Naisten vaatteet ulkomailta – 8 suosittua nettikauppaa

2

Naisten muoti uudistuu jatkuvasti, joten saatat kaivata vaihtoehtoja sille luottokaupallesi. Saat tietää lukemalla kirjoituksen: miten tilaat naisten vaatteet ulkomailta. Ulkomailta tilattujen vaatteiden hinnat ovat Suomeen verrattuna halvempia, valikoimat suurempia sekä monipuolisempia. Netistä tilatessa toimitusajat voivat olla yllättävän lyhyitä (tilatessasi EU-alueelta) ja paketti saatetaan tuoda suoraan kotiovellesi.

Suosituimpia naisten vaatekauppoja ulkomailta ja Pohjoismaista

Seuraavasta listasta löydät suosittuja vaatekauppoja netistä. Näistä kaupoista suurinosa sijaitsee Englannissa, löydät tämän listan alta vielä lisää kauppoja jotka sijaitsevat Pohjoismaissa ja Suomessa.

EU-alue vaatekaupat

Seuraavat vaatekaupat sijaitsevat EU-alueella, joten et joudu maksamaan mitään lisäveroja tai tullimaksuja niistä tilatessa.
 

mandmdirect
Lähes kaikki alessa
Toimitusmaa: EU

asos
Tunnettu ja luotettava
Toimitusmaa: EU

Forever 21
Nuorekkaita vaatteita
Toimitusmaa: EU

boohoo kokemuksia
Paljon muotia
Toimitusmaa: EU

pretty little thing kokemuksia
Uusimmat trendit
Toimitusmaa: EU

Pohjoismaalaiset vaatekaupat (myös suomalaisia)

Nämä kaupat sijaitsevat Pohjoismaissa tai Suomessa, joten toimitusajat voivat olla vähän EU-alueen kauppoja nopeampia. Myös asiakaspalvelu taittuu yleensä suomeksi, joten tilaaminen on hivenen helpompaa.
 

cellbes
Aikuiseen makuun
Toimitusmaa: EU

Naisten vaatteet ulkomailta - 8 suosittua nettikauppaa
Tunnetut merkit
Toimitusmaa: Suomi

distrub
Katu-uskottavaan tyyliin
Toimitusmaa: Suomi

ellos kokemuksia
Laaja valikoima
Toimitusmaa: EU

Kokotaulukko

Alla olevassa kuvassa on esiteltynä kansainvälinen kokotaulukko, joka auttaa sinua tilaamaan naisten vaatteita ulkomailta. Löydät kokotaulukot myös jokaisesta yllämainitusta nettikaupasta ja niiden tarkastaminen on järkevää, koska koot ovat erilaisia kauppojen kesken.

Ostaessasi kenkiä, katso kenkien kokotaulukko, jotta ostat sopivat kengät itsellesi.

naisten vaatteet netistä

Naisten vaatteet ulkomailta – Lisätietoa kaupoista

Vaatekauppoja on maailmalla paljon, mutta tästä löydät muutaman tunnetun ja turvalliseksi todetun kaupan. Useassa kaupassa voi maksaa PayPalilla. Täältä löydät apua PayPalin käyttöön.

Kiinasta tilatessa toimitusajat voivat kestää jopa kuukauden. Löydät lisätietoa Kiinalaisista -verkkokaupoista täältä. Alta voit lukea lisää kirjoituksen alussa mainituista kaupoista.

Pretty Little Thing
Pretty Little Thing on Englannissa sijaitseva verkkokauppa naisille. Valikoimaan kuuluvat kenkä- ja vaateuutuudet suoraan maailmalta. Kaupan hintataso on sopiva, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan niistä. Kauppa on toiminut vuodesta 2013 asti.

Boohoo
Englantilainen verkkokauppa, joka myy trendikkäitä ja nuorekkaita vaatteita naisille ja miehille edulliseen hintaan. Valikoimissa myös vaatteitta pienikokoisille (petite), pitkille sekä plus koon naisille ja raskaanaoleville. Valikoimaan tulee lisää tuotteita päivittäin.

Tilaa siis itsellesi asusteet, kengät, laukut, takit, leningit ja muut juhlavaatteet Boohoolta edulliseen hintaan. Postitus maksaa 10€, mutta sivusto tarjoaa välillä jopa ilmaisen toimituksen! Toimitusaika on alle viikon. Lue lisätietoa Boohoo -nettikaupasta.

