Mobify kokemuksia ja bonuskoodi

Kiinnostaako sinua tarkka käsitys omasta taloudestasi? Haluaisitko pystyä seuraamaan menojasi ja tulojasi reaaliajassa, keskittää laskusi yhteen paikkaan tai vaikkapa säästää vaivattomasti jokaista ostostasi? Mobify-sovellus (entinen Clark) tarjoaa ratkaisun näihin ja moniin muihin talouden haasteisiin. Käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen Mobify tarjoaa tarkan ja kattavan näkymän talouteesi, auttaa budjetoinnissa ja laskujen maksamisessa, sekä tarjoaa bonuksia ostoksistasi.

Tutustu tässä artikkelissa Mobifyn ominaisuuksiin ja toimintaan sekä lue Mobify kokemuksia. Saatat yllättyä, kuinka paljon helpommaksi ja hallitummaksi taloudenpito voi muuttua.

  • Laskujen keskitt√§minen
  • Automaattinen budjetointi
  • Palkitseva ostaminen

Mobify (entinen Clark) on √§lyk√§s taloudenhallintasovellus, joka tarjoaa kattavan n√§kym√§n rahaliikenteeseesi ja auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin. Jos haluat liittymisen yhteydess√§ tervetuliaisbonuksen, voit k√§ytt√§√§ koodia KO36ZRGP.

Mobifyn hyödyt ja edut

Mobify-sovelluksella on useita etuja ja hyötyjä, jotka tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon taloudenhallintaan. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Hallinta yhdest√§ paikasta: Sovelluksen keskeinen etu on, ett√§ se keskitt√§√§ kaikki laskut, tilit ja taloudelliset tiedot yhteen paikkaan. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ voit helposti seurata kaikkea rahaliikennett√§si yhdess√§ sovelluksessa, eik√§ sinun tarvitse en√§√§ kirjautua useisiin eri pankki- tai luottokorttisovelluksiin.
  • Automaattinen budjetointi: Mobify tarjoaa automaattisen budjetoinnin, joka seuraa tulotasoasi ja menoja reaaliajassa. Voit asettaa kuukausittaisen budjetin, ja sovellus varoittaa sinua, jos l√§hestyt budjetin rajoja.
  • Palkitsevat ostokset: Mobifyn k√§ytt√§j√§n√§ saat palkintoja jokaisesta ostoksesta. T√§m√§ voi olla prosenttiosuus ostoksen summasta tai tietty m√§√§r√§ pisteit√§, jotka voidaan muuttaa rahaksi tai muiksi eduiksi.
  • Helppo s√§√§st√§minen: Sovellus auttaa sinua s√§√§st√§m√§√§n rahaa asettamalla s√§√§st√∂tavoitteita ja seuraamalla edistymist√§si. Se voi my√∂s ehdottaa tapoja, joilla voit s√§√§st√§√§ rahaa, esimerkiksi pienent√§m√§ll√§ jokaista ostostasi tietyn prosenttim√§√§r√§n.
  • Bonusta laskujen maksamisesta: Kun maksat laskusi Mobifyssa, saat 0,3 % bonuksen jokaisen laskun loppusummasta.

Näin aloitat Mobifyn käytön

Mobifyn käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Seuraa näitä ohjeita aloittaaksesi:

Ensimmäinen askel on rekisteröityminen Mobifyn palveluun. Prosessi on suunniteltu helpoksi ja vaivattomaksi, ja se vie yleensä vain muutaman minuutin. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, jonka jälkeen luot salasanan ja täytät tarvittavat henkilötiedot.

Rekisteröitymisen jälkeen on aika ladata Mobify-sovellus. Sovellus on saatavilla useimmille älypuhelimille ja tableteille, mukaan lukien iOS- ja Android-laitteet. Mikäli preferoit työskennellä suoraan selaimessa, voit myös käyttää Mobifyn verkkoversiota.

Lopuksi, kun sovellus on asennettu, voit aloittaa raha-asioiden hallinnan Mobifyn avulla. Lisää ensin tilitietosi ja laskusi sovellukseen, jotta voit aloittaa taloutesi seurannan ja hallinnan yhdessä paikassa. Sovellus on yhteensopiva useiden eri pankkien ja luottokorttiyhtiöiden kanssa, joten sen pitäisi sujua suhteellisen kivuttomasti.

