Ruokakaupat netissä Р20 maistuvaa nettiruokakauppaa esittelyssä

14 kommenttia

Miltä kuulostaisi arki ilman ruokakaupassa ravaamista? Usko tai älä, mutta ruokakaupat netissä hoitavat ostosten keräämisen, pakkaamisen ja kuljetuksen. Ruoan tilaaminen on nykyisin yhtä helppoa, kuin minkä tahansa muunkin tavaran. Jatka lukemista ja esittelemme sinulle eri nettiruokakauppoja Suomesta ja ulkomailta.

Matsmart

matsmart kokemuksia

myy hyvää ylijäämäruokaa 20-90% alennuksella. Kaupan tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä. Valikoimasta löytyy samoja elintarvikkeita ja muita tuotteita, mitä tavallisistakin ruokakaupoista löytyy. Matsmartilla on kattavat toimitusvaihtoedot, nopea toimitus ja hyvät maksutavat.

Katso Matsmart tarjoukset

Fiksuruoka

fiksuruoka

Fiksuruoka.fi -kaupasta tilaat kätevästi mm. eri kesto- ja kuivaruoat. Palvelu on mukana vähentämässä ruokahävikkiä ostamalla ja myymällä eteenpäin loppu- ja poistoeriä tuotteista. Lue lisää Fiksuruoka.fi -kaupasta.

K-Ruoka

k ruoka kokemuksia

K-ruoka.fi -nettikauppa toimittaa ruokaostoksesi lähimmästä toimipisteestä kotiisi. Valikoimasta löydät myös tuoreet kasvikset ja hedelmät. Voit noutaa ostoksesi myös itse.

Kauppahalli24

kauppahalli24 kokemuksia

Kauppahalli24.fi -nettikauppa toimittaa tuoreet ruoka-ainekset kotiisi, jos asut Uudenmaalla. Palvelu kerää ja pakkaa ostoksesi ja toimittaa ne kylmäautolla kotiisi.

Prisma – Foodie

prisma kokemuksia

Foodie.fi -palvelussa on laaja valikoima erilaisia elintarvikkeita ja voit tilata ne kotiisi tai noutaa itse. Sivuilta löydät myös paljon erilaisia reseptejä.

Urjalan Makeistukku

urjalan makeistukku kokemuksia

Urjalanmakeistukku.fi on Suomalainen kuuluisa ja suosittu makeisia myyvä verkkokauppa.

Foodora

foodora kokemuksia

Mikäli kokkailu ei ole juttusi ja haluat valmiiksi tehtyä herkkuruokaa suoraan kotiin, kannattaa tutustua Foodoraan. Foodoran kautta tilaat nopeasti valmiit annokset kotiin.

Foodora.fi on perustettu M√ľnchenissa huhtikuussa 2014. Foodora on my√∂s ruokaa v√§litt√§v√§ mobiilipalvelu. Se kuljettaa ruokaa l√§hes ainoastaan polkupy√∂rill√§. Foodoralla voit tehd√§ ennakkokotiintilauksia tai v√§ltty√§ jonottamiselta ja tilata ruoat jo ennen saapumistasi haluamaasi ravintolaan.

Ota Foodora alennus

Wolt

wolt kokemuksia

Wolt.com on ruokaa välittävä mobiilipalvelu, joka tällä hetkellä toimii Espoossa, Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Mukana on yli 600 ravintolaa, joista voit saada ruoat kotiisi 20minuutissa. Woltin avulla voit myös säästyä jonottamiselta ravintolassa ja tilata ruoat jo ennen ravintolaan saapumistasi.

Ota Wolt alennus

Sannan Ruokakassi

sannan ruokakassi kokemuksia

Jos olet kiireinen ja haluat valmiit reseptit aineksineen kotiisi, ruokakassipalvelut voivat olla hyödyllisiä. Tutustu esimerkiksi Sannan Ruokakassiin, joka on helppokäyttöinen palvelu.

Sannanruokakassi.fi on verkkokauppa, josta voit tilata reseptit ja aterioiden raaka-aineet helposti kotiisi kuljetettuna. Ruokakassin saat tilattua koko perheelle tai vain parille ruokailijalle. Helpoilla ja selkeillä ohjeilla valmistat hetkessä terveellisen ja herkullisen aterian! Sannan Ruokakassia tilataan jatkuvana tilauksena joka toiselle maanantaille tai joka maanantaille. Tilaus tehdään aina viimeistään toimitusta edeltävän viikon maanantaina.

Makuviikko

makuviikko kokemuksia

Makuviikko.fi -sivusto tuo kotiisi viikon ruokien ainekset ja reseptit. Palvelu syntyi kun kaksi suurta ruokakassitoimittajaa Syö Hyvin ja Middag yhdistyivät.

nettiruokakaupat

Discandoo

discandoo kokemuksia

Discandoo.com on saksalainen ruoka- ja elintarvikekauppa netissä. Valikoimissa myös alkoholituotteia. Kauppa toimittaa tuotteensa EU-alueelta, kuten muutkin tässä esitellyt kaupat.

