Moi Mobiili kokemuksia – Säästöä jopa 50% puhelinlaskussa?

2 kommenttia

Tutustumme tässä kirjoituksessa Moi Mobiili operaattorin etuihin ja hintoihin. Näiden perustietojen lisäksi löydät kirjoituksesta lukijan kommentin ja muiden käyttäjien Moi Mobiili kokemuksia. Voit näiden lisäksi toki lisätä oman arvostelusi kommenttikenttään. Koimme, että tämä aihe olisi kiinnostava, koska yllättävän moni suomalainen maksaa ylihintaa puhelinliittymästään.

Hyvä tietää Moi Mobiilista:

1. Moi Mobiili hoitaa numeronsiirrot puolestasi.
2. Voit muokata liittymän ominaisuuksia itse.
3. Saat liittymän postitse muutamassa päivässä.
4. Tutustu ja tilaa ilmaiseksi tästä.

1. Mikä on Moi Mobiili?

Moi Mobiili on uudehko puhelinoperaattori Suomen markkinoilla. Toimintansa se aloitti vuonna 2016. Se on onnistunut melko lyhyessä ajassa saamaan jalansijaa liittymämarkkinoilta. Kyseinen operaattori mainostaa itseään hinta edellä ja se näyttääkin toimivan melko hyvin. Tästä voidaan päätellä, että Suomalaiset eivät tykkää maksaa turhasta.

Näin toimii Mun Moi | Moi.fi

 
Miten hinnat pysyvät alhaisina?
Moi Mobiili pitää omien sanojensa mukaan kulut alhaisina, jolloin säästö voidaan siirtää suoraan asiakkaille. Säästöä syntyy todennäköisesti markkinoinnista, fyysisten toimipisteiden vähyydestä, sekä näppärästä maksutavasta.

2. Moi Mobiilin mainostamat edut

Liittymäkilpailu on kovaa, joten tulokkaat tarvitsevat joitain kilpailuvaltteja pärjätäkseen näillä markkinoilla. Selvitimme Moi Mobiilin edut ja ne näyttävät seuraavilta.

moi mobiili sim kortti

Simkortit
Moi Mobiili -liittymään voit tilata niin monta sim-korttia kuin tarvitset. Sim-kortteja ei tarvitse säätää erikseen, vaan ne kuuluvat kätevästi samaan laskuun.


moi mobiili rajaton data

Rajaton vai rajallinen
Moi Mobiilin edullisuus perustuu siihen, että vakiopaketin datamäärä on rajattu. Suurimmalle osalle käyttäjistä tämä riittää, mutta jos ei riitä, voit muuttaa liittymän myös rajattomaksi.


moi mobiili 4g

Nopea 4G
Monelle tuntematon Moi Mobiili voi kuulostaa pelottavalta vaihtoehdolta. Mitä jos liittymä ei toimi kaikkialla? Missä verkossa se edes on? Nämä huolet ovat kuitenkin turhia, sillä Moi Mobiili pyörii DNA:n luotettavaksi todetussa verkossa. Kyseisen verkon suurin tiedonsiirtonopeus on 100 Mb/s. Sen pitäisi riittää tehokäyttäjällekkin.


moi mobiili sitoutumispakko

Ei tarvitse sitoutua
Ennen vanhaan piti olla tarkkana puhelinsopimuksen tekemisessä. Jos ei lukenut tarkkaan ehtoja, saattoi sitoutua liittymään pitkäksikin aikaa. Moi Mobiili erottuu tässä edukseen, koska se ei vaadi sinua sitoutumaan mihinkään. Voit vaihtaa liittymää milloin haluat.


moi mobiili lasku

Helppo maksu
Liittymä maksetaan maksukortilla, joten laskuja ei tarvita. Kaikki tapahtuu automaattisesti Moi Mobiili -sovelluksen avulla.


moi mobiili liittymä

Tarkkaile kulutustasi helposti
Moi Mobiilia voi ohjata suoraan älypuhelimesta Moi Mobiili -sovelluksen avulla. Sovelluksessa näet kaikki liittymääsi koskevat asiat. Voit siis tarkkailla kuinka paljon dataa on kulunut ja minkälainen laskustasi on mahdollisesti tulossa.

