Paras lahja vauvalle – 6 suosittua vaihtoehtoa

0

Vanhemmat arvostavat eniten kaikista lahjoista niitä lahjoja, joilla on tunnearvoa ja niitä, jotka ovat käytännöllisimpiä. Ostaessasi lahjaa vauvalle tulee sinun miettiä, mistä vauvan vanhemmat pitävät tai minkälaisia asioita he arvostavat. Selaa alaspäin ja löydä paras lahja vauvalle.

Vaatelahjat voivat joko onnistua tai epäonnistua, riippuen kuinka tarkkoja vauvan vanhemmat ovat. Sukat, tumput ja lapaset ovat yleispäteviä, joissa tyylillä ei ole niin suurta merkitystä. Erilaiset kirjat kuten satukirjat, ensikirjat ja vauvakirjat ovat hyviä lahjavinkkejä ja lahjan kylkeen voi aina lisätä kauniita kukkia tai niitä voi antaa pelkästäänkin.

Edullisia lastentarvikkeita myydään esimerkiksi Amazon.co.uk -nettikaupassa.

1. Vauvan hoito ja syöttäminen

Vauvan syöttämiseen liittyvät lahjat ovat käteviä ja tulevat yleensä tarpeeseen. Esimerkkinä erilaiset ruokalaput, tutit, tuttipullot ja vauvalusikat. Vauvanhoitotuotteet ovat myös arvostettuja lahjoja, koska ne ovat luonnollisesti kovassa käytössä. Näistä mainintana voiteet, öljyt ja vaipat.
Vaippojen ja muiden hygieniatuotteiden ostamisessa on hyvä pitää mielessä onko saajalla allergioita tai erikoisvaatimuksia kulutustuotteiden suhteen.

syntymäpäivälahja vauvalle

2. Lelut vauvalle

Vauvoille valmistetaan paljon erilaisia leluja. Luotettavia leluvalmistajia ovat esimerkiksi: Little Tikes ja Fisher Price. Vauvalle voi ostaa söpön unilelun, unirievun, helistinsukat, purulelun tai kätevän monitoimilelun, joka kehittyy lapsen mukana.

3. Vaatteet

Vauvalle voi antaa pehmeän paketin jouluksi, josta löytyy kauniita vaatteita, body, suihkutarvikkeet, tossut, sukat tai vaikka pipo ja hanskat. Muista kysyä vauvan kokoa vanhemmilta. Netistä saat tilattua upeita, edullisia ja mukavia vauvan vaatteita.

4. Lahjakortti

Jotkut sanovat lahjakortteja tylsiksi lahjoiksi, mutta ne voivat tulla todella tarpeeseen lapsiperheen arjen keskelle. Lahjakortteja saa kuitenkin niin moniin kauppoihin, että ostopaikan voi helposti kohdistaa perheelle tärkeään kauppaan. Jotkut ihmiset haluavat myös itse päättää ostoksistaan lapsilleen ja eivät täten halua mitään tavaraa. Pieni rahallinen avustus kirjekuoressa, vaikka kukkien kera ei ole välttämättä yhtään huono idea.

5. Valokuvaus

Ilahduta uusia vanhempia ja osta lahjaksi vauvavalokuvaus. Vauvavalokuvaus on ikimuistoinen lahja. Valokuvat ovat henkilökohtainen ja kallisarvoinen lahja. Valokuvien arvo ei vähene ja vanhemmat tulevat katsomaan, ihailemaan ja esittelemään niitä muille vielä pitkään.

6. Rentoutusta vanhemmille

Mikä tärkeintä, älä unohda lahjan antamisessa itse vanhempia ja varsinkin lapsen äitiä. Lahja voi nimittäin myös olla jotain rentouttavaa ja rauhoittavaa vanhemmille. Maistuva suklaa, kukat ja kylpyläviikonloppu voivat tehdä erittäin hyvää uusille vanhemmille. Voit myös antaa lapsenhoito -lahjakortin vanhemmille, jolla lupaat hoitaa heidän lastaan esimerkiksi sillä aikaa, kun he käyvät elokuvissa.

Lastentarvikkeet ulkomailta

Suosittelemme tutustumaan seuraaviin ulkomaisiin lastentarvikkeita myyviin verkkokauppoihin, joista saat tilattua suosittuja tuotteita edullisesti.

Kidsroom
Saksalainen lastentarvikeliike 0-6 vuotiaille. Sivustolla on yli 20000 myyävää kohdetta. Täältä löydät tunnettuilta tuotemerkeiltä muun muassa turvaistuimet, turvakaukalot, tyylikkäät rattaat, desinfiointi laitteet, hygieniatuotteet ja lelut.

BuyBuyBaby
Suosittu Yhdysvaltalainen verkkokauppa, joka myy lastentarvikkeita. Osta rattaat, autonistuin, huonekalut, sängyn vuodevaatteet, vaippakassit ja paljon muita lahjoja vauvalle! Ostoksista joutuu maksamaan tullimaksuja.

Heräsikö kysymyksiä? Kerro minkä lahjan sinä ostit vauvalle. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

Lue seuraavaksi:

> Kengät netistä – 8 vinkkiä valintaan ja parhaat kaupat
> Sports Direct – Iso-Britannian suurin urheilukauppa
> Pokémon-tuotteet netistä – Katso 9 suosituinta fanituotetta

   
 

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top