Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli

2

Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa. Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli onkin haluttu lahja.

Mistä konsoli edullisesti?

Nintendo Classic Minin alkuperäinen jälleenmyyntihinta on noin 70€ ja sen voi tilata edullisesti monista eri verkkokaupoista ympäri Eurooppaa.

Olemme keränneet parhaat ostopaikat alla olevaan listaan. Ole hyvä ja tutustu kauppoihin. Verkkokaupat Euroopassa tilaavat laitetta enemmän varastoon ja siksi he voivat tarjota parempia hintoja.

eBay

Ebayssa on useilla myyjillä tuotetta myynnissä. Voit löytää myös vähän käytettyjä yksilöitä edullisemmin. Katso ilmoitus huolellisesti ennen tilaamista ja varo kopioita.

> Tarkista ebay.co.uk saatavuus

Amazon UK

Amazonissa on myynnissä Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System ja Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System -malleja molempia. Laitteiden hinnat lähtevät liikkeelle 160 eurosta.

> Tarkista amazon.co.uk saatavuus

Zavvi

Zavvi on suosittu Brittiläinen peli ja leffakauppa. Saatavilla on esimerkiksi Xbox, PS4, Nintendo ja PC-pelit. Näiden lisäksi löydät leffojen erikoisversioita ja muuta fanitavaraa t-paidoista leluihin.

Game UK

Game verkkokauppa myy nimensä mukaisesti paljon pelejä. Tutustu kaupan edulliseen hintatasoon ja yllätyt varmasti säästöstä minkä voit tehdä.

Gameseek UK

Gameseek on Englantilainen suosittu pelien ja tarvikkeiden vekkokauppa. Voit löytää kaupasta suosittuja pelikonsoleita hyviin tarjoushintoihin.

Yleistä Nintendo Classic Mini -pelikonsolista

Nintendo räjäytti pankin tuomalla markkinoille retroversion vanhasta hittikonsolistaan. Uusi versio on ulkoisesti kuin vanhakin, mutta pienempi. Laite on varustettu suoraan televisioon kytkettävällä HDMI-johdolla.

Pelejä ei voi ostaa erikseen, koska laitteeseen on asennettu niitä jo 30 valmiiksi. Mukana on klassikkopelejä kuten: Donkey Kong, Kirby’s Adventure, Mario Bros, MEGA MAN 2, PAC-MAN ja The Legend of Zelda.

Pelikonsolipaketissa on mukana: HDMI-johto, USB-johto ja yksi NES Controller -ohjain. Konsoli ottaa virran USB-johdon avulla. Kytke se johonkin vapaaseen USB-paikkaan, jotta konsoli saa virtaa. Muista myös ostaa adapteri, jos tilaat laitteen Briteistä.

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

Lue seuraavaksi:

Paras taskulamppu alle 100€ – Voita pimeys näiden mallien avulla Taskulamppu on kätevä apuväline harrastuksiin, ulkoiluun ja urheiluun. Varsinkin Suomen pimeät vuodenajat kaipaavat kaveriksi lisävaloa. Jos etsit itsellesi ladattavaa, kestävää sekä laadukasta taskulamppua, et tule sitä löytämään tavallisesta tavar...
Gearbest kokemuksia – Näin sujui tilauksemme Gearbest on Kiinalainen verkkokauppa, jonka pääkonttori on Shenzhenissä, Kiinassa. GearBest on erikoistunut kulutuselektroniikaan kuten älypuhelimet, älykellot ja tabletit. Valikoimasta löydät kuitenkin myös muotia, kodinsisustusta ja lastentarvikkei...
Trampoliinin ostaminen – Tiedä nämä 5 asiaa Trampoliinilla hyppiminen on suosittu harrastus lapsille sekä aikuisille. Trampoliineja on yhä helpommin saatavilla verkkokaupoista, joten kuluttajilla on enemmän vaihtoehtoja. Toisaalta laajan valikoiman takia trampoliinin ostaminen voi tuntua ylivo...
Halvat puhelimet netistä – Tiedä nämä 6 asiaa, kun tilaat ulkomailta Puhelimen ja puhelintarvikkeiden (esim. suojakalvot tai suojakuoret) ostaminen Suomesta on kallista. Tässä kirjoituksessa opastamme sinua tilaamaan puhelimen edullisemmin ulkomailta. Olemme listanneet parhaita kauppoja EU-alueen kännykkäostoksiin, se...
Anki Overdrive – Siistein autorata ikinä? Perinteinen autorata on pysynyt samanlaisena jo vuosikymmenet. Autoradoista tutut ongelmat, kuten tökkivä ajo ja kuluvat harjakset eivät kuitenkaan ole vieläkään poistuneet radoista vuosien saatossa. Nyt siihen on tullut vihdoin muutos. Lue kirjoituk...

2 kommenttia - "Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli"

avatar
1000
uusimmat vanhimmat
Ahneus on synti
Vieras
Ahneus on synti

Toi oli ihan suunniteltu juttu. Että mukamas oho kauhea kysyntä. Hinnat ylöspäin. Seca konsolia on kaupat väärällään vaikka kukaan ei ole kiinnostunut siitä.

Top