Singles Day Suomi 2023 – Parhaat tarjoukset 11.11

Singles Day, joka tunnetaan myös nimellä Sinkkujen päivä, on vuosittain järjestettävä ostosjuhla, joka on saavuttanut suuren suosion erityisesti Kiinassa, mutta myös ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomessa. Se tarjoaa kuluttajille erinomaisen tilaisuuden tehdä löytöjä ja säästää rahaa, minkä vuoksi se on monille yksi vuoden odotetuimmista shoppailupäivistä.

Tässä Singles Day Suomi -artikkelissa käymme läpi Singles Dayn historian, sen leviämisen Suomeen ja muualle maailmaan. Lisäksi annamme vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka hyödyntää parhaiten päivän tarjoukset ja tehdä ostoksia fiksusti.

Parhaat Singles Day Suomi tarjoukset 2023

Singles Day on suosittu shoppailupäivä, joka kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ja tarjoaa huippualennuksia. Parhaiden löytöjen nappaaminen vaatii nopeaa toimintaa, joten ole valmiina tekemään ostospäätöksiä heti, kun tarjoukset julkaistaan. Tarkista ajoittain eri verkkokauppojen tarjoukset ja linkit heidän Singles Day -sivuilleen, jotta et jää paitsi loistavista alennuksista.

Koska Singles Day järjestetään Suomessa ja maailmalla?

Singles Day, eli Sinkkujen päivä, on ostosjuhla, joka on saanut alkunsa Kiinasta ja levinnyt maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Tapahtuma järjestetään joka vuosi 11. marraskuuta, ja se houkuttelee ihmisiä ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomessa, hyödyntämään erinomaisia tarjouksia ja alennuksia.

Singles Dayn ajankohta on valittu symboloimaan yksilöllisyyttä ja itsenäisyyttä, sillä päivämäärä koostuu pelkistä ykkösistä (11.11). Tämä vuosittain toistuva shoppailupäivä on erinomainen tilaisuus tehdä löytöjä ja säästää rahaa, ja se houkuttelee yhä enemmän kuluttajia vuosi vuodelta.

Mista Singles Day on saanut alkunsa?

Tapahtuma sai alkunsa hieman yllättäen Kiinasta eikä Yhdysvalloista, kuten usein kaupallisissa päivissä on ollut tapana. Alun perin päivän tarkoitus ei kuitenkaan liittynyt kaupallisuuteen, vaan sen tavoitteena oli juhlistaa sinkkuna olemista ja ylpeyttä siitä. Tarinan mukaan juhlaa vietettiin ensimmäisen kerran Nanjingin yliopistossa Kiinassa.

Numero yksi kuvastaa yksilöä, joka on yksin. Päivästä on tullut myös erittäin suosittu päivä mennä naimisiin, sillä pelkästään Pekingissä, Kiinassa, yli 4000 paria menee naimisiin tämän päivän aikana. Voit lukea lisää historiasta Wikipediasta.

Kyseisenä päivänä oli myös tapana järjestää erilaisia sinkkubileitä ja muita juhlia, joissa sinkut saattoivat tavata esimerkiksi pikadeittien tai sokkotreffien merkeissä. Tapahtuma on levinnyt internetin välityksellä ympäri maailmaa.

 • Numero yksi symboloi yksittäistä henkilöä
 • Numero 11 kuvastaa kahta henkilöä yhdessä 11.11 päivänä

Shoppailu Singles Day -päivänä

11.11 sinkkupäivä myynti

Monet tuntevat tästä päivästä vain sen kaupallisen puolen, eli suuret alennusmyynnit. Tähän shoppailuhysteriaan osallistuvat nykyisin kaikki merkittävimmät nettikaupat ympäri maailmaa. Mukana ovat myös monet kivijalkakaupat, esimerkiksi Suomessa Jysk mainostaa Singles Dayta näyttävin mainoksin televisiossa. Alibaba oli tiettävästi ensimmäinen yritys, joka lanseerasi tapahtuman kaupallisesti vuonna 2009, ja sen välitön menestys on sittemmin jatkunut. Ennätykset on rikottu joka vuosi, ja luultavasti sama jatkuu myös tulevaisuudessa.

