Neteller -nettilompakon suomenkielinen ohje ja kokemuksia

Neteller on pitkään toiminut helppokäyttöinen nettilompakko joka tarjoaa laajat maksumahdollisuudet. Palvelu on yksi suosituimmista tarjolla olevista nettilompakoista Skrillin ohella. Rahan tallettaminen ja kotiuttaminen on suomalaisten verkkopankkien avulla todella helppoa ja nopeaa. Kirjoituksen lopusta ja kommenteista voit lukea lisää Neteller kokemuksia.

Neteller-tilin avaaminen

Voit avata NETELLER-tilin helposti ilman sen kummempaa tietoteknistä osaamista. Tilin avaaminen täysin ilmaista. Jatka lukemista niin opit kuinka se tapahtuu.

1. Siirry tästä rekisteröintilomakkeeseen


2. Täytä linkistä aukeava rekisteröintilomake alapuolella näkyvällä tavalla. Lopuksi hyväksy ehdot ja klikkaa ”Open account”.

neteller tilin avaus

Valmista, nyt olet suorittanut rekisteröinnin. Älä kuitenkaan lopeta ohjeen lukemista. Tee vielä loput vaiheet, niin saat varmistettua tilisi ja opit sen käytön.

Neteller-tilin vahvistaminen

Jotta voit käyttää Netellerin kaikkia ominaisuuksia tarvitsee sinun vahvistaa Neteller tilisi omistajuus. Näin he varmistuvat, että juuri sinä käytät heidän palveluaan. Tällä taataan käytön turvallisuus, ja estetään erilaiset väärinkäytökset. Seuraa alla olevia vaiheita niin saat vahvistettua tilisi.

1. Talleta Neteller-tilillesi jonkin verran rahaa (pakollinen vaihe).

Voit tallettaa tilillesi rahaa seuraavilla menetelmillä:

• Pankki- ja luottokortti
• Tilisiirto
• Skrill
• Bitcoin
• Rapid Transfer
• Paysafecard
• Fast Bank Transfer

neteller vahvistus 1

Tilin vahvistusprosessi koostuu neljästä vaiheesta, seuraavaksi käydään vaiheet läpi.

neteller vahvistus 2


2. Keksi kolme omaa turvakysymystä, joihin (mielellään) vain sinä tiedät vastaukset. Esimerkiksi: mikä on lempiruokani, mikä on isäni toinen nimi ja niin edelleen. Kirjoita omat kysymyksesi ja vastauksesi ylös. Älä säilytä niitä tietokoneella.

neteller vahvistus 3


3. Syötä passinumerosi automaattista vahvistusta varten. Jos passinumerolla vahvistaminen ei onnistu, voit ottaa tarvittavat kuvat dokumenteistasi webkameralla tai Netellerin puhelinsovelluksella. Joissain tapauksissa sinuin pitää tehdä molemmat.

neteller vahvistus 4

Jos käytät webkameraa vahvistamiseen, katso seuraava kuva. Muista katsoa, että kuvasta tulee selkeä. Henkilöllisyystodistuksen tulee näkyä kokonaan, eikä siinä saa olla heijastuksia.

neteller vahvistus 5


6. Ota tarvittaessa webkameralla tai Neteller-sovelluksella vielä selfie. Vahvistuprosessi ilmoittaa, jos tämä on tarpeellista. Tarkista, että kuvassa näkyy henkilöllisyystodistuksesi, sekä kasvosi selkeästi.

neteller vahvistus 6


7. Viimeinen vaihe on vahvistaa sijaintisi. Näin estät mm. tilisi väärinkäytön ulkomailta. Joskus tätä ei tarvita ja voit hypätä suoraan tämän vaiheen yli.

neteller vahvistus 7


8. Jos sinun tarvitsee vahvistaa sijainti voit tehdä sen kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on hyödyntää selaimen paikannustietoja. Sinun tulee yleensä antaa selaimelle lupa tähän.

neteller vahvistus 8


9. Jos vahvistus sijaintitiedolla ei toimi, voit ottaa kuvan esimerkiksi laskusta. Lasku tulee näkyä kuvassa kokonaan. Sen lisäksi laskun tulee olla sinun nimissäsi ja siinä täytyy olla osoitteesi. Muista, että lasku saa olla enintään 3kk vanha.

neteller vahvistus 9

Valmista tuli. Onneksi vahvistusprosessi tarvitsee tehdä vain kerran! Satunnaisesti Neteller saattaa pyytää sinulta vielä lisäkuvaa kasvoistasi. Tämä johtuu yleensä siitä, että alkuperäinen kuva oli esimerkiksi sumea tai muuten epäselvä.


