Moi Mobiili kokemuksia – Säästöä jopa 50% puhelinlaskussa?

2 kommenttia

Tutustumme tässä kirjoituksessa Moi Mobiili operaattorin etuihin ja hinnoitteluun. Kirjoituksessa on sen lisäksi esitelty Moi Mobiili kokemuksia keskustelupalstoilta ja kirjoittajalta. Voit lisätä omat kokemuksesi Moi Mobiilista artikkelin kommenttiosioon.

Hyvä tietää Moi Mobiilista

Moi Mobiili on tällä hetkellä kenties Suomen edullisin puhelinliittymä. Moin tilaaminen ja käyttöönotto on tehty tosi helpoksi, jotta asiakas pääsee hyötymään edullisesta hinnasta mahdollisimman nopeasti. Alla muutama huomionarvoinen asia Moi Mobiilista.

1. Moi Mobiili hoitaa numeronsiirrot puolestasi
2. Voit muokata liittymän ominaisuuksia itse
3. Saat liittymän postitse muutamassa päivässä.
4. Katso Moi Mobiili tarjous

Mikä on Moi Mobiili?

Moi Mobiili on Suomen markkinoilla toimiva puhelinoperaattori. Toimintansa se aloitti vuonna 2016. Moi Mobiili on onnistunut melko lyhyessä ajassa saamaan jalansijaa liittymämarkkinoilta. Kyseinen operaattori mainostaa itseään hinta edellä ja se näyttääkin toimivan melko hyvin. Tästä voidaan päätellä, että Suomalaiset eivät tykkää maksaa puhelinliittymistä liikaa.

Näin toimii Mun Moi | Moi.fi

Miten hinnat pysyvät alhaisina?

Moi Mobiili pitää omien sanojensa mukaan kulut alhaisina, jolloin säästö voidaan siirtää suoraan asiakkaille. Säästöä syntyy todennäköisesti markkinoinnista, fyysisten toimipisteiden vähyydestä sekä yksinkertaisesta laskutuksesta.

Moi Mobiilin mainostamat edut

Kilpailu liittymämarkkinoilla on kovaa, joten tulokkaat tarvitsevat joitain kilpailuvaltteja pärjätäkseen näillä markkinoilla. Selvitimme Moi Mobiilin edut ja ne näyttävät seuraavilta.

moi mobiili sim kortti

SIM-kortit

Moi Mobiili liittymään voit tilata niin monta sim-korttia kuin tarvitset. Sim-kortteja ei tarvitse säätää erikseen, vaan ne kuuluvat kätevästi samaan laskuun.


moi mobiili rajaton data

Rajaton vai rajallinen

Moi Mobiilin edullisuus perustuu siihen, että vakiopaketin datamäärä on rajattu. Suurimmalle osalle käyttäjistä tämä riittää, mutta jos ei riitä, voit muuttaa liittymän myös rajattomaksi.


moi mobiili 4g

Nopeat yhteydet

Monelle tuntematon Moi Mobiili voi kuulostaa pelottavalta vaihtoehdolta. Mitä jos liittymä ei toimi kaikkialla? Missä verkossa se edes on? Nämä huolet ovat kuitenkin turhia, sillä Moi Mobiili pyörii DNA:n luotettavaksi todetussa verkossa.


moi mobiili sitoutumispakko

Ei tarvitse sitoutua

Ennen piti olla tarkkana puhelinsopimuksen tekemisessä. Jos ei lukenut tarkkaan ehtoja, saattoi sitoutua liittymään pitkäksikin aikaa. Moi Mobiili erottuu tässä edukseen, koska se ei vaadi sinua sitoutumaan mihinkään. Voit vaihtaa liittymää milloin haluat.


moi mobiili lasku

Helppo maksu

Liittymä maksetaan maksukortilla, joten laskuja ei tarvita. Kaikki tapahtuu automaattisesti Moi Mobiili sovelluksen avulla.


moi mobiili liittymä

Tarkkaile kulutustasi helposti

Moi Mobiilia voi ohjata suoraan älypuhelimesta Moi Mobiili sovelluksen avulla. Sovelluksessa näet kaikki liittymääsi koskevat asiat. Voit siis tarkkailla kuinka paljon dataa on kulunut ja minkälainen laskustasi on mahdollisesti tulossa.

