MiniInTheBox kokemuksia РTiedä 4 asiaa ensin

MiniInTheBox on kiinalainen kuluttajatuotteiden myyj√§, joka on toiminut jo vuodesta 2007. MiniInTheBox tarjoaa saman halvan hinnan kaikille oletpa sitten tukkumyyj√§, j√§lleenmyyj√§ tai kuluttaja, siksi sivuston slogan on ‚ÄĚyksi maailma, yksi hinta‚ÄĚ. MiniInTheBoxin nimi tulee Jack-in-the-Boxista ‚Äďlasten lelusta, joka viritett√§ess√§ soittaa melodian ja tarjoaa yll√§tyksen. T√§ss√§ kirjoituksessa k√§yd√§√§n l√§pi MiniInTheBox kokemuksia ja tietoa yleisesti t√§h√§n verkkokauppaan liittyen.

Vaihtoehdot Mini In The Boxille

Mini In The Box -kaupalle on monia kilpailijoita, jotka tarjoavat samat tuotteet, mutta joissain tapauksissa jopa edullisemmilla hinnoilla. Tästä syystä on järkevää tutustua muihin kauppoihin, koska voit saada esimerkiksi nopeamman toimituksen ja paremman asiakaspalvelun.

  • Edulliset hinnat
  • Paljon tarjouksia
  • Nopea toimitus
aliexpress
  • Kaikkea mahdollista
  • Useita kategorioita
  • Halvat hinnat
ebay alennuskoodi
  • Edulliset hinnat
  • Paljon tarjouksia
  • Nopea toimitus

1. MiniInTheBox kokemuksia

MiniInTheBox.com -verkkokauppa on suomenkielinen ja verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee 27 kielellä. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Asiakaspalvelun kautta saat palautusosoitteen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että todella edullisten vaatteiden palautus voi tuottaa enemmän päänvaivaa ja kustannuksia kuin niiden pitäminen. Eli jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, tulee helpommaksi myydä se itse eteenpäin esimerkiksi Tori.fi:ssä tai kirpputorilla.

√Ąl√§ odota tuotteilta liikoja

miniinthebox-verkkokauppa

Yritys ostaa tuotteet suoraan valmistajalta, joten se voi myyd√§ tuotteita todella edullisesti. Kyse on siis kiinalaisesta nettikaupasta, joten laatu ei ole v√§ltt√§m√§tt√§ sit√§, mit√§ annetaan kuvissa ja teksteiss√§ ymm√§rt√§√§. Ole siis tarkkana ja lue tuotekuvaukset huolellisesti. √Ąl√§ my√∂sk√§√§n ep√§r√∂i pyyt√§√§ hyvityst√§, jos tuote ei ole sit√§ mit√§ oli luvattu!

Mitä mieltä asiakkaat ovat olleet?

Kuten muutkin kiinalaiset nettikaupat, MiniInTheBoxilla on sekä tyytyväisiä että pettyneitä asiakkaita. Yleensä ostajat ovat pettyneitä toimitusaikoihin ja tavaroiden laatuun, mutta kannattaa muistaa, että hinnat ovat erittäin alhaiset verrattuna esimerkiksi Suomen hintoihin ja siksi ei kannata odottaa huippulaatua.

miniinthebox tilaus

Mitä valikoimasta löytyy?

Verkkokaupan valikoimiin kuuluu tuhansia tuotteita, kuten tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita, Apple-tarvikkeita, koruja, kelloja, elektroniikkaa, toimistotarvikkeita, valaisimia, vaatteita ja paljon muuta. Yhdessä LightInTheBoxin kanssa se tarjoaa yli miljoona tuotetta ja yli 1000 uutta tuotetta joka päivä!

