Sormukset netistä – Tilaa edullisemmin ulkomailta

6
sormuksia

Oikean kihlasormuksen tai vihkisormuksen ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Kiitos nettikauppojen, iso valikoima ja edullisemmat hinnat ovat nykyään jokaisen saatavilla. Esitellyt kaupat toimittavat EU-alueelta, joten tilauksiin ei tule mitään tulli- tai lisämaksuja Suomen päässä. Lue ohje ja osta sormukset netistä jopa puolet edullisemmin.

Purely Diamonds (EU) kaupasta voi tilata sormuksen ilman lisämaksuja Suomeen. Hyödynnä ilmainen toimitus.

Sormukset ulkomailta edullisemmin?

Sormusnettikauppoja on maailmassa useita, mutta perehdymme nyt erityisesti Englantilaisiin kauppoihin. Koruala on englannissa korkeatasoinen, kovasta kilpailusta johtuen. Kuluttajan kannalta tämä tarkoittaa erityisen hyvää palvelua ja edullisia hintoja. Tilauksiin EU-alueelta ei tule mitään vero tai tullimaksuja.

Olemme tutkineet kaikki suurimmat EU-alueen sormuskaupat netistä ja päätyneet kahteen seuraavaan. Seuraavat kaksi kauppaa olivat luotettavimmat, korkeatasoisimmat ja edullisimmat. Tilaukset toimitetaan Suomeen 3-5 päivässä ja toimituskulut ovat yleensä täysin ilmaiset. Lisämaksusta voit saada sormuksen jopa seuraavaksi päiväksi.

Sormuskauppoja EU-alueella:

Blue Nile
Blue Nile on suurin sormusnettikauppa maailmassa. Kaupan filosofia on omin sanojensa mukaan yksinkertainen. Heidän tarkoituksenaan on tarjota korkealaatuisia sormuksia, kilpailukykyisin hinnoin. Tämä kauppa on myynyt sormuksia netissä vuodesta 1999. Tilauksiin saa 30-päivän palautusoikeuden, sekä ilmaisen toimituksen.

Purely Diamonds
Purely Diamonods on yksi suosituimmista sormuskaupoista. Kyseessä on Englantilainen (UK) perheyritys. Se perustettiin vuonna 1979 Hatton Garden alueella Lontoossa. Kauppa on erikoistunut sormusten suunnitteluun ja valmistukseen.

Kaupan perustaja Stephen Tyler teki sormuksia myyntiin muille liikkeille Englannissa ja Irlannissa. Myöhemmin tiimiin liittyi Stephenin tyttäret, jotka tekivät Purely Diamondsista brändin ja verkkokaupan.


Video sormusten valmistuksesta

Kaupan konsepti on hyvin yksinkertainen. Tarkoituksena on myydä sormukset ja korut suoraan heiltä eli valmistajalta. Näin voidaan jättää välistä turhat välikädet ja tarjota edullisempi hinta. Lue kommenttikentästä lukijoidemme Purely Diamonds kokemuksia.

purely diamonds kokemuksia

Katso: Purely Diamondsin valikoima

• Sijaitsee Englannissa, joten tilauksiin ei tule ylimääräisiä ALV- tai tullimaksuja
• Toimitusaika kotiovelle noin 3-5 päivää (ilmainen), pikatoimitus 1-2 päivää (30€).
• Maksuvaihtoehdot: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal
• Sormuksissa ei käytetä ”veritimantteja”

Sormuksen valintaohje

Olemme käyneet sormuksen valinnan perusasiat läpi ja päätyneet näihin neljään vaiheeseen jotka auttavat sinut alkuun.

1. Valitse sormuspohjan materiaali

Yleisimpia vihki- ja kihlasormusten materiaali vaihtoehtoja ovat 18ct kelta- ja valkokulta, 9ct valkokulta sekä palladium ja platina. Suosittelemme 18ct (karaatin) tai 9ct (karaatin) valkokultaa. Isompi karaatiluku tarkoittaa tässä tapauksessa enemmän kultaa seoksessa.

