POP Vakuutus kokemuksia ja alennuskoodi

POP Vakuutus on yksi merkittävimmistä vakuutusyhtiöistä, ja se erottuu edullisen hinnoittelunsa ansiosta. Yhtiö perustettiin vuonna 2012, ja sen kasvu on ollut huomattavaa. Tällä hetkellä asiakkaita on yli 100 000, ja kasvun odotetaan jatkuvan edelleen. Mihin yhtiön nopea kasvu perustuu, ja olisiko POP Vakuutus sopiva vaihtoehto omalle vakuutukselle? Käsittelemme aihetta jakamalla omia sekä muiden asiakkaiden kokemuksia POP Vakuutuksesta. Lisäksi löydät alennuskoodin artikkelin lopusta.

pop vakuutus
 • Laaja vakuutustarjonta
 • Kilpailukykyinen hinta
 • Asiakaslähtöinen palvelu

Pop vakuutus on suosittu vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kattavia vakuutusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Heidän palveluihinsa kuuluvat esimerkiksi kotivakuutus, autovakuutus ja matkavakuutus.

Käyttäjien kokemuksia netistä

Tarkastellessamme erilaisia mielipiteitä kyseisestä vakuutusyhtiöstä nopealla verkkohaulla, löysimme monenlaisia näkemyksiä. Valtaosa käyttäjistä kehuu edullista hintaa ja helppoa palvelua, mutta osa asiakkaista on kohdannut haasteita korvausasioissa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaiseen vakuutusyhtiöön liittyy sekä positiivisia että negatiivisia kokemuksia, riippumatta siitä, onko asiakas oikeassa vai ei. Usein negatiiviset kokemukset jaetaan julkisesti positiivisia kokemuksia herkemmin.

Hintaan liittyviä kommentteja netistä

 • ”C180:n vakuutukset siirsin just POP:iin. Säästö edelliseen yhtiöön verrattuna noin 200€” – Lainaus Suomi24.fi
 • ”Itse vaihdoin IFISTÄ poppiin ja säästöä tuli 450e/vuosi” – Lainaus Suomi24.fi
 • ”Halpa ehkä, muttei kokonaisuudessaan hyvä. Hidas korvauspalvelu.” – Lainaus Vauva.fi
 • ”ajelen alle parin tonnin kipolla niin mukava saada se vakuutusmaksu siihen 400e. Muualla yleensä 600-800e.” – Lainaus MuroBBS

Korvauksiin liittyviä kommentteja

 • ”Eipä toiminut korvaus hyvin, sain odotella rahoja tosi pitkään.” – Lainaus Suomi24.fi
 • ”Enolla paloi auto ja kyllä he ihan mallikkaasti korvasivat, sai ihan kunnon hinnankin.” – Lainaus MuroBBS
 • ”Oma auto meni lunastukseen, rahat tilillä kahdessa viikossa kolarista.” – Lainaus Vauva.fi

Kirjoittajan kokemus

Kirjoittaja on valinnut käyttöönsä POP Kilsa -autovakuutuksen, joka on osoittautunut edullisemmaksi vaihtoehdoksi kuin kilpailevat vakuutukset. Kilsa-vakuutuksessa on vuotuinen kilometrirajoitus, mikä tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun vähän ajaville. Kilometrirajoituksen ylittäminen ei ole ongelma, sillä sitä voi tarvittaessa nostaa verkkopalvelun kautta. Vakuutuksen hallinnointi on ollut erittäin vaivatonta nettisivujen avulla, eikä kirjoittaja ole kohdannut minkäänlaisia ongelmia sen suhteen.

Vakuutusten kilpailuttaminen on erinomainen keino säästää rahaa. Olemme myös laatineet sivustollemme artikkelin, jossa kerromme miten säästää rahaa. Jos rahansäästövinkit kiinnostavat, suosittelemme lukemaan kyseisen artikkelin.

Kannattaako POP Vakuutus?

pop vakuutus auto
POP Vakuutus verkkosivut ovat helppokäyttöiset

Internetissä olevat kokemukset vaihtelevat jonkin verran. On mahdollista, että haastavammissa tapauksissa POP Vakuutus saattaa olla hieman hitaampi. Kuitenkin, jos vakuutus on yksi markkinoiden edullisimmista vaihtoehdoista, herää ajatus, että säästö on saavutettu jostain. Tässä tapauksessa säästö voi olla peräisin esimerkiksi asiakaspalvelun henkilökunnasta. On siis tärkeää miettiä, haluaako valita edullisimman hinnan vai parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.

POP Vakuutuksen suurimpia vahvuuksia ovat tehokkaat ja joustavat verkkopalvelut. Asiakkaat voivat niiden avulla helposti muokata vakuutustensa sisältöä ja muita seikkoja. Asiakaspalveluun on myös helppo jättää viestejä tai ottaa yhteyttä chatin kautta. Hyvät vakuutusvaihtoehdot sekä edullinen hintataso ovat myös merkittäviä etuja vakuutuksen valinnassa.

