Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

82

Skrill on nettilompakko jonka avulla siirrät rahaa paikasta toiseen. Palvelu on luotettava, yksi suurimmista nettilompakoista. Tilin avaamista suositellaan etenkin henkilöille, jotka haluavat päästä käsiksi rahoihinsa nopeammin. Löydät muiden Skrill kokemuksia ja kysymyksiä kommenttikentästä.

skrill kokemuksia
Avaa ilmainen Skrill-tili

Käytön aloitus

Aloittaaksesi Skrillin käytön helposti seuraa alla olevia vaiheita.

1. Siirry tästä rekisteröitymislomakkeeseen

2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana

skrill suomi

3. Anna Etu- ja sukunimesi sekä syntymäaikasi

skrill tili

4. Valitse ”Finland” ja EUR-Euro

skrill fees

5. Lisää osoitetietosi

skrill nordea

6. Anna puhelinnumerosi, sekä hyväksy käyttäjäehdot

7. Siirrä Skrill tilille rahaa klikkaamalla ”Upload”

Skrill kokemuksia
Voit tallettaa käyttäen Trustlya, Bitcoinia, Paysafecardia, Netelleriä, Tilisiirtoa, Pankki- tai luottokorttia. Kaikki talletustavat, joissa on pieni palvelumaksu toimivat välittömästi. Ilmainen tilisiirto kestää noin 3-5 päivää.

8. Mene haluamaasi palveluun ja talleta käyttäen Skrilliä

Skrill kokemuksia

Skrill toimii EU-alueella ja sillä on yli 35 miljonaa asiakasta. Toiminta on valvottua ja säädeltyä. Tuhannet kaupat ja palvelut tukevat Skrill maksuja. Rahan siirtäminen suomalaisista verkkopankeista, kuten Nordea onnistuu ilmaiseksi ja välittömästi.

Rahojen kotiuttaminen Skrill-tilille onnistuu yleensä muutamassa tunnissa. Rahat pystyy tämän jälkeen kotiuttamaan palvelusta suoraan omalle pankkitilille muutamassa päivässä. Skrill maksupalvelu tunnettiin ennen nimellä Moneybookers. Palvelun nimi vaihdettiin samalla kun koko sivusto modernisoitiin.

Skrillin käyttäminen onnistuu helposti aloittelijaltakin. Tilille ladataan ensin rahaa ja maksat palvelussa käyttäen vain salasanaasi. Käyttämällä Skrilliä vältyt jatkuvalta kirjautumiselta verkkopankkiisi.

Toinen merkittävä hyöty on VIP-tasot, joita pystyt nousemaan ahkeralla käytöllä. Saat siis käytöstäsi etuja joista jäisit muuten paitsi. Käyttäjät jotka aktivoivat VIP-ominaisuuden, saavat tililleen vahvistetun turvallisuuden. Kun siirrät enemmän rahaa palvelun kautta, sinun tasosi nousee. Tason siirtomäärä lasketaan siirtyvältä kolmen kuukauden ajanjaksolta.

Ahkeralla käytöllä pystyt nousemaan Skrill Vip-tasoja. Oman Skrillin luominen vie aikaa vain muutaman minuutin.

Avaa Skrill-tili ilmaiseksi

Heräsiko kysymyksiä? Tai haluatko jakaa Skrill kokemuksia? Kommentoi alle!
(Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

82 kommenttia

 1. Millähän ihmeen konstilla saisin skrill tilin salasanan tietooni, eipä onnistu hommeli siitä linkin kautta millään… ja kun nuo kieliopinnot on jääny lyhyeks nii eipä sinne pysty soittaa ja esittää asiaansa… minkään valtakunnan sähköpostia ei oo, sinne ois voinu kirjottaa rallienglannilla asiansa.

  • Opastaja

   Moi!
   Kokeile mennä Skrill-kirjautumissivulle ja klikkaa siitä alta forgot password. Sinun pitäisi sitten saada sähköpostiin salasananpalautuslinkki.

   Jos ei auta voit kirjoittaa sähköpostia tähän osoitteeseen: help@skrill.com

   Pistä vaikka tälläinen viesti:
   ”Hi! I tried to retrieve my password, but it did not work. I can’t login. Can you send me new password or help me in someway? Best regards, (oma nimesi)”

   Suomeksi tuo tarkoittaa:
   ”Hei yritin palauttaa salasanaani, mutta se ei onnistu. Voitteko lähettää uuden salasanan tai auttaa minua jotenkin muuten. Parhain terveisin, (oma nimesi)”

   Kokeile Google kääntäjää jatkossa, se on näppärä!

   Jos vastauksesta oli apua, voit tukea sivustoa antamalla tykkäyksen facebookissa https://www.facebook.com/opastaja/

 2. Saan nostettua rahaa pankkiautomaatista Skrill prepaid-kortilla. Kokeilin uudella kortilla tankata automaatilla, mutta tankatessa automaatti ilmoitti ”tapahtuma hylätty, ei veloitusta” Mahtaako johtua siitä että bensa-automaatti imaisee kortin kun taas pankkiautomaatilla kortti menee vain osittain laitteeseen. Skrill kortissa että ”Electonic use only”.. Totuuden nimissä täytyy sanoa etten ole käynyt ruokakaupassa ostoksilla mutta tuo tankkausprobleema mietityttää..

  • Opastaja

   Moi!
   Huoltoasemilla (ainakin itsepalvelu-tankkauspisteellä) nämä prepaid-kortit eivät tosiaan toimi. Kaikissa kaupoissa ja ravintoloissa pitäisi maksamisen kuitenkin onnistua normaalisti.

  • Opastaja

   Kirjaudu Skrilliin, paina upload ja valitse näistä alin vaihtoehto nimeltä Manual Bank Transfer.
   Tulosta tämä sivu mukaasi ja mene pankkiin. Talletuksen pitäisi onnistua sivulla olevien tietojen avulla suoraan Skrill tilillesi. Voit itse päättää talletussumman suuruuden.

 3. Miten saan nostettua päivänosto rahaa automaatista nyt siis se 250e ja saako sitä 1000e maksua päivää kohti nostaa jotenkin..

  • Opastaja

   Hei!
   Päivänostoraja nousee VIP-tason mukana.

   Pronssitasolla nostoraja on 750€ päivässä. Sen saa kun siirtää 3kk ajanjakson aikana 6000€ edestä rahaa Skrillissä.

   Hopeatasolla nostoraja on 1500€ päivässä. Sen saa kun siirtää 3kk ajanjakson aikana 15000€ edestä rahaa Skrillissä. Nostot ovat ilmaisia hopeatasolla.

   VIP-tasot tarjoavat toki muitakin etuja, mutta vaativat aika paljon rahan siirtelyä.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista