Lehtien parhaat tilaajalahjat esittelyssä

Kyllä, vielä tänäkin päivänä ihmiset tilaavat lehtiä kotiinsa. Lukeminen muilta kuin näyttöpäätteiltä voi olla ihan mukavaakin vaihtelua. Lehti voi olla myös hyvä lahja, varskinkin jos se on saajaa kiinnostavasta aiheesta, ja sen mukana tulee kiva tilaajalahja. Päätimme listata alle uusimmat lehtitarjoukset ja parhaat tilaajalahjat, jotta sinun ei niitä erikseen tarvitsisi netistä kaivella.

Löydä parhaat tilaajalahjat


Tieteen Kuvalehti tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

tieteen kuvalehti

Tieteen Kuvalehti on klassikkolehti, jota on julkaistu jo useita kymmeniä vuosia. Lehden aihealueisiin kuuluvat mm. kulttuuri, tietotekniikka, luonto ja lääketiede. Yksi parhaista osioista tässä lehdessä on uusimmista saavutuksista ja merkkipaaluista kertova osio. Tämä lehti vie lukijan mukanaan, ja et malta odottaa seuraavaa numeroa.

 

Seiska tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

seiska lehti

Seiska eli seitsem√§n p√§iv√§√§ on perinteinen juorulehti, josta l√∂yd√§t palstat kuten ”K√§√§k-juorut”, Hollywood, Seiskan rikosposti ja niin edelleen. Lehte√§ on julkaistu jo vuodesta 1992 ja se on yksi suosituimmista viihdelehdist√§.

Kerran viikossa ilmestyvässä lehdessä on kaikki kohutuimmat julkkisuutiset, sekä räikeimmät skandaalit. Seiskan lukijana pysyt aina ajan hermoilla kuumimmista juoruista.

 

FIT tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

fit lehti

Harrastatko liikuntaa tai ajattelit aloittaa jonkin harrastuksen? Siinä tapauksessa FIT -lehti on loistava valinta, sillä se on suomen suurin liikunta- ja hyvinvointilehti suomessa. Lehdestä löydät uusimmat treeni- ja ruokavaliovinkit.

Lehdessä myös kauneudenhoitoasiaa, sekä paljon inspiraatiota sinun haasteisiisi! Onnistu tavoitteissasi nopeammin FIT -lehden avulla.

 

Prinsessa tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

prinsessa lehti

Prinsessa lehti on täydellinen lahja jokaiselle pikku prinsessalle. Tässä lehdessä seikkailee kaikki suosituimmat Disney-Prinsessat, joita lapset rakastavat.

√Ąl√§ my√∂sk√§√§n unohda, ett√§ jokaisessa lehdess√§ on mukana mahtavia yll√§tyslahjoja. N√§m√§ tulevat siis viel√§ tilaajalahjan lis√§ksi. Jos olet pidempiaikainen tilaaja, p√§√§set nauttimaan viel√§ kaksi kertaa vuodessa ilmestyvist√§ Frozen-lehdist√§ ja Prinsessa-puuhalehdist√§.

 

Aku Ankka (+Junior) tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

akuankka

Aku Ankka eli Duck Tails kuuluu monen meistä lapsuuteen ja se onkin edelleen nauruhermot reväyttävä tuhti sarjis. Satasivuinen lehti tarjoaa jännitystä, seikkailuja, vitsejä sekä urheilusarjakuvia. Aku Ankka lehti tipahtaa joka keskiviikko postiluukusta.

Aku Ankka Junior on pienempien lasten oma Aku Ankka -lehti, joka on täynnä hauskaa puuhastelua, sekä iloista sarjakuvaa. Lehdessä olevat tehtävät ovat kehittäviä, sillä ne on tehty yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

 

Glorian Ruoka & Viini tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

gloria ruoka  & viini lehti

Glorian Ruoka & Viini lehti on yksi arvostetuimmista ruokalehdistä maassamme. Löydät lehdestä tietoa kuumimmista ruokatrendeistä, sekä tietysti myös suuren läjän toimivaksi todettuja reseptejä. Reseptejä löytyy paljon erilaisia aina fine diningistä terveellisiin herkkuihin.

Glorian Ruoka ja Viini lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja mukaan tulee myös digilukuoikeus, jolla luet tämän ja muitakin lehtiä maksutta diginä.

