PayPal Suomi haltuun – Helppo ohje kuvilla

PayPal on yksi maailman suosituimmista maksunvälityspalveluista, jolla on aktiivisia käyttäjiä yli 200 miljoonaa. Tässä PayPal Suomi -ohjeessa opastamme sinua avaaman oman PayPal-tilin, sekä kaiken muun tarpeellisen.

  Ohjeen sisältö:

  ‚ÄĘ Mihin tarvitsen PayPalia?
  ‚ÄĘ PayPal-tilin avaaminen
  ‚ÄĘ Maksukortin vahvistaminen
  ‚ÄĘ Rahan siirto PayPaliin
  ‚ÄĘ PayPal turvallisuus
  ‚ÄĘ PayPal Suomi asiakaspalvelu?
  ‚ÄĘ Usein kysytyt kysymykset

 

Mihin tarvitsen PayPalia?

sovellus

PayPal Suomi on loistava apuväline yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka haluavat tehdä nopeita ja helppoja maksuja ympäri maailmaa. Yksityishenkilöille suurin hyöty PayPalista on turvallisuus, jonka se tarjoaa nettimaksuihin. Käyttämällä PayPalia, myyjä ei saa sinun korttitietojasi, vaan kaikki maksuliikenne tapahtuu PayPalin sisällä. Yrityksille PayPal taas voi tuoda lisää asiakkaita, sillä kuluttajat luottavat PayPaliin ja tekevät ostoksia mieluusti sitä tukevissa kaupoissa.

  PayPalin toimintaperiaate?

  Kuluttajalle PayPal on erityisen kätevä, koska voit tehdä ulkomaisissa nettikaupoissa ostoksia myös ilman luottokorttia. PayPaliin voi siis liittää Visa Electronin tai debit-kortin. Voit halutessasi myös siirtää tilisiirrolla ilmaiseksi rahaa PayPaliin ja käyttää sitä ostoksissasi.

  PayPal Suomi käännös avattiin viime vuonna

  PayPalin sivusto käännettiin suomeksi vuonna 2018. Uudistus oli kauan kaivattu, sillä joidenkin suomalaisten käyttäjien oli vaikeaa pärjätä palvelussa. PayPal kertoi, että se halusi parantaa asemaansa varteenotettavana maksutapana myös muualla maailmassa, ja siksi eri kieliä lisättiin. Vaikka sivusto on nyt pääpiirtein käännetty, asiakaspalvelua ei kuitenkaan suomeksi vielä saa.

PayPal-tilin avaaminen

avaus

PayPalin käytön aloittamiseksi tarvitset tietysti PayPal-tilin. Tilin avaaminen on ilmaista ja se kestää vain joitakin minuutteja. Jotta voit luoda tilin, tarvitset: toimivan ja luotettavan sähköpostiosoitteen, maksukortin (kuten luottokortin, pankkikortin tai Visa Electronin) ja suomalaisen pankkitilin.

Vaiheet PayPal-tilin avaukseen

1. Aloita tilin avaaminen siirtymällä paypal.com/fi/ -sivustolle
2. Valitse henkil√∂kohtainen PayPal -tili ja klikkaa ”Aloita”
3. Täytä nimesi, emailisi ja salasanasi ja klikkaa jatka (katso kuva)
4. Täytä osoitetietosi, syntymäaikasi, puh.numerosi ja hyväksy ehdot (katso kuva)
5. Klikkaa ”Hyv√§ksy ja luo tili”

Vapaaehtoisen vaiheet, jos haluat lisätä kortin heti

6. Klikkaa nuolen osoittamaa linkkiä ja lisää kortti (katso kuva)
7. Syötä korttitiedot (katso kuva)

PayPalissa toimii luottokortti, debit-kortti ja Visa Electron. Jos et saa Visa Electroniasi toimimaan, katso ohjeemme Visa Electron maksuista. On hyvä pitää mielessä, että PayPal ottaa maksun ensisijaisesti PayPal-saldostasi ja puuttuvan summan kortilta.

Pankkitilin lisäys PayPaliin

1. Kirjaudu sis√§√§n PayPaliin ja klikkaa ”Lompakko”
2. Klikkaa vasemmalta ”Linkit√§ pankkitili”
3. Sy√∂t√§ nimiss√§si oleva tilinumero ja klikkaa ”Linkit√§ pankki”.

Maksukortin vahvistaminen

paypal vahvistaminen

Kortin lis√§√§misen j√§lkeen voit todistaa PayPalille olevasi oikea kortinhaltija. T√§m√§ tapahtuu niin, ett√§ PayPal tekee pienen katevarauksen (alle 2‚ā¨) maksukortiltasi. Maksukortin vahvistaminen vahvistamisella voit k√§ytt√§√§ PayPal-tili√§si ilman k√§ytt√∂- ja nostorajoja.

Vahvistuksen vaiheet

1. Kirjaudu PayPaliin ja klikkaa ”Lompakko”.
2. Klikkaa Maksutavat -valikon alta korttiasi.
3. Klikkaa ”Vahvista korttisi.”
4. Klikkaa ”Hanki koodi”
5. Odota 1-2 arkipäivää ja katso verkkopankistasi (tai luottokortin tiliotteesta) PayPalin tekemä katevaraus. Löydät maksutapahtuman viestikentästä 4-numeroisen koodin.
6. Kopioi tämä koodi PayPaliisi, niin korttisi varmistuu. Saat varmistuksessa käytetyn summan takaisin.

Rahan siirtäminen PayPaliin suomalaiselta tililtä

Mikäli et halua käyttää PayPalin automaattista korttiveloitusta, voit siirtää halutessasi PayPal-tilillesi rahaa suomalaiselta pankkitililtä. Voit tehdä sen seuraavilla kahdella tavalla.

Tilisiirto 1-2 pankkipäivää

Pankkitilin on oltava samoissa nimiss√§ kuin PayPal‚ÄĎtilisi. Saat s√§hk√∂postia, kun rahat ovat PayPal-saldossasi.

1. Kirjaudu PayPaliin
2. Klikkaa PayPal-saldon alapuolelta ”Siirra rahaa”
3. Klikkaa ”Lis√§√§ rahaa saldoosi”
4. Tee maksu annetuilla tiedoilla

Trustly pikatalletus

Trustly talletus on välittömästi PayPal-saldossasi. Se tukee seuraavia pankkeja: Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, Nordea, OP, OmaSp, POP Pankki ja S-Pankki

1. Kirjaudu PayPaliin
2. Klikkaa PayPal-saldon alapuolelta ”Siirra rahaa”
3. Klikkaa ”V√§lit√∂n lis√§ys kumppanilla Trustly”
4. Klikkaa ‚ÄĚAdd funds instantly‚ÄĚ ja jatka kunnes p√§√§set valitsemaan pankkisi
5. Syötä haluamasi summa ja tee maksu Trustlyn avulla verkkopankistasi

PayPal turvallisuus

PayPal on oikein käytettynä turvallinen maksupalvelu, jota tosiaan käyttää aktiivisesti yli 200 miljoonaa ihmistä. PayPal suojaa ostajat ja myyjät käyttämällä viimeisimpiä ja tehokkaimpia salausmenetelmiä. Valitettavasti PayPalin nimeä hyväksikäyttäen yritetään erilaisia huijauksia. Muista valita vaikea salasana, äläkä jaa salasanaasi tai tilitietojasi muille. Katso PayPal huijauksen 3 varoitusmerkkiä.

Kaksivaiheinen varmennus

Voit tehostaa tietoturvaasi hyödyntämällä kaksivaiheista kirjautumista (two-factor authentication eli 2FA). Palveluun kirjautuminen muuttuu silloin kaksivaiheiseksi prosessiksi, jossa syötät ensin salasanan ja sen jälkeen vielä turvakoodin, jonka sait tekstiviestinä. Palvelun käyttäminen ei maksa mitään, ja se tekee tilistäsi huomattavasti turvallisemman.

Näin otat kaksivaiheisen varmennuksen käyttöön

1. Kirjaudu PayPaliin ja klikkaa rattaan kuvaketta oikeassa ylänurkassa
2. Klikkaa ”Suojaus” valikkoa nimesi yl√§puolella
3. Klikkaa ”Kaksivaiheinen varmennus”.
4. Valitse tekstiviestivahvistus tai käytä todennussovellusta (kuten Google Authenticator)

PayPal Suomi asiakaspalvelu?

Vaikka PayPal on käännetty osittain suomeksi, asiakaspalvelu tapahtuu valitettavasti edelleen englanninkielellä. Asiakaspalvelun tavoittaa Facebookista (facebook.com/PayPal) ja PayPalin -sivuilta. Asiakastukeen on mahdollista lähettää PayPalin omien sivujen kautta sähköpostia ja soittaa. Oppaan alareunasta löydät muiden lukijoiden kommentteja. Kirjoita oma kysymyksesi tai kommenttisi sinne.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olemme keränneet alle yleisimpiä PayPal-ongelmia ja niiden vastauksia. Jos et löydä vastausta kysymyksiisi, katso tämän kirjoituksen kommentit.

Miten voin pyytää hyvitystä?

paypal hyvitys

Jos olit tyytymätön tilaukseesi, tai et saanut sitä, voit olla yhteydessä suoraan tuotteen myyjään. Joskus myyjä ei vastaa tai ole halukas yhteistyöhön. Silloin voit käätyä PayPalin puoleen ja pyytää rahojen palautusta.

Rahoja voi pyyt√§√§ ostoksesta takaisin enint√§√§n 180 p√§iv√§n p√§√§st√§ tilauksesta. Vaihtoehtona sinulla on usein korvaava tuote, alennus tai kauppasumman palautus. Voit l√∂yt√§√§ myyj√§n yhteystiedot PayPalista painamalla ”Yhteenveto”. Etsi yhteenvetosivulta haluamasi tapahtuma.

1. Klikkaa maksutapahtumaa
2. Katso myyjän yhteystiedot. Ota yhteyttä ja kerro ongelmastasi.
3. Jos edellinen ei auta, voit ilmoittaa ongelmasta PayPalille.

Jos PayPal päättää hyvittää sinulle jotain, saat rahat samalla tavalla, jolla tilauksen maksoitkin. Hyvityksen saapuminen pankkitilille voi kestää jopa 30 päivää. PayPal-saldosta tehdyn maksun hyvityksen saa nopeammin.

En muista salasanaa, mitä tehdä?

Voit palauttaa salasanasi. Siirry PayPalin salasanan palautukseen

Kuinka suljen automaattiset veloitukset PayPal-tililtäni?

Kirjaudu sis√§√§n ja klikkaa ratas-kuvaketta. Sitten valitse ”Maksut” ja klikkaa ”Hallitse ennakkoon hyv√§ksyttyj√§ maksuja”.

T√§ll√§ sivulla n√§et yrityksi√§, joilla on lupa toistuviin maksuihin. Klikkaa ”N√§yt√§ aktiiviset” ja valitse haluttu veloittaja. Klikkaa sitten ”Peruuta”. Suosittelemme peruuttamaan kaikki maksuoikeudet yrityksilt√§, joiden palveluja et tarvitse.

Kuinka lisään maksukortin PayPaliin jälkikäteen?

Kortin voi lis√§t√§ PayPaliin milloin tahansa klikkaamalla ”Lompakko” ja sitten ”Linkit√§ pankki- tai luottokortti”. T√§yt√§ tiedot ja klikkaa ”Linkit√§ kortti”.

Kuinka siirrän rahaa PayPal-tililtäni pankkitililleni?

Kirjaudu sis√§√§n ja klikkaa ”Siirr√§ rahaa” ja sitten ”Siirr√§ pankkiin”. Vakutse pankkisi ja paina ”Seuraava”. Sy√∂t√§ haluamasi summa ja klikkaa ”Seuraava”.

Maksaako PayPalin käyttö?

Käyttö nettimaksuissa on yleensä ilmaista. Jotkut kaupat saattavat veloittaa palvelumaksun asiakkaalta.

Kuinka vaihdan PayPalista osoitteeni?

Kirjaudu sis√§√§n ja klikkaa ratas-kuvaketta. Osoite kohdassa klikkaa ”Hallitse kaikkia osoitteita” ja sitten ”P√§ivit√§”.

Kuinka poistan korttini PayPalista?

Kirjaudu PayPaliin ja klikkaa ”Lompakko”. Klikkaa maksutavat valikosta korttiasi ja sen j√§lkeen alareunasta ”Poista kortti”.

Kuinka teen PayPal maksun kaverille?

Kirjaudu palveluun ja klikkaa ”L√§het√§”. Sy√∂t√§ kentt√§√§n s√§hk√∂postiosoite jota vastaanottaja k√§ytt√§√§ PayPalissaan. Sy√∂t√§ summa ja paina ”Seuraava”.

PayPalin käyttö eBayssa?

Yleensä suomalaiset avaavat PayPal-tilin voidaakseen maksaa eBay -verkkokaupassa. Noin puolet kaikista eBay -maksuista tapahtuukin PayPalin avulla. Löydät sivuiltamme muuten kätevän eBay Suomi -ohjeen, jossa opetetaan eBay tilaaminen Suomeen.

Tarvitsetko apua?

Kiitos ohjeemme lukemisesta! Toivottavasti siitä oli sinulle apua. Linkitä tai jaa ohje halutessasi. Voit myös kommentoida alle ja jättää omia kokemuksia PayPalin käytöstä. Tarkistamme viestit ennen julkaisua, jottei niihin pääse lipsahtamaan roskapostia.

475 kommenttia artikkeliin ”PayPal Suomi haltuun – Helppo ohje kuvilla”

 1. Minulta hävisi debit kortti. Kuinka saan nyt uuden debit kortin toimimaan Wish, eBay, Alibaba ja Amazon kaupoissa? Yritin kirjautua Wish:iin, mutta ei vaan mene läpi.

  Ilmoittaa vaan, että minun maksuosoitteeni on voimassa, ja kun yritän maksaa ostokseni, ettei mun kortti kelpaa. Eli vanhan kortin kuolettaminen ja uuden saaminen voimaan.

  • Poistitko ensin vanhan korttisi n√§ist√§ palveluista ja sitten sy√∂tit tarkasti kaikki uuden kortin tiedot? Sen pit√§isi toimia suoraan, kun uusi kortti on lis√§tty onnistuneesti.

   Jos ei ala pelittämään, tarkista onko uudessa kortissasi nettimaksut laitettu päälle ja mikä on korttisi käyttöalue. Käyttöalueeksi kannattaa laittaa vaikka EU.

  • Hei, testasitko soittaa asiakastukeen? Sinne pit√§isi pysty√§ soittamaan kaikista maista. Seuraa t√§t√§ linkki√§ , klikkaa Call us ja sitten ”call us as guest”.

 2. poikani paypal tili hakkeroitu ja rahaa viety ja tili lopetettu ei pääse sisälle tiliin ollaan lähetetty paypal tietoja mutta ei ne oilein vissiin ymmärrä meillä on tositteet ja sähköpsti osoite kuka on ollut asialla tiliä on käytetty kolme kertaa ja ostettu joka kerta noi 30e paypal tuli tänään vastaus että koita palauttaa salasana ???toki ku koko tiliä ei ole enää

  • Hei, en osaa oikein muuta neuvoa, kuin soittaa PayPalin asiakastukeen.
   Klikkaa ”Call us” ja sitten ”call us as guest”. Sielt√§ l√∂yd√§t puh. numeron.

   Harmillinen tapaus, toivottavasti se selviää.

 3. Miten saan poistettua Paypal tilin, kun kaikki salasanat, turvakysymykset sekä puhelinnumero on väärin/unohtunut?

  • Hei, kokeilitko palauttaa salasanan s√§hk√∂postiosoitteeseesi?

   Kokeile kirjautua ja klikkaa ”Having trouble logging in?”, jos et muista mit√§ email-osoitetta k√§ytit, klikkaa ”Forgot your email?”.

   Kun pääset sisään PayPaliin, voit asetuksista poistaa PayPal-tilisi.

   Jos tuo ei onnistu, kannattaa sinun soittaa PayPalin asiakastukeen.
   Klikkaa ”Call us” ja sitten ”call us as guest”. Sielt√§ l√∂yd√§t puh. numeron.

 4. Yritin Lisata s pankin debit kortin. Ei onnistuu. Tuli teksti emme voi hyvaksyi korttisi ja ota yhteys pankkiin. Tilinumero I hyvaksyivat

  • Hei,
   onhan Debit-kortti saman henkilön nimissä kuin PayPal-tilikin? Ethän ole yhdistänyt sitä johonkin toiseen PayPal-tiliin (myös suljetut tilit)?

   Joskus syynä voi olla tietokoneen evästeet. Voit kokeilla tyhjentää koko selainhistorian evästeineen päivineen. Tai vielä helpompaa on jos kokeilet eri internet-selainta tai toista tietokonetta. Jos sekään ei auta, kokeile jotain muuta maksukorttia.

 5. Minulle on tulossa rahaa ulkomailta PayPalin kautta. Miten saan rahat tililleni? Miten saan viestiä ja liitteen lähetettyä PayPalille?

  • Hei, rahan l√§hett√§j√§ voi l√§hett√§√§ sinulle PayPal -siirron pelk√§ll√§ s√§hk√∂postiosoitteellasi. Sinulla olisi tietysti hyv√§ olla oma PayPal -tili.

   Voit sieltä sitten nostaa rahat tilillesi, kunhan olet lisännyt oman pankkitilisi PayPaliin.

   Jos ei onnistu, ota yhteys PayPalin asiakastukeen. Kirjaudu ensin palveluun sisään.

 6. Minulla on automaattinen veloitus, joka toistuu kerran vuodessa. Miten voin muuttaa automaattiveloituksen summaa? Vai täytyykö poistaa vanha maksu ja tehdä uusi?

  • Hei, en l√∂yt√§nyt t√§h√§n valitettavasti suoraa vastausta, mutta luulisin, ett√§ se k√§y helpoiten poistamalla vanha maksu ja tekem√§ll√§ uusi (eri summalla).

 7. Olen erehdyksessä avannut Pay Pal tilin. Se ei toimi tarkoittamallani tavalla ja siksi haluan peruuttaa kaikki tiliini/ tileihini liittyvät tiedot / tapahtumat

  • Hei, kirjaudu PayPaliisi ja klikkaa ratas-ikonia oikeasta yl√§nurkasta. Sielt√§ l√∂yd√§t ”Sulje tilini” -linkin.

   Emme ole virallinen PayPal-tuki, joten emme voi sulkea tiliä puolestasi. Myöskään tilauksiisi emme valitettavasti voi vaikuttaa.

   Toivottavasti tästä on apua!

 8. Kansallisuudet tekstissä esim. suomalaisen pankkitilin tai Rahan siirtäminen PayPaliin suomalaiselta tililtä, kirjoitetaan aina pienellä alkukirjaimella.

 9. Minulta alkoi Prepaid Union laskuttaa kuukausittain rahaa PayPalin kautta ilman että tiesin koko firmasta mitään. Otin yhteyttä PayPaliin mistä sanottiin että sori, ei voi auttaa. Mistä Prepaid Union oli saanut korttini numeron? PayPalilta..?
  Otin yhteyttä Prepaid Unioniin ja sanoivat että ota yhteyttä PayPaliin että lopettavat laskutuksen.
  Lopulta oli suljettava koko PayPal-tili jotta laittomat rahasiirrot loppuvat
  PayPal ei todellakaan ole turvallinen paikka ja tapa maksaa maksuja!

  • Hei, kyseisit√§ maksuista voi valittaa PayPalin sis√§ll√§. Se tapahtuu ykstitt√§isen maksutapahtuman kohdalta klikkaamalla ”raportoi ongelmasta”.

   Sitten voit myös sulkea automaattiset veloitukset, jolloin sinun tililtä ei voi luvatta laskuttaa ilman hyväksyntää.

   Tässä ohjeessa on edellä mainituista asioista lisätietoa ja ohjeet kuinka ne tehdään.

