Rosegal nettikauppa – Vaatteita Kiinasta

Rosegal tarjoaa laajan kirjon erilaisia muotivaatteita sekä miehillle, että naisille. Lisäksi heillä on valikoimissaan plus-koon vaatteita. Erilaiset osastot Rosegal-verkkokaupassa ovat: korut, koti, vintage, kengät ja asusteet. Jos haluat tehdä edullisia vaateostoksia ja sinulla ei ole kiire tuotteiden saamisen kanssa, Rosegal voi sopia sinulle. Katso Rosegal tarjouksia tästä.

Rosegalin tuotevalikoimasta löytyy paljon alaluokkia, joista jokainen löytää luultavasti tarvitsemansa. Tämän kaupan etuihin kuuluu muun muossa ilmainen toimitus, päivittäiset tarjoukset, sekä usein lisättävät uutuustuotteet. Täältä löydät lisää naisten vaatekauppoja.

aliexpress
  • Kaikkea mahdollista
  • Useita kategorioita
  • Halvat hinnat
rosegal
  • Paljon vaatteita
  • Naisille ja miehille
  • Toimitus Kiinasta

Rosegal tilaus

Tilaaminen Rosegal-verkkokaupasta vaatii rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä nopeasti Facebook- tai Google-tilisi avulla tai voit käyttää sähköpostiosoitettasi. Kun olet syöttänyt yhteystietosi, voit siirtyä shoppailemaan. Varaudu kuitenkin siihen, että saatat saada mainoksia liittymisesi jälkeen. Voit onneksi rajoittaa mainoksia tilisi asetuksista tai peruuttaa ne sähköpostin lopussa olevasta linkistä.

Rosegal ja tulli

Rosgalista voi saada ilmaisen toimituksen, mutta tilaukset tulevat pääsääntöisesti kiinasta, joten ostajan on hyvä varautua mahdollisiin arvonlisäveroihin ja tullimaksuihin. Saadessasi saapumisilmoituksen, hoida nettitullaus ja maksa mahdollinen Postin käsittelymaksu niin tilauksesi pääsee jatkamaan matkaa. Lisätietoja nettitullauksesta löydät Tullin verkkosivuilta.

Rosegal kokemuksia

rosegal suomi
Joissain Kiinakaupoissa tuotekuvat eivält välttämättä vastaa totuutta

Rosegal on kiinalainen verkkokauppa, joten parasta laatua ei kannata odottaa. Kauppa on samaa sarjaa esimerkiksi Dresslilyn kanssa. Tietysti jotkut tuotteista ovat hyv√§laatuisia, mutta yleens√§ tuotteen laatu vastaa sen hintaa. √Ąl√§ siis odota huippuhienoa vaatetta t√∂rkyhalvalla! Monet asiakkaat pettyv√§t t√§h√§n kauppaan juuri t√§m√§n asian takia.

Tarkista koot

Kannattaa ottaa selvää mikä Aasia-koko vastaa EU-kokoa. Aasialaiset koot ovat yleensä noin 2 numeroa pienempiä kuin meillä. Usein asiakkaiden tilaamat vaatteet saattavat olla liian pieniä tai liian isoja. Postitusajaksi luvataan sivustolla 7-25 päivää, mutta kannattaa varautua siihen, että paketin saapumiseen voi mennä kauemminkin.

Katso käyttäjien kuvat

Jos haluat siis onnistua Rosegal tilauksessasi, älä tilaa tuotetta, jossa ei ole käyttäjien kuvia. Lue aina arvosteluja ja ole tarkkaavainen, jotta tilaat oikean koon. Jos tuotteen kuvat ovat liian hyvännäköisiä, ne eivät yleensä ole oikeasta tuotteesta, jota ollaan toimittamassa. Tämä on harmillinen ongelma näiden halpojen kiinalaisten vaatekauppojen keskuudessa.

Tottakai, joillain asiakkailla on todella hyviäkin kokemuksia Rosegal kaupasta. Ei kauppa siis täysin huijausta ole ja voit oikeasti tehdä hyviä löytöjä halpaan hintaan. Kannattaa tutustua kauppaan ja tehdä ensin vaikka pieni koetilaus.

Rosegal kilpailijat

Rosegalin alalla toimii useita kilpailijoita, jotka tarjoavat samantyyppisiä tuotteita ja palveluita. Suurimpia näistä ovat Shein ja Zaful, jotka molemmat tarjoavat laajan valikoiman edullisia muotivaatteita. AliExpress ja Amazon, jotka ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja verkkokauppoja, tarjoavat myös valtavan valikoiman erilaisia tuotteita, jotka kilpailevat Rosegalin kanssa. Lisäksi yritykset kuten Wish tarjoavat samantyyppisiä tuotteita, ja ne ovat suosittuja kuluttajien keskuudessa niiden edullisten hintojen vuoksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tuotteita Rosegal tarjoaa?

Rosegal tarjoaa laajan valikoiman naisten ja miesten muotivaatteita, asusteita, kotituotteita ja kauneustuotteita. Heidän tuotteensa tunnetaan edullisuudestaan ja trendikkyydestään.

Onko Rosegal toimitus maailmanlaajuinen?

Kyllä, Rosegal toimittaa tuotteitaan ympäri maailmaa. Toimitusaika ja -hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan.

Onko Rosegalilla palautusoikeus?

Rosegal tarjoaa mahdollisuuden palautukseen. Asiakkaiden tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun palautusprosessin aloittamiseksi. Yleensä palautus on kuitenkin niin kallista ja vaikeaa, että asiakkaan kannattaa myydä tuote itse eteenpäin esimerkiksi Tori.fi:ssä tai kirpputorilla.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ Rosegal nettikauppa – Vaatteita Kiinasta