MandM Direct esittely – Brändivaatteet halvemmalla?

0

MandM Direct -urheilu- ja muotiverkkokauppa on yksi Ison-Britannian isoimmista verkkokaupoista. Kaupan valikoima on laaja ja se kattaa koko perheen urheilu- ja muotivaatteet, -kengät ja tarvikkeet sekä asusteet. Kaikki sivustolla myytävät muoti- ja urheiluvaatteet sekä -tarvikkeet myydään outlet-hinnoin vähintään 75% alennuksella. Katso MandM Direct tarjouksia.

Kaupan valikoimasta löytyy kaikki suosituimmat merkit, kuten Nike, Puma, Adidas, Converse, Asics, Diesel, Emiporio Armani ja Timberland. Erityisesti kenkäpuoli on laaja ja jalkineita löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen jokaiselle perheenjäsenelle.

Perustiedot kaupasta

Tuotteita ja kokoja on sivustolla rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea tilaamaan. Loppuunmyytyjä tuotteita ei välttämättä tule uudelleen myyntiin enään koskaan. MandM Direct tarjoaa usein hyviä tarjouksia ja lisäksi sivustolta löytyy myös löytö -osasto, joten todella edullisiin löytöihin on hyvä mahdollisuus.

mandmdirect verkkokauppa
Tässä verkkokaupassa on paljon alennuksia

Jos haluat ensimmäisenä nähdä sivuston uusimmat tarjoukset, kannattaa sinun tilata heidän uutiskirjeensä sähköpostiisi ja seurata heitä sosiaalisessa mediassa.

Maksutavat

MandM Direct -sivustolla pystyt maksamaan ostoksesi Visa Electronilla, Visa Debitillä ja MasterCardilla sekä muilla luottokorteilla ja PayPalilla.

Jos tarvitset muuten apua eri maksutapojen kanssa, kurkkaa ”Raha” -osiomme tältä sivulta. Siellä on kattavat ohjeet kaikkiin eri maksutapoihin, joita nettiostoksilla tarvitaan.

Toimitus ja tulli

MandM Direct -verkkokauppa toimii Isossa-Britanniassa, joten tullimaksuja ei peritä.
Toimitusajaksi luvataan 4-6 arkipäivää. Kun tilaamasi tuotteiden yhteissumma on yli £75, saat ilmaisen postituksen, muuten postitusmaksuja peritään £6,99.

MandMdirect käyttää DPD/Post Nord Logicstics Oy in Finland -kuriiripalvelua logistiikassaan. Varmistathan tilausvaiheessa, että yhteystietosi ovat oikein toimitusta varten.

Palautus

Voit palauttaa uudenveroiset ja myyntikuntoiset vaatteet, sekä muut tuotteet sallitun palautusajan sisällä. Tuotteiden palautus tapahtuu kuitenkin ikävä kyllä omalla kustannuksella. Palautuksen hinnaksi Englantiin tulee yleensä noin 10-20€, riippuen paketin painosta. Palautus on kuitenkin tehtävä viimeistään 28 päivän sisällä tilauksesta.

Tieto piti paikkaansa kirjoitushetkellä, joten tarkistathan ajankohtaiset palautusehdot ja tiedot suoraan MandMDirectin omilta sivuilta.

MandM Direct -kokemuksia

Kokemukset tästä verkkokaupasta ovat yleisesti positiivisia. Hinnat ovat monta kymmentä prosenttia alhaisemmat kuin Suomen kaupoissa sekä kaupasta saa paljon myös sellaisia tuotteita, mitä Suomen kaupoista ei edes löydy. Valikoima on todella laaja ja uusia alehintaisia tuotteita lisätään päivittäin.

Toimitus on sujuvaa, yleensä toimitusaika on noin viikon, joskus kuitenkin paketin lähteminen varastolta voi venyä. Tilauksen matkaa voi onneksi kuitenkin seurata sivustolla. Sivuston asiakaspalvelu on myös hyvää, yleensä saa vastauksen kysymyksiinsä alle päivässä.

Huonoksi puoleksi voi mainita sen, että tuotteita ja kokoja on rajoitetusti, siksi täytyy olla erittäin nopea. Samoja tuotteita ei välttämättä tule uudestaan myyntiin. Myös tuotteiden palauttaminen omakustanteisesti on yksi tämän verkkokaupan huono puoli. Suosittelemme menemään ensiksi kivijalkakauppaan sovittamaan haluamaasi tuotetta, jolloin voit olla varma koosta. Näin teet varmasti onnistuneen tilauksen!

Miten sinun tilauksesi sujui?

Miten omat tilauksesi tästä kaupasta ovat onnistuneet? Voit jakaa kokemuksiasi kirjoituksemme alla sijaitsevassa kommenttiosiossa. Voit myös esittää kysymyksiä ja jättää vaikka mielipiteesi tästä kirjoituksesta. Kiitos lukemisesta ja muistathan myös tutustua muihin kirjoituksiimme.

1000
Top