Paras laina netistä? Nämä ovat 5 yleistä pienlainaa

0

Nykyisin voi saada lainaa missä tahansa oletkin. Tarvitset vain nettiyhteyden ja rahat voivat olla tililläsi vartissa. Etsimmekin kirjoitukseemme erilaisia netistä haettavia pienlainoja ja kulutusluottoja. Jos sinulle siis sattui yllättävä meno, tai tarvitset tarkkaan harkittua hankintaa varten pientä lainaa, katso alla olevat vaihtoehdot ja löydä itsellesi paras laina.

5 yleistä lainaa netistä

Seuraavat yhtiöt ja niiden tarjoamat lainat ovat suosituimpia Suomessa. Lainaa voi saada pienimmillään 400 euroa ja suurimmillaan jopa 50000€ riippuen hakijasta. Laina-ajat vaihtelevat yhtiöiden välillä. Useimmat yhtiöt vaativat asiakkaalta vähintään 20 vuoden ikää.

YhtiöLainaLaina-aikaKorko
rahalaitos laina

Rahalaitos
Ikäraja: 20
 
Hae ilmaiseksi

500 – 50000€12 – 180kk4,5 –
50,5%
bank norwegian laina

Bank Norwegian
Ikäraja: 23
 
Hae ilmaiseksi

1000 – 50000€1 – 15v8,99% –
22.49%
ostosraha laina

Ostosraha
Ikäraja: 20
 
Hae ilmaiseksi

400 – 10000€12 – 72kk29,74%
(10000€ ja
72kk)
zmarta laina

Zmarta
Ikäraja: 20
 
Hae ilmaiseksi

500 – 50000€12 – 180kk4,19 –
50,5%
komplett bank laina

Komplettbank
Ikäraja: 23
 
Hae ilmaiseksi

1000 – 50000€Vaihtelee4,9 –
19,99%

Hyvä tietää: Korko voi vaihdella hakijan mukaan. Tarkista viimeisimmät tiedot lainantarjoajan sivuilta. Tämän sivun tiedot ovat suuntaa antavia.
 
Yllä olevassa listassa on suosittuja lainafirmoja. Tarkista kunkin firman sivuilta ajankohtaiset korkoprosentit ja kulut. Tiedot tällä sivulla ovat vain suuntaa antavia. Lainan korkoprosentti voi vaihdella paljon riippuen esimerkiksi lainasummasta ja laina-ajasta. Joissain lainoissa on pitkät maksuajat ja toisissa lyhyet, mutta aina maksat kuluja (poislukien ensilainatarjoukset). Pienlainojen luonteesta johtuen, ne sopivat parhaiten tilapäiseen rahantarpeeseen ja satunnaiseen käyttöön.

Kuluttomat ensilainatarjoukset

Seuraavista lainoista ei tule sinulle lisäkuluja (eli kulut ja korot 0€), kunhan maksat ne ennen eräpäivää takaisin. Tarjoukset ovat vain uusille asiakkaille.

YhtiöLainaLaina-aikaKorko
ferratum laina

Ferratum
Ikäraja: 21
 
Hae ilmaiseksi

1 – 2000€30 päivää0€
suomilimiitti laina

Suomilimiitti
Ikäraja: 21
 
Hae ilmaiseksi

10 – 1000€30 – 60 päivää0€
vivus laina

Vivus
Ikäraja: 20
 
Hae ilmaiseksi

10 – 400€30 päivää0€
eurolimiitti laina

Eurolimiitti
Ikäraja: 21
 
Hae ilmaiseksi

10 – 500€30 päivää0€

Hyvä tietää: Korko voi vaihdella hakijan mukaan. Tarkista viimeisimmät tiedot lainantarjoajan sivuilta. Tämän sivun tiedot ovat suuntaa antavia.
 
