Sormukset netistä – Näin tilaat ulkomailta ja säästät rahaa

6

Oikean kihlasormuksen tai vihkisormuksen ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Kiitos nettikauppojen, iso valikoima ja edullisemmat hinnat ovat nykyään jokaisen saatavilla. Tässä kirjoituksessa esittelemme pari edullista sormuskauppaa, sekä opetamme sinut ostamaan sormukset netistä. Kirjoituksessa myös kätevä ohje sormuksen valintaan. Onnea sormushankintoihin!
 

purely diamonds kokemuksia
Todennäköisesti halvin kauppa tilata sormukset. Suomen hintoihin verrattuna jopa yli 50% halvempi. Erittäin korkealaatuiset tuotteet.
Kihlasormukset
Vihkisormukset
Ilmainen toimitus
30-päivän palautusoikeus
Asiakastyytyväisyys 9.9/10
Luottokortit, Visa Electron ja PayPal
Toimitusmaa: Englanti (EU)

Kauppaan

blue nile kokemuksia

Tunnettu sormuskauppa maailmalla. Upeita timanttisia kihla- ja vihkisormuksia. Hintataso hieman kalliimmasta päästä, mutta todennäköisesti halvempi, kuin kotimaiset kaupat.
Ilmainen toimitus
30-päivän palautusoikeus
Asiakastyytyväisyys 7/10
Kaikki yleisimmät maksukortit
Toimitusmaa: Englanti (EU)

Kauppaan

suomilimiitti
Tarvitsetko rahaa nopeasti? Suomilimiitti tarjoaa uudelle asiakkalle ilmaisen ensilainan (eli kulut ja korot 0,00€), kun maksat takaisin laina-ajan sisällä. Ikäraja 21 vuotta.
Jopa 2000€ kuluttomasti
Nopea luottopäätös
Rahat tilille heti
Laina-aika 30-päivää

Hae kuluton ensilaina

Miksi ostaisin sormukset netistä?

Kivijalkakaupassa asioiminen on helppoa, mutta kun on kyse suurista säästöistä, netistä tilaaminen tuntuu houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Voit saada ulkomailta samalla rahalla huomattavasti upeamman sormuksen tai sitten vain säästää rahat johonkin muuhun tärkeään.

Sormusnettikauppoja on maailmassa useita, mutta hyviä kauppoja on sitäkin vähemmän. Olemme tutkineet kaikki suurimmat EU-alueen nettisormuskaupat ja päätyneet kahteen seuraavaan. Valintakriteereinä olivat toimitus Suomeen (ilman lisäveroja tai tulleja), korkeatasoiset tuotteet, sekä edullinen hintataso.

Purely Diamonods

Yksi Euroopan suosituimmista sormuskaupoista. Kauppa on erikoistunut sormusten suunnitteluun ja valmistukseen. Kyseessä on Englantilainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1979 Lontoossa. Tämän kaupan tavoitteena on myydä sormukset ja korut suoraan valmistajilta, eli heiltä. Näin he voivat jättää turhat välikädet pois ja siirtää säästön kuluttajalle.

Sormus tehdään valintojesi mukaan ja sen valmistus kestää noin 7-12 päivää. Valmis sormus postitetaan ilmaiseksi 3-5 päivässä tai voit valita 1-2 päivän pikatoimituksen (30€).

Olemme tehneet tästä verkkokaupasta kaksi tilausta. Molemmilla ostoskerroilla kokemus on ollut hyvä. Toimitusajat pitivät paikkaansa ja tuotteet olivat todella laadukkaita. Toisella kertaa tilatun sormuksen koko vaati hienosäätöä kultasepänliikkeessä, joka tuli kustantamaan 35€. Itse Purely Diamondsin toiminnasta meillä ei siis ole mitään pahaa sanottavaa.

Trustpilot -sivustolla kaupasta on annettu 735 arvostelua ja niiden keskiarvo on melko uskomaton 9.9/10. Voit katsoa Purely Diamondsin arvosteluita tästä.