   Tälläisiä luvattomia ja aiheettomia maksuja ei missään tapauksessa pidä joutua maksamaan. Jos nuo maksut menivät vielä luottokorttiyhtiön kautta, voit vaatia sieltä rahat takaisin.
   Sinulla on hyvät todisteet ilmeisesti siitä, kun olet yrittänyt asiaa selvittää jo PayPalin ja Prepaid Unionin kanssa.

   Toivomme, että saat menettämäsi rahat takaisin!

 10. Hei, luottokorttitiliäni veloitettiin vajaan tuhannen norjan kruunun ostoksesta jota en ole tehnyt. Maksun kohdalle on merkitty PAY PAL ja tuntematon merkintä *DALLIANDREA jota ei googlamalla löydy. Pankki haluaa että ensin selvitän asian PayPalin kanssa. Miten se onnistuu, ei minulla ole PayPal-tiliäkään.

  • Hei, voit yritt√§√§ j√§tt√§√§ viesti√§ PayPalille heid√§n Facebook-sivujen kautta. Se ei taida kuitenkaan olla kovinkaan virallinen asiakaspalvelu.

   Oikeastaan ainut tapa ilman PayPal-tiliä on soittaa heille. PayPal puhelinnumero on 1-402-935-2050 (huom. ajantasainen numeron voit tarkistaa täältä).

  • Hei, ei ole valitettavasti. Paypalille voi joko l√§hett√§√§ viesti√§, tai soittaa englanniksi. Katso artikkelin kohta ”Asiakaspalvelu” lis√§tietojen varalle.

 11. Tililläni näyttää, että maksu lähtisi kaksi kertaa yhden sijaan. Miten voin poistaa toisen valtuutuksen?

  • Hei, katso artikkelin usein kysytyist√§ kysymyksist√§ kohta ”Kuinka suljen automaattiset veloitukset”.

   Jos kuitenkin haluat vain ”reklamoida” yhdest√§ maksusta katso maksutapahtumasi l√§pi ja klikkaa virheellist√§ maksutapahtumaa. Sen j√§lkeen klikkaa ”ilmoita ongelmasta” ja jatka vaiheet loppuun.

   Lis√§tietoja artikkelin usein kysyttyjen kysymysten kohdasta ”Miten voin pyyt√§√§ hyvityst√§?”.

 12. Puhelinnumeroni vaihtui ja nyt en (o)saa vaihdettua uutta numeroa PayPal’iin. Onko vinkkiä, miten tehdä se?

  • Joo, eli kirjaudu sis√§√§n ja klikkaa oikeasta yl√§nurkasta ratas-ikonia. Katso seuraavaksi oikean rivist√∂n viimeist√§ saraketta. Siin√§ pit√§isi olla puhelin-kohta, josta voit klikata muokkaa.

  • Tarkoitatko nyt PayPal tilill√§ vai pankkitilill√§? PayPalissa voisi mahdollisesti saada lis√§tietoja avaamalla maksutapahtuman tiedot. En oikein osaa muuta neuvoa, mutta voit aina kysy√§ asiaa PayPalin asiakaspalvelusta.

   • Olen maksanut PayPalin tilille pankkikorttilla. En ole saanut lisenssiavainta, josta olin yhteydess√§ suomen Worddive- yhti√∂√∂n, joka pyysi minua l√§hett√§m√§√§n PayPalin vahvistuksen maksun suorittamisesta.

    Ylläpito: Viestistä poistettu henk. koht. tiedot.

   • Hei, kirjaudu PayPaliin ja katso omia maksutapahtumiasi. Siell√§ pit√§isi olla tuo maksusi. Ota siit√§ kuvakaappaus ja l√§het√§ se maksuvahvistusta pyyt√§neelle taholle.

    Toivottavasti tästä on apua!

 13. Sain kuitenkin siirrettyä rahaa PP tilille tuolla Instantly tavalla. Yritän vielä tarjota korttiakin toimimaan.

 14. Ongelmia kun pankkikortti ei enää kelpaa. Poistin vanhan kortin, näytti poistuvan. Yritin tarjota uutta entistä korttia. Tuli vastaus: ei voi linkittää.
  Sitten yritin siirt√§√§ rahaa PP lompakkoon. Ei sit√§k√§√§n hyv√§ksy. Tuli seuraava teksti: Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you’ll need to provide your bank with PayPal’s new transfer recipient information.
  You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks.
  Mikähän nyt avuksi? Olen suorittanut useita ostoksia keväällä, viimeeksi toukokuussa. Kaikki toiminut hyvin. Nyt kun kone rupesi kyselemään jostain syystä sitä nelinumeroista lukua, joka löytynee heidän 1,50 veloituksesta. Sellaista kun minulla ei ollut tarjota, maksuhommat jumittuivat.

  • Kokeile liitt√§√§ mahdollisesti pankkitilisi PayPaliin? Ja katsoithan korttitapahtumasi (pankista/luottokorttiyhti√∂lt√§), jos siell√§ olisi se varmistuskoodi.

   En oikein osaa muuten valitettavasti auttaa. Suosittelen kysymään PayPalin asiakastuesta. Sinne voi lähettää viestiä heidän sivujen kautta.

 15. S√§hl√§sin maksutilanteessa ja korttini ”sulkeutui”. Yritin liitt√§√§ korttini toimimaan menem√§ll√§ lompakkoon ja t√§ytt√§m√§ll√§ siell√§ kohdat kortin mukaan. Tuli ilmoitus, ett√§ t√§t√§ korttia ei voi linkitt√§√§. Mit√§ pit√§s tehd√§ ett√§ saisi kortin taas pelaamaan. Eli kun ostan, maksu l√§htee suoraan kortilta, ei mist√§√§n ladatusta rahasta. Pit√§√§k√∂ minun l√§hte√§ ihan alusta, eli kohdasta PP-tilin avaaminen? K√§yt√∂ss√§ni on kyll√§ hyv√§ PP-suomenkielinen ohje 12 s.

  • Hei, ei tarvitse aloittaa ohjetta alusta.

   Tarkista numeroiden ja nimien oikeinkirjoitus vastaamaan kortin tietoja. Varmista myös ettet ole yhdistänyt samaa korttia toisiin PayPal tileihin. Poista myös mahdolliset toiset kortit ennen tuon lisäystä.

   Voit my√∂s kokeilla siirt√§√§ PayPaliin pienen summan esim. 5-10‚ā¨ ja yritt√§√§ sitten vahvistusta uudelleen. Joidenkin mukaan se auttaa kortin hyv√§ksynn√§ss√§.

 16. En muista salasanaa, ja yritin vaihtaa sen mutta vaaditaan viel√§ puhelinnumero ja aiemmin ilmoittamani numero on vaihtunut ja en saa sit√§ vaihdettua…miten pit√§isi toimia?

 17. Minulla on ollut vuosia erittäin vähällä käytöllä S Pankin Visa liitettynä PayPaliin. Nyt liitin myöskin
  Bank Norwegian Visa korttini PayPaliin.
  Onko näillä korteilla mahdollisesti eri oletusvaluutta eli pitääkö minunkin pyytää muuttamaan Bank Norwegian korttini oletusvaluuttaa Euroksi?
  (Viittaan tähän keskusteluun)
  https://www.shareville.fi/ryhmat/bank-norwegian-1565/kommentit/onko-kukaan-muu-tormannyt-yllatyksiin-paypalin-kanssa-minul-14573785

  Kiitos!

  • Hei, olen huomannut saman Bank Norwegianin kortissa. Eli kannattaa joko pyyt√§√§ Bank Norwegianin kortin oletusvaluutan vaihtoa (en ole ihan varma onnistuuko), tai sitten k√§ytt√§√§ muuta korttia PayPalissa.

 18. Hei!! Mit√§ pit√§√§ tehd√§ kun on t√§ll√§nen ilmoitus:You can only have the PayPal code sent to your card 3 times. The PayPal code can no longer be sent to this card. En sa siirretty√§ rahaa omalle tilille…..

  • Olet ilmeisesti yritt√§nyt vahvistaa PayPal tili√§si?

   Mene verkkopankkiisi tapahtumiin ja etsi sieltä PayPalin tekemä pieni katevaraus, jossa on vahvistuskoodi (maksutapahtuman viestikentässä).

   Syötä se sitten PayPaliin ja tilin pitäisi toimia. Onnistuiko?

   • Luitko ton enkuntekstin…..se on lukinnut mun kortin…..eli ppkoodia ei voi en√§√§ l√§hett√§√§ mun kortille….mit√§ pit√§√§ tehd√§?

   • Ymm√§rsin hieman v√§√§rin. Kyseess√§ on kuitenkin sama juttu, mutta katso luottokorttisi tiliotteesta josko sielt√§ l√∂ytyisi tuo koodi. Lis√§√§ aiheesta PayPalin-sivuilla.

 19. Yritin päivittää uutta luottokorttia ja ilmoittaa vain että korttia ei hyväksytä ja käytä toista korttia. Miksi ei hyväksytä???

  • Hei. korttia ei v√§ltt√§m√§tt√§ hyv√§ksyt√§, jos se on liitetty toiseen PayPal tiliin (mukaanlukien suljetut). Kokeile my√∂s poistaa muut ylim√§√§r√§iset kortit PayPalista ennen uuden kortin lis√§yst√§.

   • Ei ole toista Paypal tili√§ minulla. Tein varmaan virheen siin√§ ett√§ p√§ivitt√§ess√§ en klikannut vanhan kortin kuvaa vaan yritin lis√§t√§ uutta korttia jolloin tuli ilmoitus ett√§ jo ett√§ korttia ei hyv√§ksyt√§. Oma moka.
    Sen jälkeen kun ei onnistunut lisätä uutta korttia klikkasin sitä olemassa olevaa kortin kuvaa ja päivitin sinne jolloin korttia ei jälleen hyväksytty koska olin yrittänyt lisätä uutta korttia. Mitähän nyt ?
    Onneksi kiireellinen tilaus onnistui kun lisäsin rahaa paypal tilille.

   • Poistin kortin kokonaan ja yritin aloittaa alusta mutta korttia ei vain hyv√§ksyt√§.

   • Hei, jossain oli maininta, ett√§ kortin lis√§√§minen onnistui vasta kun PayPal-tilill√§ oli 2-3 euroa saldoa. En tied√§ onko t√§m√§ totta, mutta voisit kokeilla sit√§. Toivottavasti alkaa pelitt√§m√§√§n!

   • Kokeillaan t√§n√§√§n uudelleen. Lis√§si eilen parikymppi√§ ihan asiasta tehen ja ei sen j√§lkeenk√§√§n hyv√§ksynyt . Laitoin kyll√§ s√§hk√∂postia asiasta paypalille mutta katotaanpa miten √§ij√§n k√§y ūüôĀ

 20. PayPal tilini on ollut kohta jo 5 vuotta jäädytettynä. Unohdin vuonna 2013 salasanani, enkä mitenkään muista turvakysymyksien vastauksia, eikä puhelinnumeroni ole enää sama. PayPal tililläni on yli 500 euroa sisällä. Kaiken huipuksi olen tiliä luodessani ilmoittanut syntymäaikani väärin. Sähköpostiosoitteeni on yhä sama ja pystyn kirjautumaan Ebay:hin. Edessä olisi vaikea puhelu Yhdysvaltoihin. Englannin kieli sujuu suht hyvin, mutta puhuminen on vaikeaa. Saanko tiliäni enää auki? Siellä on paljon rahaa sisällä. Ainoa iso ongelma on tuo väärä syntymäaikani, jota en tajunnut joskus laittaa oikein. Mitä tässä voi tehdä? Kai he pystyvät siellä näkemään, etten ole kirjautunut kohta viiteen vuoteen sisälle ja siellä on monta sataa sisällä..? En ole viiteen vuoteen voinut käyttää Ebay:ta, koska ostoksia en pysty ilman PayPal:ia tekemään, enkä missään nimessä luo uutta tiliä, koska vanhassa on suuri määrä rahaa sisällä.

  • Hei, kokeilit varmaan PayPalin salasananpalautusta? Voit my√∂s kirjoittaa PayPalille viesti√§ Facebookissa (facebook.com/paypal).

   Jos nämä eivät onnistu, valitettavasti ei taida olla muita tapoja saada yhteyttä heidän tukeen, kuin puhelu.

   Suosittelen yritt√§m√§√§n puhelua, varsinkin jos noin suuri summa rahaa on saatavissa. Kyll√§ he siell√§ tuessa ovat varmasti sinua huonompiakin puhujia tavanneet. Tsemppia ja toivottavasti saat tilisi k√§ytt√∂√∂n! ūüôā

   • Onhan tuota salasanapalautusta yritetty jo noin kuusi miljoonaa kertaa ūüėź Jos vain olisi puhelinnumero viel√§ sama kuin kauan sitten, niin palautus olisi helppoa… Pystyisin arvelemaan ja muistamaan nuo turvakysymykset oikein, ellei tuo olisi niin raivostuttava, ett√§ kaksi vastausta t√§ytyy osua samaan aikaan kohdilleen. Kyll√§ siit√§ soitosta selvit√§√§n, mutta tuo v√§√§r√§ syntym√§aika tuottaa ongelmia. T√§ytyy kokeilla tuota Facebookia viel√§ ennen tuota ilmeist√§ soittoa.

   • Onpa turhauttava tilanne! Auttaisin enemm√§n jos pystyisin, mutta on nyt neuvot aika v√§hiss√§. Toivon, ett√§ saat tilisi taas k√§ytt√∂√∂n.

 21. Hei yrit√§n siirt√§√§ nordean tililt√§ raha paypal tilille olen aikaisemminkin tehnyt niin ja onnistuneesti ūüôā osaan huonosti englantia ja nyt kun yrit√§n tilisiirto paypal ‚ÄĚkertoo‚ÄĚ muuttaneensa jotain ?! En l√∂yd√§ sit√§ kohtaa mist√§ saan maksun saajan pankkitiedot ja sen ID numeron ??? Osaatko auttaa ? Kiitos

  • Hei, tarkistin asian ja tosiaan PayPalilla on tapahtunut erilaisia p√§ivityksi√§ (kuten suomennos). Luulen, ett√§ sen takia herjaa tuota ”Our bank account information has changed.”.

   Voit siirt√§√§ rahaa kuitenkin k√§ytt√§m√§ll√§ aloitusvalikosta vaihtoehtoa ”Lis√§√§ tilillesi rahaa v√§litt√∂m√§sti”. Seuraa tuon prosessin vaiheita ja talletuksen pit√§isi onnistua nopeasti.

   Saitko rahan siirretty√§? ūüôā

   • Sain ! Kiitos ! En ihan heti uskaltanut kokeilla tuota pika siirtoa mutta yst√§v√§tkin suosittelivat kiitos viel√§ pikaisesta vastauksesta

   • Kielen kun muuttaa englanniksi, niin paypalin pankkitiedot n√§kyy. Ilmeisesti suomenkielinen versio ohjaa v√§√§r√§lle sivulle.

 22. Hei, olen luonut yritystilin Paypaliin. Paypal pyytää tunnistamiseen ajokorttia tai passia tiedostona max 2MB. En onnistu skannaamaan enkä valokuvaamaan, jotta se hyväksyisi. Mitä pitää tehdä?

  • Hei, otitko varmasti hyv√§ss√§ valaistuksessa (ilman salamaa) tarkan kuvan, jossa dokumentti n√§kyy kokonaisuudessaan?

   Mitä sinulle sanottiin syyksi, miksi kuva ei kelpaa?

   • Passi meni l√§pi skannattuna. Sen j√§lkeen piti sy√∂tt√§√§ uskomaton m√§√§r√§ tietoja yrityksest√§ ja henkil√∂ist√§. Ne on tehty. Nyt olen viel√§ jumittunut pankkikortin sy√∂tt√§miseen. Yrityksell√§ on VISA debit-kortti. Se on yrityksen nimell√§. Nyt en p√§√§se sy√∂tt√§m√§√§n sit√§ yrityksen nimell√§, vaan se ehdottaa vain henkil√∂kohtaista nime√§ni. Asiakas on maksanut Paypal tilille, mutta en saa yli 4000 euron tilityst√§ siirretty√§ yrityksen tilille, koska se kysyy viel√§ n√§it√§ korttitietoja.

   • Hyv√§ kuulla, ett√§ p√§√§sit eteenp√§in.

    Lueskelin netist√§ muiden kokemuksia ja n√§ytt√§isi silt√§, ett√§ pelk√§st√§√§n yrityksen nimell√§ varustettua luottokorttia ei v√§ltt√§m√§tt√§ saa liitetty√§ PayPaliin. Yrityskortissa pit√§isi olla my√∂s PayPal-tilin avanneen henkil√∂n nimi. En ole asiasta kuitenkaan 100% varma. Voit kysy√§ asiaa PayPalin omasta asiakastuesta halutessasi. Katso yhteystiedot kirjoituksemme kohdasta ”PayPal asiakaspalvelu”.

    Yksi idea olisi laittaa väliaikaisesti PayPaliin oman korttisi tiedot ja siirtää sitten rahat yrityksenne tilille?

 23. Hei. Luottokortillani on paypal*sales veloitus (suuri summa), mutta paypal tilillä ei näy mitäön tapahtumaa. Olin tekemässä kauppaa liilleen kanssa, ja paypal pyysi verifioimaan luottokortin (kuten tämän sivun ohjeissa). Luottokortille tuli myös tuo 1.5 e varaus. Kyseinen liike ei näe mitään tapahtumaa heidän päässään.

  • Hei, onpa outoa. Onkohan luottokorttitietosi p√§√§tyneet v√§√§riin k√§siin? Kannattaa ehk√§ laittaa varmuudeksi viesti√§ luottokorttiyhti√∂lle.

   Voit my√∂s katsoa PayPalista onko sinulla automaattiveloituksia p√§√§ll√§. Katso kirjoituksen kappale ”Usein kysytyt kysymykset” ja siit√§ kohta ”Kuinka suljen automaattiset veloitukset PayPal tililt√§ni?”.

   Sitten viimeiseksi ottaisin yhteytt√§ PayPalin asiakastukeen. Katso kirjoituksen kohta ”PayPal asiakaspalvelu” yhteystietoja varten.

   Toivottavasti selviää!

 24. hei olen liittänyt visa kortin paypalin, milloin lasku ostoksestani tulee. viikon päästä, kuukauden päästä

  • Hei, PayPal ei l√§het√§ sinulle laskua.

   Jos liitit PayPaliin luottokortin, silloin tuo ostos n√§kyy normaalissa luottokorttilaskussasi. ūüôā

 25. Moi,
  onko pakko täyttää osoitetietoni ym., jos käytän paypal-tiliäni vain siihen, että tuttavani saa siirrettyä omalta tililtään rahaa minun tililleni? Tarvitseeko hän muuta kuin sähköpostini, jotta saa siirrettyä rahat? Mitä tietoja hän näkee minulta, entä minä häneltä?

  • Hei, ei v√§ltt√§m√§tt√§ tarvitse kaikkia tietoja. PayPal kyll√§ ilmoittaa, jos sinun tarvitsee t√§ytt√§√§ loputkin tiedot. Ja pelkk√§ s√§hk√∂postiosoite riitt√§√§ rahan siirtoon PayPalissa. Nimen h√§n n√§kee siirron tehty√§√§n.

 26. Hei
  Paypal on perinyt pankkitililtäni pikkusummia lähikuukaisina.. Minulla ei ole itsellä paypal tiliä eikä pankki tiennyt sanoa mihin yritykseen rahani on mennyt. Mistä saisin vastauksia?

  • Oliskohan joku yritt√§nyt liitt√§√§ PayPalia sinun pankkitiliisi? Vahvistusprosessissa kun pit√§√§ tehd√§ pieni katevaraus pankkitililt√§.

   Yritin selvittää asiaa, mutta muuta vastausta en oikein löytänyt. Jos englanti taittuu, niin PayPalilla on puhelintuki, josta varmaan saisi nopeimmin vastauksen.

   Voit myös kokeilla ottaa heihin yhtyettä Facebookin chatissa: https://www.facebook.com/PayPal

   Toivottavasti tästä oli mitään apua!