Netpris

netpris kokemuksia

Netpris.net on saksalainen alkoholi ja elintarvikekauppa netissä. Valikoimassa on juomien lisäksi esimerksiksi makeisia, suklaita, pähkinöitä ja kaikenlaisia päivittäistavaroita.

All You Need Fresh

all you need fresh kokemuksia

Allyouneedfresh.de on Saksalainen supermarket, josta voit tilata ruokatarvikkeita laskulla. Ruoan lisäksi myytävänä kaikkea samaa, mitä tavallisissakin marketeissa myydään. Verkkokauppa ei toimita sellaisia tuotteita, jotka voivat pilaantua matkalla Suomeen.

American Food 4 U

american food4u kokemuksia

Americanfood4u.de on Saksalainen ruokaverkkokauppa, joka myy USA:sta tuotuja elintarvikkeita. Valikoimasta löytyy Amerikkalaisia herkkuja, kuten makeisia, virvoitusjuomia, energiajuomia, kastikkeita, kuivalihaa ja mausteita. Kauppa myy sekä yksittäisä tuotteitta että tukkueriä.

American Candy

american candy kokemuksia

Americancandy.de on Saksalainen nettikauppa, joka myy pääasiassa amerikkalaisia, mutta myös saksalaisia tuotteita, kuten limuja, makeisia, keksejä, naposteltavaa kastikkeita ja alkoholia. Kaupan tuotteita tuskin löytää suomalaisista kaupoista. Valikoimassa paljon erittäin harvinaisia tuotteita eri merkeiltä.

My American Market

my american market kokemuksia

Myamericanmarket.com on Ranskalainen ruokaverkkokauppa, joka myy amerikkalaisia elintarvikkeita. Valikoimassa mm. sipsejä, keksejä, makeisia ja virvokkeita.

World Of Sweets

world of sweets kokemuksia

Worldofsweets.de on Saksalainen verkkokauppa, joka myy karkkeja halvalla. Valikoima on runsas ja siihen sisältyy myös virvoitusjuomia, joiden hinnat ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa.

Candyhouse

candyhouse kokemuksia

Candyhouse.de on Saksalainen karkkiverkkokauppa, joka myy tuotteitaan tukkuhintaan. Kaupasta löytyy paljon erilaisia, suomalaisille tuntemattomia tuotemerkkejä.

ruokakauppoja netissä

Ajanpuute on yksi syy tilata ruokaa netistä

Netistä on helppo klikkailla tuotteet ostoskoriin ja tilata ne lähimpään noutopisteeseen tai jopa suoraan kotiovelle. Ruokakaupat netissä hoitavat puolestasi kauppamatkan, tuotteiden keräämisen, sekä kuljetuksen.

Netissä on monipuolinen valikoima

Toinen syy ruoan tilaamiseen netistä on laaja ja uusi valikoima. Et todennäköisesti löydä lähikaupastasi samoja tuotteita kuin netistä. Varsinkin ulkomailta tilatessa, löydät eri maiden omia, täysin uusia merkkejä. Ehkä löydät uuden suosikin?

Voit löytää halvemmat hinnat

Kolmas syy netistä tilaamiseen on halvat hinnat. Netistä löytyy monia ruokaverkkokauppoja, jotka myyvät ruoka-aineita jopa 80% alennuksella. On tärkeää kuitenkin verrata hintoja, sillä joskus joukossa voi olla tuotteita, jotka maksavat enemmän kuin tavallisessa kaupassa.

Pohjoismaalaiset ja Suomalaiset nettiruokakaupat

Nettiruokakauppoja syntyy nyt kovaa tahtia pohjoismaissa, myös Suomessa. Joillain kaupoilla on täysin suomenkieliset sivut, mutta toimitus tapahtuu silti muualta. Tästä esimerkkinä Matsmart, joka toimittaa Ruotsista.

Loppusanat

Huomioithan, että sivuilla ilmoitetut toimituskulut, toimitusajat ja maksutavat saattavat vaihdella. Tiedot pitävät paikkansa kirjoitushetkellä. Lisäämme listaan lisää nettiruokakauppoja, kun löydämme niitä.

Voit kommentoida alle, mistä kaupoista olet itse tilannut. Näin autat muita lukijoita löytämään mielenkiintoisia kauppoja. Olivatko nämä ruokakaupat netissä uusia sinulle?


Etusivu ¬Ľ Ostokset

14 kommenttia artikkeliin ”Ruokakaupat netiss√§ – 20 maistuvaa nettiruokakauppaa esittelyss√§”

  1. Wolt toimii ainakin my√∂s Lahdessa ja muistaakseni Matsmart laski pysyv√§sti postituksen hintaa mainitusta ūüĎć‚ú®

    Vastaa
  2. Netpris.dk/finland on my√∂s hyv√§ kauppa tilailla! Vaikka p√§√§asiassa alkoholijuomien ostaminen tulee edulliseksi, on valikoimissa my√∂s karkkia, suklaata, virvoitusjuomia ym ūüôā

    Vastaa

Jätä kommentti