NordVPN kokemuksia

Yksityisyydensuoja ja tietoturva ovat keskeisimpiä huolenaiheitamme nykypäivänä. VPN-palvelut, kuten NordVPN, ovat nousseet suureen suosioon tarjoamalla käyttäjilleen mahdollisuuden suojata yhteytensä ja piilottaa sijaintinsa. Mutta kuinka hyvin NordVPN todella toimii? Tässä artikkelissa käymme läpi NordVPN kokemuksia ja paljastamme, mitä voit odottaa käyttäessäsi tätä suosittua VPN-palvelua.

Mikä on NordVPN ”rahat takaisin takuu”?

NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen palveluun mistä tahansa syystä ensimmäisten 30 päivän aikana, voit pyytää täyttä hyvitystä. Tämä takuu antaa käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua riskittömästi.

On tärkeää huomata, että NordVPN:n politiikat ja tarjoukset voivat muuttua ajan mittaan. Suosittelen tarkistamaan NordVPN:n virallisilta verkkosivuilta tai ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa saadaksesi ajantasaisimmat tiedot ennen tilauksen tekemistä.

nordvpn kokemuksia
 • Tarjous: Säästä jopa 60%
 • Kokeile ilmaiseksi 30 päivää
 • Yhdistä yli 60 maahan

NordVPN kokemuksia ja arvosteluja netistä

NordVPN on yksi tunnetuimmista VPN-palveluista maailmassa, ja monet käyttäjät sekä teknologian arvostelijat ovat jättäneet siitä kokemuksia ja arvosteluja. Alla on yhteenveto siitä, mitä usein sanotaan NordVPN:stä eri lähteissä:

Plussat:

 • Nopeus: Monet käyttäjät ja arvostelijat korostavat, että NordVPN tarjoaa erittäin nopeita yhteysnopeuksia verrattuna moniin muihin VPN-palveluihin.
 • Turvallisuus: NordVPN käyttää korkeatasoisia salausalgoritmeja ja tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten Double VPN (kaksinkertainen salaus) ja Tor over VPN.
 • Yksityisyys: Yhtiö on rekisteröity Panamaan, mikä tarkoittaa, että se ei ole valvontaliittouman jäsen, ja he väittävät, etteivät he tallenna käyttäjälokeja.
 • Käyttö: Sovellus on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen eri laitteilla, ja se tukee monia käyttöjärjestelmiä.
 • Palvelimien määrä ja sijainti: NordVPN:llä on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa, mikä tekee siitä monipuolisen maantieteellisten rajoitusten kiertämiseen.

Miinukset:

 • Hinta: Vaikka NordVPN tarjoaa usein alennuksia, jotkut käyttäjät pitävät sen alkuperäisiä hintoja korkeampina verrattuna muihin markkinoilla oleviin VPN-palveluihin.
 • Asiakaspalvelu: Vaikka monet saavat apua nopeasti, jotkut käyttäjät ovat raportoineet hitaammasta vastauksesta.
 • Yhteysongelmat: Kuten kaikilla VPN-palveluilla, joillakin käyttäjillä voi olla ajoittain ongelmia yhteyden muodostamisessa tai ylläpitämisessä tietyille palvelimille.

Vaikka monet arvostelut ovat myönteisiä, VPN-kokemus voi vaihdella käyttäjittäin riippuen monista tekijöistä, kuten sijainnista, laitteista ja yksilöllisistä käyttökohteista. Suosittelen aina kokeilemaan palvelua ensin ennen pitkäaikaisen sitoutumisen tekemistä.

NordVPN sovellus tietokoneessa ja puhelimessa

NordVPN tarjoaa sovelluksia useille eri alustoille, mukaan lukien tietokoneet ja älypuhelimet, jotta käyttäjät voivat suojata yhteytensä ja yksityisyytensä internetissä. Tässä on yhteenveto NordVPN:n sovelluksen ominaisuuksista sekä tietokoneille että älypuhelimille:

NordVPN tietokoneella:

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows, macOS ja Linux.
 • Käyttöliittymä: Selkeä ja yksinkertainen käyttöliittymä, jossa on maailmankartta ja sijaintien luettelo. Voit valita palvelimen napsauttamalla karttaa tai valitsemalla luettelosta.
 • Turvallisuusominaisuudet: Tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen, kill switchin (katkaisee yhteyden, jos VPN yhteys katkeaa), ja CyberSec-ominaisuuden, joka suojaa käyttäjiä vaarallisilta verkkosivuilta.
 • Erikoispalvelimet: P2P, Double VPN, Onion Over VPN ja muut.

