Soittimet netistä – Katso parhaat soitinkaupat

Oletko etsimässä uutta kitaraa, syntetisaattoria tai vaikkapa viulua? Jos vastaus on kyllä, tämä artikkeli on juuri sinulle. Etenkin Saksan nettikauppojen, kuten suositun Amazon.de:n, tarjonta voi olla erinomainen paikka aloittaa etsintä.

Monet suomalaiset musiikinharrastajat ja -ammattilaiset suuntaavatkin katseensa ulkomaille, kun on aika hankkia uusia soittimia. Syitä on monia: ulkomailta tilaaminen voi olla huomattavasti edullisempaa, ja valikoima on usein laajempi kuin kotimaassa. Toki toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta jos se ei ole este, säästöjä voi kertyä merkittävästi.

Mutta ei huolta, jos preferoit kotimaista — esittelemme artikkelissamme myös parhaat soitinkaupat Suomessa niille, jotka haluavat tukea paikallisia yrityksiä tai saada soittimensa nopeammin. Lue eteenpäin ja löydä parhaat soitinkaupat juuri sinun tarpeisiisi!

Parhaat tarjoukset soittimista

Jos olet juuri nyt ostamassa soittimia, kannattaa tarkistaa alla mainittujen kauppojen tarjoukset. Voit säästää merkittävästi ostamalla soittimet vaikkapa Saksasta.

hobbyhall
 • Kattava valikoima
 • Edulliset hinnat
 • Helppo tilata
amazon.de
 • Usein edullisin
 • Paljon tarjouksia
 • Nopea toimitus

Soittimet Saksasta

Olemme koonneet sinulle kattavan listan Saksan luotettavimmista ja suosituimmista soitinverkkokaupoista. Nämä kaupat eivät ole ainoastaan luotettavia, vaan ne tarjoavat myös laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki tarpeesi, olitpa sitten aloitteleva harrastaja tai kokenut muusikko.

Suosittelemistamme kaupoista voit löytää erinomaisen valikoiman esimerkiksi kitaroita ja bassoja, rumpuja, kosketinsoittimia, studiolaitteita, PA-järjestelmiä, valo- ja esitystekniikkaa, DJ-laitteita sekä vahvistimia. Valikoimissa on niin perustarvikkeita kuin erikoistuneempia laitteita, mikä tekee näistä kaupoista erinomaisen lähtöpisteen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

laadukkaat soittimet
 • Ebay: Erinomainen valikoima, erityisen hyvä käytettyjen erikoissoitinten etsijöille. Myyjän palautteet kannattaa tarkistaa huolellisesti. Sivusto on englanninkielinen.
 • Amazon: Laajasta valikoimasta löytyy kaikkea soittimista tarvikkeisiin. Erityisen suositeltava, jos haluat tilata soittimet Saksasta. Sivusto tarjolla sekä englanniksi että saksaksi.
 • Thomann: Alansa pioneeri ja monipuolinen valikoima. Suomenkieliset sivut tekevät ostokokemuksesta helpon.
 • Music Town: Kattava valikoima ammattilaissoittimista PA-laitteisiin. Vaikka verkkokauppa on hieman vanhentunut, se on toimiva ja sivusto on englanninkielinen.
 • Musik Produktiv: Laadukas valikoima ja vaihtuvat tarjoukset. Kauppa on toiminut jo vuodesta 1974, ja sivusto on englanninkielinen.
 • Musicstore: Moderni verkkokauppa, jossa on laaja valikoima ja 30 päivän palautusoikeus soittimille. Sivusto on englanninkielinen.
 • Musikhaus Korn: Tarjoaa laajan valikoiman erilaisia soittimia sekä DJ-laitteita ja studiotarvikkeita. Sivusto on englanninkielinen.
 • Session: Vaikka sivusto on saksankielinen, valikoima ja hintataso ovat kilpailukykyiset. Google-kääntäjän avulla sivuston käyttö onnistuu suhteellisen helposti.

Soittimet Suomesta

Vaikka ulkomaisten nettikauppojen suosio onkin kasvussa, Suomesta löytyy useita laadukkaita soitinkauppoja sekä verkossa että kivijalkamyymälöissä. Monet suomalaiset arvostavat mahdollisuutta tarkistaa tuotteen saatavuus netistä ja noutaa soittimensa sitten lähimmästä liikkeestä.

