Rosegal on kiinalainen nettivaatekauppa, jonka laatu ei aina vastaa odotuksia

4 kommenttia

Rosegal tarjoaa laajan kirjon erilaisia muotivaatteita sekä miehillle, että naisille. Lisäksi heillä on valikoimissaan plus-koon vaatteita. Erilaiset osastot Rosegal-verkkokaupassa ovat: korut, koti, vintage, kengät ja asusteet. Jos haluat tehdä edullisia vaateostoksia ja sinulla ei ole kiire tuotteiden saamisen kanssa, Rosegal voi sopia sinulle. Katso Rosegal tarjouksia tästä.

Rosegalin tuotevalikoimasta löytyy paljon alaluokkia, joista jokainen löytää luultavasti tarvitsemansa. Tämän kaupan etuihin kuuluu muun muossa ilmainen toimitus, päivittäiset tarjoukset, sekä usein lisättävät uutuustuotteet.

Shoppailu aloitetaan näin

Tilaaminen Rosegal-verkkokaupasta vaatii rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä nopeasti Facebook- tai Google-tilisi avulla, tai voit käyttää sähköpostiosoitettasi. Kun olet syöttänyt yhteystietosi, voit siirtyä shoppailemaan. Varaudu kuitenkin siihen, että saatat saada paljon roskapostia ja mainoksia liittymisesi jälkeen. Voit onneksi rajoittaa mainoksia tilisi asetuksista.

Rosegal ja tulli

Rosgalista voi saada ilmaisen toimituksen, mutta tilaukset tulvat pääsääntöisesti kiinasta, joten ostajan on hyvä varautua mahdollisiin arvonlisäveroihin ja tullimaksuihin. Saadessasi saapumisilmoituksen, hoida nettitullaus ja maksa mahdollinen Postin käsittelymaksu niin tilauksesi pääsee jatkamaan matkaa. Lisätietoja nettitullauksesta löydät Tullin verkkosivuilta.

Rosegal kokemuksia

Rosegal on kiinalainen verkkokauppa, joten parasta laatua ei kannata odottaa. Kauppa on samaa sarjaa esimerkiksi Dresslilyn kanssa. Tietysti jotkut tuotteista ovat hyv√§laatuisia, mutta yleens√§ tuotteen laatu vastaa sen hintaa. √Ąl√§ siis odota huippuhienoa vaatetta t√∂rkyhalvalla! Monet asiakkaat pettyv√§t t√§h√§n kauppaan juuri t√§m√§n asian takia.

rosegal vaate

Tarkista koot

Kannattaa ottaa selvää mikä aasian koko vastaa EU-kokoa. Aasialaiset koot ovat yleensä noin 2 numeroa pienempiä, kuin täkäläiset. Usein asiakkaiden tilaamat vaatteet saattavat olla liian pieniä tai liian isoja. Postitusajaksi luvataan sivustolla 7-25 päivää, mutta kannattaa varautua siihen, että paketin saapumiseen voi mennä kauemminkin.

I SPENT $300 ON ROSEGAL | Is This Brand A Scam?! First Impression!

 

Katso käyttäjien kuvat

Jos haluat siis onnistua Rosegal tilauksessasi, älä tilaa tuotetta, jossa ei ole käyttäjien kuvia. Lue aina arvosteluja ja ole tarkkaavainen, jotta tilaat oikean koon. Jos tuotteen kuvat ovat liian hyvännäköisiä, ne eivät yleensä ole oikeasta tuotteesta jota ollaan toimittamassa. Tämä on harmillinen ongelma näiden halpojen kiinalaisten vaatekauppojen keskuudessa.

Tottakai, joillain asiakkailla on todella hyviäkin kokemuksia Rosegal kaupasta. Ei kauppa siis täysin huijausta ainakaan ole ja voit oikeasti tehdä huippuhyviä löytöjä halpaan hintaan. Kannattaa tutustua kauppaan ja tehdä ensin vaikka pieni koetilaus. Toivoisimme myös, että kertoisit oman tilauskokemuksesi alla. Kerro myös suositteletko kauppaa muille vai pitäiskö sitä ehdottomasti välttää?

Mitä mieltä sinä olet?

Tilaisitko mielummin hieman isommasta ja tunnetummasta kiinakaupasta? Siinä tapauksessa lue AliExpress tilaamisesta kertova kirjoituksemme. Kyseinen kauppa on yksi suurimmista nettikaupoista. Sieltä löytyy todennäköisesti samat vaatteet mitä Rosegalistakin.

Jos pidit t√§st√§ kirjoituksesta, voit jakaa sen vaikka kavereillesi. √Ąl√§ my√∂sk√§√§n ep√§r√∂i j√§tt√§√§ kirjoituksen alle kommenttia, jos sinulla on jotain kysytt√§v√§√§. Kaikkiin kommentteihin vastataan ja pyrimme auttamaan sinua ongelmissasi mahdollisimman hyvin. Kiitos viel√§ lukemisesta!


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

4 kommenttia artikkeliin ”Rosegal on kiinalainen nettivaatekauppa, jonka laatu ei aina vastaa odotuksia”

  • Hei, kirjaudu Rosegaliin ja katso ”My orders”. Sielt√§ n√§et tilauksesi tilan.

   Jos siitä ei ole apua, lähetä heidän asiakaspalveluun viesti. Alla linkki
   https://support.rosegal.com/ticket/ticket/index?lang=en

   Valitse ”Question type” -> ”Check the order status”
   Syötä tarvittavat tiedot ja lähetä viesti, jossa kerrot tilanteesi. Voit myös vaatia rahojen palautusta, koska tässä on kestänyt niin kauan.

   Suosittelen jatkossa odottamaan max. 1kk ja vaatia sitten rahojen palautusta.

   Vastaa
 1. Ihan paska nettikauppa. Lähettivät ainakin 2 numeroa liian pienen vaatteen ja toinen vaate puuttui kokonaan. Millään ei saa yhteyttä koska ei toimi kunnolla sivut. Sinne meni ne rahat. Onneksi summa ei päätä huimaa.

  Vastaa
  • Kiitos kommentistasi, hyv√§ tiet√§√§!

   Maksoitko muuten PayPalilla? Voit pyyt√§√§ helposti hyvityst√§. Katso PayPal-ohjeemme kohta ”Usein kysytyt kysymykset” ja ”Miten voin pyyt√§√§ hyvityst√§”.

   Jos maksoit luottokortilla, tee valitus luottokorttiyhtiöllesi, niin saat ehkä rahat takaisin.

   Pääsitkö muuten tähän tukisivulle Rosegalissa? Sieltä voit laittaa viestin asiakaspalveluun.

   Toivottavasti tästä oli jotain apua ja saat hyvityksen.

   Vastaa

Jätä kommentti