Lehtien parhaat tilaajalahjat – Nämä ovat 10 parasta lahjaa

0

Kyllä, vielä tänäkin päivänä ihmiset tilaavat lehtiä kotiinsa. Lukeminen muilta kuin näyttöpäätteiltä voi olla ihan mukavaakin vaihtelua. Lehti voi olla myös hyvä lahja, varskinkin jos se on saajaa kiinnostavasta aiheesta. Alta löydät uusimmat lehtitarjoukset ja parhaat tilaajalahjat.

Tieteen Kuvalehti tilaajalahjat

Tieteen Kuvalehti on klassikkolehti, jota on julkaistu jo useita kymmeniä vuosia. Lehden aihealueisiin kuuluvat mm. kulttuuri, tietotekniikka, luonto ja lääketiede. Parasta tässä lehdessä on uusimmista saavutuksista ja merkkipaaluista kertova osio. Tämä lehti vie varmasti mukanaan, sillä se on erittäin kiehtova!

tieteen kuvalehti tilaajalahja

FIT tilaajalahjat

Harrastatko liikuntaa tai ajattelit aloittaa jonkin harrastuksen? Siinä tapauksessa FIT -lehti on loistava valinta, sillä se on suomen suurin liikunta- ja hyvinvointilehti suomessa. Lehdestä löydät uusimmat treeni- ja ruokavaliovinkit. Lehdessä myös kauneudenhoitoasiaa, sekä paljon inspiraatiota sinun haasteisiisi! Onnistu tavoitteissasi nopeammin FIT -lehden avulla.

FIT tilaajalahja

Tieteen Kuvalehti Historia tilaajalahjat

Tämä historiasta kertova lehti on taattua laatua, sillä se kuuluu Tieteen Kuvalehti brändin alle. Lehdessä kerrotaan merkittävät historialliset tapahtumat, niin etteivät ne takuulla ole puuduttavia, vaan ennemminkin mukaansatempaavia! Lehdessä kerrotaan isoista merkittävistä historiallisista tapahtumista, mutta myös pienemmistä ja vähemmän tunnetuista jutuista. Jos et usko näitä kehuja, lehden nousu luetuimmaksi historialehdeksi kertoo varmasti jotain.

tieteen kuvalehti historia tilaajalahja

National Geographic tilaajalahjat

Kaikki tietävät National Geographic lehden upeat valokuvat. Tämä lehti vie sinut kuvien avulla mitä mielenkiintoisempien tarinoiden ja paikkojen ääreen. Pysy kartalla uusimmista löydöistä ja ihmeistä maailmassa!

National Geographic on muutakin kuin pelkkä lehti. Lehden takana toimiva järjestö National Geographic Society on toiminut yli 100 vuotta. Tänä aikana se on tukenut tiedeprojekteja, tutkimusmatkoja ja luonnonsuojelua. Lehteä julkaistaan useilla eri kielillä ympäri maailmaa. Lukijoita lehdellä on myös yli 40 miljoonaa. Mikset sinäkin liittyisi tähän ylpeään joukkoon?

National Geographic tilaajalahja

Seiska tilaajalahjat

Seiska eli seitsemän päivää on perinteinen juorulehti, josta löydät palstat kuten ”Kääk-juorut”, Hollywood, Seiskan rikosposti ja niin edelleen. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 1992 ja se on yksi suosituimmista alansa lehdistä.

seiska tilaajalahja

Kunto Plus tilaajalahjat

Jos kuntoilun aloittaminen ja sen tuomat haasteet tuntuvat ylivoimaisilta, Kunto Plus lehti on apunasi. Tämän lehden jutut kannustavat sinua elämäntaparemonttiin mm. kuntoilu ja ruokailuvinkeillä.

kunto plus tilaajalahja

Aku Ankka tilaajalahjat

Aku Ankka eli Duck Tails kuuluu monen meistä lapsuuteen ja se onkin edelleen nauruhermot reväyttävä tuhti sarjis. Satasivuinen lehti tarjoaa jännitystä, seikkailuja, vitsejä sekä urheilusarjakuvia.

aku ankka tilaajalahja

Vauva tilaajalahjat

Onko vauva tulossa tai pikkuiset taapertavat jo kotonanne? Vauva lehti tuo apua ja voimaa arkeen! Tästä lehdestä löydät parhaat vinkit elämäntilanteeseesi. Liity nyt yli 100 000 lukijan joukkoon!