Pienten lainojen myöntäminen on tuottavaa bisnestä, joten näitä firmoja on markkinoilla useita. Kilpailun ollessa kovaa, kuluttajille pitää tarjota hyviä etuja ja tarjouksia. Yleisiä etuja, joita lainanhakijoille tarjotaan, on koroton ensilaina. Muista, että tarjouksen hyödynnettyäsi, seuraavissa lainoissa on normaalit korot. Tarkista myös lainojen ehdot hyvin, ennen niiden ottoa.

rahan lainaaminen

Uusi Solida laina

Solida laina on uusi lainanvälityspalvelu Suomessa. Tarjolla on yksinkertaisia lainaratkaisuja yksityishenkilöille 500 – 50000€ välillä. Lainan korko on 4,99 – 50,5%. Vakuuksia tai takaajia ei tarvitse. Lainanhakuprosessi on helppo ja päätöksen saat nopeasti.

Rahan lainaamisesta

Jos rahan lainaaminen on ainut vaihtoehtosi, mieti ensin, voitko saada pienen summan lainaan läheisiltä. Pienlainat ja kulutusluotot voivat kuitenkin olla käteviä tapauksessa, jossa et saa tai halua lainata muilta. Palveluiden, etu on myös helppous ja nopeus.

Oman talouden tarkastelu

Oman talouden tarkastelu on järkevää ja siihen kuuluu muun muassa tulojen ja menojen seuraaminen. Uuden pienlainan ottaminen, toisen maksamiseksi, ei ole koskaan hyvä ratkaisu. Lainakierre on huono tilanne, jossa velkaa alkaa kasaantumaan. Ota siis vain sen verran lainaa, jonka pystyt maksamaan takaisin. Lisää aiheesta voit lukea Takuusäätiö.fi -sivuilta.

Karsi menojasi

Jos onnistut karsimaan ylimääräisiä menoja, voit helposti myös säästää rahaa. Säästämisellä mahdollistat isommat hankinnat tulevaisuudessa, sekä voit välttyä ylimääräiseltä lainaamiselta. Kuukausittaisia kuluja voit vähentää vaihtamalla esimerkiksi puhelinliittymäsi ja uudistamalla sähkösopimuksesi.

Muista myös aina vertailla hintoja, varsinkin tehdessäsi isompia tavarahankintoja. Suosi kirpputoreja ja käyetyn tavaran kauppapaikkoja. Lue miten säästää rahaa täältä.

Lue seuraavaksi:

Sijoittaminen Legoihin – Onko LEGO-palikat parempi sijoitus kuin osakkeet? Tiesitko, että joidenkin avaamattomien Lego-rakennussarjojen hinnat ovat kohonneet vuosien saatossa hurjiin lukemiin? Legon Taj Mahal -pakkaus on yksi niistä. Kyseinen pakkaus julkaistiin vuonna 2008 ja sitä myytiin kauppojen hyllyillä noin 300€ hint...
Bank Norwegian luottokortti kokemuksia – Matkailijan valinta Monet hankkivat ensimmäisen luottokortin juuri matkailun takia. Lentoja ei kannata ilman luottokorttia mielestämme edes ostaa. Miksikö? Mitä jos käykin niin huono tuuri, että lento peruuntuu tai lentoyhtiö hakeutuu konkurssiin? Voit siis säästyä ...
PayPal Suomi-ohje PayPalilla on aktiivisia käyttäjiä maailmassa yli 190 miljoonaa. Kyseessä on yksi maailman suosituimmista maksunvälityspalveluista, jonka avulla on helppoa ja turvallista tehdä maksuja netissä. PayPalin etu on se, että myyjä ei saa korttitietojasi, v...
Bonusway – Säästä nettiostoksissa ja lunasta 10€ bonus Bonusway perustettiin vuonna 2011 nimellä Ostohyvitys. Palvelu ponkaisi ihmisten tietoisuuteen Suomen Leijonan Luola tv-ohjelmasta, jossa se onnistuikin saamaan alkusijoituksen. Vuonna 2016 nettiostoksista rahaa takaisin tarjoava palvelu vaihtoi nime...
Payoneer ohje aloittelijoille + Liittymisbonus Payoneer on palvelu netissä, joka mahdollistaa rahasiirtoja yrityksille ja yksityisille. Yritys perustettiin vuonna 2005, ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Tunnetuimpia yrityksiä jotka käyttävät Payoneerin maksuja ovat esimerkiksi Amazon, Go...

Top