Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

124 kommenttia

Skrill on nettilompakko jonka avulla siirrät rahaa paikasta toiseen. Palvelu on luotettava, yksi suurimmista nettilompakoista. Tilin avaamista suositellaan etenkin henkilöille, jotka haluavat päästä käsiksi rahoihinsa nopeammin. Löydät muiden Skrill kokemuksia ja kysymyksiä kommenttikentästä.

Skrill-tilin avaaminen

Aloittaaksesi Skrillin käytön helposti, seuraa alla olevia vaiheita.

1. Siirry tästä rekisteröitymislomakkeeseen


2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana

skrill tilin avaus 1


3. Anna Etu- ja sukunimesi, sekä syntymäaikasi

skrill tilin avaus 2


4. Valitse ”Finland” ja EUR-Euro

skrill tilin avaus 3


5. Lisää osoitetietosi

skrill tilin avaus 4


6. Anna puhelinnumerosi, sekä hyväksy käyttäjäehdot

Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

Rahan siirto Skrilliin

Voit tallettaa käyttäen Trustlya, Bitcoinia, Paysafecardia, Netelleriä, Tilisiirtoa (esim. nordea), Pankki- tai luottokorttia. Kaikki talletustavat, joissa on pieni palvelumaksu toimivat välittömästi. Kulut (fees) ovat yleensä muutaman euron luokkaa. Ilmainen tilisiirto kestää noin 3-5 päivää.

Siirrä Skrill-tilille rahaa klikkaamalla ”Upload”. Saldon käyttäminen tapahtuu siten, että menet haluamaasi palveluun/sivustoon ja valitset maksutavaksi Skrill.

Skrill käyttöliittymä


Skrill-tilin vahvistaminen

EU:n tiukentuneiden rahalakien johdosta, pankki ja rahoituspalveluita tarjoavien yrityksien pitää nykyisin tuntea asiakkaansa entistä paremmin. Näin palvelu pysyy myös turvallisena ja väärinkäytöksiä on helpompi ehkäistä. Jotta voit käyttää Skrill-palvelua kunnolla, tulee sinun vahvistaa tilisi. Tee se seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Talleta Skrill-tilille jonkin verran rahaa (pakollinen vaihe).


2. Klikkaa ”settings”, ”limits & verification”, ja ”verify my account”.

skrill vahvistaminen 1


3. Klikkaa ”verify your id”.

skrill vahvistaminen 2


4. Skrill vahvistaa henkilöllisyytesi joko tietokoneesi webkameralla, tai puhelinsovelluksella. Tarkoituksena on siis ottaa vain kuva kasvoistasi (selfie) ja henkilöllisyystodistuksestasi. Ota valmiiksi passi, henkilöllisyyskortti tai ajokortti.


5. Paina ”verify now”, jos käytät webkameraa. Selaimesi voi pyytää lupaa webkameran käyttöön, hyväksy se.

Jos sinulla ei ole webkameraa, voit tehdä vahvistuksen lataamalla Skrill-sovelluksen älypuhelimeesi. Löydät sen Applen ja Androidin -sovelluskaupoista.

skrill vahvistaminen 3


6. Ota selkeä kuva henkilöllisyystodistuksestasi, jossa se näkyy kokonaan. Kuvan tulee olla tarkka.


7. Ota kuva kasvoistasi (selfie) ja pidä henkilöllisyystodistusta vieressäsi.

Varmista, että kasvosi ovat kuvan keskellä. Kuva tulee ottaa suoraan edestä ja sen tulee olla myös tarkka. Älä peitä henkilöllisyystodistuksesta sormilla tietoja ja katso, että kasvosi näkyvät kokonaan kuvassa.

skrill vahvistaminen 4


8. Viimeinen vaihe on vahvistaa sijaintisi. Voit tehdä sen selaimella tai lisäämällä kuvan paperilaskusta. Jos valitset selainvahvistuksen, hyväksy lupa paikantamiseen selaimesta.

Jos vahvistat paperilaskulla sen täytyy näkyä kuvassa kokonaisuudessaan ja sen pitää olla omissa nimissäsi. Lasku ei saa olla 3kk vanhempi.

skrill vahvistaminen 4

Vihdoin valmista! Skrill tarkistaa dokumenttisi ja ilmoittaa sinulle, kun tilisi on valmis. Huom. joskus Skrill voi pyytää vielä lisäkuvia kasvoistasi eri kulmista, älä säikähdä tätä.


Skrill kokemuksia

Skrill toimii EU-alueella ja sillä on yli 35 miljonaa asiakasta. Toiminta on valvottua ja säädeltyä. Tuhannet kaupat ja palvelut tukevat Skrill maksuja. Rahan siirtäminen suomalaisista verkkopankeista, kuten Nordea onnistuu ilmaiseksi ja välittömästi.

Rahojen kotiuttaminen Skrill-tilille onnistuu yleensä muutamassa tunnissa. Rahat pystyy tämän jälkeen kotiuttamaan palvelusta suoraan omalle pankkitilille muutamassa päivässä. Skrill maksupalvelu tunnettiin ennen nimellä Moneybookers. Palvelun nimi vaihdettiin samalla kun koko sivusto modernisoitiin.

skrill suomi

Skrillin käyttäminen onnistuu helposti aloittelijaltakin. Tilille ladataan ensin rahaa ja maksat palvelussa käyttäen vain salasanaasi. Käyttämällä Skrilliä vältyt jatkuvalta kirjautumiselta verkkopankkiisi.