Mobify bonuskoodi

Voit liittyä Mobify palveluun Mobify.fi sivustolla. Jos haluat liittymisen yhteydessä tervetuliaisbonuksen, voit käyttää alennuskoodia KO36ZRGP (toimii kirjoitushetkellä). Alennuskoodilla saa bonuspisteitä, jotka voi myöhemmin muuttaa rahaksi. Bonuskäytännöt voivat muuttua, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot suoraan Mobifyn verkkosivuilta.

Palveluun on täysin ilmaista liittyä ja sen käyttäminen ei maksa mitään (poislukien lisäpalvelut). Bonuskoodi syötetään rekisteröintilomakkeessa.

Lisää säästöjä laskubonuksella

Mobify tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää taloudellisia etuja aina, kun maksat laskujasi palvelun kautta. Jokaisesta palvelussa maksetusta laskusta saat 0,3 % bonusta laskun loppusummasta, mikä lisää omia säästöjäsi ajan myötä. Myös Mobifyn suositteleminen tuttaville ja verkkokauppaostokset tuovat mukanaan lisäbonuksia.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yksittäisen laskun maksimibonus on 10 euroa ja kalenterikuukauden aikana kertyvä laskubonus on enintään 15 euroa. Näin ollen Mobify tarjoaa tasapainoisen tavan hyödyntää laskujen maksamista taloudellisen hyödyn saavuttamiseksi, samalla kun se rajoittaa liiallista kuluttamista.

Miten maksimoida bonus Mobifyn kautta?

Mobifyn bonusta maksetaan kaikista laskuista, olipa kyseessä sitten vesi-, sähkö-, vakuutus-, tai puhelinlasku. Tämän lisäksi voit myös maksaa luottokorttilaskun Mobify -sovelluksella.

Luottokorttilaskun maksussa piileekin eräs Mobifyn parhaista eduista. Voit maksaa kaikki arkiset ostokset (esim. ruoka ja tavarahankinnat) luottokortilla ja maksaa luottokorttilaskun Mobifylla. Näin saat bonusta melkeinpä kaikista ostoksistasi.

Saat bonuksia myös verkkokaupoista

Olet ehkä kuullut Bonuswaysta? Mobifyssa on mukana Bonuswayn kaltainen systeemi, joka maksaa sinun Mobify-tilille rahaa takaisin verkko-ostoksista. Se toimii siten, että siirryt Mobify -sivuston tai sovelluksen kautta verkkokauppaan ja teet ostoksen. Bonus kirjautuu Mobify -tilillesi yleensä 1-2 arkipäivässä. Mobifyssa on mukana kattava valikoima eri verkkokauppoja.

Mobify kokemuksia

Mobify on vielä melko uusi palvelu, joten netistä ei löydy paljoakaan kokemuksia. Kokeilemamme mukaan palvelun käyttö on kuitenkin helppoa ja suoraviivaista.

Erityisen paljon meitä ilahdutti bonuksien kertyminen, jota oli mielenkiintoista seurata suoraan omasta puhelimesta.

Mikäli säästäminen ja oman talouden hallinta on sinulle tärkeää, voimmekin lämpimästi suositella Mobifyn käyttöä.

Kun olet luonut Mobify -tilin, voit hyväksyä laskujesi reitityksen, jolloin ne ilmestyvät palveluun. Jos jokin laskunantajasi ei vielä kuulu Mobifyn laskuttajiin, voit lisätä heidän tarjoamansa laskutusosoitteen ja näin saat nekin ohjattua suoraan palveluun. Tämän lisäksi voit edelleen lähettää Mobify -sovellukseen sähköpostilaskut ja skannata paperilaskut. Pidimme myös siitä, että Mobify toimii käytännössä kaikilla laitteilla.

Mobifyn hyviin puoliin kuuluu se, että palvelu tukee reitityksen avulla jopa 80 000 eri laskuttajaa. Erityismaininnan haluamme antaa siitä, että reititys ei ole ainut tapa käyttää Mobifyta, vaan voit myös valokuvata laskuja ja lähettää niitä sähköpostitse.

Kuka ylläpitää Mobifyta?

