Olaplex (kotona) kokemuksia – Katso tarjoukset tuotteista

Olaplex on hiustenhoitotuote, joka on suunniteltu palauttamaan hiusten luonnollinen terveys ja kiilto. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja toimintaperiaatteet tekevät siitä välttämättömän niille, jotka etsivät ratkaisua vahingoittuneiden hiusten hoitoon. Tässä kirjoituksessa esittelemme oleelliset tiedot Olaplex-käsittelystä ja listaamme Olaplex kokemuksia netistä.

Huomioithan, että suosittelemme aina konsultoimaan ammattilaista tuotteiden valinnassa ja käytössä. Muista myös lukea ohjeistus ja tehdä tarvittavat allergiatestit.

Näistä kaupoista voi ostaa Olaplex tuotteita

Monien kauneudenhoitokauppojen ja kampaamoiden valikoimiin kuuluu Olaplex-tuotteet. Tarkistathan aina tuotteen saatavuuden ja hinnan kyseisestä myymälästä. Alla olevasta listasta löydät kaupat, jotka tunnetaan laajasta valikoimastaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan.

eleven
 • Kosmetiikka
 • Kauneustuotteet
 • Loistava valikoima
 • Kosmetiikka
 • Kauneustuotteet
 • Hyvät hinnat
nordicfeel
 • Kosmetiikka
 • Kauneus
 • Monipuolinen valikoima

Mikä on Olaplex?

Olaplex kehitettiin pitkän tutkimustyön perusteella, ja siitä on tullut suosittu tuote hiustenhoitomarkkinoilla. Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu sen kykyyn korjata disulfidisidoksia – hiusten proteiinirakenteiden keskeisiä sidoksia, jotka voivat vaurioitua kemiallisen käsittelyn tai fyysisen rasituksen seurauksena.

Olaplex-tuotteet

olaplex tuotteet

Olaplexin tuotevalikoima kattaa koko hiustenhoitorutiinin alusta loppuun, tarjoten erilaisia ratkaisuja hiusten korjaamiseen ja suojaamiseen. Jokainen tuote on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen ja ne toimivat parhaiten yhdessä. Tässä on yleiskatsaus Olaplexin tuotevalikoimasta:

 • Olaplex No. 1 Bond Multiplier: Käytetään useimmiten salonkihoidoissa, auttaa aloittamaan prosessin disulfidisidoksien korjaamiseksi.
 • Olaplex No. 2 Bond Perfector: Käytetään salonkihoidoissa No. 1 -tuotteen jälkeen, vahvistaa hiuksia ja jatkaa sidosten korjaamista.
 • Olaplex No. 3 Hair Perfector: Kotikäyttöön tarkoitettu tuote, jota käytetään säännöllisesti vahvistamaan hiuksia ja ylläpitämään hiusten terveyttä salonkihoitojen välillä.
 • Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo: Puhdistava ja hiuksia vahvistava shampoo, joka auttaa ylläpitämään hiusten terveyttä ja kiiltoa.
 • Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner: Hoitoaine, joka auttaa hiuksia pysymään pehmeinä ja terveinä.
 • Olaplex No. 6 Bond Smoother: Leave-in hoitoaine, joka siloittaa hiuksia ja suojaa niitä lämpövaurioilta.
 • Olaplex No. 7 Bonding Oil: Hiukseen jätettävä öljy, joka lisää kiiltoa, vähentää hiusten katkeilua ja suojaa lämpövaurioilta.

Kuinka Olaplexia käytetään: Vaiheittaiset ohjeet

Olaplex-tuotteiden käyttö on yksinkertaista, mutta vaihtelee tuotekohtaisesti. Esimerkiksi Olaplex No. 3 Hair Perfector levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa vähintään 10 minuuttia ja huuhdellaan pois. On tärkeää lukea kunkin tuotteen ohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Kuka voi hyötyä Olaplexista? Hiustyypit ja vaurion aste

Olaplex sopii kaikille hiustyypeille ja vaurion asteille. Se voi auttaa kemiallisesti käsiteltyjä, lämpövaurioita kokeneita tai mekaanisesti rasittuneita hiuksia. Olaplex voi myös toimia ennakoivana hoitona hiusten vaurioille.

Onko Olaplex turvallinen?

Olaplex on yleisesti ottaen turvallinen tuote. Kuitenkin, kuten kaikki hiustenhoitotuotteet, se voi aiheuttaa allergisia reaktioita joillekin ihmisille. On tärkeää tehdä ihoallergiatesti ennen tuotteen käyttöä.

Olaplex kokemuksia

Nettikeskustelujen perusteella Olaplex on saanut myönteistä palautetta sekä asiakkailta että ammattilaisilta. Monet kampaajat suosittelevat sitä korjaamaan hiusten kemiallista tai fyysistä vauriota, ja jotkut käyttäjät raportoivat terveempiä ja kiiltävämpiä hiuksia. Käsittelyn teho on kuitenkin yksilökohtainen, eikä jokainen saa välttämättä siitä vastaavia hyötyjä. Alla listattuna Olaplex kokemuksia netistä.