Neteller kokemuksia

Käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Maksun tekeminen on helppoa ja tapahtuu välittömästi. Et joudu kirjautumaan verkkopankkiin erikseen jokaista maksua tehdessä. Myös rahansiirrot muista palveluista ovat nopeita. Voit saada rahat käytettäviksi parhaimmillaan alle tunnissa. Verrattuna normaaliin pankkisiirtoon, joka voi kestää useita päiviä. Sen lisäksi saat siirroista etuja, joista jäisit muuten paitsi.

Neteller on siis varsin kätevä työkalu, jolla hoidat toistuvat rahasiirrot helpommin. Sen lisäksi Neteller on laajasti tuettu eri sivustojen keskuudessa, joten sillä on turvallista maksaa. Näin vältyt myös syöttämästä korttitietojasi useaan eri paikkaan. Netelleriltä voi saada myös maksukortin, siitä lisää Netellerin omilla sivuilla. Voit avata Neteller-tilin ilmaiseksi tästä.

Jos sinulla ei vielä ole omaa Neteller-nettilompakkoa. Voit avata tilin täysin ilmaiseksi. Heräsiko kysymyksiä? Tai haluatko jakaa Neteller kokemuksia? Voit lisäillä mielipiteesi alla oleviin kommentteihin. Älä säikähdä jos vastauksessa kestää hetki, sillä viestit tarkistetaan manuaalisesti roskapostin varalta.

67 kommenttia artikkeliin ”Neteller -nettilompakon suomenkielinen ohje ja kokemuksia”

 1. Netellerin tililtä en ole saanut kotiutettua rahaa, kun en ymmärrä mikä on mikro summa. Olen yrittänyt kolmesti ja useampia yrityksiä ei voi tehdä, sen tekeminen on estetty.

 2. Moi! Olen yrittänyt siirtää rahaa pankkitlilleni, mutta näppäilin mikrotalletuksen kolme kertaa väärin. Nyt en pääse eteenpäin. Mitä pitää tehdä ja mikä on mikrotalletus?

  • Hei,
   mikrotalletus on pieni talletus, jonka Neteller tekee tilillesi. Katso tilitapahtumat verkkopankistasi läpi. Mikrotalletus on suurudeltaan yleensä alle 1€, esimerkiksi 0,24. Syötä kaksi viimeistä desimaalia (tässä tapauksessa 24) vahvistaaksesi tilisi.

   Jos et saa vahvistusta tehtyä, seuraa tätä linkkiä kelaa alareunaan ja klikkaa EMAIL nappia. Sieltä saat lähetettyä viestin tukeen.

  • Kirjaudu sisään Netelleriin ja klikkaa vasemmalta ”Money out”.

   Syötä kenttään haluamasi summa, hyväksy ehdot ja klikkaa ”Review details”. Hyväksy sitten siirto.

   Edellyttää tietysti, että olet lisännyt pankkitilisi Netelleriin.

 3. Tein nostopyynnön Netelket tililleni Tili ilmoitti varoja olevan 580 euroa ja tein noston tälle summalle. Sivulle tuli heti ilmoitus, että nosto ei ole tasapainossa ja nostoon tarvitaan vielä 18 euroa. Yritin tallettaa 25 euroa, mutta kortin numetoni ei kelvannut. Nyt en tiedä miten saan rahat nostettua, mistään en löytänyt mahdollisuutta muuttaa nostosummaa.

  • Hei, muista vähentää tuosta nostosummasta nostokulut. Eli koita nostaa vähän pienempi summa esimerkiksi 560€. Onnistuiko?

