Rosegal – Vaatteita ja asusteita Kiinasta

0

Rosegal tarjoaa laajan kirjon erilaisia muotivaatteita sekä miehillle että naisille. Lisäksi heillä on valikoimissaan plus-koon vaatteita. Erilaiset osastot Rosegal-verkkokaupassa ovat: Korut, koti, vintage, kengät ja asusteet. Jos haluat tehdä edullisia vaateostoksia ja sinulla ei ole kiire tuotteiden saamisen kanssa, Rosegal voi sopia sinulle.

Näistä osastoista löytyy paljon myös alaluokkia, joista jokainen löytää tarvitsemansa. Rosegal on kiinalainen muodin verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen. Sivustolle lisätään uusia tuotteita päivittäin ja heillä on myös päivittäisiä tarjouksia.

Rekisteröityminen

Tilaaminen Rosegal-verkkokaupasta vaatii rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä Facebook- tai Google-tilisi avulla. Voit myös rekisteröityä suoraan sivustolle. Kun olet syöttänyt yhteystietosi, voit siirtyä shoppailemaan.

Rosegal ja tulli

Tuotteet lähetetään sinulle ilmaisella toimitusmaksulla, mutta kannattaa tilata sivustolta erissä, jotta tuotteet eivät jäisi tulliin. Kun tuotteen arvo ylittää 22€, on mahdollista, että se jäisi tulliin, jolloin sinulle tulee maksettavaksi arvonlisävero.

Rosegal kokemuksia

Rosegal on kiinalainen verkkokauppa, joten parasta laatua ei kannata odottaa. Tietysti jotkut tuotteista ovat hyvälaatuisia, mutta yleensä tuotteen laatu vastaa sen hintaa. Monet asiakkaat pettyvät tähän kauppaan juuri tämän asian takia.

Kannattaa ottaa selvää mikä aasian koko vastaa EU-kokoa. Usein asiakkaiden tilaamat vaatteet saattavat olla liian pieniä tai liian isoja.
Postitusajaksi luvataan sivustolla 7-25päivää, mutta kannattaa varautua siihen, että paketin saapumiseen voi mennä enemmänkin aikaa.

Myös paljon hyviä kokemuksia on ollut asiakkailla Rosegal-verkkokaupasta. Sivustolta löytyy asiakkaiden kuvia tuotteista sekä arvosteluja. Tämä on helpottanut tekemään ostopäätöstä, sillä ostaja näkee miltä tuote todellisuudessa näyttää.
Rosegal on saanut paljon plussaa plus-koon laajasta valikoimasta.

Onko sinulla kokemuksia Rosegal verkkokaupasta? Kerro niitä kommenteissa.

   

Katso seuraavaksi:

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista