Netin ilmaiset näytteet ja tavarat

2 kommenttia

Kukapa ei pitäisi ilmaisista asioista? Jonotetaanhan me legendaarisia ämpäreitäkin tuntitolkulla. Tätä ei kuitenkaan tapahdu vain oikeassa elämässä vaan netissäkin on useita sivuja, joissa mainostetaan ilmaista sitä ja ilmaista tätä. Päätimme tästä innostuneina tutustua, että mitä kaikkea ilmaista netissä tarjotaan ja pitääkö netin ilmaiset tarjoukset paikkaansa.

Uusimmat näytteet ja tavarat

Alta löydät tämän hetken parhaita diilejä muutamaan luokkaan jaoteltuna. Muistathan, että joihinkin tarjouksiin voi liittyä ehtoja. Tarkista nämä aina erikseen klikkaamalla tarjousta ja tutustumalla siihen huolellisesti. Ilmaisnäytteet saat yleensä pelkkien postikulujen hinnalla. Jos lehtitarjoukset kiinnostaa, katso lehtien tilaajalahjat täältä.

Netin ilmaiset näytteet ja tavarat
Kuuntele äänikirjat ja e-kirjat ilmaiseksi 30 päivää.*

storytel
Kuuntele äänikirjat ja e-kirjat ilmaiseksi 30 päivää.*

Netin ilmaiset näytteet ja tavarat
Kuuntele äänikirjat ja e-kirjat ilmaiseksi 30 päivää.*

Netin ilmaiset näytteet ja tavarat
Ilmainen aikuistenlelu vain postikulujen hinnalla

Netin ilmaiset näytteet ja tavarat
Tieteen Kuvalehden digiversion 30 pv ilmaiseksi*

Suomitutka


Tienaa rahaa kyselyillä. Liity nyt ja osallistu iPad arvontaan.

Netin ilmaiset näytteet ja tavarat
Uutena Inkclub asiakkaana saat ilmaisen musteen, valokuvapaperin tai pölypussin. Vain postikulujen hinnalla.

1000‚ā¨ Ruokalahjakortti

Voita 1000‚ā¨ ruokalahjakortti vastaamalla kyselyyn.**

* Jos et peruuta tilausta kokeilujakson lopuksi, muuttuu se jatkuvaksi- tai kestotilaukseksi.
** Kilpailuun osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista.

Ilmaiset kokeilujaksot

Netissä on tänäpäivänä kymmenittäin viihdepalveluita, joista voi katsoa elokuvia, sarjoja tai vaikka kuunnella ja lukea kirjoja. Suurin osa näistä suoratoistopalveluista on loistavia ja viihteen suurkuluttajille varmasti hintansa arvoisia. Joukossa on kuitenkin myös vähän huonompia palveluita ja joitain, joiden valikoimassa ei ole sitä mitä odotit.

On siis hieno juttu, että useimpia näistä palveluista saa kokeilla täysin ilmaiseksi (yleensä 14-30 päivää). Tänä aikana saat tutustua palveluun paremmin ja päättää onko se sellainen, josta haluaisit maksaa.

Oletko muuten kokeillut √§√§nikirjoja? √Ą√§nikirjat toimivat siten, ett√§ lataat k√§nnykk√§√§si sovelluksen ja liit√§t kuulokkeet puhelimeen. Sitten vain valitset sovelluksesta sinua kiinnostavan kirjan ja alat kuuntelemaan. K√§tev√§√§ esim. ty√∂matkoilla ja koulumatkoilla. Mielest√§mme kiinnostavin √§√§nikirja sovellus on Storytel, jossa on parhaimmat uutuudet.

Suosittelemme edellämainittujen lisäksi hyödyntämään myös C-Moren, Watsonin, Netflixin ja Spotifyn ilmaiset kokeilujaksot. Ellet niitä ole jo käyttänyt!

Jos et halua pitää palvelua, muista perua se ennen ensimmäistä maksua. Yleensä palveluihin vaaditaan maksukortin tiedot. Eli jos et muista peruuttaa ilmaistilausta ennen eräpäivää, veloitetaan sinulta ensimmäinen maksu. Jos pelkäät unohtavasi peruutuksen, voit joissain tapauksissa perua tilauksen heti, kun kokeilujakso alkaa. Näin saat kokeilla rauhassa ja maksua ei peritä sinulta.

Lehtien tilaajalahjat

Yhä useampien lehtien mukana tulee tilaajalahjoja. Lahjan saa usein, kun ensimmäinen maksu on suoritettu. Tilaajalahjojen toimituksessa kestää yleensä 1-4 viikkoa. Parhaimmat tilaajalahjat saattavat loppua, jolloin ne vaihdetaan toiseen. Keskimäärin tilaajalahjat vaihtuvat kerran kuussa.

Tilaajalahjojen arvo ei välttämättä todellisuudessa ole ihan sitä luokkaa, mitä mainostaja kertoo. Toisaalta joskus tilaajalahjat voivat olla ihan hyviäkin, varsinkin kun voit saada lehtitilauksen edullisesti. Voit katsoa lehtien parhaat tilaajalahjat täältä.

Ilmaiset näytteet ja tavarat

ilmainen näyte
Ilmaiset näytteet ovat hyvä markkinointikeino

Monet yritykset tarjoavat ilmaista tavaraa näytekappaleiden muodossa. Usein yrityksellä on yksi tuote, josta tarjotaan näytekappale vain postikulujen hinnalla. Näissä on kuitenkin erittäin tärkeää muistaa se, että tilaus on usein jatkuva ja saat jatkossa lisää tuotteita laskun kera. Onkin hieman harhaanjohtavaa mainostaa tälläisiä tuotteita ilmaisina, kun joutuu maksamaan vähintään postikulut.

