Netflix USA toimimaan Suomessa РNäin lisäät tuhansia leffoja valikoimaasi

Jätä kommentti

Joskus tuntuu, että meitä suomalaisia kohdellaan epäreilusti. Netflixin kohdalla tämä ainakin toteutuu karulla tavalla. Meille tarjoillaan lähes samaan kuukausihintaan, reilut 300 sarjaa, kun taas jenkit katselevat yli 1300 eri sarjaa! Elokuvien lukumärässä Netflix USA on jälleen parin tuhannen kappaleen etumatkalla.

Pikaohje Netflix USAn katsomiseen laillisesti

Jotta voit aloittaa Netflix USAn katsomisen laillisesti, seuraa näitä neljää helppoa vaihetta.

  1. Lataa NordVPN (katso tarjous tästä)
  2. Asenna sovellus laitteellesi (pc, tabletti, puhelin)
  3. Yhdistä USA -palvelimeen
  4. Käynnistä Netflix ja aloita katselu!

Se on näin helppoa ja nopeaa. NordVPN muuten maksaa alle 3 euroa kuussa, eli ehkä yhden karkkipussin verran. Ihan kelpo hinta tuhansista sarjoista ja leffoista.

Kaikki VPN-palvelut eivät toimi Netflixin kanssa

VPN-palveluita on useita, mutta kaikki eivät toimi Netflixin kanssa. Huonon VPN-palvelun nopeus ei välttämättä riitä Netflixin käyttöön, tai se on blokattu. HD-laatuinen stream vaatii noin 5 megaa kaistaa toimiakseen, kun taas 4K UltraHD noin 25 megaa. NordVPN on varma valinta Netflixin katseluun suuren serverimäärän ja hyvien nopeuksien takia.

Netflix yrittää parhaansa mukaan rajoittaa VPN-palveluiden käyttöä, mutta VPN-palvelut ovat usein askeleen edellä avaten esimerkiksi uusia servereitä. Kyseessä on siis melkoinen kissa ja hiiri -leikki, johon kaikilla VPN-palveluilla ei ole varaa lähteä mukaan. On kuitenkin hyvä muistaa, että myös suosittelemallamme NordVPN -palvelulla, saattaa joskus ilmetä joitakin ongelmia USAsta striimatessa. Nämä ongelmat kuitenkin ratkaistaan yleisesti ottaen nopeasti. Pyrimme tarkkailemaan tilannetta ja päivittämään suosituksiamme, jos palvelun käytössä ilmenee joitakin ongelmia.

Miksi suosittelemme juuri NordVPN -palvelua?

NordVPN silajitsee Panamassa, joka tunnetaan sen suotuisista tietoturvalaeista. Siksi moni tämän alan yritys valitseekin Panaman kotipaikakseen. NorVPN ei pidä asiakkaistaan mitään lokitiedostoja, joka on kannaltasi hyvä asia. Servereitä NordVPN -palvelulla on yli 60 maassa ja lukumäärällisesti niitä on yli 500, joka on alan parhaimmistoa. Voit yhdistää NordVPN -palveluun jopa 6 laitetta samaan aikaan, joten sen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Alla vielä kerrattuna joitakin NordVPN etuja.

  ‚ÄĘ Nopeat yhteydet
  ‚ÄĘ Yli 500 serveri√§ useassa maassa
  ‚ÄĘ Voit k√§ytt√§√§ jopa 6 laitetta samanaikaisesti
  ‚ÄĘ 30-p√§iv√§√§ rahat takaisin, jos et ole tyytyv√§inen
  ‚ÄĘ P2P-lataukset mahdollisia
  ‚ÄĘ Ei pid√§ asiakaslokeja

Miksi katsoa muiden maiden Netflixiä?

Miksi sitten joku edes haluisi katsoa muiden maiden Netflixiä? Tähän on tietysti yksinkertainen vastaus, sillä muissa maissa katseltavien ohjelmien valikoima on paljon laajempi. Suomi on usein isojen yritysten prioriteettilistan häntäpäässä. Uudet jaksot myös tulevat katsottaviksi muissa maissa, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta ennen meitä. Jos rakastat sarjamaratoneja ja haluat aina nähdä uusimmat jaksot ja leffat heti, suosittelemme VPN-palvelun käyttöä. Voit lukea edut vielä alla olevasta listasta.

  ‚ÄĘ Suurempi valikoima
  ‚ÄĘ Uudet jaksot ja leffat nopeammin

On hyvä pitää mielessä eri maiden, kuten Yhdysvaltojen Netflixiä käyttäessä, että suomenkielisiä tekstityksiä ei siellä ole tarjolla. Katsomista kuitenkin helpottaa englanninkieliset teksitykset, jotka onkin sitten aina käytettävissä.

Onko Netflix USAn katsominen laillista?

VPN-palveluiden käyttöä ei ole kielletty Suomen laissa ainakaan tällä hetkellä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että rikkoisit jotakin lakia. Tämän lisäksi olet Netflixin maksava asiakas, joten kyllä sinulla pitäisi olla täydet oikeudet käyttää palvelua, kuten haluat. Tutkimamme mukaan, suurin rangaistus, jonka voit kohdata on Netflix -tilin sulkeminen. Tätä kuitenkaan tapahtuu erittäin harvoin, jos koskaan. Tällä hetkellä VPN-palvelun käyttö on siis melko huoletonta puuhaa.

Onko sinulla ongelmia?

Jos sinulla on striimauksen kanssa ongelmia, kokeile yhdistää toiseen USA -serveriin. Valitse mielellään mahdollisimman läheinen serveri sijaintiasi ajatellen. Esimerkiksi New Yorkin serveri on ihan kelpo valinta Suomesta striimatessa. Jos kohtaat muita yhdistettävyys ongelmia, ota yhteys NordVPN asiakastukeen. He auttavat sinua löytämään paremman serverin tai tukevat muilla mahdollisilla tavoilla.

Jos sinulla on kysyttävää tästä kirjoituksesta, voit toki lisätä oman kommenttisi tuohon alle. Voit lukea lisää VPN-palveluista kirjoituksestamme.


Etusivu ¬Ľ Nettivinkit

Jätä kommentti