Miesten vaatteet ulkomailta – 6 parasta kauppaa

Miesten vaatekauppoja on netissä useita satoja, mutta tässä kirjoituksessa esittelemme sinulle kuitenkin vain edullisimpia ja luotetuimpia löytöjä ulkomailta. Jos olet siis ostamassa nyt vaatteita netistä, lue tämä kirjoitus ensin ja ehkä löydät jonkin sinulle uuden vaatekaupan.

Paras miestenvaatekauppa netissä

Seuraavassa taulukossa on listattu ulkomaisia miesten vaatekauppoja, joista löydät monenlaista vaattetta erilaisiin tarkoituksiin. Lue taulukon alapuolelta toimituskustannukset ja palautussäännöt.

  • Edulliset hinnat
  • Paljon tarjouksia
  • Nopea toimitus
aliexpress
  • Kaikkea mahdollista
  • Useita kategorioita
  • Halvat hinnat

Onko ulkomailta tilaaminen turvallista?

Mielestämme ulkomailta tilaaminen on täysin turvallista, varsinkin näistä esitellyistä verkkokaupoista. Kannattaa tietysti pitää luottokorttiturvallisuus mielessä, ennenkuin menee tilaamaan mistä tahansa verkkokaupasta. Luottokortilla on hyvä maksaa myös sen takia, että tilaaja saa lisäturvaa esimerkiksi toimittamattoman tuotteen varalta.

Kannattaa myös kurkata vertailustamme, mikä olisi sinulle paras luottokortti.

Suurempi ongelma ulkomailta tilatessa on oikeiden vaatekokojen löytäminen ja vääränlaisten vaatteiden palauttaminen. Helpoimmalla pääsee, kun tilaa tuttuja vaatemerkkejä, joiden koot ovat sinulle tuttuja.

Suosittelemme lukemaan nettikaupan palautusehdot tarkasti ennen tilausta. Jos tuote ei ole mieluinen ja haluat palauttaa sen, mutta palautus on maksullinen, kannatta harkita vaatteen myymistä itse esim. Tori.fi:ssä.

Asos

Asos on vuonna 2000 perustettu vaatekauppa joka on suunnattu erityisesti nuorille aikuisille, jotka ymmärtävät viimeisimmän muodin päälle. Asoksen valikoimissa on yli 850 eri tuotemerkkiä ja brändiä, joten valikoiman ei uskoisi heti loppuvan kesken. Tästä kaupasta löydät myös talon omat merkit, jotka ovat suhteellisen laadukkaita ja edullisia.

Amazon

Kaikille tuttu Amazon on hyvä paikka tilata vaatteita, etenkin hyvän valikoiman ja hintatason puolesta. Heidän asiakaspalvelu tunnetaan myös erittäin luotettavana ja avuliaana. Palautukset onnistuvat myös kätevästi sivuilta tulostettavilla palautuslomakkeilla. Kannattaa kysyä lisäneuvoja asiakaspalvelusta, jos palautus tuo hankaluuksia. Lisätietoa Amazonista.

Next

Next vaatekauppa myy oman merkin tyylikkäitä ja edullisia vaatteita. Tämä kauppa on erityisesti siitä hyvä, että sieltä löydät ajattomia klassikkovaatteita koko perheelle. Tilaaminen on helppoa ja postikulut ovat kohtuullisia. Palautus on omakustanteinen ja tarkemmat ehdot löytyvät Nextin omilta sivuilta.

New Look

New Look on iso vaateketju, joka toimii yli 20 eri maassa ja netissä. Kauppoja tällä ketjulla on yli 900 kappaletta ympäri maailmaa. New Look on hieman kuten H&M, eli valikoimassa on oman tuotemerkin tyylikkäitä vaatteita naisille, miehille ja teineille. Pikatoimitus kestää on nopea ja sen voi saada ilmaiseksi, jos tilaa tarpeeksi isolla summalla.

Urban Outfitters

Urban Outfittersin vaatteet sopivat henkilölle, joka haluaa vähän tavallisesta poikkeavia ja erityisen trendikkäitä vaatteita. Kaupan valikoimaan kuuluu nykyisin myös sisustus ja pienelektroniikka tuotteita. Urban Outfitters on perustettu vuonna 1970 ja heillä on yli 200 kauppaa eri maissa.

M and M Direct

MandMDirect on erityisesti brändivaatteiden ystäville sopiva verkkokauppa. Kaupan ideana on myydä merkkivaateita alennettuun hintaan, joka onkin tehnyt siitä suositun vaihtoehdon monille ihmisille. Tämä kauppa on perustettu jo vuonna 1987 ja pitkäjänteinen työ onkin tehnyt siitä yhden suosituimmista alallaan.

Miksi tilata miesten vaatteita ulkomailta?

Ulkomailta tilaamiseen voi olla monia syitä, kuten valikoima, hinta ja nopea toimitus. Alla tarkemmin syitä tilaamiselle listattuna.

Laaja valikoima

Ulkomaisten verkkovaatekauppojen tarjoama laaja kansainvälinen valikoima avaa ovia uusiin brändeihin, tyyleihin ja kokoelmiin. Tämä mahdollistaa pääsyn vaatteisiin, joita ei välttämättä ole saatavilla kotimaassa, auttaen rakentamaan persoonallisen pukeutumistyylin. Harvinaisten tai rajoitettujen erien vaatteiden hankinta ulkomailta lisää yksilöllisyyttä ja antaa mahdollisuuden erottua massasta.

Hyvät hinnat

Samalla ulkomaisten kauppojen hinnoittelu voi usein olla edullisempi. Erityisesti, jos tuotteet ostetaan suoraan valmistusmaasta tai hyödynnetään kaupan tarjouksia, voidaan säästää merkittävästi.

Toimitus ja ostokokemus

Vaikka toimitusmaksut, mahdolliset tullimaksut ja palautuskäytännöt on syytä ottaa huomioon, on ulkomailta tilaaminen itsessään usein jännittävä kokemus. Saapuva paketti eri puolilta maailmaa rikastuttaa ostoskokemusta ja tekee pukeutumisesta entistä mielenkiintoisempaa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten toimituskulut vaikuttavat ulkomailta tilaamiseen?

Toimituskulut voivat lisätä ulkomailta tilattujen tuotteiden kokonaiskustannuksia, mutta monet verkkokaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen tietyn ostossumman ylittyessä.

Pitääkö ulkomailta tilatusta tuotteesta maksaa tullimaksut?

Riippuu tuotteen ja lähettäjämaan sijainnista. EU:n sisäisistä verkkokaupoista tilatessa ei tullimaksuja peritä, mutta EU:n ulkopuolisista maista tilatessa saattaa tullimaksuja ja veroja tulla maksettavaksi.

Miten voin palauttaa ulkomailta ostamani tuotteen?

Palautuskäytännöt vaihtelevat eri verkkokauppojen välillä. Palautusohjeet löytyvät yleensä kaupan verkkosivuilta, ja joissakin tapauksissa palautus voi olla omakustanteinen.

Etusivu » Ostokset » Miesten vaatteet ulkomailta – 6 parasta kauppaa