8 Parasta pelihiirtä FPS-peleihin

1 kommentti

Tarvitsetko pelitietokoneeseesi hiiren, joka t√§ydent√§√§ pelikokemuksesi? √Ąl√§ etsi kauempaa, sill√§ t√§ss√§ kirjoituksessa kerromme sinulle mik√§ on paras pelihiiri. Listaamme 8 erilaista hiirt√§, jotka sopivat kaikkiin peleihin. T√§m√§n lis√§ksi kerromme kirjoituksessa mit√§ sinun on tiedettev√§ pelihiirien ominaisuuksista.

Parhaat pelihiiret listattuna

Alta löydät mielestämme 8 parasta pelihiirtä, joilla hallitset pelikentät. Otimme vertailussa huomioon hiirten tarkkuuden, mukavuuden, näppäimet ja tietysti hinta-laatusuhteen.

Logitech G502 X Lightspeed Wireless – Paras langaton pelihiiri

logitech wireless pro
Katso hinta

Tämö hiiri on mahtava vaihtoehto, jos hinta ei tuota ongelmia. Siinä on paljon näppäimiä ja suuri DPI-herkkyys. Pelaaminen on erittäin miellyttävää, koska hiiri on langaton. Voit käyttää tämän hiiren kanssa Powerplay-latausmattoa, jolloin hiiri lataa itsensä automaattisesti (tarkista mallikohtainen tuki)! Kaiken kukkuraksi Logitech G502 X Lightspeediä on mahdollista käyttää USB-johdon avulla.

Razer Basilisk – Paras pelihiiri FPS-peleihin

basilisk
Katso hinta

Razer Basilisk on loistava hiiri oikeakätisille. Sen ergonomia on erinomainen, koska siinä on peukalolle oma uloke. Tämä hiiri sopii erityisesti FPS-peleihin, sillä siinä on Razerin optinen sensori erittäin korkealla tarkkuudella. Basiliskissa on myös kontrolloitava LED-valaistus, joka näyttää upealta!

Steelseries Sensei – Laadukas tuntuma

sensei
Katso hinta

Hiiri sopii molempikätisille ja painaa todella vähän. Suuri herkkyys ja useat näppäimet takaavat hyvän pelikokemuksen. Hiiren kämmenosassa ja rullassa on tyylikäs valaistus. Johto ei ole punottu, joka vähän aiheuttaa huolenaihetta sen kestävyydestä. Sensei ei ole halvin mahdollinen hiiri, mutta laadukas tuntuma materiaaleissa ja näppäimissä oikeuttaa hinnan.

Razer Deathadder – Klassinen muotoilu ja loistava tarkkuus

deathadder
Katso hinta

Razer Deathadder Elite on yksi ikonisimmista pelihiiristä, jossa on loistava tuntuma ammuntapeleihin. Sen DPI-herkkyys on suuri ja siinä on 6 näppäintä. Razer Deathadder sopii lähes jokaiselle käden koolle ja otteelle. Tehokas ja tarkka sensori takaa sen, että tämän hiiren kanssa et kärsi lagista tai muista häiriöistä.

Corsair Ironclaw РIsokätisen kaveri

corsair
Katso hinta

Corsairin hiiri sopii paremmin isokätisille ja sen DPI-herkkyys on jopa 18,000. Näppäimiä tässä hiiressä on 7 kappaletta ja löydät siitä myös RGB-valaistuksen. Corsair Ironclaw RGB:n hinta on kohtuullinen, joten varsinkin isompikätisemmälle pelaajalle tämä on kelpo vaihtoehto. Joidenkin käyttäjien mielestä hiiren ohjelmisto kaipaisi vähä parantelua.

Razer Naga Trinity РPaljon näppäimiä

naga
Katso hinta

Tämä hiiri on paras suurten taisteluareenapelien pelaamiseen. Naga Trinity on varustettu 16,000 DPI:n herkkyydellä ja 5 Ghz:n optisella sensorilla. Kehuja hiiri kerää sen muunneltavista näppäinasettelusta. Voit käyttää joko 19, 14 tai 9 näppäimen asettelua ja kaikki on tietysti ohjelmoitavissa. Hiiri sopii täten myös muille tehokäyttäjille, jotka vaativat paljon ohjelmoitavia näppäimiä.

