Paras taskulamppu alle 100€ – Voita pimeys näiden mallien avulla

1

Taskulamppu on kätevä apuväline harrastuksiin, ulkoiluun ja urheiluun. Varsinkin Suomen pimeät vuodenajat kaipaavat kaveriksi lisävaloa. Jos etsit itsellesi ladattavaa, kestävää sekä laadukasta taskulamppua, et tule sitä löytämään tavallisesta tavaratalosta. Löydä itsellesi paras taskulamppu esittelymme avulla.

Paras taskulamppu alle 100€Valoteho lumeniaLue lisää
Surefire G2X Pro320Surefire
Fenix UC40 Ultimate960Fenix
Nitecore P121000Nitecore
Streamlight 88850275Streamlight

 
Taskulampun suurinta valotehoa ei kannata tuijottaa liikaa, koska kukaan tuskin käyttää taskulamppua koko ajan täydellä teholla. Täydellä valoteholla akku myös kuluu nopeasti. Taskulampun valinnassa kannattaakin ottaa huomioon ainakin kestävyys, materiaalit ja käytettävyys.

paras taskulamppu
USAn armeija käyttää mm. Surefiren taskulamppuja. (Kuva: surefire.com)

Mistä ostaa taskulamppuja?

Erikoisempia ja tehokkaita LED taskulamppuja ei myydä ihan jokaisessa nettikaupassa. Tutkimamme mukaan, Amazon.de ja Ebay.co.uk -kaupoissa on hyvä valikoima taskulamppuja ja yleensä edullisimmat hinnat. Yli 39€ arvoisiin tilauksiin, jotka toimittaa Amazon.de itse, saa ilmaisen toimituksen.

Hyvä tietää, jos haluat päästä halvalla
Jos et halua käyttää satoja euroja, mutta haluat silti tehokkaan LED-taskulampun, suosittelemme katsomaan täältä halpoja taskulamppuja. Valikoimassa on paljon lamppuja hintaluokassa 5-20€. Älä kuitenkaan odota näiltä lampuilta kalliimpien mallien kestävyyttä tai ominaisuuksia. Suurin osa tämän kaupan lampuista toimitetaan Kiinasta, joten toimituksessa kestää noin 3-4 viikkoa.

Surefire

Surefire on nykyään yksi parhaista taskulamppu valmistajista. Surefire on erikoistunut taskulamppuihin ja aseisiin asennettaviin valoihin. Amerikassa puolustusvoimat, lainvalvontaviranomaiset ja pelastushenkilökunta käyttävät Surefiren tuotteita. Tuotemerkiltä löytyy yli 100 taskulamppumallia. Muita tämän tuotemerkin tuotteita ovat esimerkiksi äänenvaimentimet, veitset ja kenttäviestintäjärjestelmät.

surefire taskulamput
Surefire G2X Pro

Surefire G2X Pro on yksi myydyimmistä taskulampuista kahdella kirkkausteholla, joka tarjoaa enintään 320 lumenin kirkkautehoa. Pienellä 15 lumenin kirkkausteholla, voi säästää akkua ja käyttöaika on tällöin jopa 45 tuntia. Painamalla ensimmäistä kertaa kytkimestä, aktivoit himmeämmän valon ja toinen peräkkäinen painallus saa aikaan kirkkkaamman tehon. Kun painat kytkintä pohjaan, se lukitsee valon jatkuvaksi.

Taskulampussa on kestävä Nitrolon runko, joka tarjoaa hyvän otteen ja sen valaisinpää on alumiinia. Taskulampun paino on paristoineen noin 124 grammaa ja pituus noin 13,2 cm. Se toimii kahdella 123A litium-ioni-akulla, joiden säilyvyysaika on kymmenen vuotta. Surefire G2x Pro on pienikokoinen, mutta tehokas taskulamppu, joka sopii erinomaisesti hätätilanteisiin tai arkikäyttöön. Tämä taskulamppu sopii mm. seuraaviin SureFiren vyökoteloihin: V21, V25 ja V70.

Hinta noin 80€
> Osta täältä

Fenix

Fenix Tactical on Kanadalainen yhtiö, jota perustettiin vuonna 2004. Se on erikoistunut valmistamaan korkean suorituskyvyn LED-taskulamppuja erilaisia käyttäjiä varten. Heillä on yli 200 malliaa saatavilla. Taskulamput ovat tarkoitettu armeijan ja poliisin käyttöön ja ne on suunniteltu kestämään ääriolosuhteita. Fenix valmistaa lisäksi taskulamppuja perinteiseen käyttöön ja muita tuotteita, kuten lyhtyjä, ajovalaisimia ja pyörän valoja.

fenix taskulamput
Fenix UC40 Ultimate Edition

Fenix UC40 on ladattava ja tehokas led taskulamppu. Taskulampussa on jopa 960 lumenin tasaisesti valaiseva valo ja yli 200 metrin kantomatka. Tämä taskulamppu käyttää suurikapasiteettista 3400 mAh akkua, joka tuottaa jopa 150 tunnin käyttöajan matalimmalla valoteholla. Siinä on älykäs virranhallintateknologia, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää useilla eri virtalähteillä (18650 Li-ion, CR123A) sisältäen USB-verkkovirtalatausmahdollisuuden.

