Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

124 kommenttia

Skrill on nettilompakko jonka avulla siirrät rahaa paikasta toiseen. Palvelu on luotettava, yksi suurimmista nettilompakoista. Tilin avaamista suositellaan etenkin henkilöille, jotka haluavat päästä käsiksi rahoihinsa nopeammin. Löydät muiden Skrill kokemuksia ja kysymyksiä kommenttikentästä.

Skrill-tilin avaaminen

Aloittaaksesi Skrillin käytön helposti, seuraa alla olevia vaiheita.

1. Siirry tästä rekisteröitymislomakkeeseen


2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana

skrill tilin avaus 1


3. Anna Etu- ja sukunimesi, sekä syntymäaikasi

skrill tilin avaus 2


4. Valitse ”Finland” ja EUR-Euro

skrill tilin avaus 3


5. Lisää osoitetietosi

skrill tilin avaus 4


6. Anna puhelinnumerosi, sekä hyväksy käyttäjäehdot

Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

Rahan siirto Skrilliin

Voit tallettaa käyttäen Trustlya, Bitcoinia, Paysafecardia, Netelleriä, Tilisiirtoa (esim. nordea), Pankki- tai luottokorttia. Kaikki talletustavat, joissa on pieni palvelumaksu toimivat välittömästi. Kulut (fees) ovat yleensä muutaman euron luokkaa. Ilmainen tilisiirto kestää noin 3-5 päivää.

Siirrä Skrill-tilille rahaa klikkaamalla ”Upload”. Saldon käyttäminen tapahtuu siten, että menet haluamaasi palveluun/sivustoon ja valitset maksutavaksi Skrill.

Skrill käyttöliittymä


Skrill-tilin vahvistaminen

EU:n tiukentuneiden rahalakien johdosta, pankki ja rahoituspalveluita tarjoavien yrityksien pitää nykyisin tuntea asiakkaansa entistä paremmin. Näin palvelu pysyy myös turvallisena ja väärinkäytöksiä on helpompi ehkäistä. Jotta voit käyttää Skrill-palvelua kunnolla, tulee sinun vahvistaa tilisi. Tee se seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Talleta Skrill-tilille jonkin verran rahaa (pakollinen vaihe).


2. Klikkaa ”settings”, ”limits & verification”, ja ”verify my account”.

skrill vahvistaminen 1


3. Klikkaa ”verify your id”.

skrill vahvistaminen 2


4. Skrill vahvistaa henkilöllisyytesi joko tietokoneesi webkameralla, tai puhelinsovelluksella. Tarkoituksena on siis ottaa vain kuva kasvoistasi (selfie) ja henkilöllisyystodistuksestasi. Ota valmiiksi passi, henkilöllisyyskortti tai ajokortti.


5. Paina ”verify now”, jos käytät webkameraa. Selaimesi voi pyytää lupaa webkameran käyttöön, hyväksy se.

Jos sinulla ei ole webkameraa, voit tehdä vahvistuksen lataamalla Skrill-sovelluksen älypuhelimeesi. Löydät sen Applen ja Androidin -sovelluskaupoista.

skrill vahvistaminen 3


6. Ota selkeä kuva henkilöllisyystodistuksestasi, jossa se näkyy kokonaan. Kuvan tulee olla tarkka.


7. Ota kuva kasvoistasi (selfie) ja pidä henkilöllisyystodistusta vieressäsi.

Varmista, että kasvosi ovat kuvan keskellä. Kuva tulee ottaa suoraan edestä ja sen tulee olla myös tarkka. Älä peitä henkilöllisyystodistuksesta sormilla tietoja ja katso, että kasvosi näkyvät kokonaan kuvassa.

skrill vahvistaminen 4


8. Viimeinen vaihe on vahvistaa sijaintisi. Voit tehdä sen selaimella tai lisäämällä kuvan paperilaskusta. Jos valitset selainvahvistuksen, hyväksy lupa paikantamiseen selaimesta.

Jos vahvistat paperilaskulla sen täytyy näkyä kuvassa kokonaisuudessaan ja sen pitää olla omissa nimissäsi. Lasku ei saa olla 3kk vanhempi.

skrill vahvistaminen 4

Vihdoin valmista! Skrill tarkistaa dokumenttisi ja ilmoittaa sinulle, kun tilisi on valmis. Huom. joskus Skrill voi pyytää vielä lisäkuvia kasvoistasi eri kulmista, älä säikähdä tätä.