Tietoa:
• Sijaitsee Englannissa (EU), joten tilauksiin ei tule ylimääräisiä ALV- tai tullimaksuja
• Maksuvaihtoehdot: Luottokortit, Visa Electron ja PayPal
• 30-päivän palautusoikeus ja ilmainen toimitus

Purely Diamonds – Packaging/Presentation

Video: Purely Diamonds sormuksen laatikko

Making of a diamond ring – Purely Diamonds

Video: Miten Purely Diamonds valmistaa sormukset

Blue Nile

Yksi suurimmista sormusnettikaupoista maailmassa. Tämän kaupan tarkoituksena on tarjota korkealaatuisia sormuksia, kilpailukykyisin hinnoin. Blue Nile on myynyt sormuksia netissä vuodesta 1999. Tilauksiin saa 30-päivän palautusoikeuden, sekä ilmaisen toimituksen.

Mielestämme kaupan nettisivu on hieman vaikeakäyttöisempi, kuin Purely Diamondsin. Trustpilot -sivustolla kauppa on saanut asiakkailta arvosanaksi noin 7/10.

blue nile eu
Oikeanlaisen sormuksen valinta voi olla haastavaa.

Sormuksen valintaohje

Olemme käyneet sormuksen valinnan perusasiat läpi ja päätyneet näihin neljään vaiheeseen jotka auttavat sinut alkuun.

1. Valitse sormuspohjan materiaali

Yleisimpia vihki- ja kihlasormusten materiaali vaihtoehtoja ovat 18ct kelta- ja valkokulta, 9ct valkokulta sekä palladium ja platina. Isompi karaatiluku tarkoittaa, että seoksessa on enemmän kultaa. Alla on selvitetty Purely Diamondsin materiaalivaihtoehtoja.

platina sormus

Platina on arvokkain materiaali sormuksessa, koska se on harvinaista. Sen väri on säihkyvän valkoinen ja puhtausaste on parempi kuin kullassa (95% verrattuna kullan 75%). Puhtauden vuoksi se sopii hyvin herkälle iholle. Materiaalina platina on kestävä ja hieman painavampi, kuin muut metallit.
 

palladium sormus

Palladium on luonnollisesti vaalea arvometalli, joka sopii myös hyvin sormusmateriaaliksi. Se on rakenteeltaan vähemmän tiheää, kuin platina ja muistuttaa hopeaa. Palladiumsormus tuntuu kädessä kevyeltä. Tämä on hyvä materiaalivalinta, jos haluat päästä hieman edullisemmin.
 

18ct valkokulta sormus

18ct valkokulta metallia ei esiinny luonnossa vaan se tehdään sekoittamalla. Sen koostumus on 75% puhdasta kultaa ja 25% muita metalleja, kuten hopeaa ja palladiumia. Valkokultaiset sormukset päällystetään rhodiumilla, jotta ne saadaan näyttämään valkoisemmilta, kuten platina. Tämä päällystys kuluu ajan myötä, mutta voit korjauttaa sitä aina tarvittaessa kultasepällä.
 

18ct keltakulta sormus

18ct keltakulta on muuten kuten edellä mainittu valkokulta, mutta se ei vaadi päällystystä. Materiaali kestää siis hieman paremmin kulutusta, mutta säännöllinen kiillotus on suositeltavaa.

 

18ct rosekulta sormus

18ct rosekulta sormukseen lisätään hieman kuparia, jolla saadaan hieno väri sormukseen. Tämä on sinulle, joka haluat hieman persoonallisemman tyylin.

 

9ct valkokulta sormus

9ct valkokulta koostuu 37,5% puhtaasta kullasta ja muista metalleista, kuten hopea ja palladium. Tämä on hyvä valinta, jos 18ct valkokulta ei mahdu budjettiisi.


