Neteller kokemuksia ja Suomi-ohje

Neteller on helppokäyttöinen nettilompakko, joka tarjoaa monipuoliset maksuvaihtoehdot. Se on yksi suosituimmista nettilompakoista, rinnallaan esimerkiksi Skrill. Suomalaisille rahan tallettaminen ja kotiuttaminen onnistuu vaivattomasti verkkopankkien kautta. Tässä kirjoituksessa käsitellään tilin avaamista, käyttöä ja käyttäjien Neteller kokemuksia.

neteller
 • Helppokäyttöinen
 • Prepaid Mastercard
 • Siirrä rahaa nopeasti

Neteller on helppokäyttöinen ja suosittu nettilompakko, joka tarjoaa laajan valikoiman maksutapoja. Sen avulla käyttäjät voivat tallettaa ja kotiuttaa varoja nopeasti ja turvallisesti eri verkkopalveluissa.

Neteller-tilin avaaminen

neteller suomi

Seuraavassa ohjeet Neteller-tilin avaamiseen helposti ja nopeasti:

 1. Siirry Netellerin verkkosivustolle ja valitse ”Register”.
 2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja luo turvallinen salasana.
 3. Täytä vaaditut henkilökohtaiset tiedot, esimerkiksi nimi ja kotiosoite.
 4. Määritä asuinmaasi sekä haluamasi valuutta.
 5. Syötä tarkat osoitetietosi.
 6. Ilmoita puhelinnumerosi ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

Kun olet suorittanut edellä mainitut vaiheet, Neteller-tilisi on perustettu ja valmiina käytettäväksi. Onnea uuden Neteller-tilisi luomisesta!

Neteller kokemuksia

Netellerin käyttö on erittäin yksinkertaista ja vaivatonta. Maksujen tekeminen on helppoa ja tapahtuu reaaliaikaisesti, ilman että sinun tarvitsee kirjautua verkkopankkiin joka kerta erikseen. Myös rahansiirrot muihin palveluihin ovat nopeita, ja parhaimmillaan varat ovat käytettävissäsi alle tunnissa – huomattavasti nopeammin kuin perinteiset pankkisiirrot, jotka voivat kestää useita päiviä. Lisäksi Netellerin avulla saat hyödynnettyä erilaisia etuja.

Neteller onkin erittäin kätevä työkalu, jonka avulla voit hoitaa toistuvat rahansiirrot helposti ja vaivattomasti. Palvelu on laajasti tuettu monilla eri sivustoilla, joten maksaminen Netellerin kautta on turvallista ja luotettavaa. Tämä myös vähentää tarvetta syöttää korttitietojasi useisiin eri palveluihin. Neteller tarjoaa lisäksi mahdollisuuden hankkia maksukortin, joka toimii erinomaisena maksuvälineenä sekä kaupoissa että verkkosivustoilla.

Neteller-tilin vahvistaminen

Jotta voit käyttää Netellerin kaikkia ominaisuuksia, sinun tulee vahvistaa tilisi omistajuus. Näin Neteller varmistuu siitä, että juuri sinä käytät heidän palveluaan, mikä takaa turvallisen käytön ja ehkäisee erilaisia väärinkäytöksiä. Seuraa alla olevia vaiheita tilisi vahvistamiseksi:

 1. Kirjaudu sisään Neteller-tilillesi.
 2. Siirry Settings > Verification
 3. Aloita tilin vahvistaminen.

Tilin vahvistamiseen tarvitset passin, henkilökortin tai ajokortin sekä alle kolme kuukautta vanhan tositteen, josta ilmenee osoitteesi. Kun olet lähettänyt tarvittavat dokumentit, tilisi voidaan vahvistaa. Yleensä se tapahtuu 1-2 arkipäivässä.

Rahan talletus ja nostaminen Neteller-tililtä

Tallettaminen Neteller-tilille onnistuu helposti ja nopeasti. Voit valita monista eri talletustavoista parhaiten itsellesi sopivan vaihtoehdon. Emme ole lisänneet tähän hintatietoja, koska ne muuttuvat niin usein. Tarkista ajantasaiset tiedot Netellerin verkkosivuilta.

