Lehtien parhaat tilaajalahjat esittelyssä – 15 suosittua lahjaa

0

Kyllä, vielä tänäkin päivänä ihmiset tilaavat lehtiä kotiinsa. Lukeminen muilta kuin näyttöpäätteiltä voi olla ihan mukavaakin vaihtelua. Lehti voi olla myös hyvä lahja, varskinkin jos se on saajaa kiinnostavasta aiheesta, ja sen mukana tulee kiva tilaajalahja. Päätimme listata alle uusimmat lehtitarjoukset ja parhaat tilaajalahjat, jotta sinun ei niitä erikseen tarvitsisi netistä kaivella.

Tieteen Kuvalehti tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

tieteen kuvalehti

Tieteen Kuvalehti on klassikkolehti, jota on julkaistu jo useita kymmeniä vuosia. Lehden aihealueisiin kuuluvat mm. kulttuuri, tietotekniikka, luonto ja lääketiede.

Yksi parhaista osioista tässä lehdessä on uusimmista saavutuksista ja merkkipaaluista kertova osio. Tämä lehti vie lukijan mukanaan, ja et malta odottaa seuraavaa numeroa.
 

verenpainemittari tilaajalahja
Verenpainemittari ja 2 lehteä
Vain 7,90€ – Säästä 58,00€
Tutustu tarjoukseen
reppu tilaajalahja
Vedenpitävä reppu ja 2 lehteä
Vain 7,90€ – Säästä 52,00€
Tutustu tarjoukseen

Kodin Kuvalehti tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

kodin kuvalehti

Kodin Kuvalehti on yksi suosituimmista lehdistä, jossa on ihania ja voimaannuttavia tarinoita, sekä paljon muutakin hyödyllistä, kuten esimerkiksi reseptejä ja ruokavinkkejä. Älä murehdi vaikket olisikaan huippukokki, sillä osa ohjeista on tavallisten kotikokkien tekemiä.

Näiden lisäksi lehdessä käsitellään sisustus-asioita, sekä parhaimpia tee-se-itse ohjeita. Oletko valmis inspiroitumaan?

veitsisetti tilaajalahja
Cook’n Co-veitsisetti ja 6 lehteä
Vain 29,00€ – Säästä 56,95€
Tutustu tarjoukseen

Tieteen Kuvalehti Historia tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

tieteen kuvalehti historia

Tämä historiasta kertova lehti on taattua laatua, sillä se kuuluu Tieteen Kuvalehti brändin alle. Lehdessä kerrotaan merkittävät historialliset tapahtumat, niin etteivät ne takuulla ole puuduttavia, vaan ennemminkin mukaansatempaavia!

Lehdessä kerrotaan isoista merkittävistä historiallisista tapahtumista, mutta myös pienemmistä ja vähemmän tunnetuista jutuista. Jos et usko näitä kehuja, lehden nousu luetuimmaksi historialehdeksi kertoo varmasti jotain.

bluetooth kuulokkeet tilaajalahja
Bluetooth-kuulokkeet ja 3 lehteä
Vain 17,90€ – Säästä 110,95€
Tutustu tarjoukseen

ET- ja ET Terveyslehti tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

et lehti

ET Lehti on varttuneemman naisen paras kaveri. Tästä lehdestä löydät kaikkea terveyteen, ihmiseen, rahaan, ruokaan ja vapaa-aikaan liittyvää. ET Lehti sisältää myös koskettavia tarinoita, haastatteluja ja vertaistukea.

ET Terveys on terveyteen keskittynyt lehti, jonka tarkoituksena on tsempata sinua parempaan kuntoon ja ennen kaikkea jaksamaan paremmin. Lue aina uusimmat terveyspalveluiden ja -tuotteiden testit ja muut tiedot.

iittala tilaajalahja
Iittala-kynttilä ja 6 lehteä
Vain 33,00€ – Säästä 53,90€
Tutustu tarjoukseen
ratia tilaajalahja
Ratia klassikkoraitakassi ja 6 lehteä
Vain 33,00€ – Säästä 53,90€
Tutustu tarjoukseen

Seiska tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

seiska lehti

Seiska eli seitsemän päivää on perinteinen juorulehti, josta löydät palstat kuten ”Kääk-juorut”, Hollywood, Seiskan rikosposti ja niin edelleen. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 1992 ja se on yksi suosituimmista viihdelehdistä.

Kerran viikossa ilmestyvässä lehdessä on kaikki kohutuimmat julkkisuutiset, sekä räikeimmät skandaalit. Seiskan lukijana pysyt aina ajan hermoilla kuumimmista juoruista.

 

seiska tilaajalahjat
Koru tai kello ja 10 lehteä
Vain 29,90€ – Säästä 115,20€
Tutustu tarjoukseen

Aku Ankka (+Junior) tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

akuankka

Aku Ankka eli Duck Tails kuuluu monen meistä lapsuuteen ja se onkin edelleen nauruhermot reväyttävä tuhti sarjis. Satasivuinen lehti tarjoaa jännitystä, seikkailuja, vitsejä sekä urheilusarjakuvia. Aku Ankka lehti tipahtaa joka keskiviikko postiluukusta.

