Kauneustuotteet ja kosmetiikka ulkomailta – 8 parasta kauppaa

Ulkomailla on paljon meikkejä myynnissä, joita et saa suomesta. Onneksi voit kuitenkin tilata nämä meikit ulkomailta. Tilaaminen ulkomaisista kaupoista on nykyään helppoa ja usein myös halvempaa. Keräsimme tähän kirjoitukseen parhaita kauneus ja kosmetiikkakauppoja EU-alueelta.

Meikit Suomesta ja ulkomailta

Alla poimintoja kotimaisista ja ulkomaisista verkkokaupoista, joista voit tilata monipuolisesti erilaisia meikkejä ja muita kauneudenhoidon tuotteita.

lyko
Kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa

nordicfeel
Loistava valikoima eri brändejä

nettikauppa
Paljon tunnettuja brändejä

Tunnetut brändit ja valikoima

Löydät edellämainituista kaupoista kaikki suositut brändit, kuten Dior, Clinique, Yves Sain Laurent, Sephora, Nyx, NARS, Rimmel, Maybelline ja L’oreal. Myös luomutuotteiden ystäville löytyy laajoja valikoimia orgaanisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

Meikkituotteiden lis√§ksi n√§ist√§ verkkokaupoista l√∂ytyy usein my√∂s hiustuotteita, kynsilakkoja, miesten ja naisten tuoksuja sek√§ ihonoitotuotteita. Usemmassa kaupassa on erikseen ”Gift” -osio, jossa on hyvi√§ lahjavinkkej√§ naisille ja miehille.

Yhteenveto

Nettikauppoja kannattaa selailla huolellisesti ja järjestelmällisesti, sillä hinnat vaihtelevat. Huomioi valuutat, sillä brittikaupat ovat usein punnissa. Onneksi voit yleensä vaihtaa valuutan euroiksi.

Lopuksi vielä suosittelemme aina käyttämään maksuvaihtoehdoista PayPalin, sillä se on turvallisin tapa tehdä ostoksia netissä. Toivottavasti opit jotain uutta ja voit nyt tilata itsellesi meikit ulkomailta.

Lisää alle kommentteja ja kysymyksiä tarvittaessa, sekä lue vaikka korelaisesta kosmetiikasta kertova kirjoituksemme.


Etusivu ¬Ľ Ostokset