Mobify kokemuksia + bonuskoodi 5€ ilmaiseksi: Tiedä 7 asiaa

Jätä kommentti

Rahaa takaisin laskujen maksamisesta? Siis täh?

Hullulta kuulostaa, mutta totta se on! Mobify (entinen Clark) auttaa sinua raha-asioiden hoidossa, tekemällä laskujen maksamisen äärimmäisen helpoksi.

Liitä maksukortti Mobify -sovellukseen ja laskujen maksu muuttuu ärsyttävästä pakkopullasta, palkitsevaksi toimenpiteeksi.

Palkitsevalla tarkoitamme sitä, että Mobify oikeasti maksaa sinulle 0,3% bonusta sen avulla maksetuista laskuista!

Sovelluksessa on toki muitakin ominaisuuksia. Jatka lukemista niin kerromme Mobify kokemuksia, hyödyllistä tietoa, sekä 5 euron bonuskoodin.

1. Näin aloitat Mobifyn käytön

Mobifyn käyttöönotto on melko mutkaton prosessi, sillä sinun pitää vain rekisteröityä palveluun. Rekisteröityminen käy muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit käyttää Mobify -sovellsuta puhelimellasi, tabletillasi (iOS, Android) tai suoraan internet-selaimesta. Palvelu toimii lähes kaikilla alustoilla, joten yhteensopivuuden ei pitäisi olla ongelma.

Ohjeet 5,00€ bonuksen saamiseksi

Liity Mobifyihin tästä . Palveluun on täysin ilmaista liittyä ja sen käyttäminen ei maksa mitään. Muista syöttää Mobify bonuskoodi lomakkeen rekisteröitymislomakkeen viimeiseen kohtaan.

Mobify bonuskoodi
Täytä lomake ja muista Mobify bonuskoodi

Loput tiedot on helppo syöttää Mobify-sovelluksessa

Suosittelemme lataamaan Mobifyn mobiilisovelluksen, sillä sen avulla on kaikkein helpoin hoitaa kaikki asiat.

Mobify tiedot
Sovelluksessa on kätevä täyttää puuttuvat tiedot

Lisää pyydettävät tiedot kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sitten voitkin vahvistaa puhelinnumeron ja henkilöllisyyden, joka hoituu helpolla verkkopankkivahvistuksella. Tämän jälkeen voitkin lisätä haluamasi maksukortin ja valtuuttaa Mobifyn hoitamaan laskut puolestasi.

Mobify laskujen ohjaus
Laskujen ohjaus on helppo laittaa päälle yhdellä klikkauksella

Tiedot tarvitsee täyttää vain kerran, jonka jälkeen sovelluksen käyttö on todella mutkatonta.

2. Mihin kaikkeen Mobify pystyy?

Mobify pääasiallisesti mainostaa itseään laskujen maksuun sopivana palveluna, mutta sovellukseen on saatu mahdutettua aika paljon muitakin näppäriä ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia on listattuna seuraavaksi:

• Laskujen maksamisesta 0,3% bonusta
• Kulutuksen seuranta
• Eräpäivien muistutus
• Sähköinen arkisto laskuille ja muille tärkeille dokumenteille
• Bonuksien maksu rahana tilille

3. Mobify maksaa bonuksia laskujen vastaanotosta

Mobify bonus
Bonusten kertymistä on helppo seurata

Mobifyn kätevyys onkin siinä, että laskut on helppo maksaa suoraan sovelluksella. Tämä ei kuitenkaan ehkä vielä innosta kaikkia käyttäjiä, joten onkin loistavaa, että laskujen maksamisesta voi saada bonusta. Tämän lisäksi bonusta kertyy myös suositteluista ja verkkokauppaostoksista.

Miten maksimoida bonus Mobifyn kautta?

Mobifyn bonusta maksetaan siis kaikista laskuistasi, olipa kyseessä sitten vesi-, sähkö-, vakuutus-, tai puhelinlasku. Tämän lisäksi voit myös maksaa luottokorttilaskun Mobify -sovelluksella.

Luottokorttilaskun maksussa piileekin eräs Mobifyn parhaista eduista. Voit katsos maksaa kaikki arkiset ostokset (esim. ruoka ja tavarahankinnat) luottokortilla ja sitten maksaa luottokorttilaskun Mobifylla. Näin saat bonusta melkeinpä kaikista ostoksistasi!