Tuotteita, joita myyd√§√§n t√§ll√§isell√§ mallilla ovat esimerkiksi kosmetiikkatuotteet, alusvaatteet, partah√∂yl√§t, erilaiset pillerit kuten vitamiinit ja ”laihdutusvalmisteet”. On olemassa my√∂s erilaisia ”kerhoja”, joista saat liittymisetuna jonkin tuotteen postikulujen hinnalla. N√§m√§kin tosin yleens√§ ovat jatkuvia tilauksia, kun ehdot lukee tarkemmin.

Mielestämme kannattaa pysyä kaukana kestotilauksiksi muuttuvista tuotteista, sillä usein saat halvempaa (ja ehkä parempaa) tavaraa ihan tavallisesta kaupasta. Hyviä diilejä ovat kuitenkin, ne missä voit saada pelkkien postikulujen hinnalla jotain.
Tarvitsetko muuten tulostimeesi musteita? Lue tässä tapauksessa kirjoituksemme, jossa kerrotaan miten saat ilmaista mustetta tulostimeesi.

Viel√§ yksi mainitsemisen arvoinen juttu on Liberokerho. Liittym√§ll√§ Liberokerhoon, saat ilmaiseksi ”Liberolaukun”, joka sis√§lt√§√§ mm. vaippoja, hoitotuotteita ja lelun. T√§m√§n lis√§ksi saat pisteit√§ vaippaostoksista, jotka voit vaihtaa hienoihin lahjoihin Liberon pistekaupassa. Liberokerhossa on viel√§ edell√§mainittujen lis√§ksi keskustelufoorumi ja muuta hy√∂dyllist√§ tietoa vaiheeseesi liittyen. Liittyminen ja j√§senyys on ilmaista ja voit tehd√§ sen alta.

Netin mielipidetutkimukset

Listan viimeisenä on vielä mielipidetutkimukset ja erilaiset kuluttajapaneelit. Ihmisten oikeat mielipiteet ovat tärkeitä yrityksille. Rehellisistä mielipiteistä ollaan täten valmiita jopa maksamaan. Palkintoina tutkimusten suorittamisesta voi saada esimerkiksi erilaisia lahjakortteja ja jopa puhdasta rahaa.

Yksi tunnetuimmista kuluttajapaneeleista on Sanoman Suomitutka. Suomitutkan jäsenenä saat sähköpostiin satunnaisesti kyselyita jotka täyttämällä saat korvauksen. Voit vastata kyselyyn, kun sinulle itselle sopii. Saamasi korvaukset kertyvät paneelitilillesi, josta voit ostaa lahjakortteja (esim. CDON, Zalando, McDonalds ja H&M) tai vaihtoehtoisesti voit siirtää ne PayPaliisi.

Nettikilpailut

Kilpailuja on järjestetty netissä sen alkuajoista lähtien. Ja niitä muuten riittää! Jotkut ihmiset osallistuvat kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin niin nettisivuilla, kuin Facebookissa. Yrityksen järjestävät kilpailuja, jotta he saavat kerättyä ihmisten tietoja erilaisiin markkinointitarkoituksiin.

Kilpailujen haittapuolena on lähinnä se, että voit saada paljon mainospostia eri lähteistä, mutta toisaalta se on aika pieni hinta siitä, jos voitto osuukin kohdalle. Ja voihan joku oikeasti halutakin sen tietyn uutiskirjeen.

Miksi nämä ovat ilmaisia?

Monet netin ilmaiset tarjoukset ovat vain markkinointikeino saada sinut jonkun maksullisen palvelun tai tuotteen tilaajaksi. Olet varmasti kuullut sanonnan: ”ei ole ilmaista lounasta”. T√§m√§ on hyv√§ pit√§√§ mieless√§, kun l√§htee ilmaistarjouksia mets√§st√§m√§√§n. Lue pienet printit tarkasti ja mieti pari kertaa, ett√§ kuulostaako t√§m√§ liian hyv√§lt√§ ollakseen totta.

Olemme tutustuneet yleisimpiin palveluihin ja tuotteisiin, joita mainostetaan tälläisillä sivuilla. Osa jutuista on oikeasti hyviä ja tomivia, mutta osa on hieman harhaanjohtavia ja ei niin hyödyllisiä.

Kiitos lukemisesta! Kerro kommenteissa muille lukijoille sinun vinkkisi tai vaikkapa mielipiteesi kirjoituksesta. Jos kaipaat lisää luettavaa, kurkkaa kirjoituksemme miten saada rahaa.


Etusivu ¬Ľ Nettivinkit

2 kommenttia artikkeliin ”Netin ilmaiset n√§ytteet ja tavarat”

 1. juu netin moni ilmainen liittää johonkin kerhoihin ulkomaalla joista ei meinaa päästä eroon tono ja miriale niistä ei ihan helpolla eroon pääse ja ainakin 3kk laskut saaty ennenkö kerkee katkaista numerot ja osoitteet hankalasti löydettävissä näissä ulkomailta tulevissa.

  Vastaa
  • Hei, kiitos viestist√§si!

   Tosiaan ehdot pitää aina lukea tarkkaan ennen liittymistä. Olemme merkanneet kirjoitukseemme mitkä palvelut jatkuvat kestotilauksina ja mitkä vaativat markkinointiluvan antamisen.

   Näitä Tono ja Miriale yrityksiä emme mainosta.

   Ja jos sinulla on vaikeuksia erota joistain palveluista, niin laita toki kommenttia tai emailia, niin voimme yritt√§√§ auttaa sinua! ūüôā

   Vastaa

Jätä kommentti