 27. ‚ÄĚMaksukortin vahvistaminen

  Kortin lis√§√§misen j√§lkeen voit todistaa PayPalille olevasi oikea kortinhaltija. T√§t√§ kutsutaan tilin vahvistamiseksi (verification). T√§m√§ tapahtuu niin, ett√§ palvelu tekee pienen katevarauksen (alle 2‚ā¨) maksukortiltasi.‚ÄĚ

  Tililtäni tämä pieni maksu menee katevarauksiin, enkä sitä kautta näe koodia. Täytyykö minun vain odottaa?

  • Katso tilitapahtuman viestikentt√§√§ tai viitenumeroa, onko siin√§ tarvittava koodi? Toivottavasti saat sen toimimaan!

  • Hei, tarkistin PayPalin omilta sivuilta ja siell√§ mainittiin, ett√§ kotiutus on ilmaista. Toivottavasti t√§st√§ oli apua! ūüôā

 28. Hei!
  Nämä on hyvät ja selkeät sivut .
  Kielitaidottomanakin melkein onnistuin luomaan PayPal tilin.
  Pikku moka sattui. En muistanut lis√§t√§ omaa pankkitilinumeroani. Voiko sen lis√§t√§ j√§lkeenp√§in vai aloitanko alusta? Ent√§ kun muutin nimest√§ni ”√§” kirjaimet ”a” kirjaimiksi. Toimiiko?. Tilin omistajan nimih√§n ei ole silloin t√§sm√§lleen sama kuin nimi jolla kirjauduin sis√§√§n.

  • Kiitos paljon! ūüôā

   Pankkitilinumeron voi onneksi lisätä jälkikäteenkin. Tee se näin:
   1. Klikkaa Wallet
   2. Klikkaa Link a bank account
   3. Syötä IBAN ja jatka vaiheet loppuun asti

   Ja noista A ja √Ą -kirjaimista. Usein ulkomaisissa palveluissa ei edes kelpaa √§√§kk√∂set ja ne t√§ytyykin korvata A ja O -kirjaimilla.

   PayPal kuitenkin tukee √Ą ja √Ė -kirjaimia. Voit muokata nime√§si seuraavasti:
   1. Klikkaa rataskuvaketta oikeasta yläreunasta
   2. Klikkaa nimesi alta ”Edit”
   3. Valitse ”Fix a minor typo”, jos tarvitsee muuttaa vain 2 kirjainta. ”Update your name”, vaihtoehto on sitten jos tarvitsee muokata yli 2 kirjainta.

 29. Ei ole ollenkaan vaihtoehtoa lähettää friends & familylle? Onkohan tuo hävinnyt kokonaan, vai mättääkö omassa Paypalissa vaan joku..

  • Hei, se on v√§h√§n piilossa nykyisin. Eli Mene ylh√§√§lt√§ ”Send & Request Payments”, sitten ”Send payment for your online purchases”.

   Syötä vastaanottajan sähköpostiosoite tuohon niin pääset aloittamaan.

 30. Moikka Opastaja.

  Onko Suomessa mahdollista siirtää rahaa linkitetylle Visa Debit/Credit kortille eli jos Paypal tililleni tulee rahaa onko ainoa vaihtoehto kotiuttaa se pankkitilille?

  Kiitos selke√§st√§ sivustosta ja palvelusta. ūüôā

  • Hei, pikaisen selvityksen j√§lkeen n√§ytt√§isi silt√§, ett√§ tuo ei ole mahdollista kaikissa maissa. Suomalainen asiakas voi ilmeisesti kotiuttaa vain pankkitililleen rahaa.

 31. Mulla on paypal tili nyt luotuna.
  Lisäsin äsken ohjeiden mukaan pankkitilin.
  Voinko nyt ottaa rahat ulos normaalille tililleni?

  • Kyll√§, klikkaa siit√§ Withdraw funds ja seuraa vaiheita. ūüôā Jos tarvitsee tehd√§ muuta, PayPal kyll√§ ilmoittaa sitten.

  • Kiitos kehusta, kiva jos sivusta on ollut hy√∂ty√§!

   Eli voit kotiuttaa rahaa PayPalista kirjautumalla sis√§√§n. Klikkaa sitten vasemmasta palkista ”Withdraw funds”.

   Jos et ole lis√§nnyt pankkitili√§ PayPaliin, sinun pit√§√§ tehd√§ se ensin. Voit tehd√§ sen klikkaamalla ”Wallet” ja sielt√§ ”Link a bank account”.

   Laita uusi kommentti, jos tulee vaikeuksia. ūüôā

  • Hei, olisiko jokin tilaus mahdollisesti p√§√§ttynyt? Mist√§ kaupasta oli kysymys? Koitiko viel√§ kysy√§ myyj√§lt√§?

 32. Miten saan yhteyden PayPal asiakaspalveluun jossa tiedustelen luottokortti ostosta ja laskua siitä jota en ole tehnyt?

 33. On sellainen ongelma kun Paypal tilille siirretty raham√§√§r√§ ylitti 2500‚ā¨, niin Paypal haluaa varmistaa henkil√∂llisyyden ja pankkitilin. N√§m√§ olen tehnyt, mutta pankkikorttia en ole saanut saanut edes lis√§tty√§ saati verifoitua. Valittaa vaan ett√§ try another card tms, Kortti on op yhdistelm√§kortti nimiss√§ni oleva sellainen. Paypal rajoitti tilin k√§yt√∂n, joten en voi l√§hett√§√§ rahaa tai siirt√§√§ takaisin pankkitilille. Eik√∂ t√§m√§ id varmistus ja pankkitilin varmistus riit√§ k√§ytt√∂oikeuden palauttamiseen?!! Olen l√§hett√§nyt 2 s√§hk√∂postiviesti√§ Paypalille, mutta automatisoidut vastaukset ei auta. Onko Paypalilla edes Suomessa mit√§√§n puhelinp√§ivystyst√§?

  • Hei, ik√§v√§ kuulla ongelmastasi. Eli korttiasi ei v√§ltt√§m√§tt√§ hyv√§ksyt√§ seuraavsista syist√§ johtuen:

   1. Korttisi on liitetty toiseen PayPal tiliin (myös suljettuun käyttäjätiliin)
   2. Et ole suorittanut vahvistusta loppuun (onko PayPal tehnyt pienen veloituksen kortiltasi?)
   3. Sinulla on liian monta korttia yhdistettynä PayPaliin
   4. Kokeile toista internet-selainta

   Ja sitten vielä tuosta PayPal tukisähköpostista sen verran. Heiltä tulee automaattivastaus, lue kuitenkin viesti huolellisesti. Automaattivastauksen lopussa on muistaakseni maininta, että jos tästä ei ollut apua lähetä kysymyksesi uudestaan. Vasta silloin oikea ihminen näkee kysymyksesi.

   PayPalilla ei ole suomenkielistä asiakaspalvelua, ja näköjään tuossa englanninkielisessäkin yrittävät päästä mahdollisimman helpolla.

   Toivottavasti tästä olisi apua ja saisit rahasi!

 34. Hei, miten Paypal-tilin voi verifioida pelk√§st√§√§n pankkitilin kautta ilman, ett√§ linkitt√§isi luottokorttia Paypal-tiliin? Nykyiselt√§ sivustolta ei l√∂ydy en√§√§ ”Confirm bank account” -vaihtoehtoa ”Wallet” -osiosta. Voiko Paypalia ylip√§√§t√§√§n en√§√§ verifioida ilman luotto- tai pankkikorttia, jotta rahansiirtolimitti√§ voisi nostaa yl√∂s?

  • Hei,
   kokeile tästä siirtyä PayPal -tilin vahvistukseen.

   Jos pankkitilin kanssa vahvistaminen ei meinaa onnistua, korttivahvistus on helppo tehdä. Myös Visa Electronin (valitse Visa) pitäisi käydä.

   Näin vahvistat tilin maksukortilla:

   1. Klikkaa Wallet
   2. Klikkaa Link a Card
   3. Klikkaa Confirm credit card

   PayPal laskuttaa kortiltasi noin 2‚ā¨. Katso korttimaksuhistoriaasi ja etsi merkint√§, jossa lukee PAYPAL. Siin√§ pit√§isi olla 4 -numeroinen koodi. Mene takaisin Wallettiin ja klikkaa korttiasi. Siell√§ pit√§isi olla kohta ”Enter PayPal Code” (tai vastaava). Sy√∂t√§ koodi ja klikkaa ”Confirm Card”.

   Toivottavasti tästä oli apua!

 35. Meillä on vaimon kanssa yhteinen pankkitili johon kummallakin tietty oma kortti. Vaimolla on luottokortti ja minulla Electronic. Voimmeko avata omat paypal-tilit ettei tarvi aina pyytää toista tekemään ostoa?

  • Hei,
   pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Selvitin asiaa ja vaikuttaa siltä, että ei ole mahdollista yhdistää 2 PayPal -tiliä yhteen pankkitiliin. Joudut siis käyttämään jotain toista (pelkästään omissa nimissäsi olevaa) pankkitiliä PayPalin kanssa. Toivottavasti tästä oli apua.

 36. Moikka, yritin tehdä yritystiliä, sillä haluaisin paypalin maksutavaksi ekirjan myymiseen, mutta se ei anna minun rekisteröityä sillä vaatii yrityksen osoitteeksi US osavaltiota? Eikö suomesta pysty tekemään yritystiliä? Onko jotain esteitä, etten voisi hoitaa ekirjan myymistä yksityisen paypal tilin kautta?

  • Hei!
   Kyllä tämän pitäisi onnistua. Onhan monella Suomalaisellakin verkkokaupalla PayPal maksutapa. Jos sinulla on jo henkilökohtainen PayPal tili, voit yrittää vaikka muuttaa sen yritystiliksi. Lisää ohjeita voi kysyä PayPalin asiakstuesta.

 37. Hei! Kuinka vaihdan tililleni uuden puhelinnumeron? Olen myöskin unohtanut salasanan, mutta en pysty uusimaan salasanaa, koska minulla on siellä vanha puhelinnumero ?

  • Kokeile ottaa yhteytt√§ PayPalin asiakastukeen ja kerro, ett√§ sinulla on tiedoissasi vanha puh.numero. Voit my√∂s kokeilla palauttaa salasanasi s√§hk√∂postiisi.

 38. PayPal varasti minulta 200 dollaria rahaa. Tänään on torstai, 15.6. ja siitä on tasan viikko, kun huomasin rahani kadonneeksi. Kukaan ei suostu kertomaan, mihin se raha on mennyt eikä sitä ainakaan millään minun tileilläni näy. Poliisiasia?

  • Hei!
   PayPal ei varasta käyttäjiensä rahoja. Oletko varma ettei jokin automaattiveloitus ole esimerkiksi jäänyt päälle? Katso ohjeen kohta usein kysytyt kysymykset, jos et tiedä miten voit tarkistaa automaattiveloitukset.

   Tarkista my√∂s tilihistoriasi ja katso mihin 200 dollaria ovat menneet. Toivottavasti t√§st√§ oli apua! ūüôā

 39. No niin kaikki on nyt kunnossa ja PayPal toimii jälleen. 2 päivää meni siitä kun olin saanut vaadittavat dokumentit toimitettua heille. Hieman oli hankalaa mutta onnistui lopulta.

  • Hieno kuulla, ett√§ asia lopulta selvisi! ūüôā

   Tuskin hekään tahallaan sinua kiusaavat. Tili jäädytetään siksi, että jos tunnuksesi olisivat varastettu, eivät rikolliset pystyisi heti käyttämään kaikkia rahojasi.

 40. PayPal keskeytti mahdollisuuteni maksaa laskuja koska olin eBaysta vuoden aikana saavuttanut joihinkin s√§√§nn√∂ksiin perustuvan rajan joka mik√§li oikein ymm√§rsin on 2500‚ā¨ (jota m√§√§r√§√§ en ollut edes mielest√§ni ehtinyt kokonaan k√§ytt√§√§ kun rajoittivat maksuoikeuttani. Minun piti todistaa identiteettini l√§hett√§m√§ll√§ kopio henkil√∂kortistani ja kopio jostain laskusta. T√§m√§ ei onnistunut jostain syyst√§ Paypal- sivulla. Soitin heid√§n neuvontaansa ja l√§hettiv√§t linkin johon sitten l√§hetin skannatun kopion henkil√∂kortistani ja kopion s√§hk√∂laskustani kaksi p√§iv√§√§ sitten. Tiedustelin kauanko kest√§√§, ett√§ voin j√§lleen maksaa ostoksiani Paypal-sivuilta. aamulla sain vastauksen ett√§ asiani k√§sitell√§√§n 30-p√§iv√§n kuluessa! Aivan kuin olisin jokin rikollinen tai v√§hint√§√§nkin ep√§ilytt√§v√§ henkil√∂ vaikka olen vain tavallinen innokkaasti eBaysta ostoksia tehnyt asiakas. En todellakaan ymm√§rr√§ heid√§n toimintaansa. Tilill√§ni Paypalissa on 1400‚ā¨ joita en p√§√§se k√§ytt√§m√§√§n. onko minulla mit√§√§n kuluttajansuojaa?

 41. Toimitin eilen identiteetitietoni Paypalille koska sulkivat käyttöoikeuteni lisäselvitystä varten, kaiken pitäisi olla kunnossa, mutta edelleenkään en pysty maksamaan eBayssa odottavia maksujani. Paypal tilillä on rahaa valmiina odottamassa.
  Kiire oli sulkea mutta ei avata tiliä.
  Mitään en ole mielestäni tehnyt väärin. Mutta nyt minulta menee maine kun en maksa ostoksiani.

  • Sinuna en olisi siit√§ huolissaan, ett√§ maine menisi ostajana. Kyll√§ myyj√§t varmasti ymm√§rt√§v√§t tilanteesi.

   Tili aukeaa varmaan muutamassa arkipäivässä, jos olet kaikki dokumentit onnistuneesti lähettänyt.

 42. Minulle tulee PayPalilta jollekin PayPalin asiakkaalle tarkoitettuja sähköposteja liittyen mm. tilausten toimituksiin ja luottokorttitietojen vanhenemiseen. En ole itse PayPalin asiakas eikä minulla ole PayPal-tiliä. Tietoturva ja yksityisyys kyllä arveluttavat tässä tapauksessa

  • Hei, t√§m√§ on tietojenkalastelua. √Ąl√§ vastaa n√§ihin viesteihin, √§l√§k√§ klikkaile niiss√§ olevia linkkej√§.

  • Mist√§ tilasit ja kuinka kauan sitten?

   L√§het√§ myyj√§lle viesti ja kysy asiasta! ūüôā

 43. Kun haluan olla yhteydessä PayPal tukeen, sinne jonnekkin Amerikkaan, niin minne laitan viestiä? En saa avattua uutta PayPal tiliä. Minulla on ollut se joitakin vuosia aiemmin, mutta vaihdoin pankkia, samalla myös tilinumero ja kortti vaihtuivat. Nyt en onnistu luomaan uutta tiliä.

 44. Onko minun rekisteröitävä kortti, vaikka maksaisin aina Paypalin saldosta?
  Onko minun rekisteröitävä kortti tai tili, jos haluan lisätä Paypalin saldoa Trustlyn kautta?
  Voiko rekisteröitävä kortti olla S-pankin debit-kortti?
  Liittyykö Paypalin käyttöön jokin maarajoitus, joka on huomioitava korttia aktivoidessa?

  • Hei,
   voit käyttää paypalia ilman kortin tai tilin lisäämistä jonkin aikaa. Palvelu voi vaatia sinua lisäämään nämä jossain vaiheessa. Näin he varmistuvat, että tilin käyttäjä on varmasti sinä.

   S-pankin debit kortti pitäisi toimia moitteetta. PayPalissa ei ole maarajoitusta, mutta kortillasi voi olla S-pankin puolelta internetkäyttö ja käyttö ulkomailla kielletty. Voit sallia verkkopankista internetkäytön.

  • Okei! Siirsin rahaa √§sken pikkusumman Trustlyn avulla Paypaliin, jonka saldo p√§ivittyi saman tien. Siirrossa k√§ytin salasanaani ja verkkopankkitunnuksiani, joten minut ilmeisesti tunnistettiin tilin k√§ytt√§j√§n√§. Ostoa nettikaupasta en p√§√§ssyt yritt√§m√§√§n, koska myyj√§ oli ilmoittanut hinnan nettisivullaan alhaisemmaksi kuin mit√§ maksutapahtumassa vaadittiin, joten Paypaliin siirt√§m√§ni rahasumma oli liian pieni.

   Paypal lienee usalainen firma. Olen rajoittanut korttini käytön Eurooppaan. Pitääköhän maarajoitusta väljentää Paypalin käytön takia?

   • Kiva kuulla, ett√§ sait talletuksen tehty√§!

    Joo, PayPal on jenkki firma. Ilmeisesti Eurooppalaisten rahasiirrot hoituvat heidän Saksan tilien kautta, joten ei ole syytä väljentää maarajoitusta.

 45. tein tilin PayPalille että kaverini saisi maksettua 1000e. kaverini sanoi että mun pitäisi lähettää 10e että hän saa lähetettyä 50e jne jne. mutta tilini on nyt miinuksella, miksi. mutta kaverinihan voi siirtää omalle verkkopankilleen sen 1000e ja siirtää sen mnulle? tämä on varmaan se helpoin tapa; jos tämä nyt onnistuu?

  • En ihan ymm√§rt√§nyt kysymyst√§si, mutta yrit√§n vastata. Jos kaverillasi on rahat PayPal tilill√§√§n, h√§n voi siirt√§√§ ne sinun PayPal tilille kohdasta SEND & REQUEST PAYMENTS ->
   Send money to friends and family.

   Sen jälkeen voit siirtää ne omalle tilillesi, kunhan olet lisännyt PayPaliisi oman pankkitilisi tiedot.

  • Ent√§ miten saan miinuksella olevan tilini plussalle ett√§ saan poistettua tilini k√§yt√∂st√§? ja miksi 4-numeroinen koodi ei tule pankkiini n√§kyviin jotta voin vahvistaa pankkitilini tiedot?

   • Onko sinulla PayPalin tekem√§√§ tilitapahtumaa pankkitilill√§si? Siin√§ pit√§isi olla tuo koodi. Jos tapahtumaa ei viel√§ ole, niin odota pari p√§iv√§√§.

    Yleens√§ PayPal tili menee miinukselle, jos sinulla on jotain maksettavaa PayPalille. Tilin voi sulkea ”Account options.” valikosta.

    Jos asia ei ratkea, suosittelen olemaan yhteydessä PayPalin asiakastukeen.

 46. Osaatko auttaa saamaan firman sivuille paypal-painikkeen? En ymmärrä mitä ovat
  API username
  API:n salasana
  APIN allekirjoitus

  • Hei!
   Pahoittelut kun vastaamisessa hieman kesti. ”API-avaimella” varmistat PayPal painikkeen toimimisen turvallisesti.

   Saat ne kirjautumalla PayPaliisi. Mene asetuksiisi ja valitse My selling tools. Selling online kohdassa valitse API access. Sieltä klikkaa Request API Credentials ja Request API Certificate.

   Sitten sinun pitäisi saada nuo API tiedot.

   En ole tehnyt tätä toimenpidettä koskaan, joten tiedot ovat suuntaa antavia. Voit lukea asiasta lisää PayPalin omilta sivuilta.

 47. Käytin paypalia ostaessani autospare.eu autonosia joita myyjä ei lupaustensa mukaisesti ole kuitenkaan toimittanut, pyysi vain lisää rahaa koska paketti olikin liian suuri smartpostiin. Vastasib etten läherä lisää rahaa koska olin jo maksanut sen paypalin kautta. Silloinkin olin jäänyt ilman myyjän yhteydenottoa ja monen mutkan kautta yritin saada asiaa eteenpäin hänen kanssaan. Nyt sain tracking coden mutta viikon aikana tuloksetta päässyt sillä jäljittämään pakettia. Ilmoitin paypalille joka ei pysty tekemään mitään. En luota kumpaankaan enää, myyjään joka kusetti ja paypaliin joka ei tee mitään.

