Miesten vaatteet ulkomailta – 6 parasta kauppaa

Miesten vaatekauppoja on netissä useita satoja, mutta tässä kirjoituksessa esittelemme sinulle kuitenkin vain edullisimpia ja luotetuimpia löytöjä ulkomailta. Jos olet siis ostamassa nyt vaatteita netistä, lue tämä kirjoitus ensin ja ehkä löydät jonkin sinulle uuden vaatekaupan.

6 parasta miesten vaatekauppaa ulkomailta

Seuraavassa taulukossa on listattu ulkomaisia miesten vaatekauppoja, joista löydät monenlaista vaattetta erilaisiin tarkoituksiin. Lue taulukon alapuolelta toimituskustannukset ja palautussäännöt.


houseofbrandon
Merkkivaatteita
Toimitus Suomesta

aliexpress nettikauppa
Taatusti halvat hinnat
Toimitus yleensä Kiinasta

Miesten vaatteet ulkomailta - 6 parasta kauppaa
Kilpailukykyinen hinnoittelu
Toimitus Saksasta

mandmdirect kokemuksia
Merkkivaatteita
Toimitus Englannista

asos
Yksi Euroopan suurimmista
Toimitus Englannista

Onko ulkomailta tilaaminen turvallista?

Mielestämme ulkomailta tilaaminen on täysin turvallista, varsinkin näistä esitellyistä verkkokaupoista. Kannattaa tietysti pitää luottokorttiturvallisuus mielessä, ennenkuin menee tilaamaan mistä tahansa verkkokaupasta. Luottokortilla on hyvä maksaa myös sen takia, että jos verkkokauppa ei vaikka toimittaisikaan tuotetta, voit hakea korvauksia luotonantajaltasi.

Kannattaa myös kurkata vertailustamme, mikä olisi sinulle paras luottokortti.

Ehkä suurempia ongelma ulkomailta tilatessa on oikeiden vaatekokojen löytäminen ja vääränlaisten vaatteiden palauttaminen. Helpoimmalla pääsee, kun tilaa tuttuja vaatemerkkejä, joiden koot ovat sinulle tuttuja. Suosittelemme lukemaan nettikaupan palautusehdot tarkasti ennen tilausta. Jos palautus on omakustanteinen ja tuote oli edullinen, kannattaa harkita esimerkiksi vaatteen myymistä nettikirpputorilla tai vastaavalla.

Asos

Asos on vuonna 2000 perustettu vaatekauppa joka on suunnattu erityisesti nuorille aikuisille, jotka ymmärtävät viimeisimmän muodin päälle. Asoksen valikoimissa on yli 850 eri tuotemerkkiä ja brändiä, joten valikoiman ei uskoisi heti loppuvan kesken. Tästä kaupasta löydät myös talon omat merkit, jotka ovat suhteellisen laadukkaita ja edullisia.

‚ÄĘ Ilmainen toimitus yli 30‚ā¨ tilaukseen
‚ÄĘ Ilmainen ja helppo palautus

Amazon UK

Kaikille tuttu Amazon on hyvä paikka tilata vaatteita, etenkin hyvän valikoiman ja hintatason puolesta. Heidän asiakaspalvelu tunnetaan myös erittäin luotettavana ja avuliaana. Palautukset onnistuvat myös kätevästi sivuilta tulostettavilla palautuslomakkeilla. Kannattaa kysyä lisäneuvoja asiakaspalvelusta, jos palautus tuo hankaluuksia. Lisätietoa Amazonista.

‚ÄĘ Lis√§√§ tuotteet ostoskoriin n√§hd√§ksesi toimituskustannukset ja toimitusajan

Next

Next vaatekauppa myy oman merkin tyylikkäitä ja edullisia vaatteita. Tämä kauppa on erityisesti siitä hyvä, että sieltä löydät ajattomia klassikkovaatteita koko perheelle. Tilaaminen on helppoa ja postikulut ovat kohtuullisia. Palautus on omakustanteinen ja tarkemmat ehdot löytyvät Nextin omilta sivuilta.

‚ÄĘ Toimitus suomeen noin 3 p√§iv√§ss√§ DHL:n avulla
‚ÄĘ Ilmainen toimitus yli 25‚ā¨ tilaukseen
‚ÄĘ Alle 25‚ā¨ tilaukseen tulee 3‚ā¨ postimaksu

New Look

New Look on iso vaateketju, joka toimii yli 20 eri maassa ja netiss√§. Kauppoja t√§ll√§ ketjulla on yli 900 kappaletta ymp√§ri maailmaa. New Look on hieman kuten H&M, eli valikoimassa on oman tuotemerkin tyylikk√§it√§ vaatteita naisille, miehille ja teineille. Pikatoimitus kest√§√§ noin 4-5 p√§iv√§√§, ja sen saa ilmaiseksi yli 90‚ā¨ tilaukseen.

‚ÄĘ Ilmainen toimitus yli 65‚ā¨ tilaukseen
‚ÄĘ Tavallinen toimitus 5,99‚ā¨ ja pikatoimitus 7,99‚ā¨
‚ÄĘ Toimitusaika suomeen noin 7 p√§iv√§√§

Urban Outfitters

Urban Outfittersin vaatteet sopivat henkilölle, joka haluaa vähän tavallisesta poikkeavia ja erityisen trendikkäitä vaatteita. Kaupan valikoimaan kuuluu nykyisin myös sisustus ja pienelektroniikka tuotteita. Urban Outfitters on perustettu vuonna 1970 ja heillä on yli 200 kauppaa eri maissa.

‚ÄĘ Ilmainen toimitus ja palautus yli 50‚ā¨ tilauksiin

M and M Direct

MandMDirect on erityisesti brändivaatteiden ystäville sopiva verkkokauppa. Kaupan ideana on myydä merkkivaateita alennettuun hintaan, joka onkin tehnyt siitä suositun vaihtoehdon monille ihmisille. Tämä kauppa on perustettu jo vuonna 1987 ja pitkäjänteinen työ onkin tehnyt siitä yhden suosituimmista alallaan.

‚ÄĘ Ilmainen toimitus yli 75¬£ tilauksiin
‚ÄĘ Toimituskulu 6,99¬£
‚ÄĘ Toimitusaika noin 4-6 p√§iv√§√§

Toivottavasti kirjoituksestamme oli sinulle apua ja uskallat nyt tilata miesten vaatteita entistä edullisemmin. Voit jättää palautetta ja kommentteja kirjoituksen alle.


Etusivu ¬Ľ Ostokset