Netflix USA Suomessa VPN-palvelun avulla

Suomalaiset kohtaavat epäreilun tilanteen Netflixin sisällön suhteen, sillä valikoima on huomattavasti suppeampi verrattuna Netflix USA:n valikoimaan. Tämä rajoitus voi olla erityisen turhauttavaa niille, jotka matkustavat usein ulkomaille ja haluaisivat nauttia laajemmasta tarjonnasta.

Onneksi VPN-palvelut voivat auttaa ratkaisemaan tämän ongelman. VPN:n avulla voit muuttaa verkkosijaintiasi ja päästä käsiksi laajempaan valikoimaan. Monet VPN-palvelut väittävät kykenevänsä kiertämään maantieteellisiä rajoituksia, mutta vain harvat niistä todella toimivat tehokkaasti. Valitsemalla oikean VPN:n voit nauttia nopeista yhteyksistä ja HD-suoratoistosta.

Muista kuitenkin, että VPN:n käyttö voi rikkoa Netflixin käyttöehtoja, jos katsot sisältöä tilisi luontimaan ulkopuolella tai alueella, jossa Netflix ei ole saatavilla.

nordvpn kokemuksia
 • Tarjous: Säästä jopa 60%
 • Kokeile ilmaiseksi 30 päivää
 • Suoratoista lempisisältöäsi
 • Yhdistä yli 60 maahan
 • 6 laitetta samanaikaisesti
 • Rajaton Torrent/P2P-lataus

Suosituin VPN-palvelu, jolla suoratoista lempisisältöäsi ja lataat ilman rajoituksia. 256-bittinen AES -salaus ja ei lokitiedostoja. Toimii Windows, Apple ja Android -laitteissa.

surfshark kokemuksia
 • Tarjous: Säästä jopa 60%
 • Kokeile ilmaiseksi 30 päivää
 • Huippunopea
 • Striimaa ympäri maailmaa
 • Yhdistä 50 maahan
 • Rajoittamaton määrä laitteita samanaikaisesti

Rajoittamattomat laitteet. Ei lokitiedostoja. Surfsharkissa on myös 256-bittinen AES -salaus. Toimii Windows, Apple ja Android -laitteissa.

Pikaohje Netflix USA:n katsomiseen VPN-palvelun avulla

VPN-palveluiden avulla voit helposti kiertää maantieteellisiä rajoituksia ja nauttia Netflix USA:n laajemmasta sisältövalikoimasta. Tässä yksinkertainen nelivaiheinen ohje Netflix USA:n katsomiseen VPN-palvelun, kuten NordVPN:n avulla:

 1. Lataa NordVPN (tai muu VPN-palvelu).
 2. Asenna sovellus laitteellesi (pc, tabletti tai puhelin).
 3. Yhdistä USA -palvelimeen.
 4. Käynnistä Netflix ja aloita katselu!

Noudattamalla näitä helppoja vaiheita pääset nauttimaan monipuolisemmasta ja laajemmasta sisältövalikoimasta Netflix USA:ssa.

Miten katsoa Yhdysvaltain Netflixiä eri laitteilla

Asentamalla VPN-palvelun laitteellesi pääset käsiksi Yhdysvaltain Netflixin sisältöön. Jos olet uusi VPN-palveluiden käyttäjä, tutustu alla oleviin ohjeisiin, jotka opastavat asennusprosessissa eri laitteille.

Tietokoneet (Windows ja Mac):

 1. Lataa ja asenna sopiva VPN-palvelu Windows- tai Mac-tietokoneellesi.
 2. Käynnistä VPN-sovellus ja yhdistä se palvelimeen Yhdysvalloissa.
 3. Siirry Netflixin verkkosivulle ja aloita katselu. Palvelu ohjaa sinut automaattisesti Yhdysvaltain Netflixin sivustolle.

Älypuhelimet (Android ja iOS):

 1. Lataa ja asenna valitsemasi VPN-palvelu Android- tai iOS-laitteeseesi.
 2. Kytke VPN-yhteys päälle ja valitse palvelin Yhdysvalloista.
 3. Avaa Netflix-sovellus ja nauti Yhdysvaltain Netflixin tarjonnasta!

Android TV (esim. Samsung ja LG):

 1. Lataa VPN-sovellus Android TV:n sovelluskaupasta.
 2. Kirjaudu sisään VPN-sovellukseen ja yhdistä Yhdysvalloissa olevaan palvelimeen.
 3. Käynnistä Netflix-sovellus ja katso Amerikan Netflix -ohjelmia

Kaikki VPN-palvelut eivät toimi Netflixin kanssa

Vaikka markkinoilla on monia VPN-palveluita, kaikki eivät ole yhteensopivia Netflixin kanssa. Huonoilla VPN-palveluilla nopeus saattaa olla riittämätön Netflixin suoratoistoon, tai ne on estetty. HD-laatuinen suoratoisto vaatii noin 5 megabitin kaistanleveyden, kun taas 4K Ultra HD tarvitsee noin 25 megabitin yhteyden.