 • 4/5 ”Hiukset tuntuvat hoidetuilta ja sileiltä. Sähköisyys hävisi myös. Hajusteista yksi tähti pois.” – Olaplex No. 5
 • 4/5 ”Erittäin riitoisa shampoo, joten pieni määrä riittää. Tuoksu mieto ja miellyttävä. Lyhyen käytön jälkeen vaikea arvioida vaikutusta, mutta hiukset tuntuvat hyvältä pesun jälkeen.” Olaplex No. 4
 • 5/5 ”Ihan paras tuote hiusten hyvinvointiin. Kuin olisi kampaajalla käynyt!” Olaplex No. 3

Löysimme edellisten tapaisia positiivisia kommentteja paljon, mutta sen lisäksi oli myös joitain käyttäjiä, jotka eivät yhtyneet muiden mielipiteisiin. Eli johtopäätöksenä voisimme todeta, että tuote ei toimi ihan jokaisella, mutta niillä kenellä se toimii, ovat todella tyytyväisiä.

Kannattaako Olaplex-hoito tehdä kotona vai kampaajalla?

olaplex kotona

Olaplex-hoidon valinta kotona tai kampaajalla suoritettavaksi riippuu useista tekijöistä. Jos hiuksesi ovat todella vaurioituneet tai haluat parasta mahdollista hoitoa, kampaajalla suoritettu Olaplex-hoito voi olla paras vaihtoehto. Ammattilaisilla on pääsy tuotteisiin, joita ei myydä yksityishenkilöille, ja heillä on koulutus ja kokemus niiden oikeanlaisesta käytöstä.

Yhteenveto

Olaplexin ainutlaatuinen kyky korjata hiusten disulfidisidoksia erottaa sen muista hiustenhoitotuotteista. Sen laaja tuotesarja kattaa koko hiustenhoitorutiinin, tarjoten ratkaisuja kaikenlaisille hiusten vaurioille.

Kuitenkin, kuten kaikissa hiustenhoitotuotteissa, Olaplex ei välttämättä sovi kaikille ja sen vaikutukset voivat vaihdella henkilökohtaisesti. Siksi suosittelemme aina konsultoimaan ammattilaista ennen uuden hiustenhoitotuotteen käyttöönottoa. Muista myös, että parhaat tulokset saavutetaan noudattamalla jokaisen tuotteen käyttöohjeita huolellisesti.

Onko Olaplex hyvä?

Olaplex on saanut positiivisia arvosteluja sekä ammattilaisilta että käyttäjiltä. Sen ainutlaatuinen kyky korjata disulfidisidoksia hiuksissa voi auttaa parantamaan hiusten terveyttä ja kiiltoa.

Mitä Olaplex tekee hiuksille?

Olaplex voi auttaa korjaamaan ja suojaamaan hiusten rakkennetta. Se voi palauttaa hiusten kiillon, vähentää katkeilua ja tehdä hiuksista terveemmän näköiset.

Mikä on paras Olaplex?

Paras Olaplex-tuote riippuu yksilöllisistä tarpeistasi. Esimerkiksi, jos hiuksesi ovat vaurioituneet kemiallisesta käsittelystä, Olaplex No. 3 Hair Perfector voi olla hyvä valinta. Kuitenkin, paras tapa määrittää sopivin tuote on konsultoida ammattilaista.

Mihin Olaplex auttaa?

Olaplex voi auttaa korjaamaan hiusten vaurioita, joita on aiheuttanut esimerkiksi kemiallinen käsittely, lämpö tai mekaaninen rasitus. Se voi myös auttaa suojaamaan hiuksia tulevilta vaurioilta.

Kenelle Olaplex sopii?

Olaplex sopii useille hiustyypeille ja vaurion asteille. Se on erityisen hyödyllinen niille, jotka ovat altistaneet hiuksensa kemialliselle käsittelylle tai lämpökäsittelylle, mutta se voi myös toimia ennaltaehkäisevänä hoitona vaurioille.

Voiko Olaplex shampoota käyttää joka päivä?

Olaplex Shampoo on suunniteltu toistuvaan käyttöön, joten sen voi lisätä normaaliin hiustenpesurutiiniin. Kuitenkin, pesutiheyden tulisi aina perustua hiusten yksilöllisiin tarpeisiin.

Pitääkö hiukset pestä ennen Olaplex hoitoa?

Olaplex No. 3 Hair Perfector -hoitoa suositellaan käytettäväksi puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin, joten hiusten peseminen ennen sen käyttöä on suositeltavaa.

Paljonko Olaplex hoito maksaa?

Olaplex-hoitojen hinnat vaihtelevat riippuen siitä, tehdäänkö hoito salongissa vai kotona. On parasta tarkistaa hinnat suoraan palveluntarjoajalta.

Onko Olaplex silikonia?

Olaplexin tuotteet eivät sisällä silikonia. Ne on suunniteltu korjaamaan ja suojaamaan hiuksia ilman haitallisia kemikaaleja.

Etusivu » Ostokset » Olaplex (kotona) kokemuksia – Katso tarjoukset tuotteista