Musteet tulostimeen ilmaiseksi, totta vai tarua?

Onko sinulle joskus käynyt niin, että tarvitset tärkeän dokumentin tulostettuna nopealla aikataululla ja yllättäen muste onkin loppu? Suivaantuneena marssit suoraan lähimpään kauppaan ja löydät mustehyllyn. Et voi uskoa hintoja todeksi: kolmen mustepatruunan paketti maksaa yhtä paljon kuin koko tulostin!

Onneksi voit kuitenkin hankkia musteet tulostimeen ilmaiseksi. No okei, melkein ilmaiseksi, sillä sinun tarvitsee maksaa vain postikulut. Tämä voittaa kuitenkin useimmiten kivijalkakaupan hinnat mennen tullen. Jatka lukemista, niin kerromme sinulle, miten tämä on mahdollista.

inkclub
 • Uuden asiakkaan etu
 • Maksuton tuote
 • Maksa vain postikulut

Kokeile Inkclubin mustepatruunaa ja valokuvapaperia hintaan 0 €! Muista kuitenkin tarkistaa kampanjan ehdot, sillä tarjous saattaa muuttua tai päättyä ilman ennakkoilmoitusta.

Miksi voin saada ilmaiset tulostinmusteet?

Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna: syynä on kilpailu. Mustemarkkinoilla käydään kovaa kilpailua, ja asiakkaat on houkuteltava sisään millä keinolla hyvänsä. Tehokkain markkinointistrategia on usein tarjota jotain ilmaista, kuten tässä tapauksessa tulostinmusteita. Yritykset eivät kuitenkaan tee tappiota pitkällä aikavälillä, sillä asiakkaat saattavat tilata samalla myös muita tuotteita ilmaisen mustepatruunan lisäksi.

Lisäksi mustetta myyvä yritys haluaa osoittaa sinulle, että heidän kauppansa on laadukas ja luotettava. Koska tarvitset todennäköisesti mustetta uudelleen elämäsi aikana, yritys toivoo, että käytät heidän palveluitaan myös tulevaisuudessa.

Näin lunastat ilmaisen musteen tulostimeen

inkclub kokemuksia

Jos olet valmis tilaamaan tulostinmusteet ilmaiseksi, kerromme sinulle nyt, miten se tehdään. Seuraa alla olevia vaiheita, niin tulostimesi toimii jälleen kuten ennenkin. Huomioithan, että musteet eivät ole täysin ilmaisia, sillä sinun tulee maksaa postikulut.

 1. Siirry tästä linkistä musteiden tilaussivulle
 2. Valitse tulostimesi merkki
 3. Valitse tulostimesi malli
 4. Tarkastele vaihtoehtoja ja valitse tuote, jonka kohdalla on maininta 0€ (kuten oheisessa kuvassa)

InkClub mustetarjouksen ehdot

Yleensä tällaisissa tarjouksissa on tarkat ehdot, jotta asiakkaat eivät hyväksikäyttäisi tarjouksia. Tämän tarjouksen tärkeimmät ehdot ovat seuraavat neljä:

 1. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
 2. Vain yksi kappale asiakasta kohden
 3. Tarjous koskee useimpia tulostinmalleja
 4. Maksa postikulut (alkaen 4,95€)

Musteen valinta: Mitä kannattaa huomioida?

Tulostimia on lukuisia eri merkkejä ja malleja, joten on tärkeää, että tilaat juuri oikeanlaiset musteet omaan laitteeseesi. Voit tarkistaa merkin ja mallin tietokoneestasi tulostinasetuksista. Helpompi tapa kuitenkin on mennä tulostimesi viereen ja lukea mallinumero suoraan laitteesta.

Jos ostat musteet Inkclubista, heillä onneksi on 30 päivän palautusoikeus. Näin ollen hätä ei ole suuri, jos tilaat vahingossa väärän musteen. Palautusoikeus edellyttää kuitenkin, että tuote on täysin käyttämätön ja avaamattomassa pakkauksessa. Muista pyytää palautuslomake asiakaspalvelusta ja tarkistaa palautuksen kustannukset.

InkClub kokemuksia

InkClub on suuri eurooppalainen verkkokauppa, joka aloitti toimintansa myymällä tulostinmusteita. Myöhemmin valikoimaan on lisätty muita arjessa tarvittavia tuotteita, kuten paristoja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, tietokone- ja puhelintarvikkeita. Kannattaa ainakin tutustua näiden muiden käyttötarvikkeiden hintoihin, sillä voit helposti säästää rahaa Inkclubin kilpailukykyisen hintatason ansiosta.

InkClubilla on yli 4 miljoonaa asiakasta 10 eri maassa, joten kyseessä on suuri yritys. Yrityksellä on kaksi lupausta toiminnassaan: tilaa ennen klo 12, ja tilaus lähetetään samana päivänä sekä 30 päivän avoin kauppa. InkClub on myös omien kokemustemme mukaan luotettava toimija, ja mustetilaus saapuu nopeasti perille.

Yhteenveto: Ilmainen mustekasetti ei ole täysin ilmainen

Tiivistettynä voidaan todeta, että ilmaiset tulostinmusteet ovat usein markkinointikikka, jolla houkutellaan uusia asiakkaita kilpailluilla markkinoilla. Vaikka mustekasetit ovatkin tarjouksen myötä ilmaisia, asiakkaan tulee yleensä maksaa postikulut. Tarjoukseen voi liittyä myös muita ehtoja, kuten voimassaolo vain uusille asiakkaille tai rajoitus yhteen kappaleeseen asiakasta kohden. On tärkeää valita oikea muste omalle tulostimelle, ja yritykset kuten InkClub tarjoavatkin usein palautusoikeuden, mikäli tuote ei olekaan sopiva.

Jos olet kiinnostunut muista ilmaisista tarjouksista verkossa, löydät sivuiltamme artikkelin ”Netin ilmaiset”, joka käsittelee aihetta laajemmin.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi yritykset tarjoavat ilmaisia mustekasetteja?

Yritykset tarjoavat ilmaisia mustekasetteja houkutellakseen uusia asiakkaita kilpailluilla markkinoilla ja osoittaakseen luotettavuutensa ja laadukkuutensa.

Ovatko ilmaiset mustekasetit todella täysin ilmaisia?

Vaikka mustekasetit itsessään ovat ilmaisia, asiakkaan tulee useimmiten maksaa postikulut, joten ne eivät ole täysin ilmaisia.

Mitä pitää huomioida, kun tilaa ilmaisen mustekasetin?

Tarkista tarjouksen ehdot, kuten uusille asiakkaille suunnattu tarjous ja tuotemäärärajoitukset, sekä varmista, että valitset oikean musteen omaan tulostimeesi.

Etusivu » Nettivinkit » Musteet tulostimeen ilmaiseksi, totta vai tarua?