   • Sen olisinkin tehnyt, mutta en löydä mistään kohtaa, jossa voisin muuttaa nostosummaa pienemmäksi

   • Kokeile seuraavaa:
    1. Kirjaudu Netelleriin
    2. Klikkaa ”Money Out”
    3. Syötä ensimmäiseen kenttään haluamasi nostosumma
    4. Klikkaa ruksi kenttään: ”I agree to allow NETELLER to transfer funds to this bank account.”
    5. Klikkaa ”Review details”
    6. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja klikkaa sitten vielä ”Withdraw now”. Se viimeistelee noston.

    Onnistuitko?

   • Hei, ei onnistu, koska näyttöön tulee heti kun painan Money out ilmoitus: you must have balance of least 18€… ja linkki Add money. Mihinkään en pääse siitä eteenpäin, muuta kuin varojen lisäämiseen – ja korttini numeroa ei hyväksytty, kun yritin sitäkin. Aika toivottoman tuntuista.

   • Ja sinulla lukee siinä Neteller -logon alla ”Available balance” tuo 580,00€? Eli käytettävää saldoa tuon verran?

   • Hei, ei lue enää 580, koska olen tehnyt nostopynnön tuolle summalle ja se näkyy Money out kohdassa – 580 ja alla lukee Pendiing. Tuo summa 580 oli available balance kohdassa ja sen siirsin tililleni maksuun. Mutta kuitenkin näyttöön tulee myös Money Out kohdassa näkyviin tuo ilmoitus .you must have balance of least 18 €…add money. En ymmärrä mitä voin tehdä, että saan rahani nostettua. Toivoisin kovasti apua.

   • Selvä, nyt ymmärrän mistä on kysymys!

    Rahasi on siis jo maksussa, siksi et voi tehdä nyt uutta pyyntöä. Eli nyt odotat vain rauhassa. Siirrossa kestää yleensä 3-5 arkipäivää.

    Toivottavasti tästä oli apua sinulle.

 4. Miten voi siirtää rahat netelleristä omalle pankkitilille? Nyt rahaa on netellerissä 17 euroa ja kun painaa withdraw painiketta niin neteller kertoo että ei ole tarpeeksi rahaa siirtämiseen. Mikä on minimisumma rahan siirtämiseen netelleristä omalle pankkitilille?

  • Hei, tarkistin asian ja pienin mahdollinen summa, jonka Netelleristä voi siirtää tilille on 18€. Toivottavasti tästä oli apua.

   • Kuinka paljon menee kuluja tuon 18 euron siirtämiseen omalle pankkitilille?
    Onko joku sakotuskäytäntö jos tiliä ei käytä?

   • Hei, siirtokuluja menee muistaakseni 7,5€, joten noin pientä summaa ei sieltä välttämättä pois kannata ottaa.

    Tietääkseni ei ole mitään sakotuskäytäntöä, joten itse jättäisin rahat odottamaan Netelleriin.

  • Hei, voitot eivät voi mennä itsestään Netelleriin, ellet ole niitä sinne valinnut siirrettäväksi. Onko sinulla Neteller-tiliä?

   Suosittelen ottamaan yhteyttä kyseiseen casinoon ja pyytämään sieltä lisätietoja asiasta.

 5. Hei, mistä löydän Netellerin puhelinnumeron ongelmien varalta? Tai supportin sähköpostiosoitteen? Lisäksi pitääkö minun ilmoittaa Netellerille jos olen lähdössä Yhdysvaltoihin että sieltä tulee hotellilta suurehko katevaraus?

  • Hei, Netellerin yhteystiedot ovat tosiaan aika piilossa. He haluavat sinun lukevan ensin ”usein kysytyt kysymykset”, jottei asiakaspalvelu ruuhkautuisi tavallisista kysymyksistä.

   Löydät yhteystiedot tältä sivulta. Katso kirjoituksen alareunaa. Siinä on ylä- ja alapeukku. Niiden oikealla puolella on napit ”Call Us” ja ”E-Mail”. Hätätapauksessa kannattaa soittaa, koska asiakaspalvelu on todella hidas.

   Ja tietääkseni ei tarvitse ilmoittaa isosta katevarauksesta, kunhan maksurajat riittävät. Kannattaa vahvistaa tili niin saa korkeammat maksurajat. Ja reissuun ottaisin varmuudeksi myös tavallisen luottokortin (esim. Bank Norwegian), jos Neteller ei toimikaan.

