Neteller -nettilompakon suomenkielinen ohje ja kokemuksia

71 kommenttia

Neteller on pitkään toiminut helppokäyttöinen nettilompakko joka tarjoaa laajat maksumahdollisuudet. Palvelu on yksi suosituimmista tarjolla olevista nettilompakoista Skrillin ohella. Rahan tallettaminen ja kotiuttaminen on suomalaisten verkkopankkien avulla todella helppoa ja nopeaa. Kirjoituksen lopusta ja kommenteista voit lukea lisää Neteller kokemuksia.

Neteller-tilin avaaminen

Voit avata NETELLER-tilin helposti ilman sen kummempaa tietoteknistä osaamista. Tilin avaaminen täysin ilmaista. Jatka lukemista niin opit kuinka se tapahtuu.

1. Siirry tästä rekisteröintilomakkeeseen


2. Täytä linkistä aukeava rekisteröintilomake alapuolella näkyvällä tavalla. Lopuksi hyväksy ehdot ja klikkaa ”Open account”.

neteller tilin avaus

Valmista, nyt olet suorittanut rekisteröinnin. Älä kuitenkaan lopeta ohjeen lukemista. Tee vielä loput vaiheet, niin saat varmistettua tilisi ja opit sen käytön.

Neteller-tilin vahvistaminen

Jotta voit käyttää Netellerin kaikkia ominaisuuksia tarvitsee sinun vahvistaa Neteller tilisi omistajuus. Näin he varmistuvat, että juuri sinä käytät heidän palveluaan. Tällä taataan käytön turvallisuus, ja estetään erilaiset väärinkäytökset. Seuraa alla olevia vaiheita niin saat vahvistettua tilisi.

1. Talleta Neteller-tilillesi jonkin verran rahaa (pakollinen vaihe).

Voit tallettaa tilillesi rahaa seuraavilla menetelmillä:

• Pankki- ja luottokortti
• Tilisiirto
• Skrill
• Bitcoin
• Rapid Transfer
• Paysafecard
• Fast Bank Transfer

neteller vahvistus 1

Tilin vahvistusprosessi koostuu neljästä vaiheesta, seuraavaksi käydään vaiheet läpi.

neteller vahvistus 2


2. Keksi kolme omaa turvakysymystä, joihin (mielellään) vain sinä tiedät vastaukset. Esimerkiksi: mikä on lempiruokani, mikä on isäni toinen nimi ja niin edelleen. Kirjoita omat kysymyksesi ja vastauksesi ylös. Älä säilytä niitä tietokoneella.

neteller vahvistus 3


3. Syötä passinumerosi automaattista vahvistusta varten. Jos passinumerolla vahvistaminen ei onnistu, voit ottaa tarvittavat kuvat dokumenteistasi webkameralla tai Netellerin puhelinsovelluksella. Joissain tapauksissa sinuin pitää tehdä molemmat.

neteller vahvistus 4

Jos käytät webkameraa vahvistamiseen, katso seuraava kuva. Muista katsoa, että kuvasta tulee selkeä. Henkilöllisyystodistuksen tulee näkyä kokonaan, eikä siinä saa olla heijastuksia.

neteller vahvistus 5


6. Ota tarvittaessa webkameralla tai Neteller-sovelluksella vielä selfie. Vahvistuprosessi ilmoittaa, jos tämä on tarpeellista. Tarkista, että kuvassa näkyy henkilöllisyystodistuksesi, sekä kasvosi selkeästi.

neteller vahvistus 6


7. Viimeinen vaihe on vahvistaa sijaintisi. Näin estät mm. tilisi väärinkäytön ulkomailta. Joskus tätä ei tarvita ja voit hypätä suoraan tämän vaiheen yli.

neteller vahvistus 7


8. Jos sinun tarvitsee vahvistaa sijainti voit tehdä sen kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on hyödyntää selaimen paikannustietoja. Sinun tulee yleensä antaa selaimelle lupa tähän.

