Edullisemmat soittimet netistä РParhaat soitinkaupat Suomesta ja Saksasta

Jos olet etsimässä soittimia netistä, etenkin Saksasta (suosittelemme Amazon.de), olet löytänyt oikeaan paikkaan. Sinun kannattaa tilata soittimet ulkomailta, jos haluat säästää rahaa ja pidempi toimitusaika ei sinua häiritse. Sen lisäksi, että saat haluamasi tuotteen halvemmalla, myös valikoima on laajempi. Esittelemme kirjoituksessa parhaita soitinkauppoja myös Suomesta, mikäli ulkomailta tilaaminen ei sinua nappaa.

Soittimet Suomesta

Suomessa on paljon hyviä soitinkauppoja, joista osa toimii netissä ja osa kivijalkaliikkeissä. Voit tarkistaa saldon netistä ja hakea soittimen heti lähimmästä liikkeestäsi. Hintataso voi olla vähän kalliimpi, kuin esimerkiksi Saksasta. Etuna Suomessa kuitenkin on henkilökohtainen palvelu omalla kielelläsi, sekä helpompi takuuasioiden hoito. Jos haluat tukea suomalaista musiikkikauppaa, katso listauksemme alta.

‚ÄĘ Musamaailma.fi
‚ÄĘ Soitinasema.fi
‚ÄĘ Soitinlaine.fi
‚ÄĘ Vantaanmusiikki.fi

Soittimet Saksasta

Olemme keränneet listan Saksan parhaimmista ja suosituimmista soitinverkkokaupoista. Kaikki alla mainitut kaupat ovat luotettavia. Valikoimista löytyy kaikki, mitä aloitteleva tai kokenut muusikko tarvitsee. Löydät suosittelemistamme verkkokaupoista mm. Kitarat ja Bassot, rummut kosketinsoittimet, Studiolaitteet, PA-laitteet ja tarvikkeet, valo- ja esitystekniikka, DJ-laitteet, vahvistimet ja paljon muuta.

Ebay

Ebayssa on huikea valikoima ja se sopii etenkin sellaiselle soittajalle, joka etsii käytettyjä erikoisuuksia. Muista katsoa myyjän palautteet, ettet tule ostaneeksi sikaa säkissä. Voit lukea ohjeen Ebayn käyttöön tästä.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 4 ‚Äď 6 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Laaja valikoima ja kilpailukykyiset hinnat
‚ÄĘ Englanninkieliset sivut

Katso tarjoukset

Amazon

Amazon on luotettava jättiläinen, jonka valikoimasta löydät laadukkaat soittimet ja tarvikkeet. Jos ajattelit tilata soittimet Saksasta, suosittelemme tätä kauppaa. Voit lukea ohjeen Amazonin käyttöön tästä.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 4 ‚Äď 6 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Ilmainen toimitus yli 39‚ā¨ tilauksiin, jotka toimittaa Amazon.de
‚ÄĘ Englannin tai saksankieliset sivut

Katso tarjoukset

Thomann

Thomann on todellinen klassikko soitinkaupoissa ja sitä voisikin kutsua alansa pioneeriksi, sillä se oli yksi ensimmäisistä netissä toimivista soitinkaupoista.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 4 ‚Äď 6 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Postikulut ovat 12‚ā¨. Verkkokauppa tarjoaa kuitenkin ilmaisen kuljetuksen yli 199 ‚ā¨ ylitt√§v√§lle tilaukselle.
‚ÄĘ Suomenkieliset sivut

Music Town

Music Townissa on hyvä valikoima ammattipelejä aina kitaroista PA-laitteisiin. Verkkokauppa on hieman aikaansa nähnyt, mutta toimiva.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 4 ‚Äď 5 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Postikulut ovat 17‚ā¨
‚ÄĘ Englanninkieliset sivut

 

Musik Produktiv

Musik Produktivin valikoima täyttää monen musisoijan tarpeet hyvällä valikoimalla. Katso myös heidän vaihtuvat tarjoukset. Tämä kauppa on pyörinyt jo vuodesta 1974.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 3 ‚Äď 6 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Postikulut ovat 25‚ā¨ tilauksen ollessa enint√§√§n 70Kg. Yli 70Kg painavien tilausten postimaksut lasketaan yksil√∂llisesti. Saat kuitenkin tiet√§√§ postitushinnan ennen tilauksen maksamista.
‚ÄĘ Englanninkieliset sivut

Musicstore

Music store on moderni saksalainen verkkokauppa täynnä soittimia ja kaikkea mikä tähän aiheeseen liittyy. Soittimissa on 30 päivän palautusoikeus.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 3‚Äď 4 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Postikulut ovat 12‚ā¨. Verkkokauppa tarjoaa kuitenkin ilmaisen kuljetuksen yli 199 ‚ā¨ ylitt√§v√§lle tilaukselle.
‚ÄĘ Englanninkieliset sivut

Musikhaus Korn

Musikhaus Kornissa on paljon erilaisia instrumentteja, sekä esimerkiksi DJ-laitteita. Täältä löydät myös paljon tarvikkeita studiotasi varten.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 3 ‚Äď 7 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Postikulut ovat 12‚ā¨. Verkkokauppa tarjoaa kuitenkin ilmaisen kuljetuksen yli 199 ‚ā¨ ylitt√§v√§lle tilaukselle.
‚ÄĘ Englanninkieliset sivut

Session

Session.de -verkkokauppa on saksankielinen, joten käyttäminen vaatii hieman kärsivällisyyttä. Valikoima ja hintataso on kuitenkin kilpailukykyinen, joten tämän ei pitäisi haitata niin paljon.

‚ÄĘ Toimitus Suomeen: 4 ‚Äď 6 arkip√§iv√§√§
‚ÄĘ Postikulut ovat 12 ‚ā¨. Verkkokauppa tarjoaa kuitenkin ilmaisen kuljetuksen yli 398‚ā¨ ylitt√§v√§lle tilaukselle.
‚ÄĘ Saksankieliset sivut, mutta Google-k√§√§nt√§j√§n avulla p√§rj√§√§ hyvin.

laadukkaat soittimet
Laadukkaat soittimet ovat arvokkaita

Tutki ennen kuin tilaat

Vertaile verkkokauppojen hinnat keskenään, sillä hinnoissa voi olla huomattavia hintaeroja. Ota huomioon myös postikulut! Jos on mahdollista, käy kokeilemassa haluamaasi tuotetta ja tilaa se myöhemmin netistä. Ennen kuin teet ostopäätöstä, voit myös tutkia haluamasi soittimen tai laitteen demoja esimerkiksi Youtubesta.

Oletko tilannut ulkomailta soittimia? Osaatko suositella luotettavaa soitinverkkokauppaa?

Muista tutustua myös muihin oppaisiimme, kuten lastenvaunut ja 3D-tulostimet.


Etusivu ¬Ľ Ostokset