tahtitaivas

2. Kenelle MiniInTheBox sopii?

T√§m√§n verkkokaupan suurin kohdeyleis√∂ on miehiss√§, jotka etsiv√§t edullisia vempaimia ja elektronisia tarvikkeita. Suosituimpiin tuotteisiin kuuluukin, erilaiset matkapuhelintarvikkeet, tietokoneet ja tabletit, sek√§ LED-valot. Jo ennest√§√§n halpoja hintoja on satunnaisesti alennettu kaupan kohdassa ”P√§ivitt√§iset tarjoukset”. N√§it√§ kannattaakin silloin t√§ll√∂in tutkia, jos sielt√§ sattuisi l√∂ytym√§√§n jotain mielenkiintoista. Varsinaisesti mit√§√§n maailmaa mullistavaa MITB ei tarjoa, mutta se on kuitenkin varsin hyv√§ perus kiinakauppa.

3. Toimitus Suomeen ja verot

Toimituskulut Suomeen riippuvat tilaamistasi tuotteista. Voit katsoa arvioidut toimituskulut milloin tahansa klikkaamalla ostoskorissa ‚ÄĚArvioidut toimituskulut‚ÄĚ. Varsinaiset kulut lasketaan vasta kassalla. MiniInTheBox toimitukset tulevat p√§√§s√§√§nt√∂isesti Kiinasta, joten ostajan on hyv√§ varautua mahdollisiin vero- ja tullausmaksuihin.

L√∂yd√§t lis√§tietoja tullauksen tekemisest√§ Googlettamalla ”Saapuvien l√§hetysten tuontitullaus”.

Varaston sijainti vaikuttaa toimitusaikaan

Toimitusaika on aina noin kuukauden, riippuen mistä varastosta tuote lähetetään. Sivustolla on varasto Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Sen tavoite on mahdollistaa netin kautta ostaminen ja myyminen kaikille ihmisille ympäri maailmaa. Euroopan varastoista tilatessa toimitusaika on lyhin.

Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että toimitukseen menee enemmän aikaa, kuin mitä sivulla mainitaa. Sivulla kuitenkin mainitaan seuraavat toimitusajat: Supersäästölähetys 10-20 arkipäivää, vakiolähetys 6-8 arkipäivää ja pikalähetys 3-5 arkipäivää. Meidän kokemuksien mukaan, tilaus toimitetaan noin 4 viikossa. Toimitukset tapahtuvat DHL-, UPS-, FedEx- ja EMS-kuriiripalveluiden kautta.

4. Miniinthebox maksutavat

Maksutapoina sivustolla ovat Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, PayPal, Western Union ja tilisiirto ennakkoon. Näistä suosittelemme PayPalilla maksamista, sillä se on luotettava tapaa maksaa ostoksia netissä. Löydät muuten sivuiltamme ohjeen PayPalin käyttöön, jos sellaiselle on tarvetta.

Yhteenveto

MiniInTheBox on kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan. Tuotevalikoima kattaa muun muassa elektroniikkaa, vaatteita, koruja ja kotitavaroita. Yhtiö toimittaa tuotteitaan ympäri maailmaa ja on tunnettu alhaisista hinnoistaan sekä laajasta ja monipuolisesta valikoimastaan.

Usein kysytyt kysymykset

Onko MiniInTheBox turvallinen ja luotettava kauppapaikka?

Kyllä, MiniInTheBox on turvallinen ja luotettava verkkokauppa, joka on toiminut useita vuosia. Se käyttää turvallisia maksutapoja, kuten PayPal, ja tarjoaa asiakaspalvelua ongelmatilanteissa.

Toimittaako MiniInTheBox tuotteita Suomeen?

Kyllä, MiniInTheBox toimittaa tuotteitaan ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomeen. Toimitusaika ja -kustannukset vaihtelevat tuotteiden ja toimituspaikan mukaan.

Mitä teen, jos tuote on viallinen tai se ei saavu perille?

Jos tuote on viallinen tai se ei saavu perille, ota yhteyttä MiniInTheBoxin asiakaspalveluun. He auttavat sinua mielellään tilauksesi kanssa ja pyrkivät ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

Etusivu ¬Ľ Nettikaupat ¬Ľ MiniInTheBox kokemuksia – Tied√§ 4 asiaa ensin