neteller vahvistus 8


9. Jos vahvistus sijaintitiedolla ei toimi, voit ottaa kuvan esimerkiksi laskusta. Lasku tulee näkyä kuvassa kokonaan. Sen lisäksi laskun tulee olla sinun nimissäsi ja siinä täytyy olla osoitteesi. Muista, että lasku saa olla enintään 3kk vanha.

neteller vahvistus 9

Valmista tuli. Onneksi vahvistusprosessi tarvitsee tehdä vain kerran! Satunnaisesti Neteller saattaa pyytää sinulta vielä lisäkuvaa kasvoistasi. Tämä johtuu yleensä siitä, että alkuperäinen kuva oli esimerkiksi sumea tai muuten epäselvä.


Neteller kokemuksia

Käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Maksun tekeminen on helppoa ja tapahtuu välittömästi. Et joudu kirjautumaan verkkopankkiin erikseen jokaista maksua tehdessä. Myös rahansiirrot muista palveluista ovat nopeita. Voit saada rahat käytettäviksi parhaimmillaan alle tunnissa. Verrattuna normaaliin pankkisiirtoon, joka voi kestää useita päiviä. Sen lisäksi saat siirroista etuja, joista jäisit muuten paitsi.

Neteller on siis varsin kätevä työkalu, jolla hoidat toistuvat rahasiirrot helpommin. Sen lisäksi Neteller on laajasti tuettu eri sivustojen keskuudessa, joten sillä on turvallista maksaa. Näin vältyt myös syöttämästä korttitietojasi useaan eri paikkaan. Netelleriltä voi saada myös maksukortin, siitä lisää Netellerin omilla sivuilla. Voit avata Neteller-tilin ilmaiseksi tästä.

Jos sinulla ei vielä ole omaa Neteller-nettilompakkoa. Voit avata tilin täysin ilmaiseksi. Heräsiko kysymyksiä? Tai haluatko jakaa Neteller kokemuksia? Voit lisäillä mielipiteesi alla oleviin kommentteihin. Älä säikähdä jos vastauksessa kestää hetki, sillä viestit tarkistetaan manuaalisesti roskapostin varalta.


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Neteller -nettilompakon suomenkielinen ohje ja kokemuksia" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)
rahalaitos

71 kommenttia artikkeliin ”Neteller -nettilompakon suomenkielinen ohje ja kokemuksia”

  • Kirjaudu sisään Netelleriin ja klikkaa vasemmalta ”Money out”.

   Syötä kenttään haluamasi summa, hyväksy ehdot ja klikkaa ”Review details”. Hyväksy sitten siirto.

   Edellyttää tietysti, että olet lisännyt pankkitilisi Netelleriin.

   Vastaa
 1. Tein nostopyynnön Netelket tililleni Tili ilmoitti varoja olevan 580 euroa ja tein noston tälle summalle. Sivulle tuli heti ilmoitus, että nosto ei ole tasapainossa ja nostoon tarvitaan vielä 18 euroa. Yritin tallettaa 25 euroa, mutta kortin numetoni ei kelvannut. Nyt en tiedä miten saan rahat nostettua, mistään en löytänyt mahdollisuutta muuttaa nostosummaa.

  Vastaa
  • Hei, muista vähentää tuosta nostosummasta nostokulut. Eli koita nostaa vähän pienempi summa esimerkiksi 560€. Onnistuiko?

   Vastaa
   • Sen olisinkin tehnyt, mutta en löydä mistään kohtaa, jossa voisin muuttaa nostosummaa pienemmäksi

   • Kokeile seuraavaa:
    1. Kirjaudu Netelleriin
    2. Klikkaa ”Money Out”
    3. Syötä ensimmäiseen kenttään haluamasi nostosumma
    4. Klikkaa ruksi kenttään: ”I agree to allow NETELLER to transfer funds to this bank account.”
    5. Klikkaa ”Review details”
    6. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja klikkaa sitten vielä ”Withdraw now”. Se viimeistelee noston.