Vaikka hinnat saattavat olla hieman korkeampia kuin ulkomaisissa verkkokaupoissa, kotimaisissa liikkeissä voit nauttia henkilökohtaisesta palvelusta omalla äidinkielelläsi. Lisäksi takuuasioiden hoitaminen on usein helpompaa ja nopeampaa. Jos haluat tukea suomalaista musiikkikauppaa, tutustu seuraaviin suositeltuihin liikkeisiin:

 • Musamaailma.fi
 • Soitinasema.fi
 • Soitinlaine.fi
 • Vantaanmusiikki.fi

Kotimaisissa soitinkaupoissa on monia etuja, joten älä epäröi tutustua näihin vaihtoehtoihin, kun seuraavan kerran suuntaat soittimen ostoksille.

Miksi soittimet kannattaa ostaa netistä?

Ostamalla soittimet netistä voit hyödyntää monia etuja, joita perinteisissä kivijalkaliikkeissä ei välttämättä ole tarjolla. Yksi suurimmista eduista on valikoiman laajuus. Verkossa toimivat soitinkaupat voivat tarjota huomattavasti laajemman valikoiman eri merkkejä, malleja ja hintaluokkia, koska niiden ei tarvitse fyysisesti varastoida kaikkia tuotteita myymälätiloissa.

Hinta on toinen merkittävä tekijä. Netissä kilpailu on usein kovempaa, ja eri kauppojen välillä hintavertailu on nopeaa ja vaivatonta. Monet verkkokaupat tarjoavat säännöllisiä alennuksia, tarjouksia ja kampanjoita, joista voit hyötyä.

Lisäksi nettikaupat mahdollistavat soittimien ostamisen ulkomailta, mikä avaa oven vieläkin laajemmalle valikoimalle ja usein myös edullisemmille hinnoille. Esimerkiksi Saksan markkinoilla toimivat soitinkaupat ovat tunnettuja laadukkaista tuotteistaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan.

Verkkokaupassa asioidessasi voit myös lukea muiden asiakkaiden arvosteluja ja kokemuksia, mikä auttaa sinua tekemään järkevämpiä päätöksiä. Lisäksi monilla kaupoilla on palautusoikeus, joten jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit yleensä palauttaa sen ilman suurempia ongelmia.

On myös huomioitava, että verkkokaupat ovat usein avoinna ympäri vuorokauden, joten voit tehdä ostoksia silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että verkkokaupasta soittimien ostaminen tarjoaa laajemman valikoiman, kilpailukykyiset hinnat ja lisäinformaatiota tuotteista, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille muusikoille.

Yhteenveto: Kannattaako ostaa soittimet ulkomailta?

Netistä soittimien ostamisessa yhdistyvät useat edut, kuten laaja valikoima, kilpailukykyiset hinnat ja asiakasarvostelujen saatavuus. Verkkokauppojen 24/7 aukioloajat mahdollistavat ostosten tekemisen omaan tahtiin, ja kansainväliset vaihtoehdot avaavat oven monipuolisille ja usein edullisemmille tuotevalikoimille.

Asiakasarvostelut ja palautusoikeudet lisäävät ostoturvallisuutta, kun taas erilaiset tarjouskampanjat tarjoavat mahdollisuuden säästää rahaa. Kaiken kaikkiaan netistä ostaminen tarjoaa joustavan ja monipuolisen tavan hankkia juuri ne soittimet, jotka parhaiten vastaavat omia tarpeitasi ja toiveitasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko netistä soittimien ostaminen turvallista?

Kyllä, netistä ostaminen on yleisesti ottaen turvallista, kunhan kaupalla on hyvä maine ja turvalliset maksutavat. Monet verkkokaupat tarjoavat myös palautusoikeuden, mikä lisää ostoturvallisuutta.

Miten voin vertailla hintoja eri verkkokaupoissa?

Hintojen vertailu on helppoa verkkokauppojen hakutoimintojen ja vertailusivustojen avulla. Useimmat verkkokaupat myös näyttävät tuotteiden hinnat selkeästi, joten voit nopeasti saada käsityksen eri vaihtoehtojen kustannuksista.

Voinko ostaa soittimia netistä ulkomailta?

Kyllä, monilla verkkokaupoilla on kansainvälinen toimitus, ja etenkin Euroopan sisällä ostaminen on usein sujuvaa ja edullista. Huomioi kuitenkin mahdolliset tullimaksut ja valuuttakurssin vaihtelut, kun tilaat soittimia ulkomailta.

Etusivu » Ostokset » Soittimet netistä – Katso parhaat soitinkaupat