 6. Enpä olisi avannut tiliä Netelleriin, jos olisin tiennyt, että se on niin monimutkaista.
  Neteller tililläni on rahaa, mutta en vain saa siirrettyä sitä pelitilille, enkä myöskään omalle pankkitililleni.
  Kestää siis viikon, että tekevät jonkin pienen siirron tililleni… jaahas, ja mistäs sen sieltä löydän?
  Saankohan koskaan sitä kahtakymppistä siirrettyä takaisin? Onneksi ei ole isompi summa kyseessä, kun näyttää olevan täyttä huijausta koko skeida.

  • Hei,
   harmi kuulla ettet ole onnistunut Netelle -tiliä avaamaan onnistuneesti.

   En ole ihan varma mitä tarkoitat pienellä siirrolla tilillesi?

   Jos kyseessä on vahvistukseen liittyvä juttu, katso pankkitilisi tapahtumia. Siellä pitäisi olla Netellerin tekemä maksutapahtuma. Klikkaa sitä maksutapahtumaa, niin löydät sieltä viestikentästä sen koodin.

   Toki saat rahasi pois Netelleristä, kun tilin luonti ja asetukset ovat kunnossa. Kyseessä ei siis ole mikään huijarifirma vaan ihan suuri kansainvälinen yritys.

   • Tili oli kaiken puolin loppuun asti fixattu, mutta eilen sainkin kuulla, että Neteller ei toimi suomessa??? 😀 tämäpä se uutinen sitten olikin ja tämän vastauksen sain eräästä pelipaikasta. No, onneksi sain siirrettyä sen kakskymppisen pankkitililleni takaisin, josta tosin perittiin huimat 7.50€ !!!

    ”En ole ihan varma mitä tarkoitat pienellä siirrolla tilillesi?”
    Tämä tarkoittaa sitä, että kun haluat siirtää Neteller tililstäsi omalle pankkitilille rahaa, niin tili varmistetaan sillä, että tuo surullisen kuuluisa Neteller laittaa jonkin mikrosumman tililleni, joka minun täytyi syöttää sille varattuun kenttään Netellerissä, jonka jälkeen oma pankkitilini oli varmistettu ja raha lähti tililleni.
    Heti, kun tuo 13.50€ on tililleni saapunut, lähtee Neteller tili sulkuun 🙂
    Se siitä kokeilusta.

   • Hei,
    kiitos vastauksestasi ja kiva kuulla, että sait homman kuitenkin toimimaan. 🙂

    Voin vahvistaa kuitenkin, että Neteller on täysin toimiva Suomessa. Tarkistin asian vielä äsken Netellerin sivuilta, joten se väite ei pidä paikkaansa.

    Ja tosiaan kotiutuskulut ovat melko suuret Netellerissä, joten sieltä ei kannata turhaan pieniä summia kotiuttaa. Heiltä saa myös maksukortin, jonka käyttäminen on ilmaista ja vuosimaksukin on vain 10€. Eli jos enemmänkin siirtelee rahaa, tuo kortti tulee halvemmaksi.

 7. Olen 2vkoa yrittänyt siirtää rahani neteller tililtäni….en ole saanut siirrettyä. Olen laittanut sinne kymmeniä sählöposteja…..eivät vastaa…..yrittänyt soittaa kymmeniä kertoja….eivät vastaa soittoihin…..mitähän pitäisi tehdä?

  • Hei, pahoittelut myöhäisestä vastauksesta.

   Oletko saanut pankkitiliä yhdistettyä Netelleriin onnistuneesti. Eli näkyykö ”Money Out” -sivulla kenttä, johon syöttää summa. Muista myös klikata ruksi ruutuun ” I agree to allow NETELLER to transfer funds to this bank account.”

   Kerro jos ei onnistu, niin mietitään lisää.

 8. Hei. olen odottanut viikon, ja olen tullut kohtaan missä pitäisi tallettaa. 20€ siinä lukee pending.ja sen jälkeen että tulee sähköpostissa ilmoitus. ei ole vielä tullut? en pääse eteenpäin, kauanko tämä kestää? olenko tehnyt jotain väärin?