    Onnistuitko?

   • Hei, ei onnistu, koska näyttöön tulee heti kun painan Money out ilmoitus: you must have balance of least 18€… ja linkki Add money. Mihinkään en pääse siitä eteenpäin, muuta kuin varojen lisäämiseen – ja korttini numeroa ei hyväksytty, kun yritin sitäkin. Aika toivottoman tuntuista.

   • Ja sinulla lukee siinä Neteller -logon alla ”Available balance” tuo 580,00€? Eli käytettävää saldoa tuon verran?

   • Hei, ei lue enää 580, koska olen tehnyt nostopynnön tuolle summalle ja se näkyy Money out kohdassa – 580 ja alla lukee Pendiing. Tuo summa 580 oli available balance kohdassa ja sen siirsin tililleni maksuun. Mutta kuitenkin näyttöön tulee myös Money Out kohdassa näkyviin tuo ilmoitus .you must have balance of least 18 €…add money. En ymmärrä mitä voin tehdä, että saan rahani nostettua. Toivoisin kovasti apua.

   • Selvä, nyt ymmärrän mistä on kysymys!

    Rahasi on siis jo maksussa, siksi et voi tehdä nyt uutta pyyntöä. Eli nyt odotat vain rauhassa. Siirrossa kestää yleensä 3-5 arkipäivää.

    Toivottavasti tästä oli apua sinulle.

 2. Miten voi siirtää rahat netelleristä omalle pankkitilille? Nyt rahaa on netellerissä 17 euroa ja kun painaa withdraw painiketta niin neteller kertoo että ei ole tarpeeksi rahaa siirtämiseen. Mikä on minimisumma rahan siirtämiseen netelleristä omalle pankkitilille?

  Vastaa
  • Hei, tarkistin asian ja pienin mahdollinen summa, jonka Netelleristä voi siirtää tilille on 18€. Toivottavasti tästä oli apua.

   Vastaa
   • Kuinka paljon menee kuluja tuon 18 euron siirtämiseen omalle pankkitilille?
    Onko joku sakotuskäytäntö jos tiliä ei käytä?

   • Hei, siirtokuluja menee muistaakseni 7,5€, joten noin pientä summaa ei sieltä välttämättä pois kannata ottaa.

    Tietääkseni ei ole mitään sakotuskäytäntöä, joten itse jättäisin rahat odottamaan Netelleriin.

  • Hei, voitot eivät voi mennä itsestään Netelleriin, ellet ole niitä sinne valinnut siirrettäväksi. Onko sinulla Neteller-tiliä?

   Suosittelen ottamaan yhteyttä kyseiseen casinoon ja pyytämään sieltä lisätietoja asiasta.

   Vastaa
 3. Hei, mistä löydän Netellerin puhelinnumeron ongelmien varalta? Tai supportin sähköpostiosoitteen? Lisäksi pitääkö minun ilmoittaa Netellerille jos olen lähdössä Yhdysvaltoihin että sieltä tulee hotellilta suurehko katevaraus?

  Vastaa
  • Hei, Netellerin yhteystiedot ovat tosiaan aika piilossa. He haluavat sinun lukevan ensin ”usein kysytyt kysymykset”, jottei asiakaspalvelu ruuhkautuisi tavallisista kysymyksistä.

   Löydät yhteystiedot tältä sivulta. Katso kirjoituksen alareunaa. Siinä on ylä- ja alapeukku. Niiden oikealla puolella on napit ”Call Us” ja ”E-Mail”. Hätätapauksessa kannattaa soittaa, koska asiakaspalvelu on todella hidas.

   Ja tietääkseni ei tarvitse ilmoittaa isosta katevarauksesta, kunhan maksurajat riittävät. Kannattaa vahvistaa tili niin saa korkeammat maksurajat. Ja reissuun ottaisin varmuudeksi myös tavallisen luottokortin (esim. Bank Norwegian), jos Neteller ei toimikaan.

   Vastaa

Jätä kommentti