Talletustavat:

 • Trustly: ilmainen ja reaaliaikainen
 • Luotto- tai debit-kortti: reaaliaikainen
 • Paysafecard: reaaliaikainen
 • Rapid: reaaliaikainen
 • Pankkisiirto: kestää jopa 5 päivää
 • Sofort: reaaliaikainen
 • Euteller: reaaliaikainen

Rahan nostaminen Neteller-tililtä on helppoa, mutta muista tarkistaa hinnasto. Nostaminen voi olla yllättävän kallista, joten ei kannata tehdä turhia nostoja.

Nostotavat:

 • Neteller Mastercard
 • Pankkisiirto
 • Luotto- tai debit-kortti
 • Virtuaalivaluutat

Neteller Prepaid Mastercard -maksukortti

Neteller Mastercard on monipuolinen luottokortti, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia ja nostaa rahaa kätevästi ympäri maailmaa. Kortti on yhteydessä Neteller-tiliisi, joten kortilla ei voi tehdä ostoksia velaksi, vaan se toimii kuten debit-kortti. Korttia voi käyttää turvallisesti ja joustavasti missä tahansa Mastercardia hyväksyvässä liikkeessä tai pankkiautomaatilla.

Neteller Mastercardin käyttö ei ole vain nopeaa ja helppoa, vaan se myös tarjoaa monia etuja käyttäjilleen. Kortilla tehdyistä ostoksista saatat saada pisteitä tai muita etuja, ja sen hallinta onnistuu vaivattomasti Netellerin verkkosivujen tai mobiilisovelluksen kautta.

Kun hankit Neteller Mastercardin, voit nauttia turvallisesta maksamisesta sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä. Voit myös liittää kortin Google Payhin ja Apple Payhin, mikä tekee mobiilimaksamisesta entistä helpompaa.

Hankkiaksesi Neteller Mastercardin, sinun tulee ensin avata Neteller-tili, mikäli sinulla ei vielä ole sellaista. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa Netellerin verkkosivuilla. Kun olet avannut tilin, voit hakea korttia tilisi kautta ja saada sen käyttöösi lyhyen ajan kuluessa.

Neteller hinnasto

Neteller-palvelun hinnasto sisältää tiedot erilaisten rahansiirtojen, kortin käytön ja muiden palveluiden kustannuksista. Koska hinnasto muuttuu usein, emme julkaise hinnastoa täällä. Sen sijaan kannattaa tarkistaa voimassa oleva hinnasto suoraan Netellerin omilta verkkosivuilta.

Hinnastosta löydät tietoa muun muassa rahansiirtojen kuluista, kortin käyttömaksuista sekä mahdollisista muista palvelumaksuista. Neteller pyrkii tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat, mutta on tärkeää, että jokainen käyttäjä tarkistaa aina ajantasaiset tiedot ennen palvelun käyttöä.

Yhteenveto

Neteller on suosittu ja helppokäyttöinen nettilompakko, joka tarjoaa laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja. Palvelu on erityisen käyttäjäystävällinen ja tarjoaa nopeita rahansiirtoja sekä talletus- ja nostovaihtoehtoja. Netellerin käyttäjät voivat hyödyntää myös Net+ Prepaid Mastercard -korttia, joka on kätevä maksuväline kaupoissa ja verkossa. Tarkista aina Netellerin hinnasto heidän verkkosivuiltaan ennen käyttöä. Kokonaisuudessaan Neteller on luotettava ja joustava vaihtoehto rahansiirtoihin verkossa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Neteller turvallinen maksuväline?

Kyllä, Neteller on erittäin turvallinen maksuväline, joka käyttää korkeatasoista salaustekniikkaa suojatakseen käyttäjien tietoja ja rahansiirtoja.

Voinko käyttää Netelleriä kansainvälisiin rahansiirtoihin?

Kyllä, Netellerin avulla voit tehdä kansainvälisiä rahansiirtoja helposti ja nopeasti, ja palvelu tukee useita eri valuuttoja.

Onko Netellerin käyttöönotto helppoa?

Kyllä, Neteller-tilin avaaminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä heidän verkkosivuillaan ja seurata annettuja ohjeita tilin avaamiseksi ja vahvistamiseksi.

Etusivu » Talous » Neteller kokemuksia ja Suomi-ohje