Payoneer ohje aloittelijoille + Liittymisbonus

24 kommenttia

Payoneer on palvelu netissä, joka mahdollistaa rahasiirtoja yrityksille ja yksityisille. Yritys perustettiin vuonna 2005, ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Tunnetuimpia yrityksiä jotka käyttävät Payoneerin maksuja ovat esimerkiksi Amazon, Google, Airbnb, Fiverr ja iStockphoto. Kirjoitimme tämän Payoneer Suomi -ohjeen, jotta tilin avaaminen olisi sinulle helpompaa.

Liity ja ota 25$ bonus

Saat bonusrahan, kun olet vastaanottanut maksuja 1000$ edestä. Payoneer on suosittu etenkin freelancer -yrittäjien keskuudessa. Sen avulla on helppo saada maksusuorituksia tehdyistä töistä. Payoneer on osittain, kuten PayPal. Voit lukea lisää PayPalista täällä.

Mikä on Payoneer?

Payoneer on turvallinen maksutoimituspalvelu, jonka avulla voit vastaanottaa maksuja lähes kaikkialta maailmassa. Yritys käyttää vahvoja salausmenetelmiä ja palomuureja, jotta tietosi olisivat hyvässä turvassa. Kun käytät Payoneeria, voit säästää joissain tapauksissa jopa rahaa. Tämä johtuu siitä, että Payoneeria käyttävät yritykset voivat neuvotella itselleen pienet kulut maksuihin.

Payoneerin hyötyjä

Payoneerista on hyötyä kaikille, jotka haluavat nostaa erilaisia nettimaksuja. Tilin avaaminen on ilmaista ja helppoa. Alla on vielä lisää erilaisia hyötyjä ja etuja, joista erilaiset Payoneerin käyttäjät pääsevät nauttimaan.

Freelancereille
• Saat maksuja paikoista kuten Upwork ja Fiverr
• Kansainvälisten maksujen vastaanottaminen edullisesti

Verkkokauppiaille
• Vastaanota maksuja Amazonista, Lazadasta, Wishistä ja monista muista
• Helppo käyttää

Kumppanuusmarkkinoijille
• Nosta maksuja Tradedoublerista, Dailymotionista ja vastaavista
• Nopeat maksut

Payoneer tilin avaaminen

Payoneer tilin avaaminen on varsin yksinkertainen prosessi. Seuraat vain vaiheita eteenpäin annettujen ohjeiden mukaisesti. Seuraavassa kuvasarjassa käydää vielä läpi rekisteröitymisen vaiheet. Siirry tästä Payoneeriin ja seuraa ohjetta tarkasti.

payoneer ohje 1
Syötä tarvittavat perustiedot: Nimi, Sähköpostiosoite ja syntymäaika.

payoneer ohje 2
Valitse asuinmaasi ja syötä katuosoitteesi, kaupunkisi, postinumerosi ja puhelinnumerosi. Vaihda +358 toiseen, jos et asu suomessa. Toisen osoiterivin voi jättää tyhjäksi.

payoneer ohje 3
Valitse itsellesi sopiva käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi käy), salasana ja turvakysymys. Turvakysymystä tarvitaan, jos unohdat salasanasi tai et muusta syystä pääse kirjautumaan. Kirjoita turvakysymys ja sen vastaus itsellesi muistiin.

payoneer ohje 4
Valitse uudestaan haluatko yksityishenkilön vai yrityksen tilin. Sen jälkeen valitse maa ja valuutta. Tämän jälkeen kirjoita pankkisi nimi, nimesi (kuten verkkopankissasi), BIC -koodi ja tilinumerosi IBAN -muodossa. Hyväksy ehdot ja klikkaa ”submit”. Jos tilinumeroasi ei hyväksytä, kokeile syöttää sen eteen kaksi nollaa.

payoneer ohje 5
Nyt olet avannut tilisi ja hakemuksesi käsitellään. Hakemuksen käsittelyssä voi mennä 1-3 pankkipäivää, tai joskus hieman kauemminkin. Saat sähköpostin, kun tilisi on avattu.

payoneer ohje 6
Kun pääset kirjautumaan tilillesi saat antaa itsellesi vielä 2 lisäturvakysymystä. Nämä valitaan, jos et jostain syystä muista tai löydä ensimmäistä turvakysymystäsi ja sen vastausta. Syötä tiedot ja pääset jatkamaan.

payoneer ohje 7
Nyt tilisi on valmis ja voit aloittaa sen käytön. Tilinäkymässä voit tarkastella omia tilitapahtumiasi, sekä vastaanottaa maksuja.

Muuta huomioitavaa Payoneerin käytöstä:
Jos saamasi Payoneer maksu on eri valuutassa, kuin Payoneer tilisi, voit joutua maksamaan valuutanvaihto kustannuksen.

Joissain tapauksissa Payoneer saataa pyytää sinua toimittamaan tiettyjä dokumentteja, joista selviää henkillöllisyytesi. Tämä on normaali käytäntö, jolla he varmistuvat asiakkaistaan.

Yhteenveto

Toivomme, että tästä Payoneer Suomi -ohjeesta oli sinulle apua. Jos sinulle tulee eteen ongelmia tai haluat jakaa omia kokemuksia, voit kirjoitella niitä kommenttikenttään. Emme ole virallinen Payoneer tuki, mutta autamme mielellämme sinua Payoneer ongelmissasi. Tästä voit vielä lunastaa ilmaisen 25$ bonuksen, jonka saat, kun olet saanut maksuja 1000$ edestä.