NordVPN on luotettava valinta Netflixin katseluun, sillä sen suuri palvelinmäärä ja hyvät yhteysnopeudet takaavat sujuvan katselukokemuksen. Kokeile palvelua 30 päivää riskittömästi tästä.

Netflix pyrkii aktiivisesti rajoittamaan VPN-palveluiden käyttöä, mutta monet VPN-palvelut ovat jatkuvasti askeleen edellä avaamalla esimerkiksi uusia palvelimia. Tämä johtaa eräänlaiseen kissa ja hiiri -leikkiin, johon kaikilla VPN-palveluilla ei ole resursseja osallistua. On hyvä muistaa, että myös suosittelemallamme NordVPN-palvelulla voi joskus olla ongelmia Yhdysvalloista suoratoistettaessa. Nämä ongelmat kuitenkin yleensä ratkaistaan nopeasti

Paras VPN-palvelu Netflix USA:n katsomiseen

Kun etsit sopivaa VPN-palvelua Netflix USA:n katsomiseen, kannattaa tarkastella erilaisia vaihtoehtoja, kuten NordVPN ja Surfshark. Nämä palvelut tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erinomaisia valintoja suoratoiston parantamiseen ja yksityisyyden suojaamiseen verkossa.

Seuraavassa listassa on tärkeitä ominaisuuksia, joita hyvältä VPN-palvelulta kannattaa odottaa:

 • Nopeat yhteydet
 • Palvelimia monissa maissa
 • Useiden laitteiden samanaikainen käyttö
 • Rahat takaisin -takuu
 • P2P-lataukset mahdollisia

Miksi katsoa ulkomaiden Netflixiä?

Monet ihmettelevät, miksi heidän tulisi katsoa ulkomaiden Netflixiä. Syitä tähän on useita, ja yksi merkittävimmistä on sisältövalikoiman laajuus. Suomi ei ole aina isojen yritysten kärkiprioriteetti, minkä vuoksi monissa muissa maissa on saatavilla laajempi valikoima ohjelmia ja elokuvia. Lisäksi uudet jaksot ja elokuvat tulevat usein katsottaviksi muissa maissa ennen Suomea.

Jos olet innokas sarjojen ja elokuvien katsoja ja haluat nauttia uusimmista julkaisuista heti, VPN-palvelun käyttö on suositeltavaa. Tässä lyhyt lista eduista:

 • Laajempi sisältövalikoima
 • Uudet jaksot ja elokuvat saatavilla nopeammin

Kun käytät eri maiden, kuten Yhdysvaltojen, Netflixiä, on hyvä huomioida, etteivät suomenkieliset tekstitykset ole saatavilla. Kuitenkin englanninkieliset tekstitykset ovat usein käytettävissä, mikä helpottaa katsomista huomattavasti.

Onko Netflix USA:n katsominen laillista?

Suomessa VPN-palveluiden käyttöä ei ole erikseen kielletty, joten sinun ei tarvitse murehtia asiasta tältä osin. Lisäksi olet maksava Netflix-asiakas, joten sinulla pitäisi olla oikeus käyttää palvelua haluamallasi tavalla.

Tietojemme mukaan suurin seuraus, johon saattaisit törmätä, on tilisi mahdollinen sulkeminen Netflixin toimesta. Tämä on kuitenkin erittäin harvinaista. Näin ollen VPN-palvelun käyttö ulkomaiden Netflixin katseluun on melko huoletonta, kunhan muistat, että vastuu mahdollisista käyttöehtojen rikkomuksista on sinulla itselläsi.

Vinkkejä ulkomaiden Netflixin katseluun VPN-palvelun avulla

Ulkomaiden Netflixin katselu onnistuu parhaiten käyttämällä laadukasta VPN-palvelua. Jos kohtaat ongelmia striimauksen kanssa, tässä muutamia vinkkejä, joita voit kokeilla:

 1. Yhdistä toiseen Yhdysvaltain palvelimeen, jos nykyinen ei toimi. Valitse mieluiten mahdollisimman lähellä omaa sijaintiasi oleva palvelin. Esimerkiksi New Yorkin palvelin voi olla hyvä valinta Suomesta katsottaessa.
 2. Ota yhteyttä VPN-palvelun asiakastukeen, jos kohtaat yhdistettävyysongelmia. He voivat auttaa sinua löytämään paremman palvelimen tai antaa muita ohjeita.
 3. Ennen kuin teet päätöksen VPN-palvelun ostamisesta, tarkista sen toimivuus Netflixin kanssa. Monet palvelut tarjoavat ilmaisen kokeilujakson tai rahat takaisin -takuun, joten voit testata palvelua riskittömästi.