4. Saat bonuksia myös verkkokaupoista

Olet ehkä kuullut Bonuswaysta? Mobifyssa on siis mukana Bonuswayn kaltainen systeemi, joka maksaa sinun Mobify-tilille rahaa takaisin verkko-ostoksista. Se toimii siten, että siirryt Mobify -sivuston tai sovelluksen kautta verkkokauppaan ja teet ostoksen. Bonus kirjautuu Mobify -tilillesi yleensä 1-2 arkipäivässä. Mobifyssa on mukana tällä hetkellä yli 250 verkkokauppaa ja niiden määrä on kasvussa.

5. Mobify kokemuksia (2020)

Mobify on vielä niin uusi palvelu, että netistä ei juurikaan kokemuksia siitä löydy. Kokeilemamme mukaan palvelun käyttö on kuitenkin helppoa ja suoraviivaista.

Erityisen paljon meitä ilahdutti bonuksien kertyminen, jota oli mielenkiintoista seurata suoraan omasta luurista.

Mikäli säästäminen ja oman talouden hallinta on sinulle tärkeää, voimmekin lämpimästi suositella Mobifyn käyttöä.

Kun olet luonut Mobify -tilin, voit hyväksyä laskujesi reitityksen, jolloin ne ilmestyvät palveluun. Jos jokin laskunantajasi ei vielä kuulu Mobifyn laskuttajiin, voit lisätä heidän tarjoamansa laskutusosoitteen ja näin saat nekin ohjattua suoraan palveluun. Tämän lisäksi voit edelleen lähettää Mobify -sovellukseen sähköpostilaskut ja skannaamaan paperilaskut. Pidimme myös siitä, että Mobify toimii iOS ja Android -laitteissa, sekä selaimessa.

Mobify on vielä suhteellisen uusi palvelu, jonka suosio ja näkyvyys on kasvussa. Luulemme, että käyttäjämäärien kasvua on vauhdittanut esimerkiksi se, että palvelu tukee reitityksen avulla jopa 80 000 eri laskuttajaa. Erityismaininnan haluamme antaa siitä, että reititys ei ole ainut tapa käyttää Mobifyta, vaan voit myös valokuvata laskuja ja lähettää niitä sähköpostitse.

Tietojemme mukaan Mobifylle on aukeamassa lähiaikoina kuluttajille oma verkkolaskuosoite, johon pääset käsiksi helposti Mobify -profiilisi kautta.

6. Kuka ylläpitää Mobify -sovellusta?

Mobify -palvelua ylläpitää Mobify Invoices Oy, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta Mobify -sovellusta käyttää jo nyt tuhansia ihmisiä ja laskuttajia palveluun saa reitityksen avulla jopa 80 000.

Onko Mobify luotettava palvelu?

Sitä saattaa moni miettiä, mutta kuten mainittua, kyseessä on täysin suomalainen firma, jonka missiona on helpottaa oman talouden hallintaa.

Mobifyn liiketoimintamalli on myös varsin rehti ja avoin, sillä se jakaa laskuista saamansa tulon käyttäjän kanssa. Tälläisessä tilanteessa kaikki osapuolet voittavat.

Tämän lisäksi Mobify hyödyntää viimeisimpiä salaus- ja turvallisuusmenetelmiä (kuten suojattu SSL-yhteys), joilla taataan käyttäjien tietoturva.

7. Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua Mobify -sovelluksen käytössä, voit ottaa yhteyttä suoraan heidän asiakaspalveluunsa sähköpostilla ([email protected]). Sivuilta löytyy myös kätevä ”Usein kysyttyä” -osio, josta löydät suoraan vastauksen useimpiin kysymyksiin. Voit toki myös jättää oman kommenttisi suoraan tähän kirjoitukseen, jos sinulle heräsi jotakin ajatuksia tai ongelmia.


Etusivu » Raha »
Arvioi kirjoitus "Mobify kokemuksia + bonuskoodi 5€ ilmaiseksi: Tiedä 7 asiaa" klikkaamalla tähteä.
3.78 / 5 (9 ääntä)
rahalaitos

Jätä kommentti