Mobify kokemuksia ja bonuskoodi

Jätä kommentti

Kiinnostaako sinua tietää mihin rahasi menevät? Olisiko kätevää saada kaikki laskut samaan paikkaan? Mobify on tähän hommaan sopiva sovellus, joka tarjoaa kattavan kuvan omasta taloudesta. Lue kirjoitus ja selvitä olisiko Mobify sinulle hyödyllinen hyödyllinen. Löydät kirjoituksesta myös Mobify kokemuksia.

Näin aloitat Mobifyn käytön

Mobifyn käyttöönotto on melko mutkaton prosessi, sillä sinun pitää vain rekisteröityä palveluun. Rekisteröityminen käy muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit käyttää Mobify -sovellusta puhelimella, tabletilla tai suoraan internet-selaimesta. Palvelu toimii lähes kaikilla alustoilla, joten yhteensopivuuden ei pitäisi olla ongelma.

Mobify bonuskoodi

Voit liittyä Mobify palveluun Mobify.fi sivustolla. Jos haluat liittymisen yhteydessä tervetuliaisbonuksen, voit käyttää koodia KO36ZRGP (toimii kirjoitushetkellä). Koodilla saa bonuspisteitä, jotka voi myöhemmin muuttaa rahaksi. Bonuskäytännöt voivat muuttua, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot suoraan Mobifyn verkkosivuilta.

Palveluun on täysin ilmaista liittyä ja sen käyttäminen ei maksa mitään (poislukien lisäpalvelut). Bonuskoodi syötetään rekisteröintilomakkeen viimeisessä kohdassa.

Mobify bonuskoodi
Mobify bonuskoodi laitetaan tässä vaiheessa

Käyttöönotto on helppoa

Suosittelemme lataamaan Mobifyn mobiilisovelluksen, sillä sen avulla on kaikkein helpoin hoitaa kaikki asiat. Voit antaa loput tiedot, kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa.

Mobify tiedot
Sovelluksessa on kätevä täyttää puuttuvat tiedot

Lisää pyydettävät tiedot kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sen jälkeen voit vahvistaa puhelinnumeron ja henkilöllisyyden, joka hoituu helpolla verkkopankkivahvistuksella. Seuraavaksi voit lisätä haluamasi maksukortin ja valtuuttaa Mobifyn hoitamaan laskut puolestasi.

Mobify laskujen ohjaus
Laskujen ohjaus on helppo laittaa päälle yhdellä klikkauksella

Tiedot tarvitsee täyttää vain kerran, jonka jälkeen sovelluksen käyttö on todella mutkatonta.

Mihin kaikkeen Mobify pystyy?

Mobify sopii etenkin laskujen maksuun, mutta sovellukseen on saatu mahdutettua aika paljon muitakin näppäriä ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia on listattuna seuraavaksi:

‚ÄĘ Laskujen maksamisesta bonusta
‚ÄĘ Kulutuksen seuranta
‚ÄĘ Er√§p√§ivien muistutus
‚ÄĘ S√§hk√∂inen arkisto laskuille ja muille t√§rkeille dokumenteille
‚ÄĘ Bonuksien maksu rahana tilille

Mobify maksaa bonuksia laskujen vastaanotosta

Mobify bonus
Bonusten kertymistä on helppo seurata

Mobifyn kätevyys on siinä, että laskut on helppo maksaa suoraan sovelluksella. Tämä ei välttämättä innosta kaikkia käyttäjiä, joten onkin loistavaa, että laskujen maksamisesta voi saada bonusta. Tämän lisäksi bonusta kertyy myös suositteluista ja verkkokauppaostoksista.

Miten maksimoida bonus Mobifyn kautta?

Mobifyn bonusta maksetaan kaikista laskuista, olipa kyseessä sitten vesi-, sähkö-, vakuutus-, tai puhelinlasku. Tämän lisäksi voit myös maksaa luottokorttilaskun Mobify -sovelluksella.

