Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia

98

Skrill on nettilompakko jonka avulla siirrät rahaa paikasta toiseen. Palvelu on luotettava, yksi suurimmista nettilompakoista. Tilin avaamista suositellaan etenkin henkilöille, jotka haluavat päästä käsiksi rahoihinsa nopeammin. Löydät muiden Skrill kokemuksia ja kysymyksiä kommenttikentästä.

Ohjeen sisältö:

    Voit siirtyä suoraan ohjeen eri vaiheisiin alla olevista linkeistä.
    Skrill-tilin avaaminen
    Rahan siirto Skrilliin
    Skrill-tilin vahvistaminen

Skrill-tilin avaaminen

Aloittaaksesi Skrillin käytön helposti seuraa alla olevia vaiheita.

1. Siirry tästä rekisteröitymislomakkeeseen


2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana

skrill tilin avaus 1


3. Anna Etu- ja sukunimesi, sekä syntymäaikasi

skrill tilin avaus 2


4. Valitse ”Finland” ja EUR-Euro

skrill tilin avaus 3


5. Lisää osoitetietosi

skrill tilin avaus 4


6. Anna puhelinnumerosi, sekä hyväksy käyttäjäehdot


Rahan siirto Skrilliin

Voit tallettaa käyttäen Trustlya, Bitcoinia, Paysafecardia, Netelleriä, Tilisiirtoa (esim. nordea), Pankki- tai luottokorttia. Kaikki talletustavat, joissa on pieni palvelumaksu toimivat välittömästi. Kulut (fees) ovat yleensä muutaman euron luokkaa. Ilmainen tilisiirto kestää noin 3-5 päivää.


Siirrä Skrill-tilille rahaa klikkaamalla ”Upload”. Saldon käyttäminen tapahtuu siten, että menet haluamaasi palveluun/sivustoon ja valitset maksutavaksi Skrill.

Skrill käyttöliittymä


Skrill-tilin vahvistaminen

EU:n tiukentuneiden rahalakien johdosta, pankki ja rahoituspalveluita tarjoavien yrityksien pitää nykyisin tuntea asiakkaansa entistä paremmin. Näin palvelu pysyy myös turvallisena ja väärinkäytöksiä on helpompi ehkäistä. Jotta voit käyttää Skrill-palvelua kunnolla, tulee sinun vahvistaa tilisi. Tee se seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Talleta Skrill-tilille jonkin verran rahaa (pakollinen vaihe).


2. Klikkaa ”settings”, ”limits & verification”, ja ”verify my account”.

skrill vahvistaminen 1


3. Klikkaa ”verify your id”.

skrill vahvistaminen 2


4. Skrill vahvistaa henkilöllisyytesi joko tietokoneesi webkameralla, tai puhelinsovelluksella. Tarkoituksena on siis ottaa vain kuva kasvoistasi (selfie) ja henkilöllisyystodistuksestasi. Ota valmiiksi passi, henkilöllisyyskortti tai ajokortti.


5. Paina ”verify now”, jos käytät webkameraa. Selaimesi voi pyytää lupaa webkameran käyttöön, hyväksy se.

Jos sinulla ei ole webkameraa, voit tehdä vahvistuksen lataamalla Skrill-sovelluksen älypuhelimeesi. Löydät sen Applen ja Androidin -sovelluskaupoista.

skrill vahvistaminen 3


6. Ota selkeä kuva henkilöllisyystodistuksestasi, jossa se näkyy kokonaan. Kuvan tulee olla tarkka.


7. Ota kuva kasvoistasi (selfie) ja pidä henkilöllisyystodistusta vieressäsi.

Varmista, että kasvosi ovat kuvan keskellä. Kuva tulee ottaa suoraan edestä ja sen tulee olla myös tarkka. Älä peitä henkilöllisyystodistuksesta sormilla tietoja ja katso, että kasvosi näkyvät kokonaan kuvassa.

skrill vahvistaminen 4


8. Viimeinen vaihe on vahvistaa sijaintisi. Voit tehdä sen selaimella tai lisäämällä kuvan paperilaskusta. Jos valitset selainvahvistuksen, hyväksy lupa paikantamiseen selaimesta.

Jos vahvistat paperilaskulla sen täytyy näkyä kuvassa kokonaisuudessaan ja sen pitää olla omissa nimissäsi. Lasku ei saa olla 3kk vanhempi.

skrill vahvistaminen 4

Vihdoin valmista! Skrill tarkistaa dokumenttisi ja ilmoittaa sinulle, kun tilisi on valmis. Huom. joskus Skrill voi pyytää vielä lisäkuvia kasvoistasi eri kulmista, älä säikähdä tätä.