 

Gloria tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

gloria lehti

Gloria on täynnä muotia, trendejä ja kulttuuria. Muotiosiosta opit uusimmat muotivinkit kaikenlaiseen pukeutumiseen. Henkilöhaastatteluista luet kiinnostavimpien henkilöiden haastattelut.

Gloriassa on myös matkavinkkejä ja muuta hyödyllistä. Tilaukseen kuuluu tietysti myös Glorian digilehti ja saat sen lisäksi valita toisen kiinnostavan lehden viidestä muusta vaihdoehdosta.

 

ET Terveyslehti tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

et terveyslehti

ET Terveys on terveyteen keskittynyt lehti, jonka tarkoituksena on tsempata sinua parempaan kuntoon ja ennen kaikkea jaksamaan paremmin.

Lue aina uusimmat terveyspalveluiden ja -tuotteiden testit ja muut tiedot. Lehti on erityiseesti suunniteltu +55 vuotiaille. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

 

Me Naiset tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

me naiset lehti

Me naiset on varmasti jokaiselle tuttu lehti. Onhan se sentään Suomen luetuin naisten viikkolehti.

Lehdessä käsitellään muun muossa uusimpia trendejä meiltä ja maailmalta. Sisältö liittyy myös kauneuteen vaatteiden ja kosmetiikan merkeissä.

 

Kodin Kuvalehti tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

kodin kuvalehti

Kodin Kuvalehti on yksi suosituimmista lehdist√§, jossa on ihania ja voimaannuttavia tarinoita, sek√§ paljon muutakin hy√∂dyllist√§, kuten esimerkiksi reseptej√§ ja ruokavinkkej√§. √Ąl√§ murehdi vaikket olisikaan huippukokki, sill√§ osa ohjeista on tavallisten kotikokkien tekemi√§.

Näiden lisäksi lehdessä käsitellään sisustus-asioita, sekä parhaimpia tee-se-itse ohjeita. Oletko valmis inspiroitumaan?

 

Hyvä Terveys tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

hyvä terveys lehti

Hyvä Terveys on Suomen luetuin terveyslehti. Tämän lehden sisältöön voit luottaa sillä sen takana toimii muun muossa lääkäriseura Duodecim. Lehdestä löydät tietoa esimerkiksi terveydestä, lääketietestä, psykologiasta ja muusta tärkestä hyvän olon luomiseen.

Tämä Sanoma Magazinesin lehti julkaistaan 14 kertaa vuodessa. Sen suurin kohderyhmä on naiset, vaikka myös miehet lukevat tätä lehteä. Tilaa tämä jos olet kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveydestä!

 

Suuri Käsityö tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

suuri käsityö lehti

Suuri käsityö on varmasti Suomen laajin käsityöaiheinen lehti. Tämä on pakkotilaus kaikille käsityön ja DIY-hengen ystäville. Ohjeita löytyy niin ompeluun, sisustukseen, askarteluun ja vanhojen esineiden tuunaamiseen.

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja marras-joulukuussa ilmestyy vielä extra joululahjaliite. Loistava lahja askartelun ystävälle!

 

ET lehti tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

et lehti

ET Lehti on varttuneemman naisen paras kaveri. Tästä lehdestä löydät kaikkea terveyteen, ihmiseen, ruokaan ja vapaa-aikaan liittyvää.

ET Lehti sisältää myös koskettavia tarinoita, haastatteluja ja vertaistukea. Lehdessä on edellä mainittujen lisäksi myös vinkkejä oman talouden hoitoon esimerkiksi sijoitusvinkkien muodossa.

 

Tiede tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

tiede lehti

Tiede -lehti on sopii parhaiten tiedonjanoisille ihmisille, jotka rakastavat oppia uutta, sekä tutustua tieteen uusimpiin kehityksiin ja käänteisiin.

Lehteä kirjoittaa muun muossa alan ammattilaiset, joten sisällön asiantuntevuus on taattu. Tiede -lehti ilmestyy 14 kertaa vuodessa. Voit lukea sen myös digitaaliseti ja se kuuluu hintaan.

 

Kunto Plus tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

kunto plus

Jos kuntoilun aloittaminen ja sen tuomat haasteet tuntuvat ylivoimaisilta, Kunto Plus lehti on apunasi. Tämän lehden jutut kannustavat sinua elämäntaparemonttiin mm. kuntoilu ja ruokailuvinkeillä.