Aku Ankka Junior on pienempien lasten oma Aku Ankka -lehti, joka on täynnä hauskaa puuhastelua, sekä iloista sarjakuvaa. Lehdessä olevat tehtävät ovat kehittäviä, sillä ne on tehty yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

aku ankka tilaajalahja
Aku Ankka -reppu
4kk Aku Ankkaa (1kpl viikossa)
Vain 29,00€ – Säästä 58,90€
Tutustu tarjoukseen
aku ankka junior tilaajalahja
Aku-pussireppu
6 lehteä Aku Ankka Junioria
Vain 29,00€ – Säästä 43,70€
Tutustu tarjoukseen

Prinsessa tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

prinsessa lehti

Prinsessa lehti on täydellinen lahja jokaiselle pikku prinsessalle. Tässä lehdessä seikkailee kaikki suosituimmat Disney-Prinsessat, joita lapset rakastavat.

Älä myöskään unohda, että jokaisessa lehdessä on mukana mahtavia yllätyslahjoja. Nämä tulevat siis vielä tilaajalahjan lisäksi. Jos olet pidempiaikainen tilaaja, pääset nauttimaan vielä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvistä Frozen-lehdistä ja Prinsessa-puuhalehdistä.

prinsessa tilaajalahja
Prinsessa-kirja ja 6 lehteä
Vain 29,00€ – Säästä 35,30€
Tutustu tarjoukseen
prinsessa tilaajalahja
Frozen-kuvakehys ja 6 lehteä
Vain 29,00€ – Säästä 35,40€
Tutustu tarjoukseen

Katso tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

katso lehti

Katso on Suomen tilatuin TV-lehti. Tämän lehden ideana on kertoa kaikki tarpeellinen telkkarista tulevista ohjelmista (yli 70 kanavaa). Lehti myös antaa parhaat vinkit mitä TV-ohjelmia kannattaa tällä hetkellä seurata.

Opi lisää mm. ohjelmien taustoista, juonista sekä lue mielenkiintoisimmat tähtien haastattelut.

 

aarikka pihlaja tilaajalahja
Aarikka-laukku ja 10 lehteä
Vain 19,90€ – Säästä 58,20€
Tutustu tarjoukseen

FIT tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

fit lehti

Harrastatko liikuntaa tai ajattelit aloittaa jonkin harrastuksen? Siinä tapauksessa FIT -lehti on loistava valinta, sillä se on suomen suurin liikunta- ja hyvinvointilehti suomessa. Lehdestä löydät uusimmat treeni- ja ruokavaliovinkit.

Lehdessä myös kauneudenhoitoasiaa, sekä paljon inspiraatiota sinun haasteisiisi! Onnistu tavoitteissasi nopeammin FIT -lehden avulla.
 

meikkilaukku tilaajalahja
Nanso-meikkilaukku ja 5 lehteä
Vain 28,00€ – Säästä 61,80€
Tutustu tarjoukseen

Vauva tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

vauva lehti

Onko vauva tulossa tai pikkuiset taapertavat jo kotonanne? Vauva lehti tuo apua ja voimaa arkeen! Tästä lehdestä löydät parhaat vinkit elämäntilanteeseesi. Liity nyt yli 100 000 lukijan joukkoon.

Vauva -lehdestä löydät esimerkiksi tuotevertailuja vauva-ajan isoista ja tärkeistä hankinnoista, kuten vaunuista, rattaista, turvaistuimista ja niin edelleen.
 

vauva tilaajalahja
Tilaajalahjaksi 2 lisänumeroa (yht. 7)
Vain 29,00€ – Säästä 47,30€
Tutustu tarjoukseen

Maailman Historia tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

maailman historia

Maailman Historia -lehti tutustuttaa sinut historian tärkeimpiin ja merkittävimpiin hetkiin uudella ja mielenkiintoisella tavalla. Jos olet kiinnostunut sodista ja maailman historiaa muovanneista tapahtumista, tämä lehti sopii sinulle!

Kaikki lehdessä olevat artikkelit ovat ammattilaisten ja historioitsijoiden kirjoittamia, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Maailman Historia lehdellä ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa tarjousta.
 


National Geographic tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

national geographic

Kaikki tietävät National Geographic lehden upeat valokuvat. Tämä lehti vie sinut kuvien avulla mitä mielenkiintoisempien tarinoiden ja paikkojen ääreen. Pysy kartalla uusimmista löydöistä ja ihmeistä maailmassa.

Geographic on muutakin kuin pelkkä lehti. Lehden takana toimiva järjestö National Geographic Society on toiminut yli 100 vuotta. Tänä aikana se on tukenut tiedeprojekteja, tutkimusmatkoja ja luonnonsuojelua. Lehteä julkaistaan useilla eri kielillä ympäri maailmaa. Lukijoita lehdellä on myös yli 40 miljoonaa. National Geographic -lehden tarjous ei ole tällä hetkellä voimassa.
 