M and M Direct
Yksi Ison-Britannian isoimmista verkkovaatekaupoista. Sivustolla myydään muoti- ja urheiluvaatteita sekä kenkiä outlet-hinnoin. Sivustolla on laaja valikoima halpoja miesten, naisten ja lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita. Mukana kaikki suosituimmat merkit, kuten puma, adidas, Miss Sixty ja Timberland. Toimitus 7 päivän sisällä ja maksaa alle 10 euroa. Lisätietoa MandM Direct -kaupasta.

Missguided
Suosittu Englantilainen muodikkaita naistenvaatteita myyvä verkkokauppa. Postikulut Suomeen ovat alle 5 euroa ja toimitus kestää 3-10 päivää. Missguided on hyvä kauppa tilata naisten vaatteet ulkomailta.

ASOS
Brittiläinen trendivaatteita naisille sekä miehille myyvä nettikauppa. Asoksella voit tehdä ostoksia yli 850 suositulta merkiltä. Toimitus Suomeen maksaa vain 3 euroa ja toimitusaika on alle viikon. Lue lisää tietoa Asoksesta.

Ikrush
Ikrush on nuorekas ja trendikäs verkkokauppa. Täältä löydät naisten mekkoja ja muita vaatteita, kenkiä sekä asusteita, joihin on saatu inspiraatiota julkkisten vaatetuksesta. Ikrushilta saat tilattua itsellesi myös laadukkaita hiuslisäkkeitä.

Sivustolta löydät paljon aletuotteita. Ikrush on bloggaajien keskuudessa suosittu kauppa. Postitus Suomeen kestää 5 – 10 päivää. Toimitusmaksu on alle 13euroa. Sivustolta saa tilata maksimissaan 10 tuotetta kerralla.

Forever21
Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt vaate-, asuste ja korukauppa. Forever21 myy vaatteita, asusteita ja koruja naisille sekä miehille ja on useiden videobloggaajien suosima brändi. Forever21 toimittaa tilauksen suoraan kotiisi 2-5 päivässä 6 eurolla.

Nordstrom
Nordstrommilla on yli 100 vuoden kokemus vaatekaupasta. Heillä on toimipisteitä ympäri maailmaa ja nettikaupasta saa tilattua vaatteita niihinkin paikkoihin, joissa kauppoja ei ole.

NEW LOOK
New Look on irlantilainen verkkokauppa, josta löydät muodikkaat vaatteet, kengät ja asusteet naisille, miehille sekä teini-ikäisille. Valikoimissa myös vaatteita pienikokoisille (petite), pitkille sekä plus koon naisille ja raskaanaoleville.Toimituskulut Suomeen ovat noin 6 euroa ja saat tilauksen itsellesi noin viikossa.

Urban Outfitters
Sivustolta löydät laajan valikoiman nuorekkaita merkkivaatteita naisille sekä miehille. Englantilaisesta nettikaupasta löydät vaatteita, kenkiä, laukkuja ja lisäksi sisustustuotteita ja paljon muuta. Toimitusmaksut Suomeen ovat alle 15euroa ja toimitusaika kestää alle viikon.

Ebay -vaatekaupat
Myös Ebaystä voit tilata vaatteita eri myyjiltä ympäri maailman. Ebayssa valikoimaa on vaikka muille jakaa. Tuotteita löytyy niin yksityisiltä myyjiltäkin kuin tuhansilta yrityksiltä. Voit myös valita tilaatko Euroopasta, Kiinasta vai kenties vaikka Australiasta. Valikoimaan kuuluu niin halvat perustuotteet, kalliit luxustuotteet ja kaikki siltä väliltä. Postimaksut riippuvat myyjästä. Tarjolla on usein ilmaisiakin toimituksia. Katso vaatteita eBay-verkkokaupasta.

Kiitos lukemisesta

Tämän sivun verkkokaupoista pääset käsiksi niin huippumerkkien luomuksiin, kuin edullisempiin käyttövaatteisiinkin. Valikoimasta löydät tähtienkin käyttämiä suosittuja vaatteita ja katumuodin uusimpia trendejä. Kaupat tarjoavat myös erilaisia urheiluvaatteita ja ulkoiluvaatteita. Toivottavasti löydät jotain itsellesi sopivaa näistä ulkomaisista naisten vaatekaupoista. Muodissa tärkeimpiä vaikuttavia tekijöitä ovat tuotteiden laatu, käytännöllisyys ja tärkeimpänä tyylikkyys.

Heräsikö kysymyksiä? Kerro omia kokemuksiasi naisten vaatteiden tilaamisesta ulkomailta. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

1000
1 Kommenttiketjuja
1 Vastauksia yhteensä
0 Seuraajia
 
-
Eniten vastauksia
1 Eri kommentoijia
Anonyymi

osaatko suositella laukkukauppaa?

Top