2. Valitse tyyli

Yksi isompi timantti, kolme keskikokoista vai monta pienempää? Sormuksien tyylejä on paljon erilaisia, jos et kuitenkaan ole aivan varma saajan mieltymyksistä suosittelemme pysymään klassisissa ja yksinkertaisissa linjoissa.

3. Valitse timantti

Timanttisormukset ovat sormuksista kaikkein näyttävimpiä sekä säihkyvimpiä. Suosittelemamme kaupat ovat luotettavia ja myyvät ainoastaa aitoja timantteja. Yksi-timanttisiin sormuksiin suosittelemme ottamaan vähintään 0.20ct (karaatin) timantin. Sillä sitä pienemmät ovat todella pieniä. Sormuksissa joissa on useampi timantti, voi karaatiluku olla hieman pienempikin.

Timanttien ominaisuudet kuvina

Alla oleva kuvasarja kertoo sinulle, miten timanttien laatumerkintöjä tulkitaan.
 
sormukset netistä


kihlasormukset netistä


vihkisormukset netistä
 

4. Sormuksen koko

Sormuksen koon voi tarkistaa helposti netistä löytyvillä taulukoilla, käymällä kultasepällä tai vertaamalla jonkin vanhan sormuksen kokoa. Yllättyskihloja suunnitellessa koko on hieman vaikeampi saada selville. Lue Purely Diamondsin vinkit sormuksen koon valintaan.

Koot ovat merkitty UK muodossa useimpien sormuskauppojen sivuilla. Alla on kokotaulukko jossa on muunnettu millimetrit UK muotoon. Muista, että sormuksen kokoa voi aina muuttaa jälkikäteen kultasepän liikkeissä. Muutoksen hinta on keskimäärin 30-50€.


UK-kokoSisähalkaisija (mm)Ympärysmitta (mm)
G14,545.5
14,746.1
H14,946.8
15,147.4
I15,348.0
J15,548.7
15,749.3
K15,950.0
16,150.6
L16,351.2
16,551.9
M16,752.5
16,953.1
N17,153.8
17,354.4
O17,555.1
17,755.7
P17,956.3
18,157.0
Q18,357.6
18,558.3
R18,858.9
19,059.5
S19,260.2
19,460.8
T19,661.4

Toivottavasti ohjeesta oli hyötyä ja osaat nyt valita oikean sormuksen netistä. Kelaa alaspäin ja katso muiden kommentteja. Jos et vielä tiedä minkälaista sormusta olet etsimässä, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Purely Diamondsin sormusvalikoimaan. Tilaukset toimitetaan 3-5 päivän sisällä tilauksesta täysin ilmaiseksi.

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle esimerkiksi Purely Diamonds kokemuksia. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

6 kommenttia

 1. Tilasin kihlatulle sorumuksen maksoi atm. punnan kurssilla alta 800e.

  Kävin suomessa kysymässä useasta liikkeestä samanlaista niin hinta vaihteli 1700e – 2400e. Sormuksen saavuttua kävin viellä arvioituttamassa kivet tamperelaisessa sormusliikkeessä, jossa myyjän ilme oli itsessään hinnan arvoinen. Lopputulos oli, että timantit ovat mainiot, rubiini on aito ja sormus tomitettiin n. 2 viikossa tilauksesta suomen 6 viikon sijaan. Suosittelen. ( PS. jollekkin ilmainen idea : pistäkää sormusliike pystyyn ja tilatkaa tuotteenne tältä kyseiseltä toimittajalta + 15% kate ja silti olette paikkakuntanne halvin liike).

  • Opastaja

   Hei!
   Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla onnistuneesta ostoksestasi. Meillä on myös Purely Diamondsista vain positiivisia kokemuksia. Laadukkaita sormuksia järkeviin hintoihin. Onnea vielä sormushankintojen johdosta!

 2. Hei! Ihastuin H.Samuelin sormukseen ja laitoin heille sähköpostia. He eivät postita Britannian ulkopuolelle…. Harmi….

  • Voit kysyä suoraan asiakaspalvelusta tai käyttää heidän antamaansa seurantakoodia.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista