Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

116

Skrill on nettilompakko jonka avulla siirrät rahaa paikasta toiseen. Palvelu on luotettava, yksi suurimmista nettilompakoista. Tilin avaamista suositellaan etenkin henkilöille, jotka haluavat päästä käsiksi rahoihinsa nopeammin. Löydät muiden Skrill kokemuksia ja kysymyksiä kommenttikentästä.

Skrill-tilin avaaminen

Aloittaaksesi Skrillin käytön helposti, seuraa alla olevia vaiheita.

1. Siirry tästä rekisteröitymislomakkeeseen


2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana

skrill tilin avaus 1


3. Anna Etu- ja sukunimesi, sekä syntymäaikasi

skrill tilin avaus 2


4. Valitse ”Finland” ja EUR-Euro

skrill tilin avaus 3


5. Lisää osoitetietosi

skrill tilin avaus 4


6. Anna puhelinnumerosi, sekä hyväksy käyttäjäehdot

Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

Rahan siirto Skrilliin

Voit tallettaa käyttäen Trustlya, Bitcoinia, Paysafecardia, Netelleriä, Tilisiirtoa (esim. nordea), Pankki- tai luottokorttia. Kaikki talletustavat, joissa on pieni palvelumaksu toimivat välittömästi. Kulut (fees) ovat yleensä muutaman euron luokkaa. Ilmainen tilisiirto kestää noin 3-5 päivää.

Siirrä Skrill-tilille rahaa klikkaamalla ”Upload”. Saldon käyttäminen tapahtuu siten, että menet haluamaasi palveluun/sivustoon ja valitset maksutavaksi Skrill.

Skrill käyttöliittymä


Skrill-tilin vahvistaminen

EU:n tiukentuneiden rahalakien johdosta, pankki ja rahoituspalveluita tarjoavien yrityksien pitää nykyisin tuntea asiakkaansa entistä paremmin. Näin palvelu pysyy myös turvallisena ja väärinkäytöksiä on helpompi ehkäistä. Jotta voit käyttää Skrill-palvelua kunnolla, tulee sinun vahvistaa tilisi. Tee se seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Talleta Skrill-tilille jonkin verran rahaa (pakollinen vaihe).


2. Klikkaa ”settings”, ”limits & verification”, ja ”verify my account”.

skrill vahvistaminen 1


3. Klikkaa ”verify your id”.

skrill vahvistaminen 2


4. Skrill vahvistaa henkilöllisyytesi joko tietokoneesi webkameralla, tai puhelinsovelluksella. Tarkoituksena on siis ottaa vain kuva kasvoistasi (selfie) ja henkilöllisyystodistuksestasi. Ota valmiiksi passi, henkilöllisyyskortti tai ajokortti.


5. Paina ”verify now”, jos käytät webkameraa. Selaimesi voi pyytää lupaa webkameran käyttöön, hyväksy se.

Jos sinulla ei ole webkameraa, voit tehdä vahvistuksen lataamalla Skrill-sovelluksen älypuhelimeesi. Löydät sen Applen ja Androidin -sovelluskaupoista.

skrill vahvistaminen 3


6. Ota selkeä kuva henkilöllisyystodistuksestasi, jossa se näkyy kokonaan. Kuvan tulee olla tarkka.


7. Ota kuva kasvoistasi (selfie) ja pidä henkilöllisyystodistusta vieressäsi.

Varmista, että kasvosi ovat kuvan keskellä. Kuva tulee ottaa suoraan edestä ja sen tulee olla myös tarkka. Älä peitä henkilöllisyystodistuksesta sormilla tietoja ja katso, että kasvosi näkyvät kokonaan kuvassa.

skrill vahvistaminen 4


8. Viimeinen vaihe on vahvistaa sijaintisi. Voit tehdä sen selaimella tai lisäämällä kuvan paperilaskusta. Jos valitset selainvahvistuksen, hyväksy lupa paikantamiseen selaimesta.

Jos vahvistat paperilaskulla sen täytyy näkyä kuvassa kokonaisuudessaan ja sen pitää olla omissa nimissäsi. Lasku ei saa olla 3kk vanhempi.

skrill vahvistaminen 4

Vihdoin valmista! Skrill tarkistaa dokumenttisi ja ilmoittaa sinulle, kun tilisi on valmis. Huom. joskus Skrill voi pyytää vielä lisäkuvia kasvoistasi eri kulmista, älä säikähdä tätä.


Skrill kokemuksia

Skrill toimii EU-alueella ja sillä on yli 35 miljonaa asiakasta. Toiminta on valvottua ja säädeltyä. Tuhannet kaupat ja palvelut tukevat Skrill maksuja. Rahan siirtäminen suomalaisista verkkopankeista, kuten Nordea onnistuu ilmaiseksi ja välittömästi.

Rahojen kotiuttaminen Skrill-tilille onnistuu yleensä muutamassa tunnissa. Rahat pystyy tämän jälkeen kotiuttamaan palvelusta suoraan omalle pankkitilille muutamassa päivässä. Skrill maksupalvelu tunnettiin ennen nimellä Moneybookers. Palvelun nimi vaihdettiin samalla kun koko sivusto modernisoitiin.

skrill suomi

Skrillin käyttäminen onnistuu helposti aloittelijaltakin. Tilille ladataan ensin rahaa ja maksat palvelussa käyttäen vain salasanaasi. Käyttämällä Skrilliä vältyt jatkuvalta kirjautumiselta verkkopankkiisi.

Toinen merkittävä hyöty on VIP-tasot, joita pystyt nousemaan ahkeralla käytöllä. Saat siis käytöstäsi etuja joista jäisit muuten paitsi. Käyttäjät jotka aktivoivat VIP-ominaisuuden, saavat tililleen vahvistetun turvallisuuden. Kun siirrät enemmän rahaa palvelun kautta, sinun tasosi nousee. Tason siirtomäärä lasketaan siirtyvältä kolmen kuukauden ajanjaksolta.

Ahkeralla käytöllä pystyt nousemaan Skrill vip-tasoja. Oman Skrillin luominen vie aikaa vain muutaman minuutin.

Avaa Skrill-tili ilmaiseksi

Onnistuitko avaamaan oman Skrill-tilin? Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat kertoa muille lukijoille omia Skrill kokemuksia, voit lisätä niitä alapuolelta löytyvään kommenttilaatikkoon. Tarkistamme viestit roskapostin varalta ennen julkaisua. Kiitos vielä ohjeen lukemisesta!

1000
55 Kommenttiketjuja
61 Vastauksia yhteensä
1 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
34 Eri kommentoijia
Kirsi A.

Miten saan lopetettua skrill-tilini? Mahdollisesti olen unohtanut salasanani yms., joten en pääse tililleni. Tililläni ei ole yhtään rahaa. En käytä sitä enkä tarvitse. Nyt tuli tieto, että käyttämätön tili maksaa 5 euroa vuosi. En halua lisäkuluja – haluan vain eroon tilistä, mutta mistään ei löydy s-postia, johon voisi asian kertoa. Saamaani sählöpostiin ei voi vastata.

Moi

Voiko tiliotteella todistaa osoitteen?

Terve

Hei, uusi Skrill tili ja sivuilla lukenut perjantaista että dokumentteja tarkistetaan, tilillä junnaa 800e jota ei pysty kotiuttamaan ja asiakaspalvelu ei vastaa,, taitaa olla rahat mennyttä? :S

Top