Luottokorttilaskun maksussa piileekin eräs Mobifyn parhaista eduista. Voit maksaa kaikki arkiset ostokset (esim. ruoka ja tavarahankinnat) luottokortilla ja maksaa luottokorttilaskun Mobifylla. Näin saat bonusta melkeinpä kaikista ostoksistasi.

Saat bonuksia myös verkkokaupoista

Olet ehkä kuullut Bonuswaysta? Mobifyssa on mukana Bonuswayn kaltainen systeemi, joka maksaa sinun Mobify-tilille rahaa takaisin verkko-ostoksista. Se toimii siten, että siirryt Mobify -sivuston tai sovelluksen kautta verkkokauppaan ja teet ostoksen. Bonus kirjautuu Mobify -tilillesi yleensä 1-2 arkipäivässä. Mobifyssa on mukana kattava valikoima eri verkkokauppoja.

Mobify kokemuksia

Mobify on vielä melko uusi palvelu, joten netistä ei löydy paljoakaan kokemuksia. Kokeilemamme mukaan palvelun käyttö on kuitenkin helppoa ja suoraviivaista.

Erityisen paljon meitä ilahdutti bonuksien kertyminen, jota oli mielenkiintoista seurata suoraan omasta puhelimesta.

Mikäli säästäminen ja oman talouden hallinta on sinulle tärkeää, voimmekin lämpimästi suositella Mobifyn käyttöä.

Kun olet luonut Mobify -tilin, voit hyväksyä laskujesi reitityksen, jolloin ne ilmestyvät palveluun. Jos jokin laskunantajasi ei vielä kuulu Mobifyn laskuttajiin, voit lisätä heidän tarjoamansa laskutusosoitteen ja näin saat nekin ohjattua suoraan palveluun. Tämän lisäksi voit edelleen lähettää Mobify -sovellukseen sähköpostilaskut ja skannata paperilaskut. Pidimme myös siitä, että Mobify toimii käytännössä kaikilla laitteilla.

Mobifyn hyviin puoliin kuuluu se, että palvelu tukee reitityksen avulla jopa 80 000 eri laskuttajaa. Erityismaininnan haluamme antaa siitä, että reititys ei ole ainut tapa käyttää Mobifyta, vaan voit myös valokuvata laskuja ja lähettää niitä sähköpostitse.

Kuka ylläpitää Mobifyta?

Mobify -palvelua ylläpitää Mobify Invoices Oy, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta Mobify -sovellusta käyttää jo nyt tuhansia ihmisiä ja laskuttajia palveluun saa reitityksen avulla jopa 80 000.

Onko Mobify luotettava palvelu?

Sitä saattaa moni miettiä, mutta kuten mainittua, kyseessä on täysin suomalainen firma, jonka missiona on helpottaa oman talouden hallintaa.

Mobifyn liiketoimintamalli on myös varsin rehti ja avoin, sillä se jakaa laskuista saamansa tulon käyttäjän kanssa. Tälläisessä tilanteessa kaikki osapuolet voittavat. Tämän lisäksi Mobify hyödyntää viimeisimpiä salaus- ja turvallisuusmenetelmiä (kuten suojattu SSL-yhteys), joilla taataan käyttäjien tietoturva.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua Mobify -sovelluksen k√§yt√∂ss√§, voit ottaa yhteytt√§ suoraan heid√§n asiakaspalveluun s√§hk√∂postilla ([email protected]). Sivuilta l√∂ytyy my√∂s k√§tev√§ ”Usein kysytty√§” -osio, josta l√∂yd√§t suoraan vastauksen useimpiin kysymyksiin. Voit toki my√∂s j√§tt√§√§ oman kommenttisi suoraan t√§h√§n kirjoitukseen, jos sinulle her√§si jotakin ajatuksia tai ongelmia.


Etusivu ¬Ľ Raha

Jätä kommentti