Sormukset netistä – Tilaa sormus ulkomailta

Oikean kihlasormuksen tai vihkisormuksen löytäminen ei tarvitse olla hankalaa. Nettikauppojen ansiosta suuret valikoimat ja edullisemmat hinnat ovat nykyään saatavilla kaikille.

Tässä kirjoituksessa esittelemme muutaman edullisen sormuskaupan ja annamme ohjeita sormusten ostamiseen netistä. Lopuksi jaamme myös käteviä vinkkejä sopivan sormuksen valitsemiseksi. Toivotamme onnea sormushankintoihin!

Purely Diamonds kokemuksia

Purely Diamonds on noussut yhdeksi Euroopan suosituimmista sormuskaupoista, ja sen suosio perustuu luotettavuuteen, korkealaatuisiin tuotteisiin ja kilpailukykyiseen hintatasoon. Perustettu vuonna 1979 Lontoossa perheyrityksenä, Purely Diamonds pyrkii tarjoamaan asiakkailleen sormukset ja korut suoraan valmistajilta, jolloin välikäsien kustannukset voidaan jättää pois ja säästöt siirtyvät kuluttajille.

Asiakkaat voivat räätälöidä sormukset omien valintojensa mukaan, ja valmistus kestää 7-12 päivää. Toimitus on ilmainen ja kestää 3-5 päivää, mutta asiakkaat voivat myös valita pikatoimituksen 1-2 päivässä lisämaksusta (30€). Purely Diamonds on osoittautunut erittäin kilpailukykyiseksi vaihtoehdoksi, sillä säästöä Suomen hintoihin verrattuna voi olla jopa 60%, ja tuotteet ovat laadukkaita.

Kokemukset Purely Diamondsista ovat pääosin erittäin positiivisia. Trustpilot-sivustolla yrityksen saama keskiarvo on peräti 9.9/10 perustuen 735 arvosteluun (katso arvosteluja). Asiakkaiden mukaan toimitusajat ovat luotettavia ja tuotteet ovat korkealaatuisia. Joskus sormuksen koon säätöä voi tarvita paikallisessa kultasepänliikkeessä, mutta tämä ei ole poikkeuksellista. Kaiken kaikkiaan Purely Diamonds on erinomainen vaihtoehto sormusten hankintaan verkossa!

purely diamonds
 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Ilmainen toimitus
 • Toimitus UK:sta

Purely Diamonds tarjoaa ilmaisen toimituksen ja 30 päivän palautusoikeuden, mikä tekee ostokokemuksesta huolettoman. Asiakastyytyväisyys on erinomainen, 9.9/10, ja maksuvaihtoehtoina hyväksytään korttimaksut sekä PayPal. Toimitusmaana on Englanti.

Purely Diamonds – Sormuksen laatikko
Video: Miten Purely Diamonds valmistaa sormukset

Blue Nile kokemuksia

blue nile

Blue Nile on ansainnut maineensa yhtenä maailman suurimmista sormusten nettikaupoista, joka on tarjonnut asiakkailleen korkealaatuisia sormuksia jo vuodesta 1999 lähtien. Yhtiö tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden ja ilmaisen toimituksen tilauksille, mikä lisää ostokokemuksen mukavuutta.

Vaikka Blue Nilen kihla- ja vihkisormukset ovat hinnaltaan melko kalliita, monet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa vastineeseen rahoilleen. Trustpilot-sivustolla kauppa on saanut asiakkailtaan arvosanaksi noin 7/10, osoittaen että monet käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä palveluun.

Kuitenkin, verrattuna esimerkiksi Purely Diamonds -verkkokauppaan, Blue Nile on selvästi kalliimpi vaihtoehto ja sen verkkosivusto saattaa olla hieman vaikeakäyttöisempi joillekin asiakkaille.

Blue Nile kaupan tiedot:

 • Ilmainen toimitus
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Asiakastyytyväisyys 7/10
 • Kaikki yleisimmät maksukortit hyväksytään
 • Toimitusmaa: Englanti

Miksi kannattaa ostaa sormukset netistä?

Ostamalla sormukset netistä voit hyödyntää monia etuja, jotka eivät välttämättä ole saatavilla kivijalkakaupoissa. Verkkokaupoissa on usein laajempi valikoima ja paremmat hinnat, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt verrattuna perinteisiin liikkeisiin. Voit saada ulkomailta samalla rahalla entistä upeamman sormuksen tai sijoittaa säästyneet varat muihin tärkeisiin hankintoihin, kuten häiden suunnitteluun ja järjestämiseen.

Kannattaako sormus tilata ulkomailta?

Monissa tapauksissa vastaus on kyllä, kunhan valitset luotettavan ja hyvämaineisen kaupan. Sormuksen ostaminen ulkomailta voi tarjota merkittäviä säästöjä, jopa 60 %, verrattuna kotimaisiin hintoihin.