  • Hei!
   Jos sait tracking coden, niin myyjä on tällöin lähettänyt paketin oletettavasti? Kokeile laittaa seurantakoodi tähän tracking code hakuun.
   Jos ei auta niin, kysy myyjältä kuka pakettia toimittaa. Paypalin pitäisi kyllä auttaa, jos sinulta lähti rahat ja et saanut tilausta.

 48. Hei!
  Paypal toimi moitteettomasti, mutta minun piti sulkea mastercard ja hankkia uusi. Suuria vaikeusia on ollut tämän uuden rekisteröinnin kanssa. Ongelma oli siinä loppuvaiheessa pyysivät 4-numeroisen koodin ja kun yritin monta kertaa suorittaa tämän asian niin tuli viesti että kortti ei enään kelpaa kun on yritetty niin monta kertaa. Tämän tähden pyysivät valokuvan id ja kopio uudesta mastecard kirjeestä. Olen lähettänyt monta viestiä tästä asiasta, mutta tuli vain näitä automaattivastauksia. Nyt kolmatta viikkoa tämän asian kaa eikä mitään ratkaisua.

  • Moi!
   Harmi, ett√§ uusi kortti ei ole toiminut niin hyvin. Kokeile PayPalin facebook sivujen kautta ”live chatista” kysy√§ voisiko asiaa nopeuttaa jotenkin.

 49. Vuokraamme isoa omakotitaloa matkailijoille. Asiakkaamme ovat pääosin ulkomaalaisia perheitä. Nyt esim. kiinalaiset haluaisivat maksaa PayPal tilin kautta. Meillä ei ole vielä tiliä, mutta olemme aikeissa avata sellaisen jos asiakkaamme voivat helposti maksaa sitä kautta. Toimimme yksityishenkilönä. Pitäisikö meidän avata tili yrityksenä, vai voiko asiakkaat maksaa myös yksityishenkilön tilille ja miten?
  Heinari

  • Jos aiotte vakiinnuttaa PayPalin k√§yt√∂n maksutapana t√§ss√§ majoitustoiminnassanne, suosittelen avaamaan yritystilin. Jos kyseess√§ on vain yksitt√§ismaksu, periaatteessa yksityishenkil√∂nkin tilillekkin voi tehd√§ t√§m√§n maksun. On olemassa kolmaskin vaihtoehto ”Premier” -tili. Se on tarkoitettu satunnaiseen myymiseen PayPalin avulla.
   Jos tilin muodon muuttaminen on vaikeaa, sen voi pyytää myös PayPalin asiakaspalvelun kautta.

   Kannattaa avata PayPal tili ohjeen mukaan kunnolla ja tutustua palveluun. Se on t√§ysin ilmaista ja tilin voi muuttaa j√§lkik√§teen yritystiliksi. Sen voi tehd√§ painamalla ratas kuvaketta oikeassa yl√§kulmassa ja sielt√§ ”Upgrade to a Business account”.

 50. Maksoin 2 kertaa saman teatterilipputilauksen Manchesterin. Ensimmäisen maksun yhteydessä herjasi että
  Yhteys katkesi. Tehin uudestaan koko tilauksen ja sähköpostiini tulikin sitten että olen tilannut liput kahteen ja myös maksanut vialla. Miten saan toisen tilauksen perustua?

  • Hei!
   Kokeile lähettää viesti lipun myyneelle yritykselle, jossa kerrot tapahtuneesta. Jos sieltä et saa apua, käänny PayPalin asiakastuen puoleen. Viimeisenä vaihtoehtona yrittäisin hakea korvausta luottokorttiyhtiöltä.

 51. Hei!

  Liitin pankkitilin paypaliin ja sen kohdalla lukee checking. Kauanko tämä kestää?
  Ja ilmeisesti sinne ei voi liittää pankkikorttia vaan pelkkä luottokortti käy?
  Ongelma on se etten voi ostaa haluamaani tuotetta, sillä siihen vaaditaan maksutavaksi joko luottokortti tai paypal(johon käy myöskin vain luottokortti).
  Eli toimiiko tilin liittäminen myöskään?

  • Pankkitilin lis√§√§misess√§ voi menn√§ muutama p√§iv√§. Pankkikorttia voi my√∂s kokeilla liitt√§√§ PayPaliin. Voit ladata PayPal tilille rahaa my√∂s muilla tavoin ja kokeilla ostaa n√§in suoraan PayPalin saldosta. Toivottavasti t√§st√§ vastauksesta oli apua.

  • Mulla on n√§kyny tuo checking pankkitilin kohdalla jo reilun vuoden. Silti on rahat osanneet PayPal tililt√§ my√∂s ihan Nordeaankin ku niit√§ oon sielt√§ v√§lill√§ talletellu.

 52. Minulla on olemassa paypal-tili, jota olen käyttänyt yhden kerran useita vuosia sitten, ja luottokortti on liitettyy tiliin. Profiilissa kirjautumistietona vanhan työpaikan email-osoite, joka ei enää ole olemassa. Puhelinnumeroa tiliin ei ole liitetty. En muista tilin salasanaa. Nyt pitäisi maksaa neuleohje raverlylle, ja USA:n ulkopuolella ei voi maksaa kuin paypalin kautta. Ilmeisesti recovery-salasanalinkki meni entisen työpaikan osoitteeseen= bittiavaruuteen. Puhelimitse ei voi vahvistaa email-vaihtoa, koska puhelintietoa ei ole liitetty tiliin, eikä tekstikenttä anna lisätä kännykkänumeroa kansainvälisessä muodossa (ei käy + merkki). MItähän tekisin? Tahtoisin nyt kuitenkin päästä tilille edes sulkemaan sen

  • Moi!
   Jos sinulla ei ole pääsyä vanhaan email osoitteeseen, eikä tiliin ole liitetty puhelinnumeroa, tulee sinun pystyä todistamaan PayPalille vanhan tilisi omistajuus.

   Sinun pitää ottaa yhteyttä PayPaliin puhelimitse tai facebookin chatin kautta.
   Kerro, ettet pysty kirjautumaan PayPaliin. Mainitse, että sinulla ei ole pääsyä vanhaan email osoitteeseen, eikä tiliisi ole yhdistetty puhelinumeroa.

   Tarvitset myöhemmin mahdollisesti seuraavat dokumentit:

   -Skannaus/valokuva kuvallisesta henkilötodistuksesta
   -Skannaus/valokuva laskusta (esim. puhelin, sähkö, vesi tai vakuutus). Myös pankin viralliset paperit kelpaavat. Voit peittää henkilökohtaisia tietoja, mutta siinä pitää näkyä PayPal tiliin yhdistetty osoite. Dokumentti voi olla korkeintaan noin puolivuotta vanha.

 53. paypal sivulta: –>Top Up–>

  Link your bank account
  (viestiä lyhennetty)

  Mitähän tuo nyt taas tarkoittaa, 2 vaihtoehtoa??

  ilmeisesti tuonne on pankkitili lisättävä kaikesta huolimatta, kortin VISA:aan en aio käyttää enkä pika TopUp:ia.
  Meneekö tuolla hitaammalla systeemillä rahat silti jonkun Trusly:n kautta tms. vai mikä siinä on tarkalleen ottaen
  se käytäntö. Ei kai siinä tarvitse antaa pankkitunnuksia kolmannelle osapuolelle Trusly:lle tai vastaavalle.

  Tunti tolkulla olen yrittänyt selvittää tätä koska aiemmin rahat meni suomalaisen SEB pankin kautta normaalilla tilisiirrolla mutta
  PayPal lopetti sen.

  Taitaa jouluostokset jäädä tekemättä ebaysta

  kiitos:)

  • Hei!
   PayPal tosiaan vaatii linkitetyn pankkitilin, jotta voit käyttää hitaampaa talletustapaa. Pankkitilin lisääminen PayPaliin on turvallista.

   Hitaammalla talletuksella (1-2 päivää), talletus tapahtuu kuten normaali tilisiirto. Siirto pitää tehdä samannimisen henkilön pankkitililtä, kuin PayPal tilikin.

   Suosittelen tilaamaan EU-alueelta tässä vaiheessa joulun odotusta, jotta paketit voivat ehtiä varmemmin jouluksi. Ebay ohjeessa on kerrottu, kuinka voit rajata ebay hakutulokset vain EU-alueen tavaroihin.

 54. Hei ,

  Minulla ollut vuosia paypal tili , viimeksi siirsin rahaa 10.10.2016 ja kaikki OK, nyt siirsin 16.11.2016 rahat palautui , tein uuden siirron 23.11.2016 mutta rahat palautuivat taas. Oma pankkini sanoi että tili on suljettu mutta Paypal sivut toimivat normaalisti kun kirjauden sisälle. Missä vika ?

  • Voisit kokeilla toista talletustapaa PayPal tilillesi.

   Jos sekään ei auta, ota yhteys PayPalin asiakaspalveluun ja kysy asiasta.
   Täältä löydät PayPal tuen tiedot, josta voit soittaa tai lähettää sähköpostia.
   Heihin voi ottaa myös yhteyttä PayPalin facebook sivujen chatin kautta.

 55. en ole vielä käyttänyt paypalia, mutta pitäisi maksaa Thaimaan hotelli ja summa on luonnollisesti thaibateja. Jos maksan ns. korttini kautta, niin teenkö itse valuuttamuunnoksen vai kuka sen tekee, eli mitä laitetaan summaksi ?

  • Hei!
   Hotellimaksut kannattaa tehdä luottokortilla, jotta ongelmatilanteessa voit saada maksun helpommin takaisin. Jos käytät PayPalia, valuuttamuunnos tapahtuu automaattisesti kaupan yhteydessä.

 56. miksi paypal palauttaa koko ajan rahani takaisin pankkitililleni kun yritän siirtää paypal tililleni rahaa niinkuin olen tehnyt miljoona kertaa aiemminkin onko paypalilla muuttunut jokin?

  • Moi!
   En osaa sanoa varmasti miksi näin tapahtuu. Kortin lisääminen PayPaliin voisi auttaa?

   Jos ei ala toimimaan, ota yhteyttä PayPal asiakaspalveluun.

   Täältä löydät PayPal tuen tiedot, josta voit soittaa tai lähettää sähköpostia.
   Heihin voi ottaa myös yhteyttä PayPalin facebook sivujen chatin kautta.

 57. Miksi paypalli ei anna lisätä tilinnumeroani??? se herjaa et yritä myöhemmin uudelleen. pankkikortin se antoi lisätä mut ei se ole tehnyt mitään katevarauksia. ehkä viikon sisällä. ja tarviiko tilinnumeroa lisätä ollemkaan jos se on hyväksynyt kortin sinne???????

  • Hei!
   Tarvitset tilinumeroa siinä vaiheessa, jos sinun pitää siirtää rahaa pois PayPalista. Palvelu saattaa vaatia tilinumeroa myös varmistaakseen tilisi paremmin.

   Syötä IBAN kokonaisuudessaan IBAN muodossa ilman välilyöntejä. Jos et siltikään onnistu, kokeile ottaa yhteyttä PayPal asiakaspalveluun.

   Voit tietysti myös kokeilla jatkaa PayPal tilisi käyttöä normaalisti ilman pankin lisäystä.

 58. Minulla on rahaa yhdest√§ myynnist√§ omassa PayPalin balancessa. Yritin siirt√§√§ sit√§ omalle pankkitililleni, jolloin ohjelma kehotti liitt√§m√§√§n linkin omaan pankkitiliini ja ilmoittamaan tilinumeron IBAN-muodossa. Tein n√§in, mutta tuli punaisissa kehyksiss√§ ilmoitus, ett√§ eiv√§t voi prosessoida t√§t√§ pyynt√∂√§: ”Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.” Olen yritt√§nyt sit√§ useana p√§iv√§n√§ ja aina sama ilmoitus

  • Hei!
   Syötä IBAN kokonaisuudessaan IBAN muodossa ilman välilyöntejä. Jos et siltikään onnistu, kokeile ottaa yhteyttä PayPal asiakaspalveluun.

   Täältä löydät PayPal tuen tiedot, josta voit soittaa tai lähettää sähköpostia.
   Heihin voi ottaa myös yhteyttä PayPalin facebook sivujen chatin kautta.

  • Hei!
   Mistä teit tilauksesi? Voit kokeilla ottaa yhteyttä myyjään ja vaatia rahojen palautusta saapumattoman tuotteen takia.

 59. Hei!
  Mites toi kohta kun laitat osoitetta ja pit√§isi laittaa ”State”. Eih√§n sielt√§ tule kun 2 kirjaimisia lyhenteit√§.
  Kaikki näyttäisivät olevan lyhenteitä amerikan osavaltioista.

  • Hei!
   Laitoithan ensimmäisellä rekisteröitymissivulla maaksi Finland? Jos et voi jättää kohtaa väliin tai täyttämättä, niin kokeile laittaa siihen kenttään FI.

 60. Hei,
  Jos haluan poistaa paypal-tilini, niin siirtyvätkö sinne siirtämi rahat takaisin omalle tililleni, josta rahat alunperin siirsin?

 61. Hei

  Onko mitään puhelinnumeroa mihin soittaa? Aikaa on vähän ja haluaisin selvyyden onko tilini täysin aktiivinen maksujen vastaanottamiseen. Tuli juuri ensimmäinen PayPal maksu jossa luki hyväksytty, mutta omilla sivuilla eikä pankkitilillä näy mitään suoritusta.

 62. Hei. Miten ihmeessä pankkitilin tiedot lisätään? En saa missään muodossa (IBAN ilman välejä ja välien kanssa, ilman FIXX alkua jne) Jatkuva herja pankkitilin lisäyksen epäonnistumisesta paypal

  • Hei!
   Kuulostaa oudolta. Jos sinulla on jokin toinen pankkitili niin kokeile sitä. Syötä se kokonaan IBAN muodossa ja poista välilyönnit.

 63. Hei, loin paypal-tilin ja haluaisin tietää mikä on minulle edullisin tapa vastaanottaa maksuja paypal-tilille ja siirtää ne sieltä omalle pankkitililleni? jos esimerkiksi vastaanotan maksun yhdysvalloista, jossa valuutta on eri kuin minulla, millä tavalla valuutta-asetukseni tulee olla, jotta välistä menisi mahdollisimma vähän? (valitsenko siis primary currencyksi euro vai USD? ja luin, että siirtäessäni rahaa paypal-tililtä pankkitilille kannattaisi vaihtaa kurssihommat jotenki, että ne menisi oman pankin mukaan eikä paypalin mukaan. Miten sen saa vaihdettua vai tarviiko sitä vaihtaa? Ja kirjatessani pankkitiliäni paypaliin, se pyydettiin laittamaan IBAN-muodossa, miksi jossain sanotaan, että tilinumerosta pitäisi ottaa ensimmäisiä numeroita pois?

  • Hei!
   Voit yrittää ottaa yhteyttä PayPal asiakastukeen ja kysyä nostovaluutan vaihdosta. Luulen kuitenkin, että tuo on palvelun ominaisuus ja PayPal vaihtaa valuutan aina automaattisesti kohde pankin valuuttaan.

   IBAN-pankkinumerosta, että kokeile laittaa se kokonaisena ilman välilyöntejä.

  • Hei!
   Jos osoitekentässä lukee jo asuntosi numero, niin tähän kenttään ei tarvitse laittaa mitään. Jos kenttää ei voi jättää tyhjäksi, kirjoita siihen uudestaan asuntosi numero. Province / region kohtaan voit kirjoittaa vaikka maakuntasi.

 64. Opastaja ei tainnut tajuta ett√§ siihen kohtaa jossa pyydet√§√§n ”state” EI VOI kirjoittaa vaan kone antaa automaattisesti vaihtoehdoiksi esimerkiksi ”AA, FL, NY… joten mink√§ siihen laittaa?? Vaihtoehtona ei ole viivaa tai pelkk√§√§ tyhj√§√§

  • Hei!
   Pahoittelut v√§√§r√§st√§ ohjeistuksesta. PayPalin rekister√∂itymisk√§yt√§nt√∂ on n√§k√∂j√§√§n muuttunut. Laitoithan rekister√∂innin ensimm√§isess√§ vaiheessa maa kohtaan ”Finland”?
   PayPalin ei pit√§isi ehdottaa t√§ll√∂in osavaltiota. Katso vaihtoehdot tarkkaan l√§pi, jos siell√§ olisi esimerkiksi vaihtoehto ”Other” tai muu vastaava.

   Toivottavasti saat tilin luotua!

 65. Yritin ohjeiden mukaisesti rekister√∂ity√§, mutta ”Sign up” sivuilla oli pelk√§st√§√§n yhdysvaltalaisille r√§√§t√§l√∂ity lomake. Mist√§ l√∂ytyy suomalaisille vastaava?

  • Hei!
   Yritätkö ihan Suomalaisesta IP-osoitteesta, eikä sinulla ole mitään VPN-palvelua käytössä?
   Rekisteröitymiskaavake on kylläkin Englanniksi, mutta laitat vain oikeat tietosi ja state kohtaan vaikka maakuntasi tai pelkän viivan.

  • Hei!
   En n√§e estett√§ sille. Katso PayPal sivulta kohta ”Top Up in a few days”. Siell√§ on tiedot johon tavallinen tilisiirto tulisi tehd√§. Voit tulostaa n√§m√§ tiedot ja k√§yd√§ pankissa tekem√§ss√§ maksu niiden avulla. Viitenumeroa ei tarvita ja viestikentt√§√§n voit laittaa vaikka nimesi.

   Helpointa on tietysti käyttää PayPalin Top Up instantly vaihtoehtoa, jolloin rahat siirtyvät samantien PayPaliisi.

 66. Onko ylläpitäjä tietoinen mitä muutoksia Paypaliin tuli 1.9.2016 lähtien? Eurooppalaisen käyttäjän pankki on nykyisin Deutsche Bank jonne rahansiirrot tehdään. Asiassa on vain yksi mutta, Top Up:in jälkeen ei enää lue omaa siirtotunnistetta missään. Sellaista tarvittiin kun ennen maksut meni Bank of Americalle. Mitä tilisiirrossa pitää nyt laittaa Viesti-kenttään? Oma nimi?

  • Hei!
   Voit kirjoittaa maksun viestikenttään vaikka nimesi. Viitenumeroa ei tarvita.
   Suosittelen Top Up instantly vaihtoehtoa, koska se on nopeampi ja helpompi.

 67. Rekister√∂ityess√§ PayPall tilille kysyt√§√§n jotakin kohtaan ”State”, mutta siihen ei pysty kirjoittamaan vaan tulee vain valintoja kuten AA, FL, NY… , eik√§ esim. Finland/FI

  • Hei!
   Voit laittaa siihen kohtaan maakuntasi tai vaikka vain pelkän viivan. Suomessa ei ole niin väliä mitä kirjoitat siihen, kun meillä ei ole osavaltioita.

 68. Olen luonut Paypal-tilin ja profiilissani näkyy Bank confirmed, sekä Card added. Tililtäni ei kuitenkaan ole otettu tuota vajaata 2 euroa, joten en ole saanut nelinumeroista vahvistus koodia. Onko kaikki kuitenkin ok ja maksamisen pitäisi onnistua tilini kautta?

  • Hei!
   Jos PayPalissa lukee, että tilisi on vahvistettu, niin silloin et tarvitse tuota vahvistuskoodia. Kaiken pitäisi olla täten ok!

 69. Hei, yrit√§n maksaa ulkomaille kurssimaksua s√§hk√∂postiosoitteen avulla. Kun olen sy√∂tt√§nyt summan ja painan ”jatka”niin joka kerta tulee ilmoitus, ettei maksua voida suorittaa. Pay pal tilini on toiminut t√§h√§n asti . T√§ll√§ist√§ maksua en ole ennen tehnyt. Miss√§ menee vikaan?

  • Hei!
   Onhan tilisi saldo riittävä? Valuuttamuunnos maksaa jonkin verran. Tarkista myös, että saajan osoite on oikein.
   Jos tämä ei auta, niin voit olla yhteydessä PayPal asiakaspalveluun. Heiltä voi kysyä myös heidän facebook sivuilta chatin avulla apua.

