POP Vakuutus kokemuksia ja alennuskoodi

Jätä kommentti

POP Vakuutus on yksi kiinnostavimmista vakuutusyhtiöstä huokean hinnoittelunsa ansiosta. POP Vakuutus sai alkunsa vuonna 2012 ja kasvu on ollut nopeaa. Tällä hetkellä asiakkaita on yli 100 000 kappaletta ja kasvun odotetaan edelleen jatkuvan. Miksi kasvu on sitten ollut niin nopeaa ja kannattaako tähän vakuutukseen vaihtaa omansa? Perehdymme tähän kertomalla omia, sekä muiden kokemuksia POP Vakuutuksesta. Löydät alennuskoodin kirjoituksen lopusta.

Käyttäjien kokemuksia netistä

Nopealla Googletuksella löytää monenlaista mielipidettä kyseisestä vakuutusyhtiöstä. Suurin osa käyttäjistä kiittelee halpaa hintaa, mutta usealla asiakkaalla tuntuu olevan vaikeuksia korvauksiin liittyvissä asioissa. Toisaalta, jokaisesta vakuutusyhtiöstä löytyy niitä huonoja tarinoita hyvien lisäksi. Usein huonot kokemukset päätyvät kuitenkin jakoon hyviä herkemmin.

 

Hintaan liittyviä kommentteja netistä

  ”C180:n vakuutukset siirsin just POP:iin. Säästö edelliseen yhtiöön verrattuna noin 200€” – Lainaus Suomi24.fi

  ”Itse vaihdoin IFISTÄ poppiin ja säästöä tuli 450e/vuosi” – Lainaus Suomi24.fi

  ”Halpa ehkä, muttei kokonaisuudessaan hyvä. Hidas korvauspalvelu.” – Lainaus Vauva.fi

  ”ajelen alle parin tonnin kipolla niin mukava saada se vakuutusmaksu siihen 400e. Muualla yleensä 600-800e.” – Lainaus MuroBBS

Korvauksiin liittyviä kommentteja

  ”Eipä toiminut korvaus hyvin, sain odotella rahoja tosi pitkään.” – Lainaus Suomi24.fi

  ”Enolla paloi auto ja kyllä he ihan mallikkaasti korvasivat, sai ihan kunnon hinnankin.” – Lainaus MuroBBS

  ”Kannattaa pysyä kaukana POP Vakuutuksesta, mikäli arvostaa mm. sitä, että joku käsittelee korvaushakemuksesi.” – Lainaus Suomi24.fi

  ”Oma auto meni lunastukseen, rahat tilillä kahdessa viikossa kolarista.” – Lainaus Vauva.fi

Kirjoittajan kokemus

Kirjoittajalla on käytössään POP Kilsa -autovakuutus, joka tuli edullisemmaksi kuin kilpailevat vakuutukset. Kilsa vakuutuksessa on vuosittainen kilometrirajoitus, joka tekee siitä edullisen vaihtoehdon vähän ajavalle. Kilometrirajoituksen ylittäminen ei haittaa, sillä voit nostaa sitä netissä tarvittaessa. Vakuutuksen hallinta on ollut todella kätevää nettisivujen kautta ja mitään ongelmia ei ole koskaan sen kanssa ollut.

Vakuutusten kilpailuttaminen on loistava tapa säästää rahaa. Olemme muuten tehneet sivuillemme artikkelin, jossa kerromme miten säästää rahaa. Eli jos erilaiset rahan säästövinkit kiinnostaa, suosittelemme lukemaan tuon.

Kannattaako POP Vakuutus?

Netissä olevat kokemukset tuntuvat olevan vähän laidasta laitaan. Voi olla, että vaikeampien tapauksien kanssa POP on hieman hitaampi. Jos vakuutus on kuitenkin markkinoiden halvin ja vieläpä suurehkolla edulla, tulee fiilis, että säästö on pitänyt ottaa jostain. Ehkä tässä tapauksessa säästö on siis otettu vaikka asiakaspalvelun henkilökunnasta? Kannattaa siis pohtia omkohtaisesti, haluaako halvimman hinnan vai kenties parhaimman asiakaspalvelun.

pop vakuutus auto
POP Vakuutus verkkosivut näyttävät tältä

POP Vakuutuksen suurimpiin vahvuuksiin kuuluu hyvin toimivat ja joustavat nettipalvelut. Niiden avulla asiakas pystyy melko helposti itse muokkaamaan vakuutuksiensa sisältöjä ja muita asioita. Myös asiakaspalveluun on helppo jättää viestejä tai olla yhteydessä chatin avulla. Hyvät vakuutusvaihtoehdot, sekä edullinen hintataso puhuu myös vakuutuksen puolesta.

Mitä kaikkia vakuutuksia on tarjolla?

POP Vakuutuksesta löydät kaikki yleismmät vakuutukset, kuten auto ja kotivakuutukset. Alta löydät listan, jossa on kaikki erilaiset vakuutukset joita POP Vakuutus tarjoaa.

• Autovakuutus ja POP Auto Kilsa
• Moottoripyörävakuutus
• Kotivakuutus
• Matkavakuutus Tapaturmavakuutus
• POP Setti (nuorten vakuutuspaketti)
• Venevakuutus
• Pakettiautovakuutus

Vähän ajavalle autoilevalle asiakkaalle POP Auto Kilsa on ehkä kiinnostavin vakuutusvaihtoehto. Se on uudenlainen vakuutusvaihtoehto, jossa voit säästää jopa 20% normaalista vakuutusmaksustasi. 20% alennuksen saa, kun ajaa alle 5000km vuodessa. Jos taas ajat alle 10000km, voit saada 18% alennusta. Ylin kategoria on 15000km, jolloin saat 15% alennusta. Näet tulevan vakuutusmaksun suuruden POP:in omilta sivuilta löytyvällä laskurilla.

POP Vakuutuksen yhteystiedot

POP Vakuutus -palvelun toteuttaa Suomen Vahinkovakuutus Oy, joka toimittaa vakuutuspalveluja myös Säästöpankille. Suomen Vahinkovakuutus Oy:n sitten taas omistaa POP Pankki, joka on iso ja vakavarainen pankkiyhtiö Suomessa. Edellä mainittu tieto on kuluttajan kannalta ehkä hivenen epäolennainen tieto, joten mennäänpä takaisin itse asiaan, eli yhteystietoihin.

pop vakuutus yhteystiedot
POP Vakuutuksen yhteystiedot

POP Vakuutukseen saat yhteyden puhelimella, chatilla, sekä jättämällä viestejä kirjautumalla sisään. Jokaiselle olettaisi siis löytyvän sopivan yhteydenottotavan. Sivuilta voit myös lukea yleisimpiä kysymyksiä ja niiden vastauksia, jos sinulla ei ole aikaa odottaa vastausta. Muista tarkistaa ajankohtaiset yhteystiedot POP Vakuutuksen omilta sivuilta. Voit siirtyä POP Vakuutus asiakaspalveluun tästä.

Loppusanat ja alennuskoodi

Toivomme, että kirjoituksesta oli sinulle apua vakuutuksen valinnassa. Voit lisätä alle omia kommentteja ja kokemuksia. Näin voit auttaa muita lukijoita tekemään paremman päätöksen.

Jos muuten haluat 25€ alennuksen uudesta vakuutuksestasi, meillä on sinulle alennuskoodi (VAENOO). Saat sen helpoiten aktivoitua klikkaamalla tästä.


Etusivu » Raha »

Jätä kommentti