Paysafecard netistä – Kätevä maksutapa verkkopalveluissa

0

Haluatko tehdä netissä ostoksia ja maksuja ilman pankkitiliä tai luottokorttia? Avaa Paysafecard netistä, se on helppoa ja siten voit tarkistaa tilisi saldon. Voit ostaa Paysafecard:eja käteisellä monista kaupoista kuten R-Kioskit. Paysafecard on kortti jonka voit ostaa haluamallesi summalle käteisellä kaupasta. Kortissa on numerosarja jonka syöttämällä internetkauppaan tai palveluun saat käyttöösi lataamasi summan.

Mainos (kirjoitus jatkuu alla)


My Paysafecard

Avaamalla My Paysafecard tilin, voit syöttää kaikki ostamasi Paysafecard numerosarjat palveluun, tällöin ne yhdistyvät ja näet kokonaissaldosi.
Voit tehdä ostoksia tämän jälkeen pelkästään My Paysafecard tunnuksillasi eri kaupoissa ja palveluissa. Suosittelemme avaamaan My Paysafecard tilin, koska se helpottaa käyttöä.

Missä voin käyttää Paysafecard:ia?

Voit käyttää Paysafecard:ia lukuisissa verkkokaupoissa, internetpeleissä ja palveluissa kuten Spotify. Voit siirtää myös Paysafecard:in avulla rahaa Skrill nettikukkaroon. Tilin avaaminen on ilmaista ja saat sen heti käyttöösi. Osta vain Paysafecard haluamaltasi jälleenmyyjältä kuten R-Kioski ja syötä koodit Paysafecard:iin.

Heräsiko kysymyksiä? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista