Lehtien parhaat tilaajalahjat

Vaikka elämmekin digitalisaation aikakautta, on fyysisten lehtien tilaaminen kotiin edelleen ajankohtaista ja suosittua. Painetun sivun lukeminen tarjoaa miellyttävän tauon jatkuvasta näyttöpäätteiden käytöstä ja tuo mukanaan ainutlaatuisen lukukokemuksen. Lehti toimii myös erinomaisena lahjaideana, etenkin kun sen sisältö vastaa lahjansaajan mielenkiinnonkohteita ja siihen liittyy mielenkiintoinen tilaajalahja.

Tämän vuoksi olemme koonneet tähän artikkeliin tuoreimmat lehtitarjoukset ja parhaimmat tilaajalahjat, välttääksemme lukijoiden tarpeen etsiä näitä tietoja itse verkosta.

Löydä parhaat tilaajalahjat

Lehtien tilaajalahjat voivat tarjota merkittävää lisäarvoa tilaukselle, ja ne ovatkin usein ratkaisevassa asemassa valittaessa lehtitilausta. Niiden avulla voit tutustua uusiin tuotteisiin tai saada käyttöösi arvokkaita tavaroita, joita et välttämättä muuten ostaisi. Tässä kappaleessa esittelemme parhaat tilaajalahjat, jotka erottuvat joukosta laadullaan, arvollaan tai ainutlaatuisuudellaan.

On olemassa monenlaisia tilaajalahjoja, jotka voivat kattaa kaiken kodin tarvikkeista ja elektroniikasta aina muotiin ja kosmetiikkaan. Valinta riippuu pitkälti omista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Jotkut lehdet tarjoavat tilaajalahjoja, jotka liittyvät lehden sisältöön, mikä voi olla erityisen mielenkiintoista, jos olet intohimoinen tietystä aiheesta.

Meidän tehtävämme on helpottaa parhaan tilaajalahjan löytämistä. Olemme valinneet lahjoja, jotka tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, ovat laadukkaita ja/tai mielenkiintoisia. Parhaiden tilaajalahjojen löytäminen voi tuoda paljon iloa sekä sinulle että mahdolliselle lahjansaajalle, joten anna meidän auttaa sinua löytämään ne.

  • Suosituin lehti
  • Parhaat tilaajalahjat
  • Usein vaihtuva tilauslahja

Tieteen Kuvalehti tilaajalahjat

Tieteen Kuvalehti tilaajalahjat

Tieteen Kuvalehti on klassikkolehti, jota on julkaistu jo useita kymmeniä vuosia. Lehden aihealueisiin kuuluvat mm. kulttuuri, tietotekniikka, luonto ja lääketiede. Yksi parhaista osioista tässä lehdessä on uusimmista saavutuksista ja merkkipaaluista kertova osio. Tämä lehti vie lukijan mukanaan, ja et malta odottaa seuraavaa numeroa.

Seiska tilaajalahjat

Seiska tilaajalahjat

Seiska eli seitsemän päivää on perinteinen juorulehti, josta löydät palstat kuten ”Kääk-juorut”, Hollywood, Seiskan rikosposti ja niin edelleen. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 1992 ja se on yksi suosituimmista viihdelehdistä. Kerran viikossa ilmestyvässä lehdessä on kaikki kohutuimmat julkkisuutiset, sekä räikeimmät skandaalit. Seiskan lukijana pysyt aina ajan hermoilla kuumimmista juoruista.

FIT tilaajalahjat

FIT tilaajalahjat

Harrastatko liikuntaa tai ajattelit aloittaa jonkin harrastuksen? Siinä tapauksessa FIT -lehti on loistava valinta, sillä se on suomen suurin liikunta- ja hyvinvointilehti suomessa. Lehdestä löydät uusimmat treeni- ja ruokavaliovinkit. Lehdessä myös kauneudenhoitoasiaa, sekä paljon inspiraatiota sinun haasteisiisi! Onnistu tavoitteissasi nopeammin FIT -lehden avulla.

Prinsessa tilaajalahjat

Prinsessa tilaajalahjat

Prinsessa lehti on täydellinen lahja jokaiselle pikku prinsessalle. Tässä lehdessä seikkailee kaikki suosituimmat Disney-Prinsessat, joita lapset rakastavat. Älä myöskään unohda, että jokaisessa lehdessä on mukana mahtavia yllätyslahjoja. Nämä tulevat siis vielä tilaajalahjan lisäksi. Jos olet pidempiaikainen tilaaja, pääset nauttimaan vielä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvistä Frozen-lehdistä ja Prinsessa-puuhalehdistä.

Aku Ankka tilaajalahjat

Aku Ankka tilaajalahjat

Aku Ankka eli Duck Tails kuuluu monen meistä lapsuuteen ja se onkin edelleen nauruhermot reväyttävä tuhti sarjis. Satasivuinen lehti tarjoaa jännitystä, seikkailuja, vitsejä sekä urheilusarjakuvia. Aku Ankka lehti tipahtaa joka keskiviikko postiluukusta.

Aku Ankka Junior on pienempien lasten oma Aku Ankka -lehti, joka on täynnä hauskaa puuhastelua, sekä iloista sarjakuvaa. Lehdessä olevat tehtävät ovat kehittäviä, sillä ne on tehty yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Glorian Ruoka & Viini tilaajalahjat

Glorian Ruoka & Viini tilaajalahjat

Glorian Ruoka & Viini lehti on yksi arvostetuimmista ruokalehdistä maassamme. Löydät lehdestä tietoa kuumimmista ruokatrendeistä, sekä tietysti myös suuren läjän toimivaksi todettuja reseptejä. Reseptejä löytyy paljon erilaisia aina fine diningistä terveellisiin herkkuihin.

Glorian Ruoka ja Viini lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja mukaan tulee myös digilukuoikeus, jolla luet tämän ja muitakin lehtiä maksutta diginä.

Glorian tilaajalahjat

Glorian tilaajalahjat

Gloria on täynnä muotia, trendejä ja kulttuuria. Muotiosiosta opit uusimmat muotivinkit kaikenlaiseen pukeutumiseen. Henkilöhaastatteluista luet kiinnostavimpien henkilöiden haastattelut.

Gloriassa on myös matkavinkkejä ja muuta hyödyllistä. Tilaukseen kuuluu tietysti myös Glorian digilehti ja saat sen lisäksi valita toisen kiinnostavan lehden viidestä muusta vaihdoehdosta.

ET Terveyslehti tilaajalahjat

ET Terveyslehti tilaajalahjat

ET Terveys on terveyteen keskittynyt lehti, jonka tarkoituksena on tsempata sinua parempaan kuntoon ja ennen kaikkea jaksamaan paremmin.

Lue aina uusimmat terveyspalveluiden ja -tuotteiden testit ja muut tiedot. Lehti on erityiseesti suunniteltu +55 vuotiaille. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Me Naiset tilaajalahjat

Me Naiset tilaajalahjat

Me naiset on varmasti jokaiselle tuttu lehti. Onhan se sentään Suomen luetuin naisten viikkolehti.

Lehdessä käsitellään muun muossa uusimpia trendejä meiltä ja maailmalta. Sisältö liittyy myös kauneuteen vaatteiden ja kosmetiikan merkeissä.

Kodin Kuvalehti tilaajalahjat

Kodin Kuvalehti tilaajalahjat

Kodin Kuvalehti on yksi suosituimmista lehdistä, jossa on ihania ja voimaannuttavia tarinoita, sekä paljon muutakin hyödyllistä, kuten esimerkiksi reseptejä ja ruokavinkkejä. Älä murehdi vaikket olisikaan huippukokki, sillä osa ohjeista on tavallisten kotikokkien tekemiä.

Näiden lisäksi lehdessä käsitellään sisustus-asioita, sekä parhaimpia tee-se-itse ohjeita. Oletko valmis inspiroitumaan?

Hyvä Terveys tilaajalahjat

Hyvä Terveys tilaajalahjat

Hyvä Terveys on Suomen luetuin terveyslehti. Tämän lehden sisältöön voit luottaa sillä sen takana toimii muun muossa lääkäriseura Duodecim. Lehdestä löydät tietoa esimerkiksi terveydestä, lääketietestä, psykologiasta ja muusta tärkestä hyvän olon luomiseen.

Tämä Sanoma Magazinesin lehti julkaistaan 14 kertaa vuodessa. Sen suurin kohderyhmä on naiset, vaikka myös miehet lukevat tätä lehteä. Tilaa tämä jos olet kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveydestä!

Suuri Käsityö tilaajalahjat

Suuri Käsityö tilaajalahjat

Suuri käsityö on varmasti Suomen laajin käsityöaiheinen lehti. Tämä on pakkotilaus kaikille käsityön ja DIY-hengen ystäville. Ohjeita löytyy niin ompeluun, sisustukseen, askarteluun ja vanhojen esineiden tuunaamiseen.

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja marras-joulukuussa ilmestyy vielä extra joululahjaliite. Loistava lahja askartelun ystävälle!

ET lehti tilaajalahjat

ET lehti tilaajalahjat

ET Lehti on varttuneemman naisen paras kaveri. Tästä lehdestä löydät kaikkea terveyteen, ihmiseen, ruokaan ja vapaa-aikaan liittyvää.

ET Lehti sisältää myös koskettavia tarinoita, haastatteluja ja vertaistukea. Lehdessä on edellä mainittujen lisäksi myös vinkkejä oman talouden hoitoon esimerkiksi sijoitusvinkkien muodossa.

Tiede tilaajalahjat

Tiede tilaajalahjat

Tiede -lehti on sopii parhaiten tiedonjanoisille ihmisille, jotka rakastavat oppia uutta, sekä tutustua tieteen uusimpiin kehityksiin ja käänteisiin.

Lehteä kirjoittaa muun muossa alan ammattilaiset, joten sisällön asiantuntevuus on taattu. Tiede -lehti ilmestyy 14 kertaa vuodessa. Voit lukea sen myös digitaaliseti ja se kuuluu hintaan.

Kunto Plus tilaajalahjat

Kunto Plus tilaajalahjat

Tiede -lehti on sopii parhaiten tiedonjanoisille ihmisille, jotka rakastavat oppia uutta, sekä tutustua tieteen uusimpiin kehityksiin ja käänteisiin.

Lehteä kirjoittaa muun muossa alan ammattilaiset, joten sisällön asiantuntevuus on taattu. Tiede -lehti ilmestyy 14 kertaa vuodessa. Voit lukea sen myös digitaaliseti ja se kuuluu hintaan.

Katso tilaajalahjat

Katso tilaajalahjat

Katso on Suomen tilatuin TV-lehti. Tämän lehden ideana on kertoa kaikki tarpeellinen telkkarista tulevista ohjelmista (yli 70 kanavaa). Lehti myös antaa parhaat vinkit mitä TV-ohjelmia kannattaa tällä hetkellä seurata.

Opi lisää mm. ohjelmien taustoista, juonista sekä lue mielenkiintoisimmat tähtien haastattelut.

Meidän Perhe tilaajalahjat

Meidän Perhe tilaajalahjat

Meidän Perhe tarjoaa pitkiä ja mielenkiintoisia tarinoita erilaisista perheistä, heidän elintavoistaan ja ongelmista. Lapsimyönteinen lehti antaa vinkkejä kasvatukseen ja erilaisia näkökulmia, joita voit hyödyntää omassa tilanteessasi.

Näiden lisäksi lehdestä löydät tietysti asiaa myös ruokaan liittyen ja vaikkapa neuvoja hyvien juhlien järjestämiseen. Tämä on täydellinen lehti lapsiperheen arjen tueksi.

Valitut Palat tilaajalahjat

Valitut Palat tilaajalahjat

Valitut palat lehdestä löydät ihania ja jänniä tarinoita elämästä, terveysvinkkejä sekä tietysti huumoria. Lehdessä on paljon mielenkiintoista sisältöä koko perheelle ja sen kehutaankin olevan maailman luetuin aikakausilehti!

Lehti on suomennettu versio amerikkalaisesta Reader’s Digest -lehdestä. Se ilmestyy jopa 46 eri painoksena ja monissa eri maissa. Lehti julkaistaan kuukausittain ja sillä on satoja tuhansia lukijoita Suomessa.

Kotimikro tilaajalahjat

Kotimikro tilaajalahjat

Kotimikro -lehti on paras lehti tekniikasta kiinnostuneille henkilöille. Sisällöstä löydät niin apua tietoteknisiin ongelmiin, kuin myös arvosteluja viimeisimmistä tietokoneista, tableteista ja puhelimista.

Lehti sopii niin vasta alkajille, kuin kokeneille tietoteknikan ystävillekin. Lehti ilmestyy 3 viikon välein postiluukustasi.

Historia tilaajalahjat

Historia tilaajalahjat

Tämä historiasta kertova lehti on taattua laatua, sillä se kuuluu Tieteen Kuvalehti brändin alle. Lehdessä kerrotaan merkittävät historialliset tapahtumat, niin etteivät ne takuulla ole puuduttavia, vaan ennemminkin mukaansatempaavia!

Lehdessä kerrotaan isoista merkittävistä historiallisista tapahtumista, mutta myös pienemmistä ja vähemmän tunnetuista jutuista. Jos et usko näitä kehuja, lehden nousu luetuimmaksi historialehdeksi kertoo varmasti jotain.

National Geographic tilaajalahjat

National Geographic tilaajalahjat

Kaikki tietävät National Geographic lehden upeat valokuvat. Tämä lehti vie sinut kuvien avulla mitä mielenkiintoisempien tarinoiden ja paikkojen ääreen. Pysy kartalla uusimmista löydöistä ja ihmeistä maailmassa.

Geographic on muutakin kuin pelkkä lehti. Lehden takana toimiva järjestö National Geographic Society on toiminut yli 100 vuotta. Tänä aikana se on tukenut tiedeprojekteja, tutkimusmatkoja ja luonnonsuojelua. Lehteä julkaistaan useilla eri kielillä ympäri maailmaa. Lukijoita lehdellä on myös yli 40 miljoonaa.

Maailman Historia tilaajalahjat

Maailman Historia tilaajalahjat

Maailman Historia -lehti tutustuttaa sinut historian tärkeimpiin ja merkittävimpiin hetkiin uudella ja mielenkiintoisella tavalla. Jos olet kiinnostunut sodista ja maailman historiaa muovanneista tapahtumista, tämä lehti sopii sinulle!

Kaikki lehdessä olevat artikkelit ovat ammattilaisten ja historioitsijoiden kirjoittamia, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Maailman Historia lehdellä ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa tarjousta.

Tilaajalahjojen vaikutus tilauspäätökseen

Tilaajalahjat ovat merkittävä osa lehtien markkinointistrategiaa. Ne voivat usein olla ratkaiseva tekijä tilauspäätöksessä, sillä ne lisäävät lehtitilauksen arvoa ja tekevät siitä houkuttelevamman.

Tilaajalahjojen tarkoitus on herättää mahdollisen tilaajan kiinnostus ja antaa hänelle lisäsyy tehdä tilaus. Niiden avulla lehdet pyrkivät erottautumaan kilpailijoistaan ja houkuttelemaan uusia lukijoita.

Tutkimukset osoittavat, että tilaajalahjat voivat vaikuttaa merkittävästi asiakkaan ostopäätökseen. Ne voivat toimia ratkaisevana tekijänä, kun asiakas punnitsee lehtitilauksen ja sen tuoman arvon suhteessa tilauksen hintaan. Lahja saattaa myös vaikuttaa tilauksen kestoon, sillä lahjan arvo voi korostua pidemmissä tilauksissa.

Mitä tilaajalahjat kertovat lehdestä?

Tilaajalahjat ovat ikään kuin peili, joka heijastaa lehden brändiä ja kohderyhmää. Ne tarjoavat oivalluksia lehden sisällöstä ja sen lukijoilleen tarjoamasta kokemuksesta.

Olkoon esimerkkinä Tiede-lehti, jonka tilaajalahjat saattavat keskittyä uusimpiin tieteellisiin julkaisuihin, innovaatioihin tai jopa tieteellisiin lelu- tai pelisetteihin, jotka houkuttelevat lukijoita, jotka ovat uteliaita ja innostuneita tieteellisestä tutkimuksesta ja tiedonhankinnasta. Tämä heijastaa lehden keskittymistä tieteeseen ja sen arvostusta akateemista tietoa kohtaan.

