Sarenza – Ranskalainen kenkä- ja laukkukauppa

0

Sarenza on ranskalainen yritys, jota on perustettu vuonna 2005, ja sen päätoimipaikka on Pariisissa. Sivustolla myydään kenkiä ja laukkuja eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin. Kerro Sarenza kokemuksiasi muille lukijoille kommenttikentässä. Sarenzan Suomi sivu on suljettu, mutta Sarenza.eu -sivu on vielä käytössä.


Lisäksi myynnissä on sukkia ja sukkahousuja sekä hoito- ja lisätarvikkeita, kuten pohjallisia ja kenkävoiteita naisille, miehille ja lapsille. Sarenzasta löytyy 751 merkkiä, esimerkiksi Marc O’Polo, Michael Kors, UGG, Nike, Puma, Selected Homme, Ted Baker, Vans ja Versace.

1. Minkälainen on Sarenzan toimitus?

Sarenza -nettikauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen Suomeen valitusta toimitustavasta riippumatta. Voit siis tilata minkä arvoisen tuotteen tahansa, eikä sinun tarvitse miettiä toimituskuluja. Palautus on maksettu puolestasi ennakkoon. Toimitusaika suomeen on 3-4 päivää, jos teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 15. PostNord ilmoittaa sinulle tekstiviestitse tai sähköpostitse, kun pakettisi on saapunut valitsemaasi noutopisteeseen.

Sinun on rekisteröityvä sivustolle, jotta voit tehdä tilauksen. Aloita tilauksen tekeminen kirjautumalla omalle asiakastilille, etsi haluamasi tuotteet ja siirrä ne ostoskoriin, jonka jälkeen pääset ne ostamaan. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty. Vahvistussähköpostissa löytyy seurantanumero lähetyksellesi. Sama numero löytyy myös asiakastililläsi kohdassa ”Tilaukseni”. Seurantanumeron avulla voit seurata lähetyksesi toimituksen edistymistä katsomalla PostNordin toimituksen seurantatietoja.

2. Kuinka palautan Sarenzaan?

Tilaamallasi tuotteella on sadan päivän eli noin kolmen kuukauden vaihto ja palautusoikeus. Kun palautetut tuotteet ovat uusia eikä niitä ole käytetty ja ne ovat alkuperäisessä laatikossaan, saat hyvityksen ilman ylimääräisiä toimenpiteitä viiden päivän kuluessa siitä, kun tuote palaa Sarenzan varastoon.

Sarenzassa kaikki arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Kun teet tilauksesi viikonloppuna, se lähetetään maanantaina iltapäivällä. Juhlapyhinä tehdyt tilaukset pakataan ja lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Miten tuote palautetaan?
Ilmoita sivustolla asiakastilisi kautta, mitä tuotteita haluat palauttaa.

1. Klikkaa ”Tilini” ja kirjaudu sisään. Napsauta haluamasi tilausta.
2. Valitse tuote, jota haluat palauttaa. Ilmoita palautuksen syy ja kuljetusliike (PostNord) ja vahvista.
3. Pakkaa tuote.
5. Tulosta palautuskortti ja liimaa se paketin päälle. Jos et omista tulostinta, voit tilata palautuskortin itsellesi kotiin asiakaspalvelun kautta. Säilytä huolella sinulle annettu lähetystodistus
5. Palautettujen tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa.
6. Hyvitys maksetaan tilillesi noin viikon kuluttua siitä, kun palautuspakettisi on saapunut varastoon.

3. Millä maksan tilaukseni?

Sarenzalla voit maksaa Visalla, Master Cardilla, Paypalilla tai Klarna laskulla. Klarnalasku lähetetään aina sähköpostitse. Lue myös opas PayPal-tilin avaamiseen

4. Sarenza kokemuksia

Tilaajat ovat olleet eniten tyytyväisiä monipuoliseen valikoimaan sekä hyvään laatuun ja nopeaan toimitukseen. Valikoimassa on tuotteita, joita ei Suomessa saa mistään ostettua. Myös asiakaspalveluun ollaan oltu tyytyväisiä, sillä vastaukset kysymyksiin ovat tulleet nopeasti.

Hälytykset-toiminto on ollut asiakkaiden suosiossa, sen avulla voi luoda hälytyksiä saadakseen joka viikko sähköpostitse tiedot suosikkimerkkien uutuuksista. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä myös tarjoustuotteisiin, jotka voivat olla jopa -50%. Pettyneitä asiakkaita on myös ollut, kun esimerkiksi tietty suosittu tuote oli loppuunmyyty.

Mitä mieltä sinä olet?

Kerro ajatuksesi Sarenzasta. Sujuiko tilauksesi hyvin? Saitko haluamasi tuotteet? Sana on vapaa, alla löytyvässä kommenttiosiossa.

Lisää mielenkiintoisia kauppoja löydät kenkien nettitilausta käsittelevästä kirjoituksestamme. Kokosimme tuohon kirjoitukseen edullisia kenkäkauppoja EU-alueelta.

1000
Top