Joidenkin tietojen mukaan Singles Daysta on tullut jo maailman suurin shoppailupäivä, jättäen taakseen sekä Black Fridayn että Cyber Mondayn. Kiinalaisten ostovoimaa ei siis voi aliarvioida! Alla on joitakin mielenkiintoisia faktoja Singles Dayn myyntiluvuista maailmalla.

 • Alibaba, Tmall ja Taobao myivät Singles Daynä yli 25 miljardilla dollarilla
 • Alipay käsittelee Singles Daynä jopa yli 1,5 miljardia maksutapahtumaa

Jotkut verkkokaupat tarjoavat tavallisia alennuksia tänä päivänä, kun taas toiset kaupat esittelevät todella houkuttelevia tarjouksia, kuten jopa 90 % alennuksia. Näitä on kuitenkin yleensä vain hyvin rajattuja ja pieniä eriä, joten toimi nopeasti, jos näet näin edullisia tarjouksia.

Monipuoliset Singles Day -tarjoukset

Singles Dayna voit löytää lukuisia alennuksia mitä erilaisimmista tuotteista ja palveluista. Tässä kappaleessa esittelemme erilaisia tuotekategorioita, joista voit löytää Singles Day -tarjouksia.

 • Vaatteet: Löydä Singles Dayna houkuttelevia alennuksia vaatteista, kengistä ja asusteista niin miehille, naisille kuin lapsillekin.
 • Seksilelut ja aikuistenlelut: Hyödynnä päivän tarjoukset ja hanki itsellesi tai kumppanillesi iloa tuovia tuotteita edullisesti.
 • Korut: Etsi kauniita koruja itsellesi tai lahjaksi alennettuun hintaan.
 • Huonekalut: Sisusta kotiasi edullisemmin Singles Dayn huonekalutarjouksilla.
 • Lelut: Löydä leluja lapsille ja lapsenmielisille alennushinnoilla.
 • Puhelinliittymät ja liittymätarjoukset: Hyödynnä Singles Dayna tarjolla olevat edulliset puhelinliittymät ja liittymätarjoukset.
 • Sähkösopimukset ja -tarjoukset: Säästä rahaa sähkölaskussasi tekemällä edullinen sähkösopimus Singles Dayn aikana.
 • Erä- ja retkeilytarvikkeet: Hanki tarvitsemasi välineet ulkoiluun ja retkeilyyn alennetuin hinnoin.
 • Fitness: Päivitä treenivarusteesi ja -välineesi Singles Day -tarjousten avulla.
 • Kellot: Löydä tyylikäs kello itsellesi tai lahjaksi alennettuun hintaan.
 • Kirjat: Laajenna kirjakokoelmaasi Singles Day -alennusten ansiosta.
 • Kosmetiikka ja meikit: Säästä rahaa kosmetiikkaostoksissasi hyödyntämällä Singles Dayn tarjoukset.
 • Lainat: Tutki Singles Dayn aikana eri lainantarjoajien tarjouksia ja löydä sopiva lainaratkaisu.
 • Lastenvaatteet: Hanki lastenvaatteita edullisemmin Singles Day -alennuksilla.
 • Luontaistuotteet: Täydennä luontaistuotevarastojasi Singles Day -tarjousten avulla.
 • VPN: Suojaa yksityisyytesi verkossa ja hyödynnä Singles Dayn VPN-tarjoukset.

Singles Dayn aikana voit löytää erilaisia alennuksia ja tarjouksia monenlaisista tuotteista ja palveluista, joten se on loistava tilaisuus tehdä löytöjä ja säästää rahaa.

