MandM Direct esittely – Brändivaatteet halvemmalla?

MandM Direct urheilu- ja muotiverkkokauppa on yksi Ison-Britannian suurimmista verkkokaupoista. Kaupan valikoima on laaja ja se kattaa koko perheen urheilu- ja muotivaatteet, kengät ja tarvikkeet sekä asusteet. Kaikki sivustolla myytävät muoti- ja urheiluvaatteet sekä myydään outlet-hinnoin, jopa 75% alennuksella.

Kaupan valikoimasta löytyy lähes kaikki suosituimmat merkit, kuten Nike, Puma, Adidas, Converse, Asics, Diesel, Emiporio Armani ja Timberland. Erityisesti kenkäpuoli on laaja ja jalkineita löytyy moniin käyttötarkoituksiin eri ikäisille.

Vaihtoehtoja MandMDirect verkkokaupalle

MandMDirect verkkokaupan suosio on laskenut Suomessa huomattavasti Brexit muutoksen jälkeen ja kuluttajat etsivät vaihtoehtoisia kauppoja. Alla on pari suosittua vaihtoehtoa, joista on helppoa ja turvallista tilata Suomeen.

  • Edulliset hinnat
  • Paljon tarjouksia
  • Nopea toimitus
aliexpress
  • Kaikkea mahdollista
  • Useita kategorioita
  • Halvat hinnat

Perustiedot kaupasta

mandmdirect

Tuotteita ja kokoja on sivustolla rajoitetusti. Loppuunmyytyjä tuotteita ei välttämättä tule uudestaan myyntiin, joten kannattaa olla nopea tilaamaan. Tavaran nopeasta kierrosta johtuen, sivulta ei aina välttämättä löydä mitään kiinnostavaa, kun taas toisella kertaa saatat tehdä unelmiesi löytäjä.

Jos haluat ensimmäisenä nähdä sivuston uusimmat tarjoukset, kannattaa sinun tilata heidän uutiskirjeensä sähköpostiisi ja seurata heitä sosiaalisessa mediassa.

MandM Directin valuutta on punnissa. Voit käyttää Googlea valuuttamuuntimena kirjoittamalla hakukenttään esimerkiksi ”20£ to eur”.

Maksutavat

MandM Direct -sivustolla pystyt maksamaan ostoksesi Visa Debitillä, luottokorteilla ja PayPalilla.

Jos tarvitset apua eri maksutapojen kanssa, kurkkaa blogimme ”Talous” -osio. Siellä on kattavat ohjeet kaikkiin eri maksutapoihin, joita nettiostoksilla saattaa tarvita.

Toimitus ja tulli

MandM Direct -verkkokauppa toimii Isossa-Britanniassa, joten mahdollisiin vero- ja tullimaksuihin kannattaa varautua. Toimitusajaksi luvataan 4-6 arkipäivää ja jos tilaamasi tuotteiden yhteissumma on yli £75, saat ilmaisen postituksen. Muuten postitusmaksuja peritään £6,99.

MandMdirect käyttää DPD/Post Nord Logicstics Oy in Finland -kuriiripalvelua logistiikassaan. Varmistathan tilausvaiheessa, että yhteystietosi ovat oikein toimitusta varten.

Huomioithan, että tässä ilmoitetut tiedot voivat muuttua, joten tarkista ajantasaiset tiedot suoraan kaupan sivuilta.

Palautus

Voit palauttaa uudenveroiset ja myyntikuntoiset vaatteet ja muut tuotteet sallitun palautusajan sisällä. Tuotteiden palautus tapahtuu kuitenkin omalla kustannuksellasi. Palautuksen hinnaksi Englantiin tulee yleensä noin 10-20€, riippuen paketin painosta. Palautus on kuitenkin tehtävä viimeistään 28 päivän sisällä tilauksesta.

Palautusten kalliista hinnasta johtuen, suosittelemme tilaamaan tuttujen merkkien kokoja, jotka tiedät varmasti oikeaksi. Voit toki myydä vääränkokoiset ostokset eteenpäin vaikkapa Tori.fi:ssä, tai Facebook-kirpputorilla.

Huomioithan, että kertomamme tiedot pitivät paikkaansa kirjoitushetkellä, joten tarkista ajankohtaiset palautusehdot ja tiedot suoraan MandMDirectin omilta sivuilta.

MandM Direct -kokemuksia

Kokemukset tästä verkkokaupasta ovat yleisesti positiivisia. Kehuja kerää erityisesti kaupan hyvä valikoima ja hintataso. Negatiiviset palautteet ovat yleensä liittyneet viivästyneisiin toimituksiin ja asiakaspalvelun hitauteen.

Hinnat ovat usen kymmeniä prosentteja alhaisemmat kuin Suomen kaupoissa, ja valikoimassa on sellaisia tuotteita, joita ei Suomen kaupoista edes löydy. Valikoima on siis todella laaja ja uusia alehintaisia tuotteita lisätään päivittäin.

Toimitusaika on nettikirjoitusten perusteella yleensä noin viikon, joskus kuitenkin paketin lähteminen varastolta voi venyä. Tilauksen matkaa voi onneksi kuitenkin seurata sivustolla. Vaikka asiakaspalvelu joskus venähtää, on suurimpaan osaan viesteistä tietojemme mukaan vastattu 1-2 päivässä.

Huonoksi puoleksi voi mainita sen, että tuotteita ja kokoja on rajoitetusti. Samoja tuotteita ei siis välttämättä tule uudestaan myyntiin. Myös tuotteiden palauttaminen omakustanteisesti on yksi tämän verkkokaupan huono puoli. Jos mahdollista, sovita vaatteita jossain ennen tilaamista.

Yhteenveto

MandM Direct on yksi johtavista brittiläisistä verkkokaupoista, joka myy alennetun hinnan urheilu- ja muotituotteita. Tarjolla on laaja valikoima tuotteita perheen jokaiselle jäsenelle tunnetuilta merkeiltä, kuten Nike ja Adidas. Kauppa korostaa erityisesti monipuolista kenkävalikoimaansa. Tuotteet ovat jatkuvasti jopa 75% alennuksessa normaalihinnoistaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tuotteita MandM Direct myy?

MandM Direct myy laajan valikoiman urheilu- ja muotituotteita koko perheelle, mukaan lukien vaatteet, kengät, asusteet ja muut tarvikkeet.

Minkä merkkisiä tuotteita MandM Directista löytyy?

MandM Directista löytyy useita tunnettuja brändejä, kuten Nike, Puma, Adidas, Converse, Asics, Diesel, Emporio Armani ja Timberland.

Mitä alennuksia MandM Direct tarjoaa?

MandM Direct tarjoaa jatkuvasti tuotteitaan outlet-hinnoilla, jopa 75% alennuksella normaalihinnoista.

Etusivu » Nettikaupat » MandM Direct esittely – Brändivaatteet halvemmalla?