Masterpass ohje Suomeksi – Helpommat nettimaksut

0

Mastercard on kehittänyt uuden, luotettavan ostoksien tekemistä helpottavan maksupalvelun. Sen avulla kuluttajana voit suorittaa maksun nopeasti ja turvallisesti oman pankin kautta. Kun otat MasterPassin käyttöösi, sinun ei enää tarvitse syöttää korttitietojasi jokaisen oston yhteydessä. MasterPass on käytettävissä tällä hetkellä Nordean, Aktian ja Resurs Bankin asiakkaille.

MasterPassia pystyy käyttämään verkossa, sovelluksessa tai lähimaksuna kivijalkakaupassa. Voit maksaa MasterPassilla kaikkialla, missä näet MasterPassin logon, Suomessa sekä ulkomailla.

Näin saat MasterPassin käyttöösi

Masterpassin käyttöönotto ei ole mitään rakettitiedettä, jatka lukemista ja kohta sinäkin osaat sen.

1. Hanki oman pankkisi mobiilisovellus. Lataa siis Nordea Wallet (Nordean asiakkaat), Aktia Wallet (Aktian Asiakkaat) tai Resurs Bankin Loyo Pay -sovellus. Loyo Payhin saat liitettyä minkä tahansa maksukorttisi.

2. Mene ostoksille Masterpassia tukevaan verkkokauppaan ja valitse maksutavaksi MasterPass.

4. Hyväksy maksu kännykkääsi ladatulla sovelluksella.

MasterPassiin voi tallentaa Mastercardin, Visan, American Expressin, Diners Clubin ja Discover Networkin kortteja. Lisätietoja ja kaikki Masterpass -kaupat näet täältä.

Mastercard – Finland – Masterpass Educational Film 2017

 

Miten Masterpass toimii?

Kun otat palvelun käyttöön, maksukorttitietosi sekä toimitustietosi saadaan automaattisesti pankkisi järjestelmästä. Tämä ominaisuus tulee vähentämään kesken jätettyjä ostotapahtumia, sillä tutkimuksen mukaan jopa 70% kaikista verkko-ostoksista jäävät keskeneräisiksi maksuvaiheessa liian monen välivaiheen vuoksi.

Myyjä, jolta tilaat ostoksesi verkkokaupasta tai mobiilisovelluksella, ei saa missään vaiheessa korttitietojasi, vaan kaikki maksuliikenne tapahtuu turvallisesti MasterPass-palvelun sisällä. MasterPass säilyttää maksukorttiisi liittyvät tiedot turvattuina.

MasterPass-maksupalvelu on ollut jo pitkään käytössä maailmalla, mutta se on tullut Suomeen vasta keväällä 2017. Se on käytössä jo 34 maassa, joista 19 on Euroopassa. Suomessa MasterPass-maksupalvelu on käytössä jo mm seuraavissa verkkokaupoissa: Intersport, Budgetsport, Lindex, Lippu.fi ja Tokmanni.

Laita kommenttia alle

Tuleeko mieleesi jotain Masterpassiin tai muihin nettimaksutapoihin liittyvää, johon kaipailisit lisäselvitystä? Lisäile mielipiteesi kommentteihin.

Pidätkö shoppailusta ja halvoista hinnoista? Tässä tapauksessa sinun kannattaa tutustua Bonusway -palveluun. Kirjoituksestamme löydät linkin, jolla saat ilmaiseksi 10€ saldoa kyseiseen firmaan. Tästä palvelusta kertovasta kirjoituksestamme löydät myös kokemuksia ja muuta tietoa Bonuswaysta.

Osallistu keskusteluun

1000
Top