2. Valitse tyyli

Yksi isompi timantti, kolme keskikokoista vai monta pienempää? Sormuksien tyylejä on paljon erilaisia, jos et kuitenkaan ole aivan varma saajan mieltymyksistä suosittelemme pysymään klassisissa ja yksinkertaisissa linjoissa. Alla on muutamia suosituimpia tyylejä Purely Diamondsista.

erilaisia timanttisormuksia

3. Valitse timantti

Jos valitset sormuksen jossa on timantti, tulisi sinun tietää jotain timantin valinnasta, sillä jokainen timantti on erilainen. Ammattilaiset arvioivat timantteja erilaisilla mittareilla, kuten timantin väri, kirkkaus, leikkaus ja karaatiluku. Timantin koko vaikuttaa sen hintaan eniten, mutta myös muut edellämainitut ominaisuudet vaikuttavat hintaan.

kihlasormuksen hinta

Yllä olevassa kuvassa on esimerkki siitä miten saat valita itse timantin koon ja laadun Purely Diamondsissa. Kyseinen sormus maksaisi siis 0.15ct timantilla (ja 9ct valkokullalla) vain 260£ puntaa (joka on kirjoitushetkellä alle 300€).

Timanttien ominaisuudet kuvina
Alla oleva kuvasarja kertoo sinulle, miten timanttien laatumerkintöjä tulkitaan.
 
sormukset netistä


kihlasormukset netistä


vihkisormukset netistä
 

4. Sormuksen koko

Sormuksen koon voi tarkistaa helposti netistä löytyvillä taulukoilla, käymällä kultasepällä tai vertaamalla jonkin vanhan sormuksen kokoa. Yllättyskihloja suunnitellessa koko on hieman vaikeampi saada selville. 

Purely Diamondsin verkkosivuilla on myös näppärä sormuksen-koko-työkalu.

Koot ovat merkitty UK muodossa useimpien sormuskauppojen sivuilla. Alla on kokotaulukko jossa on muunnettu millimetrit UK muotoon. Muista, että sormuksen kokoa voi aina muuttaa jälkikäteen kultasepän liikkeissä. Muutoksen hinta on keskimäärin 30-50€.

Sormusten koot Englanti (UK)

Alta löydät kätevän sormuksien kokotaulukon, jossa on muunnettu UK-koko EU-kokoon.

sormuksien kokotaulukko

Lopuksi

Tämän ohjeen tarkoituksena oli auttaa sinua ostamaan sormukset netistä. Ja vielä niin, ettei talous siihen kaatuisi. Toivottavasti onnistuimme tavoitteessamme. Kysy tai kommentoi mitä tahansa, jos tarvitset apua aiheeseen liittyen. Kuulisimme myös erityisen mieluusti jos sinulla on kokemuksia Purely Diamonds tai Blue Nile -verkkokaupoista.

Onko sinulla kiire? Tästä voit katsoa sormuksia 48-tunnin toimituksella.

Ps. Oletko menossa naimisiin? Kurkkaa myös ohjeemme hääkoristeiden ostamisesta, jossa on esitelty tärkeimmät koristeet ja tarvikkeet onnistuneisiin häävalmisteluihin.

1000
3 Kommenttiketjuja
3 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
Anonyymi

Tilasin kihlatulle sorumuksen maksoi atm. punnan kurssilla alta 800e.

Kävin suomessa kysymässä useasta liikkeestä samanlaista niin hinta vaihteli 1700e – 2400e. Sormuksen saavuttua kävin viellä arvioituttamassa kivet tamperelaisessa sormusliikkeessä, jossa myyjän ilme oli itsessään hinnan arvoinen. Lopputulos oli, että timantit ovat mainiot, rubiini on aito ja sormus tomitettiin n. 2 viikossa tilauksesta suomen 6 viikon sijaan. Suosittelen. ( PS. jollekkin ilmainen idea : pistäkää sormusliike pystyyn ja tilatkaa tuotteenne tältä kyseiseltä toimittajalta + 15% kate ja silti olette paikkakuntanne halvin liike).

Heidi

Hei! Ihastuin H.Samuelin sormukseen ja laitoin heille sähköpostia. He eivät postita Britannian ulkopuolelle…. Harmi….

Opastaja

Pahoittelut virheestä, korjaamme tiedon.

sormus

Moi! Miten voin seurata tilaustani?

Opastaja

Voit kysyä suoraan asiakaspalvelusta tai käyttää heidän antamaansa seurantakoodia.

Top