Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli

2

Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa. Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli onkin haluttu lahja. Nintendo Classic Minin jälleenmyyntihinta on noin 70€.

Nintendon konsolin voi tilata edullisesti monista eri verkkokaupoista ympäri Eurooppaa. Olemme keränneet parhaat ostopaikat alla olevaan listaan.

Ole hyvä ja tutustu kauppoihin. Verkkokaupat Euroopassa tilaavat laitetta enemmän varastoon ja siksi he voivat tarjota parempia hintoja.

 
 

Mistä konsoli edullisesti?

eBay UK
Ebayssa on useilla myyjillä tuotetta myynnissä. Voit löytää myös vähän käytettyjä yksilöitä edullisemmin. Katso ilmoitus huolellisesti ennen tilaamista. Lue ebay aloittelijan ohje.

Amazon UK
Amazonissa on tuotetta myynnissä. Hinnat ovat edullisinta tasoa. Lue suomenkielinen Amazon ohje.

Zavvi UK
Zavvi kauppa on brittiläinen suosittu sekatavarakauppa. Valikoimassa on enimmäkseen elektroniikkaa ja käyttötavaraa.

Game UK
Game verkkokauppa myy nimensä mukaisesti paljon pelejä. Tutustu kaupan edulliseen hintatasoon ja yllätyt varmasti säästöstä minkä voit tehdä.

Gameseek UK
Gameseek on Englantilainen suosittu pelien ja tarvikkeiden vekkokauppa. Voit löytää kaupasta suosittuja pelikonsoleita hyviin tarjoushintoihin.

Yleistä Nintendo Classic Mini -pelikonsolista

Nintendo räjäytti pankin tuomalla markkinoille retroversion vanhasta hittikonsolistaan. Uusi versio on ulkoisesti kuin vanhakin, mutta pienempi. Laite on varustettu suoraan televisioon kytkettävällä HDMI-johdolla. Pelejä ei voi ostaa erikseen, koska laitteeseen on asennettu niitä jo 30 valmiiksi. Mukana on klassikkopelejä kuten: Donkey Kong, Kirby’s Adventure, Mario Bros, MEGA MAN 2, PAC-MAN ja The Legend of Zelda.

Pelikonsolipaketissa on mukana: HDMI-johto, USB-johto ja yksi NES Controller -ohjain. Konsoli ottaa virran USB-johdon avulla. Kytke se johonkin vapaaseen USB-paikkaan, jotta konsoli saa virtaa. Voit myös hankkia adapterin esimerkiksi Amazon Uk tai eBaysta.

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

2 kommenttia

 1. Ahneus on synti

  Toi oli ihan suunniteltu juttu. Että mukamas oho kauhea kysyntä. Hinnat ylöspäin. Seca konsolia on kaupat väärällään vaikka kukaan ei ole kiinnostunut siitä.

  • Opastaja

   Moi!
   Olet kyllä oikeassa siinä, että kyseessä saattaa olla suunniteltu juttu. Vastaava ilmiö tuntuu toistuvan aika usein uusien tuotteiden lanseerausvaiheessa.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista