Singles Day Suomi 2021 – Parhaat 11.11 tarjoukset

Taas koittaa se aika vuodesta, kun kulutushanoja aletaan availemaan. Ennen lähtölaukauksena joululle toimi kaikkien tuntema Black Friday ja Cyber Monday. Nyt kaupungissa on kuitenkin uusi seriffi nimeltä Singles Day.

Parhaat Singles Day tarjoukset 2021

Singles Day 2020 on nyt takana päin ja viimeisimpien tilastojen mukaan myynti laskettiin maailmalla miljardeissa euroissa. Nähdään ensivuoden Singles Dayn parissa!

Koska Singles Day järjestetään Suomessa ja maailmalla?

Singles Day järjestetään koko maailmassa tietysti samana päivänä eli 11.11.2021. Tänä vuonna se on isänpäivä sunnuntaina. Itse asiassa se on samana päivänä joka vuosi. Jos et vielä huomannut niin 11.11 -päivämäärässä on pelkkiä ykkösiä.

• Singles Day 2021 vietetään keskiviikkona, marraskuun 11 päivänä

Mista tapahtuma on saanut alkunsa?

Tapahtuma on lähtenyt liikenteeseen hieman yllättäen Kiinasta eikä jenkeistä niin kuin yleensä on kaupallisissa päivissä ollut tapana. Tämä päivä ei kuitenkaan alunperin liittynyt kaupallisuuteen, vaan sen tarkoituksena oli juhlia sinkkuudesta ylpeitä nuoria aikuisia. Tarinan mukaan ensimmäisen kerran juhlaa vietettiin Nanjingin yliopistossa Kiinassa.

Numero yksi kuvastaa yksilöä, joka on yksin. Päivästä on tullut myös huippusuosittu päivä mennä naimisiin, sillä pelkästään Pekingissä, Kiinassa tänä päivänä yli 4000 paria menee naimisiin. Voit lukea lisää historiasta Wikipediasta.

China's Singles Day Is The World's Biggest Online Shopping Event (HBO)

 

Kyseisenä päivänä oli myös tapana järjestää erilaisia sinkkubileita ja muita juhlia, joissa sinkut voivat tavata esimerkiksi pikadeittien, tai sokkotreffien merkeissä. Tapahtuma on levinnyt internetin välityksellä ympäri maailmaa.

• Numero yksi symboloi yhtä henkilöä
• 11 symbolioi kahta henkilöä yhdessä 11.11 päivänä

Shoppailu Singles Day -päivänä

Monet tuntevat tästä päivästä vain sen kaupallisen osuuden, eli suuret alennusmyynnit. Tähän shoppailuhysteriaan osallistuvat nykyisin kaikki merkittävimmät nettikaupat ympäri maailmaa. Mukana ei kuitenkaan ole vain nettikauppoja, vaan esimerkiksi Suomenkin telkkarissa Jysk mainostaa Singles Dayta näyttävin mainoksin. Alibaba oli tiettävästi ensimmäinen tapahtuman kaupallisesti lanseerannut yhtiö. Lanseeraus tapahtui vuonna 2009, ja sen välitön menestys on sittemmin tuonut jatkoa. Ennätykset on rikottu jokaisena vuotena, ja luultavasti myös tälläkin kerralla.

11.11 sinkkupäivä myynti

Joidenkin tietojen mukaan Singles Daysta on tullut jo isoin shoppailupäivä, joten taakse jäävät niin Black Fridayt ja Cyber Mondayt. Kiinalaisten ostovoimaa ei siis voi aliarvioida! Alla vähän jänniä faktoja Singles Dayn myyntiluvuista maailmalla.

• Alibaba, Tmall ja Taobao myivät sinkkupäivänä yli 25 miljardilla dollarilla
• Alipay käsittely sinkkupäivänä 2018 jopa 1,48 miljarida maksutapahtumaa

Jotkin verkkokaupat tarjoavat tavallisia alennuksia tänä päivänä, kun taas jotkin kaupat räväyttävät oikeasti kunnollisia tarjouksia, kuten vaikkapa – 90 %. Näitä on kuitenkin yleensä vain todella rajattuja ja pieniä eriä, joten tilaa nopeasti jos näet näin halpoja tarjouksia.

Mistä sinä aiot tilata?

Aiotko boikotoida Singles Dayta, vai tilaatko paljon tavaraa Suomeen? Entä Black Friday ja Cyber Monday? Kerro mielipiteesi tälläisistä shoppailupäivistä ja kerro toki parhaimmat ostosvinkkisi muille lukijoillemme.

Jos haluat kurkata mitä kaikkea kiinalaisissa verkkokaupoissa on tarjolla, lue edellisestä linkistä siihen keskittynyt kirjoituksemme.


Etusivu » Joulu »
Arvioi kirjoitus "Singles Day Suomi 2021 – Parhaat 11.11 tarjoukset" klikkaamalla tähteä.
3 / 5 (2 ääntä)