Neteller nettilompakon Suomenkielinen ohje

14

Neteller on pitkään toiminut helppokäyttöinen nettilompakko joka tarjoaa laajat maksumahdollisuudet. Palvelu on yksi suosituimmista tarjolla olevista nettilompakoista ja käyttäjiä on kymmeniä miljoonia. Rahan tallettaminen ja kotiuttaminen on Suomalaisten verkkopankkien avulla todella helppoa ja nopeaa. Kommenteista voit lukea Neteller kokemuksia.

neteller suomi
Avaa ilmainen Neteller tili

Neteller kokemuksia

Käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Maksun tekeminen on helppoa ja tapahtuu välittömästi. Et joudu kirjautumaan verkkopankkiin erikseen jokaista maksua tehdessä. Myös rahansiirrot muista palveluista ovat nopeita, voit saada rahat käytettäviksi tunneissa. Normaali pankkisiirto voi kestää päiviä. Saat siirroistasi myös etuja, joista jäisit muuten paitsi.

Netelleriä tukee useat sivustot, ja sen kanssa onkin turvallista aina maksaa, jos ei halua syöttää palveluihin esimerkiksi korttitietojansa.

Tilin avaus ja käyttö

Voit avata NETELLER tilin helposti ilman sen kummempaa tietoteknistä osaamista. Jatka lukemista niin opit kuinka se tapahtuu.

Siirry Rekisteröintilomakkeeseen

 • Täytä linkistä aukeava rekisteröintilomake alapuolella näkyvällä tavalla.
   
  neteller vaihe1 /></p><p>Nyt olet suorittanut rekisteröinnin. Ohjeen loppuosassa kerrotaan kuinka käytät Netellerin eri ominaisuuksia ja täydennät rekisteröintiä. Seuraa Neteller sivun vaiheita, jos ne ovat erilaiset kun tällä sivulla esitetyt. Muista laittaa mahdolliset turvakysymykset ja niiden vastaukset ylös.</p><p><img src=

  Tällä sivulla on tilisi tunnusnumerot, laita molemmat turvalliseen paikkaan muistiin. Paina tämän jälkeen ”View my account” eli katso tiliäsi.


  neteller vaihe 4

  Etusivulla paina kohtaa ”Add a bank account”.


  neteller vaihe 5

  Täytä kuvan mukaisesti.


  neteller vaihe 6

  Tarkista, että tiedot ovat oikein ja paina ”Confirm”.


  neteller vaihe 7

  Tilisi varmistetaan niin, että Neteller tallettaa tilillesi pienen summan. Talletus summa saapuu tilillesi viiden arkipäivän sisällä. Summa on sattumanvarainen ja summan tarkka lukumäärä syötetään Neteller:iin jolloin he varmistuvat, että omistat kyseisen tilin. Paina ruksia.


  neteller vaihe 8

  Jatka tästä kohdasta kun olet saanut tähän nettikukkaroon tallettaman summan. Paina ”Verify your micro deposit”.


  neteller vaihe 9

  Syötä tämän pienen talletussumman desimaalit ruutuun ja paina ”Continue”.


  neteller vaihe 10

  Paina vasemmalla olevasta palkista ”Money in”. Voit tallettaa millä tahansa menetelmällä, mutta suosittelen Eutelleria ja Trustlya, koska ne ovat nopeimpia tapoja. Ilmaiseksi voit tallettaa muutamassa pankkipäivässä käyttäen ”International Bank Transfer” tai ”Local Bank Deposit” vaihtoehtoja. Sivulta löydät myös Neteller kotiutus toiminnon klikkaamalla ”Money out”.

  Netelleriltä saa virtuaalisen maksukortin, jolla voit maksaa myös verkkokaupoissa. Nettilompakon avaaminen on täysin ilmaista ja turvallista.

  Avaa Neteller-tili ilmaiseksi

  Heräsiko kysymyksiä? Tai haluatko jakaa Neteller kokemuksia? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.)

 • 14 kommenttia

   • Opastaja

    Katso pankkitilillesi ja etsi sieltä pieni talletus, jonka Netellerin olisi pitänyt tehdä tilillesi. Siinä voi kestää jopa viikko.

  1. Hei, onko tilin avaamisen yhteydessä ladattava kuva web kameralla esim. ajokortista? Hieman epäilyttää ladata henkilötodistuksia nettiin..

   • Opastaja

    Nettilompakkoja käyttäessa joskus käyttäjiltä vaaditaan lisävahvistusta. Tähän voi kuulua kuva ajokortista ja kuva jostain laskusta (jossa näkyy osoitteesi).

    Tästä ei kannata kuitenkaan huolestua, koska se tehdään vain sinun omaksi parhaaksesi. Näin vältetään huijauksia ja tilien väärinkäytöksiä.

    Esimerkki: Käyt pankissa, työntekijä näkee sinut ja pyytää henkilöllisyystodistustasi. Näin hänkin varmistaa, että on tekemisissä oikean henkilön kanssa.

   • Opastaja

    Hei!
    Et voi suoraan siirtää omasta Netelleristäsi kaverin pankkitilille, mutta voit pyytää kaveriasi avaamaan Neteller tilin ja siirtää ne sinne. Sieltä sitten kaverisi voi kotiuttaa rahat omalle pankkitililleen.

    Nykyään voi siirtää rahaa myös Neteller ja Skrill tilien välillä, jos sellainen löytyy. Siinä on tosin pieni lisäkulu.

  Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista