Miss Pap – Uusinta muotia Englannista

0

Misspap on Englannissa sijaitseva verkkokauppa muotia seuraaville naisille. Valikoima on laaja ja siihen kuuluvat kenkä- ja vaateuutuudet suoraan maailmalta. MissPap sijaitsee EU-alueella, joten tilauksen veroista ei tarvitse huolehtia laisinkaan. Valikoima on suunnattu 20-35 vuotialle ensisijaisesti.

Lisäksi sivustolla on myynnissä farkkuja, asusteita, juhlavaatteita. Misspapin alevalikoima on myöskin laaja, lisäksi sivustolla on myös päivittäin uusia tarjouksia. Kaupan hintataso on melko edullinen, jotta mahdollisimman moni pääsisi tutustumaan tarjontaan.

Miten teen tilauksen?

Voit rekisteröityä asiakkaaksi suoraan Misspapin sivulle, mutta jos omistat Amazon-tilin, voit kirjautua sisään Amazon-tunnuksillasi, jolloin sinun ei tarvitse enää syöttää yhteystietosi.

Aloita ensin vaihtamalla valuutta euroksi, valitsemalla ylävalikosta EU-lippua. Ostosten tekeminen Misspapissa on helppoa. Varaa sivun selaamiseen aikaa, sillä tuottevalikoima on laaja ja monipuolinen.

Lue myös: Naisten vaatteet ulkomailta – 12 kauppaa

Sivulla voit käyttää hakutoimintoa, joka nopeuttaa haluamasi tuotteen löytämistä. Klikkaa ”Add to Bag” -painiketta. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin, klikkaa ”Checkout”.

Sen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi maksutapaa, sekä maksamaan tilaustasi.

Tuotteiden palauttaminen

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, siitä päivästä, kun vastaanotat tuotteen. Saat rahat palautuksesta tilillesi 14 päivässä. Joudut itse maksamaan palautuksen toimituskulut. Palautetun tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa hintalappu kiinnitettynä.

Pakkaa tuote uudelleen ja kiinnitä pakettiin tilauksen mukana tulleen palautusosoitteen. Jos olet hävittänyt osoitelapun, käy katsomassa se Misspapin-verkkosivulta ”Returns Policy”-osiosta. Vie paketti postiin. Muista ottaa vastaan kuitti, joka toimii todisteena siitä, että olet palauttanut kyseisen tuotteen. Misspapin vastaanotettua tuotteesi, heillä on 14 päivää aikaa maksaa tilillesi rahat palautuksesta.

Tällä hetkellä Misspap tarjoaa palautusoikeuden, mutta ei vaihto-oikeutta. Joudut siis tekemään kokonaan uuden tilauksen, jos haluat vaihtaa esimerkiksi tuotteen väriä tai kokoa.

Maksutavat ja tulli

Maksutapoina Misspapissa ovat Visa, Visa Electron, PayPal, MasterCard, Maestro ja Worldpay. Tilauksiin tästä kaupasta ei tule tullimaksuja, koska kauppa on EU-alueella.

Lue myös: Opas PayPalin käyttöön

Toimitusaika ja -kulut

Tuotteet toimitetaan sinulle DHL-kuriiripalvelun kautta. Toimitus Suomeen kestää noin viikon postikulut ovat noin 8 euroa.

Jaa MissPap kokemuksiasi ja arvostele kauppa kommenttikentässä. (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

     

Lue ja kirjoita kommentteja

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Top