Musteet tulostimeen ilmaiseksi – Totta vai tarua?

0

Onko tämä käynyt joskus sinulle? Pitäisi tulostaa seuraavaksi päiväksi joku tärkeä paperi. Viime hetkellä kuitenkin huomaat, että muste on loppu. Tästä suivaantuneena marssit suoraan lähimpään kauppaan. Ei siinä sen ihmeempiä, kunnes pääset mustehyllyn eteen. Et voi uskoa hintoja todeksi. Kolmen musteen paketti maksaa lähes 50€, kun tulostimesi maksoi uutena saman verran! Onneksi voit kuitenkin saada netistä musteet tulostimeen ilmaiseksi. No okei postikulujen hinnalla, mutta silti edullisesti.

Miksi musteet voi saada tulostimeen ilmaiseksi?

Tähän voi sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi: kilpailu. Kilpailu mustemarkkinoilla on niin kovaa, että asiakas pitää houkutella sisään hinnalla millä hyvänsä. Tehokkain markkinointitapa on tietysti tarjota jotain ilmaista, kuten tässä tapauksessa mustetta tulostimeen. Nämä yritykset eivät kuitenkaan tässä tee silti tappiota pitkällä aikavälillä, sillä usein asiakas tilaa samalla jotain muutakin tuon ilmaisen mustekasetin lisäksi.

Sen lisäksi musteita myyvä yritys haluaa osoittaa sinulle, kuinka hyvä ja luotettava heidän kauppansa on. Joudut kuitenkin tilaamaan mustetta joskus uudestaan elämäsi aikana, joten tämä yritys tietysti toivoo sinun käyttävän heidän palveluitaan uudestaankin.

Miten lunastat ilmaisen musteesi?

Jos olet valmis tilaamaan musteet tulostimeen ilmaiseksi, kerromme sinulle nyt miten se tehdään. Seuraa alla olevia vaiheita.

1. Siirry tästä musteiden tilaukseen
2. Valitse tulostimesi merkki
3. Valitse tulostimesi malli
4. Katso vaihtoehdot ja valitse tuote jonka kohdalla lukee 0€ (kuva alla)

inkclub kokemuksia
Ilmainen muste on merkattu tällä tavalla

Tarjouksen ehdot

Yleensä tälläisissä tarjouksissa on tarkat ehdot, etteivät asiakkaat hyväksikäytä tarjouksia. Tämän tarjouksen tärkeimmät ehdot ovat seuraavat kolme:

1. Vain uudelle asiakkaalle
2. Vain 1 kappale asiakasta kohden
3. Tarjous koskee useimpia tulostimia
4. Maksa postikulut (vain 4,95€)
 

InkClub kokemuksia

InkClub on suuri Eurooppalainen verkkokauppa, joka aloitti toimintansa musteita myymällä. Myöhemmin vlaikoimaan on lisätty muutakin tuotetta, jota arjessa tarvitaan. Tästä esimerkkinä paristot, pölypussit, siivoustarvikkeet, tietokone- ja kännykkätarvikkeet.

InkClubilla on yli 4 miljoona asiakasta, 10 eri maassa. Eli isosta yrityksestä on kysymys. Kyseisellä yrityksellä on pari lupausta toiminnassaan: tilaa ennen klo 12 ja tilaus lähetetään samana päivänä, sekä avoin 30 päivän kauppa. InkClub on myös meidän kokemuksien mukaan luotettava toimija ja mustetilaus tulee nopeasti perille.

inkClub.com – Hieman tylsää. Ja aivan mahtavaa.

Tältä näytti InkClubin mainos vuonna 2011

 

Yhteenveto

Oletko kokeillut näitä ”ilmaisia” mustetarjouksia? Toimiko muste ja oliko se sitä mitä luvattiin? Suositteletko jotain tiettyä mustekauppaa lukijoillemme? Kerro kommenteissa.

Osallistu keskusteluun

1000
Top