Paras isänpäivälahja – Vinkit 6 erilaiselle isälle

0

On olemassa yhtä paljon mahtavia isiä kuin on lahjoja heille. Valitse isälle lahja, joka kuvastaa hänen persoonallisuutensa ja intohimonsa. Jotkut isät tykkäävät lukemisesta, toiset taas urheilemisesta tai grillaamisesta. Ei ole sellaista isää, joka ei rakastaisi henkilökohtaisia lahjoja, kuten esimerkiksi kuvia, runoja ja miksei myös kukkia. Lue vinkkimme ja löydä paras isänpäivälahja 2018!

Isänpäivää vietetään vuonna 2018 sunnuntaina, 11. marraskuuta. Perinteisiin tapoihin kuuluu isän hemmottelu lahjalla, runolla ja vuoteeseen tuodulla aamiaisella sekä lasten tekemillä isänpäiväkorteilla. Toivomme, että nämä isänpäivälahjavinkit auttavat sinua onnistumaan!

1. Viimehetken lahjavinkit

Jos olet mattimyöhäinen ja haluat ostaa isälle jotain helppoa, mutta kuitenkin antoisaa, ei hätää. Meillä on sinulle pari loistavaa ideaa. Tilaa isälle jonkin viihdepalvelun kuukausitilaus. Hyviä esimerkkejä ovat esimerkiksi Spotify, Netflix, Viaplay, Bookbeat, Storytel ja C-More. Osan saa vielä täysin ilmaiseksi kokeiluun.

2. Viihteen ja elektroniikan ystävälle

Osta elektroniikkaa rakastavalle isälle kopterikamera, jota kutsutaan droneksi. Kopterilla voi lentää mihin haluaa ja samalla voi napsia kuvia hienoista maisemista. Langattomien kuulokkeiden avulla musiikista pitävä isä voi nauttia musiikista missä haluaa.

Jos isä pitää sarjoista, voit vaikka tilata hänelle Netflixin, Viaplayn tai muun leffapalvelun kuukausitilaus. Jos perheessä on suuri Game Of Thrones fani, voisi Game Of Thrones 4D-palapeli sopia hänelle.

Herätysvalo sopisi syksyyn kaamoksesta kärsivälle isälle. Isälle voi ostaa myös pelikonsolin, näin voitte yhdessä pelata erilaisia pelejä ja tutustua toisiinne paremmin. Uusi tabletti tai älypuhelin olisi varmasti mieluinen lahja. Ehdota, että menisitte ostoksille yhdessä ja hän saisi valita haluamansa tuotteen.

3. Kokkaavalle ja ruokaa rakastavalle

Osta isälle hyvä veitsi tai vaikkapa veitsisetti, jota isä ei raaskisi omilla rahoillaan ostaa. Hyvä kokki tarvitsee hyvät veitset! Jos isä tykkää kokata, hän varmasti tykkää myös maistella muiden tekemiä ruokia, eli varaa pöytä ravintolasta ja lähtekää koko perhe ulos syömään.

Hyvä ruoka vaatii myös hyvän juoman, isälle voi siis ostaa juoman, jota hän ei normaalisti juo. Se voisi olla jokin olut, viini tai ihan vain jokin uusi virvoitusjuoma, jota isä ei ole vielä maistanut. Omaperäinen idea olisi myös oluen kotipanimo-setti.

4. Luovalle

Luovalle isälle kelpaa isänpäivälahjaksi varmasti jokin hyvä kirja, johon hän voisi syventyä vapaa-aikanaan. Myös aikuisten värityskirjat ovat nykyään suosittuja, joten isälle voi ostaa jokin miehinen värityskirja, joka rentouttaisi ja rauhoittaisi kiireistä isää arjen keskellä. Jos värityskirja ei tunnu hyvältä idealta, voit ostaa vaikka erilaisia maalaustarvikkeita.

Jos haluat tehdä jotakin yhdessä, luovan isän kanssa, suosittelemme viettämään päivä teatterissa tai taidemuseossa.

5. Elämyshakuiselle

Elämyshakuiselle isälle on hyvä keksiä jokin mielenkiintoinen aktiviteetti. Hyvä kokemukset ovat aina mukavia lahjoja, koska ne jäävät mieleen. Netin elämyspalvelut tarjoavat useita vaihtoehtoja, kuten kuumailmpallolentoa, katapulttihyppyä, ammuntaa, juoma tastingia tai vaikka hieronta.

6. Liikkumista rakastavalle

Käykö hän lenkillä, salilla tai joogaamassa? Tai käykö hän kenties golffaamassa? Osta hänelle urheiluun liittyviä lahjoja. Muista ensin ottaa selvää siitä mitä hän voisi tarvita ja käy sitten niitä hankkimassa. Urheilullinen isä voi esimerkiksi tarvita lämpimiä treenivaatteita syksyn tullessa, treenivarusteita sekä mukavia treenikenkiä.

Lisäksi hän tarvitsee juomapullon, pyyhkeen sekä treenivälineet kotiin. Treenatessaan hän voisi haluta kuunnella mielekästä musiikkia ja sulkea kaikki muut äänet pois, joten hyvät kuulokkeet voisivat miellyttää isää. Muita ideoita voisi luetella loputtomiin, mutta tässä muutama vinkki: Lämpimät hanskat, sykemittari, kahvakuulat, tennispallot, sulkapalloon tarvittavat sulat, golfpallot tai lämmin urheilutakki.

7. Muotitietoiselle

Muotitietoiselle isälle pystyy ostamaan lahjoja laidasta laitaan. Muistathan tiedustella hänen kokoaan ennen kuin suuntaat ostoksille. Tämänkaltaiselle isälle sopii hyvin vaikka kauluspaita, neule, kravatti, kello, kalvosinnapit, vyö, kaulakoru, rannekoru, sukat, boxerit, hiustuotteet, tuoksu tai kännykkäkuoret.

Osallistu keskusteluun

1000
Top