MandM Direct esittely РBrändivaatteet halvemmalla?

Jätä kommentti

MandM Direct -urheilu- ja muotiverkkokauppa on yksi Ison-Britannian suurimmista verkkokaupoista. Kaupan valikoima on laaja ja se kattaa koko perheen urheilu- ja muotivaatteet, -kengät ja tarvikkeet sekä asusteet. Kaikki sivustolla myytävät muoti- ja urheiluvaatteet sekä -tarvikkeet myydään outlet-hinnoin, jopa 75% alennuksella.

Kaupan valikoimasta löytyy lähes kaikki suosituimmat merkit, kuten Nike, Puma, Adidas, Converse, Asics, Diesel, Emiporio Armani ja Timberland. Erityisesti kenkäpuoli on laaja ja jalkineita löytyy moniin käyttötarkoituksiin eri ikäisille. Katso MandM tarjoukset tästä.

Perustiedot kaupasta

Tuotteita ja kokoja on sivustolla rajoitetusti. Loppuunmyytyjä tuotteita ei välttämättä tule uudestaan myyntiin, joten kannattaa olla nopea tilaamaan. Tavaran nopeasta kierrosta johtuen, sivulta ei aina välttämätää löydä mitään kiinnostavaa, kun taas toisella kertaa saatat tehdä unelmiesi löytäjä.

mandmdirect verkkokauppa
Alennuksia mainostetaan näyttävästi

Jos haluat ensimmäisenä nähdä sivuston uusimmat tarjoukset, kannattaa sinun tilata heidän uutiskirjeensä sähköpostiisi ja seurata heitä sosiaalisessa mediassa.

MandM Directin valuutta on punnissa. Voit k√§ytt√§√§ Googlea valuuttamuuntimena kirjoittamalla hakukentt√§√§n esimerkiksi ”20¬£ to eur”.

Maksutavat

MandM Direct -sivustolla pystyt maksamaan ostoksesi Visa Electronilla, Visa Debitillä, luottokorteilla ja PayPalilla.

Jos tarvitset muuten apua eri maksutapojen kanssa, kurkkaa blogimme ”Raha” -osio. Siell√§ on kattavat ohjeet kaikkiin eri maksutapoihin, joita nettiostoksilla saattaa tarvita.

Toimitus ja tulli

MandM Direct -verkkokauppa toimii Isossa-Britanniassa, joten mahdollisiin vero- ja tullimaksuihin kannattaa varautua. Toimitusajaksi luvataan 4-6 arkipäivää ja kun tilaamasi tuotteiden yhteissumma on yli £75, saat ilmaisen postituksen. Muuten postitusmaksuja peritään £6,99.

MandMdirect käyttää DPD/Post Nord Logicstics Oy in Finland -kuriiripalvelua logistiikassaan. Varmistathan tilausvaiheessa, että yhteystietosi ovat oikein toimitusta varten.

Palautus

Voit palauttaa uudenveroiset ja myyntikuntoiset vaatteet, sek√§ muut tuotteet sallitun palautusajan sis√§ll√§. Tuotteiden palautus tapahtuu kuitenkin ik√§v√§ kyll√§ omalla kustannuksellasi. Palautuksen hinnaksi Englantiin tulee yleens√§ noin 10-20‚ā¨, riippuen paketin painosta. Palautus on kuitenkin teht√§v√§ viimeist√§√§n 28 p√§iv√§n sis√§ll√§ tilauksesta.

Palautusten kalliista hinnasta johtuen, suosittelemme tilaamaan tuttujen merkkien kokoja, jotka tiedät varmasti oikeaksi. Voit toki myydä vääränkokoiset ostokset eteenpäin vaikkapa Tori.fi:ssä, tai Facebook-kirpputoreilla.

Huomioithan, että kertomamme tiedot pitivät paikkaansa kirjoitushetkellä, joten tarkista ajankohtaiset palautusehdot ja tiedot suoraan MandMDirectin omilta sivuilta.

MandM Direct -kokemuksia

Kokemukset tästä verkkokaupasta ovat yleisesti positiivisia. Kehuja kerää erityisesti kaupan hyvä valikoima ja hintataso. Negatiiviset palautteet ovat yleensä liittyneet viivästyneisiin toimituksiin, sekä asiakaspalvelun hitauteen.

Hinnat ovat usen kymmeniä prosentteja alhaisemmat kuin Suomen kaupoissa, ja valikoimassa on sellaisia tuotteita, joita Suomen kaupoista ei edes löydy. Valikoima on siis todella laaja ja uusia alehintaisia tuotteita lisätään päivittäin.

Toimitusaika on nettikirjoitusten perusteella yleensä noin viikon, joskus kuitenkin paketin lähteminen varastolta voi venyä. Tilauksen matkaa voi onneksi kuitenkin seurata sivustolla. Vaikka asiakaspalvelu joskus venähtää, on suurimpaan osaan viesteistä tietojemme mukaan vastattu 1-2 päivässä.

Huonoksi puoleksi voi mainita sen, että tuotteita ja kokoja on rajoitetusti. Samoja tuotteita ei siis välttämättä tule uudestaan myyntiin. Myös tuotteiden palauttaminen omakustanteisesti on yksi tämän verkkokaupan huono puoli. Jos mahdollista sovita vaatteita jossain ennen tilaamista.

Miten sinun tilauksesi sujui?

Miten omat tilauksesi tästä kaupasta ovat onnistuneet? Voit jakaa kokemuksiasi kirjoituksemme alla sijaitsevassa kommenttiosiossa. Voit myös esittää kysymyksiä ja jättää vaikka mielipiteesi tästä kirjoituksesta. Kiitos lukemisesta ja muistathan myös tutustua muihin kirjoituksiimme.


Etusivu ¬Ľ Nettikaupat

Jätä kommentti