Nintendo Classic Mini ‐Pelikonsoli

2

Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa. Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli onkin haluttu lahja.

Mistä konsoli edullisesti?

Nintendo Classic Minin alkuperäinen jälleenmyyntihinta on noin 70€ ja sen voi tilata edullisesti monista eri verkkokaupoista ympäri Eurooppaa.

Olemme keränneet parhaat ostopaikat alla olevaan listaan. Ole hyvä ja tutustu kauppoihin. Verkkokaupat Euroopassa tilaavat laitetta enemmän varastoon ja siksi he voivat tarjota parempia hintoja.

eBay

Ebayssa on useilla myyjillä tuotetta myynnissä. Voit löytää myös vähän käytettyjä yksilöitä edullisemmin. Katso ilmoitus huolellisesti ennen tilaamista ja varo kopioita.

> Tarkista ebay.co.uk saatavuus

Amazon UK

Amazonissa on myynnissä Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System ja Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System -malleja molempia. Laitteiden hinnat lähtevät liikkeelle 160 eurosta.

> Tarkista amazon.co.uk saatavuus

Zavvi

Zavvi on suosittu Brittiläinen peli ja leffakauppa. Saatavilla on esimerkiksi Xbox, PS4, Nintendo ja PC-pelit. Näiden lisäksi löydät leffojen erikoisversioita ja muuta fanitavaraa t-paidoista leluihin.

> Tarkista zavvi.com saatavuus

Game UK

Game verkkokauppa myy nimensä mukaisesti paljon pelejä. Tutustu kaupan edulliseen hintatasoon ja yllätyt varmasti säästöstä minkä voit tehdä.

> Tarkista game.co.uk saatavuus

Gameseek UK

Gameseek on Englantilainen suosittu pelien ja tarvikkeiden vekkokauppa. Voit löytää kaupasta suosittuja pelikonsoleita hyviin tarjoushintoihin.

> Tarkista gameseek.co.uk saatavuus

Yleistä Nintendo Classic Mini -pelikonsolista

Nintendo räjäytti pankin tuomalla markkinoille retroversion vanhasta hittikonsolistaan. Uusi versio on ulkoisesti kuin vanhakin, mutta pienempi. Laite on varustettu suoraan televisioon kytkettävällä HDMI-johdolla.

Pelejä ei voi ostaa erikseen, koska laitteeseen on asennettu niitä jo 30 valmiiksi. Mukana on klassikkopelejä kuten: Donkey Kong, Kirby’s Adventure, Mario Bros, MEGA MAN 2, PAC-MAN ja The Legend of Zelda.

Pelikonsolipaketissa on mukana: HDMI-johto, USB-johto ja yksi NES Controller -ohjain. Konsoli ottaa virran USB-johdon avulla. Kytke se johonkin vapaaseen USB-paikkaan, jotta konsoli saa virtaa. Muista myös ostaa adapteri, jos tilaat laitteen Briteistä.

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

Lue seuraavaksi:

> eBay-ohje suomeksi
> Zavvi kokemuksia – Näin tilauksemme sujui
> Amazon UK -ohje suomeksi

     

Lue ja kirjoita kommentteja

2 kommenttia

 1. Ahneus on synti

  Toi oli ihan suunniteltu juttu. Että mukamas oho kauhea kysyntä. Hinnat ylöspäin. Seca konsolia on kaupat väärällään vaikka kukaan ei ole kiinnostunut siitä.

  • Opastaja

   Moi!
   Olet kyllä oikeassa siinä, että kyseessä saattaa olla suunniteltu juttu. Vastaava ilmiö tuntuu toistuvan aika usein uusien tuotteiden lanseerausvaiheessa.

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top