Tilaamalla sormuksen ulkomailta voit löytää laajemman valikoiman, halvemmat hinnat ja nopeamman toimituksen. Varmista, että valitset luotettavan kaupan, jolla on hyvät arvostelut ja asiakaspalautteet. Näin voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen ja hyvän ostokokemuksen.

Opi valitsemaan täydellinen sormus

blue nile eu

Sormuksen valitseminen on tärkeä ja henkilökohtainen päätös, joka voi tuntua haastavalta. Seuraavat vinkit auttavat sinua löytämään täydellisen sormuksen itsellesi tai kumppanillesi:

 1. Budjetti: Määritä ensin budjetti sormukselle. Tämä auttaa sinua kohdistamaan hakua ja pysymään taloudellisesti järkevissä rajoissa.
 2. Tyyli: Pohdi sormuksen tyyliä, joka sopii parhaiten käyttäjälle. Onko hän moderni vai perinteinen? Haluaako hän näyttävän vai hillityn sormuksen? Näitä seikkoja miettimällä voit kaventaa valikoimaa.
 3. Metalli: Valitse sormuksen metalli ottaen huomioon käyttäjän mieltymykset ja ihon sävy. Suosittuja vaihtoehtoja ovat kulta, valkokulta, platina ja titaani.
 4. Kivi: Sormuksen keskipiste on usein kivi, joten valitse koko, muoto, väri ja laatu huolellisesti. Timantit ovat klassinen valinta, mutta voit harkita myös muita jalokiviä, kuten safiireja, rubiineja tai smaragdeja.
 5. Istutus: Sormuksen istutus vaikuttaa sen ulkonäköön ja mukavuuteen. Tutki erilaisia istutustyylejä, kuten kynsi-istutus, kehysistutus ja pavé-istutus löytääksesi sopivan vaihtoehdon.
 6. Koko: Varmista, että sormuksen koko on oikea. Käytä mittanauhaa tai hanki ammattimainen mittaus liikkeestä, jotta sormus istuu täydellisesti sormeen.
 7. Kaiverrus: Harkitse sormuksen kaiverruttamista henkilökohtaisella viestillä tai päivämäärällä lisätäksesi kosketuksen ainutlaatuisuutta.
 8. Tutki vaihtoehtoja: Käy eri kaupoissa ja verkkosivustoilla tutustumassa valikoimiin ja hintoihin. Vertaile sormuksia ja löydä parhaat tarjoukset.

Muista, että täydellisen sormuksen valitseminen on henkilökohtainen prosessi, joka voi vaatia aikaa ja perehtymistä. Käytä näitä vinkkejä apunasi löytääksesi sormuksen, joka sopii täydellisesti sinulle tai kumppanillesi.

Mikä sormuksen materiaali on paras?

Yleisimmät vihki- ja kihlasormusten materiaalivaihtoehdot sisältävät 18 karaatin kelta- ja valkokullan, 9 karaatin valkokullan sekä palladiumin ja platinan. Korkeampi karaattiluku tarkoittaa suurempaa kultapitoisuutta seoksessa. Alla on esitelty Purely Diamonds -kaupan tarjoamia materiaalivaihtoehtoja.

platina sormus

Platina on sormusmateriaaleista arvokkain, sillä se on harvinainen. Sen väri on kirkkaan valkoinen ja puhtausaste on korkeampi kuin kullalla (95 % verrattuna kultaan 75 %). Korkean puhtausasteen ansiosta se sopii hyvin herkälle iholle. Materiaalina platina on kestävä ja hieman painavampi kuin muut metallivaihtoehdot.

 

palladium sormus

Palladium on luonnostaan vaalea arvometalli, joka on erinomainen sormusmateriaali. Se on rakenteeltaan vähemmän tiheää kuin platina ja muistuttaa ulkonäöltään hopeaa. Palladiumsormus tuntuu kevyeltä kädessä. Tämä on hyvä materiaalivalinta, jos etsit hieman edullisempaa vaihtoehtoa.

 

18ct valkokulta sormus

18 karaatin valkokulta ei esiinny luonnossa, vaan se valmistetaan sekoittamalla metalleja. Sen koostumus on 75 % puhdasta kultaa ja 25 % muita metalleja, kuten hopeaa ja palladiumia. Valkokultaiset sormukset pinnoitetaan rodiumilla, jotta ne näyttäisivät valkoisemmilta, kuten platina. Tämä pinnoite kuluu ajan myötä, mutta sen voi aina tarvittaessa uusia kultasepänliikkeessä.