NordVPN älypuhelimessa:

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: iOS ja Android.
 • Käyttöliittymä: Intuitiivinen ja yksinkertainen design, joka on optimoitu kosketusnäyttölaitteille.
 • Yhden napin yhdistäminen: Voit yhdistää nopeasti lähimpään palvelimeen tai valita tietyn sijainnin luettelosta.
 • Turvallisuusominaisuudet: Sama 256-bittinen AES-salaus, kill switch (Androidissa ja myös tietyissä iOS-versioissa) ja CyberSec.
 • Automaattinen yhteys: Voit asettaa sovelluksen yhdistämään automaattisesti, kun käynnistät laitteen tai kun liityt tuntemattomaan Wi-Fi-verkkoon.

Sekä tietokoneen että älypuhelimen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat pääsyn kaikkiin NordVPN:n pääominaisuuksiin. Ne myös saavat säännöllisiä päivityksiä, jotka tuovat mukanaan parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Tärkeintä on, että ne tarjoavat yksinkertaisen tavan suojata yksityisyyttäsi ja tietojasi verkossa.

Onko NordVPN suojausominaisuudet hyvät?

Kyllä, NordVPN on yleisesti tunnustettu yhdeksi turvallisimmista VPN-palveluista markkinoilla, ja sillä on useita suojausominaisuuksia, jotka on suunniteltu suojaamaan käyttäjiensä yksityisyyttä ja tietoja. Tässä on yhteenveto NordVPN:n keskeisistä suojausominaisuuksista:

 1. 256-bittinen AES-salaus: Tämä on sotilastason salaus, joka takaa, että tietosi ovat suojassa ulkopuolisilta.
 2. Strict No Logs -käytäntö: NordVPN väittää, ettei se tallenna käyttäjien toimintalokeja, mikä tarkoittaa, että heillä ei ole tietoa siitä, mitä teet verkossa käyttäessäsi heidän palveluaan.
 3. Double VPN: Tämä ominaisuus ohjaa tietoliikenteesi kahden erillisen VPN-palvelimen kautta, mikä tuplaa salauksen ja lisää yksityisyyttäsi.
 4. Onion Over VPN: Tämän avulla voit käyttää Tor-verkkoa VPN-yhteytesi kautta, mikä antaa sinulle lisäkerroksen yksityisyyttä.
 5. Kill Switch: Jos VPN-yhteys katkeaa syystä tai toisesta, kill switch katkaisee automaattisesti Internet-yhteyden estäen tietojesi vuotamisen.
 6. CyberSec: Suojaa käyttäjiä haitallisilta verkkosivuilta, estää mainoksia ja suojaa mahdollisilta verkkohyökkäyksiltä.
 7. DNS vuotosuojaus: NordVPN käyttää omia DNS-palvelimiaan, mikä tarkoittaa, että DNS-pyynnöt (sivustojen nimien kääntäminen IP-osoitteiksi) eivät vuoda ulkopuolisille palvelimille.
 8. Sijainti Panamassa: Koska NordVPN on rekisteröity Panamaan, se ei kuulu maailmanlaajuisiin tietojenvalvontaliittoumiin. Panama ei myöskään pakota yrityksiä säilyttämään tietoliikennetietoja.
 9. Suojaus Wi-Fi-verkoissa: NordVPN suojaa yhteytesi julkisissa Wi-Fi-verkoissa, joilla on usein heikompi turvallisuustaso.
 10. Tukee Perfect Forward Secrecy (PFS): Tämä tarkoittaa, että yhteyskertakohtaisia avaimia käytetään, joten vaikka joku saisi kiinni yhden session avaimen, he eivät pystyisi purkamaan aiempia tai tulevia sessioita.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että NordVPN:n suojausominaisuudet ovat huippuluokkaa. Kuten aina, on hyvä pitää mielessä, että yksikään turvallisuusratkaisu ei ole täydellinen tai 100% läpäisemätön, mutta käyttämällä kuten NordVPN:a yhdistettynä muihin tietoturvatoimenpiteisiin, voit merkittävästi parantaa yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi verkossa.

Voiko NordVPN-palvelua käyttää torrent-lataukseen?

