merkitty UK muodossa useimpien sormuskauppojen sivuilla. Alla on kokotaulukko jossa on muunnettu millimetrit UK muotoon. Muista, ett√§ sormuksen kokoa voi aina muuttaa j√§lkik√§teen kultasep√§n liikkeiss√§. Muutoksen hinta on keskim√§√§rin 30-50‚ā¨.

Sormusten koot Englanti (UK)

Alta löydät kätevän sormuksien kokotaulukon, jossa on muunnettu UK-koko EU-kokoon.

sormuksien kokotaulukko

Lopuksi

Tämän ohjeen tarkoituksena oli auttaa sinua ostamaan sormukset netistä. Ja vielä niin, ettei talous siihen kaatuisi. Toivottavasti onnistuimme tavoitteessamme. Kysy tai kommentoi mitä tahansa, jos tarvitset apua aiheeseen liittyen. Kuulisimme myös erityisen mieluusti jos sinulla on kokemuksia Purely Diamonds tai Blue Nile -verkkokaupoista.

Ps. Oletko menossa naimisiin? Kurkkaa myös ohjeemme hääkoristeiden ostamisesta, jossa on esitelty tärkeimmät koristeet ja tarvikkeet onnistuneisiin häävalmisteluihin.


Etusivu ¬Ľ Ostokset

6 kommenttia artikkeliin ”Sormukset netist√§ – N√§in tilaat ulkomailta ja s√§√§st√§t rahaa”

 1. Tilasin kihlatulle sorumuksen maksoi atm. punnan kurssilla alta 800e.

  Kävin suomessa kysymässä useasta liikkeestä samanlaista niin hinta vaihteli 1700e Р2400e. Sormuksen saavuttua kävin viellä arvioituttamassa kivet tamperelaisessa sormusliikkeessä, jossa myyjän ilme oli itsessään hinnan arvoinen. Lopputulos oli, että timantit ovat mainiot, rubiini on aito ja sormus tomitettiin n. 2 viikossa tilauksesta suomen 6 viikon sijaan. Suosittelen. ( PS. jollekkin ilmainen idea : pistäkää sormusliike pystyyn ja tilatkaa tuotteenne tältä kyseiseltä toimittajalta + 15% kate ja silti olette paikkakuntanne halvin liike).

  Vastaa
  • Hei!
   Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla onnistuneesta ostoksestasi. Meillä on myös Purely Diamondsista vain positiivisia kokemuksia. Laadukkaita sormuksia järkeviin hintoihin. Onnea vielä sormushankintojen johdosta!

   Vastaa
 2. Hei! Ihastuin H.Samuelin sormukseen ja laitoin heille s√§hk√∂postia. He eiv√§t postita Britannian ulkopuolelle…. Harmi….

  Vastaa
  • Voit kysy√§ suoraan asiakaspalvelusta tai k√§ytt√§√§ heid√§n antamaansa seurantakoodia.

   Vastaa

Jätä kommentti