3. Moi Mobiili hinnat

Moi Mobiilin -perusliittymä maksaa 6,00€ kuukaudessa ja siihen sisältyy 4 gigaa dataa. Huomioithan, että hinnoittelu voi muuttua. Tarkista ajankohtainen hinnasto tästä.

Data
4 Gigaa on varsin hyvä määrä peruskäyttöön ja kokemuksien mukaan se riittää hyvin peruskäyttössä. Jos käytät yli 4 gigaa dataa, maksaa se 1,50€ / alkava giga. Voit myös ottaa tilalle rajattoman datan. Se maksaa 12€ / sim / kk.

Puheaika
Puhelut maksetaan käytön mukaan. Suosi siis Whatsapp puheluita, jos haluat säästää. Puhelut eivät tosin ole turhan kalliita nekään. 0,055€/min. Rajattoman puheajan voit hankkia 10€ lisähintaan / sim / kk.

Viestit
Seuraavassa taulukossa on Moi:n viestihinnasto.
moi mobiili hinnat

Säästövinkki:
Yleisimpiä mokia on ottaa rajaton data, vaikka vähempikin riittäisi. Myös puhelujen ja viestien määrä saattaa olla ylimitoitettu, koska niiden tarve on yllättäen vähentynyt. Älä siis ota kalliita rajoittamattomia ominaisuuksia liittymääsi.

Puhelut ja viestit voit hoitaa kätevästi Whatsapp -viestintäpalvelussa. Dataa pystyy säästämään helposti laittamalla mobiilidatan pois päältä WiFi-alueella.

4. Kokemuksia Moi Mobiili -liittymästä

Moi Mobiili saa melko hyvää palautetta, jos selaa netin keskustelupalstoja. Kehuja kerää tietysti hinnoittelu. Monet eivät tarvi kaikkia perinteisten operaattorien tarjoamia palveluita. Enemmänkin tuntuu kiinnostavan halpa perusliittymä.

”Itsellä löytyy samanlaisia kokemuksia, bitti kulkee ja laskut noin puolet pienempiä, suurin ollut 12e, joku 60min puhetta ja loput dataa. Aspastakin saanut nopeasti vastauksen.”

”Pari kuukautta ollut käytössä Moi ja Saunalahteen verrattuna laskut ovat vähintääkin puolittuneet. Myöskin mutuna sanoisin, että luuri näyttää 4G:tä useammin kuin Saunalahdella. Varsin tyytyväinen olen ollut toistaiseksi. Käytössä on kaksi SIM:ä, mutta pääasiassa vain yhtä käytän, niin itselleni 8Gt on riittänyt vallan mainiosti.”

Edellä mainitut kommentit ovat lainattu Io-tech keskustelupalstalta.

moi mobiili sim kortti

Kirjoittajan oma kokemus: Liittymä oli helppo avata ja ottaa käyttöön. Parasta tässä liittymässä verrattuna muihin oli tietysti sen edullisuus. Dataa oppi käyttämään säästeliäämmin MOI-sovelluksen avulla.

Voit seurata kännykkäsovelluksesta livenä, paljonko olet dataa käyttänyt. Mitään sen kummempaa sanottavaa liittymästä ei oikestaan ole, mikä on mielestäni hyvä asia. Tämä liittymä sopii siis hyvin sellaiselle ihmiselle, joka haluaa vain päästä halvalla ilman sen kummempaa säätöä.

Loppusanat

Eikö Moi mobiili vielä vakuuttanut? Sinua saattaisi ehkä kiinnostaa tässä tapauksessa kirjoituksemme halvoista puhelinliittymistä netillä. Muista kirjoittaa artikkelin alle omia kommentteja ja mielipiteitä tästä liittymästä.


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Moi Mobiili kokemuksia – Säästöä jopa 50% puhelinlaskussa?" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)

2 kommenttia artikkeliin ”Moi Mobiili kokemuksia – Säästöä jopa 50% puhelinlaskussa?”

  1. Moi liittymällä ei saa nettiyhteyttä Torreviejassa.Luvattu ottaa yhteyttä mutta viikot tuntuvat vierähtävän ilman dataroaming mahdollisuutta.

    Vastaa

Jätä kommentti