NordVPN on tunnettu torrent-latauksen tukemisesta turvallisesti ja tehokkaasti. Palvelun tiukka no-log-käytäntö takaa, että käyttäjien online-toiminta pysyy yksityisenä. Lisäksi sen kill switch -ominaisuus suojaa käyttäjän IP-osoitetta vuotamasta, jos VPN-yhteys katkeaa odottamatta.

Vaikka NordVPN tarjoaa välineet suojattuun torrent-lataukseen, on aina tärkeää muistaa, että tekijänoikeuksin suojatun materiaalin lataaminen ilman asianmukaista lupaa voi olla laitonta tietyissä maissa. NordVPN suojaa yksityisyyttäsi, mutta käyttäjien on silti toimittava vastuullisesti ja noudatettava paikallisia lakeja.

Toimiiko NordVPN suoratoistopalveluiden kanssa?

Kyllä, NordVPN toimii useimpien suoratoistopalveluiden kanssa ja on erityisesti tunnettu kyvystään ohittaa geoblokkaukset. Tämän ansiosta käyttäjät voivat katsoa sisältöä maissa, joissa se on normaalisti estetty tai rajoitettu.

Esimerkiksi monet käyttäjät ovat raportoineet onnistuneesti käyttäneensä NordVPN:ää päästäkseen käsiksi Yhdysvaltojen Netflix-kirjastoon asuinmaasta riippumatta. Samoin palvelu toimii usein muiden suoratoistopalveluiden, kuten BBC iPlayerin, Hulu:n ja Amazon Prime Videon kanssa.

Vaikka VPN:ää käytettäessä suoratoistopalveluiden saatavuus voi vaihdella ja palveluntarjoajat saattavat aika ajoin päivittää estotekniikoitaan, NordVPN on osoittanut olevansa yksi tehokkaimmista VPN-palveluista suoratoistosovellusten geoblokkauksen ohituksessa.

Missä sijainneissa voi käyttää NordVPN?

NordVPN tarjoaa palvelimia useissa maissa ympäri maailmaa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen valinnan käyttäjille, jotka haluavat yhdistää eri sijainteihin. Tarkka määrä ja sijainti voivat vaihdella ajan mittaan, sillä NordVPN saattaa lisätä uusia palvelimia tai muuttaa olemassa olevien sijaintia.

NordVPN tarjoaa yli 5000 palvelinta yli 59 maassa. Näitä maita ovat mm. Suomi, Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Australia, Brasilia, Japani, Singapore ja monet muut. Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja muilla alueilla on laaja valikoima palvelimia, mikä mahdollistaa laajan maantieteellisen peiton.

Kun kyseessä on VPN-palvelun käytettävyys tietyssä maassa (eli missä maissa voit käyttää NordVPN-ohjelmistoa), NordVPN toimii lähes missä tahansa maassa, poikkeuksena maat, joissa VPN-palveluiden käyttö on rajoitettua tai kiellettyä, kuten Kiina, Venäjä ja joissakin Lähi-idän maissa. Vaikka NordVPN voi toimia näissä maissa, on aina tärkeää noudattaa paikallisia lakeja ja asetuksia VPN-palveluiden käytöstä.

NordVPN asiakaspalvelu

NordVPN on saanut yleisesti positiivista palautetta asiakaspalvelustaan. Tässä on joitakin huomioita ja piirteitä liittyen NordVPN:n asiakaspalveluun:

 1. 24/7 Live Chat: NordVPN tarjoaa asiakkailleen live chat -tuen, joka on saatavilla ympäri vuorokauden. Tämä on monille käyttäjille ensisijainen keino ottaa yhteyttä, koska se tarjoaa nopean vastauksen yleisiin kysymyksiin ja ongelmiin.
 2. Sähköpostituki: Asiakkaat voivat lähettää sähköpostia NordVPN:n tukitiimille, jos heillä on monimutkaisempia kysymyksiä tai jos he eivät tarvitse välitöntä vastausta.
 3. Tietokanta: NordVPN:n verkkosivustolla on laaja tietokanta, joka sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ), opetusohjelmia ja ratkaisuja yleisiin ongelmiin. Tämä on hyödyllinen resurssi itsepalveluun.
 4. Monikielinen tuki: Vaikka englanti on pääkieli, NordVPN tarjoaa tukea myös muilla kielillä, mikä auttaa palvelemaan globaalia käyttäjäkuntaa.
 5. Yhteisön foorumit: Vaikka NordVPN ei virallisesti isännöi foorumia, monet kolmannen osapuolen alustat ja yhteisöfoorumit keskustelevat palvelusta, ja joskus saatat löytää ratkaisuja tai ehdotuksia muilta käyttäjiltä.