Skrill kokemuksia

Skrill toimii EU-alueella ja sillä on yli 35 miljonaa asiakasta. Toiminta on valvottua ja säädeltyä. Tuhannet kaupat ja palvelut tukevat Skrill maksuja. Rahan siirtäminen suomalaisista verkkopankeista, kuten Nordea onnistuu ilmaiseksi ja välittömästi.

Rahojen kotiuttaminen Skrill-tilille onnistuu yleensä muutamassa tunnissa. Rahat pystyy tämän jälkeen kotiuttamaan palvelusta suoraan omalle pankkitilille muutamassa päivässä. Skrill maksupalvelu tunnettiin ennen nimellä Moneybookers. Palvelun nimi vaihdettiin samalla kun koko sivusto modernisoitiin.

skrill suomi

Skrillin käyttäminen onnistuu helposti aloittelijaltakin. Tilille ladataan ensin rahaa ja maksat palvelussa käyttäen vain salasanaasi. Käyttämällä Skrilliä vältyt jatkuvalta kirjautumiselta verkkopankkiisi.

Toinen merkittävä hyöty on VIP-tasot, joita pystyt nousemaan ahkeralla käytöllä. Saat siis käytöstäsi etuja joista jäisit muuten paitsi. Käyttäjät jotka aktivoivat VIP-ominaisuuden, saavat tililleen vahvistetun turvallisuuden. Kun siirrät enemmän rahaa palvelun kautta, sinun tasosi nousee. Tason siirtomäärä lasketaan siirtyvältä kolmen kuukauden ajanjaksolta. Tilin avaus kestää vain muutaman minuutin. Avaa ilmainen Skrill tili tästä.

Onnistuitko avaamaan oman Skrill-tilin? Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat kertoa muille lukijoille omia Skrill kokemuksia, voit lisätä niitä alapuolelta löytyvään kommenttilaatikkoon. Tarkistamme viestit roskapostin varalta ennen julkaisua. Kiitos vielä ohjeen lukemisesta!


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia" klikkaamalla tähteä.
2 / 5 (5 ääntä)
rahalaitos

124 kommenttia artikkeliin ”Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia”

 1. Miten saan lopetettua skrill-tilini? Mahdollisesti olen unohtanut salasanani yms., joten en pääse tililleni. Tililläni ei ole yhtään rahaa. En käytä sitä enkä tarvitse. Nyt tuli tieto, että käyttämätön tili maksaa 5 euroa vuosi. En halua lisäkuluja – haluan vain eroon tilistä, mutta mistään ei löydy s-postia, johon voisi asian kertoa. Saamaani sählöpostiin ei voi vastata.

  Vastaa
  • Hei,
   tili on edelleen ilmainen. Muutos tarkoitti sitä, että jos sinulla on rahaa Skrillissä ja et kirjaudu sisään (tai käytä Skrilliä) 12kk aikana, aletaan sinulta veloittaa 5,00€ kuukaudessa saldostasi.

   Eli jos sinulla ei ole tilillä rahaa, tämä muutos ei vaikuta sinuun. Ja jos sinulla on rahaa Skrillissä, riittää että kirjaudut kerran vuodessa tilille.

   Tilin voit sulkea seuraamalla tätä linkkiä. Viimeisen kappaleen jälkeen katso vähän alaspäin, siinä on EMAIL näppäin. Sieltä voit jättää poistopyynnön.

   Vastaa
  • Kyllä tiliote käy myös, kunhan se on paperinen ja pankin itsensä tekemä. Paperin tulee näkyä kuvassa kokonaan, ja se saa olla max. 3kk vanha.

   Vastaa
 2. Hei, uusi Skrill tili ja sivuilla lukenut perjantaista että dokumentteja tarkistetaan, tilillä junnaa 800e jota ei pysty kotiuttamaan ja asiakaspalvelu ei vastaa,, taitaa olla rahat mennyttä? :S

  Vastaa
  • Hei, tuossa voi tosiaan kestää tovi. Ilmeisesti asiakaspalvelu on todella alimiehitettyä, sillä kaikessa tuntuu vähän kestävän. Missään tapauksessa rahat eivät ole kuitenkaan menetettyjä, kunhan pidät huolen tilisi tietoturvasta (esim. vahva salasana).

