Paras lahja tytölle – 6 hyvää lahjaideaa

0

Syntymäpäivälahjan ostaminen tytölle voi osoittautua yllättävän hankalaksi, sillä vaihtoehtoja on jopa liikaa. Jokaisella on persoonallinen maku ja omat mieltymykset, joita voi olla vaikea tulkita. Paras lahja tytölle tuottaa iloa niin antajalle, kuin saajallekkin. Me autamme sinua tämän ongelman kanssa, joten jatka selaamista ja löydä parhaat lahjavinkit.

1. Lahjaksi yhteistä tekemistä

Yhdessä tekemistä arvostetaan liian vähän. Yksi parhaimmista lahjoista onkin varata jotain yhteistä tekemistä, kuten leffassa käyminen, keilaaminen tai vierailu huvipuistossa.

Leffaliput ovat muutenkin hyvä lahjaidea, jos lahjansaaja haluaa käydä esimerkiksi kavereidensa kanssa elokuvissa. Yhteistä tekemistä voi olla myös shoppailureissu, jossa lahja on tiettyjen ostosten maksaminen. Tämä voi olla myös mukava tapa viettää yhteistä aikaa.

2. Urheilu

Tytön kanssa voi kokeilla uusia urheiluharrastuksia, kuten vaikkapa kiipeily tai tennis. Jos lahjansaaja on muutenkin urheilullinen, kaikki siihen liittyvät tarvikkeet ja varusteet voivat tulla myös tarpeeseen. Lahjansaajasta kannattaa yrittää saada selville, kuinka paljon hän arvostaa urheilua ja siihen liittyviä asioita. Urheiluaiheset lahjat voivat olla myös todella huonoja, jos niitä ei arvostetakkaan. Löydät hyvän urheilutarvikevalikoiman esimerkiksi Sportamoresta.

syntymäpäivälahja tytölle

3. Vaatelahjat

Vaatelahjat ovat ikuinen haaste. Niitä ostaessa pitää tuntea lahjansaaja todella hyvin. Kukaan ei halua antaa lahjaksi vaatteita, jotka eivät kuitenkaan tulisi koskaan käyttöön. Eri asia on, jos lahjansaaja on toivonut jotakin tiettyä vaatekappaletta, silloin sen ostaminen on helppoa. Voit myös yrittää saada selville pitääkö hän tietystä vaatemerkistä. Vaatekaupan lahjakortti voi olla myös kätevä lahja. Muista vain tarjota mahdollisuus päästä pian lahjan saamisen jälkeen ostoksille. Vaatelahja, joka voi onnistua useammin on esimerkiksi kiva pyjamasetti, kylpypyyhe tai rento kotivaate.

4. Nuorten kosmetiikka ja asusteet

Nuoret tytöt voivat pitää esimerksi shampoo- ja pesuaine lahjapakkauksista. Jokin tuoksu voi olla myös kiva lahja tytölle, riippuen tietysti iästä. Erityisen hyvä hiusharja voi olla kätevä ja arvostettu lahja takkutukalle. Asusteista hyviä valintoja lahjaksi ovat erilaiset korut, aurinkolasit, kukkarot, laukut ja kengät.

5. Huoneen sisustus

Tytöt pitävät yleensä sisustamisesta. Tytön huoneeseen voi sopia esimerkisi kiva sisutustaulu tai muu koriste-esine. Uusi pussilakanasetti voi tuoda mukavaa vaihtelua huoneen tyyliin. Yllättävä lahja voi olla myös huoneen niin sanottu ”Make Over”, jolloin seinät maalataan ja sisustusta uusitaan. Tämä voi olla todella hauska ja virkistävä projekti.

6. Helppo lahja tytölle

Suosittu kirja tai lehtitilaus voi olla mieluisa lahja tytölle, joka tykkää lukea ja selailla lehtiä. Söpö pehmolelu ja hyvä suklaa voi myös olla mukava lahja tytölle. Elektronisista lahjoista mainioita ovat vaikka tietokone, tabletti, puhelin tai kamera.

Osallistu keskusteluun

1000
Top