Toinen merkittävä hyöty on VIP-tasot, joita pystyt nousemaan ahkeralla käytöllä. Saat siis käytöstäsi etuja joista jäisit muuten paitsi. Käyttäjät jotka aktivoivat VIP-ominaisuuden, saavat tililleen vahvistetun turvallisuuden. Kun siirrät enemmän rahaa palvelun kautta, sinun tasosi nousee. Tason siirtomäärä lasketaan siirtyvältä kolmen kuukauden ajanjaksolta. Tilin avaus kestää vain muutaman minuutin. Avaa ilmainen Skrill tili tästä.

Onnistuitko avaamaan oman Skrill-tilin? Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat kertoa muille lukijoille omia Skrill kokemuksia, voit lisätä niitä alapuolelta löytyvään kommenttilaatikkoon. Tarkistamme viestit roskapostin varalta ennen julkaisua. Kiitos vielä ohjeen lukemisesta!


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia" klikkaamalla tähteä.
1.83 / 5 (6 ääntä)
rahalaitos

124 kommenttia artikkeliin ”Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia”

 1. Viho viimeinen asiakaspalvelu, Skillin ”helppi”.Kun tilisiirtot Nordeasta ovat lähteneet jo 5.2007 eikä raha näy vieläkään Skrillin tililläni, ei ole mitään selvyyttä asiaan saatu.
  Ainut yhteyskanava on viestipalvelu. Vastauksien sisällöstä päätellen asiaan ei ole paneuduttu. Olen lähettänyt helppiin todisteeksi heidän pyynnöstään tilisiirtokopiot Nordean tiliotteistani. Se ei auttanut yhtään. Heiltä tulee kehoitus lukea tilihistoriani ym ym ym . Senhän olen lukenut ja siinä juurikin nuo puuttuvat tilisiirrot, uploadit, havainnut. Helppi ei ole havainnut mitään, kun ei ole vieläkään verrannut Skrillin ja Nordean tiliotteita….muuten en osaa selittää ”ongelmasokeutta”. Viestipostien määrä on jo yli 20! Olen lähtökuopassa edelleen!!

  Nolla tähteä on arvioni!

  Vastaa
  • Hei,
   ikävä kuulla harmillisesti kokemuksestasi. Skrillin asiakaspalvelu ei ole tunnettu minään parhaimpana, juurikin satunnaisen hitauden ja esimerkiksi kielimuurin takia.

   Ymmärsinkö viestistäsi, että olet siirtänyt rahaa Skrilliin vuonna 2007? Pelkäänpä, että siitä on niin kauan aikaa, että asian selvittäminen voi olla aika vaikeaa tässä vaiheessa.

   Kokeile vielä esimerkiksi selvittää Skrillin tuelle, milloin raha on siirretty pankistasi ja milloin sen olisi pitänyt tulla Skrill-tilillesi. Yleensä siirron pitäisi näkyä heti tai viimeistään viikon sisällä talletuksesta.

   Vastaa
 2. Kauanko kestää kun rahat on op tilillä? Olen odottanut nyt 4 päivää ja lähettänyt viestejä, kun he vastaavat muilla kielillä kuin suomeksi.

  Vastaa
  • Hei,
   maksu Skrillistä pitäisi tulla tilillesi noin viikossa. Skrill on suuri ja luotettava maksunvälittäjä, joten en olisi turhan huolissani rahojen saamisesta.

   Vastaa
 3. Siinä oli valmiina tili (jota en muista laittaneeni) ja se ilmoitettiin oudossa muodossa. Yön yli asiaa tutkineena tili on ilmeisesti mun oma vaikka se ilmoitettiin oudosti heillä. Milloinkohan kannattaa odotella rahoja tilille?

  Vastaa
  • Hei,
   toivottavasti homma selviää! Nuo maksut pitäisi hoitua noin viikossa.

   Jos ei ala kuulumaan, niin sitten viestiä taas Skrillin asiakastukeen.

   Vastaa
 4. Tein kotiutuksen ja vaihtoehdoissa oli joku OP tili, minkä luulin olevan minun, mutta kun email saapui ja tiedoissa luki OP Corporate plaaplaa tajusin ettei ollut mun tili. Saanko pyytää Skrilliä peruuttamaan rahat takaisin nettilompakkoon? Eivät vastaa sähköposteihin..

  Vastaa
  • Hei, kun teet kotiutuksen Skrillistä, niin ”Withdraw” valikossa on pankki- ja korttikotiutus. Jos valitset pankki, niin klikkaa sen jälkeen ”Add a bank account” ja anna pankkisi Swift-koodi ja tilinumerosi.

   Laitoitko tässä vaiheessa jonkun väärän tilinumeron vai mitä tapahtui?

   Skrill vastaa sähköposteihin aika hitaasti. Voi kestää viikkoja.

   Vastaa

Jätä kommentti