MiniInTheBox – Edullisia vempaimia Kiinasta

Jätä kommentti

MiniInTheBox on kiinalainen kuluttajatuotteiden myyj√§, joka on toiminut jo vuodesta 2007. MiniInTheBox tarjoaa saman halvan hinnan kaikille oletpa sitten tukkumyyj√§, j√§lleenmyyj√§ tai kuluttaja, siksi sivuston slogan on ‚ÄĚyksi maailma, yksi hinta‚ÄĚ. MiniInTheBoxin nimi tulee Jack-in-the-Boxista ‚Äďlasten lelusta, joka viritett√§ess√§ soittaa melodian ja tarjoaa yll√§tyksen.

Tässä kirjoituksessa käydään läpi MiniInTheBox kokemuksia ja tietoa yleisesti tähän verkkokauppaan liittyen. Jos olet kiinnotunut tarjouksista, suosittelemme katsomaan MiniInTheBox tarjouksia.

1. MiniInTheBox kokemuksia

MiniInTheBox.com -verkkokauppa on suomenkielinen ja verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee 27 kielellä. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Asiakaspalvelun kautta saat palautusosoitteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että todella edullisten vaatteiden palautus voi tuottaa enemmän päänvaivaa ja kustannuksia kuin niiden pitäminen.

√Ąl√§ odota tuotteilta liikoja

Yritys ostaa tuotteet suoraan valmistajalta, joten se voi myyd√§ tuotteita todella edullisesti. Kyse on siis kiinalaisesta nettikaupasta, joten laatu ei ole v√§ltt√§m√§tt√§ sit√§, mit√§ annetaan kuvissa ja teksteiss√§ ymm√§rt√§√§. Ole siis tarkkana ja lue tuotekuvaukset huolellisesti. √Ąl√§ my√∂sk√§√§n ep√§r√∂i pyyt√§√§ hyvityst√§, jos tuote ei ole sit√§ mit√§ oli luvattu!

miniinthebox verkkokauppa

Mitä mieltä asiakkaat ovat olleet?

Kuten muutkin kiinalaiset nettikaupat, MiniInTheBoxilla on sekä tyytyväisiä että pettyneitä asiakkaita. Yleensä ostajat ovat pettyneitä toimitusaikoihin ja tavaroiden laatuun, mutta kannattaa muistaa, että hinnat ovat erittäin alhaiset verrattuna esimerkiksi Suomen hintoihin ja siksi ei kannata odottaa huippulaatua.

miniinthebox tilaus

Mitä valikoimasta löytyy?

Verkkokaupan valikoimiin kuuluu tuhansia tuotteita, kuten tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita, Apple-tarvikkeita, koruja, kelloja, elektroniikkaa, toimistotarvikkeita, valaisimia, vaatteita ja paljon muuta. Yhdessä LightInTheBoxin kanssa se tarjoaa yli miljoona tuotetta ja yli 1000 uutta tuotetta joka päivä!

mini in the box tuote
Miniintheboxissa myytävä tähtitaivasyövalo

2. Kenelle MiniInTheBox sopii?

T√§m√§n verkkokaupan suurin kohdeyleis√∂ on ehk√§ miehiss√§, jotka etsiv√§t edullisia vempaimia ja elektronisia tarvikkeita. Suosituimpiin tuotteisiin kuuluukin, erilaiset matkapuhelintarvikkeet, tietokoneet ja tabletit, sek√§ LED-valot. Jo ennest√§√§n halpoja hintoja on satunnaisesti alennettu kaupan kohdassa ”P√§ivitt√§iset tarjoukset”. N√§it√§ kannattaakin silloin t√§ll√∂in tutkiskella, jos sielt√§ sattuisi l√∂ytym√§√§n jotain mielenkiintoista. Varsinaisesti mit√§√§n maailmaa mullistavaa MITB ei tarjoa, mutta se on kuitenkin varsin hyv√§ perus kiinakauppa.

Jos etsit vaihtoehtoja MITB:lle suosittelemme vahvasti Banggoodia ja Gearbestiä.

3. Toimitus Suomeen

Toimituskulut Suomeen riippuvat tilaamistasi tuotteista. Voit katsoa arvioidut toimituskulut milloin tahansa klikkaamalla ostoskorissa ‚ÄĚArvioidut toimituskulut‚ÄĚ. Varsinaiset kulut lasketaan vasta kassalla. Alle 22‚ā¨ arvoisista tilauksista toimituskuluineen, ei joudu maksamaan lis√§maksuja Suomessa.

Varaston sijainti vaikuttaa toimitusaikaan

Toimitusaika on aina noin kuukauden, riippuen mistä varastosta tuote lähetetään. Sivustolla on varasto Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Sen tavoite on mahdollistaa netin kautta ostaminen ja myyminen kaikille ihmisille ympäri maailmaa. Euroopan varastoista tilatessa toimitusaika on lyhin.

Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että toimitukseen menee enemmän aikaa, kuin mitä sivulla mainitaa. Sivulla kuitenkin mainitaan seuraavat toimitusajat: Supersäästölähetys 10-20 arkipäivää, vakiolähetys 6-8 arkipäivää ja pikalähetys 3-5 arkipäivää. Meidän kokemuksien mukaan, tilaus toimitetaan noin 4 viikossa.

Toimitukset tapahtuvat DHL-, UPS-, FedEx- ja EMS-kuriiripalveluiden kautta. Suomessa ainakin DHL voi lähettää sinulle viestin, jossa se ehdottaa tekevensä tullauksen puolestasi maksettuasi tietyn summan. Kannattaa kuitenkin tehdä tulliselvitys itse, jotta ylimääräisiä kuluja ei kertyisi.

4. Miniinthebox maksutavat

Maksutapoina sivustolla ovat Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, PayPal, Western Union ja tilisiirto ennakkoon. Näistä suosittelemme PayPalilla maksamista, sillä se on luotettava tapaa maksaa ostoksia netissä. Löydät muuten sivuiltamme ohjeen PayPalin käyttöön, jos sellaiselle on tarvetta.

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle omia MiniInTheBox kokemuksia ja kerro kuinka tilauksesi sujui. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "MiniInTheBox РEdullisia vempaimia Kiinasta" klikkaamalla tähteä.
4 / 5 (1 ääntä)

Jätä kommentti

Secured By miniOrange