Payoneer ohje aloittelijoille + Liittymisbonus

28 kommenttia

Payoneer on palvelu netissä, joka mahdollistaa rahasiirtoja yrityksille ja yksityisille. Yritys perustettiin vuonna 2005, ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Tunnetuimpia yrityksiä jotka käyttävät Payoneerin maksuja ovat esimerkiksi Amazon, Google, Airbnb, Fiverr ja iStockphoto. Kirjoitimme tämän Payoneer Suomi -ohjeen, jotta tilin avaaminen olisi sinulle helpompaa.

Liity ja ota 25$ bonus

Saat bonusrahan, kun olet vastaanottanut maksuja 1000$ edestä. Payoneer on suosittu etenkin freelancer -yrittäjien keskuudessa. Sen avulla on helppo saada maksusuorituksia tehdyistä töistä. Payoneer on osittain, kuten PayPal. Voit lukea lisää PayPalista täällä.

Mikä on Payoneer?

Payoneer on turvallinen maksutoimituspalvelu, jonka avulla voit vastaanottaa maksuja lähes kaikkialta maailmassa. Yritys käyttää vahvoja salausmenetelmiä ja palomuureja, jotta tietosi olisivat hyvässä turvassa. Kun käytät Payoneeria, voit säästää joissain tapauksissa jopa rahaa. Tämä johtuu siitä, että Payoneeria käyttävät yritykset voivat neuvotella itselleen pienet kulut maksuihin.

Payoneerin hyötyjä

Payoneerista on hyötyä kaikille, jotka haluavat nostaa erilaisia nettimaksuja. Tilin avaaminen on ilmaista ja helppoa. Alla on vielä lisää erilaisia hyötyjä ja etuja, joista erilaiset Payoneerin käyttäjät pääsevät nauttimaan.

Freelancereille
• Saat maksuja paikoista kuten Upwork ja Fiverr
• Kansainvälisten maksujen vastaanottaminen edullisesti

Verkkokauppiaille
• Vastaanota maksuja Amazonista, Lazadasta, Wishistä ja monista muista
• Helppo käyttää

Kumppanuusmarkkinoijille
• Nosta maksuja Tradedoublerista, Dailymotionista ja vastaavista
• Nopeat maksut

Payoneer tilin avaaminen

Payoneer tilin avaaminen on varsin yksinkertainen prosessi. Seuraat vain vaiheita eteenpäin annettujen ohjeiden mukaisesti. Seuraavassa kuvasarjassa käydää vielä läpi rekisteröitymisen vaiheet. Siirry tästä Payoneeriin ja seuraa ohjetta tarkasti.

payoneer ohje 1

Syötä tarvittavat perustiedot: Nimi, Sähköpostiosoite ja syntymäaika.


payoneer ohje 2

Valitse asuinmaasi ja syötä katuosoitteesi, kaupunkisi, postinumerosi ja puhelinnumerosi. Vaihda +358 toiseen, jos et asu suomessa. Toisen osoiterivin voi jättää tyhjäksi.


payoneer ohje 3

Valitse itsellesi sopiva käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi käy), salasana ja turvakysymys. Turvakysymystä tarvitaan, jos unohdat salasanasi tai et muusta syystä pääse kirjautumaan. Kirjoita turvakysymys ja sen vastaus itsellesi muistiin.


payoneer ohje 4

Valitse uudestaan haluatko yksityishenkilön vai yrityksen tilin. Sen jälkeen valitse maa ja valuutta. Tämän jälkeen kirjoita pankkisi nimi, nimesi (kuten verkkopankissasi), BIC -koodi ja tilinumerosi IBAN -muodossa. Hyväksy ehdot ja klikkaa ”submit”. Jos tilinumeroasi ei hyväksytä, kokeile syöttää sen eteen kaksi nollaa.


payoneer ohje 5

Nyt olet avannut tilisi ja hakemuksesi käsitellään. Hakemuksen käsittelyssä voi mennä 1-3 pankkipäivää, tai joskus hieman kauemminkin. Saat sähköpostin, kun tilisi on avattu.


payoneer ohje 6

Kun pääset kirjautumaan tilillesi saat antaa itsellesi vielä 2 lisäturvakysymystä. Nämä valitaan, jos et jostain syystä muista tai löydä ensimmäistä turvakysymystäsi ja sen vastausta. Syötä tiedot ja pääset jatkamaan.


payoneer ohje 7

Nyt tilisi on valmis ja voit aloittaa sen käytön. Tilinäkymässä voit tarkastella omia tilitapahtumiasi, sekä vastaanottaa maksuja.

Muuta huomioitavaa Payoneerin käytöstä:

Jos saamasi Payoneer maksu on eri valuutassa, kuin Payoneer tilisi, voit joutua maksamaan valuutanvaihto kustannuksen.

Joissain tapauksissa Payoneer saataa pyytää sinua toimittamaan tiettyjä dokumentteja, joista selviää henkillöllisyytesi. Tämä on normaali käytäntö, jolla he varmistuvat asiakkaistaan.

Yhteenveto

Toivomme, että tästä Payoneer Suomi -ohjeesta oli sinulle apua. Jos sinulle tulee eteen ongelmia tai haluat jakaa omia kokemuksia, voit kirjoitella niitä kommenttikenttään. Emme ole virallinen Payoneer tuki, mutta autamme mielellämme sinua Payoneer ongelmissasi. Tästä voit vielä lunastaa ilmaisen 25$ bonuksen, jonka saat, kun olet saanut maksuja 1000$ edestä.


Etusivu » Raha

28 kommenttia artikkeliin ”Payoneer ohje aloittelijoille + Liittymisbonus”

 1. Kuinkas tuon tilin saa poistettua? Osoittautui tarpeettomaksi ja nyt taitaa tulla vaan pelkkiä kuluja kun ei tilitapahumia ole.

  Vastaa
 2. Rahaa tulossa tilille, mutta jostain syystä ei siirry sinne.
  Aiemmin onnistui ja kaikki toimi hyvin.
  Olen yksityishenkilönä siellä.

  Vastaa
  • Hei,
   suosittelen varmistamaan maksajalta, onko maksu oikeasti tehty. Sen jälkeen olisi hyvä olla yhteydessä Payoneerin asiakastukeen.

   Vastaa

Jätä kommentti