Kunto Plus tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

kunto plus

Jos kuntoilun aloittaminen ja sen tuomat haasteet tuntuvat ylivoimaisilta, Kunto Plus lehti on apunasi. Tämän lehden jutut kannustavat sinua elämäntaparemonttiin mm. kuntoilu ja ruokailuvinkeillä.

Lehdestä löydät motivoivaa ja selkeästi esitettyä tietoa, joilla saan kunnon nousemaan. Lisäksi hyödyllistä tietoa arjessa hyvin voimiseen.
 


5 hyödyllistä asiaa ennen lehtitilauksen tekemistä

Alla on 5 asiaa, jotka voisivat kiinnostaa sinua, ennen sitoutumista lehtitilaukseen. Tietoa esimerkiksi tarjouksista, tilaajalahjoista, sekä miten voit peruuttaa lehtitilauksesi.

1. Edes uusimmat lehtitarjoukset eivät välttämättä enää houkuttele

Uusia paperisia lehtiä ei juurikaan nykyään enään perusteta. Tilanne onkin kääntynyt hieman päinvastoin ja moni lehti lopettaa toimintansa. Se johtuu tietysti siitä, että ihmiset lukevat haluamansa sisällön ilmaiseksi netistä. Onneksi lehdillekin on oma paikkansa ihmisten sydämissä ja niitä tilataan edelleenkin. Paperilehden eduiksi voitaisiin lukea esimerkiksi vähäiset mainokset ja laadukkaampi sisältö.

Vanhat ja maineikkaat julkaisut kuitenkin ovat poikkeus. Ne jatkavat toimintaansa tavallisessa lehtimuodossa ja netissä. Yleensä nettilukijoille tarjotaan vain karsittu sisältö ja tilaajille säästetään parhaat palat. Jos oikesti siis pitää lehdestä ja haluaa lukea kaiken sisällön, miksei sitä voisi tilata? Ennenkuin tilaat lehden, tarkista kuitenkin voitko saada sen hyvällä tilauslahjalla. Ylläolevassa listassa on erilaisia lehtiä ja niiden tilauslahjoja.

2. Parhaat tilaajalahjat ovat elinehto lehden selviämiselle

Kilpailu lehtitilaajista on kovaa ja tilaajalahjat ovat täten myös parantuneet. Lukijoiden kannalta tämä on tietysti hyvä juttu, sillä voit saada jotain oikeasti hyödyllistäkin lehtitilauksesi mukana. Ylläolevan listan tarjouskohdasta voit katsoa, mikä on sinua kiinnostavan lehden uusin lahja.

3. Olisiko lehtitilaus hyvä lahja?

Lehtitilaus voi olla ihan kelpo lahja lukemisesta pitävälle ihmiselle. Muista tarkistaa kuitenkin, että saaja on oikeasti kiinnostunut lehden aiheesta, jonka meinaat hänelle tilata. Lehden mukana tuleva tilaajalahja voi olla hauska yllätys lahjan saajalle. Tilauksen yhteydessä voit valita, koska tilaus alkaa ja koska se päättyy. Huomaathan, että tilaus voi uusiutua automaattisesti ja saat laskun, josset muista peruuttaa sitä.

4. Yhdellä lehtitilauksella voi lukea enemmänkin

Joidenkin lehtitilauksien mukana voit saada pääsyn muiden lehtien nettijulkaisuihin. Tämä voi olla kiva yllätys, josta et ehkä tiennyt. Ainakin Sanoma yrityksen lehdillä on ollut tarjous, jossa yhdellä oikean lehden tilauksella pääsee käsiksi 15 eri verkkojulkaisuun.

5. Erilaiset tilaustyypit ja lehden peruuttaminen selvitetty

Lehtitilauksia on muutamaa eri tyyppiä. Määräaikaistilauksia, kestotilauksia ja jatkuvia tilauksia. Määräaikaistilauksissa maksat yleensä lehdestä korkeampaa hintaa ja se tulee sinulle ennalta sovitun ajan. Toinen yleinen vaihtoehto on kestotilaus. Kestotilaus on yleensä edullisempi. Huomioi, että tilaajalahjat ovat yleensä vain kestotilaajille.

Jatkuvassa lehtitilauksessa, teet sopimuksen yleensä useaksi kuukaudeksi kerrallaan. Laskutus tapahtuu yleensä automaattisesti, joten jos haluat lopettaa tilauksen, sinun pitää muistaa perua lehtitilaus ennen seuraavaa laskutusta.

Mikä on suosikkilehtesi?

Kiitos kun katsoit tämän kirjoituksen lehdistä ja niiden tilaajalahjoista. Toivomme, että löysin itsäsi kiinnostavan tarjouksen, tai vaikkapa löysit hyvän lehden lahjaksi läheiselle. Kuten aina, voit kirjoittaa artikkelin alle kommentteja. Kerro vaikka mielipiteesi tästä kirjoituksesta, tai mikä on sinun suosikkilehtesi.

Ps. Jos olet kiinnostunut muusta ilmaisesta, katso netin ilmaiset tarjoukset täältä.

Top