Singles Dayn parhaat alennuskoodit

Singles Dayn aikaan monet verkkokaupat ja myymälät tarjoavat erilaisia alennuskoodeja ja etuja, joiden avulla kuluttajat voivat säästää merkittävästi ostoksissaan. Nämä alennuskoodit voivat koskea yksittäisiä tuotteita tai koko ostoskoria, ja niitä voi löytää niin suurten brändien kuin pienempienkin yritysten sivuilta.

Alennuskoodeja voi löytää esimerkiksi verkkokauppojen omilta sivuilta, sosiaalisen median kanavista tai erilaisilta alennuskoodisivustoilta. On hyvä idea seurata suosikkikauppojesi some-kanavia ja tilata heidän uutiskirjeensä, jotta saat tiedon alennuskoodeista heti niiden julkaisun jälkeen. Myös erilaiset shoppailuun keskittyvät blogit ja foorumit saattavat jakaa alennuskoodeja ja vinkkejä parhaista diileistä.

Kun löydät sopivan alennuskoodin, muista tarkistaa sen voimassaoloaika ja ehdot. Joitakin koodeja voidaan käyttää vain tiettyyn aikaan, ja toiset saattavat koskea vain tiettyjä tuotteita tai olla yhdistettävissä muihin alennuksiin. Lisäksi on hyvä olla nopea, sillä monet alennuskoodit ovat voimassa vain rajatun ajan tai niitä on saatavilla vain rajoitetusti.

Singles Dayn aikana alennuskoodit voivat tarjota huomattavia säästöjä eri tuotekategorioissa, kuten elektroniikassa, vaatteissa, kosmetiikassa, kodin sisustuksessa ja paljon muussa. Kannattaa siis olla valmiina hyödyntämään parhaat alennuskoodit ja tehdä ostoksia fiksusti tämän shoppailujuhlan aikana.

Ostosstrategiat Singles Day -päivänä

Singles Day tarjoaa kuluttajille loistavia alennuksia ja tarjouksia, mutta onnistuneeseen shoppailupäivään tarvitaan hyvä suunnitelma. Tässä muutamia ideoita, joiden avulla voit luoda oman ostosstrategiasi Singles Day -alennusten hyödyntämiseen.

 • Budjetin laatiminen ja prioriteetit: Määritä etukäteen, kuinka paljon olet valmis käyttämään Singles Day -aleen. Laadi budjetti ja aseta prioriteetit sille, mitä tarvitset tai haluat ostaa. Tämä auttaa sinua pysymään budjetissa ja välttämään turhat ostokset.
 • Tee ostoslista: Kirjaa ylös kaikki haluamasi tuotteet ja niiden normaalihinnat. Näin voit nopeasti vertailla Singles Day -alennuksia ja nähdä, kuinka paljon säästät ostoksissasi.
 • Seuraa suosikkikauppojasi: Tilaa suosikkikauppojesi uutiskirjeitä ja seuraa niitä sosiaalisessa mediassa, jotta saat ensimmäisenä tiedon Singles Day -alennuksista ja -tarjouksista.
 • Tutustu alennuskoodisivustoihin: Selaa alennuskoodisivustoja, jotta löydät parhaat Singles Day -alennuskoodit eri verkkokaupoille.
 • Vertaa hintoja ja tuotteita: Käytä hintavertailusivustoja ja -sovelluksia varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen hinnan haluamillesi tuotteille.
 • Ajoita ostokset oikein: Jotkut kaupat saattavat aloittaa Singles Day -alen etuajassa tai jatkaa sitä itse päivän jälkeen. Ole tarkkana ajoituksen suhteen, jotta et menetä mahdollisia alennuksia.
 • Ole nopea: Parhaat Singles Day -tarjoukset saattavat olla voimassa vain rajoitetun ajan tai tuotteita voi olla saatavilla vain pieniä eriä. Ole valmis tekemään ostospäätöksiä nopeasti, jotta et jää paitsi loistavista alennuksista.
 • Tarkista toimitusehdot: Varmista ennen ostamista, että tiedät toimituskulut, toimitusajat ja mahdolliset palautusehdot.

