Skrill kokemuksia ja Suomi-ohje

Skrill on luotettava nettilompakko, joka tarjoaa helpon ja nopean tavan siirtää rahaa paikasta toiseen. Se on yksi suurimmista nettilompakoista ja sen käyttö on suositeltavaa erityisesti niille, jotka haluavat päästä käsiksi rahoihinsa nopeasti.

Skrillin avulla voit maksaa ostoksiasi verkossa, siirtää rahaa ystäville ja perheelle sekä käyttää sitä moniin muihin tarkoituksiin. Tässä artikkelissa käsittelemme Skrillin eri ominaisuuksia, annamme ohjeet tilin avaamiseen ja kerromme sekä käyttäjien että meidän Skrill kokemuksia. Näin saat kattavan kuvan tästä monipuolisesta nettilompakosta ja voit päättää, sopiiko se sinun tarpeisiisi.

skrill
 • Nopeat rahasiirrot
 • Skrill Mastercard
 • Eksklusiivisia etuja

Skrill on suosittu ja luotettava nettilompakko, jonka avulla voit siirtää rahaa nopeasti ja helposti paikasta toiseen. Palvelu tarjoaa monipuolisia rahansiirtomahdollisuuksia sekä erilaisia etuja aktiivisille käyttäjilleen.

Skrill-tilin avaaminen

Skrill-tilin avaaminen on helppoa ja suoraviivaista, ja se mahdollistaa rahasiirtojen tekemisen vaivattomasti. Seuraa alla olevia vaiheita tilin avaamiseksi:

 1. Siirry Skrill-kotisivulle ja klikkaa ”Register”.
 2. Syötä sähköpostiosoite ja luo vahva salasana.
 3. Täytä pyydetyt henkilötiedot, kuten nimi ja osoite.
 4. Valitse asuinmaasi ja oma valuuttasi.
 5. Lisää osoitetiedot.
 6. Anna puhelinnumerosi ja hyväksy käyttöehdot.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, Skrill-tilisi on avattu ja valmis käytettäväksi. Onnittelut uuden Skrill-tilisi avaamisesta!

Skrill kokemuksia käyttäjiltä ja kirjoittajalta

Skrill toimii EU-alueella ja sillä on yli 35 miljoonaa asiakasta. Sen toimintaa valvotaan ja säännellään. Tuhannet kaupat ja palvelut tukevat Skrill-maksuja, ja Skrill Mastercardin avulla maksaminen onnistuu miljoonissa paikoissa. Rahan siirtäminen suomalaisista verkkopankeista onnistuu maksutta vain muutamassa minuutissa.

Netissä käyttäjät jakavat Skrill kokemuksiaan ja kehuvat usein palvelun helppoutta ja nopeutta. Myös tehokäyttäjät ovat saaneet palvelun kautta lisää etuja ja alennuksia, joita ei muuten saisi. Rahojen kotiuttaminen Skrill-tilille erilaisista palveluista ja pelisivustoista onnistuu yleensä muutamassa minuutissa, ja rahat voi tämän jälkeen kotiuttaa Skrillistä suoraan omalle pankkitilille 1-2 päivässä.

Skrillin käyttäminen on helppoa myös aloittelijoille. Tilille ladattua rahaa voi käyttää palvelussa syöttämällä vain salasanan. Skrillin avulla vältyt jatkuvalta kirjautumiselta verkkopankkiin, ja kaikki rahaliikenne kirjautuu vain Skrilliin.

Toinen merkittävä hyöty ovat VIP-tasot, joihin pääsee nousemaan ahkeralla käytöllä. Näin saat käytöstäsi etuja, joista muuten jäisit paitsi. Kun siirrät enemmän rahaa palvelun kautta, tasosi nousee.

Omat Skrill-kokemukseni ovat olleet vain positiivisia, ja rahansiirrot ovat aina onnistuneet ilman ongelmia. Skrill-kortilla on helppoa maksaa monissa eri kaupoissa ja netissä. Maksuliikenne hoituu erittäin näppärästi Skrillin avulla, koska niin monet palvelut tukevat Skrill-maksuja.

