Olaplex-käsittelyt kotona – Hoida hiuksesi kuin ammattilainen

0

Olaplex on 3-osainen tuotesarja, jolla voit korjata, vahvistaa ja suojata hiuksesi helposti ja edullisesti kotona. Se hoitaa ja korjaa vahingoittuneita hiuksia ja hiuksen kuitukerroksen rakennetta. Sitä käytetään kemiallisten käsittelyjen yhteydessä tai muuten vain tehohoitona hiuksille, jolloin hiuksista tulee kiiltävät, vahvat ja helppohoitoiset.

Olaplexia voi siis käyttää yksinään tehohoitona tai voit sekoittaa sitä hiusväriin tai vaalennusaineeseen. Opastamme sinua tekemään näitä erilaisia Olaplex -käsittelyjä helpoilla ja yksinkertaisilla ohjeilla. Artikkelista löydät myös linkit, joista saat tilattua itsellesi Olaplex -tuotteita.

Ps. Kiinnostaako sinua hiustenpidennykset? Olemme koonneet kaikki tarpeelliset vinkit hiustenpidennyksistä tänne.

Olaplex -tuotteet

Olaplex -tuotteita ei myydä juurikaan yksityishenkilöille, vaan sitä myydään kampaamoissa. Ainut ongelma tässä on kampaamojen korkeat hinnat. Onneksi Olaplex -tuotesarjasta on tehty ”matkailevan stylistin” paketti. Tässä on paketissa on kaikkia kolmea Olaplex -tuotetta 100ml purkeissa. Sarja maksaa Briteistä postikuluineen alle 130€.

olaplex sarja
Katso hinta ja osta

Yllä näkyvä setti on siis käytännössä ainut missä voit saada kaiki Olaplex -tuotteet kerralla.


Yksityishenkilöille on kuitenkin saatavilla Olaplex No3. Se on tarkoitettu kampaamokäsittelyjen välissä ja jälkeen hyvinvoinnin ylläpitoon.

olaplex no3
Katso hinta ja osta


Yleisimmät Olaplex -käsittelyt ja niiden ohjeet

Alla on yleisimpiä selvitetty yleisimpiä Olaplex -käsittelyjä.

Tehohoito

1. Sekoita keskenään nokkapullossa Olaplex No.1 -ainetta 15ml ja vettä 90ml.

2. Levitä seos kuiviin hiuksiin tyvestä latvaan huolellisesti ja kampaa hiukset kertaalleen läpi. Anna aineen vaikuttaa 5-15min.

3. Älä huuhtele hiuksissa olevaa ainetta, vaan levitä niihin suoraan Olaplex Bond Perfector No.2:ta tyvestä latvaan. Anna vaikuttaa ainakin 30min.

4. Huuhtele, pese ja hoida hiukset valitsemillasi tuotteilla. Tehohoito on nyt valmis!

5. Ylläpidä hoito käyttämällä kerran viikossa Olaplex No.3 levittämällä sitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 15-30min, mutta mieluummin pidempään. Pese sen jälkeen hiukset normaalisti haluamillasi tuotteilla.


Olaplex + Väri

1. Kun kestovärin, kevytvärin tai kiiltosävytteen määrä on alle 60ml, lisäät Olaplex No.1 -ainetta 1,88 ml. Kun määrä on yli 60ml, lisäät Olaplex No.1 -ainetta 3,75 ml. Mittaa siis tarvitsemasi määrä Olaplex No.1: tä käyttämäsi värin mukaan. Hapetteen määrä ei vaikuta Olaplexin annosteluun.

2. Sekoita ensin väri normaalisti ohjeen mukaan, lisää lopuksi Olaplex No.1.

3. Levitä sekoitus hiuksiisi. Vaikutusajan jälkeen, huuhtele ja pyyhekuivaa hiukset hyvin.

4. Levitä seuraavaksi runsaasti Olaplex No.2:ta pyyhekuiviin hiuksiisi ja anna vaikuttaa 10-30 minuuttia riippuen hiustesi kunnosta.

5. Lopuksi Huuhtele, pese ja hoida hiukset normaalisti valitsemillasi tuotteilla.

6. Ylläpidä hoito käyttämällä kerran viikossa Olaplex No.3 -ainetta levittämällä sitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 15-30min, mutta mieluummin pidempään. Pese sen jälkeen hiukset normaalisti haluamillasi tuotteilla.


Olaplex + vaalennusaine

olaplex vaalennusjauhe

1. Käyttäessäsi Olaplexia vaalennusaineen kanssa, nosta hapetevahvuutta yhtä vahvemmaksi kuin vaalentaessasi hiusta ilman Olaplexia. Nosta hapetevahvuutta siis seuraavasti;

olaplex vaalennusaine

Se paljonko tarvitset Olaplexia, riippuu siis käyttämäsi vaalennusaineen tai -voiteen määrästä. Hapetteen määrä ei vaikuta Olaplexin annosteluun. Tyvivaalennuksessa ei tule käyttää yli 6 % hapetetta

2. Sekoita ensin vaalennusjauhe ja hapete keskenään ohjeen mukaisesti, lisää vasta sitten Olaplex No. 1. Vaalenna hiukset ohjeiden mukaisesti.

3. Vaikutusajan jälkeen huuhtele hiukset hyvin ja pyyhekuivaa.

4. Levitä seuraavaksi runsaasti Olaplex No. 2: ta pyyhekuiviin hiuksiisi ja anna vaikuttaa 10-30 minuuttia riippuen hiustesi kunnosta.

5. Lopuksi Huuhtele, pese ja hoida hiukset normaalisti valitsemillasi tuotteilla.

6. Ylläpidä hoito käyttämällä kerran viikossa Olaplex No.3 levittämällä sitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 15-30min, mutta mieluummin pidempään. Pese sen jälkeen hiukset normaalisti haluamillasi tuotteilla.


Jos tarvitset lisää apua Olaplexin käyttöön, katso heidän virallinen käyttöohje tästä. Jos linkki ei toimi, toinen ohje on täällä.

Toivottavasti tästä kirjoituksesta oli sinulle apua. Oletko tehnyt Olaplex-käsittelyn kotona? Kerro kommenteissa kokemuksiasi muille lukijoille.

1000
Top