Shopify kokemuksia (Suomi)

Shopify on tunnettu pilvipohjainen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa käyttäjilleen joustavan ja helppokäyttöisen välineen oman verkkokauppansa luomiseen ja hallintaan. Alusta on niittänyt mainetta skaalautuvuudellaan ja käytön intuitiivisuudellaan, hankkien maailmanlaajuisesti yli 1,7 miljoonaa kauppiasta yli 175 eri maassa.

Tässä kirjoituksessa opit kaiken tärkeän Shopifysta, kuten miten se toimii dropshipping-liiketoiminnassa, mitä se maksaa ja sen lisäksi kerromme Shopify kokemuksia.

Nämä asiat tekevät Shopifysta suositun:

 • Helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä
 • Skaalautuvuus ja muokattavuus
 • Laaja valikoima ominaisuuksia ja lisäosia
 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Luotettava ja turvallinen alusta
 • Skaalautuus hienosti
 • Suosittu ja toimiva
 • Paljon lisäosia

Shopify on maailmanlaajuisesti suosittu, pilvipohjainen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa helppokäyttöisen ja skaalautuvan ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille. Sen laaja valikoima ominaisuuksia, lisäosia ja integraatioita, sekä erinomainen asiakastuki tekevät siitä vankan vaihtoehdon kauppiaiden keskuudessa, olipa kyseessä sitten perinteinen verkkokauppa tai dropshipping-liiketoiminta.

Shopifyn tärkeimmät ominaisuudet

Shopifyn suosio ei ole sattumaa. Sen tarjoamat ominaisuudet ovat käyttäjäystävällisiä ja suunniteltu tukemaan kaupan kasvua. Ennen kaikkea sen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Tämä tekee alustasta houkuttelevan valinnan kaikille yrittäjille, olipa heidän tekninen osaamisensa millä tasolla tahansa.

Alustan skaalautuvuus ja muokattavuus on merkittävä tekijä Shopifyn suosiossa. Olipa kyseessä pieni kotitoimistopohjainen yritys tai suuri monikansallinen yritys, Shopifyn alusta kasvaa yrityksen mukana.

Shopifyn tarjoama laaja valikoima ominaisuuksia ja lisäosia tekee alustasta monipuolisen ja joustavan. Lisäosien avulla käyttäjät voivat lisätä uusia toimintoja, kuten sosiaalisen median integraatioita, SEO-työkaluja, asiakas-arvosteluita ja paljon muuta.

Luotettavuus ja turvallisuus ovat myös erittäin tärkeitä verkkokaupan alustoille, ja tässä Shopify loistaa. Sen asiakaspalvelu on saanut hyviä arvosteluja ja se on aina valmiina auttamaan.

Tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa:

 • Tuotehallinta
 • Tilausten käsittely
 • Maksunvälitys
 • Kuljetus
 • Asiakaspalvelu
 • Analytiikka
 • Markkinointi
 • Lisäosat

Shopify kokemuksia: Asiakkaiden näkökulma

Asiakkaiden kokemukset Shopifyn kanssa ovat olleet pääosin positiivisia. Verkkokauppiaat ovat kiitelleet alustan helppokäyttöisyyttä, skaalautuvuutta ja monipuolisia ominaisuuksia. Erityisesti alustan asiakaspalvelu on saanut kiitosta olemalla nopeasti tavoitettavissa ja valmiina ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

Shopify on saanut hyvät arvosanat useilta arvostelusivustoilta. Esimerkiksi Trustpilot-sivustolla Shopifyn keskiarvoarvosana on 4,5/5 tähteä perustuen yli 20 000 arvosteluun.

Käyttäjät ympäri maailmaa jakavat positiivisia kokemuksiaan Shopifyn kanssa.

Tässä muutamia esimerkkejä Shopifyn käyttäjien kokemuksista:

 • ”Shopify on helpoin tapa luoda ja hallita verkkokauppaa. Olen ollut todella tyytyväinen alustaan.”
 • ”Shopify on erittäin skaalautuva alusta. Olen voinut kasvattaa verkkokauppaani Shopifyn avulla ilman ongelmia.”
 • ”Shopifyn asiakaspalvelu on erittäin hyvä. He ovat aina olleet valmiita auttamaan minua, kun olen tarvitsenut apua.”
 • Lue lisää kokemuksia Shopifyn sivuilla

Shopifyn hinta

shopify hinta

Shopifyn hinnat alkavat 24 eurosta kuukaudessa, joka on varsin kilpailukykyinen verrattuna muihin markkinoilla oleviin verkkokauppa-alustoihin. Hinnoittelu on joustavaa ja vaihtelee käyttäjän tarvitsemien ominaisuuksien mukaan. Tämä mahdollistaa jokaiselle yritykselle sopivan ratkaisun löytämisen. Shopify tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, joten potentiaaliset käyttäjät voivat tutustua alustaan ennen lopullista päätöstä.