Toisaalta, lastenlehti kuten Prinsessa tai Aku Ankka voi tarjota leluja tai tarroja tilaajalahjana, mikä heijastaa lehden leikkisyyttä ja nuorekasta kohderyhmää. Lahjat ovat usein värikkäitä, hauskoja ja houkuttelevat lapsia ja nuoria.

Lifestyle-lehdet, kuten Glorian Ruoka & Viini tai Kodin Kuvalehti, saattavat tarjota design-tuotteita, kuten keittiötarvikkeita tai sisustusesineitä tilaajalahjoina. Nämä lahjat heijastavat lehtien keskittymistä kodin elämäntapaan ja esteettiseen nautintoon, osoittaen lehden ylellisyyden ja laadukkuuden.

Seiska puolestaan, tunnettu viihdelehti, saattaa tarjota musiikki- tai elokuvaaiheisia lahjoja, jotka liittyvät lehden viihdepainotteiseen sisältöön ja kohderyhmän kiinnostuksen kohteisiin.

Tilaajalahjat ovat siis paljon muutakin kuin vain ”ilmaisia” tuotteita. Ne ovat osa lehden identiteettiä ja niillä on tärkeä rooli sen brändäyksessä ja lukijakunnan houkuttelussa. Ne viestivät lehden arvoista, sen sisällön painopisteistä ja sen tarjoamasta kokemuksesta.

Tilauslahjat ja kestävä kulutus

Kestävä kulutus on nousussa, ja se ulottuu myös tilaajalahjoihin. Lahjojen tulisi tukea kestävää kulutusta, koska jokainen tuote vaatii resursseja tuotannossa ja jakelussa. Esimerkiksi ET Terveyslehti ja Hyvä Terveys voivat tarjota lahjoja, jotka kannustavat terveelliseen elämäntapaan. Maailman Historia ja National Geographic voivat puolestaan tarjota digitaalisia lahjoja, jotka eivät kuormita ympäristöä. Tilaajalahjojen kestävyys vaatii tietoisia valintoja sekä lehdiltä että kuluttajilta. Kestävät lahjat ovat osa ratkaisua, ei ongelmaa.

Tilaajalahjat lapsille ja nuorille

Lapsille ja nuorille suunnatut lehdet, kuten Aku Ankka tai Prinsessa, tietävät, että tilaajalahjat ovat tärkeä osa lehden houkuttelevuutta. Lahjojen suunnittelussa otetaan huomioon kohderyhmän ikä, kiinnostuksen kohteet ja viimeisimmät trendit.

Esimerkiksi, Aku Ankka saattaa tarjota tilaajalahjana sarjakuvakirjoja tai keräilyesineitä, jotka perustuvat lehden suosittuihin hahmoihin. Tällaiset lahjat voivat syventää lukijan suhdetta lehteen ja hahmoihin.

Prinsessa-lehden tilaajalahjat voivat olla esimerkiksi leluja, tarroja tai askartelutarvikkeita, jotka sopivat lehden teemoihin ja innostavat lapsia luovaan leikkiin.

Tilaajalahjat ovat usein suunniteltu niin, että ne ovat paitsi hauskoja ja kiinnostavia, myös kannustavat lapsia ja nuoria lukemaan lisää. Niiden avulla voidaan herättää uteliaisuutta ja oppimisen halua, mikä on tärkeä osa lasten ja nuorten lehtien tehtävää.

Vertailemme tilaajalahjojen arvoa

Tilaajalahjojen arvo on merkittävä tekijä lehtitilauksen houkuttelevuudessa, mutta sen määrittäminen ei ole yksinkertaista. Lahjojen rahallinen arvo voi vaihdella huomattavasti lehtityypistä ja kohderyhmästä riippuen. Kuitenkin, lahjan todellinen arvo lukijalle voi olla muutakin kuin sen hintalappu.