On syytä huomata, että vaikka monet käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä NordVPN:n asiakaspalveluun, kokemukset voivat vaihdella yksilöittäin. Eri käyttäjillä saattaa olla erilaisia odotuksia ja tarpeita, ja kuten kaikkien palvelujen kohdalla, on aina mahdollista kohdata ongelmia tai viivästyksiä.

NordVPN hinta

NordVPN on erittäin suosittu VPN-palvelu, ja sen hinnoittelurakenne on suunniteltu joustavaksi eri käyttäjäryhmille.

Hinnoittelu: NordVPN:n hinta vaihtelee valitun tilauspituuden mukaan. Lyhyemmät tilaukset, kuten kuukausitilaus, ovat yleensä kalliimpia kuukausihinnaltaan, kun taas pidemmät tilaukset, kuten yhden tai kahden vuoden sopimukset, tarjoavat merkittäviä alennuksia.

 • Kuukausitilaus: Hinta on korkeimmillaan, yleensä noin 10-15 euroa kuukaudessa.
 • 1 vuoden sopimus: Tämä tilaus tarjoaa merkittävää säästöä verrattuna kuukausitilaukseen, ja keskimääräinen kuukausihinta voi olla noin 6-8 euroa.
 • 2 vuoden sopimus: Tämä on usein paras hinta-laatusuhde, ja keskimääräinen kuukausihinta voi laskea jopa 4-6 euroon.

Maksutavat: NordVPN tarjoaa monipuolisia maksutapoja asiakkaidensa mukavuuden vuoksi. Voit maksaa tilauksesi PayPalilla sekä useimmilla suosituilla luottokorteilla. Lisäksi kryptovaluuttojen ystävät voivat käyttää niitä maksutapana. Muut digitaaliset lompakot, kuten Amazon Pay, Google Pay ja Apple Pay, ovat myös saatavilla.

On tärkeää huomata, että jos olet ostanut NordVPN-sovelluksen Applen App Storesta ja haluat saada hyvityksen, sinun tulee ottaa yhteyttä suoraan App Storen tukeen, sillä NordVPN ei voi käsitellä näitä hyvityksiä suoraan.

Yhteenveto

NordVPN on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä markkinoiden johtavista VPN-palveluista tarjoamalla laajan valikoiman palvelimia ympäri maailmaa ja tehokkaat suojausominaisuudet. Sen kyky ohittaa suoratoistopalveluiden geoblokkaukset tekee siitä erityisen houkuttelevan monille käyttäjille.

Hinnoittelu on kilpailukykyinen, ja pidemmät sopimukset tarjoavat huomattavia säästöjä. Monipuoliset maksuvaihtoehdot, mukaan lukien kryptovaluutat, lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Vaikka jokaisen käyttäjän tarpeet voivat vaihdella, NordVPN on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta VPN-palvelua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko NordVPN hyvä?

Kyllä, NordVPN on tunnettu korkeasta laadustaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan.

Onko NordVPN kokemuksien mukaan luotettava?

Useimpien käyttäjäkokemusten ja arvostelujen mukaan NordVPN on erittäin luotettava palvelu.

Onko NordVPN-palvelua turvallista käyttää?

Kyllä, NordVPN käyttää edistyneitä salausmenetelmiä ja pitää yksityisyyden suojan ensisijaisena.

Onko NordVPN ilmainen?

Ei, NordVPN on maksullinen palvelu, vaikkakin se tarjoaa usein alennuksia ja kampanjoita.

Mitä tehdä, jos tietokoneesi saastuu viruksella?

Skannaa tietokoneesi luotettavalla virustorjuntaohjelmalla ja noudata ohjelman antamia ohjeita virusten poistamiseksi.

Toimiiko NordVPN Kiinassa?

Vaikka VPN-palveluiden käyttö on haastavaa Kiinassa, monet käyttäjät ovat raportoineet NordVPN:n toimivan tietyissä olosuhteissa.

Voiko NordVPN-palvelulla peleta tietokonepelejä?

Kyllä, NordVPN:n avulla voit pelata tietokonepelejä, mutta yhteysnopeudet voivat vaihdella palvelimen sijainnin mukaan.

Toimiiko NordVPN Netflixin kanssa?

Kyllä, NordVPN on tunnettu kyvystään ohittaa Netflixin geoblokkaukset useissa maissa.

Etusivu » Nettivinkit » NordVPN kokemuksia