  • Hei, lähtikö rahat tililtäsi?

   Jos ei, niin kokeile tallettamista uudestaan. Voit käyttää talletukseen esim. EUTELLER ja TRUSTLY -menetelmiä. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja löytyvät Netelleristä ”Money In” -valikosta.

   Kerro, jos ei onnistu.

 9. Hei, tein tilin netelleriin. En kuitenkaan pääse kirjautumaan sisälle koska heittää jonkun en ole robotti kohdan ja siitähän aukeaa vinopino virusmainoksia? Miten siis pääsen edes tililleni?

  • Hei, ehkä tietokoneellasi on jotain haittaohjelmia? Suosittelemme kurkkaamaan haittaohjelmien poisto -artikkelin sivuiltamme.

   Kokeile myös eri internet-selainta tai tietokonetta. Jos käytät Chrome-selainta, voit kokeilla myös incognito-tilassa kirjautumista. Pääset siihen klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä.

   Netelleriin kirjautuessa ei pitäisi missään tapauksessa aueta mitään mainoksia. Toivottavasti saat tilisi pelittämään!

   • Olisikohan kyseessä Googlen reCAPTCHA -varmennus. Sinun pitää painaa ”I’m not a robot”. Joskus sen jälkeen sinun pitää vielä valita pikkukuvista jotain tiettyjä esineitä. Tässä kuva tuosta varmennuksesta mistä puhun.

   • Pahasti se tuolta näyttää. Eli siis painan sitä ja kun eteen aukeaa tuollaisia kuvia niin valitsen niistä jonkun vai useamman? Eri selaimia olen kokeillut sekä tietokoneella että kännykällä.

   • Eli yleensä siinä lukee esimerkiksi ”klikkaa niitä kuvia, joissa näkyy auto” tai ”klikkaa niitä kuvia, joissa näkyy kaupan julkisivu” tai ”klikkaa niitä kuvia, joissa näkyy liikennemerkki”. Sitten vain klikkaat ne ja painat ”verify” -nappia jatkaaksesi.

    Jos englanninkieli ei oikein taivu, niin kokeile laittaa se kysymys kuvien yllä Google kääntäjään.

    Onnistuiko?

 10. henkilöllisyyden vahmistaminen ei onnistunut web cameralla,voinko lähettää johonkin kuvan esim. ajokortista?

  • Olet ilmeisesti ”verify id” kohdassa?

   Kokeile ensin laittaa ”electronic verification” -kohtaan passinumerosi. Sekin voi riittää.

   Jos se ei toimi ja webkamerassa oli ongelmia. Lataa älypuhelimeesi tai tablettiin Neteller -sovellus. Se käyttää puhelimesi etukameraa vahvistukseen.

 11. Hei. Miten saan tilini auki. Minun vojitoni meni Netelleriin, lähetin rahat vahingossa ja minulle teitte tilin , nyt en osaa toimia , mitä teen. Voitteko palauttaa rahani takaisin. Lähettäkää sähköpostiini tietoa. Auttakaa minua,pyydän…

  • Hei, rahojen siirto pitäisi olla mahdotonta Netelleriin, jos sinulla ei ole siellä tiliä. Oletko ihan varma asiasta?

 12. Kauan nykyään kestää että neteller vahvistaa dokumentit?Kun skrillillä esim sam oli kestäny viikonlopun aikaan noin 2 tuntia.

 13. Miten saan pankkitilin vahvistuksen perille,kun mokasin sen kolme kertaa siis paljon tililleni tallentavat?
  Nyt kun en pysty noin niin ilmeisesti jotenki manuaalisesti?
  Lähetätkö esim. Sreensotin siitä tilitapahtumasta? Minne?
  En pysty korottamaan talletus rajaa ennenkuin pankkitili on vahvistettu?

   • Valitettavasti ei ole Suomenkielistä tukea Netelleriin. Kirjoita sähköpostiin otsikoksi vaikka ”Cannot verify bank account” ja viestikenttään ”Hi! I tried verify my account 3 times unsuccessfully. Here is a screenshot of my bank statement. I hope you can verify my account. Best regards, XXXXXXX (nimesi)”

    Eli kerrot yrittäneesi 3 kertaa epäonnistuneesti ja pyydät heitä vahvistmaan tilisi manuaalisesti.

