Mikä on paras lahja vauvalle? Р8 suosittua vaihtoehtoa

Jätä kommentti

Parhaita lahjoja vauvalle ovat yleensä ne, joissa on tunnearvoa, sekä käytännöllisyyttä. Vaikeaa lahjan ostamisesta vauvalle tekee sen, että sinun tulee ennen kaikkea miellyttää vanhempia. Mieti siis minkälaisia arvoja vauvan vanhemmilla on ja minkälaisista asoista he pitävät. Ei jaaritella kuitenkaan sen enempää, vaan aletaan listaamaan parhaita lahjaideoita vauvalle.

1. Vaatelahjat

paras lahja vauvalle
Vaatelahja on suosittu vaihtoehto

Vaatelahjat voivat joko onnistua tai epäonnistua, riippuen kuinka tarkkoja vauvan vanhemmat ovat. Sukat, bodyt, tossut, pipot ja lapaset ovat yleispäteviä, joissa tyylillä ei ole niin suurta merkitystä. Muista kysyä vauvan kokoa vanhemmilta. Netistä saat tilattua upeita, edullisia ja mukavia vauvan vaatteita.

  Suositellut vaatelahjat

  ‚ÄĘ Sukat
  ‚ÄĘ Bodyt
  ‚ÄĘ Tossut
  ‚ÄĘ Pipot
  ‚ÄĘ Lapaset

 

2. Kirjat

Erilaiset kirjat kuten satukirjat, ensikirjat ja vauvakirjat ovat hyviä lahjavinkkejä vauvalle. Näitä löydät parhaiten kirjakaupoista, sekä mahdollisesti lastentarvikeliikkeistä.

  Suositellut kirjalahjat

  ‚ÄĘ Satukirjat
  ‚ÄĘ Ensikirjat
  ‚ÄĘ Vauvakirjat

3. Vauvan syöttäminen

Vauvan syöttämiseen liittyvät lahjat ovat käteviä ja tulevat yleensä tarpeeseen. Esimerkkinä erilaiset ruokalaput, tutit, tuttipullot ja vauvalusikat.

  Suositellut syöttämiseen liittyvät lahjat

  ‚ÄĘ Ruokalaput
  ‚ÄĘ Tutit
  ‚ÄĘ Tuttipullot
  ‚ÄĘ Vauvalusikat

4. Vauvan hoito

Vauvanhoitotuotteet ovat myös arvostettuja lahjoja, koska ne ovat luonnollisesti kovassa käytössä. Näistä mainintana voiteet, öljyt ja vaipat. Vaippojen ja muiden hygieniatuotteiden ostamisessa on hyvä pitää mielessä onko saajalla allergioita tai erikoisvaatimuksia kulutustuotteiden suhteen.

  Suositellut hoitolahjat

  ‚ÄĘ √Ėljyt
  ‚ÄĘ Vaipat

5. Lelut vauvalle

juna lelu

Vauvoille valmistetaan paljon erilaisia leluja. Luotettavia leluvalmistajia ovat esimerkiksi: Little Tikes ja Fisher Price. Vauvalle voi ostaa söpön unilelun, unirievun, helistinsukat, purulelun tai kätevän monitoimilelun, joka kehittyy lapsen mukana.

  Suositellut lelut

  ‚ÄĘ Unilelu
  ‚ÄĘ Uniriepu
  ‚ÄĘ Helistinsukat
  ‚ÄĘ Purulelu

6. Lahjakortti

Jotkut sanovat lahjakortteja tylsiksi lahjoiksi, mutta ne voivat tulla todella tarpeeseen lapsiperheen arjen keskelle. Lahjakortteja saa kuitenkin niin moniin kauppoihin, että ostopaikan voi helposti kohdistaa perheelle tärkeään kauppaan.

Jotkut ihmiset haluavat myös itse päättää ostoksistaan lapsilleen ja eivät täten halua mitään tavaraa. Pieni rahallinen avustus kirjekuoressa, vaikka kukkien kera ei ole välttämättä yhtään huono idea.

  Suositellut arvolahjat

  ‚ÄĘ Lahjakortti
  ‚ÄĘ Rahalahja

7. Valokuvaus

Ilahduta uusia vanhempia ja osta lahjaksi vauvavalokuvaus. Vauvavalokuvaus on ikimuistoinen lahja. Valokuvat ovat henkilökohtainen ja kallisarvoinen lahja. Valokuvien arvo ei vähene ja vanhemmat tulevat katsomaan, ihailemaan ja esittelemään niitä muille vielä pitkään.

  Suositellut valokuvauslahjat

  ‚ÄĘ Vauvavalokuvaus
  ‚ÄĘ Valokuvien teett√§minen

8. Rentoutusta vanhemmille

Mikä tärkeintä, älä unohda lahjan antamisessa itse vanhempia ja varsinkin lapsen äitiä. Lahja voi nimittäin myös olla jotain rentouttavaa ja rauhoittavaa vanhemmille. Maistuva suklaa, kukat ja kylpyläviikonloppu voivat tehdä erittäin hyvää uusille vanhemmille.

Voit myös antaa lapsenhoito -lahjakortin vanhemmille, jolla lupaat hoitaa heidän lastaan esimerkiksi sillä aikaa, kun he käyvät elokuvissa.

  Suositellut rentoutuslahjat vanhemmille

  ‚ÄĘ Sulkaa
  ‚ÄĘ Kylpyl√§viikonloppu
  ‚ÄĘ Hierontalahjakortti

Muista kukat!

kukat

Toivottavasti n√§m√§ vinkit helpottivat lahjanhankintaasi. Voit kommentoida omia ideoitasi kirjoituksen alle, tai vaikka j√§tt√§√§ palautetta t√§st√§ kirjoituksesta. Muista jakaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa, jos n√§m√§ olivat mielest√§si hyvi√§ vinkkej√§. √Ąl√§ my√∂sk√§√§n unohda ostaa kukkia lahjan kylkeen.

Jos olet muuten kiinnostunut halvemmista lastentarvikkeista, kurkkaa kirjoituksemme lastenvaunuista ulkomailta. Voit säästää pitkän pennin tilaamalla kaikki vauvatarvikkeet netistä.


Etusivu ¬Ľ Arkivinkit

Jätä kommentti