Tallettaminen ja nostaminen Skrill-tililtä

Tallettaminen Skrill-tilille on helppoa ja nopeaa. Voit valita useista eri talletustavoista, jotka sopivat parhaiten sinulle ja tilanteeseesi. Huomioithan, että hintatiedot ja talletustavat voivat muuttua milloin tahansa, joten alla olevat tiedot ovat vain suuntaa-antavia.

Talletustavat:

 • Trustly: ilmainen ja reaaliaikainen
 • Luotto- tai debit-kortti: 1% kulu, reaaliaikainen
 • Paysafecard: 5% kulu, reaaliaikainen
 • Rapid: 1% kulu, reaaliaikainen
 • Pankkisiirto: maksuton, kestää jopa 5 päivää
 • Sofort: 1% kulu, reaaliaikainen
 • Euteller: 1% kulu, reaaliaikainen

Nostaminen Skrill-tililtä on yhtä helppoa kuin tallettaminenkin. Alla on listattu eri nostotavat, niiden kulut ja kestot. Huomioithan tässäkin, että nostotavat ja kulut voivat muuttua.

Nostotavat:

 • Skrill Mastercard: 1,75 % kulu automaattinostossa
 • Pankkisiirto: maksuton, kesto 2-5 päivää
 • Luotto- tai debit-kortti: kulu 7,5%, kesto 1 päivä
 • Cryptolompakko: kulu 2%, kesto enintään 1 tunti
 • Neteller: kulu 3,49%, reaaliaikainen

Muista tarkistaa aina ajantasaiset tiedot Skrillin omilta sivuilta ennen kuin teet talletuksen tai noston.

Skrill-tilin vahvistaminen

Skrill-tilin vahvistaminen on tärkeää EU:n tiukentuneiden rahalakien sekä turvallisuuden ja väärinkäytösten ehkäisemisen vuoksi. Vahvistamalla tilisi varmistat, että voit käyttää Skrill-palvelua täysimääräisesti. Noudata seuraavia vaiheita tilin vahvistamiseksi:

 1. Kirjaudu sisään Skrill-tilillesi
 2. Siirry Settings > Verification
 3. Suorita vahvistusprosessi

Vahvistusta varten tarvitset passin, henkilökortin tai ajokortin sekä alle kolme kuukautta vanhan osoitteen todistuksen. Kun olet toimittanut tarvittavat asiakirjat, tilisi voidaan vahvistaa jopa muutamassa minuutissa.

Skrill Mastercard luottokortti

Skrill Mastercard on luottokortti, joka on saatavilla vain Euroopan talousalueen ja Iso-Britannian asukkaille. Se on uudelleenladattava, ennakkoon maksettu kortti, jota voi käyttää yli 35 miljoonassa paikassa ympäri maailmaa. Kortti on suoraan yhteydessä Skrill-nettilompakon saldoon, joten rahat ovat käytettävissäsi heti. Jos sinulla ei vielä ole Skrill-lompakkoa, rekisteröityminen on ilmaista Skrillin rekisteröintisivulla.

Skrill-kortin lataaminen onnistuu kirjautumalla Skrill-lompakkoon, siirtymällä Talletus-kohtaan ja valitsemalla sopivan maksutavan. Skrill-kortit on suoraan yhteydessä lompakon päävaluuttaan. Kun saldoa on saatavilla, voit käyttää sitä välittömästi fyysisellä tai virtuaalisella Skrill-kortilla.

Skrill-korttia voi käyttää ostoksiin verkossa, kaupoissa tai nostaa käteistä välittömästi miltä tahansa Mastercard®-merkinnällä varustetulta pankkiautomaatilta. Voit lisäksi lisätä Skrill-korttitiedot Google Pay- ja Apple Pay -palveluihin.

Skrill-korttia ei voi käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

 • Ostoksiin, joihin sisältyy käteisnosto, eli saat käteistä kassalta ostoksen yhteydessä.
 • Maksutapahtumiin, joissa myyjä lisää summan maksupäätteeseen käsin.