Moi Mobiili hinnat

Moi Mobiilin halvin liittymä maksaa 9,00€ kuukaudessa ja siihen sisältyy 6 gigaa dataa. Huomioithan, että hinnoittelu voi muuttua. Tarkista ajankohtainen hinnasto tästä.

Data

6 gigaa dataa on varsin hyvä määrä tavalliselle käyttäjälle ja kokemuksien mukaan se riittää melko hyvin peruskäyttössä. Jos käytät yli 6 gigaa dataa, maksaa se 1,50€ / alkava giga. Voit myös ottaa tilalle rajattoman datan, joka maksaa hieman enemmän.

Puheaika

Puhelut maksetaan käytön mukaan. Suosi siis Whatsapp puheluita, jos haluat säästää. Tarkista ajantasainen puheluhinnasto Moin sivuilta.

Viestit

Seuraavassa taulukossa on Moi hinnasto. Siinä on eritelty tekstiviestin ja multimedia viestin hinta erikseen.

moi mobiili hinnat

Säästövinkki:

Yleisimpiä mokia on ottaa rajaton data, vaikka vähempikin riittäisi. Myös puhelujen ja viestien määrä saattaa olla ylimitoitettu, koska niiden tarve on yllättäen vähentynyt. Älä siis ota kalliita rajoittamattomia ominaisuuksia liittymääsi.

Puhelut ja viestit voit hoitaa kätevästi Whatsapp -viestintäpalvelussa. Dataa pystyy säästämään helposti laittamalla mobiilidatan pois päältä WiFi-alueella.

Moi Mobiili kokemuksia

moi mobiili sim kortti

Moi Mobiili saa melko hyvää palautetta, jos selaa netin keskustelupalstoja. Kehuja kerää tietysti hinnoittelu. Monet eivät tarvi kaikkia perinteisten operaattorien tarjoamia palveluita. Asiakkaita tuntuu kiinnostavan halpa perusliittymä!

”Itsellä löytyy samanlaisia kokemuksia, bitti kulkee ja laskut noin puolet pienempiä, suurin ollut 12e, joku 60min puhetta ja loput dataa. Aspastakin saanut nopeasti vastauksen.” -IO-Tech keskustelupalsta

”Pari kuukautta ollut käytössä Moi ja Saunalahteen verrattuna laskut ovat vähintääkin puolittuneet. Myöskin mutuna sanoisin, että luuri näyttää 4G:tä useammin kuin Saunalahdella. Varsin tyytyväinen olen ollut toistaiseksi. Käytössä on kaksi SIM:ä, mutta pääasiassa vain yhtä käytän, niin itselleni 8Gt on riittänyt vallan mainiosti.” -IO-Tech keskustelupalsta

Kirjoittajan kokemus Moi Mobiilista

Liittymä oli helppo avata ja ottaa käyttöön. Parasta tässä liittymässä verrattuna muihin oli tietysti sen edullisuus. Dataa oppi käyttämään säästeliäämmin MOI-sovelluksen avulla.

Voit seurata kännykkäsovelluksesta livenä, paljonko olet dataa käyttänyt. Mitään sen kummempaa sanottavaa liittymästä ei oikestaan ole, mikä on mielestäni hyvä asia. Tämä liittymä sopii siis hyvin sellaiselle ihmiselle, joka haluaa vain päästä halvalla ilman sen kummempaa säätöä.

moi
Maksuton liittymätarjous

Loppusanat

Eikö Moi mobiili vielä vakuuttanut? Sinua saattaisi ehkä kiinnostaa tässä tapauksessa kirjoituksemme halvoista puhelinliittymistä netillä. Muista kirjoittaa artikkelin alle omia kommentteja ja mielipiteitä tästä liittymästä.


Etusivu » Raha

2 kommenttia artikkeliin ”Moi Mobiili kokemuksia – Säästöä jopa 50% puhelinlaskussa?”

  1. Moi liittymällä ei saa nettiyhteyttä Torreviejassa.Luvattu ottaa yhteyttä mutta viikot tuntuvat vierähtävän ilman dataroaming mahdollisuutta.

    Vastaa

Jätä kommentti