 

18ct keltakulta sormus

18 karaatin keltakulta on kuten edellä mainittu valkokulta, mutta se ei vaadi päällystystä. Materiaali kestää kulutusta hieman paremmin, mutta säännöllinen kiillotus on silti suositeltavaa säilyttämään sormuksen kaunis ulkonäkö.

18ct rosekulta sormus

18 karaatin rosekulta saa kauniin värinsä lisäämällä hieman kuparia seokseen. Tämä on oivallinen valinta sinulle, joka haluat persoonallisemman ja erottuvan tyylin sormuksessasi.

9ct valkokulta sormus

9 karaatin valkokulta koostuu 37,5 % puhtaasta kullasta ja muista metalleista, kuten hopeasta ja palladiumista. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos 18 karaatin valkokulta ei sovi budjettiisi, mutta haluat silti valita kauniin ja kestävän materiaalin sormuksellesi.

Mikä sormuksen tyyli on paras?

Yksi suuri timantti, kolme keskikokoista vai useita pienempiä? Sormuksia on monenlaisia tyylejä, ja valinnanvaraa on runsaasti. Jos et kuitenkaan ole täysin varma sormuksen saajan mieltymyksistä, suosittelemme valitsemaan klassisen ja yksinkertaisen tyylin. Tässä muutamia suosituimpia sormustyylejä Purely Diamonds -valikoimasta:

erilaisia timanttisormuksia

Timantin valinta: Kuinka valita täydellinen kivi sormukseen

Kun valitset sormusta, jossa on timantti, sinun tulisi tietää hieman timantin valinnasta, sillä jokainen timantti on erilainen. Ammattilaiset arvioivat timantteja erilaisilla kriteereillä, kuten värillä, kirkkaudella, leikkauksella ja karaatiluvulla. Timantin koko vaikuttaa sen hintaan eniten, mutta myös muut edellä mainitut ominaisuudet vaikuttavat timantin arvoon. Tämä auttaa sinua löytämään oikeanlaisen timantin sormukseen.

kihlasormuksen hinta

Kuvassa yllä näet esimerkin siitä, kuinka voit itse valita timantin koon ja laadun Purely Diamondsissa. Tässä tapauksessa sormus, jossa on 0,15 karaatin timantti (ja 9 karaatin valkokulta), maksaa vain 260 puntaa (mikä on kirjoitushetkellä alle 300 euroa).

Kuinka iso timantti sormukseen?

Timantin koon valinta sormukseen riippuu monista tekijöistä, kuten henkilökohtaisesta tyylitajusta, budjetista ja sormuksen käyttötarkoituksesta. On tärkeää miettiä, millainen timantti sopii saajan persoonallisuuteen ja elämäntyyliin. Joillekin ihmisille suurempi timantti voi olla tärkeä, kun taas toiset arvostavat enemmän timantin laatua ja yksityiskohtia.

Budjetti on toinen merkittävä tekijä, joka vaikuttaa timantin kokoon. Timantin koko on yksi suurimmista hintaan vaikuttavista tekijöistä, joten on tärkeää löytää tasapaino koon ja muiden timantin ominaisuuksien, kuten värin, kirkkauden ja leikkauksen välillä.

Sormuksen käyttötarkoitus vaikuttaa myös timantin kokoon. Esimerkiksi kihla- tai vihkisormuksessa timantin koon on oltava käytännöllinen ja mukava päivittäisessä käytössä. Toisaalta juhlasormuksessa voi olla suurempi ja näyttävämpi timantti, joka herättää huomiota.

Timanttien ominaisuudet

Timanttien ominaisuudet, kuten koko, väri, kirkkaus ja leikkaus, ovat tärkeitä tekijöitä timantin valinnassa. Koko ilmaistaan karaatteina, väri vaihtelee vaaleasta kellertävästä värittömään, kirkkaus kuvastaa timantin sisäisiä ja ulkoisia epätäydellisyyksiä, ja leikkaus viittaa timantin muotoon ja symmetriaan. Nämä ominaisuudet vaikuttavat timantin ulkonäköön ja arvoon.

Alla oleva kuvasarja opastaa sinua timanttien laatumerkintöjen tulkinnassa, jotta voit tehdä tietoon perustuvan valinnan sormusta ostaessasi.
 
sormukset netistä


kihlasormukset netistä

vihkisormukset netistä

Sormuksen koon määrittäminen

Sormuksen koon määrittäminen on tärkeä osa sormuksen valintaprosessia, jotta varmistetaan, että sormus istuu käyttäjänsä sormessa mukavasti ja turvallisesti. On tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja sormuksen koon määrittämisessä.

Kun haluat tarkistaa sormuksen koon, voit käyttää verkkosivuilla olevia koko-oppaita, kuten Purely Diamondsin verkkosivulla olevaa sormuksen-koko-työkalua. Voit myös käydä kultasepän liikkeessä, jossa ammattilainen voi auttaa sinua määrittämään oikean koon.