Skrillin asiakaspalvelu

Skrillin asiakaspalvelu pyrkii auttamaan asiakkaita mahdollisimman tehokkaasti. Heidän tukisivullaan ei ole suoraa yhteydenottolinkkiä, sillä Skrill toivoo asiakkaiden ensin tutustuvan ohjeisiin, joiden avulla ongelmat saattavat ratketa itsenäisesti. Jos et kuitenkaan löydä tarvitsemaasi vastausta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun kirjoittamalla tuen hakuun ”how to contact us”.

Tämän jälkeen sinulta kysytään, voitko kirjautua sisään vai et. Valitse tilanteeseesi sopiva vaihtoehto, minkä jälkeen pääset valitsemaan haluamasi yhteydenottotavan. Viesteihin vastaaminen voi kestää 2-4 päivää tai jopa viikon, mutta puhelimitse saattaa saada apua nopeammin, vaikkakin se saattaa vaatia jonottamista.

Skrill-palvelumaksut

Skrillin palvelumaksut vaihtelevat eri toimenpiteiden mukaan, ja ne saattavat muuttua milloin tahansa. Kulujen suuruus voi riippua lisäksi maasta ja valuutasta. Palvelumaksuja voidaan veloittaa esimerkiksi seuraavista toimenpiteistä: varojen talletus, varojen nosto, rahan lähettäminen ja vastaanottaminen, valuutanvaihto sekä kryptovaluutan osto ja myynti.

Emme sisällytä tässä kirjoituksessa ajankohtaisia hintoja, koska ne saattavat vaihdella usein. Voit löytää Skrillin ajantasaisen hinnaston helposti googlettamalla ”Skrill fees” ja tutustumalla Skrillin viralliseen verkkosivustoon.

Skrillin hyvät ja huonot puolet

Skrill tarjoaa monia etuja, kuten helppokäyttöisen digitaalisen lompakon, laajan valikoiman talletus- ja nostovaihtoehtoja sekä Skrill Mastercardin, joka mahdollistaa maksamisen miljoonissa paikoissa ympäri maailmaa. Skrill on myös nopea ja tehokas maksutapa monille verkkokaupoille ja pelisivustoille. Palvelu tarjoaa myös VIP-tasoja, jotka palkitsevat ahkerat käyttäjät lisäeduilla.

Toisaalta Skrillillä on myös joitakin haittapuolia. Palvelumaksut voivat olla yllättää tietyissä tilanteissa, ja hintarakenne voi vaatia hieman perehtymistä. Asiakaspalveluun yhteyden ottaminen voi tuntua joillekin haastavalta, ja vastausten saaminen voi kestää hieman.

Yhteenveto Skrill-nettilompakosta

Yhteenvetona Skrill on kätevä ja monipuolinen nettilompakko, joka tarjoaa hyvät työkalut varojen siirtoon. Skrill Mastercardin avulla voit maksaa helposti monissa paikoissa. Lisäksi ei saa unohtaa Skrillin loistavaa VIP-ohjelmaa, josta osa käyttäjistä voi hyötyä.

Toivottavasti kirjoituksemme vastasi useimpiin Skrill-aiheisiin kysymyksiin, ja osaat nyt hyödyntää palvelua tehokkaasti. Muista, että tilin avaaminen on maksutonta ja siitä voi olla monenlaista hyötyä. Perehdy kuitenkin hinnastoon, jotta tiedät eri toimenpiteiden hinnat.

Jos haluat avata Skrill-tilin ilmaiseksi nyt ja aloittaa eduista nauttimisen, klikkaa tästä ja aloita!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä valuuttoja voin käyttää Skrill-tililläni?

Skrill tukee yli 40 eri valuuttaa, joten voit käyttää tililläsi monia eri valuuttoja, kuten euroja, dollareita ja puntia.

Onko Skrill-tilin avaaminen maksutonta?

Kyllä, Skrill-tilin avaaminen on täysin maksutonta, mutta eri toimenpiteistä, kuten talletuksista ja nostoista, saattaa koitua kuluja.

Voinko käyttää Skrill Mastercardia fyysisissä kaupoissa?

Kyllä, Skrill Mastercard toimii yli 35 miljoonassa paikassa ympäri maailmaa, joten voit käyttää sitä maksuvälineenä sekä verkkokaupoissa että fyysisissä liikkeissä.

Etusivu » Talous » Skrill kokemuksia ja Suomi-ohje