Pokémon-tuotteet netistä – Katso 9 suosituinta fanituotetta

0

Pahin Pokémon villitys on ehkä jo hivenen laantunut, mutta faneja sarjalla on miljoonia. Pokémon Go -pelin järjetön suosio nosti koko sarjan uuteen loistoon ja loppua ei ainakaan vielä näy. Keräsimme yhteen listaan kaikki suosituimmat Pokémon-fanituotteet. Tämä on hyödyllinen lista, jos etsit itsellesi jatkoa kokoelmiin, tai kaipaat lahjaideaa suurimmalle Pokémon-fanille!

1. Pokémon t-paita

pokemon t-paita

Jokaisella Pokemon-fanilla pitää olla vähintään yksi Pokemon-aiheinen t-paita. T-paidoissa on usein oma suosikkihahmo tai joku hauska Pokemon-aiheinen teksti.

Hinta: 10,00€
Osta Pokémon t-paita täältä


2. Pokémon-suojakuoret kännykkään

pokemon suojakuoret

Kännyköiden suojakuoret on hyvä tapa näyttää omaa tyyliään. Kukapa ei haluaisi saapua Pokestopille ilman asiaankuuluvia suojakuoria?

Hinta: 10,00€
Osta Pokémon-suojakuoret kännykkään täältä


3. Poképallo

pokepallot

Jos meinasit olla oikea Pokémon-kouluttaja, sinulla pitää tietysti olla Poképalloja! Mistäs ne Pokémonit muuten tulisivat?

Hinta: 15,00€
Osta Poképallo täältä


4. Harvinaiset Pokémon-kortit

harvinaiset pokemon kortit

Kaikki Pokémon-korttien ostajat haluavat tietysti mahdollisimman paljon erikoiskortteja! Tässä setissä on satunnainen lajitelma pelkkiä erikoiskortteja. Huippulahja korttien keräilijälle.

Hinta: 15,00€
Osta harvinaiset Pokémon-kortit täältä


5. Muoviset Pokémon-hahmot

pokemon hahmot

Pienet muovihahmot ovat kivoja koristeita ja niistä on moniin erilaisiin leikkihin.

Hinta: 17,00€
Osta Muoviset Pokémon-hahmot täältä


6. Pokémon-pehmolelut

pokemon pehmo

Pokémon-pehmolelun voi ostaa kenelle tahansa, joka pitää Pokémonista. Varmista vain, että lahjan saajalla ei vielä ole sellaista.

Hinta: 13,00€
Osta Pokémon-pehmolelut täältä


7. Pokémon-puku

pokemon pikachu puku

Jokaisen juhlan hittipuku on tietysti aito Pokémon-puku. Ostamalla Pikachu-puvun, erotut varmasti joukosta. Onhan Pikachu yksi maailman tunnistetuimpia sarjakuvahahmoja!

Hinta: 25,00€
Osta Pokémon-puku täältä


8. Pokémon-reppu

pokemon reppu

Tällä repulla kenellekkään ei jää epäselväksi, että pelaat Pokemon Go -peliä! Valitse esimerkiksi makea Pikachu-kuosi.

Hinta: 38,00€
Osta Pokémon-reppu täältä


9. Ash-lippis

ash lippis

Tätä lippistä kantaa päässään Pokémon-sarjan päähenkilö Ash Ketchum. Mikset siis sinäkin?

Hinta: 8,00€
Osta Ash-lippis täältä

Toivottavasti listassa oli jotain kiinnostavia Pokémon-tuotteita ja inspiroiduit siitä. Kerro kommenteissa mitä Pokemon-tavaraa tilasit! Artikkelin kuva: Pokemon.com

Lue seuraavaksi:

Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa. Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli onkin haluttu lahja. Mistä konsoli edullisesti? Nintendo ...
Trampoliinin ostaminen – Tiedä nämä 5 asiaa Trampoliinilla hyppiminen on suosittu harrastus lapsille sekä aikuisille. Trampoliineja on yhä helpommin saatavilla verkkokaupoista, joten kuluttajilla on enemmän vaihtoehtoja. Toisaalta laajan valikoiman takia trampoliinin ostaminen voi tuntua ylivo...
Anki Overdrive – Siistein autorata ikinä? Perinteinen autorata on pysynyt samanlaisena jo vuosikymmenet. Autoradoista tutut ongelmat, kuten tökkivä ajo ja kuluvat harjakset eivät kuitenkaan ole vieläkään poistuneet radoista vuosien saatossa. Nyt siihen on tullut vihdoin muutos. Lue kirjoituk...

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
1000
Top