Kauneustuotteet ja kosmetiikka ulkomaisista nettikaupoista

0

Nykyään on saatavilla valtava valikoima kauneustuotteita, jotka eivät vielä ole rantautuneet Suomen kauppojen hyllyille. Onneksi voit kuitenkin tilata haluamasi meikit ulkomailta suoraan kotiin. Internetistä tilaaminen on kätevää ja helppoa ja valinnanvaraa on rajaamattomasti. Lue kirjoituksemme ja löydä uusi suosikkikauppasi.

Ja vaikka tuotetta löytyisikin Suomesta, on sen hinta huomattavasti edullisempi nettikaupoista ostettuna, joten kuluttajana säästät rahaa. Isoimmilla ja tunnetuimmilla verkkokaupoilla on valikoimissaan kaikki tunnetuimmat brändit ja tuhansittain erilaisia kauneustuotteita.

Hyödynnä: LookFantastic – Ilmainen toimitus

 

Tunnetut brändit ja valikoima

Löydät kaikki suositut brändit ja niiden tuotteet nettikaupoista, kuten esimerkiksi Dior, Clinique, Yves Sain Laurent, Sephora, Nyx, NARS, Rimmel, Maybelline, L’oreal ja paljon muita. Jos etsit MACin tuotteita, niitä löytyy huonommin ja ne ovat suurimmaksi osaksi kopioituja. MAC ei myöskään myy jälleenmyyjille. Myös luomutuotteiden ystäville löytyy laajoja valikoimia orgaanisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

Meikkituotteiden lisäksi verkkokaupoista löytyy usein myös hiustuotteita, kynsilakkoja, miesten ja naisten tuoksuja, ihonoitotuotteita sekä ihonhoitotuotteita. Löydät usein myös lahjatuotteita luokiteltuna erikseen, joten sinun on helpompi löytää miehille sekä naisille lahjoja erilaisia merkkipäiviä varten.

Nettikauppoja kannattaa selailla huolellisesti ja järjestälmällisesti, sillä hinnat vaihtelevat. Myös valuuttakurssit voivat tehdä esim. brittikaupoista välillä edullisempia kuin jenkkikauppista, tai päinvastoin.

Ulkomaalaisia kosmetiikkaa myyviä nettikauppoja

Hajuvesi.fi
Nimestään huolimatta Hajuvesi -verkkokauppa toimittaa tuotteensa Ruotsista, joten kyseessä on ainakin puoliksi ulkomaalainen verkkokauppa. Kauppa on ruotsalaisen Parfym.se -verkkokaupan sisarkauppa.

Hintataso tässä kaupassa ei välttämättä yllä ihan samalle tasolle kaikkien Eurooppalaisten kilpailijoidensa kanssa, mutta vastapainoksi saat nopeat toimitukset ja Suomenkielisen asiakaspalvelun. Tutustu Hajuvesi -verkkokaupan valikoimaan.

AllBeauty
Brittiläinen kosmetiikkasivusto, josta löydät parfyymit, hajusteet, hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet, kosmetiikkaa ja lahjapakkauksia edullisesti. Nopea ja edullinen toimitus!

LookFantastic
LookFantastic on kauneuskauppa Briteistä. Kauppa on perustettu vuonna 1996 ja nykyisin se on yksi suosituimmista alan nettikaupoista Euroopassa. Löydät Lookfantasticiltä suositut ja ylelliset kauneustuotteet, hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet ja meikit. Sivusto tarjoaa edullisen toimituksen ja paljon tarjouksia.

BeautyBay
Osta uusimmat kauneustuotteet verkossa. Sivustolta löydät yli 10000 tuotteta, kuten ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, meikkejä ja kynsivärejä suosituimmilta merkeiltä.
Voit saada tämän sivuston kautta tilaamasi kosmetiikkatuotteet kotiisi jopa ilmaisella toimitusmaksulla. Saat tilaamasi paketin kotiin alle 10 päivässä.

FeelUnique
FeelUnique on suuri ja suosittu kosmetiikkanettikauppa, josta löydät lukuisia eri tuotemerkkejä, kuten NYX, Urban Decay, Dior, DKNY ja monia muita merkkejä, joiden tuotteita et Suomesta löydä. Toimitusajat vaihtelevat noin viikosta kahteen viikkoon ja saat ilmaisen toimituksen tilatessasi yli 40 eurolla.

Direct Cosmetics
Iso valikoima kosmetiikkatuotteita eri brändeiltä edullisesti. Toimitusaika kestää noin viikon, riippuen valitsemastasi toimitustavasta.

Lily Lolo Cosmetics
Täältä saat tilattua itsellesi erilaisia mineraalimeikkejä ja Lily Lolon harjoja. Tuotteet ovat luonnollisia ja hellävaraisia iholle eivätkä sisällä vismuttia. Tuotteet ovat valmistettuja Britanniassa. Toimitusaika on noin viikon ja sivusto tarjoaa myös halvan postituksen, joka on alle 6 euroa.

Amazon uk kauneustuotteet (EU)
Amazonissa on huima määrä erilaisia kauneustuotteita. Amazon on iso ja turvallinen ostopaikka.

Ebay kauneustuotteet (EU)
Ebaystä löydät myös paljon erilaisia kauneustuotteita, meikkejä, siveltimiä, meikkisieniä, meikkilaukkuja jne. Tuotteet tulevat yleensä Kiinasta tai Honkongista ja ne ovat paikallisten suosittujen merkkien tuotteita ja niiden hinnat ovat 80 sentistä ylöspäin.

Muun muassa Kajaalit, peitepuikot, luomivärit, huulipunat ja meikkisienet saat erittäin edullisesti. Meikkisiveltimet ovat hyvälaatuisia ja niitä saa setteinä. Kannattaa kuitenkin selailla ja tutkia, keneltä niitä saisi halvimmin. Myös uusi suosittu lusikkasivellin eli niin sanottu ”Spoon brush” löytyy ebaystä erittäin halvalla eri kokoisina. Hyviä Beautyblendereitä löydät ebaystä halvimillaan eurolla.

Lue myös: eBay – Suomenkielinen tilausohje

Ebaystä saat kuitenkin myös suosittujen brändien tuotteita, mutta kannattaa varoa feikkituotteita. Yleensä näet hinnasta, onko tuote aito vai feikki.
Lopuksi vielä suosittelemme aina käyttämään maksuvaihtoehdoista PayPalin, sillä se on turvallisin tapa tehdä ostoksia netissä. Toivottavasti opit jotain uutta ja voit nyt tilata itsellesi meikit ulkomailta.

Heräsiko kysymyksiä? Kommentoi alle! (Viestit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta)

   

Katso seuraavaksi:

Kommentoi - Sähköpostiosoitettasi ei julkaista