Kauneustuotteet ja kosmetiikka ulkomailta – 8 parasta kauppaa

Jätä kommentti

Ulkomailla on paljon meikkejä myynnissä, joita et saa suomesta. Onneksi voit kuitenkin tilata nämä meikit ulkomailta. Tilaaminen ulkomaisista kaupoista on nykyään helppoa ja usein myös halvempaa. Keräsimme tähän kirjoitukseen parhaita kauneus ja kosmetiikkakauppoja EU-alueelta.

TOP-8 Ulkomaalaista kosmetiikkakauppaa

Tilaamalla alla olevista kaupoista, et joudu maksamaan mitään ylimääräisiä tulli tai veromaksuja. Hauskaa shoppailua!

allbeauty
Brittiläinen kosmetiikkasivusto, josta löydät parfyymit, hajusteet, hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet, kosmetiikkaa ja lahjapakkauksia edullisesti. Nopea ja edullinen toimitus!
Postimaksu: 3,95‚ā¨ (ilmainen yli 40‚ā¨ ostoksiin)
Toimitusaika: 5-8 päivää
Maksutavat: Maksukortit ja PayPal

> Tutustu allbeauty.com valikoimaan

lookfantastic
LookFantastic on kauneuskauppa Briteistä. Kauppa on perustettu vuonna 1996 ja nykyisin se on yksi suosituimmista alan nettikaupoista Euroopassa. Löydät Lookfantasticiltä suositut kauneustuotteet, hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet ja meikit. Sivusto tarjoaa edullisen toimituksen. Jos haluat tietää miten tilauksemme sujui, lue meidän Lookfantastic kokemuksia.
Postimaksu: 3,99£ (ilmainen yli 50£ ostoksiin)
Toimitusaika: 3-6 päivää
Maksutavat: Maksukortit ja PayPal

> Tutustu lookfantastic.com valikoimaan

beautybay
Osta uusimmat kauneustuotteet Beautybay -verkkokaupasta. Sivustolta löydät yli 10000 tuotteta, kuten ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, meikkejä ja kynsivärejä suosituimmilta merkeiltä.
Postimaksu: 3,3‚ā¨ (ilmainen yli 17‚ā¨ ostoksiin)
Toimitusaika: 5-7 päivää
Maksutavat: Maksukortit ja PayPal

> Tutustu beautybay.com valikoimaan

feelunique
FeelUnique on suuri ja suosittu kosmetiikkanettikauppa, josta löydät lukuisia eri tuotemerkkejä, kuten NYX, Urban Decay, Dior, DKNY ja monia muita merkkejä, joiden tuotteita et Suomesta löydä.
Postimaksu: 4,95‚ā¨ (ilmainen yli 40‚ā¨ ostoksiin)
Toimitusaika: noin 7 päivää
Maksutavat: Maksukortit ja PayPal

> Tutustu feelunique.com valikoimaan

directcosmetics
Iso valikoima kosmetiikkatuotteita eri brändeiltä edullisesti. Toimitusaika kestää noin viikon, riippuen valitsemastasi toimitustavasta.
Postimaksu: alkaen 9,95£
Toimitusaika: 5-7 päivää
Maksutavat: Maksukortit ja PayPal

> Tutustu directcosmetics.com valikoimaan

amazon
Amazonissa on huima määrä erilaisia kauneustuotteita. Amazon on iso ja turvallinen ostopaikka. Amazon tilaaminen tutuksi täällä.
Postimaksu: Riippuu myyjästä
Toimitusaika: Riippuu myyjästä
Maksutavat: Maksukortit

> Tutustu amazon.co.uk valikoimaan

ebay
Ebaystä löydät myös paljon erilaisia kauneustuotteita, meikkejä, siveltimiä, meikkisieniä ja meikkilaukkuja. Ebaystä saat myös suosittujen brändien tuotteita, mutta kannattaa varoa feikkituotteita. Yleensä näet hinnasta, onko tuote aito vai feikki. Suosittelemme tilaamaan listan ensimmäisistä kaupoista, jotta saat varmasti aidon merkkituotteen.
Postimaksu: Riippuu myyjästä
Toimitusaika: Riippuu myyjästä
Maksutavat: Maksukortit

> Tutustu ebay.co.uk valikoimaan

hajuvesi
Nimestään huolimatta Hajuvesi -verkkokauppa toimittaa tuotteensa Ruotsista, joten kyseessä on ulkomaalainen verkkokauppa. Kauppa on ruotsalaisen Parfym.se -verkkokaupan sisarkauppa. Hintataso tässä kaupassa ei välttämättä yllä ihan samalle tasolle kaikkien Eurooppalaisten kilpailijoidensa kanssa, mutta vastapainoksi saat nopeat toimitukset ja Suomenkielisen asiakaspalvelun.
Postimaksu: 3,5‚ā¨
Toimitusaika: 2-4 päivää
Maksutavat: Maksukortit, lasku ja verkkopankki

> Tutustu hajuvesi.fi valikoimaan


Tunnetut brändit ja valikoima

Löydät edellämainituista kaupoista kaikki suositut brändit, kuten Dior, Clinique, Yves Sain Laurent, Sephora, Nyx, NARS, Rimmel, Maybelline ja L’oreal. Myös luomutuotteiden ystäville löytyy laajoja valikoimia orgaanisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

Meikkituotteiden lis√§ksi n√§ist√§ verkkokaupoista l√∂ytyy usein my√∂s hiustuotteita, kynsilakkoja, miesten ja naisten tuoksuja sek√§ ihonoitotuotteita. Usemmassa kaupassa on erikseen ”Gift” -osio, jossa on hyvi√§ lahjavinkkej√§ naisille ja miehille.

Yhteenveto

Nettikauppoja kannattaa selailla huolellisesti ja järjestelmällisesti, sillä hinnat vaihtelevat. Huomioi valuutat, sillä brittikaupat ovat usein punnissa. Onneksi voit yleensä vaihtaa valuutan euroiksi.

Lopuksi vielä suosittelemme aina käyttämään maksuvaihtoehdoista PayPalin, sillä se on turvallisin tapa tehdä ostoksia netissä. Toivottavasti opit jotain uutta ja voit nyt tilata itsellesi meikit ulkomailta.

Lisää alle kommentteja ja kysymyksiä tarvittaessa, sekä lue vaikka korelaisesta kosmetiikasta kertova kirjoituksemme.


Etusivu ¬Ľ Ostokset ¬Ľ
Arvioi kirjoitus "Kauneustuotteet ja kosmetiikka ulkomailta Р8 parasta kauppaa" klikkaamalla tähteä.
0 / 5 (0 ääntä)
rahalaitos

Jätä kommentti