Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

96

Skrill on nettilompakko jonka avulla siirrät rahaa paikasta toiseen. Palvelu on luotettava, yksi suurimmista nettilompakoista. Tilin avaamista suositellaan etenkin henkilöille, jotka haluavat päästä käsiksi rahoihinsa nopeammin. Löydät muiden Skrill kokemuksia ja kysymyksiä kommenttikentästä.

Näin avaat tilin ja aloitat Skrillin käytön

Aloittaaksesi Skrillin käytön helposti seuraa alla olevia vaiheita.

1. Siirry tästä rekisteröitymislomakkeeseen

2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana

skrill suomi

3. Anna Etu- ja sukunimesi sekä syntymäaikasi

skrill tili

4. Valitse ”Finland” ja EUR-Euro

skrill fees

5. Lisää osoitetietosi

skrill nordea

6. Anna puhelinnumerosi, sekä hyväksy käyttäjäehdot

7. Siirrä Skrill tilille rahaa klikkaamalla ”Upload”

Skrill kokemuksia
Voit tallettaa käyttäen Trustlya, Bitcoinia, Paysafecardia, Netelleriä, Tilisiirtoa, Pankki- tai luottokorttia. Kaikki talletustavat, joissa on pieni palvelumaksu toimivat välittömästi. Ilmainen tilisiirto kestää noin 3-5 päivää.

8. Mene haluamaasi palveluun ja talleta käyttäen Skrilliä

skrill kokemuksia

Skrill kokemuksia

Skrill toimii EU-alueella ja sillä on yli 35 miljonaa asiakasta. Toiminta on valvottua ja säädeltyä. Tuhannet kaupat ja palvelut tukevat Skrill maksuja. Rahan siirtäminen suomalaisista verkkopankeista, kuten Nordea onnistuu ilmaiseksi ja välittömästi.

Rahojen kotiuttaminen Skrill-tilille onnistuu yleensä muutamassa tunnissa. Rahat pystyy tämän jälkeen kotiuttamaan palvelusta suoraan omalle pankkitilille muutamassa päivässä. Skrill maksupalvelu tunnettiin ennen nimellä Moneybookers. Palvelun nimi vaihdettiin samalla kun koko sivusto modernisoitiin.

Skrillin käyttäminen onnistuu helposti aloittelijaltakin. Tilille ladataan ensin rahaa ja maksat palvelussa käyttäen vain salasanaasi. Käyttämällä Skrilliä vältyt jatkuvalta kirjautumiselta verkkopankkiisi.

Toinen merkittävä hyöty on VIP-tasot, joita pystyt nousemaan ahkeralla käytöllä. Saat siis käytöstäsi etuja joista jäisit muuten paitsi. Käyttäjät jotka aktivoivat VIP-ominaisuuden, saavat tililleen vahvistetun turvallisuuden. Kun siirrät enemmän rahaa palvelun kautta, sinun tasosi nousee. Tason siirtomäärä lasketaan siirtyvältä kolmen kuukauden ajanjaksolta.

Ahkeralla käytöllä pystyt nousemaan Skrill Vip-tasoja. Oman Skrillin luominen vie aikaa vain muutaman minuutin.

Avaa Skrill-tili ilmaiseksi

Heräsiko kysymyksiä? Tai haluatko jakaa Skrill kokemuksia? Kommentoi alle!
(Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

96 kommenttia

 1. Toimiiko tili Egyptissä, jossa asun? Esim jos siirrän rahaa suomalaiselta tililtä skrill tilille ja nostan rahaa atm:sta (josta tulee tietysti nostot egp valuuttana). Entä nostopalkkion määrä eur to egp? Miten saan tilin Master Cardin?

  • Opastaja

   Hei,
   Skrill -palvelut toimivat Egyptissä, mutta korttia ei vakituinen asuja siellä voi saada. Kortti myönnetään nykyään vain SEPA-alueen asukkaille.

  • Opastaja

   Hei,
   luin asiasta Skrillin -sivuilta. Siellä ei ollut mainintaa ettei toimisi USA:ssa. Ainoastaan oli kerrottu, että kortti voidaan myöntää vain Euroopan talousalueen asukkaille.

   En uskalla kuitenkaan luvata, että se toimisi ihan joka paikassa täydellisesti.

 2. Moi! Ollaan lähdössä floridaan joulukuussa toimiiko kortti varmasti autoa vuokrattaessa ja hotellin maksuun kun aina kysyvät luottokorttia.

 3. Onnistuuko Skrill tililtä nostaa jossain suoraan käteisenä Suomessa ?. Siis muualta kuin automaatista .

  • Opastaja

   Luulisi, että kortilla voi nostaa rahaa pankin tiskiltä tai kaupan kassalla, kuten muillakin korteilla. Tästä ei kuitenkaan ole mitään faktatietoa. Ehkä joku muu lukija on kokeillut tätä?

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top