Musteet tulostimeen ilmaiseksi, totta vai tarua?

Jätä kommentti

Onko sinulle joskus käynyt niin, että tarvitset tärkeän dokumentin tulostetuksi nopealla aikataululla ja yllätys yllätys, muste on loppu. Tästä suivaantuneena marssit suoraan lähimpään kauppaan ja löydät mustehyllyn. Et voi uskoa hintoja todeksi: kolmen musteen paketti maksaa yhtä paljon, kuin koko tulostin!

Onneksi voit kuitenkin saada musteet tulostimeen ilmaiseksi. No okei, melkein ilmaiseksi, sillä sinun tarvitsee maksaa vain postikulut. Se voittaa kuitenkin yleensä kivijalkakaupan hinnat mennen tullen. Jatka lukemista, niin kerromme sinulle, kuinka tämä tapahtuu.

Miksi musteet voi saada tulostimeen ilmaiseksi?

Tähän voi sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi: kilpailu. Kilpailu mustemarkkinoilla on niin kovaa, että asiakas pitää houkutella sisään hinnalla millä hyvänsä. Tehokkain markkinointitapa on tietysti tarjota jotain ilmaista, kuten tässä tapauksessa mustetta tulostimeen. Nämä yritykset eivät kuitenkaan tee silti tappiota pitkällä aikavälillä. Tämä johtuu siitä, että asiakas saattaa tilaa samalla jotain muutakin tuon ilmaisen mustekasetin lisäksi.

Sen lisäksi musteita myyvä yritys haluaa osoittaa sinulle, kuinka hyvä ja luotettava heidän kauppansa on. Joudut kuitenkin tilaamaan mustetta joskus uudestaan elämäsi aikana, joten tämä yritys tietysti toivoo sinun käyttävän heidän palveluitaan uudestaankin.

Miten lunastat ilmaisen musteesi?

Jos olet valmis tilaamaan musteet tulostimeen ilmaiseksi, kerromme sinulle nyt miten se tehdään. Seuraa alla olevia vaiheita ja pian printterisi laulaa taas kuten aina ennenkin.

1. Siirry tästä musteiden tilaukseen
2. Valitse tulostimesi merkki
3. Valitse tulostimesi malli
4. Katso vaihtoehdot ja valitse tuote jonka kohdalla lukee 0‚ā¨ (kuva alla)

inkclub kokemuksia
Ilmainen muste on merkattu tällä tavalla

Tarjouksen ehdot

Yleensä tälläisissä tarjouksissa on tarkat ehdot, etteivät asiakkaat hyväksikäytä tarjouksia. Tämän tarjouksen tärkeimmät ehdot ovat seuraavat kolme:

1. Vain uudelle asiakkaalle
2. Vain 1 kappale asiakasta kohden
3. Tarjous koskee useimpia tulostimia
4. Maksa postikulut (vain 4,95‚ā¨)

Miten valitset oikean musteen?

Tulostimia on varmasti miljoona erilaista merkkiä ja mallia, joten on tärkeää, että tilaat juuri oikeanlaiset musteet sinun laitteeseesi. Voit katsoa merkin ja mallin tietokoneestasi tulostinasetuksista. Helpommin se kuitenkin käy, kun menet vain tulostimesi viereen ja luet siitä mallinumeron tarkasti.

Jos ostat musteet Inkclubista, heillä on onneksi 30-päivän palautusoikeus. Eli hätä ei ole sen suurempi, jos tilaat epähuomiossa väärän musteen. Se edellyttää kuitenkin, että tuote on täysin käyttämätön ja avaamattomassa pakkauksessa. Muista pyytää palautuslomake asiakaspalvelusta ja tarkistaa palautuksen kustannukset.

InkClub kokemuksia

InkClub on suuri Eurooppalainen verkkokauppa, joka aloitti toimintansa musteita myymällä. Myöhemmin vlaikoimaan on lisätty muutakin tuotetta, jota arjessa tarvitaan. Tästä esimerkkinä paristot, pölypussit, siivoustarvikkeet, tietokone- ja kännykkätarvikkeet. Kannattaa ainakin tutkia näiden muidenkin käyttötarvikkeiden hinnat, sillä voit helposti säästää rahaa Inkclubin kilpailukykyisen hintatason ansiosta.

inkClub.com - Hieman tylsää. Ja aivan mahtavaa.

Tältä näytti InkClubin mainos vuonna 2011

 
InkClubilla on yli 4 miljoona asiakasta, 10 eri maassa. Eli isosta yrityksestä on kysymys. Kyseisellä yrityksellä on pari lupausta toiminnassaan: tilaa ennen klo 12 ja tilaus lähetetään samana päivänä, sekä avoin 30 päivän kauppa. InkClub on myös meidän kokemuksien mukaan luotettava toimija ja mustetilaus tulee nopeasti perille.

Yhteenveto

Oletko kokeillut n√§it√§ ”ilmaisia” mustetarjouksia? Toimiko muste ja oliko se sit√§ mit√§ luvattiin? Suositteletko jotain tietty√§ mustekauppaa lukijoillemme? Kerro tarinasi ja kokemuksesi kommenteissa. Kiitos viel√§, kun jaksoit lukea t√§m√§n kirjoituksemme. Kurkkaa toki muitakin hy√∂dyllisi√§ kirjoituksia sivuiltamme ja hy√∂dynn√§ vaikka muitakin ilmaistarjouksia.


Etusivu ¬Ľ Nettivinkit

Jätä kommentti