Mobify -palvelua ylläpitää Mobify Invoices Oy, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta Mobify -sovellusta käyttää jo nyt tuhansia ihmisiä ja laskuttajia palveluun saa reitityksen avulla jopa 80 000.

Onko Mobify luotettava palvelu?

Sitä saattaa moni miettiä, mutta kuten mainittua, kyseessä on täysin suomalainen firma, jonka missiona on helpottaa oman talouden hallintaa.

Mobifyn liiketoimintamalli on myös varsin rehti ja avoin, sillä se jakaa ostoksistasi saamansa tulon käyttäjän kanssa. Tälläisessä tilanteessa kaikki osapuolet voittavat. Tämän lisäksi Mobify hyödyntää viimeisimpiä salaus- ja turvallisuusmenetelmiä (kuten suojattu SSL-yhteys), joilla taataan käyttäjien tietoturva.

Mobify asiakaspalvelu

Jos tarvitset apua Mobify -sovelluksen k√§yt√∂ss√§, voit ottaa yhteytt√§ suoraan heid√§n asiakaspalveluun s√§hk√∂postilla. Sivuilta l√∂ytyy my√∂s k√§tev√§ ”Usein kysytty√§” -osio, josta l√∂yd√§t suoraan vastauksen useimpiin kysymyksiin.

Mobify taloustili

Mobifyn Taloustili on suunniteltu tuomaan joustavuutta arkeen. Taloustili on 1000‚ā¨:n luotollinen tili, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa laskusi joustavasti osissa. T√§m√§ tarkoittaa sit√§, ett√§ sinun ei tarvitse maksaa koko laskua kerralla, vaan voit jakaa maksut pienempiin osiin.

Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos sinulla on kuukausia, jolloin rahaa on tiukemmin. Maksat korkoa ainoastaan käytetystä saldosta, joten jos et käytä luottoa, et myöskään maksa korkoa.

Valitettavasti Mobify ei kuitenkaan ota vastaan uusia Taloustilihakemuksia tällä hetkellä. Yhtiö keskittyy parantamaan olemassa olevien asiakkaiden käyttökokemusta ja varmistamaan, että he voivat hyödyntää täysin Mobifyn monipuolisia ominaisuuksia. Yhtiö on ilmoittanut, että uusien Taloustili-asiakkaiden vastaanottaminen aloitetaan jälleen, kun he ovat varmoja, että palvelun laatu ja suorituskyky vastaavat asiakkaiden odotuksia.

Jos tarvitset nyt pientä lainaa tai luottoa, katso lainavertailumme.

Yhteenveto

Mobify on kattava ja helppokäyttöinen sovellus, joka auttaa sinua hallitsemaan talouttasi joustavammin ja tehokkaammin. Sen monipuoliset ominaisuudet kuten reaaliaikainen talousseuranta, laskujen maksaminen ja mahdollisuus saada bonuksia verkko-ostoksista tekevät siitä erittäin kätevän työkalun arjen hallintaan.

Vaikka Mobifyn Taloustili -palvelu ei tällä hetkellä ota vastaan uusia hakemuksia, sovelluksen muut palvelut tarjoavat monipuolisesti apua oman talouden hallintaan. Selkeä käyttöliittymä, laaja yhteensopivuus eri laitteiden kanssa ja vankka tietoturva tekevät Mobifysta luotettavan kumppanin taloudenhallintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä hyötyä Mobify-sovelluksesta on minulle taloudenhallinnassa?

Mobify tarjoaa reaaliaikaisen näkymän talouteesi, yhdistää laskut yhteen paikkaan ja mahdollistaa bonusten saannin verkko-ostoksista, mikä tekee taloudenhallinnasta helpompaa ja tehokkaampaa.

Miten voin aloittaa Mobifyn käytön?

Mobifyn käyttöönotto on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun, minkä jälkeen voit käyttää sovellusta millä tahansa laitteella Рpuhelimella, tabletilla tai tietokoneen internet-selaimella.

Onko Mobify luotettava palvelu?

Kyllä, Mobify on luotettava palvelu. Se on saanut positiivista palautetta käyttäjiltään ja sitä ylläpidetään ammattilaisten toimesta, joiden prioriteetti on käyttäjien tietoturva ja yksityisyys.

Etusivu ¬Ľ Talous ¬Ľ Mobify kokemuksia ja bonuskoodi