UC40 taskulampussa käytetään uusinta Cree Premium XM-L2 luokan LED-emitteriä, jonka valon väri on juuri oikeanlainen. Tämä taskulamppu on suorituskykykuinen, pieni käsivalaisin vaativaan työ-, ulkoilu- ja

Hinta noin 90€
> Osta täältä

Nitecore

Nitecore on maailman johtava valaisimien ja elektronisten työkalujen valmistaja. NiteCore alkoi luoda korkean suorituskyvyn LED-taskulamppuja vuonna 2007, ja nykyään heillä on yli 600 mallia, jotka kaikki ovat tarkkaan kehitettyjä, sekä helppokäyttöisiä. Heidän päätuotteitaan ovat huippuluokan käsivalaismet ja akkulaturit. Nitecoren taskulampuista löytyy vaihtoehtoja niin vaativaan ammattikäyttöön, metsästykseen kuin retkeilyynkin.

nitecore taskulamput
Nitecore P12

Nitecore P12 on pieni, näppäränkokoinen ja tehokas yhden 18650 -akun LED-valaisin. Akku kestää jopa 520 tuntia. Se toimii myös 2 x 123A Litiumparistoilla. Valaisin on iskunkestävä ja vesitiivis aina 2 metriin asti. Taskulampun pienestä koosta huolimatta valo näyttää peräti 232 metrin päähän täydellä 950 lumenin teholla. Taskulampun pituus on 13,9 cm ja paino 88 g ilman pattereita. Lampun katkaisijat sijaitsevat sen päässä ja sivussa. Tämä taskulamppu varoittaa virran käydessä vähiin, himmentämällä valoa.

Hinta noin 70€
> Osta täältä

Streamlight

Streamlight, Inc. perustettiin vuonna 1973, Pennsylvaniassa. He suunnittelevat ja valmistavat erilaisia valoja, joita käyttävät puolustusvoimat, lainvalvontaviranomaiset ja pelastushenkilökunta. Streamlightilla on myös tuotteita, jotka ovat suunnattuja enemmän tavalliseen käyttöön. Tällä hetkellä heillä on yli 900 mallia saatavilla maailmanlaajuisesti.

streamlight taskulamput
Streamlight 88850 Polytac

Streamlight 88850 Polytac on kilpailukykyisesti hinnoiteltu taskulamppu. Se on paras jokapäiväiseen käyttöön kotona tai töissä, mutta silti riittävän luja kestämään epäsuotuisissa olosuhteissa, kuten äärimmäisissä sääoloissa, joten se soveltuu myös retkeilyyn, metsästysretkiin ja vaelluksiin. LED taskulamppu toimii C4 Photonic Crystal teknologian avulla, joka lähes kolminkertaistaa kirkkautta verrattuna perinteiseen LED-valoon. Siinä ei myöskään ole lasia, joten rikkoutuminen ei ole ongelmana.

Kirkkautta löytyy 130 lumenia ja solid-state tehonsäätö takaa valaistustasoa, joka pysyy johdonmukaisena koko käytön ajan. Tähän taskulamppuun sopii 3 voltin 123A paristo. Paloaikaa taskulampulla on jopa kolme tuntia ja säilyvyysaika 10 vuotta. Kytkin on helppokäyttöinen; pieni määrä painetta antaa hetkellisen valon ja painikkeen napsautuksella kytkee valon päälle jatkuvasti. Tämä käsivalaisin on vesitiivis.

Hinta noin 60€
> Osta täältä

Onko sinulla jokin näistä taskulampuista? Tai jokin muu tehokas led taskulamppu? Kerro suosituksesi muille!

Lue seuraavaksi:

Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa. Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli onkin haluttu lahja. Mistä konsoli edullisesti? Nintendo ...
Bank Norwegian luottokortti kokemuksia – Matkailijan valinta Monet hankkivat ensimmäisen luottokortin juuri matkailun takia. Lentoja ei kannata ilman luottokorttia mielestämme edes ostaa. Miksikö? Mitä jos käykin niin huono tuuri, että lento peruuntuu tai lentoyhtiö hakeutuu konkurssiin? Voit siis säästyä ...
Gearbest kokemuksia – Näin sujui tilauksemme Gearbest on Kiinalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori on Shenzhenissä, Kiinassa. GearBest on erikoistunut kulutuselektroniikaan kuten älypuhelimet, älykellot ja tabletit. Valikoimasta löydät kuitenkin myös muotia, kodinsisustusta ja lastentarvikkei...
Auton renkaat Saksasta – Näistä kaupoista tilaat renkaat edullisemmin Auton renkaiden uusiminen on usein epämukava lisäkulu arkeen. Rahanmenon lisäksi renkaiden valinnasta olisi hyvä tietää jotain, että tulee ostaneeksi oikeanlaiset renkaat. Käymme tässä kirjoituksessa läpi muutamia asioita, joita sinun on hyvä tietää ...
Halvat puhelimet netistä – Tiedä nämä 6 asiaa, kun tilaat ulkomailta Puhelimen ja puhelintarvikkeiden (esim. suojakalvot tai suojakuoret) ostaminen Suomesta on kallista. Tässä kirjoituksessa opastamme sinua tilaamaan puhelimen edullisemmin ulkomailta. Olemme listanneet parhaita kauppoja EU-alueen kännykkäostoksiin, se...

1 Kommentti - "Paras taskulamppu alle 100€ – Voita pimeys näiden mallien avulla"

avatar
1000
uusimmat vanhimmat
Jahvo
Vieras

Klarus XT11S on todella loistava valinta ja hintakin oli 79€. Hinta-laatusuhteeltaan paras.

Top