 70. Kun yrit√§n kirjautua paypal tililleni,joka on ollut minulla jo vuosia k√§yt√∂ss√§ tulee teksti We” Re looking out for yoy ja se pyyt√§√§ puhelinnumeroa jonkinlaisena varmennuksena. Mit√§ t√§m√§ tarkoittaa. Lis√§sin jonkin aikaa sitten tililleni kortin johtuneeko siit√§.

  • Hei!
   Kyseess√§ on luultavasti vain lis√§varmennus. √Ąl√§ mene PayPaliin muiden tarjoamista linkeist√§ esimerkiksi s√§hk√∂postissa, vaan kirjoita osoite aina osoitepalkkiin.

 71. Ostin Saksasta kameran ja peruin tilauksen koska tuotetta ei ollutkaan varastossa. Pay Pal tilill√§ n√§kyy maksu miinusmerkkisen√§ ja palautus + merkkisen√§. Katsoin ett√§ pit√§√§k√∂ tuo summa jotenkin palauttaa tililleni, mutta kertoi ettei ole siirrett√§v√§√§ tilille. Kuitenkin Visalta tuli siit√§ lasku minulle, eik√§ Visa tilill√§ n√§y palautusta… Miten toimia? T√§m√§ osto ja palautus tapahtunut reilu 3 viikkoa sitten, ett√§ olisi ainakin ehtinyt palautua…

  • Hei!
   Onko PayPal tililläsi saldossa tuo palautus? Jos on, voit lisätä tilinumerosi palveluun ja saat sitten siirrettyä ne omalle pankkitilillesi.
   Voit olla myös yhteydessä luottokortti yhtiöösi.

 72. En pysty avaamaan paypal tiliä.
  Kirjautumis kaavake ei huoli puh.numeroa eikä posti numeroa.

  • Hei!
   En osaa sanoa muuta kuin, että kokeile syöttää puhelinnumero eri muodoissa. Korvaa +358 pelkällä nollalla. Tai päinvastoin. Tarkista myös, että postinumero vastaa oikeaa kaupunkia ja se on oikein kirjoitettu.

 73. Hei! Minulla taas ei ole PayPal tili√§. Silti saan joitain ihme viestej√§ s√§hk√∂postiini. Ett√§ muka min√§ tai joku jossain k√§ytt√§√§ tili√§ni. Ja sit pyydet√§√§n kirjautumaan ”tililleni ” ja viesti on tietysti englannin kielell√§. En tied√§ miten reagoida.

 74. Siis Paypal on aivan ilmainen kun oman tilin vaikkapa luo eikö? Onko se myös aivan turvallista edes jos nyt sitten laittaa sen oman korttinsa tiedot sinne mitä nyt käyttää verkkomaksuissa ja sen sellaisessa?

  Voiko Paypal myös ruveta veloittamaan aivan turhastakin jos ei käyttäisikään pitkään aikaan omaa Paypal tiliänsä, vai voiko ne sulkea sen sitten tuosta noin vain myös jos sitä ei käyttäisi vähään aikaan?

  • Hei!
   Paypalin käyttäminen nettimaksuissa on yleensä kuluttajalle täysin ilmaista. Mahdollisista kuluista myös aina ilmoitetaan etukäteen.

   Palvelu on myös turvallinen ja sinne voi laittaa korttitiedot. Muista vain käyttää vahvaa salasanaa ja ole tarkkana erilaisten huijauslinkkien varalta joita levitetään sähköpostitse.

   Paypal ei veloita sinulta mitään ilman suostumustasi. Toistuvat maksut voi myös lopettaa asetuksista halutessaan. Paypal tilin voi sulkea koska haluaa.

 75. Sain viestin, jossa ilmoitettiin, ett√§ on ollut ”unusual activity” paypal-tilill√§ (jota en muista edes avanneeni). Viestiss√§ kehotettiin menem√§√§n p√§ivitt√§m√§√§n omat tiedot. L√§hett√§j√§ viestiss√§ oli ”replyoos@salamagadir.com” – Onko t√§m√§ aito paypal-osoite? En painanut linkki√§, jonka kautta pit√§isi p√§ivitt√§√§ omat tiedot. Miten saan t√§m√§n paypal-tilin lopetettua?

 76. Paypallilla on ihan omat kurssit rahan muuntamiseen kuin kellään ja tilinomistaja häviää aina rahaa
  tämä siis sen lisäksi että ottavat jo palvelumaksun rahan siirrosta/tulosta

  • Hei!
   Kaikki valuutanvaihtajat ottavat aina pienen komission vaihdon yhteydessä. Paypalilla on yleensä ihan kohtuullinen kurssi.

   Palvelumaksu voi tosiaan kaupasta riippuen tulla ostajan tai myyjän maksettavaksi. Yleensä kauppias maksaa kulun.

  • Hei!
   Voit laittaa siihen kohtaan maakuntasi tai vaikka vain pelkän viivan. Suomessa ei ole niin väliä mitä kirjoitat siihen kun meillä ei ole osavaltioita.

  • Hei!
   Voit laittaa siihen kohtaan maakuntasi tai vaikka vain pelkän viivan. Suomessa ei ole niin väliä mitä kirjoitat siihen kun meillä ei ole osavaltioita.

 77. Jei. Ostaja laittoi paypallissa maksukenttään väärän sähköposti osoitteen. Mitä hän voi tehdä saadakseen uuden yrityksen ?

  • Hei!
   Asiaa voi kysyä PayPalin asiakastuesta. Maksua voi olla vaikea peruuttaa, mutta kannattaa kokeilla. Pyydä ostajaa tekemään uusi maksu oikealla sähköpostiosoitteella.

 78. Moi …Tarviikohan paypaliin liitt√§√§ pankkitili√§ jos ajatellut k√§ytt√§√§ ainoastaan ”top up instantly” toimintoa ? ja toinen kysymys: haluaako trustly my√∂s pankin kirjautumistunnuksen vai pelk√§st√§√§n turvaluvut ?

  • Hei!
   PayPal saattaa pyytää myös liittämään pankkitilisi lisävarmistuksen saadakseen. Trustly tarvitsee pankkisi käyttäjätunnuksen ja turvaluvun, jotta voi tehdä maksun PayPal tilillesi.

 79. Hei!
  Loin juuri Paypal-tilin, annoin korttinumeron yms tiedot. Ei kuitenkaan tullut tuota Verification hommaa. Eli ei vahvistusta..? Tili kuitenkin on luotu, kirjauduin ulos ja sis√§√§n… Eli what?

  • Hei!
   Vahvistusta ei välttämättä tarvita. PayPal ilmoittaa, jos haluaa sinun vahvistavan tilisi.

 80. Minulla on PayPal-tili, jonne olen siirtänyt rahaa verkkopankilta. Pystyin ennen maksamaan ostokset suoraan PayPalin tunnuksilla, ilman luottokorttitietoja. Nyt kaikissa kaupoissa PayPal kysyy luottokortin numeroita. Onko jokin muuttunut nyt vuonna 2016?

  • Hei!
   Voi olla, että tililtäsi vaadiitaan extra varmennus kortin lisäämisen muodossa. Tämän jälkeen kaupanteko pitäisi sujua kuten ennenkin.

 81. Ep√§ilen huijausta, myyn huonekalua Tori.fi:ss√§ ja ostaja viestitt√§√§ englanniksi ja tuote pit√§isi l√§hett√§√§ Espanjaan. H√§n kirjoittaa, ett√§ on maksanut 850‚ā¨ ja 350‚ā¨ pit√§isi maksaa Western Unionin tilille rahdinmaksuksi. N√§enk√∂ jostain onko raha todella tullut, vaikka en ole viel√§ liitt√§nyt pankkitili√§ni PayPal-tiliin?

 82. Pystynkö vastaanottamaan kaverilta rahaa vaikka minulla ei ole ominaisuutta, että voisin itse siirtää rahaa paypal tililleni? Maksan paypalissa siis suoraan kortilta en tilille talletetulla rahalla. Jos siirto onnistuu niin kuinka saan nämä rahat siirrettyä omalle pankkitililleni?

  • Voit kokeilla tehd√§ siirron kaverilta sinun paypaliin. Paypalistasi voit siirt√§√§ rahat sitten omalle tilillesi, kunhan olet lis√§nnyt sinne omat tilitietosi.

 83. Refundasin 66euroa luullen että se menee omalle tilille takaisin mistä oli tullutkin, mutta menikin trustly group AB:lle. Tuleeko raha siitä huolimatta omalle tililleni takaisin? Vielä ei näkynyt.

  • Hei!
   Trustlyn pitäisi hyvittää summa tilillesi. Siinä voi kestää muutama pankkipäivä.

 84. Hei! Miksi kun yritän rekisteröityä PayPaliin se vaatii minulta USA:n osavaltiota ja jotain ei-suomalaista puhelinnumeroa? En pääse etenemään rekisteröinnissä mihinkään. Tarvitsen vastauksen mahdollisimman pian!

  • Hei!
   Valitse maaksesi Suomi niin et tarvitse osavaltiota. Kokeile syöttää puhelinnumero maatunnuksella (+358) tai ilman.

 85. Hei,
  varmasti moneen kertaan kysytty kysymys, mutta en löytänyt sitä enkä ole koko palvelua käyttänyt, joten kysyn.

  Mitä tietoja Paypal välittää myyjälle? Ohjeessa sanotaan, että ei välitä maksukortin tietoja, mutta välittääkö ostajan nimen kuitenkin? Vai ainoastaan sähköpostiosoitteen?

  Tietysti jos tilataan fyysistä tavaraa, se täytyy johonkin osoitteeseen toimittaa, ja tämä lienee ostajan ja myyjän välinen asia, miten toimitus sovitaan. Mutta jos tilataan tunnukset johonkin palveluun tai linkki tms. jonka toimittamiseksi tarvitaan vain sähköpostiosoite. Mitä tietoja Paypal siis välittää ostajasta, pelkän sähköpostiosoitteenko?

  • Hei!
   Jos kauppa vaatii tuotteen lähetystä, niin silloin myyjä saa ainakin osoitteen, nimen ja sähköpostiosoitteen.

   Jos kaupan kohteena on esim. digitaalinen lataus, niin silloin myyjä ei sää välttämättä kuin sähköpostiosoitteesi ja nimesi. Tällöin maksun jälkeen myyjä välittää sähköpostiisi ostamasi tuotteen heti maksun jälkeen.

 86. Hei!
  Mikä on aikataulu kuinka nopeasti rahat liikkuvat paypalin kautta myyjälle? Esim. jos ostaa tuotteen Kiinasta? Liikkuuko raha reaali ajassa vai onko siinä useamman päivän viive?

 87. paypal tilillä rahaa yritän siirtää kaverille mutta pyytää lopussa kuitenkin pankkikorttia vaikka lompakossa rahaa?

  • Hei!
   Näin voi tapahtua jos tiliäsi ei ole vahvistettu. Jos laitat pankkikorttisi tiedot niin siirtämisen pitäisi taas onnistua.
   Jos olet onnistunut aiemmin siirtämään kaverille, niin sinulla saattaa olla siirtoraja ylittynyt. Tällöin voit siirtää vasta kun tilisi on vahvistettu.

 88. Hei
  taarkennusta huijauskysymykseen. Minun pitäisi maksaa rahdin osuus kuljetusfirmalle, myöskin ulkomainen, ja lähettää kuva maksusta Paypalille jotta saisin suorituksen.
  Kyse on useista sadoista euroistsa ja minua hirvittää.

  • Hei!
   Näitä huijauksia tapahtuu paljon. Ne vaikuttavat uskottavilta, mutta älä silti mene ansaan. Jätä vain vastaamatta/reagoimatta viesteihin. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

 89. Hei
  yritetäänköhän minua huijata. Ulkomaalainen haluaa ostaa myytävän tavaran. Hän on tallentanut summan+rahdin paypal-tililleen ja nyt minun pitäisi maksaa rahdin osuus jotta rahat siirtyisivät tililleni.

 90. Moi!
  Minulla on Paypal tili. Sain uuden kortin. Yritin vaihtaa kortin ja osoitteeni. Postinumeroni on Portugalissa, pankkini on suomalainen. Eli yhtälö on mahdoton. Järjestelmä e3i hyväksy kuin 5 numeroisen postikoodin. Jäikö tilini nyt käyttämättömäksi.

  • Hei!
   En osaa sanoa miksei PayPal hyväksy postinumeroasi. Voit yrittää kysyä PayPalin asiakastuesta tai heidän Facebook sivuiltaan chat toiminnolla apua.

 91. Moi, avasin Paypal tilin ja yritin siirt√§√§ rahaa Top Up Instantlyn kautta paypal tililleni. Tein niin kuin ohjeissa neuvottiin eli 1. Kirjaudu PayPal:iin. Vie hiiri ‚ÄĚTop Up Account‚ÄĚ kohdan p√§√§lle ja klikkaa ‚ÄĚTop Up (Instantly)‚ÄĚ.
  2. Klikkaa ‚ÄĚAdd money now‚ÄĚ ja jatka kunnes p√§√§set valitsemaan pankkisi.
  3. Syötä haluamasi summa ja tee maksu Trustlyn avulla verkkopankistasi. Valmista!

  Rahat ovat menneet tililt√§ni Trustly Group AB:lle , mutta Paypal tilini n√§ytt√§√§ edelleen 0,00 ‚ā¨ vaikka siirsin rahat muutama p√§iv√§ sitten. Voiko olla ett√§ rahojen siirtyminen kest√§√§ jostain syyst√§ kauemmin (kun nimenomaan t√§m√§n instantlyn kautta piti tulla heti..) vai miss√§ vika??

  • Hei!
   Trustlyn pitäisi toimia aina välittömästi, mutta joskus maksussa voi kestää kauemminkin jonkin teknisen vian takia. Yleensä kuitenkin maksimissaan kaksi pankkipäivää.
   Jos ei raha vieläkään ole tullut PayPal tilillesi, suosittelen ottamaan yhteyttä PayPalin asiakaspalveluun PayPalin verkkosivujen kautta tai sitten heidän Facebook sivuiltaan.

   Toivottavasti ongelmasi selviää!

 92. Ostin ebaysta takalasin pyyhkijän varren. Paketti ei ole tullut minulle 3 kuukaudessa. Sain tiedon pari viikkoa sitten, että Suomeen ei ole toimitusta. Ebay maksoi minulle tilauksen hinnan, mutta toimituskuluja n. 28 euroa, en ole saanut, vaikka olen monta kertaa pyytänyt. Mistä saan rahani?

  • Hei!
   Kannattaa olla aktiivinen jo noin kuukauden kohdalla ja vaatia rahanpalautusta saapumattomaan tuotteeseen vedoten. Nyt kun tilauksesta on jo noin pitkä aika sen selvittäminen vaikeutuu.
   Onneksi sait kuitenkin tuotteen hinnan takaisin, postikulun hintaa voi olla vaikeampi saada hyvityksenä. En osaa auttaa enempää, jos myyjä ei enään vastaa viesteihin. Voit myös sanoa, että jätät negatiivisen palautteen jollei kuluja palauteta.

 93. avasin tilin ja lisäsin kortin,mutta mitä sitten pitää tehdä. pitääkö olla kortin lisäksi tili?

  • Hei!
   Palvelun pitäisi toimia näinkin, mutta voit toki lisätä vielä tilisi jolloin voit siirtää rahaa PayPalista takaisin tilillesi.

 94. Moi. Näenkö paypal tilin numeroa ja tietoja muuten kuin syöttämällä ensin oman tilininumeron? Tarkoitus olis siirtää rahaa paypal tililleni oman pankkini tililtä normaalina maksuna. Topupin kautta kun kokeilee ei näy paypal tilintietoja vaan kysyy omanpankkitilini numeroa

  • Hei!
   Paypal tilille ei ole omaa ”tilinumeroa” vaan s√§hk√∂postiosoitteesi jolla rekister√∂idyit paypaliin toimii ”tilinumeronasi”.
   Topupilla saat tehtyä suoraan maksun Trustlyn avulla. Raha tulee tällöin välittömästi paypaliisi.

 95. Hei, avasin PayPal tilin joulukuussa ja siirsin sinne testimielessä 15 euroa rahaa. En liittänyt minkään kortin numeroa tiliin, koska nimenomaan sen takia tämän tilin avasin, että voisin sen kautta maksaa mahdollisia ostoksiani. Oman pankkitilini numeron kyllä liitin tietoihini, kun käsitin että se nopeuttaa mahdollista rahan siirtoa minulle päin. No, parin päivän jälkeen näkyi että raha on siirtynyt PayPal-tililleni ja yritin sitten tehdä ensimmäistä ostostani, jonka hinta oli 9,90 euroa. Mitä en nyt ymmärrä, kun maksu ei onnistu sitten mitenkään. Koko ajan tulee herjaa että anna pankkikortin tiedot, mutta kun minä en nimenomaan halua kortilla maksaa, vaan ajatuksena käyttää pelkästään tuota tiliä, eli siirtää sinne omalta tililtä rahaa ostoksia varten. Nyt olen yrittänyt niin monta kertaa, että taidan luopua koko tilistä ja siirtää sen 15 euroani takaisin omalle tililleni. Kysyn nyt kuitenkin vielä viimeisenä oljenkortena, että miten ihmeessä sitä tilillä olevaa rahaa voi käyttää maksuun, kun siellä kuitenkin on reilusti enemmän kuin ostoksen summa?

  • Hei Leena!
   Voi olla, ettei tililläsi oleva summa ihan riitä jos tilaukseen tulee vielä postikulut. Tai voisiko kyseessä olla vaikka eri valuutasta johtuva väärinkäsitys?

   Toki voit liittää korttisi PayPal:iin jolloin kauppa ainakin toteutuu ja sen jälkeen siirtää ylimääräiset rahat takaisin pankkiisi. Voit ottaa kortin pois PayPalista halutessasi kaupan jälkeen.
   Kortin liittäminen on PayPaliin on turvallista ja helppoa. Muista sallia internetmaksut verkkopankistasi ulkomaille saadaksesi kortin toimimaan.
   Katso täältä http://opas123.staging.wpengine.com/ukk/ kohdasta PayPal -> kuinka lisään korttini.

 96. Mikä avuksi kun yritin luoda paypal tiliä ja viimeisessä kohdassa laitetaan syntymä aika muodossa DD/MM/YYYY eli esimerkiksi 15/03/1970 mutta kun syötän syntymä aikani niin tulee herja Enter a valid date ja punainen kolmio kentän perään

  • Hei!
   Näyttäisi siltä, että syntymäaika olisi oikein laitettu. Suosittelen yrittämään myöhemmin uudestaan tai kysäisemään PayPalin tuesta, että miksi syntymäaikaasi ei hyväksytä.

 97. Miksiköhän top up instantly ei toimi? Pankkini on nordea ja olen kyllä aiemmin saanut siirrettyä rahaa tämän kautta. Add money kohtaa kun painaa aukeaa uusi ikkuna mutta sielä kysytään vain haluatko jatkaa paypal tunnuksilla mutta ei ole kohtaa missä klikata että kyllä. Sitten samassa ikkunassa on myös kohta etkö ole sinä ja kun sitä klikkaa on sielä kirjautumispyyntö mutta ei taaskaan kohtaa missä voisi hyväksyä kirjautumisen ja jatkaa eteenpäin.

  • Hei!
   Kokeile tyhjentää selaimestasi evästeet. Voit poistaa ne samasta paikasta kuin selaushistoriankin.

   Kokeile sitten seuraavasti: Kirjaudu PayPaliin, klikkaa ”Wallet”, klikkaa ”Add funds to your account instantly”, klikkaa ”Add money now”, klikkaa ”Continue” uudesta ikkunasta, valitse pankkisi ja sy√∂t√§ summa, klikkaa ”Continue”. Sitten p√§√§set kirjautumaan verkkopankkiisi ja hyv√§ksym√§√§n maksun. (Valitse Code card jos k√§yt√§t perinteist√§ tunnuslukulappua.)