Skrill kokemuksia

Skrill toimii EU-alueella ja sillä on yli 35 miljonaa asiakasta. Toiminta on valvottua ja säädeltyä. Tuhannet kaupat ja palvelut tukevat Skrill maksuja. Rahan siirtäminen suomalaisista verkkopankeista, kuten Nordea onnistuu ilmaiseksi ja välittömästi.

Rahojen kotiuttaminen Skrill-tilille onnistuu yleensä muutamassa tunnissa. Rahat pystyy tämän jälkeen kotiuttamaan palvelusta suoraan omalle pankkitilille muutamassa päivässä. Skrill maksupalvelu tunnettiin ennen nimellä Moneybookers. Palvelun nimi vaihdettiin samalla kun koko sivusto modernisoitiin.

skrill suomi

Skrillin käyttäminen onnistuu helposti aloittelijaltakin. Tilille ladataan ensin rahaa ja maksat palvelussa käyttäen vain salasanaasi. Käyttämällä Skrilliä vältyt jatkuvalta kirjautumiselta verkkopankkiisi.

Toinen merkittävä hyöty on VIP-tasot, joita pystyt nousemaan ahkeralla käytöllä. Saat siis käytöstäsi etuja joista jäisit muuten paitsi. Käyttäjät jotka aktivoivat VIP-ominaisuuden, saavat tililleen vahvistetun turvallisuuden. Kun siirrät enemmän rahaa palvelun kautta, sinun tasosi nousee. Tason siirtomäärä lasketaan siirtyvältä kolmen kuukauden ajanjaksolta.

Ahkeralla käytöllä pystyt nousemaan Skrill Vip-tasoja. Oman Skrillin luominen vie aikaa vain muutaman minuutin.

Avaa Skrill-tili ilmaiseksi

Heräsiko kysymyksiä? Tai haluatko jakaa Skrill kokemuksia? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

Lue seuraavaksi:

Payoneer ohje aloittelijoille + Liittymisbonus Payoneer on palvelu netissä, joka mahdollistaa rahasiirtoja yrityksille ja yksityisille. Yritys perustettiin vuonna 2005, ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Tunnetuimpia yrityksiä jotka käyttävät Payoneerin maksuja ovat esimerkiksi Amazon, Go...
Neteller -nettilompakon suomenkielinen ohje ja kokemuksia Neteller on pitkään toiminut helppokäyttöinen nettilompakko joka tarjoaa laajat maksumahdollisuudet. Palvelu on yksi suosituimmista tarjolla olevista nettilompakoista ja käyttäjiä on kymmeniä miljoonia. Rahan tallettaminen ja kotiuttaminen on suomala...
Masterpass ohje Suomeksi – Helpommat nettimaksut Mastercard on kehittänyt uuden, luotettavan ostoksien tekemistä helpottavan maksupalvelun. Sen avulla kuluttajana voit suorittaa maksun nopeasti ja turvallisesti oman pankin kautta. Kun otat MasterPassin käyttöösi, sinun ei enää tarvitse syöttää kort...
Miten kiinalaisten keskuudessa suosittu Alipay toimii? Alipay on Kiinassa vuonna 2004 perustettu suosittu nettimaksujärjestelmä. Alipaylla on vahva markkinaosuus Kiinassa reilulla 400 miljoonalla käyttäjällään. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että PayPalilla on noin 190 miljoonaa käyttäjää koko maailmassa...

98 kommenttia - "Skrill -tilin avausohje ja kokemuksia"

avatar
1000
uusimmat vanhimmat
Anonyym
Vieras

Moi! Mulla jäi tilille 5 euroa ja haluaisin sen palauttaa pankkitililleni, mitens se onnistuu kun sanoo vaa että pitäs isompi summa palauttaa

Pelaaja
Vieras

Hei! Onko Skrilliin mahdollista tallettaa ottoautomaatilla?

TG
Vieras

Toimiiko tili Egyptissä, jossa asun? Esim jos siirrän rahaa suomalaiselta tililtä skrill tilille ja nostan rahaa atm:sta (josta tulee tietysti nostot egp valuuttana). Entä nostopalkkion määrä eur to egp? Miten saan tilin Master Cardin?

make
Vieras

Toimiiko usa:ssa olin jostain luksvani että toimii vain sepa maissa

make
Vieras

Moi! Ollaan lähdössä floridaan joulukuussa toimiiko kortti varmasti autoa vuokrattaessa ja hotellin maksuun kun aina kysyvät luottokorttia.

Top