Rosegal on kiinalainen nettivaatekauppa, jonka laatu ei aina vastaa odotuksia

4

Rosegal tarjoaa laajan kirjon erilaisia muotivaatteita sekä miehillle että naisille. Lisäksi heillä on valikoimissaan plus-koon vaatteita. Erilaiset osastot Rosegal-verkkokaupassa ovat: Korut, koti, vintage, kengät ja asusteet. Jos haluat tehdä edullisia vaateostoksia ja sinulla ei ole kiire tuotteiden saamisen kanssa, Rosegal voi sopia sinulle. Katso Rosegal tarjouksia tästä.

Näistä osastoista löytyy paljon myös alaluokkia, joista jokainen löytää tarvitsemansa. Rosegal on kiinalainen muodin verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen. Sivustolle lisätään uusia tuotteita päivittäin ja heillä on myös päivittäisiä tarjouksia.

Shoppailu aloitetaan näin

Tilaaminen Rosegal-verkkokaupasta vaatii rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä Facebook- tai Google-tilisi avulla. Voit myös rekisteröityä suoraan sivustolle. Kun olet syöttänyt yhteystietosi, voit siirtyä shoppailemaan. Varaudu kuitenkin siihen, että saatat saada paljon roskapostia ja mainoksia liittymisesi jälkeen. Voit onneksi rajoittaa mainoksia tilisi asetuksista.

Rosegal ja tulli

Tuotteet lähetetään sinulle ilmaisella toimitusmaksulla, mutta kannattaa tilata sivustolta erissä, jotta tuotteet eivät jäisi tulliin. Kun tuotteen arvo ylittää 22€, on mahdollista, että se jää tulliin. Jos näin tapahtuu, tulen sinun maksaa tarvittavat arvonlisäverot.

rosegal tulli

Rosegal kokemuksia

Rosegal on kiinalainen verkkokauppa, joten parasta laatua ei kannata odottaa. Kauppa on samaa sarjaa esimerkiksi Dresslilyn ja Sammydressin kanssa. Tietysti jotkut tuotteista ovat hyvälaatuisia, mutta yleensä tuotteen laatu vastaa sen hintaa. Älä siis odota huippuhienoa vaatetta törkyhalvalla! Monet asiakkaat pettyvät tähän kauppaan juuri tämän asian takia.

rosegal vaate

Kannattaa ottaa selvää mikä aasian koko vastaa EU-kokoa. Usein asiakkaiden tilaamat vaatteet saattavat olla liian pieniä tai liian isoja. Postitusajaksi luvataan sivustolla 7-25 päivää, mutta kannattaa varautua siihen, että paketin saapumiseen voi mennä enemmänkin aikaa.

Jos haluat siis onnistua Rosegal tilauksessasi, älä tilaa tuotetta, jossa ei ole käyttäjien kuvia. Lue aina arvosteluja ja ole tarkkaavainen, jotta tilaat oikean koon. Jos tuotteen kuvat ovat liian hyvännäköisiä, ne eivät yleensä ole oikeasta tuotteesta, jota ollaan toimittamassa. Tämä on harmillinen ongelma näiden halpojen kiinalaisten vaatekauppojen keskuudessa.

Tottakai, joillain asiakkailla on todella hyviäkin kokemuksia Rosegal kaupasta. Ei kauppa siis täysin huijausta ainakaan ole ja voit oikeasti tehdä huippuhyviä löytöjä halpaan hintaan. Kannattaa siis tutustua kauppaan ja tehdä ensin vaikka pienempi koetilaus. Toivoisimme myös, että kertoisit oman tilauskokemuksesi alla. Kerro myös suositteletko kauppaa muille vai pitäiskö sitä ehdottomasti välttää?

Mitä mieltä sinä olet?

Tilaisitko mielummin hieman isommasta ja tunnetummasta kiinakaupasta? Siinä tapauksessa lue AliExpress tilaamisesta kertova kirjoituksemme. Kyseinen kauppa on yksi suurimmista nettikaupoista. Sieltä löytyy todennäköisesti samat vaatteet mitä Rosegalistakin.

Jos pidit tästä kirjoituksesta, voit jakaa sen vaikka kavereillesi. Älä myöskään epäröi jättää kirjoituksen alle kommenttia, jos sinulla on jotain kysyttävää. Kaikkiin kommentteihin vastataan ja pyrimme auttamaan sinua ongelmissasi mahdollisimman hyvin. Kiitos vielä lukemisesta!

1000
2 Kommenttiketjuja
2 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
3 Eri kommentoijia
Tuula Lahtinen

Tilasin jo n. 2 kk sitten eikävieläkään tullut perille ja maksettu on.

Ei saa suosiota

Ihan paska nettikauppa. Lähettivät ainakin 2 numeroa liian pienen vaatteen ja toinen vaate puuttui kokonaan. Millään ei saa yhteyttä koska ei toimi kunnolla sivut. Sinne meni ne rahat. Onneksi summa ei päätä huimaa.

Top