Vauva tilaajalahja

Katso tilaajalahjat

Katso on yksi suomen suosituimmista TV-lehdistä. Tämän lehden ideana on kertoa kaikki telkkarista tulevista ohjelmista. Lehti myös antaa parhaat vinkit mitä TV-ohjelmia kannattaa tällä hetkellä seurata.

Katso tilaajalahja

ET lehti tilaajalahjat

ET Lehti on varttuneemman naisen paras kaveri. Tästä lehdestä löydät kaikkea terveyteen, ihmiseen, rahaan, ruokaan ja vapaa-aikaan liittyvää. ET Lehti sisältää myös koskettavia tarinoita, haastatteluja ja vertaistukea.

et lehti tilaajalahja

Maailman Historia tilaajalahjat

Maailman Historia -lehti tutustuttaa sinut historian tärkeimpiin ja merkittävimpiin hetkiin uudella ja mielenkiintoisella tavalla. Jos olet kiinnostunut sodista ja maailman historiaa muovanneista tapahtumista, tämä lehti sopii sinulle!

Maailman Historia lehdellä ei ole tällä hetkellä tilaajalahjoja, pahoittelut. Jos pidät historiasta, katso Tieteen Kuvalehti Historia -lehti.

1. Uusimmat lehtitarjoukset

Uusia paperisia lehtiä ei juurikaan nykyään enään perusteta. Tilanne on kääntynyt päinvastoin ja moni lehti lopettaa toimintansa. Se johtuu tietysti siitä, että ihmiset lukevat haluamansa sisällön ilmaiseksi netistä.

Vanhat ja maineikkaat julkaisut kuitenkin ovat poikkeus. Ne jatkavat toimintaansa tavallisessa lehtimuodossa ja netissä. Yleensä nettilukijoille tarjotaan vain karsittu sisältö ja tilaajille säästetään parhaat palat. Jos oikesti siis pitää lehdestä ja haluaa lukea kaiken sisällön, miksei sitä voisi tilata? Ennenkuin tilaat lehden, tarkista kuitenkin voitko saada sen halvempaan hintaan. Ylläolevassa listassa on erilaisia lehtiä tarjoushinnoin.

2. Parhaat tilaajalahjat

Kilpailu lehtitilaajista on kovaa ja tilaajalahjat ovat täten myös parantuneet. Lukijoiden kannalta tämä on tietysti hyvä juttu, sillä voit saada jotain oikeasti hyödyllistäkin lehtitilauksesi mukana. Ylläolevan listan tarjouskohdasta voit katsoa, jos tilaajille annetaan jokin tilaajalahja. Jos olet kiinnostunut muusta ilmaisesta, katso netin ilmaiset tarjoukset täältä.

3. Olisiko lehtitilaus hyvä lahja?

Lehtitilaus voi olla ihan kelpo lahja lukemisesta pitävälle ihmiselle. Muista tarkistaa kuitenkin, että saaja on oikeasti kiinnostunut lehden aiheesta, jonka meinaat hänelle tilata. Lehden mukana tuleva tilaajalahja voi olla hauska yllätys lahjan saajalle. Tilauksen yhteydessä voit valita, koska tilaus alkaa ja koska se päättyy. Huomaathan, että tilaus voi uusiutua automaattisesti ja saat laskun, josset muista peruuttaa sitä.

4. Voit saada yhdella tilauksella paljon luettavaa

Joidenkin lehtitilauksien mukana voit saada pääsyn muiden lehtien nettijulkaisuihin. Tämä voi olla kiva yllätys, josta et ehkä tiennyt. Ainakin Sanoma yrityksen lehdillä on ollut tarjous, jossa yhdellä oikean lehden tilauksella pääsee käsiksi 15 eri verkkojulkaisuun.

5. Tilaustyypit ja peruuttaminen

Lehtitilauksia on muutamaa eri tyyppiä. Määräaikaistilauksia, kestotilauksia ja jatkuvia tilauksia. Määräaikaistilauksissa maksat yleensä lehdestä korkeampaa hintaa ja se tulee sinulle ennalta sovitun ajan. Toinen yleinen vaihtoehto on kestotilaus. Kestotilaus on yleensä edullisempi. Huomioi, että tilaajalahjat ovat yleensä vain kestotilaajille.

Jatkuvassa lehtitilauksessa, teet sopimuksen yleensä useaksi kuukaudeksi kerrallaan. Laskutus tapahtuu yleensä automaattisesti, joten jos haluat lopettaa tilauksen, sinun pitää muistaa perua lehtitilaus ennen seuraavaa laskutusta.

Top