   Toivottavasti tästä oli apua!

 98. Visa Electron p√§√§si vanhenemaan ja kun yrit√§n uusia kortin voimassaoloaikaa, Paypal hyv√§ksyy sen, mutta edelleen n√§ytt√§√§ herjaa ”Your credit card has expired”. Mik√§ neuvoksi?

  • Hei!
   Eli sait uuden Visa Electron kortin ja päivitit sen kortin kaikki tiedot PayPaliin?
   Voit myös kokeilla poistaa vanhan kortin PayPalista ja lisätä kortin uudestaan.

   Jos ei silti auta, niin kokeile myöhemmin uudestaan.

 99. Pelk√§√§n laittaa mihink√§√§n nettisivuille pankkikortin numeroa..koska minulta on viety tililt√§ni aikoinaan ilman lupaa /edes velkaa mihink√§√§n ..toisin sanoen”varastettu”rahaa..ja siit√§ tuli pitk√§ operaatio..Nyt voitin uuden puhelimen ja pit√§√§ laittaa 1.‚ā¨ tilille…siis antaa pankkikortin nro.Miten voin turvallisesti lunastaa puhelimen??? Toivottavasti saan teid√§n kautta apua nopeesti ennen kuin menet√§n sen..siin√§ oli t√§m√§ teid√§nkin vaihto ehto..mutten halua antaa pankkikorttini numeroa???

  • Hei!
   Maalaisjärjellä pääsee aika pitkälle. Korttitietoja ei kannata laittaa ihan kaikkiin mahdollisiin paikkoihin internetissä. Lukijat voivat myös kysyä mielipidettämme eri kaupoista, niin voimme tarkistaa onko se mielestämme luotettava.
   Kaikki sivuillamme esitellyt kaupat ovat luotettavia ja turvallisia.

   Mist√§ voitit puhelimen? Kuulostaa todella ep√§ilytt√§v√§lt√§, ett√§ voitetusta puhelimesta pit√§isi maksaa 1‚ā¨ ja siin√§ on kiire lunastaa se. En suosittele osallistumaan kyseiseen kilpailuun n√§ill√§ tiedoilla.

 100. Moi,

  Unohdin salasanani ja nyt kone ei ota vastaan Paypallilta luvattua apua sähköpostiini.
  Maksaman pitäisi päästä. Yritin sitten avata uuden tili mutta se ei onnistu samalla ja ainoalla sähköpostiosoitteellani. yritin lähettää Paypallille sähköpostia, mutta sekään ei onnistu ilman salasanaa. Joten jumissa olen?

  t. Maalainen
  t.

 101. Kun yritän kirjautua PayPalin etusivulta tililleni, ruudulle avautuu sähköpostiosoitteeni ja sen alapuolelle salasanan vaativa kenttä. Kun kirjoitan tähän salasanan, jonka annoin tiliä luodessani saan tällaisen ilmoituksen:
  We’re currently experiencing high email volumes and we apologise for any delayed response time you may experience.
  You can visit our Help Centre to find answers to your questions or you can also call us. Simply log in to your account, click Help near the bottom of the page and click Call us.
  Kokeilin kirjautumiseen myös sähköpostini omaa salasanaa joka puolestaan tuotti tällaisen ilmoituksen: Please check your entries and try again.
  Miten tästä tilanteesta pääsisi eteenpäin?

  • Moi!
   PayPalilla saattaa olla tällä hetkellä jotain teknisiä ongelmia kirjautumisen kanssa ja se on ruuhkauttanut tukipalvelun. Suosittelen kokeilemaan myöhemmin uudestaan.
   Voit kokeilla myös resetoida salasanasi.

 102. Moi,
  mistä nään mikä kortti on valittu. Ennen näkyi selvästi mikä kortti oli käytössä.

  • Hei!
   Kirjaudu PayPaliin sis√§√§n ja klikkaa ”Wallet”. Voit valita t√§√§lt√§ k√§ytett√§v√§n pankin ja maksukortin.

 103. Morjens mikäs mahtaa olla et en pääse kirjautumaan millään muulla paitsi sillä koneella millä tein paypaltilin

  • Hei!
   Kokeile kirjautua PayPaliin käyttäen eri internet selainta ja tyhjennä selaimesta välimuisti ja evästeet. Voit tyhjentää ne samasta paikasta, josta tyhjennät selaushistoriankin.

 104. Tein Ebayhin ja PayPaliin tilit, linkitin ne ja siirsin PayPal-tilille rahaa. Yritin sitten ostaa Ebaysta ja juuri kun olin saamassa tilausta loppuun PayPalin kautta, postitusosoitteeni yhteydessä luki NOTPROVIDED. Mitä tämä tarkoittaa ja miten voisin tästä edetä?

  • Hei!
   Katso, että olet laittanut Ebayhin ja PayPaliin osoitteesi.
   Paypalista teet sen näin: Profile > Add/Edit Street Address
   Ebaystä näin: My Ebay > Account > Addresses > Primary postage address > Change

 105. hei en pääse ollenkaan kirjautumaan paypal tilillilleni, koska en muista millä sähköpostilla ja salasanalla olin tehnyt paypal tilin. Nyt minulla on uusi paypal tili, mutta en voi liittä pankki tiliänii tähän nykyiseen , koska niiden tiedot ovat vanhassa

  • Hei!
   Kokeilisin sinuna ehkä kaikki mahdolliset sähköpostiosoitteet läpi jotta pääsisin käyttämään vanhaa PayPal tiliä. Jos tämä ei mitenkään onnistu, ainut vaihtoehto on todennäköisesti liittää PayPal toiseen pankkitiliin, jos sinulla sellainen on.

  • Hei!
   Ei ole vaarallista vaikka tilinumerosi jäisikin PayPal asetuksiisi. Jos haluat kuitenkin tiedon poistaa PayPalista niin ainut tapa on kirjautua sisään PayPal tilillesi.

   Katso usein kysytyist√§ kysymyksist√§mme kohdat ”En p√§√§se kirjautumaan sis√§√§n, mit√§ tehd√§?” ja ”Kuinka lis√§√§n pankkitilin PayPaliin tai poistan sen”.

 106. paypal on veloittanut minun tililt√§ luvatta 22,95‚ā¨ 05,11,2015. mik√§ neuvoksi miten saan rahat takaisin

  • Hei!
   Sinulla voi ollat jäänyt jonkin kaupan automaattinen veloitus päälle. Voit tarkistaa ne ja sulkea mahdolliset auki jääneet seuraavasti.

   Kirjaudu sisään -> Profile -> My money -> My preapproved payments: Update

   T√§ll√§ sivulla n√§et kaikki yritykset/sivut joille olet antanut luvan automaattiselle veloitukselle. Klikkaa yrityksen/sivun nime√§ ja paina ”status” kohdasta ”Cancel” ja olet valmis.
   Jos haluat summan takaisin, tulee sinun selvittää kuka veloituksen on tehnyt ja pyytää hyvitystä tältä taholta.

 107. Hei! En saa siirretty√§ mitenk√§√§n rahojani PayPal tililt√§ omalle tililleni, ilmoittaa vain ett√§ ei saada yhteytt√§ pankkiisi… Olen jo viikon p√§iv√§t yritt√§nyt ja Nordeassa ei osata auttaa. Englanti on hakusessa joten en voi oikein ottaa heihin yhteytt√§. Miten toimin? Kumma kun rahan siirto sinne toimii kuin ajatus mutta ei toisinp√§in…

  • Hei!
   Oletko kirjoittanut pankkitilinumerosi täysin oikein ilman välilyöntejä IBAN-muodossa? Ethän ole yhdistänyt samaa pankkitiliä useampaan PayPal tunnukseen? Pankkitilin pitää olla myös samannimisen henkilön nimissä kun PayPal tilikin.

   Jos nämä eivät auta niin, suosittelen kysymään PayPal tuesta lisää jossa he voivat auttaa paremmin. PayPal tuki on nykyään myös Facebookissa, josta voit lähettää heille viestin.

   Jos mikään näistä ei auta, kopioi tarkka englanninkielinen virheilmoitus tähän kommenttina, niin katsotaan mitä olisi tehtävissä.

   • Kaikki kokeiltu moneen kertaan,iban muodossa ei voi antaa koska tulee automaattisesti tyhji√§ v√§lej√§. Pelkk√§ pankkitilinnumero niin ilmoittaa englanniksi n√§in:You cannot add a bank at this time.

    Once you link a bank account to your PayPal account, you can easily withdraw money from your PayPal account to your bank account.

    Please enter your bank account details exactly as they appear on your bank statement. En pysty ottamaan tukeen yhteyttä koska en muista englantia hyvin. Kirjoitin kyllä sinne mutta sieltä tuli vain ohjeita sisäänkirjautumis ongelmiin.

   • Hei!
    V√§lily√∂nnit tai tyhj√§t v√§lit IBAN-numerossa eiv√§t haittaa. Voit my√∂s kokeilla pelkk√§√§ pankkitilinumeroa, kunhan klikkaat ensin ”Enter local bank information instead” tyhj√§n tekstikent√§n oikealta puolelta.

 108. Tunnustan, olen täysin peukalo keskellä kämmentä tämän himpuran Paypalin kanssa. Avasin viime viikolla oman tilin, siirsin sinne kokeeksi pienen summan rahaa pankkitililtäni ja nyt olisin tehnyt koeoston verkkokaupasta, mutta eipäs onnistu. Eli jos omalla Paypal-tililläni on rahaa 15 euroa ja haluaisin ostaa 10 euroa maksavan tuotteen, niin miksi maksaminen ei onnistu, vaan koko ajan tulee herjaa että tarvitaan pankkikortin tiedot? Haluan maksaa vain Paypal-tililtäni, en siten että veloitus menisi suoraan omalta pankkitililtäni joko suoraan tai maksukortin kautta. Missä nyt vika, olenko ymmärtänyt jotain väärin ja maksu sieltä Paypal-tililtä ei onnistukaan?

  • Hei!
   Kyll√§ kaupan pit√§isi onnistua jos saldo riitt√§√§ siihen. Oletko varma, ettei postikulujen kanssa summa mennyt yli tuon 15‚ā¨?
   Jos ei siltik√§√§n onnistu voit kopioida t√§h√§n sen tarkan ”herjan” niin pystymme auttamaan paremmin.

 109. Onko Paypal pakko liittää pankkitiliin ? Eikö sitä voi liittää luottokorttiin ?

  • Hei!
   Periaatteessa PayPalia ei ole pakko liittää pankkitiliin. Liittämisestä on se hyöty, että voit siirtää rahat pois PayPalista omalle tilillesi.
   Voit myös lisätä palveluun luottokorttisi.

 110. Haluan siirtää rahaa suoraan tilisiirtona paypal-tililleni.
  Tulee tilisiirtoon (maksuun) viitenumeroa tvast?

  • Hei!
   Kun käytät Top Up in a few days vaihtoehtoa, tee maksu tarkasti PayPalin antamien tietojen mukaan. Viitenumeron ja viestikentän voit jättää tyhjäksi, jos tämä ei onnistu voit kirjoittaa viestikenttään vaikka oman nimesi.
   PayPal -tili ja pankkitili josta maksu tehdään, pitää olla rekisteröityjä samannimiselle henkilölle.

 111. Yritin kyseistä top up siirtoa nordean tililtä, trustly ilmoitti että pankkiini ei saada yhteyttä siinä kohtaa kuin kaikki tunnusluvut oli syötetty ja homman piti olla ok, pyysi että koitan myöhemmin uudelleen. Siltikin kyllä kyseinen rahasumma katosi tililtä jonka piti siirtyä mutta ei koskaan tullut paypaliin?

  • Hei!
   Kysy asiaa Trustlylta ja toimi heidän neuvomallaan tavalla.
   Jos maksutapahtuma on keskeytynyt rahat palautetaan 1-2 päivässä. Toivottavasti ongelma selviää pian!

 112. Hei! En keksi millään sopivaa salasanaa. Olen kokeillut ainakin 20 eri vaihtoehtoa, jotka pitäisi olla sopivia. Ohjelma hyväksy niistä mitään, eli en saa rekisteröityä itseäni.

  • Hei!
   Seuraa näitä kun olet valitsemassa salasanaa.
   Р8-20 merkkiä pitkä
   Рälä käytä nimeä tai sähköpostiosoitettasi
   Рkäytä isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja/tai merkkejä

 113. Apua.. Tein t√§m√§n ohjeen mukaan mutta Osuuspankin tililt√§ni ei ole rahaa siirtynyt.. Koitan lis√§t√§ rahaa paypal tilille mutta se hokee ”Link your bank account” ja ett√§ pit√§√§ jiku IBAN numero laittaa kentt√§√§n,mutta en tied√§ mist√§ sen l√∂yd√§n? Olenko tehnyt t√§m√§n nyt v√§√§rin?

  • Hei!
   IBAN-tilinumero on pankkitilisi numero. Voit kopioida sen suoraan esimerkiksi verkkopankistasi jotta se tulee varmasti oikeassa muodossa.

 114. Paypall tililleni palautui rahaa n. 30e.
  Miten saan ne itselleni.
  Luottokorttini on yhdistety tilliin.
  Kun koitan lis√§t√§ sinne Ibantilinumeroani…tulee t√§ll√§inen ilmoitus ”You cannot add a bank at this time.”

  Olisi kiva ne 30e saada itselle, kun vaan tuolla Paypalltilillä pyörivät.

  • Hei!
   Oletko kirjoittanut osoitteen täysin oikein ilman välilyöntejä IBAN-muodossa? Ethän ole yhdistänyt samaa pankkitiliä useampaan PayPal tunnukseen?
   Jos nämä eivät auta niin, suosittelen kysymään PayPal tuesta lisää jossa he voivat auttaa paremmin. PayPal tuki on nykyään myös Facebookissa, josta voit lähettää heille viestin.

 115. Haluaisin avata paypal-tilin, mutta olen tarkka tietojeni kanssa. Eli voinko siirtää rahat paypal-tilille suoraa verkkopankista, ilman että minun täytyisi antaa missään vaiheessa luottokortin tai visa electronin numeroita? Ja eihän tiliä luodessa tarvitse tilata mitään paypalin omaa korttia?

  • Ja tarkoitan todellakin, ett√§ kortin numeroita ei tarvitse antaa edes tilin varmistukseen tai mihink√§√§n muuhunkaan tunnistautumiseenkaan.

  • Hei!
   Voit siirt√§√§ PayPaliin rahaa verkkopankistasi suoraan k√§ytt√§m√§ll√§ ”Top Up instantly” vaihtoehtoa, jos k√§yt√§t osuuspankkia k√§yt√§ vaihtoehtoa ”Top Up In a Few days.”

   Ymmärrän huolesi tietoturvasta. Tietenkään ihan kaikkialle ei kannata tietoja antaa, varsinkaan maksutietoja. Suosittelemme sivuillamme vain isoja ja luotettavia yrityksiä jotka tekevät kaikkensa käyttäjien turvallisuuden eteen.

   Ota yhteyttä osiosta voi myös kysyä mielipidettämme jonkin sivun luotettavuudesta vaikeissa tapauksissa.

 116. Miksi rahansiirtoni omalle PayPal-tililleni ei onnistu, Aikaisemmin ei ongelmia. Up to My Account valinnan jälkeen tunnistautuminen ei onnistu, enkä pääse jatkamaan oman pankkini sivuille jne.

  • Hei!
   Luulisin, että kyseessä on hetkellinen tekninen ongelma. Suosittelen kokeilemaan myöhemmin uudestaan.

 117. Haluan aktivoida PayPal-tilini, jonka olen luonut vuosia sitten, kun olin eri pankin asiakkaana. En muista salasanaani. Sain s√§hk√∂postiini ”reset your account” viestin, Kirjoitin mielest√§ni oikeat vastaukset Security- kysymyksiin, mutta ”information did not match our records”. Yritin my√∂s luoda uuden tilin, mutta se ei onnistunut, koska k√§ytin samaa s√§hk√∂postiosoitetta kuin vuosia sitten.

  • Hei!
   Pankin voi vaihtaa helposti kunhan pääset ensin kirjautumaan PayPaliin. Muistatko turvakysymysten vastaukset varmasti oikein ja kirjoitat oikealla tavalla esimerkiksi pienet ja isot kirjaimet?
   Voit kokeilla myös puhelinvahvistusta jos et muista turvakysymysten vaustauksia.

 118. Voiko liittyä PayPal:n ilman luottokorttia Рsiis siirtää tilitä suoraa rahaa paypall tilille?

 119. Miksi en pysty liitt√§m√§√§n pankkikorttia (Visa Electron) paypaliin? Hokee t√§llaista ”The bank that issued your card didn’t approve this transaction. Please contact the card issuer’s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue”

  • Hei!
   Oletko hyväksynyt internetmaksut verkkopankistasi? Ohjeessa on neuvottu kuinka se tehdään Nordean verkkopankissa, mutta se onnistuu myös muissa verkkopankeissa. Tilillä tulee olla myös katetta vähintään pari euroa.
   Toivottavasti tästä on apua!

 120. Miulle tuli viesti, että miulle on maksettu paypaliin 290e mutta saan ne sinne vasta kun olen lähettänyt seurantakoodin paketista. Mitä siis teen

  • Moi!
   Oletko tarkistanut osoitteesta http://www.paypal.com , ett√§ sinne on saapunut kyseinen summa? √Ąl√§ mene muista linkeist√§ PayPal:iin vaan kirjoita aina osoitepalkkiin tuo osoite.
   Jos tekee maksun toisen PayPal:iin, ei siihen liity mitään ehtoja kuten mainitsit.

   Oletko varma, että kyseessä ei ole PayPal huijaus?

 121. Haluaisin ostaa ulkom. verkkokaupasta ja avasin sitä varten PayPal tilin ja yhdistin NORDEAN Visa Electronin siihen. Verkkopankissa näkyi hetken n. euron siirto, viestä ei saanut auki, jotta olisin saanut numerosarjan. Voinko silti ostaa ja maksaa netissä ja vaikka PayPal tilillä lukee Status: Unverified? Vai pitäisikö numerosarja saada? Kiitos etukäteen!

  • Hei!
   Voit yhdistää PayPal tilin samannimisen henkilön pankkitileihin. Voit lisätä pankkitilisi PayPaliin klikkaamalla profile->add/edit bank account.
   Rahojen siirtäminen pois PayPalista tapahtuu klikkaamalla withdraw->Withdraw funds to your bank account.

 122. Avopuolisoni teki tilisiirron omalta pankki tililtään minun paypal tililleni. Vasta jälkeenpäin tajusin että se ei taida olla mahdollista. Miten toimia että avokkini saa maksunsa takaisin?

 123. Olen tehnyt muutaman ostoksen ebaysta onnistuneesti paypalin kautta, mutta jostain syyst√§ en saa menem√§√§n ”isommalla summalla” tehtyj√§ ostoksia l√§pi. Olen verifioinut luottokorttini onnistuneesti, mutta jotkut kalliimmat ostokset eiv√§t vaan mene l√§pi. Onko Paypalilla jotain muuta limiitti√§ kuin vuotuinen raja? p√§iv√§? Voiko olla ett√§ osuuspankilla on luottokorttikohtainen limiitti ko palveluun? Vai voiko myyj√§n filtteri blokata tapahtuman? Tilaan tuotteet usa:n myyj√§lt√§ usa:n osoitteeseen.

 124. Miten lis√§√§n pankkitilin PayPaliin? Kun yrit√§n, sivu ilmoittaa ett√§ ”You cannot add a bank at this time.”

  • Hei!
   Onko kyseistä pankkitiliä yhdistetty muihin PayPal tileihin? Tarkista oikeinkirjoitus ja, että paypal tili ja pankkitili on rekisteröity samannimisille henkilöille.
   Voit kokeilla myös eri selainta ja tyhjentää kaikki selaustiedot. Oletko hyväksynyt internetmaksut tililläsi?