Jos sinulla on jo vanha sormus, jonka tiedät sopivan hyvin, voit käyttää sitä vertailupohjana uuden sormuksen koon määrittämisessä.

On tärkeää muistaa, että sormuksen koon muuttaminen jälkikäteen on mahdollista kultasepän liikkeissä. Muutoksen hinta on yleensä noin 30-50€.

Sormusten koot Englanti (UK)

Sormusten koko on tärkeä tekijä sormuksen valinnassa ja käytössä. Erilaiset kokomerkinnät voivat kuitenkin aiheuttaa hämmennystä ostajille, sillä ne vaihtelevat eri maissa ja sormusten valmistajien välillä. Tässä kappaleessa tarkastellaan erilaisia sormusten kokomerkintöjä ja niiden eroja.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja monissa muissa maissa käytetään yleisesti UK-kokomerkintöjä. UK-kokomerkintä ilmaistaan yleensä kirjaimella ja numerolla, esimerkiksi ”K 1/2” tai ”N”. Kirjain edustaa tiettyä kokoluokkaa, kun taas numero ilmaisee sormuksen tarkan koon. UK-kokomerkintäjärjestelmässä koot vaihtelevat yleensä välillä A-Z. Sormusten kokomerkintäjärjestelmä perustuu yleensä sisähalkaisijan mittaan.

Alta löydät kätevän sormuksien kokotaulukon, jossa on muunnettu UK-koko EU-kokoon.

sormuksien kokotaulukko uk mm

Parhaat sormuskaupat

Parhaan sormuskaupan valinta riippuu useista tekijöistä, kuten valikoimasta, hintatasosta, laadusta ja palvelusta. On tärkeää vertailla eri kauppoja löytääkseen sen, joka vastaa parhaiten omia tarpeita ja toiveita.

Tässä on muutamia suomalaisia sormuskauppoja, joista voit aloittaa vertailun:

 1. Kultajousi
 2. Timanttiset
 3. Laatukoru
 4. Westerback

Käy tutustumassa eri kauppojen valikoimiin, hinnastoihin ja arvosteluihin löytääksesi parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan sormuskaupan. On myös hyvä ottaa huomioon palvelun taso ja toimitusajat, erityisesti jos tilaat sormuksen verkkokaupasta. Vertailemalla eri vaihtoehtoja voit löytää itsellesi parhaan sormuskaupan ja tehdä onnistuneen ostopäätöksen.

Kihla- ja vihkisormukset on järkevää tilata netistä

Sormusten ostaminen netistä on yleistynyt viime vuosina huomattavasti, ja kihla- ja vihkisormusten tilaaminen ulkomailta on myös kasvattanut suosiotaan. Nettikaupat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia sormusmalleja ja -materiaaleja, usein huomattavasti edullisemmin kuin perinteiset kivijalkamyymälät.

Kuitenkin, ennen sormuksen tilaamista, on tärkeää tutkia huolellisesti myyjän tausta, toimitusajat, takuut ja palautuskäytännöt. Huolellisen tutkimuksen jälkeen kuitenkin kihla- ja vihkisormusten tilaaminen netistä ulkomailta voi olla helppoa, vaivatonta ja taloudellisesti kannattavaa.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kihla- ja vihkisormusten ostaminen netistä voi olla edullisempaa kuin perinteisistä kivijalkamyymälöistä?

Nettikaupat voivat tarjota huomattavasti edullisempia hintoja, koska niillä on pienemmät kustannukset liiketiloista ja henkilökunnasta. Lisäksi verkossa toimivilla sormuskaupoilla on usein laajempi asiakaskunta, jonka takia hinnat voivat olla halvemmat.

Onko ulkomailta tilatut kihla- ja vihkisormukset turvallisia ostoksia?

Ulkomailta tilattujen kihla- ja vihkisormusten tilaaminen on turvallista, kun myyjä on luotettava ja huolellinen. Ennen ostopäätöstä on tärkeää tutkia myyjän tausta, arvioida toimitusajat sekä selvittää takuut ja palautuskäytännöt.

Mikä on paras tapa selvittää oma sormuksen koko ennen sen tilaamista netistä?

Paras tapa selvittää oma sormuksen koko ennen sen tilaamista netistä on mitata oma sormus tai sormi tarkasti. Tämä onnistuu esimerkiksi käyttämällä paksua lankaa, joka kierretään sormen ympärille ja leikataan sitten sopivan mittaiseksi. Langan pituus voidaan mitata millimetreinä, ja sopiva koko voidaan tarkistaa sen perusteella koko-oppaasta.

Etusivu » Ostokset » Sormukset netistä – Tilaa sormus ulkomailta