Tärkeitä ovat myös sen laatu, sen merkitys lukijalle sekä sen yhteensopivuus lehden brändin ja sisällön kanssa. Esimerkiksi, erikoistuneiden lehtien tilaajalahjat voivat olla tietoon perustuvia, jonka arvo ei ehkä ole korkea rahallisesti, mutta niiden informaatioarvo ja opetuspotentiaali ovat merkittäviä.

Kokemuksia tilaajalahjoista

Tilaajalahjojen vastaanotto on usein jännittävä hetki, joka lisää lehden tilauksen iloa. Ihmiset kertovat erilaisia kokemuksia lahjoista, riippuen lahjan tyypistä, lehdestä ja omista odotuksistaan.

Jotkut lukijat pitävät tilaajalahjoja erityisen arvokkaina, sillä ne tuovat lisäarvoa tilaukselle. Esimerkiksi, erikoistunut lehti, kuten National Geographic, saattaa tarjota opettavaisen kirjan tai dokumentin lahjaksi, joka syventää lukukokemusta ja tarjoaa uutta tietoa.

Joskus tilaajalahjat voivat myös aiheuttaa pettymyksiä, jos ne eivät vastaa odotuksia tai jos niiden laatu ei vastaa lupauksia.

On myös niitä, jotka suosivat lehtiä, jotka tarjoavat tilaajalahjojen sijaan alennuksia tai muita etuja, kuten digitaalisia lisäsisältöjä tai pääsyn arkistoituun materiaaliin.

Tilauslahjojen historia

Tilaajalahjat ovat olleet osa lehtibisnestä jo pitkään, vaikkakin niiden muoto ja merkitys on muuttunut vuosien saatossa. Alun perin, 1900-luvun alkupuolella, lehdet saattoivat tarjota tilaajilleen esimerkiksi alennuksia tai jopa palkintoja, kuten matkoja, houkutellakseen uusia lukijoita.

Toisen maailmansodan jälkeen, kun kuluttajatuotteet alkoivat yleistyä ja mainostus lisääntyi, tilaajalahjojen luonne alkoi muuttua. Lehdet alkoivat tarjota tilaajilleen tuotteita, jotka liittyivät lehden sisältöön tai brändiin. Esimerkiksi urheilulehdet saattoivat tarjota urheiluvälineitä tai fanituotteita, kun taas muotilehdet tarjosivat kosmetiikkatuotteita tai asusteita.

Digitalisaation myötä 2000-luvulla tilaajalahjat ovat edelleen kehittyneet. Monet lehdet tarjoavat nyt digitaalisia lahjoja, kuten e-kirjoja, musiikkilatauksia tai pääsyn digitaalisiin palveluihin. Tämä ei ainoastaan vastaa lukijoiden muuttuvia tarpeita, vaan myös heijastaa yleistä siirtymistä kohti digitaalisempaa maailmaa.

Tilaajalahjat ovat siis olennainen osa lehtien historiaa ja ne ovat kehittyneet yhdessä lehtibisneksen ja yhteiskunnan kanssa. Ne ovat aina olleet tärkeä työkalu uusien tilaajien houkuttelemiseksi ja nykyisten tilaajien sitouttamiseksi.

Edes uusimmat lehtitarjoukset eivät välttämättä enää houkuttele

Uusia paperisia lehtiä ei juurikaan nykyään enää perusteta. Tilanne onkin kääntynyt hieman päinvastoin, ja moni lehti lopettaa toimintansa. Se johtuu tietysti siitä, että ihmiset lukevat haluamansa sisällön ilmaiseksi netistä. Onneksi lehdillekin on oma paikkansa ihmisten sydämissä, ja niitä tilataan edelleenkin. Paperilehden eduiksi voitaisiin lukea esimerkiksi vähäiset mainokset ja laadukkaampi sisältö.

Vanhat ja maineikkaat julkaisut kuitenkin ovat poikkeus. Ne jatkavat toimintaansa tavallisessa lehtimuodossa ja netissä. Yleensä nettilukijoille tarjotaan vain karsittu sisältö, ja tilaajille säästetään parhaat palat. Jos oikeasti siis pitää lehdestä ja haluaa lukea kaiken sisällön, miksei sitä voisi tilata? Ennen kuin tilaat lehden, tarkista kuitenkin, voitko saada sen hyvällä tilaajalahjalla.

Parhaat tilaajalahjat ovat elinehto lehden selviämiselle

Kilpailu lehtitilaajista on kovaa, ja tilaajalahjat ovat siten myös parantuneet. Lukijoiden kannalta tämä on tietysti hyvä juttu, sillä voit saada jotain oikeasti hyödyllistäkin lehtitilauksesi mukana. Yllä olevan listan tarjouskohdasta voit katsoa, mikä on sinua kiinnostavan lehden uusin lahja.

Olisiko lehtitilaus hyvä lahja?

Lehtitilaus voi olla ihan kelpo lahja lukemisesta pitävälle ihmiselle. Muista tarkistaa kuitenkin, että saaja on oikeasti kiinnostunut lehden aiheesta, jonka aiot hänelle tilata. Lehden mukana tuleva tilaajalahja voi olla hauska yllätys lahjan saajalle. Tilauksen yhteydessä voit valita, koska tilaus alkaa ja koska se päättyy. Huomaathan, että tilaus voi uusiutua automaattisesti ja saat laskun, jos et muista peruuttaa sitä.

Yhdellä lehtitilauksella voi lukea enemmänkin

Joidenkin lehtitilauksien mukana voit saada pääsyn muiden lehtien nettijulkaisuihin. Tämä voi olla kiva yllätys, josta et ehkä tiennyt. Ainakin Sanoma-yrityksen lehdillä on ollut tarjous, jossa yhdellä oikean lehden tilauksella pääsee käsiksi 15 eri verkkojulkaisuun.

Erilaiset tilaustyypit ja lehden peruuttaminen selvitetty

Lehtitilauksia on muutamaa eri tyyppiä: määräaikaistilauksia, kestotilauksia ja jatkuvia tilauksia. Määräaikaistilauksissa maksat yleensä lehdestä korkeampaa hintaa, ja se toimitetaan sinulle ennalta sovitun ajan. Toinen yleinen vaihtoehto on kestotilaus. Kestotilaus on yleensä edullisempi. Huomioi, että tilaajalahjat ovat yleensä vain kestotilaajille.

Jatkuvassa lehtitilauksessa teet sopimuksen yleensä useaksi kuukaudeksi kerrallaan. Laskutus tapahtuu yleensä automaattisesti, joten jos haluat lopettaa tilauksen, sinun pitää muistaa peruuttaa lehtitilaus ennen seuraavaa laskutusta.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin saan tilaajalahjani?

Tilaajalahja toimitetaan yleensä 2-6 viikon kuluessa tilauksen tekemisestä, riippuen lehden julkaisuaikataulusta ja lahjan saatavuudesta.

Voinko valita tilaajalahjani itse?

Yleensä lehti tarjoaa yhden tai useamman tilaajalahjan, joista voit valita mieleisesi tilauksen yhteydessä.

Sisältyykö tilaajalahja myös määräaikaistilaukseen?

Useimmiten tilaajalahjat ovat saatavilla vain kestotilauksen yhteydessä, mutta tämä vaihtelee lehden mukaan.

Pitääkö tilauksen jatkua tietyn ajan saadakseni tilaajalahjan?

Kyllä, yleensä tilaajalahja edellyttää tietyn pituista sitoutumista tilaukseen. Tarkista lehden tilausehdot.

Mitä teen, jos en ole saanut tilaajalahjaani?

Jos tilaajalahjaasi ei ole saapunut sovitussa ajassa, ota yhteys lehden asiakaspalveluun.

Miksi en saa tilaajalahjaa, kun tilaan lehden lahjaksi toiselle?

Tilaajalahja lähetetään yleensä sille, joka tilauksen tekee. Lahjatilausten kohdalla on syytä tarkistaa lehden käytäntö.

Voinko tilata lehden vain saadakseni tilaajalahjan?

Kyllä, mutta muista, että tilauksen peruuttaminen ennen sovittua aikaa saattaa vaikuttaa tilaajalahjan saamiseen. Tarkista lehden tilausehdot.

Etusivu » Arkivinkit » Lehtien parhaat tilaajalahjat