Olaplex-käsittelyt kotona РHoida hiuksesi kuin ammattilainen

Olaplex on 3-osainen tuotesarja, jolla voit korjata, vahvistaa ja suojata hiuksesi helposti ja edullisesti kotona. Se hoitaa ja korjaa vahingoittuneita hiuksia ja hiuksen kuitukerroksen rakennetta. Sitä käytetään kemiallisten käsittelyjen yhteydessä tai muuten vain tehohoitona hiuksille, jolloin hiuksista tulee kiiltävät, vahvat ja helppohoitoiset.

Olaplexia voi siis käyttää yksinään tehohoitona tai voit sekoittaa sitä hiusväriin tai vaalennusaineeseen. Opastamme sinua tekemään näitä erilaisia Olaplex -käsittelyjä helpoilla ja yksinkertaisilla ohjeilla. Artikkelista löydät myös linkit, joista saat tilattua itsellesi Olaplex -tuotteita.

Ps. Kiinnostaako sinua hiustenpidennykset? Olemme koonneet kaikki tarpeelliset vinkit hiustenpidennyksistä tänne.

Olaplex -tuotteet

Olaplex -tuotteita ei myyd√§ juurikaan yksityishenkil√∂ille, vaan sit√§ myyd√§√§n kampaamoissa. Ainut ongelma t√§ss√§ on kampaamojen korkeat hinnat. Onneksi Olaplex -tuotesarjasta on tehty ”matkailevan stylistin” paketti. T√§ss√§ on paketissa on kaikkia kolmea Olaplex -tuotetta 100ml purkeissa. Sarja maksaa Briteist√§ postikuluineen alle 130‚ā¨.

Olaplex traveling stylist -pakkaus

Tämä on tiettävästi ainut pakkaus, jossa voit saada kaikki Olaplex -tuotteet kertaostoksella. Katso hinta ja osta täältä.

olaplex sarja

Olaplex No3.

Yksityishenkilöille on helpommin saatavilla Olaplex No3. Se on tarkoitettu kampaamokäsittelyjen välissä ja jälkeen hyvinvoinnin ylläpitoon. Voit ostaa sen esimerkiksi täältä.

olaplex no3

Yleisimmät Olaplex -käsittelyt ja niiden ohjeet

Alla on yleisimpiä selvitetty yleisimpiä Olaplex -käsittelyjä.

Tehohoito

1. Sekoita keskenään nokkapullossa Olaplex No.1 -ainetta 15ml ja vettä 90ml.

2. Levitä seos kuiviin hiuksiin tyvestä latvaan huolellisesti ja kampaa hiukset kertaalleen läpi. Anna aineen vaikuttaa 5-15min.

3. √Ąl√§ huuhtele hiuksissa olevaa ainetta, vaan levit√§ niihin suoraan Olaplex Bond Perfector No.2:ta tyvest√§ latvaan. Anna vaikuttaa ainakin 30min.

4. Huuhtele, pese ja hoida hiukset valitsemillasi tuotteilla. Tehohoito on nyt valmis!

5. Ylläpidä hoito käyttämällä kerran viikossa Olaplex No.3 levittämällä sitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 15-30min, mutta mieluummin pidempään. Pese sen jälkeen hiukset normaalisti haluamillasi tuotteilla.

Olaplex + Väri

1.Kun kestovärin, kevytvärin tai kiiltosävytteen määrä on alle 60ml, lisäät Olaplex No.1 -ainetta 1,88 ml. Kun määrä on yli 60ml, lisäät Olaplex No.1 -ainetta 3,75 ml. Mittaa siis tarvitsemasi määrä Olaplex No.1: tä käyttämäsi värin mukaan. Hapetteen määrä ei vaikuta Olaplexin annosteluun.

2. Sekoita ensin väri normaalisti ohjeen mukaan, lisää lopuksi Olaplex No.1.

3. Levitä sekoitus hiuksiisi. Vaikutusajan jälkeen, huuhtele ja pyyhekuivaa hiukset hyvin.

4. Levitä seuraavaksi runsaasti Olaplex No.2:ta pyyhekuiviin hiuksiisi ja anna vaikuttaa 10-30 minuuttia riippuen hiustesi kunnosta.

5. Lopuksi Huuhtele, pese ja hoida hiukset normaalisti valitsemillasi tuotteilla.

6. Ylläpidä hoito käyttämällä kerran viikossa Olaplex No.3 -ainetta levittämällä sitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 15-30min, mutta mieluummin pidempään. Pese sen jälkeen hiukset normaalisti haluamillasi tuotteilla.


Olaplex + vaalennusaine

olaplex vaalennusjauhe

1. Käyttäessäsi Olaplexia vaalennusaineen kanssa, nosta hapetevahvuutta yhtä vahvemmaksi kuin vaalentaessasi hiusta ilman Olaplexia. Nosta hapetevahvuutta siis seuraavasti;

olaplex vaalennusaine

Se paljonko tarvitset Olaplexia, riippuu siis käyttämäsi vaalennusaineen tai -voiteen määrästä. Hapetteen määrä ei vaikuta Olaplexin annosteluun. Tyvivaalennuksessa ei tule käyttää yli 6 % hapetetta

2. Sekoita ensin vaalennusjauhe ja hapete keskenään ohjeen mukaisesti, lisää vasta sitten Olaplex No. 1. Vaalenna hiukset ohjeiden mukaisesti.

3. Vaikutusajan jälkeen huuhtele hiukset hyvin ja pyyhekuivaa.

4. Levitä seuraavaksi runsaasti Olaplex No. 2: ta pyyhekuiviin hiuksiisi ja anna vaikuttaa 10-30 minuuttia riippuen hiustesi kunnosta.

5. Lopuksi Huuhtele, pese ja hoida hiukset normaalisti valitsemillasi tuotteilla.

6. Ylläpidä hoito käyttämällä kerran viikossa Olaplex No.3 levittämällä sitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 15-30min, mutta mieluummin pidempään. Pese sen jälkeen hiukset normaalisti haluamillasi tuotteilla.

Lisätietoa

Jos tarvitset lisää apua Olaplexin käyttöön, katso heidän virallinen käyttöohje tästä.

Toivottavasti tästä kirjoituksesta oli sinulle apua. Oletko tehnyt Olaplex-käsittelyn kotona? Kerro kommenteissa kokemuksiasi muille lukijoille.


Etusivu ¬Ľ Ostokset