   Vastaa
 3. Kauanko skrillillä menee yleensä tilin varmistamiseen? Tein tilin eilen, koska casino kotiutus näin vaatii. Nyt siellä makaa 3500€ jumissa kun ovat lukinneet tilini, sähköposteihin ei vastata, ja puhelinnumero ei toimi?

  Pikkasen alkaa epäilyttämään koko palvelu..

  Vastaa
  • Hei,
   koska summa oli niin iso, tili lukittiin todennäköisesti turvallisuussyistä.

   Kannattaa yrittää soittaa palveluun myöhemmin uudestaan. Tai sieltä voidaan myös soittaa sinulle takaisin.

   Tässä voi kestää parista päivästä pahimmillaan pariin viikkoon, riippuen asiakaspalvelun ruuhkasta. Skrillillä asiakaspalvelu ei ole se maailman nopein…

   Huolestua ei kuitenkaan tarvitse, sillä kyseessä on kuitenkin iso ja monikansallinen yritys (Paysafe).

   Vastaa
 4. Minun pitäisi saada brighter trade firmalta rahani ja he pyytävät skrill tiliä vaikka alunperin sanoivat että palauttavat rahani suoraan pankkitililleni jolta alunperin siirsin rahat skrilliin.
  Pitääkö minun nyt avata skrill tili? Ja mitä tietoja rahanlähettäjä tarvitsee voidakseen tehdä siirron?
  Jossakin oli vielä huhu että ei voi avata tiliä ellei laita rahaa?! Mistä summista puhutaan?

  Vastaa
  • Hei, katsoin nopeasti netistä ja näyttäisi vähintäänkin epäilyttävältä firmalta tuo Brighter Trade. Pysyisin itse ainakin kaukana siitä.

   Miten olet voinut alunperin siirtää rahat Skrilliin, jos sinulla ei ole Skrill tiliä? Kuulostaa oudolta.

   Mutta, jos sinulla ei siis ole Skrill -tiliä ja sinun on sellainen pakko avata rahojesi saamiseksi, suosittelen tekemään sitten niin.


   Tässä ohjeessa on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Skrill -tilin avaamisesta. Seuraat vain tarkasti ”Skrill-tilin avaaminen” -kohdan vaiheita, niin se onnistuu.

   Rahojen lähettäjän pitää tietää ainoastaan sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyit Skrilliin. Näin hän voi siirtää rahat sinulle.

   Kun olet saanut rahasi Skrilliin, klikkaa Withdraw ja yritä siirtää ne tilillesi. Jos se ei onnistu, katso vielä ohjeen kohta ”Skrill-tilin vahvistaminen”.

   Tulipa pitkä viesti. Toivottavasti tästä oli apua ja saat rahasi! Kerro miten kävi ja pyydä lisäapua tarvittaessa. 🙂

   Vastaa
   • En ole saanut avattua skrill tiliä koska rekisteröitymiskohdan tietojen jälkeen tulee ilmoitus welcome back ja linkki salasanan uudistamiseen ilmeisesti? Mutta linkistä ei pääse mihinkään enkä saa vastausta. Kokeilin myös vain kirjautumista mutta en pääse siitäkään mihinkään.

   • Ehkä rekisteröityminen ei onnistunut kunnolla? Kokeile uudestaan, tai koita klikata sitä salasanan palautuslinkkiä (Forgot your password) ja syötä siihen email osoitteesi, jolla liityit Skrilliin.

   • Moi vaan,
    Olen kokeillut noita vaihtoehtoja lukuisia kertoja nyt. Ja saan aina saman vastauksen; Hyvä x x (sitten on vain tyhjää) ja lopuksi ”ystävällisin terveisin”
    Eli ei mitään ohjeita linkkejä tms.
    Eli en pysty etenemään rekisteröitymisen kautta enkä kirjautumisen. Ja asiakaspalvelu ei vastaa.
    Sen Brighter Trade varmaan tiesi ja nyt rahat siis mennyttä?
    Nää firmat ja huijarit jyllää todella ilman mitään kuria.

   • Hei, kuulostaapa oudolta. Kyllä rekisteröitymisen pitäisi onnistua helposti ohjeen avulla. Ethän siirtynyt Skrill -palveluun mistään sähköpostilinkistä?

    Kannattaa vielä kokeilla rekisteröitymistä toisella tietokoneella, ja vaikka toisella sähköpostiosoitteella (jos sinulla sellainen on).

    En valitettavasti osaa tämän enempää auttaa. Toivon, että onnistut luomaan tilisi ja saat rahasi takaisin!

Jätä kommentti