Nintendo Classic Mini eli NES Classic palaa myyntiin kesäkuussa

2

Jouluna 2016, Nintendo Classic Mini on loppui lähes kaikkialta Suomessa (ja maailmalla). Käsittämätön retrovillitys ja sen mukanaan tuoma kysyntä laitteelle ylitti kaikki odotukset. Nintendon pelikonsoli olikin haluttu lahja, josta tapeltiin. Vuoteen 2017 loppuun mennessä laitteita oli myyty jo yli 2 miljoonaa kappaletta. Myynti ylitti jopa Nintendon edellisen konsolin Wii U:n myynnin kertoo Time -lehti.

Mistä konsoli edullisesti?

Nintendo Classic Minin alkuperäinen jälleenmyyntihinta on noin 70€, mutta vähäinen saatavuus nosti laitteen hintaa jopa satoihin euroihin. Laitetta tulee vihdoin taas myyntiin kesäkuussa 2018. Uusi erä saa hinnat onneksi laskemaan, joten jos jäit viimeksi ilman laitetta, nyt on sinun mahdollisuus.

Olemme keränneet parhaat ostopaikat alla olevaan listaan. Ole hyvä ja tutustu kauppoihin. Verkkokaupat Euroopassa tilaavat laitetta enemmän varastoon ja siksi he voivat tarjota parempia hintoja.

Amazon.de

Amazonissa on myynnissä Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System ja Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System -malleja molempia. Suosittelemme kaikista kaupoista juuri Saksan Amazonia, koska sieltä saat ilmaiset postit yli 39€ tilaukseen. Kunhan paketin myy itse Amazon.de.

Katso laitteet Amazon.de kaupasta

eBay

Ebayssa on useilla myyjillä tuotetta myynnissä. Voit löytää myös vähän käytettyjä yksilöitä edullisemmin. Katso ilmoitus huolellisesti ennen tilaamista ja varo kopioita.

Zavvi

Zavvi on suosittu Brittiläinen peli ja leffakauppa. Saatavilla on esimerkiksi Xbox, PS4, Nintendo ja PC-pelit. Näiden lisäksi löydät leffojen erikoisversioita ja muuta fanitavaraa t-paidoista leluihin.

Game UK

Game verkkokauppa myy nimensä mukaisesti paljon pelejä. Tutustu kaupan edulliseen hintatasoon ja yllätyt varmasti säästöstä minkä voit tehdä.

Gameseek UK

Gameseek on Englantilainen suosittu pelien ja tarvikkeiden vekkokauppa. Voit löytää kaupasta suosittuja pelikonsoleita hyviin tarjoushintoihin.

Yleistä Nintendo Classic Mini -pelikonsolista

Nintendo räjäytti pankin tuomalla markkinoille retroversion vanhasta hittikonsolistaan. Uusi versio on ulkoisesti kuin vanhakin, mutta pienempi. Laite on varustettu suoraan televisioon kytkettävällä HDMI-johdolla.

Pelejä ei voi ostaa erikseen, koska laitteeseen on asennettu niitä jo 30 valmiiksi. Mukana on klassikkopelejä kuten: Donkey Kong, Kirby’s Adventure, Mario Bros, MEGA MAN 2, PAC-MAN ja The Legend of Zelda.

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System – A Blast from the Past

 
Pelikonsolipaketissa on mukana: HDMI-johto, USB-johto ja yksi NES Controller -ohjain. Konsoli ottaa virran USB-johdon avulla. Kytke se johonkin vapaaseen USB-paikkaan, jotta konsoli saa virtaa. Muista myös ostaa adapteri, jos tilaat laitteen Briteistä.

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

2
Osallistu keskusteluun

1000
1 Kommenttiketjuja
1 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
2 Eri kommentoijia
Ahneus on synti

Toi oli ihan suunniteltu juttu. Että mukamas oho kauhea kysyntä. Hinnat ylöspäin. Seca konsolia on kaupat väärällään vaikka kukaan ei ole kiinnostunut siitä.

Top