Paysafecardin käyttö – Tiedä nämä 5 asiaa

0

Haluatko tehdä netissä ostoksia ja maksuja ilman pankkitiliä tai luottokorttia? Paysafecard on siihen sopiva apuväline. Voit ostaa Paysafecard:eja käteisellä monista kaupoista kuten R-Kioskit. Paysafecard on kortti jonka voit ostaa haluamallesi summalle käteisellä kaupasta. Kortissa on numerosarja jonka syöttämällä internetkauppaan tai palveluun saat käyttöösi lataamasi summan. Lue kirjoitus niin Paysafecardin käyttö on sinulle helppoa,

1. Mikä on Paysafecard?

Paysafecard on yksi maailman suosituimmista ”prepaid” -maksutavoista. Se toimii siten, että ostat tietyn arvoisen Paysafecard -kortin ja siinä on PIN-koodi. Syöttämällä PIN-koodin nettikauppaan tai palveluun, pääset käsiksi rahoihisi. Kortteja myydään 10, 25, 50 ja 100€ arvoissa. Paysafecardeja myydään maailmanlaajuisesti yli 600000 eri myyntipisteessä.

Paysafecard kuuluu suureen Paysafe Holdings UK Limited -yritykseen. Kyseinen yritys on prepaid-verkkomaksuvälineiden yksi maailmanlaajuisista johtajista.

2. Mistä ostan Paysafecardin?

Voit ostaa Paysafecardeja eri myyntipisteistä ympäri Suomea. Tunnetuin myyntipiste on R-kioskit. Voit hakea myyntipisteitä Paysafecardin -verkkosivuilla. Paysafecardia ei voi ostaa netistä.

3. My Paysafecard -tili

Avaamalla My Paysafecard -tilin, voit syöttää kaikki ostamasi Paysafecard -numerosarjat palveluun, tällöin ne yhdistyvät ja näet kokonaissaldosi. Voit tehdä ostoksia tämän jälkeen pelkästään My Paysafecard -tunnuksillasi. Suosittelemme avaamaan My Paysafecard tilin, koska se helpottaa käyttöä.

4. Paysafecard käyttö

Voit käyttää Paysafecard:ia lukuisissa verkkokaupoissa, internetpeleissä ja palveluissa kuten Spotify. Voit siirtää myös Paysafecard:in avulla rahaa Skrill -nettikukkaroon.

5. Paysafecard hinta

Paysafecardin käyttö on periaatteessa ilmaista, mutta tiettyjä kuluja voi tulla. Jos kortilla on saldoa 13 kuukauden jälkeen, aletaan siitä vähentämään joka kuukausi 3 euroa käyttämättömyysmaksua. Jos teet maksuja eri valuuttoihin, kuin kortin alkuperäinen valuutta, peritään sinulta valuutanvaihtokustannuksia. Takaisinmaksusta Paysafe perii 7,5€ suuruisen maksun.

Jos säilytät My paysafecard -tilillä rahaa ja et ole tehnyt 12kk sisällä yhtään maksua, aletaan sinulta periä 13kk jälkeen 2€ kuukaudessa. Lue ajankohtaiset tiedot hinnastosta täältä.

Osallistu keskusteluun

1000
Top