Näiden vinkkien avulla voit suunnitella ostosstrategiasi Singles Day -päivänä ja hyödyntää parhaat alennukset fiksusti.

Vastuullinen ja ekologinen Singles Day

Singles Day tarjoaa houkuttelevia alennuksia ja tarjouksia, mutta on tärkeää muistaa myös vastuullisuus ja ekologisuus ostosten teossa. Seuraavassa muutamia vinkkejä, miten voit tehdä ympäristöystävällisempiä valintoja Singles Dayn aikana:

 • Harkitse ostostesi tarpeellisuutta: Mieti, tarvitsetko todella kaikki haluamasi tuotteet. Vältä heräteostoksia, jotka saattavat jäädä käyttämättömiksi ja kuormittaa ympäristöä turhaan.
 • Suosi kestäviä ja eettisiä tuotteita: Valitse laadukkaita, kestäviä ja eettisesti valmistettuja tuotteita, jotka eivät aiheuta turhaa kuormitusta ympäristölle.
 • Vähennä pakkausjätettä: Pyri valitsemaan tuotteita, jotka on pakattu ympäristöystävällisemmin, esimerkiksi vähemmällä muovilla tai kierrätettävissä materiaaleissa.
 • Hyödynnä toimitusten yhdistely: Tilaamalla useamman tuotteen samasta verkkokaupasta voit vähentää pakettien määrää ja siten pienentää hiilijalanjälkeäsi.
 • Käytä kierrätettyjä tai uusiokäytettyjä tuotteita: Singles Dayn aikana voit löytää myös hyviä alennuksia kierrätetyistä tai uusiokäytetyistä tuotteista, jotka ovat ekologisempia vaihtoehtoja.
 • Tee lahjoituksia: Singles Dayn aikana voit myös lahjoittaa rahaa tai vanhoja tuotteitasi hyväntekeväisyyteen, joka auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta ja samalla tukee muita ihmisiä tai eläimiä.

Ostamalla vastuullisesti ja ekologisesti Singles Dayn aikana voit nauttia shoppailusta ja säästöistä, samalla kun teet ympäristöystävällisiä valintoja.

Yhteenveto Sinkkupäivästä

Singles Day, eli Sinkkujen päivä, on kasvanut suosituksi shoppailupäiväksi Suomessa, tarjoten kuluttajille monipuolisia alennuksia ja erikoistarjouksia. Parhaat tarjoukset voivat löytyä eri tuotekategorioista, kuten vaatteista, huonekaluista, koruista, kosmetiikasta, elektroniikasta ja monista muista.

Singles Dayn aikana kannattaa olla valppaana ja seurata aktiivisesti eri verkkokauppojen ja kivijalkaliikkeiden tarjouksia, sillä suosituimmat tuotteet voidaan myydä loppuun nopeasti. Muista myös huomioida vastuullisuus ja ekologisuus ostosten teossa, jotta shoppailukokemus on mahdollisimman kestävä ja ympäristöystävällinen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Singles Day?

Singles Day, eli Sinkkujen päivä, on alun perin Kiinasta lähtöisin oleva shoppailupäivä, joka järjestetään vuosittain marraskuun 11. päivänä. Se tarjoaa kuluttajille erilaisia alennuksia ja tarjouksia monenlaisista tuotteista.

Millaisia tuotteita voi löytää Singles Day -tarjouksista?

Singles Day -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, huonekaluja, koruja, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja paljon muuta, tarjoten kuluttajille monipuolisia mahdollisuuksia säästää rahaa.

Miten voi shoppailla vastuullisesti Singles Dayn aikana?

Vastuullinen shoppailu Singles Dayn aikana tarkoittaa harkittuja ostoksia, panostusta kestäviin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin sekä tarpeettoman kulutuksen välttämistä.

Etusivu » Nettivinkit » Singles Day Suomi 2023 – Parhaat tarjoukset 11.11