Lehdestä löydät motivoivaa ja selkeästi esitettyä tietoa, joilla saan kunnon nousemaan. Lisäksi hyödyllistä tietoa arjessa hyvin voimiseen.

 

Katso tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

katso lehti

Katso on Suomen tilatuin TV-lehti. Tämän lehden ideana on kertoa kaikki tarpeellinen telkkarista tulevista ohjelmista (yli 70 kanavaa). Lehti myös antaa parhaat vinkit mitä TV-ohjelmia kannattaa tällä hetkellä seurata.

Opi lisää mm. ohjelmien taustoista, juonista sekä lue mielenkiintoisimmat tähtien haastattelut.

 

Meidän Perhe tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

meidän perhe lehti

Meidän Perhe tarjoaa pitkiä ja mielenkiintoisia tarinoita erilaisista perheistä, heidän elintavoistaan ja ongelmista. Lapsimyönteinen lehti antaa vinkkejä kasvatukseen ja erilaisia näkökulmia, joita voit hyödyntää omassa tilanteessasi.

Näiden lisäksi lehdestä löydät tietysti asiaa myös ruokaan liittyen ja vaikkapa neuvoja hyvien juhlien järjestämiseen. Tämä on täydellinen lehti lapsiperheen arjen tueksi.

 

Valitut Palat tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

valitut palat

Valitut palat lehdestä löydät ihania ja jänniä tarinoita elämästä, terveysvinkkejä sekä tietysti huumoria. Lehdessä on paljon mielenkiintoista sisältöä koko perheelle ja sen kehutaankin olevan maailman luetuin aikakausilehti!

Lehti on suomennettu versio amerikkalaisesta Reader’s Digest -lehdest√§. Se ilmestyy jopa 46 eri painoksena ja monissa eri maissa. Lehti julkaistaan kuukausittain ja sill√§ on satoja tuhansia lukijoita Suomessa.

 

Kotimikro tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

kotimikro

Kotimikro -lehti on paras lehti tekniikasta kiinnostuneille henkilöille. Sisällöstä löydät niin apua tietoteknisiin ongelmiin, kuin myös arvosteluja viimeisimmistä tietokoneista, tableteista ja puhelimista.

Lehti sopii niin vasta alkajille, kuin kokeneille tietoteknikan ystävillekin. Lehti ilmestyy 3 viikon välein postiluukustasi.

 

Tieteen Kuvalehti Historia tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

tieteen kuvalehti historia

Tämä historiasta kertova lehti on taattua laatua, sillä se kuuluu Tieteen Kuvalehti brändin alle. Lehdessä kerrotaan merkittävät historialliset tapahtumat, niin etteivät ne takuulla ole puuduttavia, vaan ennemminkin mukaansatempaavia!

Lehdessä kerrotaan isoista merkittävistä historiallisista tapahtumista, mutta myös pienemmistä ja vähemmän tunnetuista jutuista. Jos et usko näitä kehuja, lehden nousu luetuimmaksi historialehdeksi kertoo varmasti jotain.

 

National Geographic tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

national geographic

Kaikki tietävät National Geographic lehden upeat valokuvat. Tämä lehti vie sinut kuvien avulla mitä mielenkiintoisempien tarinoiden ja paikkojen ääreen. Pysy kartalla uusimmista löydöistä ja ihmeistä maailmassa.

Geographic on muutakin kuin pelkkä lehti. Lehden takana toimiva järjestö National Geographic Society on toiminut yli 100 vuotta. Tänä aikana se on tukenut tiedeprojekteja, tutkimusmatkoja ja luonnonsuojelua. Lehteä julkaistaan useilla eri kielillä ympäri maailmaa. Lukijoita lehdellä on myös yli 40 miljoonaa.

 

Maailman Historia tilaajalahjat ja tietoa lehdestä

maailman historia

Maailman Historia -lehti tutustuttaa sinut historian tärkeimpiin ja merkittävimpiin hetkiin uudella ja mielenkiintoisella tavalla. Jos olet kiinnostunut sodista ja maailman historiaa muovanneista tapahtumista, tämä lehti sopii sinulle!

Kaikki lehdessä olevat artikkelit ovat ammattilaisten ja historioitsijoiden kirjoittamia, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Maailman Historia lehdellä ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa tarjousta.

5 hyödyllistä asiaa ennen lehtitilauksen tekemistä

Alla on 5 asiaa, jotka voisivat kiinnostaa sinua, ennen sitoutumista lehtitilaukseen. Tietoa esimerkiksi tarjouksista, tilaajalahjoista, sekä miten voit peruuttaa lehtitilauksesi.