    Toivottavasti saat tilisi pian toimimaan. 🙂

  • Katso pankkitilillesi ja etsi sieltä pieni talletus, jonka Netellerin olisi pitänyt tehdä tilillesi. Siinä voi kestää jopa viikko.

 14. Hei, onko tilin avaamisen yhteydessä ladattava kuva web kameralla esim. ajokortista? Hieman epäilyttää ladata henkilötodistuksia nettiin..

  • Nettilompakkoja käyttäessa joskus käyttäjiltä vaaditaan lisävahvistusta. Tähän voi kuulua kuva ajokortista ja kuva jostain laskusta (jossa näkyy osoitteesi).

   Tästä ei kannata kuitenkaan huolestua, koska se tehdään vain sinun omaksi parhaaksesi. Näin vältetään huijauksia ja tilien väärinkäytöksiä.

   Esimerkki: Käyt pankissa, työntekijä näkee sinut ja pyytää henkilöllisyystodistustasi. Näin hänkin varmistaa, että on tekemisissä oikean henkilön kanssa.

  • Hei!
   Et voi suoraan siirtää omasta Netelleristäsi kaverin pankkitilille, mutta voit pyytää kaveriasi avaamaan Neteller tilin ja siirtää ne sinne. Sieltä sitten kaverisi voi kotiuttaa rahat omalle pankkitililleen.

   Nykyään voi siirtää rahaa myös Neteller ja Skrill tilien välillä, jos sellainen löytyy. Siinä on tosin pieni lisäkulu.

 15. Skrill Mastercardia ei hyväksytä Helsingin parkkihalleissa, joissa hyväksytään kuitenkin Mastercard muiden LUOTTOkorttien kanssa, samoin kävi nyt eräässä pohjoismaisessa nettiliikkeessä ja jossain muualla jota en nyt muista; varsinkin tuohon parkkihallimaksuun tarvitsisin kortin (en saa luottokortteja) joten käykö tämä Neteller Mastercard useampaan kohteeseen kuin Skrill?

  • Hei!
   Molemmat ovat mastercardin myöntämiä joten luulen, että toimivuus on sama. En kuitenkaan ole täysin varma asiasta.

   Olet oikeassa siinä, että nämä prepaid mastercardit eivät toimi ihan kaikissa maksupaikoissa joissa tavallinen mastercard (tai muu luottokortti) toimisi.

 16. Tein käyttäjän ja halusin katsoa eri vaihtoehtoja ja sitten ”local bank” kautta tuli minulle viesti että olin pyytänyt talletus lupaa. yritin perua sen ja suljin myös käyttäjän tämän jälkeen, joten eihän minulle ole tulossa mitään maksuja, jos en kerta pistänyt edes tilitietojani sivustolle?

  • Hei!
   Kaikki hyvin, sinulle ei ole tulossa mitään maksuja. Jos haluat siirtää Netelleriin rahaa niin suosittelen sinua käyttämään Money In valikosta EuTelleriä. Se on helppo, nopea ja turvallinen.

 17. Kun yritän verifioida netellerin tiliäni, halutaan kopio passista tai muusta henkilötodistuksesta. Tämä on ok, mutta sitten se hylätään, koska henkilötodistuksessa ei ole kotiosoitetta! Vaihtoehtoisina dokumentteinä ovat passi/henkilökortti/ajokortti. Mitään laskua, jossa osoite näkyisi, ei ole mahdollista liittää. Mitenkähän pitäisi toimia?

  • Hei!
   Yleinen käytäntö on se, että pyydetään kuva henkilöllisyystodistuksesta ja jostain paperista jolla voit todistaa asuinpaikkasi.
   Nykyään tämä on tietysti hieman hankalempaa kun kaikki paperit ja asiakirjat ovat netissä. Voit pankista käydä kysymässä jotain paperia jossa näkyisi osoitteesi.

   Kotiosoitteen todistamiseen käy esimerkiksi vakuutuspaperit, kaikki laskut, pankin kirjeet ja veropaperit.
   Papereista voi peittää kaikki henkilökohtaiset tiedot jotka eivät liity osoitteeseesi.

Jätä kommentti