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Payoneer ohje aloittelijoille + Liittymisbonus" klikkaamalla tähteä.
2.67 / 5 (3 ääntä)
rahalaitos

24 kommenttia artikkeliin ”Payoneer ohje aloittelijoille + Liittymisbonus”

 1. Hei ja anteeksi, että vielä kerran vaivaan. En ole nähnyt vastausta kysymykseeni. Ihmettelen kovasti koko Payoneeria. Panin anomuksen jo syksyllä vetämään, mutta sitä passikuvaa en saanut mukaan. Sivu hävisi edestäni. Sen jälkeen en ole k.o firmasta mitään kuullut. Olen sinne lähettänyt (englanniksi) kyselyn kahdesti. Ei edes vastausta. Unohdanko koko jutun vai mikähän on tarkoitus? Kiitos.
  Nimimerkki ”Unbelievable”

  Vastaa
  • Hei,
   en valitettavasti ihan ymmärtänyt ongelmaasi.

   Payoneeriin ei käsittääkseni tarvitse mitään passikuvaa tai muutakaan kuvaa lähettää.

   Palvelu kyllä ilmoittaa sinulle, jos jotain lisätietoja tarvitaan. Eli jos mitään ei kysellä, voit mielestäni hyvillä mielin jatkaa palvelun käyttöä.

   Toivottavasti tästä oli apua! 🙂

   Vastaa
 2. Hei. Minulla oli joskus vuonna 2013 Payoneer tili ja muovikorttikin. Niitä en koskaan käyttänyt, en kertaakaan, – se juttu , jota mietin, kuivui kokoon.

  Nyt marraskuussa 2020 otin Payoneeriin yhteyttä, täytin kaavakkeet, lisäkyselyt. mutta en valokuvaa. Kun vihdoin löysin sopivan kuvan, en saanut sitä heidän sivua millään esille, mihin kuvan liittäisi. Olen kaksi kertaa lähettänyt kyselyn, en saa mitään vastausta. Olenko hyväksytty, tarvitsevatko vielä kuvaa ja missä mennään ?
  Mitä voin vielä tehdä asian selvittämiseksi ? Kuukausi on jo kulunut. Kiitos neuvosta.
  ”Neuvoa tarvitseva”

  Vastaa
  • Hei,
   jos Payoneer ei erikseen sinulta pyydä kuvaa rekisteröitymisen yhteydessä, et sitä luultavasti tarvitse. Palvelu kyllä ilmoittaa, jos lisätietoja käytetään.

   Vastaa
 3. Hei. Jos aukaisen tämän Payoneer tilin, saan kortin ja sillä voin sekä nostaa rahaa että maksaa kauppoihin. Tämän jo tiesin. Mutta miten, jos haluan itse lähettää rahaa jostain ostoksesta (vaikka Ebay) jollekulle kauppiaalle? Haluaisin myös käyttää korttia nettikauppojeni menoihin kuten esim. firmoille, jotka auttavat minua luomaan taustakuvia… ym. Voinko käyttää tätä firmaa siihenkin? Haluaisin vaihtaa pois P.Palin systeemistä. Kiitos.

  Vastaa
  • Hei,
   Payoneer Prepaid Mastercard pitäisi toimia, kuten mikä tahansa Mastercard, eli sillä voi maksaa tavallisesti ostoksilla ja nettikaupoissa. Edellyttäen tietysti, että Payoneer tililläsi on riittävästi saldoa.

   Yleisesti ottaen prepaid maksukorteissa voi olla joitain rajoituksia, eli kortti ei välttämättä toimi ihan joka paikassa. Siltä varalta kannattaa pitää mukana myös tavallista maksukorttia, jos prepaid kortti ei joissain paikoissa toimi.

   Vastaa
 4. Hei, jos liitytään suomen pankkitilin Payoneer-tilille:
  -onko silloin molempien pankkitilinumerot samaa vai antaako payoneer uusi pankkitilinumeroa?
  -mitäs, jos tilaan Payoneer-kortin, onko mun pankkikortin tiedot eli CVC-koodi ja kortinnumero sama kuin payoneer-kortin CVC-koodi ja kortinnumero? ja myös onko niiden korttien voimassaolo samaa päivämäärää?

  Vastaa
  • Hei, en valitettavasti ihan ymmärtänyt kysymystäsi.

   Payoneer ei anna sinulle uutta pankkitilinumeroa. Payoneer kortissa on ihan omat CVC-koodit ja voimassaolopäivät, jotka eivät liity muihin kortteihisi.

   Vastaa
 5. Moikka! Tein tilin ittelleni ja laitoin danske tunnukseni sinne, eli mun ei tarvii tilata mitään erillistä korttia sieltä, että saan rahani vain pitääks ne siirtää sieltäpois ja miten? Miten saan käytettyä rahat?

  Vastaa
  • Hei, voit tilata maksullisen Payoneer-kortin, tai sitten siirrät ne sieltä vain omalle tilillesi. Siirto onnistuu etusivun kohdasta ”Withdraw to Bank Account”.

   Vastaa
   • Hei, jos Payoneer-tilisi on eri valuutassa, kuin pankkitilisi, tulee sinulle max. 2% kulu valuutanvaihdosta ja kotiutuksesta.

    Jos tilit ovat samassa valuutassa (payoneer ja pankkisi), on kulu kiinteä 1,50€.

    Tieto pitää paikkaansa tällä hetkellä. Ajankohtaisen tiedon voi aina tarkistaa heidän sivuiltaan.

Jätä kommentti