1. Edes uusimmat lehtitarjoukset eivät välttämättä enää houkuttele

Uusia paperisia lehtiä ei juurikaan nykyään enään perusteta. Tilanne onkin kääntynyt hieman päinvastoin ja moni lehti lopettaa toimintansa. Se johtuu tietysti siitä, että ihmiset lukevat haluamansa sisällön ilmaiseksi netistä. Onneksi lehdillekin on oma paikkansa ihmisten sydämissä ja niitä tilataan edelleenkin. Paperilehden eduiksi voitaisiin lukea esimerkiksi vähäiset mainokset ja laadukkaampi sisältö.

Vanhat ja maineikkaat julkaisut kuitenkin ovat poikkeus. Ne jatkavat toimintaansa tavallisessa lehtimuodossa ja netissä. Yleensä nettilukijoille tarjotaan vain karsittu sisältö ja tilaajille säästetään parhaat palat. Jos oikesti siis pitää lehdestä ja haluaa lukea kaiken sisällön, miksei sitä voisi tilata? Ennenkuin tilaat lehden, tarkista kuitenkin voitko saada sen hyvällä tilauslahjalla. Ylläolevassa listassa on erilaisia lehtiä ja niiden tilauslahjoja.

2. Parhaat tilaajalahjat ovat elinehto lehden selviämiselle

Kilpailu lehtitilaajista on kovaa ja tilaajalahjat ovat täten myös parantuneet. Lukijoiden kannalta tämä on tietysti hyvä juttu, sillä voit saada jotain oikeasti hyödyllistäkin lehtitilauksesi mukana. Ylläolevan listan tarjouskohdasta voit katsoa, mikä on sinua kiinnostavan lehden uusin lahja.

 

3. Olisiko lehtitilaus hyvä lahja?

Lehtitilaus voi olla ihan kelpo lahja lukemisesta pitävälle ihmiselle. Muista tarkistaa kuitenkin, että saaja on oikeasti kiinnostunut lehden aiheesta, jonka meinaat hänelle tilata. Lehden mukana tuleva tilaajalahja voi olla hauska yllätys lahjan saajalle. Tilauksen yhteydessä voit valita, koska tilaus alkaa ja koska se päättyy. Huomaathan, että tilaus voi uusiutua automaattisesti ja saat laskun, josset muista peruuttaa sitä.

4. Yhdellä lehtitilauksella voi lukea enemmänkin

Joidenkin lehtitilauksien mukana voit saada pääsyn muiden lehtien nettijulkaisuihin. Tämä voi olla kiva yllätys, josta et ehkä tiennyt. Ainakin Sanoma yrityksen lehdillä on ollut tarjous, jossa yhdellä oikean lehden tilauksella pääsee käsiksi 15 eri verkkojulkaisuun.

5. Erilaiset tilaustyypit ja lehden peruuttaminen selvitetty

Lehtitilauksia on muutamaa eri tyyppiä. Määräaikaistilauksia, kestotilauksia ja jatkuvia tilauksia. Määräaikaistilauksissa maksat yleensä lehdestä korkeampaa hintaa ja se tulee sinulle ennalta sovitun ajan. Toinen yleinen vaihtoehto on kestotilaus. Kestotilaus on yleensä edullisempi. Huomioi, että tilaajalahjat ovat yleensä vain kestotilaajille.

Jatkuvassa lehtitilauksessa, teet sopimuksen yleensä useaksi kuukaudeksi kerrallaan. Laskutus tapahtuu yleensä automaattisesti, joten jos haluat lopettaa tilauksen, sinun pitää muistaa perua lehtitilaus ennen seuraavaa laskutusta.

Mikä on suosikkilehtesi?

Kiitos kun katsoit tämän kirjoituksen lehdistä ja niiden tilaajalahjoista. Toivomme, että löysin itsäsi kiinnostavan tarjouksen, tai vaikkapa löysit hyvän lehden lahjaksi läheiselle. Kuten aina, voit kirjoittaa artikkelin alle kommentteja. Kerro vaikka mielipiteesi tästä kirjoituksesta, tai mikä on sinun suosikkilehtesi.

Ps. Jos olet kiinnostunut muusta ilmaisesta, katso netin ilmaiset tarjoukset täältä.


Etusivu ¬Ľ Arkivinkit