MiniInTheBox – Edullisia vempaimia Kiinasta

0

MiniInTheBox on kiinalainen kuluttajatuotteiden myyjä, joka on toiminut jo vuodesta 2007. MiniInTheBox tarjoaa saman halvan hinnan kaikille oletpa sitten tukkumyyjä, jälleenmyyjä tai kuluttaja, siksi sivuston slogan on ”yksi maailma, yksi hinta”. MiniInTheBoxin nimi tulee Jack-in-the-Boxista –lasten lelusta, joka viritettäessä soittaa melodian ja tarjoaa yllätyksen. Kirjoita MiniInTheBox kokemuksia kommenttikenttään. Katso MiniInTheBox tarjouksia tästä.

1. MiniInTheBox kokemuksia

MiniInTheBox.com -verkkokauppa on suomenkielinen ja verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee 27 kielellä. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Asiakaspalvelun kautta saat palautusosoitteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että todella edullisten vaatteiden palautus voi tuottaa enemmän päänvaivaa ja kustannuksia kuin niiden pitäminen.


Yritys ostaa tuotteet suoraan valmistajalta, joten se voi myydä tuotteita todella edullisesti. Kyse on siis kiinalaisesta nettikaupasta, joten laatu ei ole välttämättä sitä, mitä annetaan kuvissa ja teksteissä ymmärtää. Ole siis tarkkana ja lue tuotekuvaukset huolellisesti. Älä myöskään epäröi pyytää hyvitystä, jos tuote ei ole sitä mitä oli luvattu!

Kuten muutkin kiinalaiset nettikaupat, MiniInTheBoxilla on sekä tyytyväisiä että pettyneitä asiakkaita. Yleensä ostajat ovat pettyneitä toimitusaikoihin ja tavaroiden laatuun, mutta kannattaa muistaa, että hinnat ovat erittäin alhaiset verrattuna esimerkiksi Suomen hintoihin ja siksi ei kannata odottaa huippulaatua.

Verkkokaupan valikoimiin kuuluu tuhansia tuotteita, kuten tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita, Apple-tarvikkeita, koruja, kelloja, elektroniikkaa, toimistotarvikkeita, valaisimia, vaatteita ja paljon muuta. Yhdessä LightInTheBoxin kanssa se tarjoaa yli miljoona tuotetta ja yli 1000 uutta tuotetta joka päivä!

mini in the box tuote
Tässä kaupassa myytävä tähtitaivas yövalo

2. Kenelle MiniInTheBox sopii?

Tämän verkkokaupan suurin kohdeyleisö on ehkä miehissä, jotka etsivät edullisia vempaimia ja elektronisia tarvikkeita. Suosituimpiin tuotteisiin kuuluukin, erilaiset matkapuhelintarvikkeet, tietokoneet ja tabletit, sekä LED-valot. Jo ennestään halpoja hintoja on satunnaisesti alennettu kaupan kohdassa ”Päivittäiset tarjoukset”. Näitä kannattaakin silloin tällöin tutkiskella, jos sieltä sattuisi löytymään, jotain mielenkiintoista. Varsinaisesti mitään maailmaa mullistavaa MITB (lyhennettynä) ei tarjoa, mutta se on kuitenkin varsin hyvä perus kiinakauppa.

Jos etsit vaihtoehtoja MITB:lle suosittelemme vahvasti Banggoodia ja Gearbestiä.

3. Toimitus Suomeen

Toimituskulut Suomeen riippuvat tilaamistasi tuotteista. Voit katsoa arvioidut toimituskulut milloin tahansa klikkaamalla ostoskorissa ”Arvioidut toimituskulut”. Varsinaiset kulut lasketaan vasta kassalla. Alle 22€ arvoisista tilauksista toimituskuluineen, ei joudu maksamaan lisämaksuja Suomessa.

Toimitusaika on aina noin kuukauden, riippuen mistä varastosta tuote lähetetään. Sivustolla on varasto Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Sen tavoite on mahdollistaa netin kautta ostaminen ja myyminen kaikille ihmisille ympäri maailmaa. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että toimitukseen menee enemmän aikaa, kuin mitä sivulla mainitaa. Sivulla kuitenkin mainitaan seuraavat toimitusajat: Supersäästölähetys 10-20 arkipäivää, vakiolähetys 6-8 arkipäivää ja pikalähetys 3-5 arkipäivää. Meidän kokemuksien mukaan, tilaus toimitetaan noin 4 viikossa.

Toimitukset tapahtuvat DHL-, UPS-, FedEx- ja EMS-kuriiripalveluiden kautta. Suomessa ainakin DHL voi lähettää sinulle viestin, jossa se ehdottaa tekevensä tullauksen puolestasi maksettuasi tietyn summan. Kannattaa kuitenkin tehdä tulliselvitys itse, jotta ylimääräisiä kuluja ei kertyisi.

4. Miniinthebox maksutavat

Maksutapoina sivustolla ovat Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, PayPal, Western Union ja tilisiirto ennakkoon. Näistä suosittelemme PayPalilla maksamista, sillä se on luotettavin tapaa maksaa ostoksia netissä. Löydät muuten sivuiltamme ohjeen PayPalin käyttöön, jos sellaiselle on tarvetta.

Heräsikö kysymyksiä? Kommentoi alle omia MiniInTheBox kokemuksia ja kerro kuinka tilauksesi sujui. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

1000
Top