   Jos mikään ei auta, voi PayPal tukipalvelu manuaalisesti lisätä pankkitilisi. Siirry tästä PayPal tukeen.

 125. Pay Pal on välittänyt jäsenmaksuni ammatilliseen yhdistykseen velottamalla amex tiliäni. Erosin yhdistyksestä toista vuotta sitten. Pay Pal jatkoi kuitenkin velotustaan. Olin yhteydessä yhdistykseen ja asia korjattiin, mutta nyt tämän vuoden jäsenmaksu jälleen perittiin amexista. Pitääkö minun sopia asia vielä PayPalinkin kanssa, vaikka asia on jo seuran kanssa sovittu ja jäsenyyteni lopetettu.

  • Hei!
   Voit sulkea automaattiset veloitukset PayPal:ista näin:

   Kirjaudu sisään -> Profile -> My money -> My preapproved payments: Update

   T√§ll√§ sivulla n√§et kaikki yritykset/sivut joille olet antanut luvan automaattiselle veloitukselle. Klikkaa yrityksen/sivun nime√§ ja paina ”status” kohdasta ”Cancel” ja olet valmis!

 126. Miksi en saa luotua itselleni PayPal tiliä? Ei onnistu vaikka kuinka olen yrittänyt. Täytyy ilmeisesti unohtaa koko juttu.

  • Hei!
   Oletko katsonut tarkasti ohjeen kaikki vaiheet? Missä kohtaa tilin luominen menee liian vaikeaksi? Autamme mielellämme.

 127. Hei! tein yst√§v√§ni kanssa kaupat ja h√§n l√§hetti minulle 25‚ā¨. Nyt paypal tilill√§ni lukee ett√§ 25‚ā¨ on minulla mutta tili n√§ytt√§√§ nollaa.. pit√§√§k√∂ ne rahat vahvistaa jotenkin vai tuleeko ne automaattisesti? Ja kun h√§n l√§hetti minulle 25‚ā¨ tarvitseeko h√§nen viel√§ vahvistaa rahoja tai voiko h√§n saada niit√§ takaisin??! x(

 128. Pay-Pal teki katevarauksen, johon en viestikenttää päässyt lukemaan. Hetken se näkyi ja hävisi, en ole varma sainko 1,50 takaisin? Kun sitten jatkoin kokeilemaan ostoksille, elämäni ensimmäistä kertaa tällä tavalla, varmistus tulikin sitten siten, että minulle soitettiin ja puhelimessa kuulin vahvistuskoodin englanniksi parisen kertaa. Koodin jälkeen tuli jokin äännähdys, josta en ollut varma oliko se numero, josta en saa selvää. Joten kokeilin numeroilla, jotka olin kuullut, ja se näytti toimivan. Ei ihan putkeen siis mennyt ja jännityksessä tein siirtoni. Mitähän tästäkin seuraa? Päivittäkää ainakin ohjeenne, Kiitos!

  • Hei!
   Kiitos kommentistasi, päivitämme ohjetta ja teemme parhaamme jotta ohjeemme pysyisi ajan tasalla.
   Hienoa kuulla, että saitte kuitenkin ostoksen tehtyä PayPalin avulla vaikka vahvistustapa olikin muuttunut.

 129. Hei! Haluaisin mahdollisesti aloittaa paupalin käytön. Voiko paypal tililtä siirtää rahaa visa-kortille? Onko siinä lisäkustannuksia?

 130. Hei. Vahvistin paypal tilini ja sitten sanottiin, että tililtä veloitetaan 1.50 ja nettipankista löytää sen 4-numeroisen koodin, mutta ehti mennä 5 päivää, että koodi näkyi nettipankissa. Sitten kun olin menossa laittamaan sitä koodia paypaliin niin siinä ei ollut mahdollisuutta edes kirjoittaa mitään koodia, vaan piti laittaa kortin tiedot uudestaan ja nyt piti sitten toisen kerran jo veloittaa se 1.50. Eli saanko rahani takaisin siitä ensimmäisestä koodista?

  • Moi!
   Luulisi ainakin, ett√§ molemmat veloitukset hyvitet√§√§n. Voit tarkistaa onko tilisi vahvistettu kirjautumalla sis√§√§n PayPaliin ja katsomalla lukee etusivulla kohdan ”Status:” siin√§ pit√§isi lukea ”Verified”.

 131. Min√§ siirsin PayPal tilille rahaa top up instantlyn kautta (Trustly, S√§√§st√∂pankin verkkopankki). Summa ei kuitenkaan miss√§√§n vaiheessa p√§ivittynyt Balance -kohtaan PP tilille, mutta summa veloitettiin tililt√§ni ja se n√§kyy PP tapahtumissa. Sen j√§lkeen kuitenkin vahingossa painoin kohdasta ”Deny”. Palautuuko tuo raha tililleni ilman lis√§toimintoja ja mill√§ viiveell√§? En ole sy√∂tt√§nyt PP tietoihini miss√§√§n vaiheessa tilitietojani. Nyt on kulunut jo 3 arkip√§iv√§√§ ko. tapahtumasta…

  • Moi!
   Ota yhteys PayPal:in asiakastukeen ja kerro, että teit talletuksen käyttäen Trustlyä, mutta rahat eivät ole saapuneet.
   Jos heiltä ei tule vastausta voit kokeilla kysyä asiaa myös Trustlyltä.

 132. Miksi ostaessani jostain tuotteen ja maksaessani Paypalilla, toimitusosoitteessani näkyy aina typerästi tuossa maakunnassa tämä maakunta jossa asun, ja sitten kaupunki? Olen poistanut maakunta-kohdasta tekstin keski-pohjanmaa, mutta silti osoite on aina muotoa: Sukunimi Etunimi, Katuosoite, Postinumero, Keski-Pohjanmaa, Kaupunki, Finland. Eli mistä se poimii vieläkin tuon keski-pohjanmaan vaikka region/state kohta on mulla tyhjänä osoitetiedoissa?

  • Hei!
   Vaikka tuo maakunta tuleekin tuohon itsestään ei sen pitäisi haitata ollenkaan. Kunhan tiedoissa on Finland, niin Suomen postin pitäisi osata tuoda paketti perille.

 133. miten toimii maksuvaatimuksen l√§hett√§minen? joku haluiasi ostaa autoni kroatiaan ja maksaa paypalin kautta. ehdotti ett√§ l√§hett√§isin tosiaan ’laskun’

 134. Tilasin tavaraa saksata, myyjä ei halua lähettää suomeen?? Maksoin tavarat kuinka saan rahani takaisi??

  • Moi!
   Ota yhteys myyjään ebay:n kautta ja kerro, että haluat tuotteesta täyden hinnan palautuksen. (full refund)
   N√§in l√§het√§t viestin: Kirjaudu ebay:hin ja klikkaa ‚ÄĚmy ebay‚ÄĚ. Tilaamasi tuotteen kohdalta paina ‚ÄĚMore actions‚ÄĚ ja ‚ÄĚContact seller‚ÄĚ.

 135. Hei!

  Yritin lisätä manuaalisesti rahaa omalta tililtäni, koska en halua liittää korttiani paypaliin (en luota siihen että se on turvallista..? ), mutta enpä päässyt pankinvalintaa ja summaa pidemmälle, kopska tuli ilmoitus että suojatun yhteyden muodostaminen epäonnistui. Mitäköhän siis pitäis tehdä?

  • Moi!
   Kuulostaa siltä, että jokin tietoturva-asetus estää yhteyden muodostamisen. Voit kokeilla myös käyttää eri internet selainta ja kokeilla jos se auttaisi.
   Kortin liittäminen PayPal:iin on lähtökohtaisesti täysin turvallista. Maalaisjärjellä pärjää, kunhan muistaa perusasiat kuten vahva salasana.

 136. Rekister√∂in Paypalin jo joitakin p√§ivi√§ sitten, ja tilill√§ni n√§kyy katevaraus Paypal -1,02‚ā¨. Mit√§√§n koodia ei kuitenkaan tullut, ja t√§n√§√§n kirjauduinkin uudelleen Paypaliin, ja menin siin√§ oikealla olevan laatikon kautta ”verify card” tms linkkiin, josta klikattuani oli sitten heti tililt√§ni l√§htenyt katevaraus Paypal -1,50‚ā¨ ja koodi oli my√∂s samantien per√§ss√§.
  Mik√§h√§n tuo ensimm√§inen katevaraus sitten oli kun ei tosiaan mit√§√§n koodia ollut per√§ss√§ ja se tuli sen paypalin rekister√∂innin yhteydess√§? Palautuukohan my√∂s takaisin kun ”toimeksiantajana” n√§kyy kuitenkin Paypal?

  • Moi!
   Ensimmäinen vahvistus todennäköisesti epäonnistui jostain syystä, sinun pitäisi kuitenkin saada molemmat maksut takaisin.

 137. tarkoittaako Billing Address kotiosoitetta vai mit√§ osoitetta tuossa Kortin lis√§√§minen PayPal:iin kohdassa? ūüėÄ

  • Yleens√§ t√§ss√§ kest√§√§ noin 2-3 p√§iv√§√§, joskus hieman pidemp√§√§n.

 138. Tilitapahtumissa n√§kyy varauksena Paypalille 1,02 ‚ā¨ ja kuusinumeroinen varmennustunnus. Mihin t√§m√§ tunnus t√§ytyy laittaa, ett√§ rahat palutuvat?

  • Moi!
   Kirjaudu PayPaliisi ja mene tilin etusivulle, etsi kohta ”verify my account”. Sielt√§ pit√§isi p√§√§st√§ varmistamaan tunnuksesi.

 139. En saannut Nordean visa electron korttia tallennettua PayPal pankkiin. Ei hyväksynyt, pyysivät hommaamaan uuden kortin. Ehkä este oli siinä kun mulla on vaimon kanssa sama tili. Kysyisinkin, kun kaikki asiat ovat muutenkin kesken, niin miten voisin lopettaa tilin. Mulla on sen verran huono englanninkielen taito, etten löytänyt siihen kohtaa

  • Moi!
   Paypalin voi yhdistää vain saman henkilön korttiin/pankkitiliin.
   Paypal tilin sulkeminen tapahtuu näin: kirjaudu->klikkaa profile->klikkaa my settings->klikkaa close account.

 140. Mikähän on vikana, kun ekaa kertaa uskaltauduin siirtämään rahaa tuon Trustlyn kautta, ensin siirsin kokeeksi 15e ja siirtyivät noin minuutissa paypal-tililleni. Sitten siirsin 80e heti perään eikä rahoja näy missään. Siitä on kaksi päivää. Lähetin viestiä paypalille ja Trustlylle. Kukaan ei vastaa.

  • Moi!
   Nordealla on ainakin ollut jotain vaikeuksia maksuliikenteessä viimepäivät, joten voi johtua siitä.
   Luulen, että saat myös jonkin näköisiä vastauksia Trustlyltä ja PayPalilta kunhan kerkeävät vastata.

   Toistaiseksi en siis liikaa huolestuisi, kun kuitenkin luotettavat palvelut kyseessä.

  • Periaatteessa voit k√§yd√§ pankistasi kysym√§ss√§ PayPal:in tekem√§n siirron tiedot ja niill√§ vahvistaa PayPal tilisi. T√§m√§ on kuitenkin melko turhaa kun samat tiedot n√§kee verkkopankistakin.
   Pankki ei pysty kuitenkaan hoitamaan sinun PayPal tiliin liittyviä asioita.

  • Jos luet vastaukseni uudestaan, siin√§ lukee ”ilman” nelj√§√§ ensimm√§ist√§.

   IBAN-numero alkaa maatunnuksella + kaksinumeroisella tarkisteella. Kokeile vielä esim. ilman maatunnusta ja ilman maatunnusta sekä tarkistetta.

   • Kun monessa paikassa lukee ettei saa j√§tt√§√§ v√§lej√§ tilinumeroon, niin ainakin mulla nuo v√§lit tulee sinne automaattisesti Pay Pal:n kentt√§√§n tilinumeroa sy√∂tett√§ess√§. Vaikka ne sinne k√§sin sy√∂tt√§isi..

 141. Paypal on aikanaan vastaillut esim. että lyhennä iban koodia nollat pois tms.
  Nykyään eivät edes viitsi vastata. Paypal tuntee olevansa niin suuri ja mahtava että aliarvioi asikkaitaan.
  Luulen että ongelma liittyy automaattisesti koodin tuleviin välilyönteihin paypalin puolesta, ongelma on niin laaja että meitä iban ongelmaisia täytyy olla miljoonia. Minulla on nordean tili joka toimi hyvin ennen iban muutosta.

  • Moi!
   Kokeile vielä ilman neljää ensimmäistä numeroa/kirjainta IBAN:instasi.
   Jos tämäkään ei auta, emme valitettavasti osaa auttaa enempää ongelmassasi.

 142. Hei!

  Onko teiltä lähetetty viesti, jossa herätti ihmetystä esim. se, että lähettäjänä on service@paypai.com.

  Toivon vastaustanne pikaisesti.

  Kari Saarinen

  • Itsell√§ toimii IBAN suoraan v√§lily√∂nneill√§. Ehkei PayPal tue pankkiasi?
   Voit my√∂s yritt√§√§ l√§hett√§√§ ”Ota Yhteytt√§” v√§lilehden kautta meille mit√§ vastauksia olet saanut PayPal:in asiakastuesta jos osaisimme auttaa niiden perusteella paremmin?

 143. Milloin paypal tukee suomalaisia pitki√§ iban pankkinumeroita? Sen lis√§√§minen ei onnistu, tulee teksti ”et voi lis√§t√§ sit√§ juuri nyt”. Ihan sama miten numerot sy√∂tt√§√§, ei onnistu.
  Ole myös kysynyt asiaa myös asiakastuesta ja saan vastauksena puutaheinää höpinää?

  • Moi!
   Kopioi IBAN vaikka suoraan verkkopankistasi, jotta se menee varmasti oikein. Voit myös poistaa kaikki välilyönnit koodista.
   Sen pitäisi toimia ihan suoraan, outoa jos asia ei näin kohdallasi ole ?

 144. Kiitos vastauksestasi. Vielä tarkennus: ovatko trustlyn kysymät ID ja Code PayPalin tunnuslukuja vai tarkoitetaanko niillä verkkopankkini tunnuksia. Kyse on siis manuaalisesta rahansiirrosta.

 145. Yritän siirtää PayPal tililleni rahaa. Trustly kysyy ID ja Code tunnuksia. Mitä ne ovat. Ei kai verkkopankkitunnuksiani? Ei kai niitä uskalla antaa?

  • Moi!
   Trustly on maksunvälityspalvelu, joka yksinkertaistaa maksutapahtumaa käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Kuten aikaisemminkin on todettu, Trustly on hyvämaineinen ja palvelua on tarjottu vuodesta 2008. Maksuja yritys on välittänyt yli 2 miljardin euron edestä. En usko myöskään, että PayPal:in kokoinen yritys valitsisi yhteistyökumppaneitaan miten sattuu.
   Huom. Osuuspankki ei tue Trustlyä

   PayPal:ia voi käyttää helpommin yhdistämällä kortti palveluun, näin sinun ei tarvitse siirtää rahaa erikseen joka kaupan yhteydessä.

 146. Lähetin rahaa tuossa sunnuntai-aamulla pankistani tuon Trustlyn kautta. Rahat lähtivät tililtäni, mutten ainakaan vielä ole saanut niitä Paypaliin.

  Voisikohan syynä siihen olla se, että menin vahingossa keskeyttämään tuon Trustlyn ja palasin omaan verkkopankkiini, jonne oli tuo maksu tullut vahvistamattomat maksut-kohtaan näkyviin. Vahvistin sitten tuon maksun verkkopankkini kautta, eli pääsevätköhän rahat perille jos vahvistus tapahtui verkkopankissa, eikä trysly-sovelluksessa. Kuitenkin kyseessä oli varsin pieni summa, joten ongelma ei ole suuri.

   • Hei!

    Laitoin viestiä tuonne trustlyn asiakaspalveluun. Nyt odottelen vastausta sieltä. Onko mahdollista, että siirtämäni muutama euro olisi kadonnut matkan varrella?

    Maksussa oli kyllä Trustlyn viitenumerot sekä muut tunnukset, joten voisiko olla mahdollista, että maksu löytää perille, mutta vain vähän hitaammin?

    Olen ennen tehnyt Paypal-rahasiirrot tuolta verkkopankin kautta, jolloin maksun välittyminen on kestänyt noin viikon.

   • Hei!

    Kiitoksia suuresti avustasi! Sain vastauksen Trustlyltä, että rahat tulevat muutamassa pankkipäivässä takaisin tililleni.

    Ilman Opastajan apua olisin vain yritt√§nyt unohtaa tuon rahasiirron, ja mahdollisesti rahat olisivat j√§√§neet saamatta. ūüôā

   • Kiitos ihan √§lytt√∂m√§n paljon t√§st√§! Olin aamulla aikeissa ostaa yliopiston p√§√§sykoekirjoja, mutta kirjoihin varatut rahat katosivat samalla tavalla kuin viestin aloittajalla. Alkoi jo turhauttaa kun ei meinannut l√∂yty√§ apua mist√§√§n, mutta sitten l√∂ysin t√§nne ja nyt on rahat tilill√§. Voin siis huokaista helpotuksesta ūüėÄ
    Opastajalle suuri kiitos ja hatunnosto!

 147. Mites tota Top up in a few days vaihtoehtoa käytetään? Tosiaan ajattelin käyttää tuota koska en luota Trustlyyn. Tuolla sivulla on Payee ja IBAN numero, mutta mitä pitää laittaa sitten viesti/viite kohtaan?

  • Moi!
   Käsittääkseni, saajan nimeksi laitat PayPal Europe, ja teet PayPal:in sivuilla kerrottuun IBAN numeroon maksun. Kunhan nimi PayPal tilillä ja pankissa on täysin sama pitäisi onnistua.

   Tietysti helpommalla pääsee käyttämällä Trustlya, rahat saapuvat välittömästi. Allekirjoittanut käyttänyt Trustlyä vuosien ajan ilman mitään ongelmia.

   • Kiitos vastauksesta. Niin ja Nordea ainakin pyyt√§√§ laittamaan joko viitenumeron tai viestin siihen ennen kun voi jatkaa niin mit√§h√§n siihen sitten pit√§isi laittaa?

   • Moi!
    Kysyin asiaa PayPal:in asiakastuesta ja he vastasivat näin:

    ”Thank you for contacting PayPal regarding making a Top Up. We have worked with our partner Trustly Group AB to develop a system which enables you to top up your PayPal account instantly from your bank account. Here‚Äôs how to top up your PayPal balance instantly:
    Go to https://www.paypal-topup.fi/
    Follow the steps.
    The money will be added to your PayPal account balance in a few minutes. You will receive an email when the transaction is completed. If you have any questions regarding your Top Ups, please, contact Trustly Group AB directly by email support@trustly.com.”

    Suomennettuna, eivät siis kommentoineet miten tuo in a few days vaihtoehto toimii, vaan suosittelivat käyttämään Trustlya.

 148. Voiko PayPal:n asettaa siten, että sillä voi maksaa vain silloin ja sen verran, kuin PayPal tilillä on rahaa? Kun harvoin ostelee ulkomailta, niin PayPal tilin tyhjänä pitämällä voisi vielä varmistaa ettei sieltä kukaan mitään maksele. Eli PayPal ei voisi veloittaa pankkitiliä vaan pelkästään omaa tiliään.

  • Moi!
   Voit ottaa kortin halutessasi pois PayPal palvelusta seuraavasti.
   Kirjaudu sisään -> Profile -> Add/edit credit card -> remove

   Pitämällä hyvää huolta koneensa tietoturvasta ja salasanoista, on PayPal:in käyttö turvallista.

 149. Minulla on paypall tili,mutta en muista salasanaa enkä salaisia kysymysten vastauksia.Miten ihmeessä saa ntilini auki???

 150. Trusly en ajatellut käyttää, kun toi pankkitietojen luovuttamen kolmannella osapuolelle on Osuuspankin palvelu ehtojen vastaista.