Logitech G203 – Loistava budjettihiiri

prodigy
Katso hinta

Logitechin G203 Prodigy on todellinen budjettihiiri! Sen DPI-herkkyys on 8000 ja näppäimiä on 6. Hiiri on taattua Logitech laatua ja tähän hintaan sitä voisi kutsua melkoiseksi löydöksi. Eli mikäli olet valmis tinkimään hiiren ominaisuuksista ja ulkonäöstä, suosittelemme tutustumaan tähän malliin.

Logitech G Pro Wireless РMinimalistista tyyliä

logitech wireless
Katso hinta

Logitech G Pro Wireless on todella upea langaton hiiri, joka on muotoiltu minimalistiseen tyyliin. Akku kestää täyteen ladattuna yli 40 tuntia, joten käyttöaika on hyvä. Näppäimiä on 8 ja DPI-herkkyyttä 16,000, kiitos sen optisen HERO 16k-sensorin. G Pro Wireless sopii molempien käsien käyttöön ja sen kevyen muotoilun ansiosta hiiri liikkuu sulavasti monilla eri alustoilla.

Pelihiirien ominaisuudet

Pelihiirissä on monia ominaisuuksia joita on helppo vertailla keskenään, kuten tarkkuus ja paino. Sinun on kuitenkin hyvä tietää vähän muutakin, jotta osaat valita itsellesi parhaan pelihiiren.

 

Sensori

Hiirten tarkkuuksia kuvataan yleensä DPI ja CPI arvoilla, jotka tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Kyseessä on siis se matka jonka hiiren kursori liikkuu, kun liikutat hiirtä tietyn matkan hiirimatolla. Laser- ja optinen sensori toimivat kumpikin käytännössä yhtä hyvin, mutta laser sensori toimii myös kiiltävillä ja lasipinnoilla.

Hiiren paino

Tämä on henkilökohtainen asia. Kevyt hiiri liikkuu näppärämmin pienemmällä voimalla, mutta voi tuntua halvalta. Painava hiiri voi olla hitaampi nopeissa liikkeissä, mutta tuntuu paremmalta kädessä. Suurin osa hiiristä on noin 100g painoisia.

Johdon materiaali

Hiiren kaapeleita on olemassa muovisia ja punottuja. Punotun kaapelin uskotaan kest√§v√§n paremmin kulutusta, mutta toisinaan punottu kaapeli voi alkaa purkautua. Punottu johto tuo hiireen lis√§√§ ”premium” fiilist√§.

Langaton vai langallinen

Langallinen hiiri on yleensä halvempi ja hitusen tarkempi. Käyttömukavuudessa langaton hiiri kuitenkin pesee langallisen mennen tullen. Langattomien hiirien akkukestoon kannattaa kiinnittää huomiota. Jos akkukesto huolettaa, valitse sellainen hiiri, johon on saatavilla lataava hiirimatto.

Muokattavuus

Jokainen pitää vähän erilaisesta hiirestä, joten on loistavaa, että joitain malleja voi muokata esimerkiksi vaihtamalla näppäimien asettelua tai sijaintia. Myös säädettävät painot ovat muotia, sillä niillä saat hiirestä sopivan juuri sinulle.

Mikä on suosikkihiiresi?

Kiitos kirjoituksemme lukemisesta ja toivottavasti vinkkimme auttoivat sinua löytämään hyvän pelihiiren. Haluamme kuitenkin vielä kuulla mielipiteesi eri hiiristä, joten jätä rohkeasti kommenttia artikkelin alle. Ennen kuin lähdet, niin kurkkaa vielä kirjoitukseemme mikä on paras 3D-tulostin tai älykello.


Etusivu ¬Ľ Ostokset

Yksi kommentti artikkeliin ”8 Parasta pelihiirt√§ FPS-peleihin”

  1. Noi on pieniä hiiriä isokätiselle tarvitaan testi xl kokosista hiiristä langaton on hyvä mutta akunkestot on pirun heikkoja langallinen no aina tiellä on myös induktio lataus eli matto lataa hiirtä näiden hinnat on ihan eri planeetalta kuin mitä hippu hiiret on nyt.

    Vastaa

Jätä kommentti