Mitä kaikkia vakuutuksia on tarjolla?

POP Vakuutus tarjoaa kaikki yleisimmät vakuutukset, kuten autovakuutukset ja kotivakuutukset. Alla on luettelo erilaisista vakuutuksista, joita POP Vakuutus tarjoaa:

 • Autovakuutus ja POP Auto Kilsa
 • Moottoripyörävakuutus
 • Kotivakuutus
 • Matkavakuutus
 • Tapaturmavakuutus
 • POP Setti (nuorten vakuutuspaketti)
 • Venevakuutus
 • Pakettiautovakuutus

Vähän ajaville autoilijoille POP Auto Kilsa saattaa olla erityisen kiinnostava vakuutusvaihtoehto. Se on uudenlainen vakuutus, jossa voi säästää jopa 20 % normaalista vakuutusmaksusta. Saat 20 % alennuksen, jos ajat alle 5 000 km vuodessa. Jos ajat alle 10 000 km, alennus on 18 %. Ylin alennuskategoria on 15 000 km, jolloin alennus on 15 %. Voit tarkistaa tulevan vakuutusmaksun suuruuden POP Vakuutuksen verkkosivuilta löytyvällä laskurilla.

Yleistä tietoa POP Vakuutuksesta

POP Vakuutus on nopeasti kasvava vakuutusyhtiö, joka tarjoaa helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia arjen sattumusten varalle. Yhtiön digitaaliset palvelut ovat suoraviivaisia ja yksinkertaisia, ja asiakkaat kokevat saavansa hyvää vastinetta rahoilleen. POP Vakuutus on tunnettu korkeasta liikennevakuutusbonuksestaan ja reilusta hinnoittelustaan. Yhtiö pyrkii palvelemaan asiakkaitaan joustavasti verkossa ja puhelimessa, ja asiakastyytyväisyys on sen toiminnan keskiössä.

POP Vakuutus -palvelun tarjoaa Suomen Vahinkovakuutus Oy, joka toimittaa vakuutuspalveluja myös Säästöpankille. Suomen Vahinkovakuutus Oy on POP Pankin omistama yhtiö. POP Pankki on iso ja vakavarainen pankkiyhtiö Suomessa. POP Vakuutus toimii Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimenä, ja yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2012.

POP Vakuutuksen yhteystiedot

pop vakuutus yhteystiedot
Katso ajantasaiset POP Vakuutus yhteystiedot tästä

POP Vakuutukseen on mahdollista ottaa yhteyttä puhelimitse, chatin kautta tai jättämällä viestejä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tämä tarjoaa jokaiselle asiakkaalle sopivan yhteydenottotavan. Yhtiön verkkosivuilta löytyy myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia, mikäli et halua odottaa yhteydenottoon liittyvää vastausta. Muistathan tarkistaa ajantasaiset yhteystiedot POP Vakuutuksen omilta sivuilta.

POP Vakuutus alennuskoodi

POP Vakuutus tarjoaa alennuskoodin uusille asiakkaille, joka voi auttaa säästämään vakuutusmaksuissa. Tarjouskoodi ”VAENOO” antaa 25 euroa alennusta ensimmäisestä vakuutusmaksusta.

Huomioithan, että tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, eikä alennuskoodin toimivuutta voida taata. Lisäksi alennus koskee ainoastaan uusia asiakkaita. Hyödynnä tämä tarjous niin kauan kuin se on voimassa ja säästä vakuutusmaksussa. Voit aktivoida alennuskoodin myös klikkaamalla tästä.

Yhteenveto POP Vakuutuksesta

POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi, ja yhtiön omistaa POP Pankki -ryhmä. Se tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita, kuten autovakuutuksia, kotivakuutuksia ja matkavakuutuksia.

Asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, chatin kautta tai jättämällä viestejä. POP Vakuutuksen vahvuuksiin kuuluvat toimivat nettipalvelut, joustavuus ja edulliset vakuutustarjoukset.

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia vakuutuksia POP Vakuutus tarjoaa?

POP Vakuutus tarjoaa laajan valikoiman vakuutuksia, kuten autovakuutuksia, kotivakuutuksia, matkavakuutuksia, tapaturmavakuutuksia ja venevakuutuksia.

Millaisia etuja POP Vakuutuksen nettipalvelut tarjoavat asiakkaille?

POP Vakuutuksen nettipalvelut ovat helppokäyttöisiä ja joustavia, mikä mahdollistaa asiakkaiden muokata vakuutustensa sisältöjä ja muita asioita itse. Lisäksi asiakaspalveluun on helppo jättää viestejä tai olla yhteydessä chatin avulla.

Miten POP Vakuutus pystyy tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja?

POP Vakuutus keskittyy tarjoamaan monipuolisia ja kattavia vakuutusratkaisuja edullisin hinnoin. Yhtiö hyödyntää tehokasta toimintamallia ja sähköisiä palveluita, joiden avulla se pystyy tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä tarjouksia.

Etusivu » Talous » POP Vakuutus kokemuksia ja alennuskoodi