  • Moi!
   Kiitos tarkennuksesta, pitääkin lisätä tieto siitä, ettei Trustly toimi Osuuspankilla artikkeliin.
   PayPal:iin voi tallettaa toisellakin tavalla rahaa. T√§ll√∂in pit√§√§ k√§ytt√§√§ ”Top up in a few days” vaihtoehtoa.

  • Moi!
   Kirjaudu PayPaliin ja klikkaa ”Withdraw” ja sen j√§lkeen ”Withdraw funds to your bank account”.
   Jos ei onnistu, niin tarkentaisitko hieman, että mikä menee pieleen?

 151. Siirsin Nordean kautta rahaa tililleni,niin piti Trustly palvelun kautta se siirt√§√§…heille piti antaa k√§ytt√§j√§tunnus ja salasana…sama,kuin omassa pankissani….onko miten luotettava toimija tuo Trustly?

  • Moi!
   Kiitos kommentistasi, oli näköjään taas muuttunut rahansiirto tapa PayPal:iin. Pitää päivittää tieto ohjeeseen!
   Ja tuosta Trustly palvelusta sen verran, että kyseessä on Ruotsalainen tunnettu ja luotettava maksunvälittäjä. Trustly maksut siirtyvät reaaliajassa.

   • Onko nyt syyt√§ huoleen,kun 3:lle osapuolelle ,eli Trustly:lle piti antaa omat pankkitunnnukset,jonka kautta raha ”instantly” reaaliajassa siirtyi.

   • Moi!
    Trustly toimii Ruotsin finanssivalvonnan (FSA) alla noudattaen lainsäädäntöä. Rahansiirtoja yritys on tehnyt vuodesta 2008 lähtien yli 2 miljardin euron edestä, eikä toiminnasta ole kuulunut moitteita.
    Uskon myös, että PayPal valitsee yhteistyökumppaninsa todella tarkkaan harkiten, joten en olisi käyttäjänä huolissaan.

 152. Moi. Käytetäänkö osoitetta johonkin? Oheisen ohjeen mukaan osoitteeseen pitäisi kirjoittaa mm. maakunta. Sitähän ei osoitteeseen kuulu laittaa Suomessa. Kuuluuko kuitenkin tässä tapauksessa? Toinen kysymys on City Рlaitetaanko siihen se kaupunki tai kunta, jonka alueella asunto sijaitsee vaiko postitoimipaikan nimi, kuten suomalaisissa osoitteissa muuten tehdään?

  • Moi!
   Joissain verkkokaupoissa voi käyttää Express Checkout toimintoa, jolloin verkkokauppa ottaa osoitetiedot suoraan PayPal:ista.
   Eli käytä vain oikeita tietojasi PayPal:issa. Maakuntaa ei ole pakko syöttää, ja city kohtaan laitat asuinkaupunkisi normaalisti.

 153. Hei
  Tilasin nettikaupasta vaatteita ja nyt paypal näyttää avoimia laskuja samasta tilauksesta, kolme avointa laskua. Miten nämä kaksi ylimääräistä saan pois, ettei tililtäni lähde nyt sama maksu kolmea kertaa?

  • Moi!
   Jos tililtäsi on otettu jo yksi veloitus, ei muita pitäisi mennä. Voit varmuudeksi ottaa myös korttisi pois PayPal:ista jos haluat. Se tapahtuu näin:
   Kirjaudu sisään -> Profile -> Add/edit credit card -> remove

   Suosittelen kuitenkin ensin ottamaan yhteyttä myyjäliikeeseen ja kysymään asiasta.

 154. Hei

  Olisiko hyvää ohjetta miten lähettää rahaa PayPalista takaisin omalle pankkitilille?

  • Moi!
   Kirjaudu sis√§√§n PayPal:iin ja klikkaa ”withdraw” ja sen j√§lkeen ”withdraw to your bank account”.

 155. Yritän siirtää Paypalista olevat rahani takaisin omalle tilille. Ilmeisesti sitä tiliä, jolta ne siirrettiin ei enää ole olemassa. On minun ja miehen yhteinen tili. Miten onnistuu ? Miten Osuuspankki laitetaan nimeksi ? IBAN ko tulee ilman neljää ekaa numeroa ?

  • Moi!
   Voit vaihtaa PayPal:iin kytketyn tilin. Siitä on PayPal:in sivuilla täällä: http://goo.gl/5QOVbN
   En ihan ymmärtänyt kysymyksestäsi, mitä tarkoitat osuuspankilla ja nimellä. IBAN tilinumero tulisi aina laittaa kuten verkkopankissasi on kirjoitettu ja mahdollisesti poistaa välilyönnit.

 156. Moi!
  Jos mulle on tullut rahaa paypal tilile niin voinko sieltä jotenkin suoraan maksaa iban numeron tilille rahasumman kun myyjä ei hyväksy paypal maksua. Muuten joudun siirtämään rahat tililleni ja maksamaan sieltä myöhemmin.

 157. Hei! Onko missään päivitettyjä ohjeita? Nimittäin rekisteröidyin PayPaliin ja menin sinne top up sivulle ja pyysi antamaan tilinumeron. Sen lisäsin onnistuneesti mutta en tajua niitä ohjeita sen jälkeen.

  • Hei!
   Pyrimme pitämään ohjeemme mahdollisimman ajantasalla ja päivitämmekin ohjeita aina tarvittaessa.

   Veith√§n hiiresi Top Up: p√§√§lle, muttet painanut sit√§ vaan klikkasit alta ”Top Up (Instantly)” ?

 158. Hei!
  Miten on laita maksujen vastaan oton kanssa? Esim, ajattelin ottaa vastaan tilaust√∂it√§ ja maksut menisiv√§t paypallin kautta, toimiiko t√§m√§ my√∂s ”Paypal for You” kirjautumisen kautta?

  • Moi!
   Onnistuuko tietokoneella normaalisti? Tarkista, että kirjoitat salasanan täsmälleen samalla tavalla.
   Luin hieman PayPal:in tukifoorumilta asiasta ja siellä oli muutama muukin asiakas joilla sama ongelma. Asiaan ei tiettävästi ollut vielä tullut ratkaisua.
   Googlesta l√∂ytyy lis√§√§ aiheesta hakusanalla ”can’t login to paypal with ipad”.

 159. Moikka!
  Kiitos neuvoista,nyt korttini on lisätty maksuvälineeksi todella helposti ymmärrettävien ohjeidenne avulla PayPalille ja ensimmäinen osto kortilla on tehty.
  Kaikki onnistui ja meni nopeasti ja sujuvasti kun ei enää tarvitse siirrellä rahoja tililtä tille (ja odotella aina muutama pankkipäivää).
  Kiitos vielä neuvoista.

  Yst.Terv. Jukka Kukkonen

 160. Hei taas!
  Aloitin PayPalin käytön noin vuosi sitten ja olen tehnyt ostokseni tähän asti niin että olen siirtänyt omasta pankistani (Nordea) rahaa PayPal tililleni josta sitten olen maksanut ostokseni. En silloin tiennyt että myös Visa Elektron korteilla voi maksaa.

  Haluaisin siis tietää, voinko maksaa myös kortillani jos olen aloittaessani aina siirtänyt rahaa joka kaupan yhteydessä rahaa erikseen PayPal:iin?

  • Hei!
   Selvensin hieman kysymystäsi.

   Sinun täytyy vain täydentää korttisi tiedot PayPal:iin jolloin se toimii automaattisesti. Voit tehdä sen näin:

   1. Kirjaudu PayPal:iin
   2. Vie hiiri ”Profile” kohdan p√§√§lle ja klikkaa ”Add/Edit Credit Card”
   3. Klikkaa t√§lt√§ sivulta ”Add a card” ja valitse ”Visa” (vaikka sinulla olisi Visa Electron)
   4. T√§yt√§ korttitiedot ja sitten klikkaa lopuksi ”Add a card”

   Nyt korttisi pitäisi olla yhdistettynä PayPal:iin ja sinulla ei tarvitse olla rahaa PayPal tilillä vaan PayPal veloittaa pankkitililtäsi suoraan kauppasumman automaattisesti.

 161. Yritin äsken maksaa ebystä yhtä auton varaosaa Nordean Visa-Elektron kortillani. Sain tällaisen viestin että pankki ei hyväksynyt siirtoani ja että pitäisi ottaa yht.omaan pankkiini. Huomasin kuitenkin että tililläni ei ollutkaan riittävästi rahaa.

  Onko tuo se viesti jonka tuollaisessa tapauksessa saa?

 162. Yritän tehdä paypal-käyttäjätilin mutta se väittää että tällä emaililla on jo tili, kun laitan että unohdin salasanan se väittääkin että tiliä ei löydy.

  Mitä voisi tehdä?

 163. Oon laittanu sinne tietoihin visa electron kortin, mutta siirsin sinne s-pankin tililtä rahaa. Nyt siellä walletissa tms.. lukee Account type: checking ja status: unconfirmed.. mitä pitäisi tehdä?

  • Hei!
   Käytännössä sinun ei olisi tarvinnut siirtää PayPal:iin ollenkaan rahaa kun olet jo liittänyt korttisi palveluun. Veloitus tapahtuu joka kaupan yhteydessä automaattisesti.

   Checking voi tarkoittaa sitä, että kestää hetki ennenkun tilisi varmennetaan. Tämän ohjeen loppupuolella on aiheesta lisää.

 164. Tilattiin ja ostettiin Fifa coinseja pojalle tänään aamulla ja maksettiin ne minun kortilla. Soittivat pojalle ja kysyivät kuka minä olen ja hän vastasi siihen, että olen hänen äitinsä. Linja oli pätkinyt ja poika ei ihan ymmärtänyt kaikkea mitä se täti siellä sanoi, kun englanniksi puhui.
  Nyt ei ole kolikoita edelleenkään tullut pleikkarille ja laitettiin sähköpostia tilausvahvistuksessa olleeseen sähköpostiin, mutta se ei mennyt perille vaan on virheellinen.
  Menik√∂ rahat 24,12‚ā¨ hukkaan vai miten saadaan yhteytt√§ sinne mist√§ tilattiin?

  • Hei!
   Suosittelen ottamaan yhteyttä kyseiseen verkkokauppaan. Yhteystiedot löytyvät varmasti heidän verkkosivuiltaan.

   Jos kyse on ebay tilauksesta, voit ottaa yhteyttä myyjään kirjautumalla sisään -> my ebay -> ostetun tuotteen kuvan oikealta puolelta -> more actions -> contact seller.

 165. tein paypal tilin ja onnistuneesti jo saanut ostettuakin ebayn, kautta. nyt kun yrit√§n tehd√§ ostoksia ei paypal anna kirjautua sis√§√§n. Ei kuulemma ole k√§yt√∂ss√§ s√§hk√∂posti jonka olen rekister√∂inyt sinne, eik√§ visaelectron korttiakaan l√∂ydy kun yritt√§√§ selvitt√§√§ salasanaa/s√§hk√∂postia jolla kirjautua.. Osaatko auttaa? ūüėÄ

 166. Tein eilen PayPal tilin ja tuon kortin vahvistuspyynn√∂n. Koska en ole saanut viel√§ luottokortti laskua en ole pystynyt sy√∂tt√§m√§√§n ”vahvistus numeroa”. Kokeilin tehd√§ tilauksen ja valitsin PayPal (alempi vaihtoehto) maksutavaksi. Tilaus meni hienosti l√§pi ja sain vahvistukset onnistuneesta ostoksesta ja maksusta. Kuinka tilaus onnistui vaikka en ole vahvistanut korttia ja mit√§ merkityst√§ tuolla vahvistuksella on?

  Mitä eroa on maksutapahtumassa jos Ebayssä valitsee ylemmän vaihtoehdon, jossa on luottokortin kuvat ja (PayPal vahvistus) tai alemman jossa on pelkkä PayPal?

  • Moi!
   Täytyykin selvittää jos vahvistuskäytäntö on muuttunut, kiitos vinkistä. Maksuvatapahtuman vaihtoehdoista, en osaa sanoa. Suosittelen käyttämään kuitenkin aina PayPal:ia.

 167. minulla on rahaa paypal tilillä ja visa electrom on liitetty siihen. miten saan rahan siirrettyä paypalilta omalle tililleni?

 168. Mitä minun pitää tehdä kun tilasin ebaystä sellaiset led valot ja huomasin että lähetys osoite on väärä tuleeko sähköpostiin viesti kun posti on perillä? Tarvitsisin apua minun pulmaani

  • Hei!
   Jos tilaus on jo lähetenyt matkaan, ei asialle oikein voi mitään. Suosittelen ottamaan yhteyttä postin asiakaspalveluun.

 169. onko mahdollista laittaa rahaa paypalille kun itselläni on visa elektron kortti mutta ei verkkopankki tunnuksia?

  • Moi!
   Periaatteessa verkkopankkitunnukset eivät ole pakollisia jos hoidat samat asiat konttorissa.
   Suosittelen kuitenkin hakemaan tunnukset pankistasi, koska se helpottaa käyttöä huomattavasti.

 170. Moi mitenkäs toi rahansiirto tililtä paypaliin nykyään toimii kun se on nyt muuttunut? Ennen maksettiin suomalaiseen pankkiin paypalin nimellä ja viitenumerolla ja rahat tuli omalle tilille. Nyt se taas kysyy tilinumeroa ja sen jälkee tulee vain vastaanottajan tiedot eikä mitään viitettä ollenkaan??

  • Moi!
   Kirjaudu PayPal:iin, paina Top Up Instantly ja valitse pankkisi. Sen jälkeen tee maksu verkkopankistasi annetuilla tiedoilla.

 171. Tein Paypal-tilin ja maksu n√§kyi 4 p√§iv√§√§ katevarauksissa tilill√§ni (sit√§ ei siis saanut ”avattua”, ett√§ n√§kisi viestikent√§n), ja nyt kun menin katsomaan, josko rahat olisi oikeasti l√§htenyt tililt√§ni, niin koko tapahtuma oli kadonnut. En saa paypal-tili√§ toimimaan.. Mit√§k√§h√§n t√§ss√§ nyt meni pieleen?

  • Hei! Hyv√§ksyitk√∂ kortin k√§yt√∂n nettimaksuissa verkkopankistasi? Voi olla, ett√§ pankkisi peruutti maksun jos et ollut hyv√§ksynyt nettimaksuja.

 172. PayPalia hehkutetaan ”helpoksi ja nopeaksi” maksutavaksi, mutta miss√§√§n ei ole tietoa siit√§, kuinka voin vastaanottaa rahasuorituksia ulkomailta PP-tilille. Onko t√§m√§ ylip√§√§t√§√§n mahdollista Suomessa?

  • Hei!
   Voit vastaanottaa maksuja mistäpäin maailmaa tahansa PayPal:iisi, kerro vain maksajalle sähköpostiosoitteesi jota käytät PayPal:issa.

 173. Tein ohjeiden mukaan mutta nyt kun yritän kirjautua sisään niin ei salasana tai email kelpaa

  • Hei!
   Tunnuksesi voi olla mahdollisesti mennyt lukkoon virheellisten salasanan syöttö yritysten johdosta.
   Kokeile jos saisit tästä linkistä resetoituasi salasanasi
   http://goo.gl/0Q4ls9

 174. Heips
  Luottokortti (Visa) löytyy mutta pankkitunnukset on vaan vaimon nimissä. Onnistuuko paypal tilin käyttö?

  • Moi!
   Ei valitettavasti onnistu, Paypal pitää olla yhdistetty samannimiseen henkilöön kuin kortissa ja pankissa.

 175. lähetetäänkö ostot tuohon paypalin tiliin annettuun osoitteeseen? olen yrittännyt katsoa ebaysta omien tietojen kohdalta osoitetta ,,mistä en ole sitä löytännyt?

  • Moi!
   Katso, ett√§ molemmissa on oikea osoitteesi. PayPalista l√∂ytyy ”Profile” -> ”Add/Edit Street Address” ja Ebayst√§ paina ”My Ebay” -> ”Account” -> ”Addresses” -> ”Primary postage address” ja siit√§ ”Change”.

 176. Hei! Miten vastaanotan maksun esim. ebaysta paypalin kautta? Jos haluan myydä jotakin ja hlö haluaa maksaa paypalin kautta, miten se tapahtuu käytännössä. Joudunko itse siirtämään rahaa tms.

  • Hei!
   Anna kaupan toiselle osapuolelle sähköpostiosoitteesi jolla olet rekisteröitynyt PayPal:iin, niin hän voi maksaa sen avulla PayPal tilillesi.

   Jos taas tarkoitat sitä, että haluat itse ilmoittaa kohteen ebay:hin myyntiin kirjaudu sisään ebay:hin ja jatka tästä linkistä. http://goo.gl/CHtvYe
   Voit myyjänä asettaa maksut tulemaan automaattisesti PayPal:iisi.

 177. En ole löytänyt millä kaikilla pankeilla paypal toimii? Tarviiko olla pankista myös kortti vai riittääkö verkkopankki? Nyt mulla siis s-pankki, enkä haluaisi ottaa toista pankkia ja korttia kustannuksineen siihen oheen.

  • Hei!
   S-pankki toimii ja ei ole pakko olla korttia pankista. Silloin avaat vain PayPal tilin ja valitset ”Top Up Account” ja sinun tapauksessasi valitse ”Top Up (In a few days)” ja seuraat ohjeita.

   Suosittelen kuitenkin yhdistämään maksukortin PayPal:iin koska se tekee käytöstä helpompaa. Aloita etsimällä S-Pankin verkkopankista asetuksista kohdan jolla hyväksyt ulkomaanmaksut ja sitten jatka ohjeestani kohdasta 6. eteenpäin.

  • Moi!
   Kirjaudu ensin sis√§√§n PayPal tunnuksillesi, sitten vie hiiri ”Profile” kohdalle ja sielt√§ klikkaa ”Add/Edit Street Address”.
   Nyt n√§et osoitteesi ja voit painaa sen alta ”Edit” niin p√§√§set muuttamaan asetuksiasi. Voit kysy√§ lis√§√§, jos j√§i ep√§selv√§√§!

 178. Kun paypal siirt√§√§ sen pienen varmistussuman pankkitililt√§ni paypal-tilille, visa electron -tapauksessa tilitiedoissani n√§kyy vain katevaraus, jolloin mit√§√§n tietoja ko. tapahtumasta ei p√§√§se n√§kem√§√§n… Ilmeisesti pit√§√§ odottaa, ett√§ raha on siirtynyt ja t√§m√§n viestikent√§n 4 numeroisen varmistusluvun p√§√§see n√§kem√§√§n?

  • Moi!
   Maksutapahtuman vahvistuttua, pitäisi varmistuslukukin tulla näkyviin. Luulen, että tämä tapahtuu seuraavana arkipäivänä.

   • Minullakin lukee verkkopankissa, ett√§ ”katevaraus” ilmeisesti pit√§√§ odottaa huomiseen, ett√§ n√§kee tuon nelinumeroisen varmistusluvun maksusiirron tiedoista?

   • Hei!
    Juurikin näin, varmistusluku näkyy vasta kun maksu on vahvistunut.

 179. Moikka mulla on paypal tiliin liitetty pankki kortti ja siirsin vielä rahaa omalle paypal tililleni kummalta se nyt ottaa maksun omalta kortiltani vaiko siitä rahasta mikä on jo paypal tililläni?

  • Maksu otetaan ensin rahasta joka on valmiiksi Paypal tilill√§si. Jos tuo summa ei riit√§, osaa Paypal veloittaa automaattisesti pankkikortiltasi puuttuvan summan.
   Itse en lataa koskaan Paypal:iin valmiiksi rahaa vaan olen kokenut helpommaksi antaa Paypal:in veloittaa joka kaupan yhteydessä erikseen tililtäni.

   Toivottavasti vastauksesta oli apua ja kysythän lisää jos jäi jotain epäselväksi!

 180. Eli siis ei tarvitse omistaa luottokorttia, jotta voi tehd√§ paypal tilin ja k√§ytt√§√§ sit√§? ūüôā

Jätä kommentti