Shopifyn lisäosat

Shopify tarjoaa laajan valikoiman lisäosia, jotka mahdollistavat verkkokaupan räätälöinnin yksilöllisiin tarpeisiin. Lisäosat kattavat erilaiset kategoriat, kuten ulkoasun muokkaaminen, toiminnallisuuden parantaminen, analytiikan, markkinoinnin ja paljon muuta.

Suositut lisäosat kattavat näitä ominaisuuksia

 • Ulkoasu
 • Toiminnallisuudet
 • Analytiikka
 • Markkinointi

Shopifyn asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun merkitys verkkokauppa-alustan käytössä on korvaamaton. Shopify tarjoaa monipuolista tukea käyttäjilleen sähköpostin, puhelimen ja chatin kautta. Lisäksi se tarjoaa kattavan tukikeskuksen, josta löytyy ohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Shopifyn haittapuolia

Kuten missä tahansa palvelussa, Shopifyssäkin on muutamia haittapuolia. Yksi niistä on kustannukset: Shopifyn hinta voi nousta korkeaksi, jos tarvitset paljon lisäominaisuuksia. Kuitenkin alustan laatu, helppokäyttöisyys ja monipuolisuus ovat useimmille kauppiaille painavia syitä valita juuri Shopify.

Shopify Suomi on kasvava markkina

Shopifyn sivuilla on tukea Suomeksi

Shopify on ottanut jalansijaa myös Suomen markkinoilla. Suomalaiset kauppiaat ovat ottaneet alustan innokkaasti käyttöön ja hyödyntävät sen monipuolisia ominaisuuksia. Shopify tarjoaa paitsi globaalin alustan myös paikallisen tuen, mikä on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon Suomessa.

Suomalaisten käyttäjien keskuudessa Shopify on kiitelty erityisesti käyttöliittymänsä selkeydestä, alustan joustavuudesta sekä monipuolisesta lisäosien valikoimasta. Suomenkielinen asiakastuki ja ohjeistus auttavat suomalaisia kauppiaita hyödyntämään alustan tarjoamia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Shopify ja dropshipping

shopify dropshipping

Shopify tarjoaa erinomaiset valmiudet dropshipping-liiketoimintamalliin. Dropshipping tarkoittaa liiketoimintamallia, jossa verkkokauppias myy tuotteita suoraan tavarantoimittajalta kuluttajalle ilman, että itse koskaan käsittelee fyysistä tuotetta. Shopifyn avulla dropshipping-kaupan perustaminen on suoraviivaista, ja sen tarjoamat integraatiot suosittuihin dropshipping-palveluihin, kuten Oberlo ja Spocket, tekevät tuotteiden lisäämisestä ja tilausten hallinnasta helppoa.

Dropshipping on hyvä tapa aloittaa verkkokauppaliiketoiminta ilman suuria alkuinvestointeja varastonhallintaan. Shopify tarjoaa alustan, joka on optimoitu tätä liiketoimintamallia varten, tarjoten kauppiaalle kattavat työkalut ja resurssit menestyksekkään dropshipping-kaupan luomiseen ja hallintaan.

Yhteenveto

Shopify on monipuolinen ja skaalautuva verkkokauppa-alusta, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille. Sen helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, laaja valikoima ominaisuuksia ja lisäosia sekä erinomainen asiakaspalvelu tekevät siitä suositun valinnan kauppiaiden keskuudessa. Netissä jaetaan edellä mainituista syistä paljon positiivisia Shopify kokemuksia.

Shopify tarjoaa myös mahdollisuuden dropshipping-toimintaan ja tukee suomalaisia kauppiaita suomenkielisellä asiakastuella. Vaikka Shopifyn hinnat voivat nousta, jos tarvitset paljon ominaisuuksia, alusta tarjoaa joustavuutta ja kattavuutta, joka voi olla avain menestyvän verkkokaupan luomiseen.

Kokeile Shopifyta maksutta klikkaamalla tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Shopify Suomi saatavilla?

Kyllä, Shopifyn käyttöliittymä on saatavilla suomeksi, ja he tarjoavat myös suomenkielistä asiakastukea.

Onko Shopifylla ilmaista kokeiluaikaa?

Kyllä, Shopify tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jossa pääsee testaamaan alustan ominaisuuksia ennen sitoutumista.

Mitkä ovat Shopifyn hinnat?

Shopifyn perushinta on alkaen 24€ kuukaudessa, mutta hinta voi nousta riippuen tarvituista ominaisuuksista ja lisäosista. Voit saada alennusta ja etuja maksamalla pidemmän ajanjakson etukäteen.

Voinko käyttää Shopifyta dropshipping-liiketoimintaan?

Kyllä, Shopify on erinomainen valinta dropshipping-liiketoimintaan, ja se tarjoaa integraatioita useiden suosittujen dropshipping-palveluiden kanssa.

Onko Shopify turvallinen?

Shopify on erittäin turvallinen alusta. Se on PCI DSS -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se täyttää kaikki maksukorttitietojen turvallisuusstandardien vaatimukset.

Etusivu » Nettivinkit » Shopify kokemuksia (Suomi)