Muista, että hyvä VPN-palvelu tarjoaa yleensä nopeat yhteydet, monipuolisen palvelinvalikoiman ja tehokkaan asiakastuen. Näin varmistat sujuvan katselukokemuksen ulkomaiden Netflixin parissa.

Mitä tehdä, jos ulkomaan Netflix ei toimi

Kun käytät VPN-palvelua ulkomaisten Netflix-kirjastojen katseluun, saatat kohdata joitakin haasteita. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ratkaista mahdollisia ongelmia ja nauttia lempiohjelmistasi ja elokuvistasi vaivattomasti.

Välimuistin tyhjentäminen

Jos Netflix tunnistaa edelleen sijaintisi, se voi johtua välimuistissa olevasta datasta.

Tyhjentääksesi selaimen välimuistin tietokoneella, mene Asetuksiin ja poista selaushistoria ja evästeet.

Android-laitteella välimuistin voi tyhjentää menemällä Asetukset > Tallennustila > Laitteen muisti > Välimuistissa olevat tiedot > Poista.

iOS-laitteella välimuistin tyhjentämiseksi saatat joutua poistamaan sovelluksen ja asentamaan sen uudelleen. Safarilla Netflixiä katsoessasi voit tyhjentää välimuistin menemällä Asetukset > Safari > Tyhjennä historia ja poista data.

Palvelimen vaihtaminen

Joskus VPN-palveluiden palvelimet joutuvat Netflixin estolistalle. Jos käyttämäsi palvelin ei toimi, voi olla, että kyseessä on juuri tämä tilanne. Ongelman voi usein korjata yksinkertaisesti yhdistämällä toiseen palvelimeen samassa maassa, joka on yhteensopiva Netflixin kanssa.

Yhteenveto

Netflix USA tarjoaa laajemman valikoiman sarjoja ja elokuvia kuin suomalainen Netflix. Monet suomalaiset käyttäjät haluavatkin katsella sisältöä amerikkalaisesta Netflixistä, ja tähän tarkoitukseen VPN-palvelut ovat erinomainen ratkaisu. Vaikka VPN-palveluiden käyttö ei ole Suomessa laitonta, se voi rikkoa Netflixin käyttöehtoja ja aiheuttaa mahdollisesti ongelmia, kuten tilin sulkemisen.

Käyttäjän kannattaa valita laadukas, maksullinen VPN-palvelu, joka takaa riittävän nopeuden ja luotettavuuden. Jos ongelmia ilmenee, kuten sisällön saavuttamattomuus, voi kokeilla yhdistää toiseen palvelimeen tai ottaa yhteyttä VPN-palvelun asiakastukeen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että VPN-palvelujen avulla on mahdollista nauttia Netflix USA:n tarjonnasta Suomessa, mutta käyttäjän tulee olla tietoinen mahdollisista riskeistä ja suosia laadukkaita palveluntarjoajia.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää ilmaista VPN-palvelua Amerikan Netflixin katsomiseen?

Ei, ilmaiset VPN-palvelut eivät yleensä ole riittävän tehokkaita eivätkä luotettavia ulkomaisten Netflix-kirjastojen katseluun.

Voidaanko tilini sulkea VPN-palvelun käytön takia?

Emme ole kuulleet tilien sulkemisesta VPN-palvelun käytön vuoksi, mutta Netflixin käyttöehtojen rikkominen voisi periaatteessa johtaa myös tilin sulkemiseen.

Onko VPN-palvelun käyttäminen laillista Netflixin kanssa?

VPN-palvelun käyttäminen on laillista, mutta se voi rikkoa Netflixin käyttöehtoja, mikä voi johtaa palvelun toimimattomuuteen tai pahimmillaan käyttäjätilin sulkemiseen.

Kuinka nopean VPN-palvelun tarvitsen Netflixin katseluun?

Kaikki suosittelemamme maksulliset VPN-palvelut ovat riittävän tehokkaita videoiden sujuvaan toistamiseen.

Voiko VPN-palvelun avulla katsoa muita suoratoistopalveluita?

Kyllä, useimmat VPN-palvelut toimivat myös muiden suoratoistopalveluiden, kuten Hulu, HBO Max ja Amazon Prime Videon, kanssa.

Pitääkö minun olla yhdistää VPN-palveluun joka kerta, kun haluan katsoa ulkomaista Netflix-sisältöä?

Kyllä, sinun tulee olla yhteydessä valitsemaasi VPN-palveluun ja yhdistettynä oikeaan maahan, jotta voit katsoa kyseisen maan Netflix-kirjastoa.

Etusivu » Nettivinkit » Netflix USA Suomessa VPN-palvelun avulla